Aeris ja Tromvelt

kiiisu

Laittavatko nämä firmat laskuja koskaan eteenpäin ulosottoon, kannattaako maksaa lainkaan, koska taustalla ilmeisesti jotakin laitonta toimintaa?
Muistutuksia ja eräpäivänsiirtoviestejä tulee päivittäin, kirjeitä viikottain ja samaten sähköpostia.
Kellään kokemuksia näistä?

62

3260

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ioybli

      .
      www.finlinks.net

      .

    • tarja

      Hei! hain lainaa Tromveltiltä 70 euroa. Lasku tuli sähköposttiin, mutta rahat eivät ilmestyneet koskaan tilille. Tietääkö kukaan Tromveltin asiakaspalvelun numeroa tai osoitetta?

      • hhfjkjhgjk

        Katos puhelin laskus saattaa olla20e viesti


      • qqqqQQQQaaa
        hhfjkjhgjk kirjoitti:

        Katos puhelin laskus saattaa olla20e viesti

        Tromwelt HUIJAA,ÄLKÄÄ LAINATKO SIELTÄ. Tarja,sorry,tuskin rahoja koskaan saat,mutta menetit rahaa lainan haun yhteydessä..

        VARAUDU SILTI,ETTÄ ALKAVAT PERIÄ SINULTA LAINAA,JOTA ET OLE KOSKAAN EDES SAANUT.


      • Kiskontaa x

        Hei ! Voit koettaa sähköpostia [email protected] ja laita ehdottomasti myös kirje osoitteeseen Tromvelt PL 208 00161 Hki . Pystyt tiliotteesta todistamaan ettei rahoja ole tullut tilillesi. Ja jos olet varaton, saat oikeusapua Oikeusaputoimistosta.

        HAASTAN KAIKKI IHMISET LÄHETTÄMÄÄN TUOLLE FIRMALLE SÄHKÖPOSTIA JA KIRJEITÄ ! Suomalaiset luottavat liikaa viranomaisten apuun, esimerkiksi heiltä tulevaa mainospommitusta vastaan. Paras vastata heille samalla mitalla eli postia menemään ! Muistetaanhan pysyä asialinjalla, ilman herjauksia etteivät vielä haasta sellaisesta oikeuteen.
        Tämä firma toimii laittomasti koska HE EIVÄT LÄHETÄ :

        A) Lainan vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot tutustuttavaksi
        B) Kuluttajaluottosopimus tutustuttavaksi
        C) Lainan kuluttajaluottosopimus ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot

        ÄLKÄÄ käyttäkö Tromveltia !

        Itse olen joskus turvautunut OK Money:n ja Vivus.fi palveluihin, toimivat hyvin asiallisesti. OK Money on parempi koska Vivus.fi-lainan eräpäivän siirto on varsin kallista (esim 14pv lisää maksuaikaa 30e).

        Näistä pikavipeistä olisi käsitykseni mukaan mahdollisuus nostaa syyte kiskonnasta , sillä sitähän se on ! Kuka ottaisi selvää onko joukkokanne mahdollinen ?

        Tsemmpiä kaikille näiden kanssa vaikeuksiin joutuneille !


      • ZETTA

        Hei
        Samoin kävi minulle, luvattiin vielä laina ilman kuluja, mutta lasku tuli
        nopeasti sähköpostiin ja siinä kuluja 28€. Itse laina oli 50€/14PÄIVÄÄ.
        Rahoja ei ole näkynyt, eivät vastaa sähköpostiin, eikä puh.numeroa saa mistään
        VAROKAA TÄTÄ HUIJARIFIRMAA!


    • lombardo

      mulle yuli viesti: "perintäkirje tulossa".. paskaa, eihän niillä ole edes puhelinnumeroa joten taitaa olla feikki firma. olen jo "hölmönä" maksanut siirtämällä eräpäivää velkani(testiviesi 20 e) joten odotellaan. poliisi tutkinta käyntiin

      • tomppa

        Juu tuttu toi yritys.. itselläni kanssa ois asiaa tuonne firmaan ja ois kiva saaha tietää kuinka paljon on noussut laskun saldo kun ei mitään tietoa mihin numeroon soittaa?? Perintälaskuun ei vieläkään ole ilmestynyt mitään numeroa mihin soittaa?? Ei ees numeropalvelusta saanu numeroa kyseiseen firmaan.. Pitäisköhän vain jättää lasku maksamatta.? Kun eivät ulosottoonkaan ole ilmestynyt kun lainan otosta aikaa puolisen vuotta..


      • 18+4
        tomppa kirjoitti:

        Juu tuttu toi yritys.. itselläni kanssa ois asiaa tuonne firmaan ja ois kiva saaha tietää kuinka paljon on noussut laskun saldo kun ei mitään tietoa mihin numeroon soittaa?? Perintälaskuun ei vieläkään ole ilmestynyt mitään numeroa mihin soittaa?? Ei ees numeropalvelusta saanu numeroa kyseiseen firmaan.. Pitäisköhän vain jättää lasku maksamatta.? Kun eivät ulosottoonkaan ole ilmestynyt kun lainan otosta aikaa puolisen vuotta..

        Jätä maksamatta, itselläkin on 10kk noita viestejä tullut että:" Olemme aloittaneet oikeudellisten papereiden blaablaablaa". He eivät voi niitä laittaa mihinkään, koska ovat luottoa myöntäessään antaneet vaikutelman että heidän toiminsa on virallista, ja näinhän ei ole. Eli heillä ei ole lakia takanaan turvaamassa saataviaan. Ihmettelen suuresti miten tällainen firma on VOINUT TOIMIA VUODESTA 2009 ASTI, ilman että suomen viranomaiset ovat tehneet asialle yhtään mitään. Kuka tahansa voisi nyttenkin laittaa laittoman vippipaikan pystyyn ja kusettaa ihmisiltä rahat pois ilman että siitä mitään seuraamuksia tulee.


    • teukka74

      joo mullaki vippiä näihi firmoihin, tuleeks teille maksua noista eräpäivänsiirto viesteistä.

    • 5+2

      Itselläni on maksullisten numeroiden estot päällä, se ei näytä kuitenkaan estävän tämän huijari lafkan viestien tuloa. Operaattori ei kuitenkaan voi niistä laskuttaa minua, koska on estot päällä. Eli operaattori saa itse maksaa huijarille. Rupesin tilaamaan kuukausittain erittelyn juurikin tämän huijarin takia, nyt tarkistan kaikki hiukankin hämärät numerot mitä en muista. Pitää joku päivä soittaa operaattorille ja kysyä miten on mahdollista että noita viestejä tulee vaikka on estot päällä.

      Kysymyksessähän ITB Solutionin niminen firma jolle Suomen Viestintävirasto on myöntänyt nämä maksulliset numerot. ITB Solution on sitten taas "antanut/vuokrannut" nämä numerot noille huijari firmoille. Eli on yritetty tehdä mahdollisimman vaikeaksi selvittää asioita. Muutenhan nämä Hetivippi/ecredit jne. olisivat itse suoraan vuokranneet Suomen Viestintävirastolta numerot. Tässä olisi ollut se vaara että kun heidän firmansa on todettu laittomiksi heiltä olisi välittömästi lähtenyt nämä numerot pois, nyt näin ei tapahdu koska tämä ITB Solutions hallitsee näitä numeroita, ja heille ei ole mikään ongelma että niitä käyttää huijarit.

    • 9+6

      Jokainen valitsee ihan itse mistä lainansa ottaa. Jos ei tarkista firman taustoja niin turha inistä jos virolaiset nyhtää rahat! Oma vika kun kotimaisia on tarjolla vaikka millä mitalla.

      • 19+15

        Mistä vit.usta sitä tietää onko ne virolaisia vai ei?!? Vai pystytkö sinä sanomaan kun esim. Hetivipin osoitetiedot menevät Helsinkiin, että onko kyseessä virolainen vai ei?!? Taidat aika velho olla jos pystyt. Täsä vaiheessa on sen nyt kaikki ketkä täällä käy lukemassa tietävät, mutta kun eka kerran erehtyy firman sivuille sitä ei tiedä että kyseessä on täys huijarit!!


    • k.o.kyläsaari

      Huomio!

      Nämä virolaiset huijarifirmat eivät voi viedä asioita käräjille/ulosottoon,koska toimivat täysin laittomasti.Eli älä lainaa noista firmoista-jos olet lainannut,älä maksa takaisin!

      Ei kannata soittaa noiden asiakaspalveluun,häviät rahasi vain!! Ei heillä ole aikomustakaan vastata noihin puheluihin!

    • perseest

      e-credit,hetivippi.tromvelt kusettaavat kokoajan älkää aukasko 16180 viestejä poistakaa surutta ne!aukasematta!ne on vetänyt textari rahoilla tuhansia euroja!vääryydellä!

    • ecreditti

      nyt ne mukamas siirtänyt perintäosastolle :D on siinä pulju kun ei ole puhelinnumeroakaan !siis tuo arply e-credit....kauanpahan on kestänyt perintä kun melkeen vuoden ..ihan kusetusta yrittävät saada lypsettyä rahaa vaan..10pvää aikaa maksaa ei ole normaali touhua toi !kyllä nyt toimiva numero pitäisi olla lainapaikkaan!jatkuvasti tulee viestejä 16180 välillä 1608 sekasin menee tekstiviestitkin tulee kirjoitusvirheellistäkin!kerralla saattaa tulla 10viestiäkin..

    • ÄLKEE MAKSAKO

      arplyn nettisivulla lukee ``avamme pian :D PERINTÄTOIMISTOILLA AINA NETTISIVUT !JOS ON KUNNOLLINEN PAIKKA!

    • 13+17

      Nyt he olivat "virallistaneet" sähköpostiaan, oli kirjoitus tyyli parempi. Kovin siellä sanottiin että heillä on Suomenlaki takanaan että he voivat viedä asian käräjille ja siitä tulee kuluja. Paskat, he eivät voi niitä mihinkään viedä. Ihan kiva kun tuli viestiä heiltä niin sähköpostin ylälaidassa lähettäjän kohdilla luki isolla boldattuna: dorkat. Aivan kakara on se sälli. No ei muuta kuin esto vaan päälle niin ei tarvitse taas vähään aikaan katsella heidän sähköposteja, kunnes lähettävät vähän erinlaisena ja pääsee läpitte tulemaan.

      • hjjjkkjhbb

        Joo mulle tuli kanssa samanlainen olivat21e lisänneet vissiin heidan arply maksuvaatimus kuluja


    • Vippi-Ville

      Älkää vaan maksako noita huijauslaskuja, ei heillä ole toimilupaa Suomessa, niihin sähköposteihin voitte vastata kysymällä että löytyykö heidän tietonsa luotonantajarekisteristä ja jos ei löydy niin eipä ole lupiakaan toimintaan joten heidän laskut ja s-postit voi käyttää hanurin pyyhkimiseen. Kun he eivät saa laittomin keinoin rhaluamiaan rahoja niin kuivuu huijareilta bisnekset pystyyn. Eikä ne mahda yhtään mitään.

    • murr

      Soitin kuluttajaneuvontaan Arplysta ja eivät osanneet siellä sanoa oikein mitään. Laitoin myös Arplylle viestiä kaikista epäkohdista jotka vaan keksin ja ohittavat nämä asiat tyystin. Maksusopimusta ei kuulemma voi tehdä mutta 20€n tekstiviestillä kuulemma 2 viikkoa lisää maksuaikaa, just. Käsittääkseni voivat kuitenkin jatkaa perintää ja näin kasvattaa perintäkuluja, vaikkeivät oikea perintätoimisto olekaan. Perintäkuluja voi kertyä 190€ alle 250 €n saatavasta. Jos en sitten ihan väärin ole ymmärtänyt? Miten olette toimineet Arplyn perintälaskujen kanssa? Kun ensimmäinen on jätetty maksamatta niin tuleeko toinen? Kasvaako kulut? Toisessa ketjussa puhuttiin että perijöitä olisi käynyt ihan ovella asti.
      Rupeaa ketuttamaan jo niin että olisikohan vaan helpointa maksaa laskut (hetivippi automaattinen eräpäivänsiirto) pois...vaikka lypsivätkin melkoisen summan tekstiviesteinä ennen kuin asian huomasin.

    • 9+6

      Ei "rikollisille" kannata koskaan maksaa, muuten heidän toimintansa ei koskaan lopu. Heillä ei ole laillista perintälupaa, joten eivät näin voi perintäkuluja lisätä. Eli summa ei tule kasvamaan kovinkaan isoksi. Itselläni on ehkä 10€ nyt vuoden sisällä tullut lisää. Minulta he kovin yrittävät saada automaattisesta eräpäivän siirrosta melkein saman verran mitä itse alkuperäisestä laskusta. Niin kauan kun he eivät suostu maksamaan minulle takaisin 20€ 20€ minkä huijasivat minulta tekstiviestimaksuilla, en tule maksamaan velkaani.

    • savagear

      hei en varmaa näille maksa takaisin lainoja jotka kun kusettavat,onko jollain kokemuksia vievätkö maksamattomat laskut eteenpäin??

      • 8+5

        On kokemusta, EIVÄT VIE. Eli ÄLKÄÄ MAKSAKO RIKOLLISILLE!


    • ei kandee

      joo sama täällä!ne on imeneet vitusti rahaa esim..eräpvän siirtomaksuilla!!....tekstari kuluilla!

    • gjlgjf

      olipa hyvä tietää !! itellä kummallekki (aeris,tromvelt) maksamaton lasku. enkä kyllä aijo maksaakkaan. viestejä tulee melkein päivittäin ja puhelinlaskut JÄRJETTÖMIÄ

      • whoopWxz

        Eihän niiden lähettämistä tekstiviesteistä tarvii mitään maksaa, jos ei vastaa niihin viesteihin.


      • 17+14
        whoopWxz kirjoitti:

        Eihän niiden lähettämistä tekstiviesteistä tarvii mitään maksaa, jos ei vastaa niihin viesteihin.

        Nokun näinkin voi olla, tarkkailkaa oikeasti puhelinlaskujanne. Varsinkin jos teillä ei ole estoja päällä ja noilta puljuilta tulee viestiä. Koska on täysin mahdollista että vastaanotetuista viesteistä joutuu maksamaan. Jos on estot päällä, se ei jostain syystä kuitenkaan estä noiden viestien tuloa, mutta operaattorin ei ainakaan pitäisi pystyä niistä laskuttamaan.


    • dsat

      vievät sen verran että itse sain juuri luottohöiriömerkinnät.

      • 17+14

        No soita ja sano että se laiton merkintä niin se poistetaan.


      • wot

        tulikohan juuri noilta puljulta se merkintä epäilen


      • elet
        wot kirjoitti:

        tulikohan juuri noilta puljulta se merkintä epäilen

        maksoin lainaamani summan 90 euroa sekä jonkin ihme siirtomaksun, jota en ollut itse edes tehnyt. maksoin heidän lähettämien tekstiviestisaldojen mukaisesti. Korot ja kulut siisi myös.

        Kului kolme viikkoa ja alkoi tulla laskuja. ensin 5 euroa ja sitten kasvoi hiljalleen.

        Nyt saldo taas 96 ja uhkaavat käräjäoikeudella..

        Mitähän tekisi. Maksanut olen jo alkuperäisen summan ja maksukin tapahtui vain kaksi päivää heidän viestinsä jälkeen, joten eikö se nyt kaiken järjen mukaan pitäisi olla ok?

        Voiko tosiaan kasvattaa viitosesta sataseen saldoa ja se on laillista?


      • pommiaperään
        elet kirjoitti:

        maksoin lainaamani summan 90 euroa sekä jonkin ihme siirtomaksun, jota en ollut itse edes tehnyt. maksoin heidän lähettämien tekstiviestisaldojen mukaisesti. Korot ja kulut siisi myös.

        Kului kolme viikkoa ja alkoi tulla laskuja. ensin 5 euroa ja sitten kasvoi hiljalleen.

        Nyt saldo taas 96 ja uhkaavat käräjäoikeudella..

        Mitähän tekisi. Maksanut olen jo alkuperäisen summan ja maksukin tapahtui vain kaksi päivää heidän viestinsä jälkeen, joten eikö se nyt kaiken järjen mukaan pitäisi olla ok?

        Voiko tosiaan kasvattaa viitosesta sataseen saldoa ja se on laillista?

        No ei ole laillista , mutta mikä perke1e siinä on ettei tota saada kuriin ?


      • 2+11
        elet kirjoitti:

        maksoin lainaamani summan 90 euroa sekä jonkin ihme siirtomaksun, jota en ollut itse edes tehnyt. maksoin heidän lähettämien tekstiviestisaldojen mukaisesti. Korot ja kulut siisi myös.

        Kului kolme viikkoa ja alkoi tulla laskuja. ensin 5 euroa ja sitten kasvoi hiljalleen.

        Nyt saldo taas 96 ja uhkaavat käräjäoikeudella..

        Mitähän tekisi. Maksanut olen jo alkuperäisen summan ja maksukin tapahtui vain kaksi päivää heidän viestinsä jälkeen, joten eikö se nyt kaiken järjen mukaan pitäisi olla ok?

        Voiko tosiaan kasvattaa viitosesta sataseen saldoa ja se on laillista?

        Ei tosiaan ole laillista. Tähän kastiin kuuluu myös Flexcash joka paikutti muutamassa viikossa alle 10€ laskun yli 70€:n. Tuo sinun tapauksesi vain todistaa sen että vaikka sinne maksaisi ei siitä pas.ka firmasta pääse eroon, koska keksivät että olet vielä muutaman egun velkaa ja paukuttavat siihen ihan mielivaltaisesti kymppejä päälle perintäkuluja. HEILLE EI MISSÄÄN NIMESSÄ KANNATA MAKSAA MITÄÄN, KOSKA MUUTEN HEIDÄN TOIMINTANSA EI TULE LOPPUMAAN, KOSKAAN. Suomen viranomaiset ovat niin kädettömiä etteivät osaa lopettaa tuollaisten toimintaa. Suomen viestiäviraston ei tarvitsisi muuta kuin ottaa puh.numerot ja nettiosoitteet heiltä pois, sen jälkeen oikeuden päätös että heidän toimintansa on laitonta, jolloin lappujen tulo postiluukustakin varmaan loppuisi.


      • ENTINEN VIPPAAJA
        elet kirjoitti:

        maksoin lainaamani summan 90 euroa sekä jonkin ihme siirtomaksun, jota en ollut itse edes tehnyt. maksoin heidän lähettämien tekstiviestisaldojen mukaisesti. Korot ja kulut siisi myös.

        Kului kolme viikkoa ja alkoi tulla laskuja. ensin 5 euroa ja sitten kasvoi hiljalleen.

        Nyt saldo taas 96 ja uhkaavat käräjäoikeudella..

        Mitähän tekisi. Maksanut olen jo alkuperäisen summan ja maksukin tapahtui vain kaksi päivää heidän viestinsä jälkeen, joten eikö se nyt kaiken järjen mukaan pitäisi olla ok?

        Voiko tosiaan kasvattaa viitosesta sataseen saldoa ja se on laillista?

        MULLA SAMA HOMMA.ÄLÄ MAKSA.SOITIIN KULUTTAJAASIAMIEHELLE JA SIELLÄ NEUVOTTIIN OLEMAAN MAKSAMATTA.TEKSTIVIESTIPERIMISET LAITTOMIA. JOS LÄHETÄT VIESTIN NIIN NE VELOTTAA SEN SUORAAN PUHELINLASKUSTA. ANTAA UHATA OIKEUSTOIMILLA SILLÄ SINÄ OLET SIINÄ VAHVOILLA.TOIMINTA ONLAITONTA. OTTAKAA KAIKKI LAINAA SIELTÄ MUTTA ÄLKÄÄ MAKSAKO LASKUJA. KYSEINEN FIRMA TOIMII SUOMESSA LAITTOMASTI


      • 13+5
        ENTINEN VIPPAAJA kirjoitti:

        MULLA SAMA HOMMA.ÄLÄ MAKSA.SOITIIN KULUTTAJAASIAMIEHELLE JA SIELLÄ NEUVOTTIIN OLEMAAN MAKSAMATTA.TEKSTIVIESTIPERIMISET LAITTOMIA. JOS LÄHETÄT VIESTIN NIIN NE VELOTTAA SEN SUORAAN PUHELINLASKUSTA. ANTAA UHATA OIKEUSTOIMILLA SILLÄ SINÄ OLET SIINÄ VAHVOILLA.TOIMINTA ONLAITONTA. OTTAKAA KAIKKI LAINAA SIELTÄ MUTTA ÄLKÄÄ MAKSAKO LASKUJA. KYSEINEN FIRMA TOIMII SUOMESSA LAITTOMASTI

        EI ja vielä kerran EI. Älkää ottako sieltä lainaa, koska laskuttavat tekstiviesteistä sen 20€ per viesti, ja rahojen tulo tilille on todella epätodennäköistä. Kaikkein parasta on että ei reagoi heidän toimiin mitenkään, eikä ole tekemisissä kyseisen puljun vippipaikkojen kanssa.


      • Höpönlöpön
        ENTINEN VIPPAAJA kirjoitti:

        MULLA SAMA HOMMA.ÄLÄ MAKSA.SOITIIN KULUTTAJAASIAMIEHELLE JA SIELLÄ NEUVOTTIIN OLEMAAN MAKSAMATTA.TEKSTIVIESTIPERIMISET LAITTOMIA. JOS LÄHETÄT VIESTIN NIIN NE VELOTTAA SEN SUORAAN PUHELINLASKUSTA. ANTAA UHATA OIKEUSTOIMILLA SILLÄ SINÄ OLET SIINÄ VAHVOILLA.TOIMINTA ONLAITONTA. OTTAKAA KAIKKI LAINAA SIELTÄ MUTTA ÄLKÄÄ MAKSAKO LASKUJA. KYSEINEN FIRMA TOIMII SUOMESSA LAITTOMASTI

        Entinen vippaaja, elä höpötä. Et satavarmasti oo saanu kuluttaja asiamieheltä ohjetta olla maksamatta vippiäsi!!!


    • eräpäivä

      soittiin asikastietorekisteriin ja sieltä sanottiin että heidän kautta ei laiteta merkintää jos tromvelt/arply hakee sitä. tromvelt voi hakea käräjäoikeudelta maksuhäiriömerkintää mutta sanoivat että tuskin hakee kun firma toimii laittomasti eli nyt kaikki hakemaan lainaa tromveltiltä.ei tarvitse maksaa takaisin.ilmaista rahaa.

      • tsot tsot POIKA

        Äläpäs nyt jaksa uhota. Kyllä se pääoma pitää takaisin maksaa vaikka lainaisit naapurin masalta . Kyse on vaan heidän perimistään laittomista kuluista joita ei tarvitse maksaa . Lisäksi saavat ilmoittaa maksuhäiriömerkinnän jos tekevät sen perustuen maksamattomaan alkuperäiseen laskuun. Nyt vaan sattuivat laittamaan merkintöjä laittomien kulujen perusteella ja se ei oikeen käy .

        ps: koitappas "jonne" opetella asiat oikein ja aloita vaikka miettimällä oliko se asiakastietorekisteri , vai joku ihan muu.


      • 15+5
        tsot tsot POIKA kirjoitti:

        Äläpäs nyt jaksa uhota. Kyllä se pääoma pitää takaisin maksaa vaikka lainaisit naapurin masalta . Kyse on vaan heidän perimistään laittomista kuluista joita ei tarvitse maksaa . Lisäksi saavat ilmoittaa maksuhäiriömerkinnän jos tekevät sen perustuen maksamattomaan alkuperäiseen laskuun. Nyt vaan sattuivat laittamaan merkintöjä laittomien kulujen perusteella ja se ei oikeen käy .

        ps: koitappas "jonne" opetella asiat oikein ja aloita vaikka miettimällä oliko se asiakastietorekisteri , vai joku ihan muu.

        Ei... He laittoivat merkinnän koska lasku oli myöhässä yli 60päivää, ei luottorekisteri kysele mitä kuluja laskuissa on kun merkinnän laittavat. Ja merkinnät poistettiin sen takia kun kyseessä on laiton luotonmyöntäjä jolla ei ole lupia olemassa. JA ÄLKÄÄ HAKEKO SIELTÄ LAINAA, KOSKA LASKUTTAVAT PUHELINLASKUSSA TODENNÄKÖISESTI 20€/PER LÄHETETTY VIESTI, eli he tekevät tiliä vaikka myöntäisivätkin lainan ja asiakas ei sitä maksa takaisin. Ettekö nyt oikeasti tajua että heidän toimintansa lakkaa vain ja ainoastaan siinä tapauksessa kun he eivät saa rahaa enää mistään, eli kun ihmiset eivät lähetä sinne viestejä.. jösses mitä puusilmiä.


    • julkaisen vamasti

      kaupparekisterikeskukselta saan nimiä ketkä ovat tämän yrityksen takana.

    • ghrwgh

      Minä sen Eeron nimen jo julkaisin, mut nimet poistettiin.. ja koko viesti.. Miksi?
      Nämä tiedot ovat kyllä julkisia sefu haloo!

    • Dona.garzia

      Itse pelkään Soramäen puolesta..

      On niin paljon taustavaikuttajia jengeissä joillakin, jotka ovat tota vippipalvelua käyttäneet.

    • rumpupalikka1987

      olen soittanut suomenasikastietoon.eivät laita merkintää kyseiseltä firmalta. soittakaa itse ja kysykää jos ette usko.olen nostamassa kanteen kyseistä yritystä vastaan.olen ottanut yhteyttä lehtiin ja yksi lehti aikoi tehdä siittä jutun.älkää maksako heille mitään.nämä firmat toimivat lainvastaisesti.

    • pinnakireenä

      Itse maksanut kyseisille "aeris, tromvelt" yli 600e, kummastakin otin aboot vuosi sitten 70e, perhana vieläkin rahastaa, taas tuli oikeus uhkauksia pari laskua, prkl tänään otan yhteyt ties minne tai haastan koko paskan oikeuteen, hermot menee ja palkkakaan kaikkeen riitä, t: ei enää vippejä koskaan...

    • 59885443

      Ja taas laulaa sähköposti uusia karhuja...

      "Perinnän kulut perustuvat Suomen lakiin. Olemalla passiivinen ja jättämällä saatavan hoitamatta aiheutatte sen, että velkanne
      kasvaa koko ajan. Me emme päästä saatavaa vanhenemaan, joten tämä velka ei unohdu. Olkaa ystävällisesti yhteydessä, jotta
      saatte tämän kierteen katkaistua. Emme halua aiheuttaa teille lisää ongelmia, mutta ratkaisu on teidän käsissänne."

      Huvittavaa sinänsä, että maksuvaatimuksia on lain tai ainakin hyvän perintätavan mukaan soveliasta lähettää 2kpl ellen väärin ole ymmärtänyt, täältä niitä on tullut nyt vähintään 10. Perintäähän ei saisi tarpeettomasti pitkittää. Onneksi lähettävät kirjeensä myös sähköpostilla, niin on kätevä printata nivaska todisteita, jos kuluista aletaan tappelemaan :)

      • Todisteet talteen

        Nimenomaan, kirjeet ja sähköpostit talteen jotta voitte tarvittaessa esittää näyttöä asiassanne. Roskiin niitä ei kannata heitellä tai tuhota viestejä.


    • tollo2012

      Sain käräjiltäkin jo lappusia kyseisen firman laskuista... tein vastineen sinne ja lähetin. Saas nähdä, taijjan maksaa ulosoton kautta niille sitten kun en ole muuten maksanut. Joten, maksakaa ennen kuin menee ulosottoon kyseisen firman laskut!!
      Tyhmä kun uskoin ettei muka TARVI maksaa kun on laiton firma.. kyllä ne ketkut kaikkee keksii.

      • Vastineesta

        Toivottavasti oli hyvin perusteltu vastine! Lykkyä pyttyyn.


      • 14+4

        Älä puhu pas.kaa. Arply nimistä firmaa ei ole olemassakaan eli ei heidän laput ole oikeuskelvollisia missään nimessä. Taitaa Arply-poika itte kirjotella tänne kun rupeaa rahat loppumaan. Aina kun itselleni tulee heidän postia luukusta, kirjotan kirjeen päälle että:"Palautus, kyseessä on huijauslaskujen lähettäjä" ja näen sen vaivan että käyn sen tuohon lähimpään postinlaatikkoon tiputtamassa. Toimikaa kaikki näin niin Arplyn postilaatikko täyttyy aika äkkiä ja on kiva hakea itse lähettämiään posteja takaisin laatikosta.


    • 8+13=21

      Taitaa tulla kalliiksi kyseiselle muka-perintätoimistolle oikeudenkäynnit, jos alkavat laittamaan laittomia saataviaan oikeudelliseen perintään.

      • MK

        Hei!

        Olen ottanut selvää ja Tromvelt Oy on selvittämitilassa. Lasku on kuitenkin maksettava, tilisiirtoja ei varmaan kannata eää tehdä. Ottakaa kuitenkin selvää asian tuntevalta selvitysmieheltä, jonka saatte paikallisesta kaupparekisterisstä.
        Koko juttu on huijausta!


        Masa


      • 10+8
        MK kirjoitti:

        Hei!

        Olen ottanut selvää ja Tromvelt Oy on selvittämitilassa. Lasku on kuitenkin maksettava, tilisiirtoja ei varmaan kannata eää tehdä. Ottakaa kuitenkin selvää asian tuntevalta selvitysmieheltä, jonka saatte paikallisesta kaupparekisterisstä.
        Koko juttu on huijausta!


        Masa

        Mihin perustat väitteen että se on maksettava? Ketä näin on sanonut? Jos se on huijausta niin mitään ei tarvitse maksaa ennenkuin tuolta postiluukusta tippuu asiallinen lasku misä kaikki kulut ovat lain mukaan kirjattu. Harmi vain kun laskut itsessään ovat lain vastaisia, koska Arply nimistä yritystä ei ole olemassa, luotot on laittomasti myönnetty, eli heillä ei ole mitään lainsallimaa suojaa. ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ MAKSAKO MITÄÄN NÄILLE HUIJAREILLE!!


    • q¨pwojfovrn

      Mullekin tuli tuolta haaste ja riitautettiin. Nyt odotellaan vastausta. Tä juristi soitti aluehallintoviraston ja kuluttajaviraston lakimiehille kyselläkseen lisätietoa asiasta ja näistä firmoista. Molemmissa kerrottiin, että heille on tullut todella paljon yhteydenottoja ja valituksia ko firmoista. Lisäksi tä mun juristi esitti oman näkemyksensä heille miten asia hänen mielestään tulisi kaikkien hoitaa: kun joku harjoittaa luvanvaraista liiketoimintaa ilman lain vaatimia lupia, on toiminta laitonta. Tällöin ei ole myöskään lain antamaa suojaa takana. Sillä että onko GP perinnällä lupaa harjoittaa perintätoimintaa ei sinänsä ole mitään merkitystä. On aivan sama vaikka Intrum tai Lindorff perisivät näitä velkoja niin niitä ei tarvitse maksaa. Tilanne on aivan sama kun joku ajaisi vaikka laittomasti taksia ja matkustaja ei maksa. Sä et sille mitään silloin voi koska sun oma toimintasi on ollut laitonta. Sitä kyytiä ei yksinkertaisesti voi periä mistään, koska oikeussuojaa ei silloin ole. Molempien virastojen juristit sanoivat etteivät koskaan ole tulleet edes ajatelleeksi asiaa tältä kannalta ja totesivat juristini olevan täysin oikeassa. Aluehallintavirasto myös kertoi, että ovat saaneet tietoonsa että he ovat vetäneet haasteita pois, jos joku on vastustanut ja he ovat tajunneet häviävänsä. Eivät ilmeisesti halua yhtään ennakkotapausta julkisuuteen. Heille ei tarvitse maksaa edes pääomaa koska sitäkään he eivät voi tätä kautta vaatia. Itse ainakin noudatan tätä ohjetta, enkä penniäkään maksa.

      • oikeustaju hoi

        Ihmettelen miksi hitossa AVI ja kuluttajavirasto eivät laita selkeää tiedotetta asiasta vaikka nettisivuilleen. Kuluttajavirasto kyllä hanakasti ilmoittelee uutisia myöten jos matkatoimisto on mennyt konkkaan ja 35 ihmistä uhkaa jäädä pari päivää liian pitkäksi aikaa Turkkiin


      • Kysy lakimieheltä
        oikeustaju hoi kirjoitti:

        Ihmettelen miksi hitossa AVI ja kuluttajavirasto eivät laita selkeää tiedotetta asiasta vaikka nettisivuilleen. Kuluttajavirasto kyllä hanakasti ilmoittelee uutisia myöten jos matkatoimisto on mennyt konkkaan ja 35 ihmistä uhkaa jäädä pari päivää liian pitkäksi aikaa Turkkiin

        Muuttaiskohan se tiedote mitään? Eikös nää pidä käsitellä ihan tuomio istuimessa niin saadaan sitä oikeeta ratkaisukäytäntöä. Sinä jolla oli hyvä lakimies niin kysys siltä miten tää on.


    • ei vippejä

      Hahhah! otin vipin tromveltiltä ja maksoin sen tietenkin myöhässä,otin 50e ja muutama kuukaus meni ja loppusumma oli 104,70e,maksusuunnitelmaa yritin sopia heti kun tiesin ettei olekkaan rahaa kerralla noin paljoa,niin sain englannin kielisen viestin,missä oli ihme merkkejä ja viestissä luki jotain ettei siihen asiakaspalvelu s-postiin voikkaan laittaa viestiä!?,maksoin loppujenlopuksi sen 104,70e ja kehtasivat laittaa vielä senkin jälkeen paperipostia ja s-postia että mulla ois perinnässä 0,70e!!! en maksanut tuota 70 centtiä..ja yhtäkkiä loppuivat kirjeet ja s-postit!

    • latokuu

      Mikä firma on orkia ? Sain kännykkään viestin 50 euroa 14 vrk maksuajalla ilman kuluja. Onko kellään kokemuksia. Kannaattaako sieltä lainata ?

      • otta sina laina

        Älkää S''tana tulko tänne itkemään sitten kun huomaatte että TAAS yksi virolainen lafka on pissiny silmään ! Ei perhana voi jengi olla näin T Y P E R Ä Ä !!!!


    • Tiina1122

      Otin kyseiseltä "firmalta" vippiä v.2011, kuusi vuotta sitten, ja vieläkin jaksavat laittaa kuukausittain laskuja sähköpostiin. Sitä en muista paljonko otin ja maksoinko koskaan, koska siihen aikaan meni luottotiedot ja otin tonneja vippiä muista paikoista. Kaikki muut vipit ulosoton kautta maksettu, mutta tällä lafkalla saldo kuulemma n.400e tällä hetkellä. Luulis että kuudessa vuodessa ois jo ulosottoon mennyt jos on mennäkseen. Enkä maksa.

    • einäilläpykälillämakseta

      Mulla vähän sama juttu.
      Tosin minun laskuni on kierrellyt eri perintätoimistojen kautta ja ovat päättyneet Ikassaan, Intrum Justitiaan ja Aurumiin.
      Ei ne nyt niin isoja summia ole, mutta koska eivät ole laittaneet niitä ulosotoon, pyynnöstä huolimatta, niin en maksa.
      Kyllä ne sitten 10 vuoden päästä vanhenee.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe