Entisiä mdma:n/ekstaasin käyttäjiä?

madmaleena

Itsellä oli melkoisen railakas viime vuosi, ja mdma:ta tuli otettua 1-6 kertaa kuussa, keskimäärin ehkä joka toinen viikko. Aluksi rakastuin aineeseen täysin ja positiiviset vaikutukset antoivat iloa elämään myös selvinpäin. Vähitellen asia kääntyi päälaelleen, ja jokaisen viikonlopun jälkeen tuntui vaikeammalta osata nauttia normaalista arjesta. Jossain vaiheessa meininki meni siihen, etten kestänyt laskuja ja jatkoin oloa muilla substansseilla, kuten pirillä ja hapolla (tai tutkareilla), ja viikonlopun bilettämisestä oli aina kauhea morkkis.

Luulin aluksi, etten voisi koskaan kyllästyä mdma:han, mutta vähitellen tajusin, ettei kyseinen aine tarjoa minulle enää mitään uutta vaan kaikesta oli karannut hohto. Syksyllä aloitin opiskelun uudessa koulussa ja tuntui mahtavalta päästä tekemään jotain ei-narkkaamiseen liittyvää ja vieläpä ihmisten kanssa, jotka eivät liity huumeisiin millään tapaa! Heräsin jotenkin tajuamaan, että elämässä on muutakin kuin uuden viikonlopun odotus ja kristallien metsästäminen. Vuoden jälkeen tuntui kummalta tajuta että puhua voi tosiaankin muustakin kuin kuosaamisesta, ja että mielenkiintoisia ihmisiä voi olla huumeita käyttävän skenen ulkopuolellakin.

Tällä hetkellä ajateltuna viimeinen vuosi ja erityisesti mdma:n aktiivisen kiskomisen aikaiset viimeiset kuukaudet tuntuvat unenomaisilta, vaikka viikot aina selvinpäin olinkin.

En osaa sanoa syytä, miksi yhtäkkiä mdma ei maistu minulle enää. Viimeisimmät kerrat otin ainetta lähinnä tottumuksesta ja aineen vaikutuksen alla mietin että olisin mieluummin nyt selvinpäin kuin siinä olotilassa.

Olen ollut nyt neljä viikonloppua ilman mämmiä ja pohdiskellut paljon viime aikaista elämääni ja sitä miten tuo aine on minuun vaikuttanut. On sanottu, että aivojen serotoniinitasojen palautuminen yhdesstä mdma-käyttökerrasta kestää jopa kolme kuukautta. Omaa käyttöhistoriaa miettiessä hirvittää ajatella, millaisilla vajareilla olen itse elänyt reilun vuoden. Ei ihme, etten ole tuntenut oloani järin terveeksi.

Fyysistä palautumista enemmän odotan mielenkiinnolla sitä, mitä tapahtuu, kun ajan kuluessa aivot unohtavat aineen vaikutuksen psyykkisellä tasolla. Neljä viikkoa on lyhyt aika, mutta minulle se on pisin aika pitkään aikaan ilman mdma:ta, ja tuntuu että huomaan nyt jo jonkinasteisen muutoksen.

Kirjoitin tämän viestin osittain selventääkseni päätäni, mutta vielä enemmän siksi, että kiinnostaisi kuulla kokemuksia niiltä, jotka ovat joskus ekstaasia tai mdma:ta käyttäneet ja sittemmin aineeseen kyllästyneet. (Tuntuu, että kaikilla kaava on sama: rakastuminen aineeseen, vähitellen holtittomaksi lisääntyvä käyttö ja myöhemmin totaalinen kyllästyminen?)

Erityisesti kiinnostaisi kuulla heistä, joiden käytöstä on jo vuosia aikaa ja joiden käyttö oli runsasta: miten aine vaikutti elämääsi (mahdollisesti käytön jälkeiseen) ja millaista oli opetella vähitellen nauttimaan taas normaaleista asioista? Muuttiko mdma sinua tai ajatusmaailmaasi? Miltä tuntui kohdata ajatus, että ilman kemikaaleja on lähes mahdotonta kokea euforiaa tai mielihyvää joka yltäisi samalle asteikolle? Uskotko mdma:n neurotoksisuuteen/oletko huomannut itselläsi jotakin mikä viittaisi siihen?

LOPUKSI haluaisin sanoa niille, jotka ovat samassa tilanteessa kuin itse reilu vuosi sitten olin: jos haluatte käyttää mämmiä, PITÄKÄÄ KUNNON TAUOT KÄYTTÖKERTOJEN VÄLILLÄ! Tehkää yhdessä ystävien kanssa myös muita juttuja: käykää elokuvissa, matkustelkaa ja opetelkaa bilettämään myös selvin päin. Mdma on arvaamatonta. Älkää rakastuko aineeseen liikaa älkääkö ikinä täyttäkö sillä tyhjiöitä, jos elämässänne sellaisia on.

45

22906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opiskelijatyttö

      Hyvä että oot parempaan päin päässy, mutta aina ihmetyttää miks niitä aineita täytyy joka viikko ottaa? Ite oon jokusen vuoden syönny taikasieniä ja ihan hyvin oon pärjänny kun yhden annoksen otan 1-3 kk välein, aina hyvien ystävien kanssa. Kaikkia päihteitä voi käyttää vastuullisesti, eikä antaa niiden hallita omia motiiveja jota itselleen luo.

      Tsemppii sulle jatkon kanssa!

    • Asiakas12345

      vedän pirii joka päivä ja hyvältä tuntuu ja elämä hymyilee, olen lukiossa 9,5 keskiarvon omaava tunnollinen oppilas. Myös hapot ja mämmi maistuu etenkin viikonloppusin kotibileissä yms muuten vaan rentoillessa ;D suosittelen kyllä kaikille mämmiä jos osaa vaan pitää sen käytön semi kohtuullisena:D

      • priva69

        maistuisko puhdas tuore mämmi?


    • dextroreipas

      Tuli 90-luvulla vedettyä aika reippaasti essoja ja piriä happoja, ja tulin biletettyä useampi vuosi miltei yhtä soittoa, tyyliin pari pvää lepoa ja taas vetoa :) Menuun kuului myös kaikki muukin, eli testattu ja nautittu on aika lailla kaikenlaista. Mutta toi essujen popsiminen jäi pitkälti lisääntyneen pirin käytön takia ja siinäkin sitten vierähti vuosi jos toinenkin. Sellaset vajaa 10 vuotta meni nooiden kanssa kunnes vaan kertakaikkiaan ei enää jaksanut sitä ainaista säätöä ja touhuamista ja sitä ennenkaikkea siihen kun kaveripiirissä alkoi ilmaantua enemmissä määrin pelkkiä kusipäitä, säätöineen ja sohlauksineen, joten siinä pikku hiljaa tyrehtyi se rankempi veto ja tyydyin vain ganjaan, jota polttelen vieläkin säännöllisesti. Silloin tällöin tulee fiilisteltyä hyvässä seurassa, eli joskus tulee vieläkin napattua enimmäkseen amfetamiinia jos hyvää laatuista sattuu kohdalle tulemaan. Että kaikille jotka painivat addiktionsa kanssa ja kelaavat ettei selviä ilman, neuvoksi vaan että kyllä noista eroon pääsee, aikansa kutakin, ja jos ei kokonaan eroon niin koittakaa vaikka vähentää ja katsoa että onko järkeä yrittää sillä jos ei edes halua ei loppuviimeksi kannata niin hirveesti väkisin yrittää, ne yritykset yleensä epäonnistuu. Tsemppiä kaikille jotka yrittävät parantaa elämänlöaaatuansa.

      • Fellahigh

        hellahigh kommenttiki kirjotettu


    • ihmismuna

      Serotoniini on vähän semmoinen elämän eliksiiri että sen tuotantoa ei kannata romuttaa.. Mites näin ihan mielenkiinnosta kysyn että miten tulee uni? Vajehan aiheuttaa unettomuutta. Että luulisi jos nukkuminen selvinpäin onnistuu niin pääkin on suht. kunnossa.

    • aaadie

      itselläni kävi vähän samalla tavoin, kuin sinulla madmaleena. mutta huomattavasti lyhyemmän ajan käytin ainettaa. se taisi olla noin 3-4 kk, mutta ei tule mieleen yhtäkään viikonloppua, milloin en sitä käyttänyt. sain kyseisen aineen aina ilmaiseksi ja sitä oli tarpeeksi. huomasin, että vaikutukset eivät olleet enään niin suuret, kuin ensimmäisellä kerralla. mutta joka kerta puhdasta kristallia söimme kavereitteni kanssa. se oli joka viikonloppu 3-4kk ajan. laihduin tuossa ajassa valehtelematta 10kg ja ei tehnyt oikein enään ruokaa mieli ollenkaan. vähän söin aina jotain.

      rakastuin myös aineeseen heti ensimmäisellä kerralla ja vaikka minua varoiteltiin käyttämästä sitä heti putkeen, niin puhuin kaverini ympäri, että tehdään se uudestaan. aine toimi kyllä heti seuraavana päivänä samanlailla. ja siitä muutaman pv:n jälkeen. kunnes huomasin jo 4-5 kerralla, ettei tullut enään samoja pärinöitä mutta silti oli vain pakko jatkaa. pidin sitten 4kk tauon ja ostin puoli g poikaystäväni kanssa. odotin paljon suurempia vaikutuksia, kuin ensimmäisellä kerralla. tottakai se toimi, mutta ei niinkuin odotin. sen jälkeen olen muutamia ehkä noin 10 kertaa syönyt ja nyt ollut syömättä 2kk. ajattelin olla kesään asti syömättä ja sitten kokeilla uudestaan.

      hiihiihi, se on kyllä aika mahtavaaaaaa. mutta tuo on totta, että kaikella rajansa. suuria univaikeuksia minulla on, en tiedä johtuuko se tuosta vai mitävittua.

    • Entinen käyttäjä

      Minä lopetin Mdma:n käytön n. 2kk sitten. Olin kerennyt vedellä naksuja sen 4kk ajan 1-2 kertaa viikossa. Ensimmäiset kerrat olivat kyllä ihan uskomattomia. Tuli elämäni paras bilefiilis, ja pahinta oli se aineeseen rakastuminen. Ja tavallaan koko huumemailaan lumoutuminen. Ihmettelin pitkään, että tästä kaikestako minua on aina varoitettu? Olin aikaisemmin jonkun verran käyttänyt kannabista ja piriä kokeilin essojen kanssa samoihin aikoihin. Huumeet tuntuivat tuolloin niin vaarattomilta.
      Ensimmäiset esso-kerrat lupasin itselleni, että käyttöni jäisi max viiteen kokeiluun. Ja ettei useammin kuin parin kk välein. Mutta touhu lähti samantien käsistä. Silloin en olisi osannut koskaan arvata, että juuri MINÄ jäisin koukkuun. Jokaisen kerran jälkeen negatiiviset vaikutukset pahenivat, mutta silti halusi sen yhen napin vielä. Tuolloin olin hyvin "masentunut" ja apaattinen välipäivinä, jolloin en doupannut. Koulu, työt ja ihmissuhteet kärsit hurjasti.. Nyt vihdoinkin tajuaa pikkuhiljaa millainen oli silloin. Nyt jos saisin valita, en ehkä kokeilisi. Mutta oli se kuitenkin aivan mahtavaa!!
      Varoitus kuitenkin kaikille; essot lähtee huomaamattomastl käsistä, ja pää hajoo.

    • Typtamäään

      Minä löysin mdma:n vajaat 2 vuotta sitten ja kuinkas ollakkaan rakkautta ensi silmäyksellä :) ja ensimmäiset 5-10 kertaa lähinnä tukivat sitä että tämä juttu tulee olemaan osa loppuelämää. Sitten alkoi ikävät jälkiolot pahenemaan koko ajan ja vaikutuksista tuli keinotekoisen tuntuisia hyvänolontunteita joita ilmankin olisi voinut illat viettää. Siitä hyvä aine että suhteellisen nopeasti kuitenkin tajuaa mitä kaikkea negatiivista siitä seuraa, uniongelmia, muistiongelmia, masentuneisuutta ja ahdistuneisuutta. Mdma on todella haitallinen päihde ihan mihin tahansa verrattuna, toisaalta ovathan ensimmäiset mämmikerrat myös aivan parhautta. Onneksi se on varsin helppo lopettaa ja ellei todella rajusti ole käyttänyt niin kyllä sitä pääkin alkaa vielä normaalisti pelaamaan. Itse olen ollut muutaman kuukauden käyttämättä ja mietin että ehkäpä kesällä voisi mämmiä kerran nappaista, ihan hyvä päihde varmaankin noin kerran vuodessa käytettäväksi.

      MDMA:n saatavavuus heikkenee todennäköisesti lähiaikoina hyvinkin radikaalisti johtuen safrolin saatavuuden heikkenemisestä. Ihan hyvä juttu sinäänsä, mutta todennäköisesti madman kaltaiset tutkimuskemikaalit lisääntyvät reilusti ja niissä voi haittoja olla vieläkin enemmän.

    • madame96

      Itse kokeilin puhdasta mdma:ta ekaa kertaa viime lauantaina.Otin pommina, toinen vaihtoehto olisi ollut sniffaaminen, mutten halunnut kokeilla sitä. Olin siis ennen tätä kokeilu poltellut pilveä n. 4-6kertaa, kuukauden välein, aika isoina ''annoksina'' tosin. mitään muita huumeita en siis ole kokeillut kun budia ja nyt vasta tätä madamea( ilokaasua sifongista kerran, mutta ei varmaan lasketa huumeeksi?). Ensin, ehkä 10min aineen oton jälkeen tuli jonkilainen väsymys, pieni sekavatila josta n. 10-15min päästä seurasi valtava rakastumisen tunne, rakastin itseäni, kaikkea mitä ympärilläni oli, Elämä oli mahtavaa ja täydellstä. Tätä tunnetta kesti varmaan tunti, tai siltä se tuntui, tosin en voi sanoa varmasti sillä aika meni todella nopeasti ja ajantaju katosi. Rakastumisen jälkeen tuli virkeä olo, tietokoneen näyttö oli helvetin tarkka, äänet kuului tarkasti, musiikki kuulosti paremmalta. Jossain vaiheessa katsoin seinälle, jossa oli suuri taulu-tv, se oli kiinni, ja näin mustasta näytöstä ihmishahmon kävelemässä olohuoneessa jossa olimme. Se ei tosin ollut järin ahdistava tai edes negatiivinen kokemus,vaikka olin varma että henkilö oli kuollut. Seurassani oli itseäni reilusti ( ainakin 15v.) vanhempia ihmisiä (4kpl), ja paraskaverini, toisin sanoen toinen puoliskoni, samanikäinen kuin minä (17v.) . Seura oli hyvä, ja vaikka kaikki muut olivatkin tuntemattomia paitsi kaverini,ja yksi miehistä jonka olin tavannut parikertaa aikasemmin ( todella ihana ihminen,vaikka onkin alkoholisti ja muitakin ongelmia päihteiden kanssa) seura ja paikka oli turvallinen, ja olen todella kiitollinen heille, että olivat siellä opastamassa ja kertomassa mikä on normaalia yms. Saimme aineen yhdeltä näiltä henkilöistä ilmaiseksi, joten siinä tulikin vedeltyä madamea aamu 10- aamuyö 4:ään. Sunnuntaina en tuntenut oloani masentuneeksi tai apaattiseksi, ruokahalua ei tosin ollut, ja olo oli ehkä hieman darranen muttei oksettanut tai särkenyt päätä. Maanantai ja tiistai oli enemmän negatiivisiä päiviä, ei masentanut mutta vitutti ja halusin olla vain omissa oloissani. Välillä tuli tunne että pää olisi räjähtämäisillään, outo tunne, en oikeestaan osaa selittää sitä. Nyt olis tarkoitus lauantain ottaa samaa kamaa, koska bileet tulossa, tämän jälkeen tosin aion jättää aineen pitkäksi aikaa pois, Vaikka rakastumisen tunne oli ihana, en silti rakastunut aineeseen.

      • hubbe

        no mites vieläkös maistuu??


      • esso321

        Itelleni tuli aika samanlaiset laskut ku sulle. ja on kestäny jo 3 päivää. Mua ei sinäänsä masenna tai vitutta, mutta kokoajan on sellanen tunne et jotain mun mielelle tapahtu sen jälkeen.


    • Äijä8657

      Lasku on kyllä pahat ite kokeilin kerran enkä tykännyt yhtään

    • kohtuuskaikessahei

      MDMA eli ekstaasihan on siitä paha aine että sitä ei kärsi putkeen käyttää. Se kuitenkin kuluttaa aivojen välittäjäainevarastoja ja tämä aiheuttaa sitten masennusta, unettomuutta, muistin heikkenemistä jne. Ehdoton ohjenuora on pitää se reipas yhdenn tai mieluiten useamman kuukauden väli käyttökertojen välissä, Tällöin aivojen välittäjäainevarastot ehtivät palautua.
      Itse myöskin "rakastuin" aineeseen, mutta pidän tiukasti kiinni tästä kahden kuukauden breikistä. Nyt on ollut jo puoli vuotta ilman ainetta. Pitäkää järki päässä tämän aineen kanssa niin se ei aiheuta tuhoja. Vaikka se mahtavaa onkin niin hyvää kannattaa odottaa :)

    • tsajajajaa

      Jees. Ensikokeilu oli kyllä jotain todella huikeaa ja kokemukset muutaman kerran jälkeen oli sellaiset että tätä pitää saada aina bileisiin mukaan. Tuntui että käytöstä ei ole mitään harmia. Ehkä pari kertaa kuussa tuli pommitettua kunnes rupesi iskemään ihan työelämässä paniikkikohtauksia. Tunne kohtauksen aikana on hyvin ikävä ja näitä tuli useampia. Toki mukana oli välillä piiskaa ja namuja. Pidin useamman kuukauden tauon koska halusin selvitellä päätä. Alku tässä oli vaikeinta. Ei enää osannut samalla tavalla nauttia arkisista pienistä asioista ja tuntui että pystyykö todella hyvää fiilistä edes saamaan ilman mäiskettä tms. Ajan kanssa osasi ruveta nauttimaan ja pitämään tosi hauskaa ilmankin! Muutaman kk tauon jälkeen heitin namun naamaan vaikka olin päättänyt että ei enää. Fiilis oli jees mutta samat jälkiolot tuli taas! Nytpähän tietää että pysyy vaan pajarissa ja bissessä niin elämä hymyilee! Trust me.vaikka aina välillä tuntuu että oispa kiva ottaa skarpit ni on oikeesti parempi ilman. Ja noi hommat saa unohdettua ja kuopattua muutamassa kuukaudessa kun homma ei ole vielä käsistä lähteny. Peace love and no chemicals

    • silokitkunniaaaaannnffs

      Älkää koskeko tohon paskaan, trust me. Tuttavapiiristä viidelle käynyt huonosti. Yksi rupesi säätämään niitä ja linnaan, kahdella muijalla piriä ja essoja muuta ja jatkuvasti psykoosissa. Pari kaveria ihan saamattomia ja ahdistuneita, toinen ihan porkkana ja toimintakyky on täysin kiinni nykyään päihteissä. Itse olisin nuorena saanut kokeilla ekstaasia jos olisin halunnut, en ottanut vaan luin taikasienistä jotka antaa melkein saman efektin mutta ovat täysin vaarattomia noin fyysisesti elimistölle/aivoille ja luonnontuote (sanoisin luontoäidin rakkautta). Itse aineeseen ei rakastu, vaan itseensä, luontoon, kanssaihmisiin, ainetta ei tee samalla tavalla mieli kuin kemikaalitykitystä aiheuttava MDMA (psilosiini vaikuttaa kehossa serotoniinin tavoin). Kaikki kaverit valittanut pahoista univaikeuksista heti mämmikertojen jälkeen ja haittoja vähätellään tahallaan.

      • grtg5

        Tarinasi vaikutti hyvin paljon siltä, että kaverisi ovat menneet turmioon rankan sekakäytön/liikakäytön takia.

        EN lähde MDMA:ta sen enempää ylistämään, mutta kohtuukäytöllä ja järkevillä annoksilla (muutama kerta vuodessa ja alle 150mg annokset) tämä on useimmiten melko vaaraton päihde. Ongelmana on usein juurukin se, että lähtee huomattavan helposti lapasesta vrt sienet yms psykedeelit.

        Siinä olen eri mieltä, että olisi sienten kanssa lähes sama vaikutus. Jotain yhteistä kyllä löytyy, mutta ikäänkuin vertaisi kannabista ja sieniä...

        Jos ei omaa kovaa itsekuria ja tarpeeksi järkeä päässä, ei kannata koskea MDMA:han. Liian usein/paljon käytettynä huomattavan haitallinen päihde, niinkui lähes mikä tahansa muukin päihde.


      • ganja_ei_ole_huume

        Taikasienten vertaaminen MDMAan on sama kuin vertaisit...no. Ei ole sanoja. Ihmisten typeryys on rajaton.


      • Kjkikkik

        MDMA:n sanotaan olevan meskaliinin kemiallinen vastine. Ilman sitä hallusinogeenisuutta. Vaikka luultavasti MDMA aistiharhoja aiheuttaa jos sitä yliannostaa. Meskaliini on siis jännästi rakenteeltaan amfetamiinia muistuttava joka taas ilmeisesti muistuttaa adrenaliinia. Ihmiskeho on kyllä jännä ja tämä luonto missä ihmislajimme on kehittynyt.

        Kun Jumala tämän kaiken loi niin tuskin hän suuressa viisaudessaan tahtoi että ihmiset alkaisivat sulkea toisiaan näitten takia vankilaan. Joku meni pieleen jossain kohtaa ihmisten järjessä ja pyhät asiat haluttiin tuhota, kieltää alkuperäiskansoilta vuosituhansia vanhat sakramentit ja kaikkialle levisi juoppous ja alkoholin lemu ja väkivalta.


    • Ekakertalainen939

      Kokeilin toissapäivänä ekaa kertaa,heräsin 3 aamuyöllä ja nappasin namin... Oli sinne 8.30-9 tosi hyvä fiilis jonka jälkeen alko laskut,poltin savut ja nukuin muutaman tunnin,samana iltana 21.00 aikaan otin toisen ja kyllä essoihin rakastuu välittömästi,euforian määrä on käsittämätön,nyt aikamoinen masennus olo ja jos vaan nukkusi pari päivää nii helpottas? Jonnekki reivaa essoissa on varmaanki paras tekniikan ja kemikaalin yhdistelmä!! Otan vielä uudestaankin joskus mutta olkaa varovaisia MDMA:n kanssa!!

      • Huumevalistaja3666

        Älä syö niitä nameja/essoja. Jos haluat MDMA:ta välttämättä aina joskus ottaa niin koita keksiä jokin keino saada sitä ihan itseään.

        Suomessa on tietääkseni vireillä jokin huumehaittojen vähentämiseen tähtäävä laboratoriomahdollisuus, jotta käyttäjät voivat anonyymisti testauttaa huumeidensa todellisen koostumuksen. Tämä olisi hyvä ja vähentäisi vaaroja ja tekisi esimerkiksi extaasista valovuosia turvallisempaa. Tuskinpa tuo edes kukkahattutätejäkään hatuttaisi että ihmiset eivät enää kuolisi huumeisiin. Jätä esso Nipsulle, vai miten se meni.


    • mämmiskälä

      Turha aineita syyttää siitä, jos mopo lähtee käsistä. Se on käyttäjän vika jos ei osaa sitä mopoa ajaa ja pitää käsissä. Eli huono itsekuri, epämiellyttävä elämä, tai mitä tahansa sellasta, jonka vuoksi aineet tulevat täyttämään tyhjyyttä elämässä. Toimivat toki oikotienä onneen. Kohtuus kaikessa!

      • Yhunij

        10% alkoholia kokeilevista alkoholisoituu. Ihmiset ovat riippuvuuksille alttiita ja se pahenee mitä suurempi epäsopu yhteiskunnassa vallitsee. Sen kanssa on vain elettävä että meidän täytyy näitä ihmisiä hoitaa, aivan kuten kaikkia muitakin sairauksia. Kieltolaki taas vain kärjistää ilmiöitä voimistaen ei toivottuja ääripäitä ja aiheuttaa muutenkin epäsopua, kaaosta ja mädättää yhteiskuntamme.

        Ensimmäinen askel kohti raittiimpaa yhteiskuntaa on sallia kaikki ja näin poistaa vastakkainasettelu ja muutosvastarinta. Tämän jälkeen ihmiset alkavat raitistua ihan täysin oma-aloitteisesti ja oma-aloitteisuus on ainoa tapa jolla ihmisen voi raitistaa.


    • Sekakäyttöonekakäyttö

      Itse käyttänyt nytten 2kk viikonloppusin molempina päivinä ja viikollakin muutaman kerran ottanu mutta nytten oon ollu viikon ilman ja tullut ns. Pelkotiloja ja huimausta sen jälkeen kun en oo käyttäny ja turhautumisen tunnetta ollut nyt parin viikon ajan. Käyttäkää nii paljon ku ikinä haluatte mutta kun isäntänä on milli nii ihminen on siinä vaiheessa renki käyttäkää kohtuudella:)

    • Semistikokenutkinkeri

      Oli tässä vappuvknloppuna parhaan kaverin kaa mämmi-ilta ja kaiken kaikkiaan meni molemmilla se 250mg 80% puhasta mämmiä pommina! Jumalauta et päris, mut oli reippaasti yks parhaimpia iltoja ikinä, ja samalla myös voimaannuttavin palautuminen ikinä! Vielä 3-4 vuorokautta myöhemmin on aika tyhjä olo, ja hieman masentavakin, mutta ei läheskään niin raskas kuin seuraava päivä nauttimisesta. Vaikutusaika alkoi n. 30-45 min nauttimisesta ja saavuttii huippunsa tunnin parin päästä, jota kesti ne ihanat 4-5 tuntia, jonka jälkeen ne ikään kuin loppui seinään, josta olin tosi harmissani :( onneks oltiin varattu polttoa roimasti laskuja varten, ja seuraavia päiviä varten palautumiseen! Mary Jane on todella pelastus noin dominoivalle substansille :D Mukava muisto jäi, ja varmasti tulen nauttimaan joskus uudelleen, mut ei ihan vähään aikaan tee mieli, palautuminen on henkisesti, että jopa fyysisesti todella raskasta, jota ei ihan heti kaipaa uudelleen. Silti, 5/5 <3

    • Mammamiiamatami

      Mä oon käyttäny nyt puoli vuotta joka toinen vloppu naksuja. Vaikka lupasin itelleni jo aikoja sitten etten ota niitä Niin usein. Alkanu laskut olee nykyää nii pahat et tarvii ottaa pameja ettei oo nii hirveet olot. Töissäkin maanantai ja tiistai menee ihan ohi kun ei jaksa keskittyä eikä tehä mitään... pakko kyllä laittaa stoppi tälle touhulle. Kiva on pari kertaa vuodessa ottaa mut täs on tainnu vähä lähtee mopo käsistä.

    • Yksilöttä

      Käytin ekstaasia n 3 kuukautta putkeen, loppuvaiheessa asiat meni vähän sekavemmiks, kun oli bilettäminen muuttunu kaikeks muuks. Sitten vähensin ja käytin ensin pari kertaa viikossa ja lopulta vähemmän. Laihduin 25 kiloo ja tuli valvottua 8 päivää, melkeinpä putkeen. Nyt oon selvinpäin ja en muista tosta ajasta melkeinpä mitään. Mun mielestä on paskaa, että yhä nuoremmat alkaa käyttää.

    • Hupsistakeikkaaa

      Itselläni kävi sama pikainen rakastuminen. Kotipaikkakunnalleni tuli kunnon essovyöry ja kaikki alkoivat kaupittaa kyseistä tuotetta. Noh kaveripiirini sitten koostui jo valmiiksi näistä kauppiaista niin ilmaiseksihan ne niitä syötti ja siinä meni sitte jokunen viikko järkyttävällä liikakäytöllä (5-10 nappia iltaan kovimpina iltoina) alkoi huomata että vaikutus oli lähes kokonaan hävinnyt niin sitä yritti vähän nostattaa murskaamalla shottien sekaan tai snorttaamalla mutta eipä tuo tuonut kun sekavuutta. Sitten ku viimein koitti se selvä päivä niin niitä oloja en halua ikinä takaisin. Monta päivää sängyn pohjalla eikä liikkumaan kyennyt. Nukkua ois halunnut mutta aina kun oli nukahtamassa järkyttävä kipuaalto löi pään läpi ja esti nukkumisen. Päätä kun käänsi niin silmät vaan seurasi perässä ja ei tajunnut mistään mitään. Tämän jälkeen kyllä viisastui että kannattaa homma pitää hanskassa eikä vetää jatkuvalla syötöllä. Mykyään jos otan niin muutaman kuukauden välein maksimissaan

    • Anite

      Mun eka kerta mämmiä oli jo 2008 ja sen jälkeen oon käyttänyt sitä 1-2krt/vuosi. Yhteensä kertoja on siis nyt joku vajaa 20. Eka kerta oli kyllä huikea, mutta sen veroista en ole enää kokenut uudelleen. Nykyisin tuntuu, ettei potki enää samalla tavalla kuin ennen tai että miellyttävät ja toivomani ominaisuudet (euforia, synestesia yms.) jäävät vähäisiksi ja eritoten nousut ovat todella terävät ja ilkeän pirimäiset. Lähes joka kerta olen syönyt kristallimuodossa, yleensä n. 100mg kahdessa erässä n. 45-60min. välein.

      Laskuja mulla ei ole koskaan tullut, päinvastoin, loppuvaihe on hidasta euforista afterglowta, joka kestää parhaimmillaan päiviä. En kärsinyt myöskään ruokahaluttomuudesta tai unettomuudesta koskaan. En kuitenkaan koskaan pitänyt mämmin vaikutusta niin huikeana kuin monet kuvailevat. Nykyisin turvallisempi ja vaikutuksiltaan paljon miellyttävämpi sekä päällepäin vähemmän näkyvä lsd:n mikroannostelu on korvannut mdma:n omassa bilekäytössä lähes kokonaan. Ajatus siitä, miten neurotoksista mdma on ei houkuttele enää käyttämään edes silloin tällöin. Happoa sen sijaan käytän suht säännöllisesti n. 5-6krt/vuosi ja aion jatkaa näin.

    • 808666

      itsekin kokeilin ja samantien rakastuin aineeseen 6-7vklp piti kristallia metsästää ja joka viikonlopun jälkeen seuraava viikko meni kun menikin mämmistä puhuen ja odottaen ensiviikonloppua. Pidin sitten 3vk tauon (joka oli minulle paljon koska mämmiä kiskoin joka viikonloppu) ja otin taas viikonloppuna. Kun aine alkoi vaikuttamaan olisin halunnut olla mielummin selvinpäin kun mämmiessä.. niinkuin sanoit että mämmistä katoaa se hohto jossainvaiheessa mutta yritin silti monta kertaa saada niitä hyviä oloja (joita on mahdoton saada jos serotoniini varastot on jo tyhjennetty.)

      Kyllä rakastan edelleen MDMA:ta erittäin paljon ja en tiedä mitään parempaa mutta tiedän myös sen että turha sitä on kiskoa kokoajan, näin päädyin pitämään 8kk tauon. En tosiaan ole mikään narkkari budia ja mämmiä olen vain käyttänyt mutta mämmi tauon oheessa olen ns vaihatanut viikonlopun mämmin amfetamiiniin jota otan sillon tällöin en läheskään niin usein kun mämmiä otin
      Mämmi on muuttanut minua ihmisenä esimerkiksi olen nykyään sosiaalisempi ja uskallan olla äänessä aika paljon ja olen alkanut kohtelemaan ihmisä jotenkin paremmin.
      Kun mietin elämääni taaksepäin tulee vaan mieleen että miksi helvetissä olen tahalleni tuhonnut aivoreseptoreja kyseisellä aineella! pitäkää tauot, juokaa vettä, kuunnelkaa musiikkia ja olkaa varovaisia jos mämmiä haluatte ottaa, en tosin suosittele koska ” jos annat paholaiselle pikkurillin, se vie koko käden” mutta pitäkää huolta itsestä!!

    • Mämmirules

      Pakko jakaa oma mämmifiilikseni myös!
      Siis itse olen täysin bilehuumeiden fiilistelijä, joka toteuttaa fiiliksensä bileistä riippuen ja saatavuuteen liittyen. (Löydän siis bileistä toimittajan, eiks niin..;) ) Mä olen niiiiiiiiin rakastunut mämmiin, ettei mitään rajaa. Mulla ylipäätään bilehuumeiden käyttö johtuu siitä, että haluan boostin omaan meininkiin. Välttis en tarttis sitä, koska kaikkien tuttujen mukaan olen täysin ekstrovertti ilman sitäkin, mutta siinä kohtaa kun satun saamaan mämmiä, olen kuin saatana uuden ulottuvuuden valtias! Aivan uskomattoman hieno fiilis olla mämmeissä. En koskaan vedä ainetta liikaa. Sen verran vain että olen bileissä ekstrovertti oma buustattu itseni. Joku saattaisi kysyä että etkö ole jo oikeasti oma itsesi ihan ilman humehiakin, mutta vastaus on että EI, silloin kun olen vaikutuksen alaisena, olen valmis juttelemaan vaikka isomman puolueen valtionpäämiehen pökerrykyksiin!
      Huikeata on se yhtenäisyys, kaiken kattava fiilis ihan tuntemattomienkin kanssa ja kaikki se hyvä fiilis, mitä se fiilis tuo tullessan! Olen kokenut parhaimmat fiilikseni mämmipäissäni, mutta ainakin itselläni on aina ollut se periaate, etten vedä övereitä! Olen tehnyt mämmistä aina itselleni "pommeja", eli snadeja annoksia, joita olen naukkaillut sopivissa kohdin pitkin iltaa. Tiedän itselläni, että yksi pommi lähtee vaikuttamaan n. 30min sisällä, joten olen rakentanut pommit slllain, et pystyn naukkailemaan ne tasaiseen tahtiin sekoilematta ja hyvän fiiilksen vain kasvaessa loppuiltaa kohden. Toki jos löydän aivan loistavat UG-bileet, niin annostelu saattaa kärsiä, mutta vuosien jälkeen alan olemaan jo aika hyvä annostelun määrittämisessä..;)

    • Useless

      Muistakaa sitten kun käytätte niitä aineita, niin toisille ette niitä juota, kuten eräät.

      Jos näin teette, niin voitte katsoa jo hautapaikkanne valmiiksi.

    • Anonyymi

      Ensimmäinen kertani ekstaasin kanssa oli upea. 300mg annos heti ykkösellä. Wow.
      Rakastuin ekstaasiin ja heti seuraavana päivänä olin laudalla etsimässä uutta annosta. Noh mulla meni siinä sitten kuukausi kun otettiin kaverin kanssa 220mg annos. Fiilikset oli vitun jees mutta vaikutus kesti vain pari tuntia.... Laskuja ei ollut mutta seuraavana päivänä oli niin ihanan rentotunut olo ja noh, sen jälkeen lähinnä on vain vituttanut.
      Tosta tokasta kerrasta on kohta kaks viikkoa ja nyt taas vklp lähtee mutta sitten tauko. Määrittelemätön tauko.
      Olkaahan varovaisia huumeiden kanssa. PusPus

      • Anonyymi

        Mämmiin kyllä kehittyy melko nopeasti toleranssi. Itse aloitin ottamaan mämmiä pari vuotta sitten ja noin vuosi meni kerran kuussa-kahdessa - dosettaessa superhyvällä meinigillä, kunnes tänä vuonna huomasin tuossa pari kuukautta sitten kun tuli lomilla otettua mämmiä useampi kerta muutaman viikon sisällä isompi satsi, kuinka toleranssi kasvoi silmissä. Edelleen täyden satsin otettuani (olin joka kerta valmistanut pommit etukäteen), en saanutkaan sitä täydellistä fiilistä, mitä vielä yli puoli vuotta - vuosi sitten sain vastaavasta määrästä. Todella paskaakaan fiilistä en toki tuntenut, olo oli mitä mahtavin, mutta ne maailman mahtavimmat nousut jäi kyllä täysin väliin..
        Toki kaikkeen kehittyy toleranssit, mutta mämmisä parasta oli se helppo ja smooth kaikkien kanssa toimeentulo, jota on joutunut nyttemmin metsästämään ihan toden teolla. Ärsyttävää, että alle vuodessa tolet kehittyi tälle tasolle ja varsinkin näin pitkillä aikaväleillä. En tiedä parempaa kuin mämminousut! Smoothia, keskustelukykyä, huomioonottavaa, eroottista ja kaikenkattavaa.. Muutama kuukausi oli täydellisyyttä ja (yhtäkkiä) nopeaan tahtiin mitään sellaista en ole sitten enään toleranssien kasvettua löytänyt ja vitutus ja pelko kaiken hyvän loppumisesta ovat tosiasiallisia huolenaiheita..


      • Anonyymi

        Älkää hitossa tykittäkö 300 mg:tä ykkösillä ennen kuin tiedätte omat rajanne. Tuossa on takuulla monelle ihan liikaa. Selvitä paljonko olet ottamassa. 100 mg alkaa olla lähempänä oikeata ja venatkaa potkua ihan rauhassa vähintään 1 tunti. Ahneella on paskainen loppu. Älä louhi näitä nameja.


      • Anonyymi

        Määriä voi yrittää tarkistaa täältä:
        https://www.ecstasydata.org
        Katso löydätkö samanlaisen naksun kuin kuvissa. Ole varovainen ja ota potku rauhassa vastaan. Uudella ja tuntemattomalla tavaralla kannattaa vaikutusta odottaa kaksikin tuntia. Jos naksu ei potki ollenkaan parempi olla tankkaamatta, sillä sisältö voi olla esim. PMA/PMMA:ta , mikä potkaisee pidemmällä viiveellä ja övereitä ei kukaan halua. Suosittelen turvallista seuraa ja paikkaa käytölle. Tarkkaile ruumiin lämpöä ja hyppää kylmään suihkuun, jos lämmöt nousevat. Jos tankkaat ota pienempi annos kuin alussa ja vaikka 2 h viiveellä, koska yhäkään et halua huonoja vaikutuksia. Käytä harvoin tai älä ollenkaan.


    • Anonyymi

      Pidin 5kk tauon ja sitä ennen käytin erittäin paljon siis todella paljon mämmiä, nyt nappasin 0.25mg ja olot oli upeat, paitsi en muista tuosta yöstä muuta kun että ihailin katulamppujen yksin ja kuuntelin musiikkia ja juttelin siilille, päädyin tapaamaan puolituttuja ja muistan kertoneen heille että maailma on avoinna minulle ja jotain höpöttelin, loppu ilta sitten onkin iha sumun peitossa muistan että menin kavereille mutta ei mitään hajua mitä siellä on tapahtunut hieman pelottavaa.
      Hikoilin ja minulla oli kylmä & kuuma samaan aikaan. Veikkaan että kristallia tuli hieman liikaa olen kumminki 168cm pitkä pikkutyttö :D no jokatapauksessa olen päihdehoidossa ja seulossani sitten loppupeleissä näkyi metamfetamiini, amfetamiini ja ekstaasi.. mietin vain että onko tuota ekstaasia sitten jatkettu noilla mulla vai onko ekstaasin ja amfetamiinin kaavat jotenkin niin samanlaiset että ne näyttäytyy samana? Kumminkin stimulantteja kaikki.
      No jokatapauksessa jälkiolot olivat kamalat... kiinnijäämisen myötä istuin omassa huoneessa ja itkin.. siis itkin aivan holtittomasti kaikelle 3pv ja ajattelin itsemurhaa ja ties mitä.. ei ollut kovin hienoa se
      Tämän takia olen nyt PÄÄTTäNYT että mämmi ei anna minulle Yhtään mitään muuta kun masennuksen jälkeenpäin enkä enään kaipaa tuota ainetta juuri jälkiolojen takia ja myös ehkä sen takia että en muutenkaan muista oikeen mitään siitä illasta Ainiin! Näihän minä myös mukamas ihmisiä kadulla vaikka ketään ei ollut missään, se oli hieman pelottavaa mutta eihä sitä mämmipäissään pelännyt yhtään.
      Jokatapauksessa olkaa varovaisia jos otettu muistakaa vesi ja että joku selväkaveri on kivenheiton päässä! Suosittelen myös jos otatte nii ottakaa joku kaveri mukaan kenenkanssa voit jakaa sitä fiilistä :))

    • Anonyymi

      Alkuperäinen juttu liian pitkä juttu, en jaksanut edes lukea.
      Sanoisin että parempi pysyä erossa raksuista ne pehmentää pään vaikka jotkut väittävätkin että olisivat suhteellisen ok. Mitä vähemmän niitä syö sen parempi.
      Suosittelen 0. Toki niillä voi olla oma arvonsa terapiassa ja teknobileissä.

    • Anonyymi

      VOi voi miten kävikään
      Rakastin mdmata toissakesänä yli kaiken, jouduin seuloihin ja tuli hankaluuuksia nii mämmin vetäminen sit loppu, tos pari vk sit ostin 0.25 mämmiä ja yleensä otin vain sen 01. Olin juonut alkoholia ennen tätä reissua ja suutuspäissäni kiskoin kaksinkäsin kristallia suuhuni kunnes huomaan että makaan sängyllä, silmät tärisee ja tuntuu jotenki tosi oudolla tavalla hyvälle ei siis kamala euforiaa tullut mut hyvälle tuntu, päätin lähtä ulos ilman puhelinta ja ihailemaan kello 2 aikaa yöllä katuvaloja edelleen lisäillen mämmiä suuhun.. mietin vain mitähän ohikulkia ois ajatellut kun puhun yksin huumeista ja menen juttelemaan siilille🤨
      Joka tapauksessa hetken päästä huomasin että näkö on ERITTÄIN heikko.. en nähnyt oikeen mitään ja säikähdin. Päädyn menemään ystäväni ikkunalle ja pääsin kun pääsin sisälle
      Yhtääkkiä muisti katkeaa kokonaan muistan pätkissä kuinka näin TOdELLa outoja juttuja mm vihreitä karvoja jotka valui kaikkialla, ihme kuvioita seinillä ja verhoilla. Oli erittäin hankala olla, kylmä ja kuuma samaan aikaan (onneksi kaveri toi vettä) mutta se yö sit menikin siinä, en muista oikeen mitään..
      En todellakaan suosittele ottamaan yksin isoja annoksia varsinkaan ulkona ottakaa aina kaveri mukaa nii on omastani mielestä kivaa ku voi kertoa fiilistä muille! Tässä tämmöne oma stoori mämmin liittyen ja voin luvata et seuraavana aamuna olin valmis hyppäämään junan alle, itketti kokoajana ja pelotti et entä jos tapan itteni. Siitä onneksi noustiin ja elämä jatkuu :)

    • Anonyymi

      MDMAn neurotoksisuuden eli haittojen vähentämiseen on lukuisia tutkimusdataan perustuvia ravinteita. Tietoa näistä ja muusta käyttöturvallisuuteen liittyvästä löytää MDMAn haitanvähentämiseen ja käyttöturvallisuuden parantamiseen tähtäävän organisaation sivuilta: https://rollsafe.org

      Itselläni on aina tuolla lueteltu kattava lisäravinnenippu käytössä pitkin iltaa. Omien ja muutamien ystävien kokemusten perusteella suojaava vaikutus on todellinen ja merkittävä. Noiden lisäksi voi suositella 5-HTPtä MDMAn käyttöä seuraavan viikon ajaksi. Myös käyttöä ennen 5-HTPllä voi "ladata" serotoniinivarastot (jolloin vaikutukset saattavat olla himpun voimakkaammat) mutta samaan aikaan ei tule ottaa (ainakin teoreettisen) liian serotoniinin vaaran takia.

      Samaa sanoisin, kuin muutkin, että tauot on se tärkein asia. Kuukausi minimissään väliä. Itse löysin tämän ihanuuden vasta yli nelikymppisenä, josta olen todella iloinen -> sai nauttia asioista tähän ikään asti "naturaalina" ja perinteisempien päihteiden kera ja nyt on jäljellä tällainen aivan uusi, ihana löytö nautittavaksi jälkimmäiselle osalle elämää.

    • Anonyymi

      Piiiiitkä kokemus aineesta, kerron tässä stooryn jos joku joskus näille palstoille vielä eksyy.

      Ekan kerran minulle tarjottiin yökerhossa loppuvuodesta 2018 ja tottakai oli pakko sit kokeilla kun kerta tarjotaan. No tottakai siihen sit rakastuttiin ja pakko oli seuraava viikonloppu päästä ottamaan taas. Oli vahvoja naksuja aina 200mg tai kristallia 0.15g.

      Niin uskomattomalta kuin tää kuulostaa vaikka samalla vähän surulliselta ja näin jälkeen päin kaduttaa sikana mitä on mennyt pilaamaan niin.. KOKO 2019 aikana mulla ja frendillä tais olla (5)!! Viikonloppua kun ei otettu sinä aikana. Käsittämätöntä miten pitkään me jaksettiin kiskoa mämmiä eikä sivuvaikutuksista ollut mitään hajua, muusta kuin laskuista joo. Eli pe / la joka ikinen vitun viikonloppu.
      Noh, 2020 vieri hiljalleen ja sama meno jatku ’:D’..
      tuona vuonna meillä meni paljon vähempi mut silti aivan törkeet määrät sanotaanko näin että kerran viikonlopussa, välillä myös toinenkin.

      Pikkuhiljaa laskut alkoivat käydä haastavimmaksi kuin ennen ja hiljalleen ns. Longterm side effects alkoivat näkyä itsellä, kaverilla ei niinkään.
      Vuosi 2021 keväällä ja kesällä pari viikonloppua tuli otettua ja sit puolenvuoden tauko ja nyt muutaman kerran ottanut pitkästä aikaa.
      Mut ylipäätään itselleni ei pahoja laskuja koskaan tullut, niin sen takia varmaan jäi tollanen rollauspäälle.

      No mitä opittiin? Tai mitä tästä jäi?
      Mulla on aina, kokoelämäni ajan ollut todella vahva luonne enkä mistään lannistu yms, stressi ei paina ja näin.
      Mut puolenvuoden ajan oon kärsinyt helvetin pahasta paniikkihäiriöstä, ahdistuneisuudesta, lähimuistin pätkimisenä, uniongelmista, haluttomuudesta, lievästä masentuneisuudesta ja muutamasta muusta ongelmasta.
      Lääkkeitä en syö, enkä tule koskaan syömäänkään.
      Päivittäin siis kärsin näistä ongelmista, välillä vähän enempi ja välillä vähempi.

      Kaiken sen hauskan jälkeen sä tulet kärsimään helvetistä jos et pidä käyttöä kontrolloituna. Onneks itsellä oli sen verta vankka elämäntilanne ja kovaluonne että selviän kaikista näistä varmasti. Mutta joku toinen varmastikkaan ei ole näin onnekas kuin minä ja mun frendi, me selvittiin molemmat suht pienellä mitä tollanen jatkuva käyttö voi vaan aiheuttaakaan.

      Käyttökertoja niin monia et nykyään oikeesti aine ei tunnu missään, lähinnä jos otan niin tulee sekava ja ahdistava olo.

      Fyysistä riippuvuutta mdma ei aiheuta, henkistä ehkä lievästä kun alkoholista saatava tunne ei riitäkään enään. Satunnaiskäyttönä paras huumeista sekä ns. Low risk aineista paras. En tietenkään voi suositella huumeita mut jos jotain on pakko saada ja haluaa nauttia hyvästä tunteesta ilman sekavuutta niin ehdottamasti mdma.

      Kiitos jos jaksoit lukea!

    • Anonyymi

      Kaikki hehkuttaa ihanaa oloa ensimmäisen mämmi-kerran jälkeen. Mä nappasin ensimmäisen naksuni kännissä samoilla silmillä edellisestä päivästä pirin voimalla. Nukahdin ja heräsin siihen, että niin sekasin etten pysty hengittää. Sen jälkeen mämmiin ollu vähän varovaiset fiilikset, en kauhee fani oo

    • Anonyymi

      Itse kokeilin ainetta ensimmäisen kerran ihan muutama päivä sitten ja ymmärrän hyvin miten ihmiset rakastuvat/jäävät aineeseen koukkuun. Tuntui kuin olisin rakastunut kyseiseen naiseen kenen kanssa tätä mämmiä tuli vedettyä. Seuraavana päivänä oli "eroahditus" tason laskut, mitkä tuntuivat oikeasti vitun pahalta. Oli pakko keskustella ihmisten kanssa samaan tapaan kuin parisuhteesta eronneella :D.

      Kävely ja muut asiat mitkä lisää serotoniinin/dopamiinin "happy chemicalssien" tuotantoa selvästi auttoi ja jo toisena lasku päivänä pääsin salille ja sain eufoorisen kokemuksen kunnon reenistä ja musiikista.

      Mämmiä vedettyä tunne oli huikea ja tietenkin jään varmasti kaipaamaan sitä, mutta tiedostan, etten tule varmastikkaan kokemaan mitään samanlaista varmaan ikinä, joten en lähde jahtaamaan tätä lohikäärmettä/yksisarvista paitsi ehkä 6kk päästä seuraavan kerran.

    • Anonyymi

      Aattelin kertoo omasta mdma/essojen käytöstä.
      Ite oon niitä jonki verran napsinut esim viihdekäytössä ,mutta sitten tuli semmoinen tilanne että essojen olot/vahvuus ei riittänyt eli oli pakko ottaa lisää. Siinä vaiheessa kun olin about 4-5kpl 280mg essoa ottanu se ei ollut enään mukavaa ja sen voin sanoa että kuolema oli melko lähellä valvoin aamuun asti ja olot oli aivan hirveät ,päätäsärki,oksetti,heikotti,vapisutti,kylmiäväreitä,ja kusellakaan en pystynyt käymään 6 tuntiin.
      MUISTAKAA JOS KÄYTÄTTE KÄYTTÄKÄÄ JÄRJELLÄ JA TOLKULLA!

    • Anonyymi

      miksi ihmiset käyttävät huumeita koska suurin osa käyttäjistä jotka ovat olleet aivan pohjalla ja ihmisraunioita ja selvinneet , kertovat että kannabiksesta kaikki alkoi ja se vei rappiolla. näitä varoituksia saa lukea netistä vaikkakuinka paljon. JOS ELÄMÄ ON PASKAA ENNEN KUIN ALOITTAA KÄYTTÄMISEN NIIN MUUTAMAN VUODEN PÄÄSTÄ VIELÄ PASKEMPAA

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7185
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4202
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2105
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2029
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1649
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe