Teija K:n

pihon sivulta

näkemä näky v. 2005

Tämän kansan identiteettiä uhkaa kolminkertainen vaara. Se koskee kansallisen identiteetin ja siihen liittyvät itsemääräämisoikeuden katoamista:

1. Suomi-leijona karjui väkevänä voimiensa tunnossa. Yhtäkkiä EU-keihäs lävisti sen kyljen, mutta leijona edelleen karjui, mutta heikentyneenä.

2. Tämän jälkeen Nato-keihäs lävisti sen kyljen ja leijona karjahteli vaimentuneella äänellä ja heikentyi edelleen.

3. Viimeiseksi sen kylkeen lensi Venäjä-keihäs, jolloin leijona kaatui maahan karjahtaen kuin kuollut.

29

926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdfasdfasdfe

      Näinhän se varmaan tulee olemaan.. mielenkiintoinen näky.

    • -jarmo-

      Samaa mieltä.. kuulostaa tutulta sanomalta. Venäjän nykyinen liikehdintä ja poliittiset myllerrykset edeltävät tuon tyyppistä toimintaa.

    • enkeli-ilmestys

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9437746
      Samantyylin profetia Arkkipiispa Gustaf Johanssonin ennustus vuodelta 1912
      Turun Tuomiokirkossa.
      Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana Gustaf Johansson oli iltakävelyllä.
      Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuna.
      Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus vielä näin myöhällä oli.
      Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä.

      Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota: Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten.

      • Sanat toteutuvat

        Kyllä Jumala aina ilmoittaa useiden palvelijoidensa kautta, mitä tuleman pitää!
        Niin tässäkin maassa. ja vaikka heitä koetetaan ajaa maan rakoon, ja vaikka miten, niin Jumala tekee sen minkä ilmoittanut on.

        Niinkuin Jeremia? saarnasi 23 vuotta - ja tapahtui mitä ilmoitettu oli.

        http://www.suomistory.com/page/FindiaStory


    • 20.12.2012

      Selitys:

      1. EU ja koko Eurooppa hylkää suomen, Ruotsia myöten.

      2. Nato ja USA hylkäävät suomen.

      3. Venäjä vie suomen, mutta ei tapa sitä. Leijona joutuu vankilaan.

    • oikeinnurin

      Minne Venäjä mahtaa viedä Suomen,ettei vaan Siperiaan saakka?.

      Tuleeko tuonkaltaiset uhkakuvat pyhänhengen spekuloimana?.

      • Anonyymi

        Keski-Siperia ja Verhojanskin vuoret ovat kuulemma turvallisia paikkoja, kun on ydinsota.


    • Colonel D

      Oltiin EUsta mitä mieltä hyvänsä, ei edes ole olemassa mitään yhtä ja yhtenäistä Suomen kansan identiteettiä. Pihojen kouhotukset sitä ovat viimeiseksi, marginaalihäröjen hourailuja. Pieni maa jossa on vähän liikaa vähän liian isolla egolla varustettuja "rautaa rajalle"-tason pullistelijoita.

      Turhan herkästi näiltä valkoista, puhdasrotuista suur-Suomea haikailevilta unohtuu myös se, mikä oli tilanne kun markka kellui 80-luvun lopulla. Euro pelasti maan silloin, joskin ehkä väliaikaisesti, mutta kuitenkin.

      • EVVK.

        Oli melkein itsestään selvää se,että kun Venäjällä nut hieman kuohuu,aletaan kiireesti kaivelemaan esille vanhoja profetioita,ennustuksia sekä uni-ja muita näkyjä.Eli se vanha Venäjä-kortti lienee taas joillekin ajankohtainen.Mutta niinhän se on lähes joka vuosi aina silloin tällöin.

        Hohhoijaa ja evvk eli ei voi vähempää kiinnostaa moinen kouhotus.Mutta niinhän se taitaa olla,että noita isolla egolla varustettuja "rautaa rajalle"-pullistelijoita tulee lähes pääsääntöisesti sopivassa tilaisuudessa esille.

        Tämän tietyn marginaaliryhmän pääsääntöinen kutsumus lienee ennustella sotia,tuhoa,kuolemaa,verenvuodatusta ja muita kauheuksia.Sekä tietysti sitä,että vain he ja heidän kaltaisensa pelastuvat ja muut joutuvat sinne halstaripuolelle.

        Onko selllainen todellakin itseään profeettoin pitävien päätehtävä?


    • iskikönatokeihäs

      ???

      ------------

      Suomen ja Naton isäntämaasopimus

      Suomen ja Naton välinen isäntämaasopimus (”yhteisymmärryspöytäkirja”, engl. Memorandum of understanding (MOU) between the government of the Republic of Finland and Headquarters, Supreme Allied Commander Transformation as well as Supreme Headquarters Allied Powers Europe regarding the provision of Host Nation Support for the execution of NATO operations / exercises / similar military activity) on Suomen valtion ja sotilasliitto Naton välinen sopimus.

      Sopimus määrittää sitä miten Naton sekä sen jäsen- tai muiden valtioiden joukot voivat perustaa tukikohtia ja tuoda joukkoja isäntämaan alueelle sekä rauhan että kriisin aikana.

      Sopimus mahdollistaa isäntämaata tarjoamaan tukea, tietoja ja suojelusta joukoille.

      Presidentti Niinistö ja ulkopoliittinen ministerivaliokunta päättivät heinäkuussa 2014, että Suomi allekirjoittaa isäntämaasopimuksen Naton kanssa.

      Sopimuksen allekirjoitti Suomen puolesta puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindberg 4. syyskuuta 2014.

      Samaan aikaan oman sopimuksen Naton kanssa allekirjoitti myös Ruotsi.

      Isäntämaasopimus on laadittu englanniksi ja sen teksti on tallennettu valtion säädostietopankki Finlexiin.

      Yleisradion MOT-televisio-ohjelmassa huhtikuussa 2015 arvosteltiin sitä, ettei asiakirjasta ole tehty virallista käännöstä suomeksi.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_ja_Naton_isäntämaasopimus

    • Anonyymi

      http://www.jouko-piho.fi/

      10.8.2010

      Teija K:n näkemä näky v. 2005

      https://yle.fi/a/3-12689401

      Nato

      Eduskunta hyväksyi Suomen Nato-jäsenyyden äänin 184–7 – katso, miten edustajasi äänesti

      Eduskunta viimeisteli osaltaan Suomen Nato-jäsenyyden.

      12:57

      Päivitetty 16:16

    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20012929

      Mielenosoitukset

      Israelissa kymmenet tuhannet ihmiset kerääntyivät kaduille osoittamaan mieltään Netanjahun hallitusta vastaan

      Lauantai-iltana alkunsa saaneet mielenosoitukset ovat suurimpia Netanjahun kuudennen virkaanastumisen jälkeen.

      15.1. 2:15

      Päivitetty 15.1. 2:17

      Israelissa kymmenet tuhannet ihmiset ovat osoittaneet mieltään pääministeri Benjamin Netanjahun oikeistohallitusta vastaan. Israelilaismedioiden siteeraaman poliisin mukaan sateisessa Tel Avivissa kokoontui noin 80 000 ihmistä ja lisäksi sekä Jerusalemissa että Haifassa mieltään osoitti joitakin tuhansia ihmisiä lisää.

      Lauantai-iltana alkunsa saaneet mielenosoitukset ovat suurimpia Netanjahun virkaanastumisen jälkeen. Netanjahu, 73, vannoi kuudennen hallituksensa virkavalan joulukuun lopulla hänen äärioikeistoon ja ääriuskonnollisiin puolueisiin tukeutuvan liittoumansa voitettua marraskuun vaalit.

      Kriitikkojen mukaan hallituksen kaavailemat uudistukset voivat vaurioittaa Israelin oikeuslaitoksen riippumattomuutta, lietsoa korruptiota, jarruttaa vähemmistöryhmien oikeuksien toteutumista ja riistää maan oikeusjärjestelmältä uskottavuuden.

      Uutistoimistojen mukaan mielenosoittajat kantoivat lippuja, joissa luki muun muassa ”kriminaalihallitus” ja ”demokratian loppu”.

      – He aikovat tuhota Israelin demokratian tasapainon. Tämä ei voi toimia näin, sanoi uutistoimisto AP:lle Tel Avivissa puhunut Asaf Steinberg.

      – Aiomme taistella demokratian puolesta viimeiseen minuuttiin saakka.

      Kritiikin kohteiden joukossa on maan oikeusministeri Yariv Levin. Levin julkisti tammikuun alussa oikeuslaitoksen uudistamista koskevan ehdotuksen, joka heikentäisi korkeinta oikeutta. Laki antaisi parlamentille oikeuden kumota yksinkertaisella enemmistöllä korkeimman oikeuden esitykset sekä säätää lakeja, jotka oikeus on katsonut perustuslain vastaisiksi. Levin ehdotti myös, että poliitikot saisivat lisää valtaa tuomarien nimittämisessä.

      Arvostelijoiden mukaan Levinin lakiehdotus heikentäisi demokratiaa ja antaisi täyden vallan hallitukselle.

      Lähde: Reuters, AP, AFP

      • Anonyymi

        http://www.jouko-piho.fi/

        Maurice Sklarin profetia 1.12.2011

        Herra sanoo:

        Amerikan dollari menettää pian 30% nykyisestä arvostaan. Tämä tulee olemaan toinen arvonmenetys, edellinen oli 2008 ja dollarin arvo putosi 20%. Dollarin arvo tulee olemaan vain puolet siitä, mitä se oli ennen syyskuuta 2008. Tämä arvonpudotus tulee aiheuttamaan suurta taloudellista ahdinkoa maassamme. Seurakuntaa ravistellaan ja monet kokevat hengellisen heräämisen ja huutavat MINUN puoleeni. Maassamme tulee olemaan myös ryöstelyä, mellakointia ja terroritekoja.

        Eurooppaa kohtaa vielä suurempi taloudellinen katastrofi, joka tulee romahduttamaan euron, aiheuttamaan paniikkia ja kaaosta. Saksa kieltäytyy tukemasta enää euroa. Köyhemmissä Euroopan maissa perustarpeiden saanti on uhattuna. Monet menettävät varansa yhdessä yössä, sillä näyttämö on valmis, jotta Antikristuksen järjestelmä voi ottaa taloudellisen vallan. Tämä tapahtuu pian, ja dollari seuraa perässä, vaikkakin se säilyy vielä yhden kauden.

        Suuri herätys alkaa myös. Jumala on pitänyt pyhät apostolinsa ja profeettansa piilossa tätä hetkeä varten. Tapahtuu paljon yliluonnollisia huolenpitoihmeitä, muita ihmeitä ja parantumisia useilla alueilla. Näistä alueista tulee turvakaupunkeja ja turvapaikkoja Jumalan kansalle.

        Lähi-Idässä alkaa suuri sota, kun ympäröivät arabivaltiot ryhtyvät sotimaan Israelia vastaan. Hizbollah, Libanon ja Syyria aloittavat äkkiarvaamatta ohjushyökkäyksellä pohjoisesta käsin. Muut arabivaltiot liittyvät heihin ja Israelia tulitetaan joka puolelta yhdellä kertaa. On paljon kuolemaa ja siirtokuntia ja pohjoisen pienempiä kaupunkeja tuhoutuu osittain,

        Tel Aviv kärsii jonkin verran, niin myös Jerusalem. Israel vastaa hyökkäykseen suurella voimalla, ja käyttää rajoitetusti ydinaseita, jotka kylvävät tuhoa naapurimaissa, etenkin Libanonissa.

        Damaskos tuhoutuu täydellisesti, kuten muukin osa Syyriaa. Sotilaallisia iskuja tehdään Iraniin, Gazaan ja jopa Pohjois-Egyptiin ja Siinain alueelle.

        Tästä aiheutuva länsimaiden ravistelu panee juutalaisten keskuudessa liikkeelle valtavan alija-vyöryn eli paluun Israeliin. Euroopassa ja Amerikassa ei enää ole turvaa eikä vakautta.

        Israel selviää tästä sodasta voittajana, mutta haavoittuneena. Mutta hyökkääjien kokemat menetykset tulevat olemaan sata kertaa suuremmat. Tämän sodan saaliiseen sisältyy paljon maa-alueita, ja Lännen on pakko tunnustaa Israelin Pyhä Jumala. Israel selviytyy sodasta ainoana pysyvänä valtiona tuolla alueella. Paljon arabeja, jopa miljoonia, kuolee. Islam saa kuolinhaavan Israelin Pyhän Jumalan kädestä.

        Valmistakaa sydämenne, HERRA on ovella ilmestyäkseen Morsiamelleen, voittoisalle Seurakunnalle, tänä keskiyön hetkenä.

        Rukoilkaa niiden puolesta, jotka pimeys on saanut valtaansa, että Jumala voisi koskettaa heitä ajoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        http://www.jouko-piho.fi/

        Maurice Sklarin profetia 1.12.2011

        Herra sanoo:

        Amerikan dollari menettää pian 30% nykyisestä arvostaan. Tämä tulee olemaan toinen arvonmenetys, edellinen oli 2008 ja dollarin arvo putosi 20%. Dollarin arvo tulee olemaan vain puolet siitä, mitä se oli ennen syyskuuta 2008. Tämä arvonpudotus tulee aiheuttamaan suurta taloudellista ahdinkoa maassamme. Seurakuntaa ravistellaan ja monet kokevat hengellisen heräämisen ja huutavat MINUN puoleeni. Maassamme tulee olemaan myös ryöstelyä, mellakointia ja terroritekoja.

        Eurooppaa kohtaa vielä suurempi taloudellinen katastrofi, joka tulee romahduttamaan euron, aiheuttamaan paniikkia ja kaaosta. Saksa kieltäytyy tukemasta enää euroa. Köyhemmissä Euroopan maissa perustarpeiden saanti on uhattuna. Monet menettävät varansa yhdessä yössä, sillä näyttämö on valmis, jotta Antikristuksen järjestelmä voi ottaa taloudellisen vallan. Tämä tapahtuu pian, ja dollari seuraa perässä, vaikkakin se säilyy vielä yhden kauden.

        Suuri herätys alkaa myös. Jumala on pitänyt pyhät apostolinsa ja profeettansa piilossa tätä hetkeä varten. Tapahtuu paljon yliluonnollisia huolenpitoihmeitä, muita ihmeitä ja parantumisia useilla alueilla. Näistä alueista tulee turvakaupunkeja ja turvapaikkoja Jumalan kansalle.

        Lähi-Idässä alkaa suuri sota, kun ympäröivät arabivaltiot ryhtyvät sotimaan Israelia vastaan. Hizbollah, Libanon ja Syyria aloittavat äkkiarvaamatta ohjushyökkäyksellä pohjoisesta käsin. Muut arabivaltiot liittyvät heihin ja Israelia tulitetaan joka puolelta yhdellä kertaa. On paljon kuolemaa ja siirtokuntia ja pohjoisen pienempiä kaupunkeja tuhoutuu osittain,

        Tel Aviv kärsii jonkin verran, niin myös Jerusalem. Israel vastaa hyökkäykseen suurella voimalla, ja käyttää rajoitetusti ydinaseita, jotka kylvävät tuhoa naapurimaissa, etenkin Libanonissa.

        Damaskos tuhoutuu täydellisesti, kuten muukin osa Syyriaa. Sotilaallisia iskuja tehdään Iraniin, Gazaan ja jopa Pohjois-Egyptiin ja Siinain alueelle.

        Tästä aiheutuva länsimaiden ravistelu panee juutalaisten keskuudessa liikkeelle valtavan alija-vyöryn eli paluun Israeliin. Euroopassa ja Amerikassa ei enää ole turvaa eikä vakautta.

        Israel selviää tästä sodasta voittajana, mutta haavoittuneena. Mutta hyökkääjien kokemat menetykset tulevat olemaan sata kertaa suuremmat. Tämän sodan saaliiseen sisältyy paljon maa-alueita, ja Lännen on pakko tunnustaa Israelin Pyhä Jumala. Israel selviytyy sodasta ainoana pysyvänä valtiona tuolla alueella. Paljon arabeja, jopa miljoonia, kuolee. Islam saa kuolinhaavan Israelin Pyhän Jumalan kädestä.

        Valmistakaa sydämenne, HERRA on ovella ilmestyäkseen Morsiamelleen, voittoisalle Seurakunnalle, tänä keskiyön hetkenä.

        Rukoilkaa niiden puolesta, jotka pimeys on saanut valtaansa, että Jumala voisi koskettaa heitä ajoissa.

        Jesaja 17

        1 Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.

        2 Autioiksi jäävät Aroerin kaupungit, karjalaumojen haltuun; ne lepäävät siellä, kenenkään peloittelematta.

        3 Efraimilta menee suojavarustus ja Damaskolta kuninkuus ja Aramista jäännöskin: niiden käy niinkuin israelilaisten kunnian, sanoo Herra Sebaot.

        4 Ja sinä päivänä Jaakobin kunnia köyhtyy, ja hänen ruumiinsa lihavuus laihtuu.

        5 Ja käy niinkuin leikkaajan kouraistessa viljaa ja hänen käsivartensa leikatessa tähkäpäitä, käy niinkuin tähkäpäitä poimittaessa Refaimin tasangolla.

        6 Se siinä jää jälkikorjuuta, mikä öljypuuta karistettaessa: pari, kolme marjaa korkealle latvaan, neljä, viisi hedelmäpuun oksiin, sanoo Herra, Israelin Jumala.

        7 Sinä päivänä ihminen luo katseen Luojaansa, ja hänen silmänsä katsovat Israelin Pyhään,

        8 eikä hän luo katsettaan alttareihin, omain kättensä tekoon, eikä katso niihin, mitä hänen sormensa ovat tehneet, ei asera-karsikkoihin, ei auringonpatsaisiin.

        9 Sinä päivänä ovat hänen linnakaupunkinsa niinkuin autiopaikat metsissä ja kukkuloilla, jotka jätettiin autioiksi israelilaisten tullessa, ja maa muuttuu erämaaksi.

        10 Sillä sinä unhotit pelastuksesi Jumalan etkä muistanut suojakalliotasi. Sentähden sinä istutat ihania istutuksia ja kylvät vieraita viiniköynnöksiä;

        11 istuttamispäivänä sinä saat ne isonemaan, ja aamulla saat kylvösi kukoistamaan-mutta poissa on sato sairauden päivänä, ja parantumaton on kipu.

        12 Voi paljojen kansojen pauhua-ne pauhaavat, niinkuin meri pauhaa, ja kansakuntien kohinaa-ne kohisevat, niinkuin valtavat vedet kohisevat!

        13 Kansakunnat kohisevat, niinkuin suuret vedet kohisevat, mutta hän nuhtelee niitä, ja ne pakenevat kauas; ne karkoitetaan niinkuin akanat tuulessa vuorilla, niinkuin lentävät lehdet rajuilmassa.

        14 Katso, ehtoolla on oleva kauhu, aamun tullen ei heitä enää ole. Tämä on riistäjäimme osa, ryöstäjäimme arpa.


    • Anonyymi

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yhdysvallat-varoittaa-kiinaa-seurauksista-jos-se-toimittaa-venajalle-aseita-seuraamme-tilannetta-tarkasti/8642662

      Yhdysvallat varoittaa Kiinaa seurauksista, jos se toimittaa Venäjälle aseita – "Seuraamme tilannetta tarkasti"

      JULKAISTU 27.02.2023 20:46

      Yhdysvallat kertoo varoittaneensa Kiinaa "vakavista seurauksista", jos se toimittaa aseapua Venäjälle. Viime viikolla Yhdysvallat lisäsi kansainvälisen kaupan mustalle listalleen useita kiinalaisyrityksiä, joiden se sanoo avustavan Venäjän asevoimia.

      Yhdysvaltojen mukaan vielä ei ole tietoja siitä, että Kiina olisi toimittanut Venäjälle aseita Ukrainan sotaan.

      – Seuraamme tilannetta tarkasti. Tiedämme, että he eivät ole ottaneet sitä vaihtoehtoa pois pöydältä, sanoo presidentti Joe Bidenin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Jake Sullivan.

      Sullivan kertoi ABC Newsille, että Yhdysvallat on varoittanut Kiinaa "vakavista seurauksista", jos se toimittaa Venäjälle aseapua.

      – Aseita käytettäisiin kaupunkien pommittamiseen ja siviilien tappamiseen. Kiinan ei pitäisi haluta olla osallinen siihen, Sullivan sanoo.

      Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n johtaja William Burns on kertonut, että Kiina harkitsee aseiden toimittamista Venäjälle, mutta päätöstä ei ole vielä tehty. Hänen mukaansa Yhdysvallat on halunnut tuoda asian julkisuuteen, jotta Kiinaa voitaisiin estää tekemästä päätöstä.

      Presidentti Biden on aiemmin sanonut kertoneensa viime kesänä Kiinan presidentille Xi Jinpingille taloudellisista seurauksista, joihin aseiden vienti Venäjälle johtaisi.

      Kiinan ulkoministeriö kritisoi tänään tiukasti Yhdysvaltojen päätöstä lisätä mustalle listalleen kiinalaisyrityksiä, jotka sen mukaan tukevat Venäjän asevoimia. Tiedottajan mukaan Kiina suunnittelee vastatoimia ja "suojelee kiinalaisyritysten laillisia intressejä".

      Kiina ei ole tuominnut Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

      • Anonyymi

        http://www.jouko-piho.fi/

        Dumitru Dudumanin

        ilmestysnäky 22.4.1996

        Kiinan ja Venäjän isku

        Rukoiltuani menin nukkumaan. Olin yhä hereillä, kun kuulin yhtäkkiä torven soivan. Ääni huusi minulle: "Nouse seisomaan!"Olin näyssäni Amerikassa.

        Kävelin kodistani ulos ja aloin etsiä henkilöä, joka oli puhunut minulle. Kun katselin ympärilleni, näin kolme samalla tavalla pukeutunutta miestä. Kahdella heistä oli aseet. Yksi aseistetuista miehistä tuli luokseni. "Minä herätin sinut näyttääkseni sinulle, mitä on tulossa", hän sanoi. "Tulekanssani." En tiennyt, mihin minua vietiin. Mutta kun saavuimme erääseen paikkaan, hän sanoi: "Pysähdy tähän!" Minulle ojennettiin kiikarit ja minun käskettiin katsoa niiden läpi. "Seiso siinä, älä liiku, ja katso", hän jatkoi. "Tulet näkemään, mitä he sanovat ja mitä he valmistelevat Amerikkaa varten."

        Kun katsoin näin suuren valon. Sen yläpuolelle ilmestyi tumma pilvi. Näin Venäjän presidentin, lyhyen ja pyöreähkön miehen, joka sanoi olevansa Kiinan presidentti, ja kaksi muuta. Nuo kaksi muuta sanoivat myös, mistä he olivat kotoisin, mutta minä en ymmärtänyt. Joka tapauksessa tajusin, että he olivat joltain Venäjän hallitsemalta alueelta.

        Miehet astuivat ulos pilvestä. Venäjän presidentti alkoi puhua kiinalaiselle miehelle. "Minä annan sinulle maan kaikkine ihmisineen, mutta ensin sinun tulee vapauttaa Taiwan amerikkalaisista. Älä pelkää, me hyökkäämme heidän kimppuunsa takaa päin."

        Ääni sanoi minulle: "Katso mistä kohtaa venäläiset tunkeutuvat Amerikkaan." Näin miten nämä sanat kirjoitettiin: Alaska, Minnesota ja Florida.

        Sitten mies puhui jälleen: "Kun Amerikka alkaa sodan Kiinan kanssa, venäläiset iskevät ilman varoitusta." Kaksi muuta presidenttiä sanoivat: "Myös me tulemme taistelemaan sinun kanssasi."

        Kummallakin oli jo suunniteltuna paikka, mistä hyökkäys alkaisi. Kaikki puristivat käsiä ja halasivat. Sitten he kaikki allekirjoittivat sopimuksen. Yksi heistä sanoi: "Olemme varmoja, että myös Korea ja Kuuba ovat meidän puolellamme. Ei ole epäilystäkään siitä, ettemme voisi yhdessä tuhota Amerikkaa."

        Venäjän presidentti alkoi puhua painokkaasti: "Miksi antaisimme amerikkalaisten johtaa meitä? Miksi emme hallitsisi itse maailmaa? Amerikkalaiset tulee potkaista ulos myös Euroopasta! Silloin voisin tehdä Euroopalle mitä minä haluan!"

        Vieressäni seisova mies sanoi: "Mitä sinä näit merkitsee seuraavaa: venäläiset ovat olevinaan ystäviä ja he sanovat kunnioittavansa yhteisiä sopimuksia.

        Mutta kaikki mitä minä olen näyttänyt sinulle, tuo esille sen, miten kaikki tulee
        TODELLISUUDESSA tapahtumaan.

        Sinun tulee kertoa amerikkalaisille, mitä Amerikkaa vastaan suunnitellaan. Kun kaikki sitten toteutuu, ihmiset tulevat muistamaan Herran puhumat sanat.

        "Kuka sinä olet?" kysyin. "Minä olen Amerikan suojelija. Amerikan synnit ovat nousseet Jumalan eteen. Jumala sallii tämän tuhon tapahtua, sillä hän ei voi enää sietää niin suurta pahuutta.

        Jumalalla on kuitenkin edelleen oma kansansa, joka palvoo häntä puhtaalla sydämellä tehdessään hänen työtään. Jumala on valmistanut taivaallisen sotajoukon pelastamaan nämä ihmiset.

        Siinä katsoessani suuri sotajoukko, joka oli hyvin aseistautunut ja valkoisin pukeutunut, ilmestyi eteeni. "Näetkö tuota?" mies kysyi. "Tämä sotajoukko käy taisteluun pelastaakseen minun valittuni. Silloin Jumalaa pelkäävän ja jumalattoman ero tulee olemaan ilmeinen."


    • Anonyymi

      http://www.jouko-piho.fi/

      Jukka Rokan profetia 5.4.2002

      Ennen kuin syyssateet alkavat, tapahtuu jotakin, joka järkyttää koko maailmaa. Voi Israelia, voi Jerusalemia, mikä koettelemus sitä kohtaakaan ja näyttää kuin koko maailma olisi yhtäkkiä noussut Israelia vastaan.

      Sitten kajahti Herran ääni: Voi Viro, Liettua, Latvia — ja voi Suomi! Tuntui kuin koko maailma olisi riitautunut itsensä kanssa.

      Voi Sinua helluntaiseurakunta! Kaikki maassanne vierailleet Herran lähettiläät ovat profetoineet kansallenne suurta herätystä, herätystä ihmein ja merkein, jonka kaltaista ei vielä ole maassanne koettu.

      Mutta te helluntailaiset Herran palvelijat olette nousseet toisianne vastaan. Te kadehditte, puhutte pahaa toisistanne, riitelette opista, lyötte ja ruoskitte toinen toisianne.

      Eteeni ilmestyi kaksi kaunista suorakaiteen muotoista levyä, joissa luki PAASTO JA RUKOUS.

      Mutta rukoussanan päällä oli likainen, haiseva kulho. Paasto-sanan päälle oli kahlehdittu vellikauha.

      Rukous ja paasto oli kaiken muun kiireen vuoksi täydellisesti laiminlyöty.

      Teille luvattua suurta herätystä ei näyttänyt ilmestyvän. Seurakunnat pikemminkin menettivät kuulijoitaan.

      Tehkää parannus.

      Minä annan teidän vielä kokea kaiken, mistä profeetat ovat julistaneet.

      Minä annan herätyksen, jos te yhdessä paneudutte rukoukseen ja paastoon.

      Teidän kansanne tulee kokemaan herätyksen, jonka kaltaista ei maassanne ole vielä koskaan ollut. Juuri tämän kaltaisen herätyksen haluaisin minä kansallenne antaa, sanoo Herra.

      Jos minun kansani parannusta tehden nöyrtyy, jos te annatte toisillenne anteeksi, sovitte riitaisuutenne, niin minä annan kaiken teille anteeksi, sanoo Herra, ja te tulette kokemaan, että sokea saa näkönsä, kuuro kuulonsa, rampa paranee, halvaantunut nousee ylös ja kuollut herää.

      Aika on totisesti paha. Tehkää parannus. Etsikää kukin toinen toistenne parasta ja te tulette kokemaan kaiken tämän.

      • Anonyymi

        Markus 9

        17 Silloin vastasi eräs mies kansanjoukosta hänelle: "Opettaja, minä toin sinun tykösi poikani, jossa on mykkä henki.

        18 Ja missä vain se käy hänen kimppuunsa, riuhtoo se häntä, ja hänestä lähtee vaahto, ja hän kiristelee hampaitaan; ja hän kuihtuu. Ja minä sanoin sinun opetuslapsillesi, että he ajaisivat sen ulos, mutta he eivät kyenneet."

        19 Hän vastasi heille sanoen: "Voi, sinä epäuskoinen sukupolvi, kuinka kauan minun täytyy olla teidän luonanne? Kuinka kauan kärsiä teitä? Tuokaa hänet minun tyköni."

        20 Niin he toivat hänet hänen tykönsä. Ja heti kun hän näki Jeesuksen, kouristi henki häntä, ja hän kaatui maahan, kieritteli itseään, ja hänestä lähti vaahto.

        21 Ja Jeesus kysyi hänen isältään: "Kuinka kauan aikaa tätä on hänessä ollut?" Niin hän sanoi: "Pienestä pitäen.

        22 Ja monesti se on heittänyt hänet milloin tuleen, milloin veteen, tuhotakseen hänet. Mutta jos sinä jotakin voit, niin armahda meitä ja auta meitä."

        23 Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Jos voit!' Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo".

        24 Ja heti lapsen isä huusi ja sanoi: "Minä uskon; auta minun epäuskoani".

        25 Mutta kun Jeesus näki, että kansaa riensi sinne, nuhteli hän saastaista henkeä ja sanoi sille: "Sinä mykkä ja kuuro henki, minä käsken sinua: lähde ulos hänestä, äläkä enää häneen mene".

        26 Niin se huusi ja kouristi häntä kovasti ja lähti ulos. Ja hän kävi ikäänkuin kuolleeksi, niin että monet sanoivat: "Hän kuoli".

        27 Mutta Jeesus tarttui hänen käteensä ja nosti hänet ylös. Ja hän nousi.

        28 Ja kun Jeesus oli mennyt huoneeseen, niin hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä eriksensä: "Miksi emme me voineet ajaa sitä ulos?"

        29 Hän sanoi heille: "Tätä lajia ei saa lähtemään ulos muulla kuin rukouksella ja paastolla".


    • Anonyymi

      https://www.ess.fi/paikalliset/151797

      Huumekauppiaat tuovat ostokset kotikylälle - "kauppa-autopojat" kiertelevät Lahdessakin

      14.10.2018

      -----------

      https://yle.fi/a/3-10455959

      Savon Sanomat: Huumeita levitetään nyt "kauppa-autojen" avulla
      Itä-Suomen poliisissa tutkitaan muun muassa tapausta, jossa Lahdesta lähdettiin myyntireissulle maakuntakaupunkeihin.

      14.10.2018

      ------------

      https://www.ksml.fi/paikalliset/2419484

      Savon Sanomat: Huumeita levitetään nyt "kauppa-autojen" avulla

      14.10.2018

      ---------

      https://www.hameensanomat.fi/paikalliset/5220269

      Savon Sanomat: Huumeita levitetään nyt "kauppa-autojen" avulla

      14.10.2018

    • Anonyymi

      Pitikö lähteä pelastamaan Ukrainaa?

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/Jumalan lasten kalenteri/Luukku6.htm

      Toteutumattomat profetiat ovat yhtä kaikki myös Jumalan täyttä suunnitelmaa

      Lähes joka päivä kuulee ja jos käy vaikka edes vilkaisemassa keskustelupalstoja, voi nähdä kristittyinä itseään pitäviä hengestä osattomia ihmisiä, joiden pääasiallinen tarkoitus on etsiä vikoja kaikista mahdollisista profeetoista ja profetioista. Näistä Raamattu sanoo selvästi, voi heitä, jotka kuluttavat aikansa vääryyksien etsimiseen. Raamattu sen sijaan kehottaa iloitsemaan totuudesta eikä etsiä muista vääryyttä.

      Joonan tarina osoittaa erään omaa aikaamme vertaavan yhteisen seikan, joka pistää pisteen profeetoiden arvostelijoille.

      Joona 1:1-2 Joonalle, Amittain pojalle, tuli tämä Herran sana: "Nouse, mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sitä vastaan; sillä heidän pahuutensa on noussut minun kasvojeni eteen".

      ...ja mitäpä Joona teki. Hän yritti paeta Jumalaa laivalla toiseen kaupunkiin ja lopulta merimiehet heittivät Joonan mereen ja meri asettui. Kala nielaisi Joonan jonka jälkeen hän vietti kalan vatsassa kolme päivää ja kolme yötä.

      Joona rukoili kalan vatsassa, häpesi ja katui ettei ollut ottanut Herran työtä vastaan ja hän lupasi täyttää Herran tahdon. Niin Herra käski kalaa ja kala oksensi Joonan kuivalle maalle. Tästä alkoi Joonan raskas ja epäkiitollinen työ.

      Joona 3:3-6 Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: "Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään". Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan.

      Joona oli onnistunut työssään ja mitä tekikään Jumala:

      Joona 3:10 Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä.

      Jumala perui aikomuksensa. Tämä on selvä todiste siitä, että Jumala voi perua aikeensa ja kuten näette, tuossa jakeessa 10 lukee, että Jumala perui sanansa.

      Näin ollen nykymaailman kristillisten parjaajien keskuudessa Raamattu on jo aina todistanut, että Joona olisi ollut väärä profeetta, koska näiden suppeamielisten arvostelijoiden mielestä vain sanasta sanaan toteutuva ennustus tulee oikean profeetan suusta.

      Sen sijaan Jumalan suunnitelmat ovat monesti raskaimpia profeetoille, koska he kantavat pilkan siitä huolimatta, vaikka toteuttavat sanasta sanaan Jumalan tahtoa, eli herättävät ihmisiä miettimään. Tärkeintä meidän on sisällämme miettiä, mikä on kunkin profetian ja profeetan sanoma ja henki. Tärkeintä on etsiä totuutta, eikä vääryyttä. Kun löytää totuutta, löytää aina paljon muutakin.

    • Anonyymi

      Matteus 27

      1 Mutta aamun koittaessa kaikki ylipapit ja kansan vanhimmat pitivät neuvoa Jeesusta vastaan tappaaksensa hänet;

      2 ja he sitoivat hänet ja veivät pois ja antoivat hänet maaherran, Pilatuksen, käsiin.

      3 Kun Juudas, hänen kavaltajansa, näki, että hänet oli tuomittu, silloin hän katui ja toi takaisin ne kolmekymmentä hopearahaa ylipapeille ja vanhimmille

      4 ja sanoi: "Minä tein synnin, kun kavalsin viattoman veren". Mutta he sanoivat: "Mitä se meihin koskee? Katso itse eteesi."

      5 Ja hän viskasi hopearahat temppeliin, lähti sieltä, meni pois ja hirttäytyi.

      6 Niin ylipapit ottivat hopearahat ja sanoivat: "Ei ole luvallista panna näitä temppelirahastoon, koska ne ovat veren hinta".

      7 Ja neuvoteltuaan he ostivat niillä savenvalajan pellon muukalaisten hautausmaaksi.

      8 Sentähden sitä peltoa vielä tänäkin päivänä kutsutaan Veripelloksi.

      9 Silloin kävi toteen, mikä on puhuttu profeetta Jeremiaan kautta, joka sanoo: "Ja he ottivat ne kolmekymmentä hopearahaa, hinnan siitä arvioidusta miehestä, jonka he olivat israelilaisten puolesta arvioineet,

      10 ja antoivat ne savenvalajan pellosta, niinkuin Herra oli minun kauttani käskenyt".

      11 Mutta Jeesus seisoi maaherran edessä. Ja maaherra kysyi häneltä sanoen: "Oletko sinä juutalaisten kuningas?" Niin Jeesus sanoi: "Sinäpä sen sanot".

    • Anonyymi

      Luukas 19

      1 Ja hän tuli Jerikon kaupunkiin ja kulki sen läpi.

      2 Ja katso, siellä oli mies, nimeltä Sakkeus; ja hän oli publikaanien päämies ja oli rikas.

      3 Ja hän koetti saada nähdä Jeesusta, kuka hän oli, mutta ei voinut kansalta, kun oli varreltansa vähäinen.

      4 Niin hän juoksi edelle ja nousi metsäviikunapuuhun nähdäkseen hänet, sillä Jeesus oli kulkeva siitä ohitse.

      5 Ja tultuaan sille paikalle Jeesus katsahti ylös ja sanoi hänelle: "Sakkeus, tule nopeasti alas, sillä tänään minun pitää oleman sinun huoneessasi".

      6 Ja hän tuli nopeasti alas ja otti hänet iloiten vastaan.

      7 Ja sen nähdessään kaikki nurisivat sanoen: "Syntisen miehen luokse hän meni majailemaan".

      8 Mutta Sakkeus astui esiin ja sanoi Herralle: "Katso, Herra, puolet omaisuudestani minä annan köyhille, ja jos joltakulta olen jotakin petoksella ottanut, niin annan nelinkertaisesti takaisin".

      9 Niin Jeesus sanoi hänestä: "Tänään on pelastus tullut tälle huoneelle, koska hänkin on Aabrahamin poika;

      10 sillä Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan sitä, mikä kadonnut on".

    • Anonyymi

      Matteus 10

      24 Ei ole opetuslapsi opettajaansa parempi, eikä palvelija parempi isäntäänsä.

      25 Opetuslapselle riittää, että hänelle käy niinkuin hänen opettajalleen, ja palvelijalle, että hänelle käy niinkuin hänen isännälleen. Jos he perheenisäntää ovat sanoneet Beelsebuliksi, kuinka paljoa enemmän hänen perheväkeään!

      26 Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mitä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.

      27 Minkä minä sanon teille pimeässä, se puhukaa päivän valossa. Ja minkä kuulette kuiskattavan korvaanne, se julistakaa katoilta.

      28 Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.

      29 Eikö kahta varpusta myydä yhteen ropoon? Eikä yksikään niistä putoa maahan teidän Isänne sallimatta.

      30 Ovatpa teidän päänne hiuksetkin kaikki luetut.

      31 Älkää siis peljätkö; te olette suurempiarvoiset kuin monta varpusta.

      32 Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa.

      33 Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa.

      -----------

      Luukas 8

      16 Ei kukaan joka sytyttää lampun, peitä sitä astialla tai pane vuoteen alle, vaan panee sen lampunjalkaan, että sisälletulijat näkisivät valon.

      17 Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon.

      18 Katsokaa siis, miten kuulette; sillä sille, jolla on, annetaan, mutta siltä, jolla ei ole, otetaan pois sekin, minkä hän luulee itsellään olevan."

      ------------

      Luukas 12

      1 Kun sillä välin kansaa oli kokoontunut tuhatmäärin, niin että he polkivat toisiaan, rupesi hän puhumaan opetuslapsillensa: "Ennen kaikkea kavahtakaa fariseusten hapatusta, se on: ulkokultaisuutta.

      2 Ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.

      3 Sentähden, kaikki, mitä te pimeässä sanotte, joutuu päivänvalossa kuultavaksi, ja mitä korvaan puhutte kammioissa, se katoilta julistetaan.

      -----------

      1. Kor. 2:7

      vaan me puhumme salattua Jumalan viisautta, sitä kätkettyä, jonka Jumala on edeltämäärännyt ennen maailmanaikoja meidän kirkkaudeksemme,

      Ilm. 2:17

      Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sille, joka voittaa, minä annan salattua mannaa ja annan hänelle valkoisen kiven ja siihen kiveen kirjoitetun uuden nimen, jota ei tiedä kukaan muu kuin sen saaja.'

      ---------

      Luukas 19

      39 Ja muutamat fariseukset kansanjoukosta sanoivat hänelle: "Opettaja, nuhtele opetuslapsiasi".

      40 Mutta hän vastasi ja sanoi: "Minä sanon teille: jos nämä olisivat vaiti, niin kivet huutaisivat".

    • Anonyymi

      Jaakobin kirje 2

      1 Veljeni, älköön teidän uskonne meidän kirkastettuun Herraamme, Jeesukseen Kristukseen, olko sellainen, joka katsoo henkilöön.

      2 Sillä jos kokoukseenne tulee mies, kultasormus sormessa ja loistavassa puvussa, ja tulee myös köyhä ryysyissä,

      3 ja te katsotte loistavapukuisen puoleen ja sanotte: "Istu sinä tähän mukavasti", ja köyhälle sanotte: "Seiso sinä tuossa", tahi: "Istu tähän jalkajakkarani viereen",

      4 niin ettekö ole joutuneet ristiriitaan itsenne kanssa, ja eikö teistä ole tullut väärämielisiä tuomareita?

      5 Kuulkaa, rakkaat veljeni. Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat?

      6 Mutta te olette häväisseet köyhän. Eivätkö juuri rikkaat teitä sorra, ja eivätkö juuri he vedä teitä tuomioistuimien eteen?

      7 Eivätkö juuri he pilkkaa sitä jaloa nimeä, joka on lausuttu teidän ylitsenne?

      8 Vaan jos täytätte kuninkaallisen lain Raamatun mukaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi", niin te hyvin teette;

      9 mutta jos te henkilöön katsotte, niin teette syntiä, ja laki näyttää teille, että olette lainrikkojia.

      10 Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin.

      11 Sillä hän, joka on sanonut: "Älä tee huorin", on myös sanonut: "Älä tapa"; jos et teekään huorin, mutta tapat, olet lainrikkoja.

      12 Puhukaa niin ja tehkää niin kuin ne, jotka vapauden laki on tuomitseva.

      13 Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi.

    • Anonyymi

      1. kirje Timoteukselle 6

      8 mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.

      9 Mutta ne, jotka rikastua tahtovat, lankeavat kiusaukseen ja paulaan ja moniin mielettömiin ja vahingollisiin himoihin, jotka upottavat ihmiset turmioon ja kadotukseen.

      10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.

    • Anonyymi

      1. Mooseksen kirja 20

      1 Ja Aabraham siirtyi sieltä Etelämaahan ja asettui Kaadeksen ja Suurin välimaille; ja hän asui jonkun aikaa Gerarissa.

      2 Ja Aabraham sanoi vaimostansa Saarasta: "Hän on minun sisareni". Niin Abimelek, Gerarin kuningas, lähetti noutamaan Saaran luoksensa.

      3 Mutta Jumala tuli Abimelekin tykö yöllä unessa ja sanoi hänelle: "Katso, sinun on kuoltava sen vaimon tähden, jonka olet ottanut, sillä hän on toisen miehen aviovaimo".

      4 Mutta Abimelek ei ollut ryhtynyt häneen, ja hän sanoi: "Herra, surmaatko syyttömänkin?

      5 Eikö hän itse sanonut minulle: 'Hän on minun sisareni'? Ja samoin tämäkin sanoi: 'Hän on minun veljeni'. Olen tehnyt tämän vilpittömin sydämin ja viattomin käsin."

      6 Ja Jumala sanoi hänelle unessa: "Niin, minä tiedän, että sinä teit sen vilpittömin sydämin. Sentähden minä estinkin sinut tekemästä syntiä minua vastaan enkä sallinut sinun kajota häneen.

      7 Niin anna nyt miehelle hänen vaimonsa takaisin, sillä hän on profeetta, ja hän on rukoileva sinun puolestasi, että saisit elää. Mutta jollet anna häntä takaisin, niin tiedä, että olet kuolemalla kuoleva, sinä ja kaikki sinun omaisesi."

      8 Niin Abimelek nousi varhain aamulla ja kutsui kaikki palvelijansa ja kertoi heille tämän kaiken; ja miehet olivat kovin peloissaan.

      9 Ja Abimelek kutsui Aabrahamin ja sanoi hänelle: "Mitä oletkaan meille tehnyt! Mitä minä olen rikkonut sinua vastaan, koska olet saattanut minut ja minun valtakuntani syypääksi näin suureen rikokseen? Sinä olet tehnyt minulle, mitä ei sovi tehdä."

      10 Ja Abimelek sanoi vielä Aabrahamille: "Mikä oli tarkoituksesi, kun tämän teit?"

      11 Aabraham vastasi: "Minä ajattelin näin: 'Tällä paikkakunnalla ei varmaankaan peljätä Jumalaa; he surmaavat minut vaimoni tähden'.

      12 Ja hän onkin todella minun sisareni, isäni tytär, vaikkei olekaan äitini tytär; ja niin hänestä tuli minun vaimoni.

      13 Mutta kun Jumala lähetti minut kulkemaan pois isäni kodista, sanoin minä hänelle: 'Osoita minulle se rakkaus, että, mihin paikkaan ikinä tulemmekin, sanot minusta: hän on minun veljeni'."

      14 Silloin Abimelek otti pikkukarjaa ja raavaskarjaa, palvelijoita ja palvelijattaria ja antoi ne Aabrahamille. Ja hän lähetti hänelle takaisin hänen vaimonsa Saaran.

      15 Ja Abimelek sanoi: "Katso, minun maani on avoinna edessäsi; asu, missä mielesi tekee!"

      16 Ja Saaralle hän sanoi: "Katso, minä annan veljellesi tuhat sekeliä hopeata. Olkoot ne sinulle hyvitykseksi kaikkien niiden edessä, jotka sinun kanssasi ovat; niin olet kaikkien edessä todistettu viattomaksi."

      17 Mutta Aabraham rukoili Jumalaa, ja Jumala paransi Abimelekin ja hänen vaimonsa ja hänen orjattarensa, niin että he synnyttivät lapsia.

      18 Sillä Herra oli sulkenut jokaisen kohdun Abimelekin huoneessa Saaran, Aabrahamin vaimon, tähden.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e1fd13b2-00d5-416e-8b35-9a814b26429d

      Turkki ratifioi Suomen Nato-jäsenyyden

      Turkki on hyväksynyt Suomen Nato-jäsenyyden torstaina 30. maaliskuuta.

      Eilen klo 23:57 (muokattu tänään klo 0:22)

      Turkin parlamentti äänesti Suomen Nato-jäsenyydestä tänään torstaina 30. maaliskuuta.

      Jäsenyys ratifioitiin yksimielisesti äänin 276–0. Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan hyväksyy vielä parlamentin lakiesityksen, jolloin asia saa lopullisen sinettinsä.

      Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kiittää Twitterissä Nato-maita.

      – Kaikki 30 Nato-jäsentä ovat nyt ratifioineet Suomen jäsenyyden. Haluan kiittää heitä kaikkia heidän luottamuksestaan ja tuestaan. Suomesta tulee vahva ja pätevä liittolainen, joka on sitoutunut liiton turvallisuuteen, Niinistö sanoo lausunnossaan.

      – Suomi on nyt valmis liittymään Natoon. Odotamme, että pääsemme toivottamaan Ruotsin tervetulleeksi mukaamme niin pian kuin mahdollista.

      Ulkoministeri Pekka Haavisto toteaa, että nyt ”eletään historiallisia päiviä”.

      – Tänään takana pitkä, yli 10 kuukauden urakka. Nato-jäsenyyttä haettiin 17.5.2022.

      Ensimmäiset ratifioinnit saatiin Kanadalta ja Tanskalta. Unkarin on määrä tallettaa oma ratifiointinsa Washingtoniin huomenna. Nyt Turkin parlamentti teki päätöksensä. Eletään historiallisia päiviä, Haavisto sanoo Twitterissä.

      Viron pääministeri Kaja Kallas toivotti Suomen tervetulleeksi Pohjois-Atlantin liittoon.

      – Rakas Suomi, tervetuloa Natoon! Kallas twiittaa.

      Turkki oli viimeinen Naton kolmestakymmenestä jäsenmaasta, jonka hyväksyntä tarvittiin, jotta Suomi voi liittyä puolustusliittoon.

      Toiseksi viimeinen maa, Unkari, ratifioi Suomen Nato-jäsenyyden aiemmin tällä viikolla, maanantaina 27. maaliskuuta.

      Suomesta tulee Pohjois-Atlantin puolustusliiton jäsen heti, kun Turkki ja Unkari ovat toimittaneet ratifiointiasiakirjat Washingtoniin. Prosessissa voi kestää muutamasta päivästä viikkoihin.

      Ulko- ja turvallisuuspolitiikan lähteiden mukaan Turkilla ja Unkarilla olisi painetta tallettaa ratifiointinsa nopeasti.

      Asiakirjojen saavuttua Washingtoniin ne talletetaan ulkoministeriön holviin. Tämän jälkeen Yhdysvallat allekirjoittaa notifikaatiopaperit ja toimittaa ne Naton pääsihteeri Jens Stoltenbergille.

      Lopulta pääsihteeri kutsuu Suomen Naton jäseneksi.

      Suomen eduskunta hyväksyi Nato-lait maaliskuun alussa. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vahvisti ne torstaina 23. maaliskuuta.

    • Anonyymi

      2. Kor. 13:7

      Mutta me rukoilemme Jumalaa, ettette tekisi mitään pahaa, emme sitä varten, että näyttäisi siltä, kuin me olisimme koetuksen kestäviä, vaan että te tekisitte hyvää ja me olisimme ikäänkuin ne, jotka eivät koetusta kestä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1976
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe