Minkälaisia "miehiä" sivarit ja totaalit ovat?

Reserviläinen kysyy

Minkälaisia "miehiä" nämä poliisin, kansainvälisten firmojen ja asepalveluksen villamyssyiset vastustajat ovat?

Nämä villamyssyt nostavat hirveän haloon jokaisesta kiellosta, ohjeesta tai säännöstä. He tarkoituksella ärsyttävät muita pukeutumalla hippimäisesti ja käyttämällä huumeita ja julistaen huumeiden hyvyyttä. Auktoriteettien vastustaminen ja vanhempien ärsyttäminen kuuluu varhaisteini-ikään, kun lapsi tekee etäisyyttä vanhempiinsa. Mutta minkälaisilla "miehillä" tämä varhaisteini-ikä jää pysyvästi päälle?

Olisi kiva tietää minkälaisia nämä hint.. hipit ovat miehiään?

36

971

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -.-.-.-.-.-.-

      Sinullahan oli jo vastaus kysymykseesi valmiina!
      Suuressa viisaudessasi olit tehnyt kyllä aika rankkoja yleistyksiä. Vanhan sanonnan mukaan voisi tuohon kirjoitukseesi todeta: "uskonsa kutakin auttakoon" -eli pidä käsityksesi, niistähän sinä tulet onnelliseksi ja "miehisyytesi" kukoistaa!

    • Dark Death

      Sivarit ja totaalit ovat ihan tavallisia miehiä. He vain uskaltavat käyttää omia aivojaan ja uskaltavat olla menemättä valtavirran mukana (h)inttiin.

    • sivari 80 luvulta

      Löytyy ainakin yksi lyhyttukkainen urheilija sivari, lajeina kuntosali, hiihto, lenkkeily, rullaluistelu ja ei 50 vuotiaaksi kovin huonossa kunnossa, kun ei tahdo nuo armeijan käyneet nuoret parjätä voimanostossa salilla, niin ja harrastuksena moottoripyöräily ja kitaransoitto.

      • sivari 80 luvulta

        18 vuotiaana pelastin kaverin kanssa 3 nuorta kollia jäistä varmalta hukkumiselta, saatiin siitä hengenpelastusmitalit Kekkoselta. Kaveri oli just intissä ja siitä leivottiin sankari oikein kuvien kera, no minähän olin tuleva sivari, enkä mikään sankari.


    • hajaaivo

      Jos ap kovasti ihmettelet miten joku voi päätyä sivariin, niin tässä yksi skenaario. Ei kaikki todellakaan syvästä vakaumuksesta sivaria käy. Ei pitäisi tehdä yleistyksiä, mutta tilastollisesti on paljon entisiä koulukiusattuja sivarissa. Yksi mahdollinen sivarin isänmaallisuustunteen rappeutumisen kehityskaari on kuvattu tässä:

      4v. Luulee myös että Suomi on maailman paras maa ja että olemme onnekkaita ollessamme suomalaisia ja täten maapallon keskipisteenä. Luulee, että USA on myös jotenkin hyvin läheistä sukua suomelle.

      7v. Kuuli äidiltään että suomella on paljon velkaa maksettavana muille maille. Vastasi tovin mietittyään äidilleen, että "jos musta tulee miljonääri isona, niin mä maksan osan suomen valtion veloista pois."

      17v. Kokee syvää vastenmielisyyttä armeijaan menoa ja kutsuntoja kohtaan, koska häntä on kiusattu ala-asteen ekoilta aina yläasteen loppuun asti, niin että kylkiluita on murtunut ja on ollut aina ilman kavereita tai tyttöystävää kiusaamisen takia eli pahasta syrjäytynyt kaikesta, ei käy missään paitsi kotona ja koulussa. Ei ole maininnut kiusaamista kenellekään, koska ei halua olla nössö vaan tosimies. Johtuen kiusaamistaustasta hän pelkää jälkeen kerran tavata entiset kiusaajansa, joilla tällä kertaa ovat aseet käsissä kotikuntansa prikaatissa. Mutta sanoo isälleen saunareissulla, että kyllä minäkin olen valmis antamaan henkeni tätä maata puolustaessa. Näin hän sanoo ja todella näin ajattelee, koska on kasvanut lainkuuliaisuuteen ja totteliaisuuteen koulussa eikä halua kapinoida koulun asettamia arvoja vastaan.

      18v. Kutsunnat, lääkäri kirjoittaisi b-paperit, mutta alokaskandidaatti sanoo, että "täh ai siis että en ole hyvässä fyysisessä kunnossa, älä ny viitti, en kehtaa koettaa päästä muita helpommalla, laita vain A:n paperit". Ne hän saikin.

      20v. Intissä, jossa hän hämmästelee suu auki ja toruukin isänmaallisuuden puutetta muissa alokkaissa. Hämmästystä nostaa pintaan esim. se kuinka alokkaat pyörät saatuaan eivät vaivaudu pumppaamaan typötyhjiä pyöränkumeja täyteen vaan ajavat tyhjillä renkailla. Hän mainitsee yhdelle alokkaalle että "älä nyt valtion rahoja nyt tolla lailla, se vannehan menee pilalle jos tyhjillä ajaa". Vastauksena hän saa röhönaurua tyyliin "valtion rahat, et voi olla tosissas, ihan ihme äijä".
      Intissä hän myöskin kuulee, kuinka kaikki tupatoverit miettivät että eivät halua sotaan, ovat intissä vain vanhemman sukupolven odotuksia täyttämässä. Harkitsevat pakoa ruotsiin tai viroon sodan syttyessä. Siis näin ainakin valtaosa minun tupatovereista. Tämä tuntuu liian tyhmältä asettelulta, hän lähtee sivariin 1kk jälkeen, vaikka pärjääkin hyvin kuntonsa puolesta, myös ampuminen sujuu, koska on kerta kaikkiaan menettänyt uskonsa suomen puolustusmahdollisuuksiin näin epäisänmaallisen joukon keskellä. Häneltä ei kysytä mitään vakaudesta kotiuttamisen yhteydessä, jotakin taidetaan viitata mummojen perseiden pesuun sivarissa.
      Intissä hän on oppinut samaistamaan armeijan ajattelun samanlaiseksi miehiseksi kostonhimoiseksi ajatteluksi, jota esiintyy koulukiusaajien aivojen sisällä. Esimerkkinä tästä on armeijan epäoikeudenmukaisuus: pelotellaan että sivarit laitetaan myös sotaan jos sota syttyy, ja vielä niin että rintamalle aseet kourassa, vaikka heillä ei ole koulutusta puolustaa itseään aseilla. (kuulin vasta sivarissa että tämä skenaario on järjenvastainen ja hyvin epätodennäköinen).

      Näin sitä kasvaa sivari, joka ei lähde lujasta aatteen palosta palvelustaan suorittamaan.

      blogini löydätte googlettamalla: "hajaaivo" (suntuubin sivuilla on se blogi).

    • asdasdadsadsasd

      Miehellä on munat. Naisella on pillu. Siinä ainoat käytännön erot.

      Jäikö biologian tunnit ala-asteella käymättä?

    • sivari vastaa

      Vastaus on hyvin yksinkertainen. Sivarit ajattelevat (tai ainakin pyrkivät ajattelemaan) omilla aivoilla.

      Kun varusmiehet laittavat aivot narikkaan ja luovuttavat ajattelun vanhemmille, esikuville, mielikuville, vanhoille kaavoille ja historian tunneille, ja samalla totaalit kieltäytyvät edes ajattelemasta väittäen nimenomaan ajattelevansa, me sivarit yritämme vääntää rautalangasta omakohtaista esimerkkiä siitä miten maailmassa tulisi elää.

      Aika kauan taitaa kestää ennenkuin esimerkin voima tepsii. Nytkin pelotellaan maailmanlopulla, Venäjällä, Kreikan lainatakuilla, uudella maailmanjärjestyksellä, rasismilla ja ties millä. Aivan turhaa puhetta.

    • Elämänsä villamyssy

      En vastusta poliisia tai kansainvälisiä yhtiöitä. Päin vastoin pidän molemmista erittäin paljon ja poliisien osalta toivon, että heidän määrärahojaan ei supistettaisi liikaa. Teen vieläpä töitä, että päästäkseni kansainväliseen liiketoimintaan mukaan.

      En nosta haloota jokaisesta kiellosta, ohjeesta tai säännöstä. Jokaisia noista tarvitaan. Toisinaan kyseenalaistan sellaisia asioita, kuten valmisteltavia asioita, joissa koen olevan epäkohtia, jotta niitä voitaisiin parantaa ja jotta niistä voitaisiin keskustella lisää.

      En pukeudu hippimäisesti - tuskin edes osaisin. Pukeudun yleensä ihan normaalisti tilanteen mukaan, talvella toppatakkiin, syksyn sateella sadeasuun ja kesällä t-paitaan. Töissä toisinaan sellaisia kokouksia, joissa tumma puku ja kravatti on hyvä olla päällä. Pukeudun aina asiallisesti, mutta niin että viihdyn vaatteissani.

      En vastusta auktoriteetteja, miksi vastustaisin? He ovat todennäköisesti hyvästä syystä yläpuolellani vallan hierarkiassa. Mutta vastustaisin sellaisia auktoriteetteja, jotka kohtelisivat minua ihmisenä väärin - esimerkiksi kansainvälisten ihmisoikeuslakien vastaisesti.

      Hinteistä (joita ilmeisesti olit kirjoittamassa) tai hipeistä en tiedä, mutta tiedän millainen minä olen. Olen 20 vuotias nuori mies, siviilipalveluksen suorittanut ja siitäkin ylpeä suomalainen aktiivinen nuori mies.

      Olen toimitusjohtaja perustamassani ohjelmistoyhtiössä, jonka juuret ulottuvat 16-vuotiaana perustamaani yritykseen. Yrityksellä menee erinomaisesti ja lamasta ei ole ollut tietoakaan - päinvastoin investointeja on tehty joka vuosi lisää.

      Olen kotikuntani erään puolueen paikallisyhdistyksen hallituksen jäsen, johon minua pyydettiin. Ensimmäisen vuoden olin siellä asiantuntijana joka kokouksessa, sen jälkeen minut valittiin varsinaiseksi jäseneksi. Olen suostunut myös kunnallisvaaliehdokkaaksi samaisen puolueen listoilla.

      Kuulun myös arvostettuun kansainväliseen järjestöön, johon pääsee vain kutsulla mukaan. Minut valittiin aikoinaan alueeni nuorinpana jäsenenä kyseiseen järjestöön - heti täysi-ikäiseksi tultuani, ja tiettävästi olin silloin yksi Suomen nuorimmista jäsenistä kyseisessä järjestössä.

      Minut on pyydetty ja valittu yksimielisesti järjestämään paikkakuntani yhtä merkittävintä vuosittaista tapahtumaa, jonka organisoinnista minä vastaan. Minua on jo pyydetty, että olisin jatkossa saman tapahtuman järjestä tulevinakin vuosina.

      Valmistuin eräästä oppilaitoksesta joitankin vuosia sitten. Vuosi valmistumisen jälkeen minua pyydettiin henkilökohtaisesti töihin kyseiseen laitokseen erään osa-alueen vastaavaksi. Olen siellä töissä tälläkin hetkellä sivutoimisesti.

      Lisäksi minut on valittu ensimmäisenä jäsenenä useiden ihmisten lähes vaatimuksen omaisesta pyynnöstä erääseen kunnalliseen työryhmään kehittämään kotikuntani erästä osa-aluetta.

      Joten sinä älä saatana tule minulle tai muille arvostelemaan sitä mitä minä tai kukaan siviilipalveluksen valinneista on. Mekin olemme ihmisiä, erilaisia ehkä, mutta ihmisiä, joista kukaan ei ole kummoisempi kuin sinä - ei hyvässä eikä pahassa.

      Ps. Villamyssy on sellainen kiva vaatekappale, joka lämmittää näin vuoden kylminä aikoina. Toiset kutsuvat sitä myös pipoksi, eivätkä käytä sitä kuvaillekseen ihmisiä, joita ei tunne tai joiden valintoja ei ole pätevä arvostelemaan.

    • Suoimalainen

      Olet siis itsekäs ahne paskiainen!
      Oma perse oli tärkein, kun piti uhrata vuosi isänmaalle, Eat shit and die!!

    • Ehkäpä "mies"

      "Mutta minkälaisilla "miehillä" tämä varhaisteini-ikä jää pysyvästi päälle?"

      Hyvä esimerkki voisi olla vaikkapa tämän ketjunavauksen tekijä. Yleistäminen, ennakkoluuloisuus ja karkea kielenkäyttö asiansa ilmaisussa jäävät joissakin tapauksissa ylä-asteelle mutta valitettavasti joskus tulee vastaan tällaisia hieman jälkeenjääneen oloisia sällejä jotka eivät itse tunnu erottavan miehen ja naisen eroa mutta siitä huolimatta haukkuvat sivarit neideiksi ja typeryyttään antavat vapaaehtoisesti omasta ihmisryhmästään lähinnä säälittävän kuvan mikä ei tietenkään pidä kaikkien siihen kuuluvien yksilöiden suhteen paikkaansa.

    • selviönmato

      Sivari voi olla nössö...

      Mutaa totaalikieltäytyminen vaati toella kovaa luonnetta.

      Kaverini isä istui aikoinaan 60-luvulla 2-vuotta linnassa, kun ei mennyt armeijaan. Oli samalla osastolla raiskaajien ja murhamiesten kanssa. Tämä kaverini isä oli Jehovantodistaja, jo edesmennyt rip.

      Itse en ole jehova enkä kannata sitä uskontoa, mutta nyt puhutaan totaaleista ja vakaamuksesta.

      Linnassa olo on varmasti ahdistavampaa kuin intissä olo

      • tosi pikkupoika

        Ei pidä paikkaansa.
        Vain armeijassa tehdään pojista miehiä.

        Onkohan se miehen tekeminen tukan leikkaaminen lyhyeksi?
        En ole muuta keksinyt selitykseksi tälle sukupolvilta toisille siirtyvälle kansanviisaukselle.


    • Puhdista Naamasi

      Ai millaisilla jää teini-ikä päälle!? Noh, yleistäviä rähjääjiä ja toisten epäasiallista syyttelyä harrastavia, ikiaikaisia ajattelemattomuuksia laukovia puolipellejä ne valitettavan usein ovat. Jos ketjun avaaja ei siis ymmärrä katsoa itseänsä peiliin niin kenenkä vika se on. Ihan totta, käskyjä voi kyllä ottaa vastaan jos ne ovat päteviä, mutta rähjääviä vihapuheita en kyllä tässä painottaisi. Tuo suuryritysten työntäminen samaan soppaan 'auktoriteettipelon' kanssa on kyllä kaksijakoinen seikka. Sanotaanko näin, että silmitöntä massojen ohjailua ei kyllä pitäisi hyväksyä, ja siihen ovat monet armeija kuin suuryrityksetkin aikojen saatossa kyllä sortuneet.

    • Terveisiä perseestä

      No nyt on näköjään tullut vastaan kaikkein idiootein apina mikä nettiä on kuunaan käyttänyt. Voit kuule "reserviläinen" haistaa niin pitkän paskan että Kiinanmuurikin jää kakkoseksi!

      Tämä on kyllä niin törkeä loukkaus sivareita ja totaaleita kohtaan kun kehtaatkin rinnastaa heidät kaikki suoraan poliisin ja muitten tahojen vastustajiksi. Kyllä pistää saatana vihaksi tuollaiset sisäsiittoiset kusimulkut!

      Kuka muka edes haluaisi puolustaa tätä rikollisten paratiisia, kehitysmaa Suomea (varsinkaan kun sinunlaisia asustaa täällä)? Vain idiootti kutsuu Suomea hyvinvointiyhteiskunnaksi ja oikeusvaltioksi!

      Että tervemenoa vaan yksinäs eturintamalle, me suomalaiset emme sinua jää kaipaamaan.

    • nippusidex

      sossumafia/umma kiristaa nippusiteita..

      http://www.suomi24.fi/opastus/kayttajaehdot/ehdot/kayttaja_02_2012

      -joko olet liittynyt? = Matteus 13,30

      =nippuja
      -taxiliitot, ammattiliitot, sossusussut, yhdistykset, kuolanaamat, toweriyhdistykset,
      taiteilijayhdistykset, ihmislahkot, marttaseurat, urheiluseurat ym.

      SDP suomi on yhdistysten luvattu maa..
      -johtajaksi paASEE LAHJOMALLA ja olemalla aanekkain.

      -viisaat ja taitavat jaavat jalkoihin..

      • ilo-idiootti..

        lm. 18,8

        .sentahden hanen vitsauksensa tulevat yhtena paivana. -kuolema, suru ja nalka
        ja fan joutuu tulessa poltettavaksi... silla vakeva on Herra Jumala..

        matteusw 13,30


    • Peku Maukaslaku

      Hain tarkoituksella vapautuksen sivarista, joten olen käytännössä totaalikieltäytyjä. En ole hippi vaan pikemminkin kapitalisti ja opportunisti. Työkseni teen päällikkötason hommia markkinointialalla. En usko mihinkään poliittiseen ideologiaan, joten en sellaista olisi henkeni uhalla valmis puollustamaan. Samalla varmistin oman selviytymisen myös kriisin aikana, sillä vapautettua sivaria ei hevillä lähetetä taistelutoimiin. Tosin todennäköisesti lähtisin perheeni kanssa pakolaiseksi toiselle mantereelle, mikäli tilanne olisi edes lähellä sen luokan kriisiä. En näe Suomea sen enempää puollustamisen arvoisena kuin mitään muitakaan ihmisten rakentamia "pilvilinnoja", vain sen vuoksi että isoisäni vaaransi siinä touhussa henkensä ja pilasi elämänsä. Valtio on vain ihmisten välinen kasa sopimuksia. Itseni ja jälkeläisteni selviytyminen puolestaan on luonnon määrämä vaatimus ja elämän oikea tarkoitus.


      "Älykäs selviytyy sellaisesta johon viisas ei joudu."

    • Alokas II/12

      No, itse olen kyllä kuvauksen mukainen hippi joka puhuu huumeiden puolesta ja liberaalisen ajattelun ja käyttäytymisen puolesta. Kyseenalaistan aina auktoriteetit rangaistuksista huolimatta. Eli olen pahan luokan hulivili hippi, joka ei sääntöjä tai käskyjä noudata. Saa nähä mitä armeijassa tykkäävät ku räkätän niille pienmulkkusille hiirille ku koittavat käskeä jotaki tekemää.
      Ps. aloittajalle jäänyt yläaste teini-ikä päälle.

    • nuorimieskj

      Mistä sä noin päättelet. Mä ainakin olen ihan tavallinen nuori mies, en käytä huumeita, enkä ole hippi. En vain ole isänmaallinen, eikä Suomen puolustaminen kiinnosta minua millään tasolla.

      • eieieieiei

        isänmaa lakkasi olemasta siinä vaiheessa kun Suomi liittyi EU:hun ja silloin kun alettiin myydä maata venäläisille


    • eeuuweehuu

      ketä kiinnostaa puolustaa maata jota ei ole enää edes olemassa, EU puolustakoon meitä kun kerran rahatkin vievät

    • just joo näin se men

      No onhan sivareissa näitä hippejä, mutta se on ihan oma lukunsa tämä asia. Vapautuksen saaneissa taasen on vaikka minkä lajin miehiä joskin tietenkin paljon fyysisiltä ominaisuuksiltaan koulutusohjelmiin huonommin soveltuvia, ihan laidasta laitaan, mutta ei siis aina ollenkaan näinkään.

    • fsjal

      Jokaisella intin käyneellä/inttiin menevällä, sivarilla ja totaalikieltäytyjällä on päätökseensä omat syynsä ja jokainen voi tietysti päättää mikä on kenenkin mielestä ns. hyväksyttävä syy. Jokainen ihminen on yksilö. Kaikki intin käyneet tai sinne suuntaavat eivät ole aivottomia valtion orjia, eivätkä kaikki sivarti tai totaalit ole rastatukkaisia pilveä pössytteleviä homoja.

      Voin myöntää, että en itse "hyväksy" tai ymmärrä kaikkia syitä miksi mennä sivariksi tai kiven sisään, mutta en myöskään ymmärrä heitä, jotka menevät inttin päästäkseen lämpimiin maihin ampumaan rättipäitä.

      • Niinpä se on

        Jotkut eivät vain ole luotuja puolustamaan mitään tai ketään muuta kuin itseään ja omia näkemyksiään.

        Toiset on luotu puolustamaan myös tuntemattomia ja jopa niitä ketkä häntä halveksuvat...


      • TAO II
        Niinpä se on kirjoitti:

        Jotkut eivät vain ole luotuja puolustamaan mitään tai ketään muuta kuin itseään ja omia näkemyksiään.

        Toiset on luotu puolustamaan myös tuntemattomia ja jopa niitä ketkä häntä halveksuvat...

        Se vaan on niin pitkälle kadoksissa, että ketä/mitä vastaan pitäisi -edes teoriassa- puolustautua. Maailma on muuttunut sitten talvisodan, ei kenties ratkaisevasti, mutta kuitenkin. Nyt joku muutos on näkynyt kun varukuntia kaadettu poliittisin päätöksin, eli ns.keskittämispolitiikka -joka on osa valtion yleistä talouspolitiikkaa- tuli osaksi myöskin puolustuspolitiikkaa. Siinä ovat realiteetit kuitenkin vielä erittäin kaukana. Voihan toki sotia monesta syystä, 'ongelma' on varmasti se vanha sokeus: soditaan AINA jostakin 'kiihokkeesta' siis käytännössä syyttä .... Nuo monikansalliset yritykset toki myöskin hyvä syy. Kyllä tuo valtion tuki-ja EU-politiikka ovat siellä taustoillä minkä vuoksi EN LÄHTISI tänä päivänä sotimaan tämän valtion puolesta. Kai 'talousimperialismi' on se sana, tuo mammonan virta ja suuromaisuuden keskittyminen. Aika koukussa oltava 'hexindeksiin'yms., jos oikeasti voi sanoa pitävänsä monikansallisista yhtiöistä. Niin tietysti ne työllistävät, mutta saman tien niiden valta läpi poliitikkojen ja median kasvaa. JA: kun poliitikot ja media ne ovat hyväksyneet on asia uitettu kansan kaaleihin. Joo, se on tuo 'vaihtoehdottomuus' jota vastaan taisteltava, parempi maailma. Parempi maailma ei tule ainakaan sillä, että talousvirrat vain keskittyvät ja totuus puheista katoaa!!


      • persupa hyvinnii
        TAO II kirjoitti:

        Se vaan on niin pitkälle kadoksissa, että ketä/mitä vastaan pitäisi -edes teoriassa- puolustautua. Maailma on muuttunut sitten talvisodan, ei kenties ratkaisevasti, mutta kuitenkin. Nyt joku muutos on näkynyt kun varukuntia kaadettu poliittisin päätöksin, eli ns.keskittämispolitiikka -joka on osa valtion yleistä talouspolitiikkaa- tuli osaksi myöskin puolustuspolitiikkaa. Siinä ovat realiteetit kuitenkin vielä erittäin kaukana. Voihan toki sotia monesta syystä, 'ongelma' on varmasti se vanha sokeus: soditaan AINA jostakin 'kiihokkeesta' siis käytännössä syyttä .... Nuo monikansalliset yritykset toki myöskin hyvä syy. Kyllä tuo valtion tuki-ja EU-politiikka ovat siellä taustoillä minkä vuoksi EN LÄHTISI tänä päivänä sotimaan tämän valtion puolesta. Kai 'talousimperialismi' on se sana, tuo mammonan virta ja suuromaisuuden keskittyminen. Aika koukussa oltava 'hexindeksiin'yms., jos oikeasti voi sanoa pitävänsä monikansallisista yhtiöistä. Niin tietysti ne työllistävät, mutta saman tien niiden valta läpi poliitikkojen ja median kasvaa. JA: kun poliitikot ja media ne ovat hyväksyneet on asia uitettu kansan kaaleihin. Joo, se on tuo 'vaihtoehdottomuus' jota vastaan taisteltava, parempi maailma. Parempi maailma ei tule ainakaan sillä, että talousvirrat vain keskittyvät ja totuus puheista katoaa!!

        Tao II: Et siis lähtisi sotimaan tämän maan puolesta? No, kieltäytymisestä on sotaväen rikoslain mukaan olemassa melkoisen kovat rangaistukset, vankeutta tietysti heti alkuun muutama vuosi ja sitten etulinjaan kurikomppanian matkassa! Miltäs se kuulostaa? Eikös olisikin hauskaa SITTEN sotia tämän kurjan isänmaan puolesta?

        Jotkut asiat nyt vaan ovat olemassa ja sillä siisti, ei kannata polttaa ruutia tarpeettomaan pähkäilyyn, jotka eivät johda mihinkään järkevään lopputulokseen.


    • nato-tappaa

      olen entinen reserviläinen, Nato vehtaus tökki niin pahasti että jätin sotahullun puoliksi jo natossa -armeijan

      • sergeisivarina

        saako teillä venään maalla tehä noin?


    • Eivittusiis

      Tuntemani ovat joko eläinrääkkäjiä huumausaineiden käyttäjiä tAi ne itkee armeijassa.

    • sivarit_ovat_paskoja

      Sivarit ja totaalit ovat samanlaisia ihmisiä kuin natsit. Heitä ei liikuta se, että leirillä tapetaan miljoonia lapsia, naisia, vanhuksia ym. He eivät tilanteeseen puutu millään tavoin. Kun kieltäytyy asettumasta hyvien puolelle mahd. pahuutta vastaan on itse asiassa valinnut pahan puolen itselleen.

    • tutkaPäälle

      "Nämä villamyssyt nostavat hirveän haloon jokaisesta kiellosta, ohjeesta tai säännöstä. He tarkoituksella ärsyttävät muita pukeutumalla hippimäisesti "

      Tuo hippi- tai pehmolookki voi olla hämäysrooli. Että omalle vastuunpakoilulle saisi suojaksi jonkinlaista muka elämänkatsomuksellista suojaviittaa. Kannattaa seurata lähipiirinsä sivaria tai ties mitä luomuhörhöä vähän pidempään. Ajan myötä kyllä paljastuu, minkä sortin "humanisteja" oikeasti ovat.

    • Homojaneon

      Runkkaata ne osaa ainakin oven takana.

    • Oikeestiaikusten

      Ne sivarit niilä onkin järkikädeSSÄ

    • SivarihintitVittuun

      Sivarit ovat homoja ja neitejä.

      • tartuheppiin

        eikun sukupuolineutraaleja


    • siriss

      Luettelo tunnetuista siviilipalveluksen käyneistä

      Tämä on luettelo tunnetuista siviilipalveluksen käyneistä henkilöistä.
      Jussi Halla-aho.
      Mikko Alatalo.
      Mathias Rust.
      Oras Tynkkynen.
      Pelle Miljoona.
      Nimi Syntymä- ja kuolinaika Ammatti tai toimi Lähde
      Keijo Ahlqvist s. 1955 sarjakuvapiirtäjä [1]
      Marko Ahtisaari s. 1969 brändijohtaja [2]
      Mikko Alatalo s. 1951 laulaja-kansanedustaja [3]
      Paavo Arhinmäki s. 1976 kansanedustaja [4]
      Peter von Bagh 1943–2014 elokuvaohjaaja [5]
      Kalle Chydenius s. 1970 muusikko, tuottaja [6]
      Jörn Donner s. 1933 kirjailija [7]
      Otto Donner 1939–2013 muusikko-säveltäjä [8]
      Jarkko Eve s. 1963 basisti [9]
      Pekka Haavisto s. 1958 poliitikko [8]
      Jussi Halla-aho s. 1971 kansanedustaja, kielitieteilijä [10]
      Joel Hallikainen s. 1961 laulaja [8]
      Heikki Harma (Hector) s. 1947 laulaja [8]
      Marko Hietala (Marco Hietala) s. 1966 muusikko [11]
      Matti Inkinen 1958–2009 laulaja [12]
      Timo Juurikkala s. 1958 kansanedustaja [13]
      Hannu Kahakorpi s. 1946 televisio-ohjaaja [8]
      Shaka Kampara (Shaka) s. 1981 muusikko [14]
      Mikko Kivinen s. 1957 näyttelijä-ohjaaja [8]
      Jon Korhonen (Juno) s. 1987 muusikko [15]
      Samae Koskinen s. 1978 laulaja-lauluntekijä [16]
      Mikko Kotamäki s. 1984 laulaja [17]
      Sami Kukkohovi s. 1975 muusikko [18]
      Jorma Kukkonen s. 1950 kansanedustaja [19]
      Mikko Kuoppala (Pyhimys) s. 1981 muusikko [20]
      Jaakko Laakso s. 1948 kansanedustaja [8]
      Pertti "Pepe" Laaksonen s. 1961 muusikko-ääninäyttelijä [9]
      Juuso Lahtinen s. ? Aivolävistys-yhtyeen laulaja [21]
      Jukka Leppilampi s. 1954 gospel-muusikko [22]
      Jyrki Liikka s. 1961 humoristi-rumpali, Alivaltiosihteeri-huumoriryhmän jäsen [23]
      Ralf-Henrik Lindholm (Dave Lindholm) s. 1952 kitaristi [8]
      Tommy Lindgren s. 1977 Don Johnson Big Band-yhtyeen artisti [24]
      Jarkko Martikainen s. 1970 muusikko [25]
      Petri Tiili (Pelle Miljoona) s. 1955 muusikko [26]
      Husein Muhammed s. 1980 juristi, poliitikko [27]
      Kari Mäkinen s. 1955 Suomen evankelis-luterilaisen kirkon arkkipiispa [28]
      Samer el Nahhal (OX) s. 1975 muusikko, Lordi-yhtyeen basisti [29]
      Reijo Paananen s. 1964 poliitikko [30]
      Asko Pakkanen s. ? rumpali [22]
      Jukka Rousu (Jukka Poika) s. 1980 reggae-muusikko [31]
      Tomi Putaansuu (Mr. Lordi) s. 1974 muusikko, taidemaalari, graafikko, Lordi-yhtyeen laulusolisti [32]
      Mikko Roiha s. 1971 teatteriohjaaja [33]
      J. P. Roos s. 1945 yhteiskuntatieteilijä [34]
      Miikka Ruokanen s. 1953 dogmatiikan professori [28]
      Mathias Rust s. 1968 entinen harrastajalentäjä [35]
      Pekka Ruuska s. 1958 laulaja [8]
      Esa Saarinen s. 1953 filosofi-valmentaja [8]
      Eppu Salminen s. 1965 näyttelijä-juontaja [36]
      Matti Salo (Asa) s. 1980 muusikko [8]
      Olli Salonen s. 1983 Ripsipiirakka-yhtyeen laulaja [37]
      Harri Saukkomaa s. 1957 liikemies [38]
      Pekka Sauri s. 1954 Helsingin apulaiskaupunginjohtaja [38]
      Heikki Silvennoinen s. 1954 muusikko-näyttelijä [8]
      Aki Sirkesalo 1962–2004 muusikko [8]
      Karri Siren (Karri Koira) ? muusikko [39]
      Markku Soikkeli s. 1963 tutkija, kirjailija [40]
      Alpo Suhonen s. 1948 jääkiekkovalmentaja [41]
      Ilkka Taipale s. 1942 poliitikko [42]
      Petri Tiainen s. 1973 muusikko [25]
      Kari S. Tikka 1944–2006 finanssioikeuden professori [43]
      Jari Tervo s. 1959 kirjailija [44]
      Markku Toikka s. 1955 näyttelijä-muusikko [45]
      Matti Toivonen s. 1964 toimittaja-humoristi, Alivaltiosihteeri-huumoriryhmän jäsen [23]
      Oras Tynkkynen s. 1977 kansanedustaja [46]
      Valtteri Tynkkynen s. 1971 basisti [25]
      Kari Urpilainen s. 1951 valtiopäiväneuvos [47]
      Jouni "Jonttu" Virta s. 1956 basisti [9]
      Pertti "Veltto" Virtanen s. 1951 muusikko-kansanedustaja [48]
      Kari Välimäki s. 1954 Merimieseläkekassan toimitusjohtaja, fil. kand. [49]
      Raimo Väyrynen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe