Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ihmisillä menee liian lujaa

raitis elämä

nykynuorilla liíkaa päihteitä ja liian lujaa .hirvittää kun parhaan nuoruuden alussa olevat nuoret pilaavat liialla päihtiedenkäytöllä elämänsä,ja tulevaisuutensa sekä aiheuttavat pahaa mieltä läheisilleen.alkoholi ja lääkesekakäytt´öön ja huumeiden käyttöön liittyy paljon pahaa.mieli rikoontuu jo nuoruudessa.toivon että elämä ilman päihtietä tulisi tulevaisuudessa motoksi.jo aikuiset päihteiden liikakäyttäjät ovat luotaan työntäviä ja tuo pahaa oloa,omalla käytöksellään.kohtuukäyttöä tulisi jo alkaa valistamaan ja varhaisnuorille tulisi järjestää ennaltaehkäiseviä tomenpiteitä ihan koulusta saakka,muuten maailma menee hunningolle.

5

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cbnn

      Näin se on, viikonloput biletetään baareissa ja välirikkoja syntyy, nuoripari painelee menemään erillään ja sitten tullaan kaula järsittynä kotiin, tätä esiintyy myös aikuisillakin ja avioeroja tulee, mihin ihmeeseen tämä maailma menee? Tuntuu että entistä holtittomammin elettään vuosi vuodelta.

    • homevaurio

      homeet nousseet päähän jo siellä Jyväskyläläisessä opinahjossa.

    • foreveer young

      antakaa meijän elää täysillä perklele:D ainaki on tullu nuoruus elettyy ja kokeiltu rajoja, nautinnon ja kokemusten hakuisena, ja itseäni varten elän, ei tartte vanhempana katuu mittää elämätöntä nuoruutta tms oravanpyörässä tylsää perus pahvii elämää...... ;)

    • grytrhyyji

      Välistä tuntuu että nämä mukamas sivistyneet raittiit ihmiset ovat vain kateellisia siitä että ovat heittäneet nuoruutensa hukkaan, sillä välin kun muut ovat pitäneet hauskaa. Ja muutenkin jos se alkoholi ei liity millään tavalla teidän elämäänne niin miksi te jaksatte välittää siitä mitä muut tekee?

    • 18+8

      Itse vanhana päihteidenkäyttäjänä voin sanoa että turhaan nuorille mitään saarnaa huumeista mutta, ei saa romantisoidakaan sitä. Muistan kun omat huumekokemukset alkoi 13 vanhana, ensin tietysti oli alkoholi ja rauhoittavat lääkkeet sitten samana kesänä tuli pilvee kokeiltua ja vuotta myöhemmin ensimmäisen kerran amfetamiinia. Nuorilla on se kokeilunhalua niin vahva, uusia kokemuksia pitää saada niin palavasti ja tietyissä ryhmissä sitä tuodaan esille hyvin vahvasti. Tosin ei se ole sääntö että joku kannabiskorua pitelevä nuori olisi automaattisesti tuleva nisti, monet ns. hyvän perheen lapsetkin ovat aikuis-iällä siihen lähteneet kun ovat itse semmoiseen seuraan hakeutunut. Usein he alkavat elää, pukeutua alakulttuurin mukaisesti, koska olettavat sen kuuluvan asiaan. Omasta kokemuksestani sanon et mitä vanhempana kovia kokeilee niin sitä isompi riski on niitä myöhemmin vetää, näin omista näkökulmista sanottuna. Eräs entinen kaverini, luokkatoverin isä oli hirveen huolissaan että hänen poikansa käyttää huumeita (tämä oli ennenkuin poika koski edes huumeisiin) ja tietenkin epäilykset alkoivat kun hänen isä käytti alkoholia, sitä useinkin. Tuli aina kyselee pojaltaan että missä aineissa on ja syytti esim. muitakin (minuakin) että ollaan kamoissa ja soitti poliisillekin. Nyt tuon perheen kummatkin pojat käyttää kovia huumeita. En väitä että syy olisi heidän isänsä mutta, toisaalta tuommoinen ahdistelukaan paranna asiaa yhtään.

      Sitä ei voi kieltää etteikö perhesuhteet vaikuta asiaan, tiedän toisetkin veljekset joiden isä oli rapajuoppo ja koskaan ollut heidän elämässä millään tavalla. Kummatkin holisteja ja nistejä, toinen aloitti uuden sukupolvenkin tuomisen tähän maailmaan.

      Mielestäni suurin syy lankeaa yhteiskunnalle, hyvinvointi yhteiskunta voi pahoin. Päättäjät tekevät päätöksiä mutta, ei ole sitten todistamassa niiden ikäviä puolia. Ajatellaan mustavalkoisesti kaikki. Sitten kun nähdään että valinta oli huono tai väärä, niin pestään kädet jollain "muutokselle" millä ei ole loppupeleissä mitään hyötyä kun vahinko on tapahtunut. Hirveästi mietitään mitä muu maailma ajattelee meistä ja sitten yritetään tehdä heidät mieliksi kaikki ajattelematta miten kaikki vaikuttaa meihin, pieniin ihmisiin jotka pitää todellisuudessa tätä maata pystyssä. Annetaan muulle EU:n maille rahaa kun sitä ei riitä omillekaan, otetaan maahanmuuttajia tänne ajattelematta miten kantaväestö todella voi, vaaditaan ja vaaditaan jo lapsiltakin kaikkea ja odotukset ovat kovat. Sitä väkisinkin nuori hakee pahaan oloonsa kadun apteekista jotain millä saisi unohdettua kaikki. Mielenterveyshuolto ei pelaa suomessa, ei ainakaan nuoriso.

      Ei ihmiset mene lujaan vaan tämä yhteiskunta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe