Fedex on PERSEESTÄ

aongsdnovzc kn

Fedexin piti sovitusti toimittaa monipakettilähetys 13.12. Odotin koko päivän ja iltapäivästä tulikin vain yksi paketti. Soitin Fedexile ja he kertoivat toisen paketin olevan Tukholmassa(!). No sovimme uuden toimitusajan tälle puuttuvalle paketille, joko 14.12 tai 15.12 aamulla ennen kymmentä. Ylläriylläri, odottelin turhaan molempina aamuina ja kun tänään asiasta Fedexille soitin he kertoivat että toimitusaikaa ei voi sopia vaan se on klo 11-16 välillä (WTF). Ehdottivat että päivystän vielä huomisen päivän kotona niin he ehkä toimittavat paketin. Sanoin ettei käy, minulla yrittäjänä ei ole aikaa päivystää. Toinen Fedexin tarjoama vaihtoehto omien kämmiensä korjaamiseksi oli että haen tavarat itse heidän toimipaikastaan. En kyllä periaattesta hae koska tästä kuljetuksesta on maksettu ja he itse ovat jo KOLME kertaa kämmänneet. Lievästi sanottuna paloi hihat ja nyt he nokkelina sitten ilmoittivat lähettäjälle että olen kieltäytynyt ottamasta pakettia vastaan! TÖRKEÄÄ! En todellakaan jätä asiaa tähän mutta varoituksen sanana kaikille muille; FEDEX KANNATTAA KIERTÄÄ KAUKAA!!!!!!!!!!

10

3949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmevalitusta

      Kerran olet tilannut Fedexillä ja yksi ongelma? Huono tuuri?

      Yli 100 kertaa tullut tavaraa Kiinasta ja 99% sovittuna aikana, eli huomattavasti paremmin mitä tämä meidän oma posti täällä toimii. Sillä kestää viikon tuoda paketti Helsingistä Ouluun, Fedex tuo Kiinasta nopeammin Ouluun samassa ajassa.

    • Se "ihmevalittaja"

      Ei todellakaan ollut eka ongelma Fedexin kanssa, nyt vaan sitten paloi hermot ihan lopullisesti. Ja eniten pännii etteivät ota mitään vastuuta mokailustaan. Itselle tulee tavaraa maailmalta useita lähetyksiä kuukaudessa ja Fedex toimii Suomessa ehdottomasti huonoiten (oman kokemukseni mukaan). Suosin DHL tai UPS firmoja jotka ovat huomattavasti luotettavampia kuin Fedex.

    • ihmevalitusta

      Ehkä kannattaisi sitten käyttää sitä ainoastaan DHL:ää ja UPS:ia niin ei tarvitse valittaa täällä

      • Öhöm+

        No et ole ainoa jolla on Fedexin kanssa ongelmia. Harvoin mikään sovittu pitää ja toimittavat ihan milloin sattuu.


    • paketti-paavo

      Tietääkö kukaan missä tuo FedExin toimipiste sijaitsee, josta voisi itse käydä pakettinsa hakemassa?

      Seurannan mukaan paketti tullut Suomeen 10.5. mutta sitä ei ole vieläkään (21.5.) toimitettu perille, vaikka määränpää sijaitsee pääkaupunkiseudulla.
      Tullaukset ja kaikki kuulemma ok, olen soitellut useampaan kertaan toimitusaikaa mutta eivät sitä pysty antamaan kun alihankkija hoitaa jakelun eikä ole muka tietoa heidän ajoistaan.

    • jepjee

      Pakettini on tullut FedExillä Suomeen jo viikko sitten. Mutta ilmoittavat, että vastaanottajaa ei tavoiteta. Kotona on ollut päivstys koko ajan. Puhelimella tai sähköpostilla ei ole otettu yhteyttä minuun. Tämä kuriiripalvelu kannattaisi kiertää kaukaa ja firman kannattaisi vaihtaa henkilökuntansa Suomessa.

    • ex kuriiri

      Muutama mahdollinen syy viivästymisiin:

      Paketti saattaa joskus siksi lojua varastossa, että se on lähetetty halvempana economy-lähetyksenä ja sen toimitusaika on joskus myöhemmin. Lähettäjä on siis valinnut palvelun, ei kuriirifirma.

      Vaikka olisitkin tilatessasi ilmoittanut lähettäjälle yhteystietosi aivan oikein, ei se tarkoita sitä, että lähettäjä olisi osannut "kopioida" ne oikein lähetykseesi. Puutteelliset yhteystiedot paketissa eivät ole kuriirifirman vika vaan lähettäjän.

      Monissa taloissa on nykyään ovikoodi esteenä ovelle pääsemiseen. Kuriireilla ei yleensä ole tiedossaan talojen ovikoodeja.

    • ex kuriiri

      Kannattaa aina lukea toimitusehdot ennen tilaamista. Mihin ja milloin kuriirifirma tavaraa toimittaa.

    • fuufuu

      ANTAKAAS KUN KERRON MISTÄ KANA PISSII. Sovimme fedexin kanssa 4 kertaa paketille toimituksen ja JOKAISELLA kerralla väärä päivä ja paikka. Sen toiminta ei siis näköjään ole muuttunut vuodesta 2011 minnekkään! Säästytte stressiltä ja muulta paskalta jos pysytte fedexistä kaukana ja teette siitä nimensä mukaisesti fedEXÄN. Sitäpaitsi miehen ääni joka puhuu fedexin asiakaspalvelusa on aivan helvetin rasittava. Kiitos ja kuitti, tunteisiin meni.

    • Anonyymi

      Eipä näköjään vuosien aikana ole palvelu parantunut. Yritän tässä epätoivoisesti lähettää pakettia Usaan. SE piti hakea kaksi päivää sitten. Täällä se nököttää noutamatta enkä saa ketään Fexediltä kiinni. Ei puhelimella, ei sähköpostilla. Eikä chatissakaan satu olemaan ketään paikalla. Miksiköhän chat on jos siihen ei kukaan vastaa?
      Aloin nyt sitten tavoitella mahdollisia alihankkijoita, jos joku edes tietäisi miten tämän lähetyksen saisi etenemään. ASiakas on sitä mieltä että Fedex on ainoa mahdollisuus. Ehkä toimii Usassa, mutta ei todellakaan Suomessa. Kannatan aikaisempia kommentteja "PYSYKÄÄ KAUKANA FEDEX:stä" jos suinkin mahdollista!
      Todella huonoa palvelua!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      188
      1532
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1287
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1180
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1104
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      105
      980
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      977
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      968
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      942
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      61
      930
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      895
    Aihe