soskujen henkilöstöllä hyvä palkka

paljon virkoja.

Helsingin sosiaalivirastossa on 12 000 työntekijää, vertailun vuoksi, Pietarin vastaavassa instituutiossa on 200.

http://www.hel.fi/hki/sosv/fi/Virast...ely/Henkil_st_

HENKILÖSTÖ VUONNA 2010
Vuoden 2010 lopussa sosiaaliviraston palveluksessa oli 12431 kuukausipalkkaista ja 95 tuntipalkkaista työntekijää (12274 kuukausipalkkaista ja 105 tuntipalkkaista vuonna 2009). Lisäksi työllisyysmäärärahoin oli palkattuna 768 (387) kuukausipalkkaista ja 15 (15) tuntipalkkaista työntekijää. Viraston henkilöstömäärä oli edellisvuoden tasolla, kun terveyskeskuksesta pitkäaikaissairaanhoidon myötä tullutta henkilöstöä ja Palmiaan siirtynyttä ruokapalveluhenkilöstöä ei huomioida. Käytettävissä olevan kuukausipalkkaisen henkilöstön määrä oli vuoden lopussa 10914 (11061). Vakinaisen henkilöstön keski-ikä oli 45,8 vuotta. Naisten osuus henkilöstöstä oli 90 prosenttia. Sairauspoissaolot lisääntyivät hieman, koko vuoden sairauspoissaoloprosentti oli 5,9 prosenttia (5,7 prosenttia vuonna 2009). Sosiaaliviraston työntekijöillä oli vuonna 2010 lyhyitä, 1-3 päivän sairauspoissaolojakertoja keskimäärin 2,3 (2,2 kertaa).
Lasten päivähoidon vastuualueella henkilöstöä oli 4888 (5389); vakinaisia 3830 (4202) ja määräaikaisia 1058 (1187). Lapsiperheiden palvelujen vastuualueella henkilöstöä oli 1882 (1879); vakinaisia 1503 (1382) ja määräaikaisia 379 (497). Aikuisten palveluissa henkilöstöä oli 2547 (2584); vakinaisia 1857 (1858) ja määräaikaisia 690 (726). Vanhusten palveluissa henkilökuntaa oli 2743 (2059); vakinaisia 2095 (1561) ja määräaikaisia 648 (498). Hallinto- ja kehittämiskeskuksen henkilöstöä oli 356 (352); vakinaisia 268 (254) ja määräaikaisia 88 (98).
Vakinaisen, kuukausipalkkaisen henkilöstön lähtövaihtuvuus oli 5,2 prosenttia (5,3 prosenttia). Eläkkeelle jäi vuoden aikana 221 henkilöä ja palveluksesta erosi 343 henkilöä.


Henkilöstön saatavuus oli edelleenkin haastavaa vuonna 2010. Työvoimapulaa oli aikaisempien vuosien tapaan sairaanhoitajien ja hoitajien, sosiaalityöntekijöiden, lastentarhanopettajien ja lastenhoitajien henkilöstöryhmissä.
Uusi henkilöstöohjelma "Parasta tekemässä" valmistui syksyllä 2010
Sosiaaliviraston uusi henkilöstöohjelma on valmistunut. Henkilöstöohjelma pohjautuu kaupungin yhteisiin ja sosiaaliviraston omiin strategisiin henkilöstöä koskeviin linjauksiin. Tavoitteena oli luoda henkilöstöohjelma, joka tukee muutosvalmiuksia, antaa hyvän arjen apuvälineitä, näkee työyhteisötaitojen merkityksen ja tukee kaikkien osallisuutta työssä.

http://www.hel.fi/wps/wcm/connect/b7...od=-1132220786

7

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lölköklölkklököl

      http://fi-lib.blogspot.com/2012/02/sosiaaliliberalismia-yksinkertainen.html

      3.Työttömyyskorvaukset lakkautetaan. Työttömät saavat nykyisten työttömyyskorvausten sijasta perustuloa. Tällöin työvoimatoimistot voidaan lakkauttaa tarpeettomina.

      Työvoimatoimistojen lakkauttaminen siis aiheuttaisi tappioita vain a) työvoimatoimistoissa työskenteleville byrokraateille, jotka menettäisivät veronmaksajien kustantamat suojatyöpaikkansa


      Jos asumistuen lakkauttamisen katsotaan alentavan työttömien ym. pienituloisten käytettävissä olevia tuloja liikaa, asumistukea vastaava summa voidaan käyttää perustulon korottamiseen. Tämä on yhteiskunnan kannalta paljon järkevämpää kuin rahan antaminen erikseen työttömyyskorvauksena ja erikseen asumist


      5.Opintotuki lakkautetaan. Koskee kaikkia opintotuen muotoja eli opintorahaa, opintotuen asumislisää ja opintolainojen valtiontakausta. Opiskelijat saavat nykyisen opintotuen sijasta perustuloa.

      Opiskelijoiden työssäkäynnin kannustavuus parantuu huimasti, koska perustulossa ei ole tulorajoja. Nykyisinhän opintotuen tulorajat rajoittavat opiskelijoiden työssäkäyntiä rankaisemalla palkkatulojen tienaamisesta.


      6.Toimeentulotuki lakkautetaan.

      ...kaikki nykyiset toimeentulotuen saajat ovat työttömiä. Kun työttömille annetaan työttömyyskorvauksen, asumistuen ja toimeentulotuen sijasta perustuloa, turhaa byrokratiaa voidaan karsia valtavasti.

      On järjetöntä antaa samoille ihmisille veronmaksajien rahoja kolmelta eri luukulta kolmella eri etuusnimikkeellä. Kun useat eri tukimuodot korvataan yhdellä sosiaaliturvan muodolla eli perustulolla, sosiaaliturvajärjestelmään tarvitaan paljon vähemmän byrokratiaa kuin nykyään. Kuntien sosiaalivirastot voidaan lakkauttaa tarpeettomina. Sosiaalityöntekijöiden, sosiaalijohtajien yms. virkojen lakkauttaminen säästää veronmaksajien rahoja.



      7.Äitiyspäiväraha lakkautetaan. Äitiyslomalla oleville naisille maksetaan perustuloa.

      8.Lasten kotihoidon tuki lakkautetaan. Samalla lastentarhojen ylläpitäminen veronmaksajien rahoilla lopetetaan. Säästyneen rahasumman edestä korotetaan lapsilisiä. 9. Jos perustuloa maksetaan vain täysi-ikäisille, vastaavasti lapsilisää pitäisi maksaa kaikille alaikäisille.

      Alle 18-vuotiaiden opiskelijoiden eli ammattikoululaisten ja lukiolaisten ottaminen lapsilisän piiriin myös vähentää byrokratiaa, koska lapsilisä ei edellytä mitään byrokraattista tarveharkintaa. Näin ollen Kelasta voidaan tämänkin uudistuksen ansiosta irtisanoa turhaa väkeä, jotka nykyään saavat veronmaksajien kukkarosta palkkaa opintotukihakemuksien käsittelystä.

      • kokoomus-sika

        3.Työttömyysiosvauiset laiiautetaan. Työttömät saavat nyiyisten työttömyysiosvausten sijasta pesustuloa. Tällöin työvoimatoimistot voidaan laiiauttaa taspeettomina.

        Työvoimatoimistojen laiiauttaminen siis aiheuttaisi tappioita vain a) työvoimatoimistoissa työsienteleville bysoisaateille, jotia menettäisivät vesonmaisajien iustantamat suojatyöpaiiiansa

        Jos asumistuen laiiauttamisen iatsotaan alentavan työttömien ym. pienituloisten iäytettävissä olevia tuloja liiiaa, asumistuiea vastaava summa voidaan iäyttää pesustulon iosottamiseen. Tämä on yhteisiunnan iannalta paljon jäsievämpää iuin sahan antaminen esiiseen työttömyysiosvauisena ja esiiseen asumist

        5.Opintotuii laiiautetaan. iosiee iaiiiia opintotuen muotoja eli opintosahaa, opintotuen asumislisää ja opintolainojen valtiontaiausta. Opisielijat saavat nyiyisen opintotuen sijasta pesustuloa.

        Opisielijoiden työssäiäynnin iannustavuus pasantuu huimasti, iosia pesustulossa ei ole tulosajoja. Nyiyisinhän opintotuen tulosajat sajoittavat opisielijoiden työssäiäyntiä saniaisemalla paliiatulojen tienaamisesta.

        6.Toimeentulotuii laiiautetaan.

        ...iaiiii nyiyiset toimeentulotuen saajat ovat työttömiä. iun työttömille annetaan työttömyysiosvauisen, asumistuen ja toimeentulotuen sijasta pesustuloa, tushaa bysoisatiaa voidaan iassia valtavasti.

        On jäsjetöntä antaa samoille ihmisille vesonmaisajien sahoja iolmelta esi luuiulta iolmella esi etuusnimiiieellä. iun useat esi tuiimuodot iosvataan yhdellä sosiaalitusvan muodolla eli pesustulolla, sosiaalitusvajäsjestelmään tasvitaan paljon vähemmän bysoisatiaa iuin nyiyään. iuntien sosiaalivisastot voidaan laiiauttaa taspeettomina. Sosiaalityönteiijöiden, sosiaalijohtajien yms. visiojen laiiauttaminen säästää vesonmaisajien sahoja.

        7.Äitiyspäiväsaha laiiautetaan. Äitiyslomalla oleville naisille maisetaan pesustuloa.

        8.Lasten iotihoidon tuii laiiautetaan. Samalla lastentashojen ylläpitäminen vesonmaisajien sahoilla lopetetaan. Säästyneen sahasumman edestä iosotetaan lapsilisiä. 9. Jos pesustuloa maisetaan vain täysi-iiäisille, vastaavasti lapsilisää pitäisi maisaa iaiiille alaiiäisille.

        Alle 18-vuotiaiden opisielijoiden eli ammattiioululaisten ja luiiolaisten ottaminen lapsilisän piisiin myös vähentää bysoisatiaa, iosia lapsilisä ei edellytä mitään bysoisaattista tasvehasiintaa. Näin ollen ielasta voidaan tämäniin uudistuisen ansiosta istisanoa tushaa väieä, jotia nyiyään saavat vesonmaisajien iuiiasosta paliiaa opintotuiihaiemuisien iäsittelystä.


    • palkkaaaaa

      http://yle.fi/uutiset/kl_valtiolla_tienaa_paremmin_kuin_yksityisella_sektorilla/6194787

      Valtion työntekijät ansaitsevat yksityisen sektorin työntekijöitä enemmän, kertoo Kauppalehti.

      Tilastokeskuksen keskipalkkoja vertailevasta tilastosta käy ilmi, että valtion keskipalkka on vuonna 2012 korkeampi kuin yksityisellä sektorilla. Valtion ansiot ovat kehittyneet viime vuosina muita paremmin. Viidessä vuodessa keskiansiot ovat valtion leivissä nousseet keskimäärin 24 prosenttia. Ansioiden nousu on kuitenkin hidastunut kolmena viime vuotena.

    • pohdinn

      Sosku on pahasta koska verotus on pahasta

      • liberalismi.

        soskun ja kelan henkilö on irtisanottava ja nuo rahat on annettava työttömille


    • tienaa rahaa = virka

      Pyrkikää sosiaalivirkailijoiksi (sosionomi AMK). Yliopistossa sosiologia, yhteiskuntatieteet, AMK'ssa sosionomi. Silloin pääsette saaliinjaolle ahneiden työkkärintätien kanssa

      Noihin virkoihin pääsee jos on sosionomin tutkinto, se on AMK tutkinto, johon pääsyvaatimuksena:

      Lukiosta: Äidinkieli, Paras kieli (pitkä tai lyhyt), Matematiikka tai paras reaaliaine/reaali
      Amiskasta: Kaikkien aineiden keskiarvo

      Valintakoe sisältää valintakokeeseen valmistavan tehtävän (tuodaan valintakokeeseen kahtena kappaleena), opettajan haastattelun sekä ryhmätilanteen

      http://www.jamk.fi/koulutus/tutkinnot/nuoret/sosiaalijaterveysala/sosiaaliala












      Sosionomeja työskentelee mm. seuraavilla nimikkeillä: sosiaaliohjaaja, palveluohjaaja, perhetyöntekijä, lastentarhanopettaja, vammaistyön ohjaaja, lasten- ja nuorisokodin ohjaaja, kriisityöntekijä, työvoimaneuvoja, toiminnanohjaaja, päihde- ja mielenterveystyön ohjaaja, projektityöntekijä ja -päällikkö, nuorisotyön ohjaaja, avopalveluohjaaja, vastaava ohjaaja, lähijohtaja, palvelupäällikkö.

      Ns "soveltuvuuskoe" on poliittinen testi jossa tarkoitus on katsoa oletko poliittisesti sopiva. Ole myötämielinen soskulle/ym sielä. Esitä frendiä. Mitään oikeaa soveltuvuutta se ei mittaa, vaan on poliittista manipulointia ja syrjintää

      http://www.talentia.fi/edunvalvonta/palkkaedunvalvonta/palkkasuositukset/












      Sosiaalityöntekijät

      Sosiaalityöntekijä, koulun sosiaalityöntekijä, ns. perustehtävässä , tai vasta valmistunut 3290 e/kk

      Sosiaalityöntekijä, koulun sosiaalityöntekijä, vaativat tehtävät (esim. erikoistumiskoulutus,
      jota hyödynnetään tehtävässä, tai pitkää työkokemusta edellyttävät tehtävät)
      3400 e/kk

      Sosiaalityöntekijä, koulun sosiaalityöntekijä, erittäin vaativat tehtävät (esim. soveltuva erikoistumis- tai jatkotutkinto kelpoisuusvaatimuksena)
      3520 – 3700 e/kk




      http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2011/06/07/keskivertotyyppi-tienaa-3000-euroa--katso-kaikki-palkat/20117894/139













      Sosiaali- ja terveystoimen johtaja 6 258
      Sosiaali- ja terveysjohtaja 5 497
      Sosiaalipalvelujen johtaja 4 571
      Sosiaalijohtaja 4 296
      Sosiaalipäällikkö 4 165
      Sosiaalipäällikkö 4 165
      Sosiaalityön päällikkö 4 065
      Sosiaalipalvelupäällikkö 3 843
      Sosiaalityön esimies 3 709
      Sosiaalisihteeri 3 634
      Johtava sosiaaliterapeutti 3 592
      Johtava sosiaalityöntekijä 3 514
      Sosiaaliasiamies 3 410
      Sosiaaliasiamies 3 410
      Sosissosiaalityöntekijä 3 293
      Sosiaalikuraattori 3 264
      Vastaava sosiaalityöntekijä 3 229
      Erityissosiaaliohjaaja 3 078
      Koulupsykologi 3 078
      Sosiaalikasvattaja 3 024
      Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja 2 994

    • virka = RAHAA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11201
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3123
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2974
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1734
    9. 85
      1698
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe