J-P Jalo

on

mielestäni kaikkien aikojen huonoin lätkäselostaja. Sen tarttis kuunella nauhalta omia selostuksiaan ja mitä kaikkea paskaa on tullu puhutuksi ja kuinka puolueellisia selostukset on.

26

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juha822222

      joo ja tää vitun Jalo saattaa sanoa melko tylysti "kollegalleen" myös. ei vielä varsinaista kiusaamista mut kusipäisyys paistaa läpi. En oo satavarma tästä mut vaikutelman saanut sellaisen Jalosta, sorry Jalo hmm ei millään pahalla, saatan olla väärässä koska Juha82 ei ole aina myöskään oikeassa(vaikka useimmiten kait on lol).

      • onneksi sillä

        on tänään Kaitsu kaverina ja sehän tietää tästä lajista kaiken.
        J-P puhuu mutta peesailee tarvittaessa "Kultarannetta"
        Anssi Ritari on hyvä sm-liiga selostaja.
        Saa vaan liian vähän pelejä.


      • 24+67

        Juha. Ei kai J-P ole haukkunut petteri sihvosta? vai mistä vihasi johtuu?


      • sihvonen
        24+67 kirjoitti:

        Juha. Ei kai J-P ole haukkunut petteri sihvosta? vai mistä vihasi johtuu?

        on myös tyypppi josta en pidä. luulee olevansa jumalasta seuraava.


      • 8+9

        Juha. Miksi kiusaat J-P Jaloa, mm, haukkumalla häntä kusipäiseksi?


    • 20+20

      Jalo on huippu, jos verrokkina käytetään Anssi Ritaria. Paskempaa selostajaa ei ole ollut. Koskaan. Ikinä. Missään. Onnistuu pilaamaan jokaisen ottelun. UrhoTV tekisi palveluksen ihmiskunnalle erottamalla tuo puolueellinen paskanjauhaja. YÖKS!!!

    • Juha822222

      Siis tää Jalo on sanonu ylimielisesti ja vittumaisesti kollegoilleen mm kerran sanoi tylysti TImo Tinke Peltomaalle.
      Ei mitään oo tietääkseni sanonut Petteri Sihvosesta.
      Jos mulla on joku fakta niin se on fakta, ainakin tällä kertaa ja Jalo ei ole ollut mukava mies selostajanurallaan. Osaa selostaa kohtalaisen hyvin mut persoonana ei aina niin mukava vaan kusipään vikaa ja sättinyt kollegoitaan, tiedän sen en ole tyhmä.

      Siis se ei ole tietääkseni kiusaamista mun osaltani mitä sanon Jalosta vaan ite oon tulkinnut hänen jotktu sanomiset töykeinä ja loukkaavina kollegoilleen
      mut Peltomaa tyylilleen uskollisena nauroi vain J.P Jalon loukkaavalle kommentille. Peltomaa on hieno mies eikä välitä töykeistä kommenteista kait.

      Peli on nopeaa ja kommentit tulee nopeaa eikä niitä ehdi kauemmin miettiä joten voi olla toki mahdollistakin että olen tulkinnut väärin J.P JAlon puhumisia että näin.
      Ei ole kiusaamista siis 20 20! , ehkä väärinymmärrys by me tai ei ole. Aivan sama.

    • J-P on kingi

      Juha8222 miksi nostat kauhean haloon kiusaamisesta, kun omia kirjoituksiasi arvostelaan? Silti saat itse kiusata muita mm, J-P Jaloa kutsumalla häntä kusipääksi.

    • Juha822222

      sanoin että en ole täysin varma miehestä mut semmosen huonon vaikutelman olen kuitenkin saanut JAlosta, eli onko siinä mitään väärää jos kritisoi hänen persoonaansa koska huonon vaikutelman saanut?
      Minun mielestäni ei ole väärää toimintaa.
      Kyllähän kaikki kiusaajat on kusipäitä mut Jaloa en mene vielä sanomaan niin että olisi mut semmosen vaikutelman olen saanut.
      En osaa oikein sanoa mut vaikuttaa tympeältä ihmiseltä joka mollannut töykeästi joitain kertoja kollegoitaan.
      Typerää väittää että kiusaisin muka Jaloa, sillä jos satun olemaan oikeassa miehen persoonasta niin siinä ei ole mitään vikaa mitä sanoin hänestä mut jos oon väärässä niin oma virhetulkintani sitten miehestä, mut sanoin vain että semmosen vaikutelman saanu eli en ole väittäny varsinaisesti vielä että olisi mulkku kiusaaja. Yksi toinenkin tyyppi sanoo tässä ketjussa että Jalo ja Sihvonen luulee olevcansa muitten yläpuolella.

      Joten minä olen oikeassa tässä asiassa, että en ole kiusannut Jaloa vaan te olette väärässä PAHASTI, PAHASTI VÄÄRÄSSÄ.
      Voihan Jalo olla hyväkin tyyppi mut vaikutelma ei ole hyvä.
      Myös se ilme mikä miehellä on naamallaa usein on semmonen hieman miten sen nyt sanoisi, ei mun mielestä kovin mukava ilme.
      Mertaranta on selvästi paras selostaja.
      Sitten tulee ehkä Linkku Lindegren tai Mika Saukkonen.

    • Juha822222

      Niin PITÄKÄÄ HUOLI OMISTA ASIOISTANNE ÄLKÄÄKÄ KESKITTÄKÖ FOKUSTANNE MINUUN, KIITOS.

      • Tai väärässä...

        Miksi käytät aina tuota "olen oikeassa!"-korttia? Varsinkin nyt kun kyseessä on tulkinta-kysymys? Niin ja jos joku pitäisi sinua kusipäänä niin olisiko sitten se kiusaamista? Olen myös saanut vähän semmoisen vaikutelman että Juha taitaa vähän toistaa itseään.


      • aloittaja kysyy
        Tai väärässä... kirjoitti:

        Miksi käytät aina tuota "olen oikeassa!"-korttia? Varsinkin nyt kun kyseessä on tulkinta-kysymys? Niin ja jos joku pitäisi sinua kusipäänä niin olisiko sitten se kiusaamista? Olen myös saanut vähän semmoisen vaikutelman että Juha taitaa vähän toistaa itseään.

        Karkasko mopo käsistä. Mähän vaan sanoin että j-p on,ja on edelleenkin huonoin ja puolueellisin sm-liiga selostaja.


      • Tai väärässä...
        aloittaja kysyy kirjoitti:

        Karkasko mopo käsistä. Mähän vaan sanoin että j-p on,ja on edelleenkin huonoin ja puolueellisin sm-liiga selostaja.

        Ei mulla mitään teitsiä vastaan. Ihmettelin vaan muiden lailla että miksi Juha haukkuu nyt J-P:tä kusipääksi (en tosin kiellä etteikö näin olisi) vaikka itse aloittaa saman tien viestisodan jos joku on haukkumisen kohteena. Useimmiten hän itse.


    • Juha8222222

      Jos joku pitää mua kusipäänä' niin pitäköön mokoma, ei haittaa mua mut jos se menee nettikiusaamisen muotoon että koko ajan mollataan mua ja muistutetaan tyhmyydestä, kusipäisyydestä jne niin silloin se menee nettikiusaamisen puolelle
      mut varsinaisesti kusipääksi kutsumalla mua ei oo kiusaamista
      mut jos haukutaan tyhmäksi koko ajan niin se on kiusaamista.

      Se kun ne haukkui mua tyhmäksi ja nössöksi luuseriksi kouluissa niin se teki minusta tällaisen ihmisen millainen olen mm netissä, eli päden hieman ja mä en halua nolata itseäni enkä osoittaa olevani tyhmä vaan pitää olla älykäs ja jopa tosi älykäs koska kouluissa ne tuomitsi minut tyhmäx niin jossain senthään pitää olla älykäs, no vaikka täällä Suomikeskustelusivuilla.

      Kyllähän mä hyvyyttäni näytin kiusaajille mm jo koulussa urheilemalla hyvin ja vedin ihan mukavia arvosanoja(8 oli keskiarvoni yläasteella ja amiksessa arvosanat nousi hieman vielä mm matikka ja englanti parani Amiksessa).

      Niin tää kova ja julma maailma on tehnyt minusta hieman tällaisen ihmisen, hieman kulmikkaan persoonan joka ei saa ainakaan näyttää tyhmyyttään missään eikä saa nolata itseään.
      En suvaitse virhettä älykkyydessäni!
      Enkä suvaitse jos saisin turpaani sillä aion kostaa lyömällä kovemmin takaisin.
      Se on sitä ns miehisyyttä....

      Urheillessani tein sen virheen että otin koko touhun liian VAKAVASTI, masennuin jos koin etten onnistunu kilpailuissa niin hyvin kuin harjoituksissa ja tätä perfektionistin rataa kun jatkoin niin lopulta se ajoi minut Burn Outiin eli loppuunpalamiseen ja masennuksen kaltaiseen olotilaan,
      nykyään en tee enää mitään paitsi kirjoittelen eri nettipalstoilla(mm Suomikeskustelu24, Youtube, Facebook, DropYourGloves.com, Hockeyfights.com, Metelinet, RateYourmusic, Dailymotion ja Fried Chicken Hockey Fight Site, tervetuloa noille sivuille ja tulkaa väittelemään mun kanssani koska se on jos mikä antoisaa ja hauskaa aikaa väitellä ihmisten kanssa asioista, opettavaa ja mukavaa) Trollaaminen tosin ei ole oikeaa toimintaa.

      • Tai väärässä...

        Joo kiitos kutsusta mutta vastauksesi luettuani taidan jättää väliin.


    • juha822222

      Onko omapäisyys, mysteerisyys, itsepäisyys ja lievä itsekkyys huonoja ominaisuuksia ihmisessä??
      ei välttämättä.
      Ite olen omapäinen ja hieman omalaatuinen mut yleensä meitä mun kaltaisia ihmisiä syrjitään, esim kuuluisa muusikko Kauko Röyhkä josta ei pidetä ollenkaan koska hän on kuulemma niin ärsyttävä, itsekeskeinen erakko, etäinen persoona ja mysteerinen mies.

      Mielestäni mystisyys, omapäisyys ei ole välttämättä huonoja piirteitä ihmisiä vaan väitän että ne on hyviä.

    • bH

      Katsoiko kukaan urho play palvelun kautta 24.03.2012 lähetettyä jokerit-Hifk ottelua, siinä selostaja Anssi Ritari oli todella törkeästi jokereiden puolella! minusta puolueelliset selostajat pitäisi laittaa pois urho:tv:ltä niin törkeää puolueellisuutta! Ja maksoin ottelusta 15 euroa!

    • Patu3

      J P Jalo on erinomainen selostaja. Kaikenmoiset turhamunat haukkuu ammattimaista selostajaa!!

    • Silminäkijä

      Monikohan on kohdannut J P:n? itse olen stadin hallissa jutellut ja varsin asiallisen kuvan hänestä sain. Oli aikaa kohdata faninsa ja vilkaisi siinä sitten kelloaan ja totesi vain,että "mutta jatkataan hei,toiste.Tarttee mennä selostaan tää matsi :)" Seuraavalla erätauolla sitten juttua jatkettiin.Ihan mukava kaveri,vaikka onkin turkulainen..:)

      • Anonyymi

        Se "tzadin halli" on parasta suomikiekkoo..


    • Anonyymi

      Onko ne alkanut kirjottaa Lambertin nimen ääkkösillä, vai miksi se JP sen selostaa niin?

    • Anonyymi

      Paska jopa ääneltään, ei sovi millään tavalla selostajaksi, kurkkuhoito menee paimioon,ei televisioon.

    • Anonyymi

      Ei mitään hävittävää? No vittu aina on sitä "ei havittävää" jos häviää, eli suomalainen perusolemeus on et jos hävii vähän,niinei oikeestaanhävii mitään,kun rahavirta säilyy, vaikka ei pitäisi.
      Jokainen häviö, on tappio kuten se "Tuntemattomassa" todettiin.
      MISSÄ ON SE SISU? Suomen persuksissa näyttää JP:N MUKAAN OLEVAN, sori vaan jp, olet paska selostaja kaikesta huolimatta.
      Paskasta ei hyvää saa,vaikka kuinka k- markettia mainostaa.
      Oikeesti J-p olet paskin selostaja mitä olen muunnelut.

    • Anonyymi

      Aloittaja ei ole tainnut kuulla siipimutterin selostuksia, jos Jalo on mielestäsi huonoin

    • Anonyymi

      Minusta JP on mainio lätkäselostaja! Osaavakin ja luo todella hyvän tunnelman.

    • Anonyymi

      JP Jalo on surkein lätkäselostaja sitten Juha Jokisen. V.tuttaa oikein kuunnella tuota ylimielistä narinaa ja hurr.ien kehumista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe