Historian vääristelyä

falsifikaattori

Turkkilaisten mielestä he eivät ole tehneet armenialaisten kansanmurhaa.
Ranskalaisten mielestä se on historiallinen tosiasia. Jos kieltää kansanmurhan syyllistyy uuden lain mukaan rikokseen, voi saada vuoden vankeutta.

Venäjällä on laki joka tuomitsee "vääristelijät" eli totuuden puhujat. Jos minä väitän että Neuvosto-Venäjä aloitti talvisodan 1939 olen falsifikaattori ja minut voidaan tuomita viideksi vuodeksi vankilaan.

18

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valhetta valhetta

      Onko mutantit pantu taistelemaan Venäjän vääristellyn "oikean" historiantulkinnan puolesta? Suomi aloitti talvisodan, Venäjän naapurit ovat pahoja, Eesti pyysi puna-armeijan 1939 maahansa jne.

    • joutaisivat

      Panispa venäjä nämä hullut palauttajat vankilaan kun tulevat sinne viipurin torille vi***a ostamaan!!!

    • uskomatonta!

      Uskomatonta! Onko venäjällä todella tällainen laki? Viisi vuotta vankeutta jos puhuu totta? Toisaalta onhan se edistystä, eikö Stalinin aikana annettu tällaisesta pitempiäkin tuomioita?

      • Se avarakatseinen

        Venäläinen "totuus" = Pravda. Ja suomalaisille tuttu totuus tuli aikoinaan Moskovan Tiltun suoltamana radion kautta. Nämähän tiedetään.

        Stalinin laki antoi 20v. viikset vankeus 5 vuotta karkoitusta kotiseudulta.
        Lue Taisto Huuskonen "Laps´Suomen"

        Sitten Suomessa on myös venäläisen totuuden tiedottajia, Tulkitseminen on tosin ristiriitaista. Kansan Uutisten totuus ei ole kaikille riittävää, ja siksi Tiedonantajaa tilataan ikäänkuin varmistamaan sen totuuden "oikeellisuus".
        Ja tietysti suomalaiset rähmälläänolijat pistävät omiaan joukkoon , täytyyhän täällä perinteen mukaan olla paavillisempi kuin PAAVI itse.


      • yugwocqyu

        Uskomatonta. Ei ole sellaista lakia. Venäjällä saa puhua vapaasti kaikesta. Yksi vain rajoitus - vihapuhe ihmisryhmää kohti. Sitä sovelletaan välillä aika luovasti, tosiaan. Ja se pykälä on jatkuva arvosteltun kohde. ( Ihmettelen miksi Suomessa kaikki puolustelevat Halla-Ahoa, mutta vastava pykälä ja "jumalanpilkka" laissa säilyvät. Paljon rankemmat on lait länsimaissa, jossa juutalaisten holokaustin kieltämisetsä, tai Baltiassa neuvostomiehityksen kieltämisestä voi seurata tuomio.
        Mielenkintoinen prosessi on päättymässä Liettuassa, missä kaveria syytetään, väittestä, että 1991 "Liettualaiset ampuivat Liettualaisiä".


    • ourmyjtr

      joo eivät Mannerheimin lahtarikaartit tappaneet ainoatakaan siviiliä, punikin lasta tai pitäneet nälkäkuolemassa 56 000 suomalaista. eikä lahtarien mannerheim käskenyt perustaa valloitetuille alueille keskitysleiriä 1941 ja tuhta slaavilaista väestöä 11 000 nälkään mielivaltaan ja tauteihin..... hyvä mies .... melkein kuin evakko?

    • falsifikaattori

      Totuutta lisää:
      Kommunistit eivät tappaneet miljoonia venäläisiä puhdistuksissa!
      Suomi hyökkäsi 1939 Neuvosto-Venäjän kimppuun.
      Molotov ei solminut mitään sopimuksia Ribbentropin kanssa.
      Suomalaiset ampuivat Mainilan laukaukset.
      jne.

      • Eiks niin

        Sopimuksessa kuin sopimuksessa tarvitaan vähintään 2 osapuolta.


    • 5 vuotta vankeutta

      Venäjän tiedotusvälineet kertoivat keväällä 2009 että Venäjän federaation presidentti Dimitri Medvedev olisi perustanut komission, jonka tehtävänä on torjua yritykset Venäjän historian "falsifioimiseksi" ja Neuvostoliiton II maailmansodassa saaman voiton kiistämiseksi. Komissio laatii lakia, jonka mukaan Venäjän historian "falsifikaattorit" saisivat enimmillään 5 vuotta vankeutta. Laki koskisi myös ulkomaalaisia vääristelijöitä, jotka voitaisiin karkottaa maasta tai kieltää viisumi.
      (Arto Luukkanen: Kuka omistaa Venäjän?

      • 5 vuotta?

        Näin oli. Mutta jatkoa en kuullut koko lakialoiteesta. Onko se tullut voimaan?
        Jos on, niin koko Venäja voisi lähteä suoraan siperiaan, niin monta ERILAISTA käsitystä historiasta siellä on.


    • Armoa ei Siperiaan

      Odotetaan t-kadun mutanteilta vastausta, hehän elävät ajan hermolla jatkuvasti, joutuuko Siperiaan vai ei.

    • totuutta kehiin

      Etkö tajua, ei Venäjän tiedottajat (Suomessa mutantit) koskaan puhu totta. He kirjoittelevat seuraavaan tapaan:

      "Ei ole sellaista lakia. Venäjällä saa puhua vapaasti kaikesta. Yksi vain rajoitus - vihapuhe ihmisryhmää kohti. Sitä sovelletaan välillä aika luovasti, tosiaan. Ja se pykälä on jatkuva arvosteltun kohde. ( Ihmettelen miksi Suomessa kaikki puolustelevat Halla-Ahoa, mutta vastava pykälä ja "jumalanpilkka" laissa säilyvät. Paljon rankemmat on lait länsimaissa, jossa juutalaisten holokaustin kieltämisetsä, tai Baltiassa neuvostomiehityksen kieltämisestä voi seurata tuomio.
      Mielenkintoinen prosessi on päättymässä Liettuassa, missä kaveria syytetään, väittestä, että 1991 "Liettualaiset ampuivat Liettualaisiä".

      Eli selkokielellä sanottuna; ei toimittajia tapeta siksi että he mölisevät väärää historian tulkintaa vaan siksi että he ovat muuten vain keljuja tyyppejä.

      • mutantti on varattu

        Eli selkokielellä sanottuna; toimittajat ovat tekemisissä keljuen tyyppien kanssa. On sellainen laji - tutkiva journalismi. Suomessa tuntematon. Suomen toimittajat eivät soluttautuu rikollisliigoihin eikä kukään tutkinut omaaloiteisesti huumekuljetuksia. Suomen toimittajen laatu näkyy kun katsoo vaikka Iltalehteä, tai erehtyy avata TV. Markkinavoimat pakottaa syöttämän kansalle viihdettä, viihdettä, viihdettä ja vähän Kataista, että äänestävät oikein.


    • tietoa kaipaava

      Eikö löydy henkilöä joka tietäisi tästä?

      • 'åÖäop-l

        ohan niitä evakkokakaroita, jotka tietää kaiken?


    • Laki on pyhä

      Kyseinen laki on voimassa Venäjällä ka koko maailmassa. Vaähimmäisrangaistus on mainittu 5 vuokka vankeutta Siperiassa, maksimirangaistus on kuolemantuomia.

    • Onko tietoa?

      Eikö t-kadulla kukaan ole perillä mitä lakeja on viime aikoina säädetty? Hehän voivat itse joutua hetkessä tietämättään uhreiksi.

    • Anonyymi

      Historiaa on vääristelty aina. Se on psykologinen hallintamenetelmä, jossa kielletään asian tapahtuneen. Näin tehdään kun puhutaan 1939-40 Viron tapahtumista. Olen historian koulutuksen saanut ja käsitys N-liiton toimesta Viroa kohtaan on selvä: MAA MIEHITETTIIN, PAINOSTETTIIN SIIHEN . On aivan saivartelua puhua "LIITTÄMISESTÄ". N-liiton historia, niin kuin koko valtio on ollut täyttä valhetta, jossa kärsijänä kansalaiset ja virolaiset. ELAGU EESTI VABARIIK! (EI EESTI NSV ENÄÄN!!)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 129
      3521
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3219
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2388
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe