IDEAPARKIN PRISMAN MYYMÄT RIKKINÄISET TUOTTEET

PRISMAN EX ASIAKAS

Kannattaa ottaa seuraava huomioon valitessanne ainakin arvokkaammille tuotteille ostopaikkaa:
Ostin ideaparkin prismasta epilaattorin ja kotiin päästyäni huomasin ostaneeni rikkinäisen epilaattorin. Marssin takaisin liikkeeseen ja vaadin että saan heti joko uuden laitteen tilalle tai rahat ostamastani tuotteesta takaisin, koska mainostaahan prisma myymilleen tavaroille 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeutta. Prismassa eivät tähän suostuneet koska nyt he väittävät että tuo vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan myymiään ehjiä tuotteita..ja tällaista ei edes mainita missään.
En todellakaan ole tyytynyt tällaiseen toimintaan vaan otin yhteyttä kuluttaja neuvojaan ja hän on asiasta kanssani samaa mieltä, niinpä hän on aloittanut asian hoitamisen. Sen lisäksi minulle on ainakin päivän selvää että EN ASIOI IDEAPARKIN PRISMASSA ENÄÄ KOSKAAN!!

157

3470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äänestän jaloillani

      En asioi minäkään enkä ole sen jälkeen asioinut, kun Euromarketti lopetti . Kierrän muutenkin kepulaisten kolhoosikaupat, eli kaikki S_lipun alla operoivat neukkutyyliset valintamyymälät ja huoltsikat.

    • E-liike

      Lempäälän kommunisteilla puolueoppi mennyt huonosti perille kun väittää S-ryhmän kauppoja kepulaisiksi. Yksi asia minua huolettaa kun nämä kiertäjät kiertää S-ryhmän kauppoja ilmeisesti ulkoa, kuinka he jaksavat kantaa niitää isoja rahojaan taskussaan?

      Oli se ennen hyvää aikaa kun oli E-säästökassa ja Ulf Sunqvist oppositiojohtajana vaatimassa pelastusta......

    • Kanat kynitään

      Oliko sulla edes karvat kasvaneet? Oliko vikana se että tuntui inhottavalta se nypintä?

      Mitä menet ostaan turhuuksia?

      • keke999

        Tiedoksi tälle kanat kynitään kommentoitsijalle.
        Epilaattori ei ole mikään turha keksintö, itse ainakin katselen ja pitelen sileitä naisen sääriä kun mitään sänki peltoa.
        Taidat vaan itse näyttää puolalaiselta kuulantyöntäjä naiselta ja olet kateellinen.
        JA MITÄ LEMPÄÄLÄN IDEAPARKIN PRISMAAN TULEE NIIN VASTAAVIA KOKEMUKSIA MINULLAKIN JA LOPPUTULOS PRISMA HÄVISI JA MINÄ LISÄKSI KARTAN JATKOSSA KYSEISTÄ LIIKETTÄ.


    • Lidlin vakkari

      S ryhmän kolhoosikaupat kannattaa kiertää kaukaa.

    • Keksitty juttu??

      Tosta nyt ei ota tolkkua vanha erkkikään. "vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan myymiään ehjiä tuotteita".

      Siis jos ostit poistomyynnissä olevan risan tuotteen, niin jo ostaessasi tiesit että et voi saada priimaa. Jos taas ostit uuden ja ehjän tuotteen, sellaisiahan kaikissa kaupoissa lähtökohtaisesti myydään, niin totta kai niillä on vaihto- ja palautusoikeus. Ihan turha väittää ettei Prismassa tähän muka suostuttu.

      Onkohan tällä henkilöllä ollut viestintähäiriö, tai sitten hän ihan jostain muusta syystä on päättänyt morkata Prismaa? Täällähän se on helppoa nimettömänä ja perusteluja ei voi kukaan tarkistaa...

      • Anonyymi

        "Siis jos ostit poistomyynnissä olevan risan tuotteen, niin jo ostaessasi tiesit että et voi saada priimaa."

        Sanoiko epilaattorin ostaja, että hän tiesi etukäteen, että tuote on viallinen? Ei tainnut.

        Jos kauppa myy tahallaan viallisia tuotteita, täytyy siitä olla näkyvä maininta tuotteen kuvauksessa/hintalapussa. Tai muuten kyseessä on rikos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Siis jos ostit poistomyynnissä olevan risan tuotteen, niin jo ostaessasi tiesit että et voi saada priimaa."

        Sanoiko epilaattorin ostaja, että hän tiesi etukäteen, että tuote on viallinen? Ei tainnut.

        Jos kauppa myy tahallaan viallisia tuotteita, täytyy siitä olla näkyvä maininta tuotteen kuvauksessa/hintalapussa. Tai muuten kyseessä on rikos.

        Kirjoittajalle papukaijamerkki vastaamisesta yli kymmen vuotta vanhoihin keskusteluihin.


    • Köyhä...

      Satsakkaa laatuun, älkääkä rihkamaan.

    • PRISMAN EX ASIAKAS

      Tässäpä vastine tälle "keksitty juttu" kirjoittajalle, olet todennäköisesti tämän ideaparkin prisman vässykkä myymäläpäällikkö..
      Kyllä ostin tuotteen ihan hyllystä jossa pitäisi olla ehjiä tuotteita.. Ja ideaparkin prisman myymäläpäällikön ja johtajan linjat ovat tulleet asiasta minulle hyvin selväksi, he ilmoittivat joka kerta että heillä ei ole vaihto ja palautusoikeutta koska tuote ei ole ehjä. Elikä prisman 14 vuorokauden vaihto ja palautusoikeus ei koske heidän myymiään tuotteita jotka ovat valmiiksi viallisia tai hajoaa heti.
      Tuollainen toiminta ei ole oikein ja on lainvastaista.
      Sain lopulta tuon epilaattori kaupan purettua ja rahat takaisin ja lisäksi hieman haittakorvauksia. Mutta tähän he myöntyivät vasta kun olin ryhtynyt toimenpiteisiin kuluttajaneuvojan ja kuluttajaviraston lakimiehen kanssa..
      Kyllä minä voin nimeni kertoa jos se sua yhtään lohduttaa, ei mun tarvitse tuollaisia vässyköitä pelätä. Mutta ennen sitä laitan julkisuuteen nimineen näitä sähköpostikeskusteluja joita kävin asiasta prisman johdon kanssa..

      • Vainoharhainenkin ?

        Pölkkypää ja vainoharhainen. Luuletko, että joku Prisman "johto" kirjoittelisi tänne suolipalstalle? Höhö höhö.

        Ei tosiaan ole mahdollista, etteikö mikä tahansa kauppa vaihtaisi takuuseen myymiään tuotteita. Taidat olla joku propellipää, joka on itse rikkonut laitteen taitamattomuuttaan ja melskaa sitten täällä kun ei ole saanut läpi takuuta väärillä perusteilla.

        Minua ei kiinnosta sähköpostikeskustelut joita olet käynyt, ja ilmeisesti syyllistyt laittomuuksiin jos niitä ilman toisen osapuolen lupaa julkaiset.

        Totean vain, että vaihdot ja takuuasiat sujuvat kaupassa kuin kaupassa, silloin kun niille on asialliset perusteet. Kuluttajansuoja on tosiaan niin vahva, että kaikki kaupan ihmiset tietävät sen. Sinun asiassasi on jotain muuta pielessä, jota et halua kertoa.


    • äo alle10% prismassa

      Olen myös saanut tästä kyseisestä tapahtumasta viestiketjut sähköpostiini, on muuten mennyt aika monelle..
      Ja voin kyllä kertoa että kannattaisi prisman johdon ja myymäläpäällikön reppanoiden suunnata itsensä esimerkiksi mustikoiden poimijoiksi, ei teistä ainakaan ole mitään haasteellisempia asioita hoitamaan..
      Mutta te ihmiset jotka vielä käytte ideaparkin prismassa ostoksilla niin muistakaa ongelmatilanteessa että älkää alentuko henkilökunnan kannanottoihin ja päätöksiin, taistelkaa vastaan ja apua tällaisiin tilanteisiin löytyy kuluttaja neuvojilta ja kuluttaja virastolta.
      Ja hei sinä idiootti joka prisman puolesta täällä koitat räpistellä, jos sulle olisi annettu edes hitunen järkeä niin ymmärtäisit että noista sun jutuista todella näkyy läpi että olet se pelle myymäläpäällikkö, mutta toisaalta jos olisit saanut sitä järkeä edes hitusen niin olisit varmaan jossain oikeissa töissä mihin vaadittaisiin myös koulutusta..
      Ja enpä usko että kukaan pelkää julkaista kyseiset viestiketjut täälläkin onhan ne jo facebookissakin.. Ja laitontahan se ei ole varoittaa ihmisiä jonkun epärehellisestä toiminnasta.

      • Pelle olet itse

        Voi sinua pöhköä.

        Jos sinulla olisi hiukankin järkeä, niin uskoisit, että firmojen ihmiset eivät kirjoittele nimettömänä täällä, enkä minäkään Prismaa puolusta, kunhan otin kantaa tuohon typerään väitteseen, ettei muka tuotteita vaihdeta.

        Kielenkäyttösi osoittaa sen, että rähjäämisesi ja kiukuttelusi on ilmeisesti vienyt asian sivuun aiheesta, ja kaupan henkilökunta on osoittanut sinulle ovea mesoamisen vuoksi. Asiat ovat tupanneet järjestymään, aina kun on käyttäydytty asiallisesti ja hillitysti.

        Jonkun henkilön haukkuminen reppanaksi tai muuksi on solvaamista, josta asianomistaja niin halutessaan voi nostaa prosessin.

        Eipä mulla tässä muuta. Onpa jostain ihme epilaattorista noussut hämmästyttävä kohu.


    • Mp, Lempäälä

      äo alle10% on näköjään ainakin kirjoittajan osalta:

      "Ja hei sinä idiootti joka prisman puolesta täällä koitat räpistellä, jos sulle olisi annettu edes hitunen järkeä niin ymmärtäisit että noista sun jutuista todella näkyy läpi että olet se pelle myymäläpäällikkö, mutta toisaalta jos olisit saanut sitä järkeä edes hitusen niin olisit varmaan jossain oikeissa töissä mihin vaadittaisiin myös koulutusta.."

      Ja, ja, ja, Ja. Kuka sinä ole? Laita nimesi näkyviin, koulutuksesi ja ammattisi, ethän vai ole äidinkielenopettaja?

    • ÄO ALLE10% PRISMASSA

      Mp lempäälä: ei en ole äidinkielen opettaja mutta silti opetan sinua siinä hieman.. kirjoitit seuraavasti: "ethän vai ole äidinkielenopettaja?" "kuka sinä ole?" mitä koitat tällä äidinkielentaidollasi viestiä :D ? ilmeisesti että tule prismaan töihin, meillä ei tarvitse osata edes kirjoittaa..
      Kerro vaan aika ja paikka jos olet niin kiinnostunut tutustumaan, urvelo!

    • Mp, Lempääläläinen

      Luetun tekstin ymmärtäminen Teillä Bibilaattori näyttää olevan ihan kunnossa. Ja Ja Ja Ja Ja aloittaa "opettaja" virkkeen ja kappaleen. Onko Teillä jäänyt mieleen kertomus: "ja tapahtui niinä päivinä kun.........




      Kuka kirjoitti näin aikaisemmin:"Kyllä minä voin nimeni kertoa jos se sua yhtään lohduttaa, ei mun tarvitse tuollaisia vässyköitä pelätä"

      Kerro nimesi jos et pelkää? Jos et itse kerro nimeäsi, niin mitäs mieltä olet jos laitan sen näkyviin tänne?......... ja ja ja ja


      "Sain lopulta tuon epilaattori kaupan purettua ja rahat takaisin ja lisäksi hieman haittakorvauksia. Mutta tähän he myöntyivät vasta kun olin ryhtynyt toimenpiteisiin kuluttajaneuvojan ja kuluttajaviraston lakimiehen kanssa.."
      Ja ja mutta ja.


      Tiedättekö mitä tarkoittaa minun ammatissa lyhenne Mp?
      Presidentin vaalien toista kierrosta käydään, kumpaa Bibi ebilaattorin käyttäjä äänestää?
      Käyttääkö Pekka ebilaattoria?

    • Kuin persikkaiho

      Karvanpoistoon käy myös sumute jolla lähtee persekarvatkin hyvin.


      Haluaisin sellaisen epilaattorin joka kiskoo lyhyetkin karvat. Suositelkaa ja kertokaa kokemuksianne!

    • vihreä sivullinen

      Tuo on kyllä tosi harmillista kun joutuu väärin kohdelluksi kaupanteossa.

      Tutkin kanssa mielenkiinnolla netistä onko vastaavanlaisia kokemuksia muilla ihmisillä niin näyttihän siellä prismojen kanssa ongelmia olleen, tuossakin joku: http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/1124

      Ihmettelen tässä kaikkein eniten että miten ihmeessä tämä lempäälän prisman työntekijä julkeaa täällä keskustelupalstalla käsitellä mennyttä tapahtumaa ja millä tyylillä.
      Aika rajuja kommentteja tältä työntekijältä, toivottavasti ei kukaan seksuaalivähemmistön edustaja, vihreiden puolueen jäsen, maahanmuuttaja suivaannu tästä.

    • Mp lempääläläinen

      Hienoa että olet oppinut jättään pois turhat partikkelit kirjoituksestasi. Ja-sanalla aloittaminen on taitoa vaativa tyylikeino, jota kannattaa käyttää harkiten, jotta se säilyisi tehokkaana. Edes persoonallisissa teksteissä ja-sanalla ei yleensä kannata aloittaa montaa virkettä.


      Nyt koet itsesi vihreäksi ja sivulliseksi: "Ihmettelen tässä kaikkein eniten että miten ihmeessä tämä lempäälän prisman työntekijä julkeaa täällä keskustelupalstalla käsitellä mennyttä tapahtumaa ja millä tyylillä"
      Pilkku.....ja muutenkin sanomaa kannattaisi harkita?


      Tämä ei ole kommentti, vaan selvä suora kysymys: "Käyttääkö Pekka ebilaattoria? "
      Kyllä olisi syytä katsoa peiliin, kuka sieltä näkyy ja tarviiko hän muuta hoitoa kuin karvojen nypintää? Viitaten tähän vastaukseen käyttääkö Pekka eBilaattoria...........


      Et vastannut mitä tarkoittaa lyhenne Mp? Tiedätkö mikä on eBilaattori? Kuka sinä olet ja missä tavataan?

    • Ääliö älä lyö ööliä!

      Kuinka voi näin yksinkertaisesta asiasta syntyä näin pitkä viestiketju???

      Jos tuote on myyty priimana ja se onkin rikki, se vaihdetaan korvauksetta. Piste.

      Jos tuote on myyty sekundana ilman palautusoikeutta, sitä ei vaihdeta. Piste.

      Oliko liian vaikea asia ymmärtää? Jos oli niin pelkään todella tulevaa. Suomeen on vuosien saatossa saatu maailman parhaisiin lukeutuva kuluttajansuoja mutta jos asiakkaat ovat tällaisia tampioita vajoamme takaisin Venäjän tasolle. Kuten kaverilleni sanottiin marraskuussa viedessään viikossa hajonnutta rannekelloa takaisin saksalaisen yhtiön kauppaan Tallinnassa : "mjitäs odstjit mjinulta jolisit jostanut Sjuomesta, sjielä aina vuos tjakuuta."

      • Hyvää viikonloppua!

        Tämä epilaattori on hygieenia tuote, jolle yleensä ei anneta kaupan vapaaehtoista vaihto -ja palautusoikeutta eli tyytyväisyystakuuta.

        Tässä epolaattori jupakassa ei ole kyse siitä että laite olisi ollut rikki, vaan laitteen käyttö on tuntunut epämielyttävältä nypinnältä. Laitteen vähäisestä käytöstä johtuvat haitat asiakkaalle voi jokainen itse päätellä tästä viestiketjusta ja sen aiheellisuudesta. Onko oikein mustamaalata tiettyä kauppaa ja ykslöidä vielä henkilökohtaisesti myymäläpäälikkö kiukuspäissään?


      • K.u.luttaja
        Hyvää viikonloppua! kirjoitti:

        Tämä epilaattori on hygieenia tuote, jolle yleensä ei anneta kaupan vapaaehtoista vaihto -ja palautusoikeutta eli tyytyväisyystakuuta.

        Tässä epolaattori jupakassa ei ole kyse siitä että laite olisi ollut rikki, vaan laitteen käyttö on tuntunut epämielyttävältä nypinnältä. Laitteen vähäisestä käytöstä johtuvat haitat asiakkaalle voi jokainen itse päätellä tästä viestiketjusta ja sen aiheellisuudesta. Onko oikein mustamaalata tiettyä kauppaa ja ykslöidä vielä henkilökohtaisesti myymäläpäälikkö kiukuspäissään?

        Kyllä vaihto- ja palautusoikeus PITÄÄ OLLA jos tuote on rikki, vaikka olisi mikä hygieniatuote.

        Eri asia on, jos kyseessä on edellisen kirjoittajan kuvailema "tuntemus".


    • Alipin toimittaja

      Hei Sinä petetty kuluttaja!

      Olisimme kiinnostuneita tekeen sinun epäonnistuneesta epilaattori kaupasta jutun lehteen. Voit esiintyä jutussa nimettömänä ja kasvottomana, mutta saat haukkua muita tunnistettavasti mediassa. Otatko yhteyttä Alipin toimitukseen?

      • Buha haha hoho hehe

        Vai että Alipi. Buha haha hoho hehe. Ja muutenkin oikeinkirjoitus vähän hanurista.


      • Jokainen ollut lapsi
        Buha haha hoho hehe kirjoitti:

        Vai että Alipi. Buha haha hoho hehe. Ja muutenkin oikeinkirjoitus vähän hanurista.

        Pistäpä viesti talteen ja lueskele sitä sitten kun muutaman vuoden päästä täytät 18 vuotta. Ja häpeät kun et silloin teini-iässä ymmärtänyt ironiasta mitään. Et edes mitä se tarkoittaa. Mutta älä siitä itseäsi syytä. Minä olin samanlainen 14-vuotiaana.


    • Ja-skitso?

      Ja ja ja ja ja ja ja ja ja .......

    • Kuluttajakuningas..

      Ja voit päästä Karpollakin on asiaa ohjelmaan.

      • Kannu Harpo

        Kuka sinä olet petetty epilaattorin ostaja? Olen myös kiinnostunut tekeen haastattelun, jos simua ei haittaa, että teen sen karvahattu päässä ja naamassa on myös karvoja. Voimme koittaa ensinnä karvahattuun epilaattorin tehoa.....

        Terveisin kaupassa väärin kohdeltujen pelastaja

        Kannu Harpo


    • NBK MASI

      Sitkeästi ja epätoivoisesti myymäläln henkilökunnan yksi edustaja koittaa nahkansa pelastaa.. kertokaahan muutkin kokemuksianne tänne kyseisestä prismasta ja terveisiä tälle "asiakasystävälliselle" henkilökunnan edustajalle

    • Mp ja mp ja mp

      Pöö, Ei ole mitään pelättävää! Oletko keskustellut avun tarpeesta karvojen nypinnän sijasta?

      Arvasinha että nahkani on vaarassa joutua orsille! Olet nahkuripuolueen jäsen ja siksi olet pettynyt Idea Parkin Prismaan, kun sinun E-liikkeen bonuskortti ei tuo sinulle bonuspisteitä tai mahdollisuutta kerätä keräilymerkeillä hienoja juttuja, esim ebilaattoria.

      Minulla on vain hyvää sanottavaa Idea parkin prismasta. Valikoimaltaan paljon parempi kuin Wanha Euromarket. Henkilökuntakin paljon iloisempaa ja "vapautuneenpaa" kuin ennen toverisossujen valtakaudella.

      Missä kaupassa nyt käyt marssien toveri?

    • Ei mikkään varas -70

      Jokainen Sprsisman asiakas joka itseään kunnioittaa on velvollinen tämän viestiketjun paperille tulostettuna infoon luovuttamaan josta se infoneidin käsin on roskiin toimitettava. Ja sitten nostatte äläkän, sellaisen kun meidän sakki tekee että paikkoja hajoo, niin paikalle tulee myymälän johtaja ja sanoo: no niin, rauhoitutaampa (näin ainakin sanoi marraskuussa Lielahdessa) ja sitten saatte neuvoteltua itsellenne uuden tuotteen jota ette ole edes ostaneet. Ja itse asiassa tämä ei ollut edes vitsi, vaan näin todella kävi marraskuussa Lielahden Citymarketissa. Henkilökunta kyllästyi kun meidän 6 hengen jengi ei tyytynyt korvaukseen rikkinäisestä 52" tv:stä ja johtajan avustuksella meidät saatettiin ulos uusi 52 kainalossa vaikka ekaa ei oltu edes ostettu. En ollut asiassa mukana kuin seurana enkä ole asiasta ylpeä, tämä oli vain kommentti toiselta puolen asiankantaa.

    • seppo

      Prismassa ihan järkyttävän kovat hinnat!! Ruuat saa mm. citymarketista ja lidlistä 20-30% halvemmalla ja kaikki tarvikkeet 30-70% halvemmalta muista liikkeistä.

      Ihmiset on niin sokeita että suosivat prismaa vain s-bonuksen vuoksi joka on vain 1-5% ostoksista, todellisuudessa häviävät paljon enemmän kun lähtöhinnat ovat niin paljon kovemmat.

      Ja ideaparkissa vielä ideaparkki lisää..

      Tuossa yksi linkki näistä järkevämmistä tarvikeostos paikoista, jossa pelaa takuutkin pikkasen helpommin:
      http://www.pixmania.com/fi/fi/home.html

      • SeppoTalasmaa.

        Kuule Suppo, Pixmanian takuuasiat ne vasta vaikeita onkin.


      • ootseppolehto?

        Seppo on tainut ymmärtää väärin hintavertailun, miksi aina prismoissa on kuluttajatukimuksissa halvin ruokakori? Onko tämä sitä mediapeliä, jolla vääristellään? Ideaparkissa on ihan samat hinnat kuin muissa pirkanmaan prismoissa. Toisaalta kaikkien kauppojen pitää elää joten käy sinä Seppo siellä lähi Siwassa josta saat kaljasi ja tupakkasi 20 -30% halvemmalla.

        Silloim kun haluan palkita itseäni, niin menen Stokan herkkuun ostaan emmeitä sapuskaa varten. On muuten pikkuisen hyvät olut valikoimat, meinaan ruokaoluet.


    • en osta prismasta

      Kierrän myös prismat kaukaa ja siihen suurimpana syynä surkea hinta laatu suhde. Ylläri ylläri tuo samainen prisman mp varmasti taas eri nimimerkillä sitäkin taas selittelee.

      • Mp Ebilaattori

        Kierrät ja marssit. Ylläri ylläri et sitten ole hakenut apua harhaluuloihin? Harva mielisairas myöntää olevansa sairas, kuten sinä!

        Tänään kävin Ideaparkin Prismassa ja väkeä oli tupaten täynnä ja näyttivät ihan tyytyväisiltä asiakkailta. Kassakoneet lauloi iloisesti osuuskaupankassaan, jonka Me asiakasomistajat omistamme. Me sinä vaan vaikka k-kauppaan jotta tuo Keskon hallituksen pj. Heikki Takamäki saa bonusrahoja jäädessään eläkkeelle ja varrmaan Heikki halventaa narun hintaa K-rauta Nekalassa sopivaksi sinulle............

        Olen Mp, mutta en sitä mitä luulet... olen vaikka munat pataan!


    • PSYGOLOGI

      Hei sinä myymäläpäälikkö!
      Kirjoituksistasi on selkeästi havaittavissa mielesi ongelmat.
      Minulla on asiakkaana muitakin tismalleen samoja oireita ja ajattelumaailmaa omaavia henkilöitä, ja myös heitä kaikkia yhdistää samanlaiset lapsuudessa koetut ikävät perheen sisäiset hyväksikäytöt. Kehottaisin kääntymään ammattitaitoisen psykiatrin vastaanotolle!

      • Av=avohoitaja Mp= ma

        Mp vastaa taas jälleen........olen kyllä mp, mutta en myymäläpäälikkö! Olen ihan tavallinen kuluttaja ja käyn mielelläni Ideaparkin Prismassa ostoksilla. Aikaisemmin kun ko. liike oli Euromarket, en asioinut siellä. Iloitsen siitä että saimme asiallisen ja reilun päivittäistavarakaupan myös Lempäälän pohjoisosaan! Vielä kun saadaan Sale Sääksjärvelle vaihtoedoksi Siwalle, on ilo asioida paremmassa ruokakaupassa.

        Sinulla on ammattitaitoa tunnistaa lapsuuden hyväksikäytöt, mistä olet ne oppinut tunnistaan? Anna kun arvaan: Olet kasvanut perheessä jossa ei ollut televisiota ja kävitte kesällä seuroissa.
        Onko hyväksyttävää käyttää ebilaattoria korvakorujen sijaan?

        Nyt kun Pekka hävisi vaalit, mihin minun pitää kääntyä?

        Mp= vaikka munat pataan!


    • PRISMAN EX ASIAKAS

      Hienoa huomata että aihe kiinnostaa muitakin kuin vain tätä oudosti käyttäytyvää mp:tä. Tämä mp ei taida nyt vain huomata sitä että kiukuttelee ja uhoaa täällä ihan jokaiselle kirjoittajalle.

      Varmasti sen kaikki huomanneet kuinka asiakasta kohdellaan mahdollisimman huonosti loppuun asti.

      Mutta jatkossakin voit täällä ihan vapaasti koittaa paikkailla omaa toimintaasi, varmasti saat siitä vatvottua monta karvaläppää ja suppo juttujasi. Itsellä vähän muutakin tekemistä niin ei tarvi tänne palailla.

      • Karvat katkee.....

        Katoppa ip-osotteita. Sinä täällä olet yksin muita vastaan!


    • silosääri

      Helpointa on kun käy kosmetologilla tekeen vahauksen tai sokeroinnin niin karvat lähtee eikä tartte ostella koneita. Kosmetologin tekemät karvojenpoistot pitää karvat kauemmin loitolla ja iho pysyy sileämpänä pidempään.Itse käyn n.2kk n välein ja iho on kokoajan silee. Hintaa sileiden säärien saamiseksi tulee 25e/käynti

    • Sivustaseuraa-ja

      "Itsellä vähän muutakin tekemistä niin ei tarvi tänne palailla. "

      Hyvä näin, että loppuu tämä sekopäiden myllerrys.

      Luulotautiselle: minä en ole mikään mp enkä moottoripyöräilijä enkä myyntipäällikkö.

      • Karvat katkesi?

        Ja ja sinä osasit sanoa tuon oikean termin kansankielellä; luulotauti. Luulotautinen vihjasi alussa mustikanpoiminnasta?
        Ja, mutta, kun en pidä kuitenkaan sanojani, vaan käyn katsomassa mitä kirjoitellaan minusta, vai mitä?


    • jessejames

      Kuules MP prisma, sun kirjoituksesi täällä on varmaan todella hyvää mainetta tälle valmiiksi suolesta olevalle myymälällenne..
      Nyt kannattaa vaan koittaa jankuttaa että et ole mikään myymäläpäälikkö, voi sua pellee!!
      Ja ihan varmasti ihmiset nyt tajunneet kuinka huonosti voi vaihto-ja palautusoikeus pelata..

      • Sivustaseuraa-ja

        Lupasit lopettaa meuhkaamisen ja silti jatkat? Tässähän on tullut jo moneen kertaan selväksi, että Prismaa panetellaan ihan aiheettomasti. Taidanpa ilmoittaa ylläpidolle, että poistaisivat koko häirikköviestiketjun. Niin, ja edelleenkään minä en ole Prisman henkilökuntaa enkä missään tekemisissä koko kaupan kanssa. Piti vain osallistua tähän NIIN naurettavaan keskusteluun. Sosiaalisessa mediassa (niinkuin hienosti sanotaan) pääsevät ääneen myös kaikki vinksahtaneetkin yksilöt.


      • Kuluttaja, mp, mopo?

        Ja ja ja taas on kiva vääntää. On nämä luulotautiset ihmeellistä väkeä, vaikka kuinka jankuttaa että en ole prisman myymäläpäälikkö, vaan tavallinen tyytyväinen kuluttaja joka käy Prismassa ostoksilla. Eroan kuluttajana sinusta siten että minulla ei tule mieleenkään ostaa epilaattoria ja luulotautia minulla ei ole........

        Koita pysyä sanoissasi ebilaattori ja ole hiljaa ja hae apua ja pyydä anteeksi Prisman myymäläpääliköltä ja ja ja ja sitten muista mitä tässä olet luvannut....

        "Kyllä minä voin nimeni kertoa jos se sua yhtään lohduttaa, ei mun tarvitse tuollaisia vässyköitä pelätä. Mutta ennen sitä laitan julkisuuteen nimineen näitä sähköpostikeskusteluja joita kävin asiasta prisman johdon kanssa..


    • Kade nokialainen

      Onneksi saamme Nokialle uuden ison hienon Prisman ensi vuonna, ehkä sekin herättää yhtä paljon kommentteja, tai saa peräti oman keskustelukanavansa!

    • sivustaseuraa-ja

      Tästä viestiketjusta on jo kauan sitten kadonnut logiikka, kun ei tiedä kuka on kuka ja kelle mikäkin vastaus on tarkoitettu.

    • Tyytyväinen asiakas

      Eilen sunnuntaina kävin Idea Parkin Prismassa ostoksilla. Kauppa taas täynnä ostavaa väkeä. Oli ilo shoppaila itselle sopiva kori ruokaa ja vähän herkkujakin tuli osteltua, 50 euroa vain maksoi! Palvelu oli oikein iloista ja reipasta, käyn mielelläni uudestaan ostoksilla.

      Ja mutta missä hyllyssä noita ebilaattoreita on myynnissä? Ja voisitko kertoa ketjun aloittaja? Ja onko karvat katkenneet nyt millä? Ja vielä kerran ja.......ja

    • Murjaani Tampereelta

      Kävin myös eilen bussimatkani varrella Kuljun Kartanossa, edellisestä käynnistä jo yli vuosi, autoja ei paljon pihalla ja muutenkin hiljaista. Kuitenkin voitte olla lempääläläiset tyytyväisiä, teillä on sentään Ideaparkki ja aina-auki-Kartano, jos välillä vähän sekundaa tuleekin niin mitä sitten? Meidän perheessä ainakin ostetaan samaa tavaraa aina 2 kpl kerralla jos toinen hajoo niin toinen voi säilyä ehjänä.

    • Lapuan mees

      Näin eilen Toivo Sukarin seisomassa keskellä metsää Ideaparkin kyltin takana kolmen kypärämiehen kanssa Lapualla eli kyllä se äijä vaan aikoo rakentaa sen Lapuan Ideaparkin. Eli voit avajaispäivänä 2.9.2013 palauttaa epilaattorin Lapuan Ideaparkin tiskille ja vaatia rahat takaisin.

    • Myyjä prisma

      Oikea lottovoitto että Nokialle tulee se prisma, jospa sitten saisit Ideaparkista siirron ihan kotikuntasi prismaan. Jatka siellä samaan malliin ihmisten kusettamistamista!!

    • Prismaan pettynyt

      Ei tuo ole yksin Idaparkin Prisman tyyli. Kngasalan Prismassa on sama meno.
      Minäkin ostin lähes 400 € kodinkoneen ja kun se oli rikki niin ei vaihdettu ehyeen eikä suostuttu mihinkään hyvitykseen.
      En suosittele kennelekkään Prismaa minkään koneen ostopaikaksi. Takuu ei vastaaa mitään.

      • prisma ei vastaa huu

        Kangasalan Prisma taitaa olla siinnä lajissa pohjanoteeraus ainakin sen mukaan mitä olen kuullut ihmisten kokemuksia.


      • Kaiku vastaa huu
        prisma ei vastaa huu kirjoitti:

        Kangasalan Prisma taitaa olla siinnä lajissa pohjanoteeraus ainakin sen mukaan mitä olen kuullut ihmisten kokemuksia.

        Kuulopuheiden perusteella onkin hyvä tulla tänne huutelemaan.


      • Lendis
        Kaiku vastaa huu kirjoitti:

        Kuulopuheiden perusteella onkin hyvä tulla tänne huutelemaan.

        Täällä on ihminen jolla on henk. koht. kokemusta Kangasalan Prisman kieroilusta takuuasiassa. ei mitenkään korvanneet.


      • hui hai hoi
        Lendis kirjoitti:

        Täällä on ihminen jolla on henk. koht. kokemusta Kangasalan Prisman kieroilusta takuuasiassa. ei mitenkään korvanneet.

        Joo taikka sitten ei. tällä palstalla voi kirjoittaa ihan mitä tahansa potaskaa.


    • brassiwahaus kunniaa

      Rikkinäisestä Epilaattorista vähän liikaa juttua, mutta mulla on hyviä vaihtoehtoja?

      Joko kasvatat sellaisen pornosivujen hairyn tai furburgerin että veen karvat alkaa polvista ja loppuu hiukan nännipihojen yläpuolelle, ovat kuulemma muotia pervertti perttien joukossa.

      Tai sitten jos et pidä karvoituksestasi, niin joku voi kaltata sut kosanilla kuin joulusian, tehokkain ja edullisin tapa.

      PS kun tilasit sen kaalimadon onni oli että lähti toimiin, olisit varmaan vetänyt itses naruun tai ainakin tarvinnut terapiaa siihen

    • Kierrän ne kaukaa

      S ryhmän kaupat onkin Kolhoosista neukkuajalta kopioituja kauppahuoneita. Vastuu siirtyy kuluttajalle kun on maksanut ja vilauttanut es etukorttia, että saa huikaisevia boonuksia, kun keskittää kolhoosiin ostonsa.

      • dsryute

        S-ryhmä pohjautuu OTK:hon joka on perinteisesti ollut porvariston kauppa. Mistä tuon neukkulan tuohon tempaisit?


      • Entinen jäsen
        dsryute kirjoitti:

        S-ryhmä pohjautuu OTK:hon joka on perinteisesti ollut porvariston kauppa. Mistä tuon neukkulan tuohon tempaisit?

        Suuri asiavirhe.
        S-ryhmä perustuu SOK:hon.
        Elanto ja Aikoinaan E-liikkeet perustui OTK:hon, ei milloinkaan S-ryhmä.
        OTK oli työväen Osuuskaupa perinteisesti ja SOK porvarien.


      • gtouyesp
        Entinen jäsen kirjoitti:

        Suuri asiavirhe.
        S-ryhmä perustuu SOK:hon.
        Elanto ja Aikoinaan E-liikkeet perustui OTK:hon, ei milloinkaan S-ryhmä.
        OTK oli työväen Osuuskaupa perinteisesti ja SOK porvarien.

        Tämä oli testi, katsoin lukeeko näitä kukaan ja onko kukaan asioista perillä. Tottakai OTK oli työväen. Heh.


      • s=syvältä
        gtouyesp kirjoitti:

        Tämä oli testi, katsoin lukeeko näitä kukaan ja onko kukaan asioista perillä. Tottakai OTK oli työväen. Heh.

        syvältä sieltä koko s-ryhmä, sano sää risman spede mitä sanot


      • tiiän
        dsryute kirjoitti:

        S-ryhmä pohjautuu OTK:hon joka on perinteisesti ollut porvariston kauppa. Mistä tuon neukkulan tuohon tempaisit?

        Eipas SOK siihen se pohjautuu eikä OTk .hon


    • Kierrän ne kaukaa

      No kun tyyli tänäpäivänä on kuin kolhoosissa, johtajat Gremlissä ja muurahaiset pienellä palkalla painaa niska limassa iloisena.

    • Myymäläpäälikkö

      Ideaparkin prisman mp voisi keskittyä tekemään niintä oikeita töitänsä kuten lajitella niitä mätiä hedelmiä ja vanhoja tuotteita pois hyllyistä! Eikö mene pikkasen työaikaa hukkaan kun täytyy täällä olla itseensä puolustelemassa joka päivä miljoonien nimimerkkien turvin.

      • Oletko vih vai Blon

        Voi sua ebilaattori eli aiheen aloittaja. Onko blondit oikeesti noin tyhmiä kuten sinä?

        Ostat Anttilasta wc-harjan ja palautat sen takaisin. Syynä sanot että paperi sopii mun posliinille paremmin. Wc-harja pistelee ja mun posliini menee vereslihalle.


        "Eikö mene pikkasen työaikaa hukkaan kun täytyy täällä olla itseensä puolustelemassa joka päivä miljoonien nimimerkkien turvin." On kiva lukea joskus Lv-sanomista kuinka työkyvyttömyyseläkkeellä oleva ebilaattorin käyttäjä sai herjauksesta sakkoja. Sakot muunnettiin marjanpoiminnaksi Kujun metsissä......eli saat työaikaa......


        Kävin eilen taas ostoksilla Ideaparkin Prismassa ja oli ilo tehdä ostokset siistissä kaupassa. Pienen miinuksen annan nyt siitä kun sisäfileet oli loppunut suuresta kysynnästä johtuen. Onneksi oli halpaa lohta tarjolla josta oli valmistaa maittava ruoka!


    • Mp

      Mahtaakohan herra myymäläpäälikkö olla hitusen katkera että itsellään on naisena rotunsa karsein yksilö, jota ei tosiaan enään epilaattoreilla pelastella.. Vinkki: Tunge muijas säkkiin jossa on takana pieni reikä perseen kohdalla, voit sitten oksentamatta hyväillä emoos siitä kolosta.

      • Kjäh kiäh

        Onko epiplaattori kovin nyppinyt perskarvoja kun ollaan noin äksyllä päällä? Tämä ei sitten ole MyymäläPäällikkö eikä MarjanPoimintapäälliikö eikä MopoPoika vaan huvittunut palstan sivustaseuraaja...


    • prismaa

      Toivottavasti sinne Nokialle aukeaa sulle pian uusi huijari prisma

    • huvahuva

      Moi
      Kyllä toi päivänselvä homma on: Vaikka tuote on rikki jo ennestään ja huomaa sen vasta oston jälkeen, tottakai sen saa vaihtaa, tai saada sama summa takaisin. Yksinkertaista.

      Tuossa on aivan sama, mikä tekniikkatuote on kyseessä, oli se sitten epilaattori, tai jokin muu. Kyse on myös ihan maalaisjärjestäkin ja varsinkin kuluttajan oikeuksista.

      Eli hienoa kun sait asian selvitettyä, miten sen kuuluukin mennä. Juuri noin, vaikka mutkien kautta.

      • karvatpois

        ...paitsi jos yrittää käyttää epilaattoria hiusten lyhentämiseen ja huomaa ettei se toimikaan siinä tarkoituksessa, niin palautukselle ei ole edellytyksiä...


      • Mp Pekka Ebi........

        Saanko vaihtaa dildon uuteen kun lakkasi toimasta anaalissa? Käytinkö väärin, lienee tarkoitettu naisille vaginaan?


      • mp=vässykkä
        karvatpois kirjoitti:

        ...paitsi jos yrittää käyttää epilaattoria hiusten lyhentämiseen ja huomaa ettei se toimikaan siinä tarkoituksessa, niin palautukselle ei ole edellytyksiä...

        Myymäläpäällikkö itse taasen sepostaa


      • kaikuu
        Mp Pekka Ebi........ kirjoitti:

        Saanko vaihtaa dildon uuteen kun lakkasi toimasta anaalissa? Käytinkö väärin, lienee tarkoitettu naisille vaginaan?

        Kannattaisko sun jättää dildo rauhaan ja meet vaan lajitteleen niitä mätiä kurkkuja sinne prismaas


      • ÄmPee
        mp=vässykkä kirjoitti:

        Myymäläpäällikkö itse taasen sepostaa

        En ole MyymäläPäällikkö eikä MarjanPoimintapäälliikö eikä MopoPoika vaan huvittunut palstan sivustaseuraaja... jonka nimimerkki on MuutenvaanProvoilija


    • Varma konsti

      Kalttaamalla ja kosanilla lähtee karvat, eikä nykyaikaisia epilaattoreita ole pakko ostaa.

      • Mustikan poimija mop

        Totta puhut että palamalla lähtee. Nyt tää aihe jo on liekeissä eli eiköhän aloittajalta kohta pala karvat ettei epilaattorilla tarvi niitä nyppiä. Yksi on ainakin varmaa: aloittajalla on palanut käämit eli on tullut luulosairaaksi kun kuvittelee joka paikassa olevan mp:n.

        Ja ja ja ja ja ja oletko pettynyt aloittaja/valittaja/ruikuttaja, epilaattori? Kuka sinä olet, pistäppä nimesi näkyviin niin saat väitteilesi uskottavuutta........


      • mp = eunukki

        Uskomaton asenne tällä prisman myymäläpäälliköllä!!!! todellinen urpo!


      • einsteinii
        Mustikan poimija mop kirjoitti:

        Totta puhut että palamalla lähtee. Nyt tää aihe jo on liekeissä eli eiköhän aloittajalta kohta pala karvat ettei epilaattorilla tarvi niitä nyppiä. Yksi on ainakin varmaa: aloittajalla on palanut käämit eli on tullut luulosairaaksi kun kuvittelee joka paikassa olevan mp:n.

        Ja ja ja ja ja ja oletko pettynyt aloittaja/valittaja/ruikuttaja, epilaattori? Kuka sinä olet, pistäppä nimesi näkyviin niin saat väitteilesi uskottavuutta........

        Ei sun ainakaan oikeisiin töihin kannattaisi mennä, sun päättelykyky ei riitä edes pyyhkimään itse peffaas. Eiköhän sen jokainen ole huomannut että sinä se yksin jaksat puolustella kyseistä liikettä ja itseesi...
        Eli jatka vaan siellä myymäläpäällikkönä lajitellen niitä mätiä hedelmiä ja laadutonta elektroniikkaa.


    • muijas on

      Mp sun kannattaa säästää tilistäs vielä hetken aikaa jotta saat vietyä eukkosi viroon plastiikkakirurkille viikoksi. Niin pääset tuosta kateudestasi.

    • käsittämätöntä

      Ensiksi kusetetaan vaihto-ja palautusoikeudesta oikeen huolella että joutuu turvautumaan kuluttajavirastoon.
      Sitten vielä täytyy olla netissä suutaan soittamassa.
      Enpä ole samaan käytäntöön törmännyt muissa kaupoissa.
      Ja kuinka tuollainen henkilö voi säilyttää työpaikkansa?

    • Päivälääke?

      Ja ja ja ensivuoden sketsihahmo on valittu putoukseen 2013. ja ja ja Kuluttaja joka osti ebilaattorin.

      ja ja ja Kuluttajalla on vainoharhaa kun näkee joka paikassa m-päälliköitä ja karvat kuluttajalla ei katkea millään, mutta pinna palaa.........ja ja ja ja

      já ja ja kuluttaja ottaa aamulla lääkkeet ennen töihin menoa ja kirjoittaa nettiin 3 viestiä peräjälkeen. Ja ja kuluttaja on huolissaan mp työpaikasta, koska on saanut omalta ta:lta huomautuksen netinkäytöstä.

      Ja ja ja mädät hedelmät vaivaa myös Ja ja kuluttajaa ja hän haaveilee mustikanpoiminnasta, lyhenne Mp

      Ja ja kuluttaja on kova uhoon, mutta ei pidä sanojaan.......ja ja

      • iteaparkki

        Hurraa mp!! Taas prismassa tylsää kun tarvii tulla tänne sepitteleen.


      • iltapäivälääke?
        iteaparkki kirjoitti:

        Hurraa mp!! Taas prismassa tylsää kun tarvii tulla tänne sepitteleen.

        Tylsää, siinä olet oikeassa, mutta en ole prisman mp enkä edes mopopoika. Täällä on hyvä viihde ja ja kuluttaja Ebilaattori sinun kanssa.

        Muista nyt on iltapäivä ja on aika ottaa lääke! Ja ja muista vastaanotolla kertoa että vainoharhaisuutesi ei ole mihinkään hävinnyt.


        Ja ja ja veikkauksia arvon kuluttajat kuinka ja miten tämä viestiketju päättyy? Minun veikkaukseni on että jollain on aikaa mustikan poimintaan =Mp


    • Nyt iso herra MP

      Mä tiän yhen hepun joka yleni Siwan kassalta tuotepäälliköksi,olisko Prismassa sama marssijärjestys.

      • Vaihdoin liikettä

        Ei Prismast kannata mitään arvotavaraa ostaa johon tarvii takuuta. Esimerkiksi Ideaparkin Minimani on aivan eri asia. Siellä takuu on takuu, se on nähty.


      • Markinnoin Mp
        Vaihdoin liikettä kirjoitti:

        Ei Prismast kannata mitään arvotavaraa ostaa johon tarvii takuuta. Esimerkiksi Ideaparkin Minimani on aivan eri asia. Siellä takuu on takuu, se on nähty.

        Onko Minimanissa arvotavaraa? Olen luullut että Mininmani-ketju mainostaa itseään halppiskauppana ja sitä se on.

        Miksi ostaa jokin tuote jos siihen tarvii takuuta? Eiköhän silloin ole ostopäätös ole pikkuisen huteralla pohjalla jos epäilee että tuote ei kestä tulevaa käyttöä? Vai oletko kuluttaja joka ostaa alennuksena prosentteja ja takuuta?


      • sdfg
        Markinnoin Mp kirjoitti:

        Onko Minimanissa arvotavaraa? Olen luullut että Mininmani-ketju mainostaa itseään halppiskauppana ja sitä se on.

        Miksi ostaa jokin tuote jos siihen tarvii takuuta? Eiköhän silloin ole ostopäätös ole pikkuisen huteralla pohjalla jos epäilee että tuote ei kestä tulevaa käyttöä? Vai oletko kuluttaja joka ostaa alennuksena prosentteja ja takuuta?

        Se on vähän mihin vertaa. Prisma myy halppis rihkamaa, silti takuista ja palvelusta ei tietoakaan.


      • Asiakas h.t.
        sdfg kirjoitti:

        Se on vähän mihin vertaa. Prisma myy halppis rihkamaa, silti takuista ja palvelusta ei tietoakaan.

        Taisi olla tahallinen provo? Jos vertaa Prisman myymiä tuotteita Minimanin tuotteisiin, niin kummat niistä ovat rihkamaa? (Ei en ole Prismassa töissä).


    • Kolhoosikaupat

      Ja Tokmannissa takuu pelaa. Olen hakenut porakoneen takuuseen eikä mitään ongelmaa ja takuu jatkuu vielä 18 kuukautta, jos sinä aikana kone hajoo saan toisen. S- market on muuten toinen johon ei pysty asiallisesti tekemään reklamaatiota,vastuu vieritetään asiakkaalle ja kehotetaan valittamaan tuotteen valmistajalle, jotenka hyvin harva siihen ryhtyy ja vioittunut tuote on jätetty asiakkaan murheeksi,ei mitään hyvitystä.

      • pöhköjen palsta

        Onko jotain todisteita tuollaiselle väitteelle?


      • Prisman takuu huuhaa
        pöhköjen palsta kirjoitti:

        Onko jotain todisteita tuollaiselle väitteelle?

        En ole tuo jolta kysyit, mutta minulle kävi Prismassa juuri noin.
        Tuote oli viallinen, ei hyvitetty, ei purettu kauppaa eikä vaihdettu.
        Käskettiin valittamaan maahantuojalle.
        Menin heidän luokseen (Piketa). Siellä oltiin hyvin töykeitä ja aivan sama tulos. Ensin kiellettiin olevan vikaa, mutta näytin mukana olevasta käyttöoppaasta miten pitää olla.
        Sitten kyllä myönnettiin, että on viallinen.
        Sanottiin vain, että voihan seuraavakin olla viallinen ja voi sitä käyttää huolimatta viasta.
        Oli kolmen ja puolensadan euron kodinkoneesta kyse. Käyttö on kyllä vaikeaa.
        Siihen loppuivat minun koneostoni ja muunkin arvokkaamman Prismasta.


      • Tyytyväinen
        Prisman takuu huuhaa kirjoitti:

        En ole tuo jolta kysyit, mutta minulle kävi Prismassa juuri noin.
        Tuote oli viallinen, ei hyvitetty, ei purettu kauppaa eikä vaihdettu.
        Käskettiin valittamaan maahantuojalle.
        Menin heidän luokseen (Piketa). Siellä oltiin hyvin töykeitä ja aivan sama tulos. Ensin kiellettiin olevan vikaa, mutta näytin mukana olevasta käyttöoppaasta miten pitää olla.
        Sitten kyllä myönnettiin, että on viallinen.
        Sanottiin vain, että voihan seuraavakin olla viallinen ja voi sitä käyttää huolimatta viasta.
        Oli kolmen ja puolensadan euron kodinkoneesta kyse. Käyttö on kyllä vaikeaa.
        Siihen loppuivat minun koneostoni ja muunkin arvokkaamman Prismasta.

        Mulla ihan toisenlaisia kokemuksia Prismasta. Ostin kalliin tv ja se hajosi just kun takuuaika oli loppunut. Otin yhteyttä ja kummastelin että pitikö sen nyt heti sitten hajota. Tulivat hakeen kotoo ja kun eivät saaneet vikaa korjattua kysyivät että sopiiko että antaa rahat takaisin. Kiitettävää toimintaa, kun tv oli 3 vuotta mulla ja sain rahat takaisin. ajatella vielä kuinka tv:n hinnat on pudonnut ja tekniikka kehittynyt.


      • Hienooo
        pöhköjen palsta kirjoitti:

        Onko jotain todisteita tuollaiselle väitteelle?

        minulla löytyy myös vastaavan laisia kokemuksia!!


      • realistinen
        Tyytyväinen kirjoitti:

        Mulla ihan toisenlaisia kokemuksia Prismasta. Ostin kalliin tv ja se hajosi just kun takuuaika oli loppunut. Otin yhteyttä ja kummastelin että pitikö sen nyt heti sitten hajota. Tulivat hakeen kotoo ja kun eivät saaneet vikaa korjattua kysyivät että sopiiko että antaa rahat takaisin. Kiitettävää toimintaa, kun tv oli 3 vuotta mulla ja sain rahat takaisin. ajatella vielä kuinka tv:n hinnat on pudonnut ja tekniikka kehittynyt.

        Hyvä että edes prisman myymäläpäällikkö saa telvisionsa takuuseen. Harmi kun takuu ei pelaa asiakkailla samanlailla.


      • !"#%&()=
        realistinen kirjoitti:

        Hyvä että edes prisman myymäläpäällikkö saa telvisionsa takuuseen. Harmi kun takuu ei pelaa asiakkailla samanlailla.

        Miksi nämä vaihoharhaiset aina vaan laittelevat näitä pelleviestejään? Foliohattu päähän ja makuuhuoneen sängyn alle surffaamaan, jos ei ole varaa ostaa lääkkeitä!


      • pöhketipahketi
        Prisman takuu huuhaa kirjoitti:

        En ole tuo jolta kysyit, mutta minulle kävi Prismassa juuri noin.
        Tuote oli viallinen, ei hyvitetty, ei purettu kauppaa eikä vaihdettu.
        Käskettiin valittamaan maahantuojalle.
        Menin heidän luokseen (Piketa). Siellä oltiin hyvin töykeitä ja aivan sama tulos. Ensin kiellettiin olevan vikaa, mutta näytin mukana olevasta käyttöoppaasta miten pitää olla.
        Sitten kyllä myönnettiin, että on viallinen.
        Sanottiin vain, että voihan seuraavakin olla viallinen ja voi sitä käyttää huolimatta viasta.
        Oli kolmen ja puolensadan euron kodinkoneesta kyse. Käyttö on kyllä vaikeaa.
        Siihen loppuivat minun koneostoni ja muunkin arvokkaamman Prismasta.

        Seliseli. Mikä kodinkone oli kyseessä? Miä siinä oli vikana? Mistä Prismasta ostettu?


      • terveisin mp
        !"#%&()= kirjoitti:

        Miksi nämä vaihoharhaiset aina vaan laittelevat näitä pelleviestejään? Foliohattu päähän ja makuuhuoneen sängyn alle surffaamaan, jos ei ole varaa ostaa lääkkeitä!

        prisma ideapark mp


    • Maanantain lääke?

      Ja ja ja maanantai aamu alkoi töissä taas ilman lääkkeitä. Oireena on vainoharhaisuutta näkemällä Prisman myyyntipääliköitä lajittelemassa mätiä hedelmiä ja ja ja laadutonta elektroniikkaa, kuten ebilaattoreita jotka eivät käy hiusten leikkaukseen ja ja ja josta aloittaja veti herneeen nenään......

      • mp ruudinkeksiä

        Sorry vaan herra prisman mp mutta ikäväksesi minun on todettava että ei en ole tämä ebilaattori ostaja..

        Olen kyllä erittäin kyllästynyt prisman takuiden toimimattomuuteen.

        Lueskelin tämän viesti ketjun lävitse ja täytyy sinulle todeta että kyllä se on ihan teikäläinen joka lääkehoitoa tarvitset.

        Tiedätkö että kokoajan saat jatkuvalla kommentoinnellasi lisää itsellesi ja prismallenne teille kuuluuvaa mainetta.

        Kannattaisi harkita varastohommia kun ei pää kestä palautetta virheellisistä toiminnoistasi.


      • Olen sadas mp?
        mp ruudinkeksiä kirjoitti:

        Sorry vaan herra prisman mp mutta ikäväksesi minun on todettava että ei en ole tämä ebilaattori ostaja..

        Olen kyllä erittäin kyllästynyt prisman takuiden toimimattomuuteen.

        Lueskelin tämän viesti ketjun lävitse ja täytyy sinulle todeta että kyllä se on ihan teikäläinen joka lääkehoitoa tarvitset.

        Tiedätkö että kokoajan saat jatkuvalla kommentoinnellasi lisää itsellesi ja prismallenne teille kuuluuvaa mainetta.

        Kannattaisi harkita varastohommia kun ei pää kestä palautetta virheellisistä toiminnoistasi.

        Oletko Ebilaattorin ostajan ystävä? Ajattelin että teissä on jotain yhteistä. Pilkkua et osaa käyttää vaikka sitä viilaat ja ja näet kanssa mp joka paikassa. Intohimosi myös työnohjaus....ja ja ja siinä suuntautunut marjanpoiminnasta - varastohommiin.


      • voi mp poloista
        Olen sadas mp? kirjoitti:

        Oletko Ebilaattorin ostajan ystävä? Ajattelin että teissä on jotain yhteistä. Pilkkua et osaa käyttää vaikka sitä viilaat ja ja näet kanssa mp joka paikassa. Intohimosi myös työnohjaus....ja ja ja siinä suuntautunut marjanpoiminnasta - varastohommiin.

        Ompa Narsistinen myymäläpäällikkö prismassa..


      • hoito vai rangaistus
        voi mp poloista kirjoitti:

        Ompa Narsistinen myymäläpäällikkö prismassa..

        onkohan tämä ebilaattori juttu ollenkaan totta? aiheen aloittajan kirjoitukset ovat sitä luokkaa että ainoana ajatuksena on mollata ja haukkua Prismaa ja erityisesti solvata myyntipäällikköä. Minä ko. myyntipäällikkönä tekisin tutkintapyynnön poliisille ja vaatisin rangaistusta.

        Kertoo kirjoittajasta todella paljon jos alkaa arvosteleen myyntipäällikön vaimoa. Onneksi käräjäoikeuden istunnot ovat julkisia ........saadaan hyvä juttu lempäälän vesilahden samomiin.


      • nyyhkyä
        hoito vai rangaistus kirjoitti:

        onkohan tämä ebilaattori juttu ollenkaan totta? aiheen aloittajan kirjoitukset ovat sitä luokkaa että ainoana ajatuksena on mollata ja haukkua Prismaa ja erityisesti solvata myyntipäällikköä. Minä ko. myyntipäällikkönä tekisin tutkintapyynnön poliisille ja vaatisin rangaistusta.

        Kertoo kirjoittajasta todella paljon jos alkaa arvosteleen myyntipäällikön vaimoa. Onneksi käräjäoikeuden istunnot ovat julkisia ........saadaan hyvä juttu lempäälän vesilahden samomiin.

        ohhoh alkaako mp:n nahka palamaan :D


      • fffg
        hoito vai rangaistus kirjoitti:

        onkohan tämä ebilaattori juttu ollenkaan totta? aiheen aloittajan kirjoitukset ovat sitä luokkaa että ainoana ajatuksena on mollata ja haukkua Prismaa ja erityisesti solvata myyntipäällikköä. Minä ko. myyntipäällikkönä tekisin tutkintapyynnön poliisille ja vaatisin rangaistusta.

        Kertoo kirjoittajasta todella paljon jos alkaa arvosteleen myyntipäällikön vaimoa. Onneksi käräjäoikeuden istunnot ovat julkisia ........saadaan hyvä juttu lempäälän vesilahden samomiin.

        Sinun kannattaisi selailla ihan omat kirjoituksesi lävitse, ei näytä kovin meidän lukijoiden silmiin


      • ota opiksi?
        nyyhkyä kirjoitti:

        ohhoh alkaako mp:n nahka palamaan :D

        Sinulle vainoharhainen ihminen: En ole myyntipäällikkö, en mopopoika, en marjanpoimija vaan ihan tavallinen kuluttaja. Olen ihan tosissani sitä mieltä että hakeudu hoitoon. "Terve" ihminen ei näe joka viestissä vihamiestään........

        Olisiko alunperin ollut sinussa jotain vikaa, eikä epilaattorissa? Katso peiliin ja kysy joltain lähimmäiseltä olenko muuttunut vai olenko oppinut jotain uutta?


      • Noloa?
        fffg kirjoitti:

        Sinun kannattaisi selailla ihan omat kirjoituksesi lävitse, ei näytä kovin meidän lukijoiden silmiin

        tää on ihan vakavaa kun sinun kirjoittamasta ei saa selvää mitä tarkoitat:" ei näytä kovin meidän lukijoiden silmiin".

        Tulkintani on että sinulla on monta persoonaa.


    • Jebaaa

      Prismalla ei todellakaan pysty kilpailemaan tuotteen hinnalla, takuun toimivuudella eikä asiakaspalvelulla. Ja ei ole yhtään sen parempaa kun muillakaan.
      Itsellä prisman lisäksi takuu kokemuksia myös esim. hong kongista ja class ohlsonilta.

    • Paljon porua

      Tämä viestiketjuhan alkaa muistuttaa sitä Kansan Radiota. Jahnukaiset paasaavat isolla äänellä jostain "epäkohdasta" joka sitten kuitenkin loppuviimeksi paljastuu sukan varressa olevaksi saumaksi joka hiertää jalkaa.

      • haloo mp

        Antaa tekojen puhua välillä. Mainetta kannattaisi koittaa parantaa jatkossa paremmalla toiminnalla myymälässänne, ei tuo jälkikäteinen nettikeskustelujen sabotoiminen ainakaan sitä paranna.


      • Pilleri, pilleri!
        haloo mp kirjoitti:

        Antaa tekojen puhua välillä. Mainetta kannattaisi koittaa parantaa jatkossa paremmalla toiminnalla myymälässänne, ei tuo jälkikäteinen nettikeskustelujen sabotoiminen ainakaan sitä paranna.

        MYYMÄLÄSSÄNNE? Ei jumankauta tätä epilaattorihörhöä, hän vainoharhaisuuttaan epäilee jokaisen kirjoittajan olevan Osuuskaupan palveluksessa. Ei ihme, että hänellä on olut hankaluuksia asioida Prismassa, voin vain kuvitella minkälaista se reklamaation teko on ollut, jos ihminen on luonteeltaan noin pöhkö!


    • Lääkettä

      Onko sulla ymmäryksessä jotain vikaa? En ole myymäläpäälikkö, en marjanpoimija, en mopopoika vaan ihan tuiki tavallinen kuluttaja joka koittaa kertoa sinulle totuuden sinusta että olet luulosairas!

      Ota nyt opiksi, kun ei edes vittuilu sinulle raukalle mene edes perille. Provosointi toimii ainakin noin tyhmän kanssa kuin sinä olet!

      Oletko ajatellut meneväsi tekeen jotain oikeita töitä? Ajattelin kysyä sinulta sitä kun aina niistä mainitset......muuten mitä teet itse "oikeata" työtä? Jokaisella työllä on merkitys.....ymmärätkö? toiset työt ovat erittäin tärkeitä kuten mielisairaanhoito...

      • prismaaaa

        Koita siellä myymälässänne selitellä kuka olet ja kuka et mutta täällä lukijat on vähän fiksumpia ja huomaavat kuka olet.....


    • Ap aloittaja

      Kiitoksia kaikille kirjoittajille, jotka vihjailivat minun olevan luulosairas. Kävin lääkärissä ja sain helpotusta oireisiin. Ja nyt en ole nähnyt harhoina myyntipääliköitä pariin päivään ja toivotaan että nämä lääkkeet tehoaa.


      Ja pyydän anteeksi kaikilta joita olen loukannut ja etenkin prisman myyntipääliköltä, saanhan anteeksi? Ja ei siinä epilaattorissa ollut muuta vikaa kuin se etttä se ei käynyt hiustenleikkaukseen ja olihan se vähän kallis mun varoista ja sen huomasin että en saanut e-ryhmän bonuspisteitä ja kyllä minua harmitti. Ja kun kerroin murheistani palautaessani epilaattoria he kieltäytyi purkamasta kauppaa.

      • fiksuaaa

        Hienoa myymäläpäällikkö!! Näin prisma kohtelee asiakkaitaan. Oletko todella noin hemmetin yksinkertainen että et tajua kuinka pelleksi teet itsesi tuolla yksin puheluillasi, esiinnyt milloin kenenäkin. Hienoa mp!!


      • ja Heräsi ja lääke
        fiksuaaa kirjoitti:

        Hienoa myymäläpäällikkö!! Näin prisma kohtelee asiakkaitaan. Oletko todella noin hemmetin yksinkertainen että et tajua kuinka pelleksi teet itsesi tuolla yksin puheluillasi, esiinnyt milloin kenenäkin. Hienoa mp!!

        Ja olen saapunut taas oikeisiin töihin ja käytän työnantajan aikaa omaan harhaisuuden lääkintään vaikka ja olisi oikeesti ainoa vaihtoehto hakeutua hoitoon. Ja onko sinulla työpaikka lääkäriä,? Ja kehoitan pikaisesti meneen vastaan otolle tai ja lähetä sähköpostia jos et saa aikaa, jos ei koko ketjua niin vaikka tämä:"

        "Olen myös saanut tästä kyseisestä tapahtumasta viestiketjut sähköpostiini, on muuten mennyt aika monelle..
        Ja voin kyllä kertoa että kannattaisi prisman johdon ja myymäläpäällikön reppanoiden suunnata itsensä esimerkiksi mustikoiden poimijoiksi, ei teistä ainakaan ole mitään haasteellisempia asioita hoitamaan..
        Mutta te ihmiset jotka vielä käytte ideaparkin prismassa ostoksilla niin muistakaa ongelmatilanteessa että älkää alentuko henkilökunnan kannanottoihin ja päätöksiin, taistelkaa vastaan ja apua tällaisiin tilanteisiin löytyy kuluttaja neuvojilta ja kuluttaja virastolta.
        Ja hei sinä idiootti joka prisman puolesta täällä koitat räpistellä, jos sulle olisi annettu edes hitunen järkeä niin ymmärtäisit että noista sun jutuista todella näkyy läpi että olet se pelle myymäläpäällikkö, mutta toisaalta jos olisit saanut sitä järkeä edes hitusen niin olisit varmaan jossain oikeissa töissä mihin vaadittaisiin myös koulutusta..
        Ja enpä usko että kukaan pelkää julkaista kyseiset viestiketjut täälläkin onhan ne jo facebookissakin.. Ja laitontahan se ei ole varoittaa ihmisiä jonkun epärehellisestä toiminnasta


        Eikö sinun alkuperäinen ebilaattori kuluttaja kannata mennä myös poliisille kertoon että Prisman myymäläpäälikkö kiusaa sinua?


    • en valita enää

      Valittaja saa kuulla kuniansa joten turha ees yrittää valittaa

      • Valivali seliseli

        Asioilla on vissi ero. Jos VALITTAA ja marmattaa, niin päämäärän saavuttaminen on aika vaikeaa.

        Mutta jos asiallisesti KESKUSTELEE ja pyytää OIKAISUA ja ehjää tuotetta tilalle niin on paljon helpompaa saada asiansa läpi.

        Kaikenmaailman valittajia on tässä maailmassa jo ihan liikaa.


      • mp mp

        terveisin myymäläpäällikkö


    • mp citymarket

      Valitettavaa että jotkut kaupat toimivat näin törkeästi ja lapsellisesti. Pitää silti muistaa että tämä ei ole joka kaupan ongelma, tässä tapauksessa suurena ongelmana taitaa olla prisman kankea järjestelmä ja hankala henkilökunnan edustaja. Tällainen ei meillä citymarketissa onnistuisi.

      • Mp EKA-market

        Mp Cm käytä eri ip-osoiteta kuin aloittaja! olet silloin vähän uskottavampi. Ja oikea myymäläpäälikkö kuka lukee viestiketjun osaa tehdä johtopäätöksen kuka on luulosairas.


      • kelluttelija
        Mp EKA-market kirjoitti:

        Mp Cm käytä eri ip-osoiteta kuin aloittaja! olet silloin vähän uskottavampi. Ja oikea myymäläpäälikkö kuka lukee viestiketjun osaa tehdä johtopäätöksen kuka on luulosairas.

        hupiveikko! täältä mitään ip-osoitteita pysty katsomaan.


      • taitoa?
        kelluttelija kirjoitti:

        hupiveikko! täältä mitään ip-osoitteita pysty katsomaan.

        Niinkö? jotkut osaa lukea, jotkut osaa kirjoitaa ja jne. Annan sulle vinkin, säästä virustorjunnasta ja palomuurista, nehän on myös ihan turhia......


      • Ohhoh pojjaat
        taitoa? kirjoitti:

        Niinkö? jotkut osaa lukea, jotkut osaa kirjoitaa ja jne. Annan sulle vinkin, säästä virustorjunnasta ja palomuurista, nehän on myös ihan turhia......

        ^ Minulla on saunalahden mobiililaajakaista, jossa ip-osoite voi olla jaettu, eli yhtä aikaa sama kuin jollain toisella. Se myös vaihtuu satunnaisesti joka kerta kun yhteys avataan. Kerropa nakkifakiiri minulle, mistä ip-osoitteesta tämän viestin lähetin? Häh?


    • Repe romusorsa

      "Tällainen ei meillä citymarketissa onnistuisi"

      Sitä vähän pelkäsinkin. Cittarissakin on siis turha valittaa.

      • Ap aloittaja

        Kiitoksia kaikille kirjoittajille, jotka vihjailivat minun olevan luulosairas. Kävin lääkärissä ja sain helpotusta oireisiin. Ja nyt en ole nähnyt harhoina myyntipääliköitä pariin päivään ja toivotaan että nämä lääkkeet tehoaa.

        Ja pyydän anteeksi kaikilta joita olen loukannut ja etenkin prisman myyntipääliköltä, saanhan anteeksi? Ja ei siinä epilaattorissa ollut muuta vikaa kuin se etttä se ei käynyt hiustenleikkaukseen ja olihan se vähän kallis mun varoista ja sen huomasin että en saanut e-ryhmän bonuspisteitä ja kyllä minua harmitti. Ja kun kerroin murheistani palautaessani epilaattoria he kieltäytyi purkamasta kauppaa.


      • you loooserrr
        Ap aloittaja kirjoitti:

        Kiitoksia kaikille kirjoittajille, jotka vihjailivat minun olevan luulosairas. Kävin lääkärissä ja sain helpotusta oireisiin. Ja nyt en ole nähnyt harhoina myyntipääliköitä pariin päivään ja toivotaan että nämä lääkkeet tehoaa.

        Ja pyydän anteeksi kaikilta joita olen loukannut ja etenkin prisman myyntipääliköltä, saanhan anteeksi? Ja ei siinä epilaattorissa ollut muuta vikaa kuin se etttä se ei käynyt hiustenleikkaukseen ja olihan se vähän kallis mun varoista ja sen huomasin että en saanut e-ryhmän bonuspisteitä ja kyllä minua harmitti. Ja kun kerroin murheistani palautaessani epilaattoria he kieltäytyi purkamasta kauppaa.

        Antaa nyt myymäläpäällikön itse sotkea epämääräisillä kommenteillaan koko viestiketjua. Ehkä tämä mieleltään häiriintynyt mp kokee ainakin itse saavansa tästä jotain hyötyä. Onneksi kuluttajilla on monia muitakin kanavia jakaa surkeita kauppakokemuksia!


      • Mp, CM-market
        you loooserrr kirjoitti:

        Antaa nyt myymäläpäällikön itse sotkea epämääräisillä kommenteillaan koko viestiketjua. Ehkä tämä mieleltään häiriintynyt mp kokee ainakin itse saavansa tästä jotain hyötyä. Onneksi kuluttajilla on monia muitakin kanavia jakaa surkeita kauppakokemuksia!

        Nyt ei oikein pysy kärryillä, eikö tuon viestin ollut kirjoittanut aloittaja joka oli pahoillaan käytöksestään?


      • mp-hp
        you loooserrr kirjoitti:

        Antaa nyt myymäläpäällikön itse sotkea epämääräisillä kommenteillaan koko viestiketjua. Ehkä tämä mieleltään häiriintynyt mp kokee ainakin itse saavansa tästä jotain hyötyä. Onneksi kuluttajilla on monia muitakin kanavia jakaa surkeita kauppakokemuksia!

        Anteeksi, olen häiriintynyt mp, olen töissä eppilaatoriosastolla Pirkkomaan Prismaatimarkitissa, ja olen niin kovin otettu tästä kirjoittelusta. Tittelini mukaisesti olen mattopoika, ja vaihdan aina uudet käytävämatot tänne markittiiin.
        Voit kyllä käyttää sitä eppilaatoria myös kainalokarvojen ja pyllykarvojen poistamiseen, kunhan käsittelet ne kohdat ensin puuduttavalla voiteella ja vielä pidät käsillä Neo-amiseptia tai vastaavaa, jolla voi käsitellä tarvittaessa verestävät, kirvelevät kohdat. Mutta muista puhdistaa eppilaatori huolella aina käytön jälkeen. Likaista eppilaatoria ei vaihdeta uuteen. Terveisin, mp.


      • ja olen marjanpoimij
        mp-hp kirjoitti:

        Anteeksi, olen häiriintynyt mp, olen töissä eppilaatoriosastolla Pirkkomaan Prismaatimarkitissa, ja olen niin kovin otettu tästä kirjoittelusta. Tittelini mukaisesti olen mattopoika, ja vaihdan aina uudet käytävämatot tänne markittiiin.
        Voit kyllä käyttää sitä eppilaatoria myös kainalokarvojen ja pyllykarvojen poistamiseen, kunhan käsittelet ne kohdat ensin puuduttavalla voiteella ja vielä pidät käsillä Neo-amiseptia tai vastaavaa, jolla voi käsitellä tarvittaessa verestävät, kirvelevät kohdat. Mutta muista puhdistaa eppilaatori huolella aina käytön jälkeen. Likaista eppilaatoria ei vaihdeta uuteen. Terveisin, mp.

        Näin kevään koittaessa vieläkö karvat epilaattorivalittajalla kasvaa? Ja olen kuullut että psyykelääkkeet aihuttaa naisilla lisääntynyttä karvankasvua, joten valittaja osta suoraa päätä parranajokone Siwasta. Ja ja ja kato onko folioa myytävänä josta voi tehdä myssyn. Ja kannattaa lukea horroskooppi lehtihyllyn äärellä ilmatteeksi ja elää sen mukaan mitä siinä sanotaan.


    • ebilaattori katkesi

      Kuinka kävi Ebilaattori kuluttajalle, onko tietoa? Kuulin huhun et joutui myymäläpäällikköä halventavista kirjoituksista kuulusteluihin, onko tietoa?

    • Asiantuntijah

      Olen itsekin töissä elektroniikka-liikkeessä ja on ihan totta, että rikkinäisistä tuotteista harvoin annetaan rahaa takaisin. Ne lähetetään huoltoon, korjataan ja palautetaan asiakkaalle. Asiakkaan ostaessa meiltä esim. rikkinäisen jääkaapin, ei hän voi vaan tuoda sitä takaisin ja ilmoittaa ottavansa rahat takaisin. Rikkinäinen laite lähtee huoltoon ja kun vika on korjattu, se palautetaan asiakkaalle. Ei kauppa voi ottaa myyntiin käytettyä jääkaappia, eikä tavaran toimittaja palauta kaupalle rahaa, vaan korjauttaa jääkaapin. Eihän tässä koko ketjussa ole kellään mitään tietoa kaupan oikeuksista. Tuskin epilaattoristakaan sanoivat, että voi voi, paskan ostit.

      • Asiaasiakas

        Epilaattoreitahan ei kyllä korjailla. Ne heitetään roskiin ja annetaan uusi hyllystä tilalle. Etkä herra kauppias sitäpaitsi tutustunut ollenkaan tämän viestiketjun sisältöön, aloittajahan kirjoittaa nimenomaan että "vaadin että saan heti joko uuden laitteen tilalle tai rahat ostamastani tuotteesta takaisin" ja kumpaankaan ei muka suostuttu. Että semmonen tappaus.


      • Kylmä tulee taas ...
        Asiaasiakas kirjoitti:

        Epilaattoreitahan ei kyllä korjailla. Ne heitetään roskiin ja annetaan uusi hyllystä tilalle. Etkä herra kauppias sitäpaitsi tutustunut ollenkaan tämän viestiketjun sisältöön, aloittajahan kirjoittaa nimenomaan että "vaadin että saan heti joko uuden laitteen tilalle tai rahat ostamastani tuotteesta takaisin" ja kumpaankaan ei muka suostuttu. Että semmonen tappaus.

        Epilaattorin ostaja taas kohta "näkee" prisman myymäläpäälikön lajittelevan mätiä hedelmiä ja luule että kaikki jotka hänestä kirjoittaa tänne jotain Se on Se Sama MyymäläPäällikkö.


    • kUiTu-JoOsEpPi

      Voi vittu ostin mäyriksen keppanaa tänään ja äskön huomasin että SAATANA! Siinä paketissa oli tyhjä tölkki ,ja tarkemmin katottuna ne kaikki tölkit olikin tyhjiä. Huomenna kuitin kanssa valittaan että myi mulle tyhjän mäyriksen täyden hinnalla.Paska paikka ostan tästedes keppanat muualta. Ei tarvi kesken perjantai ehtoon pettyä kun jääkaapissa on pelkkä valo.

      • Mp=mustikan poimija

        SiWastako ostit mäyräkoiran? Mäyräkoirassa ei ole tölkkejä, vaan pulloja jos sitä eet ole huomannut.

        Joko muuteen taas alkaa karvat kasvaa ja tarttis epilaattoria?


      • MP=myymäläpäällikkö
        Mp=mustikan poimija kirjoitti:

        SiWastako ostit mäyräkoiran? Mäyräkoirassa ei ole tölkkejä, vaan pulloja jos sitä eet ole huomannut.

        Joko muuteen taas alkaa karvat kasvaa ja tarttis epilaattoria?

        Kumma että S-ketju ei anna pikaisia potkuja tuollaiselle myymäläpäällikölle.
        Heti nousee pis..hattuun kun kuvittelee olevansa niin jotain kun tittelissä oikeen päällikkö.
        Sitten kauheella vaivalla täällä koittaa sekoittaa aiheellista palaute viestiketjua, voevoe..


    • minimani ex

      Ostin Minimanista Ruokailu tuolin pehmusteita 4kpl.ta ei mitään halpoja olleet. Pari kerran käytön jälkeen ne renkaat josta sidottaan kiinni, lähtivät ja piti ommella takaisin, nyt ne on jo kaikkista irti. Pitäisi ommella takasin. Matkaa Ideaparkin Minimaniaan on 100km en ole vienyt takaisin, tiedän että en koskaan osta sieltä yhtään mitään!

    • asiakas7

      Minulla on aivan vastaava näkemys Ideaparkin prisman toiminnasta!
      Ja vieläpä tästä omituisesti käyttäytyvästä henkilökunnan edustajasta.
      Onneksi on muitakin vaihtoehtoja ja edullisempia!!

    • saara märkänä

      Ostin vahingossa dildona kurkun, 3krt kokeillut ei tärise, voinko palauttaa?

      • Mp Idea

        vika ei ole kurkussa! koita hieroa siitä nipukasta jalkovälistä ja ajattele minua samalla, jos ei ala väriseen vika on sinussa eikä minussa!

        Vaivaa voi hoitaa lääkkeillä, lieneen käy samat lääkkeet kuin luulotautiin. Kivasti taas marjanpoimijat heräsi kun talvi on tulossa ja karvat alkaneet kasvaa


    • saara märkänä

      ps, palautin sen siihen suolakurkku tynnyriin

      • Mp idea

        jaa siinäkös se vika oli kun ei tärissyt, ostit pienen kurkun. meeppä tuorekurkkujen luo tai jos olet yhtä reilu kuin ebilaattorin ostaja osta kesäkurpitsa


      • saara märkänä
        Mp idea kirjoitti:

        jaa siinäkös se vika oli kun ei tärissyt, ostit pienen kurkun. meeppä tuorekurkkujen luo tai jos olet yhtä reilu kuin ebilaattorin ostaja osta kesäkurpitsa

        Se oli alkujaan tuorekurkku, mutta nyt suolattu


    • PRISMAN TAKTIIKKAA

      Fiksua prisman henkilökunta.. luulevat pilaavansa asiallisen palautteen näillä minimani, suolakurkku, yms..jutuillaan.
      Onneksi kaikki fiksut kansalaiset ymmärtävät viimeistään tästä kuinka "fiksua" sakkia prisman henkilökunnassa on!
      Onneksi näkyvyys googlessa vaan paranee, auttaa kuluttajia avaamaan silmiään ko. kaupasta.

      • siiri aina märkänä

        Joopa joo taas yks tosikko petetty Prisman asiakas alko itkeen, nooh vetäähän se kiukkuseksi kun epilaattori jää kii römpsän karvoihin.

        Tarvii nyt tuottaa sulle pettymys en ole Prismassa töissä enkä ole menossa, sossusta saa paremmin.

        Tarviikin sinne Priisman konttoriin soittaa että laittas valistuslaatikon neuroottisille ikäneidoille, tai ammatti valittajille


      • Mp karpalot

        just joo moniko googlaa ideaparkin prisma? Tiedätkö että moni tulee katsoon ihan uteliaisuudesta näkyisikö sitä hölmöä epilaattorin ostajaa. Pirkanmaan osuuskaupalla menee hyvin lempäälässä, eikä aina kaikkia voi mielyttää tai onnistua heidän kanssaan.
        Toisaalta me ollaan onnistuttu sinun kanssa, olet herännyt taas unestasi ja näät taas prisman henkilökuntaa joka paikassa.

        Missä muuten sinä fiksu olet töissä sheivatuilla säärilläsi? Mitäs sitä muuteen turhaan karvoja nyppiin.........niillä on luonnon tarkoitus suojata....


    • säteilee -ei säteile

      Jos on niin tiukka foliohattu, että ei voi ymmärtää, että Prisman henkilökuntahan ei tälle palstalle siis tosiaankaan kirjoittele.

      • Siwan asiakas

        Kyllä mää oon samaa mieltä aloittajan kanssa että älä selitä turhia Mp! Mihin sitä folioa käytetään hatussa, pitääkö se paremmin lämpöä?


      • Melan Puristaja
        Siwan asiakas kirjoitti:

        Kyllä mää oon samaa mieltä aloittajan kanssa että älä selitä turhia Mp! Mihin sitä folioa käytetään hatussa, pitääkö se paremmin lämpöä?

        Foliohattu rajoittaa avaruussäteilyä ja maasäteilyä ja estää ylipäätään pollan säteilyä.

        Jos minua nimittelet joksikin Mp:ksi, niin vainoharhainen olet. Olet siis ilmeisesti se aloittaja.

        Hauskaa, että tälläkin palstalla on jotain mielenkiintoista.


    • siiri aina märkänä

      Mä näin sellasen foliohatun !

      Oli apteekissa yhtä aikaa , foliohattu päässä ja rikkinäinen epilaattori kädessä, mumisi koko ajan

      "OON YLI 1,5V VALITTANU IDEAPARKIN PRISMAN MYYMÄSTÄ RIKKINÄISESTÄ EPILAATTORISTA SUOMI24 TOTUUDEN PALSTALLA"

      Ja syytti muita asiakkaita Prisman myyjiksi, oli muuten huomiota herättävän tuuheet sääret.

      • Mp Idea

        ^ Entäs reidet? Näitkö yhtään ylemmäs?


      • siiri aina märkänä
        Mp Idea kirjoitti:

        ^ Entäs reidet? Näitkö yhtään ylemmäs?

        een nähny mutta arvattivissa on jos noin epilaattorin kipee niin genitaali karvostus alkaa nänni pihoista ja jatkuu iso varpaan päälle, sellanen normi suomalainen maatiaisnainen


    • suoli24onviraalinen

      Onko oikeasti niin typeriä ihmisiä että luulevat myymäläpäälliköiden vastailevan suoli24 palstalle?

    • Muna meni rikki

      En tiedä onko tämä oikea paikka kysyä? Ostin munan Prismasta ja kotona kun laitoin sitä lokeroon huomasin sen olevan rikki. Menin valittaan munasta Prismaan ja sitä ei luvattu hyvittää. Ajattelin että muna oli mennyt rikki jo ennen kauppaa ja lähetin munan tuottajalle Munakuntaan. Nyt on mennyt jo pari kuukautta eikä ole mitään kuulunut, siis voinko mennä Prismaan pyytään uutta munaa? Munia oli siinä pakkauksessa 12 kpl ja yksi niistä oli rikki. Kuitti on tallella ja pakkaus.
      Kiitos jo etukäteen vastauksista.

    • Anonyymi

      Aikoinaan minäkin ostin tuollaisen karvanpoistajan, hajosi heti ja myyjäliikkeessä kieltäydyttiin antamasta uutta tai rahoja. Sanoivat että tukkimetsässä käytetään moottiorisahaa. Palasin vanhaan partahöylään ja limaseen mateennahkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe