USA tekee raiskauslakiin tärkeitä parannuksia!

AP, Reuters

>

Tietenkään laki ei voi poistaa synnin ongelmaa vaikka onkin tärkeä pelotin.

Vain Jumalan armo ja totuus Jeesuksessa antaa vanhurskaan ja pyhän mielenlaadun ja vapauden syntikahleista ja väkivalta ja muista rikoksista.

8

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OttoPetteri

      >> Vain Jumalan armo ja totuus Jeesuksessa antaa vanhurskaan ja pyhän mielenlaadun ja vapauden syntikahleista ja väkivalta ja muista rikoksista.

      • Tuo tarkoittaa

        "OttoPetteri" (nimimerkki) sitä, että kenenkään itseään Jeesukseen uskovana pitävän ei tarvitse ketään edes ahdistella seksuaalisesti eikä edes sellaisen ajatuksen tarvitse syntyä puhdistettuun sydämeensä.

        >> Vain Jumalan armo ja totuus Jeesuksessa antaa vanhurskaan ja pyhän mielenlaadun ja vapauden syntikahleista ja väkivalta ja muista rikoksista. Tarkoittaakos tämä sitä, että lahkojen ja kirkkojen papiston homous ja lapsenraiskaaminen sekä insesti annetaan anteeksi ihan kokonaan? Kuten Suomessakin on tehty... <

        Tahtoisitko sinäkin vanhurskautua pois kaikesta huonosta ajattelusta Jeesuksen armoliitossa ja totuudessa eli valkeudessa? Tästä on kyse sinun suhteessasi koko maailman Vapahtajaan Jeesukseen. Jos tahdot hyvää, sitä saat anoessasi ja pysyttäessäsi itsesi siinä hyvässä, minkä anomalla voit saada.

        On vain yksi synti, joka voi estää ihmistä pyhittymästä. Tietysti on sitten paljon sitä, että rakastetaan valheita enemmän kuin totuutta näissä asioissa.

        Isän Jumalan siunausta Jeesuksen nimessä sinulle! Sinä tiedät nämä, mutta tahdotko ja jos tahdot, niin Vastustajan on väistyttävä, sillä Jeesus on Herra!


    • OttoPetteri

      >>...kenenkään itseään Jeesukseen uskovana pitävän ei tarvitse ketään edes ahdistella seksuaalisesti...>...vanhurskautua pois kaikesta huonosta ajattelusta Jeesuksen...

    • Sinä ole sinä ja

      minä olen minä.

      En pidä sinua mitenkään niin huonona tai toisiakaan enkä itsekkään ennen Jeesuksen kohtaamista ollut erityisen huono. Tietysti myös ikäviä tapahtuu ja myös ihan hyvin eläneet niitä ovat joutuneet kokemaan. Näin voin kirjoittaa näin ihmisnäkökulmasta käsin, vähän niinkuin humanisti.

      Jumala tahtoo että sielumme pelastuvat ja tuottavat hyvää hedelmää ja on myös totuutta Jumalan valtakunnan ja Raamatun pyhien kirjoituksien ja Isän Jumalan tahdossa ja hengellisessä hyvässä.

      Homopapit eivät pääse taivaaseen, mutta eivät myöskään ihan hyvin eläneet humanistit tai edes hyväntekijät, jos eivät ole uudestisyntyneet Jeesuksen elävästä sanasta ja Pyhästä Hengestä, niinkuin Tuomari Jeesus on opettanut.

      Minä en ole vaikuttanut siihen mitä on Raamatussa opetettu, mutta minä tahdon tuntea Jumalan tahton ja myös sen mukaan tehdä ja näin rakastaa Herraani ja Vapahtajaani Jeesusta. Sama on hyvää jokaiselle sillä saamme armostaan kaiken hyvän hengellisen sekä täällä maan päällä, että varsikin kuoleman jälkeisessä valtakunnassa, kun sinne pääsee voittajana.

      Tuot erittäin voimakkaasti noita vastakkainasetteluja. Minä en ajattele noin mutta myöskään Jumalan terve ja pyhä opetus ja ilmoitus on hyvä kokonaisena ottaa vastaan ja siinä myös pyhittyä, sillä on totuus.

      Olen pahoillani jos olen liian voimakkaasti sinulle asioita esille tuonut. Pyrin pysymään kaikessa totuudessa, mutta ei kaikki ole tietenkään sinuun kohdistettu vaan yleisesti sen lisäksi ja kenties ei lainkaan sinuun, ainakaan negatiivisesti, kenties positiivisesti. Jumalan armo tulee totuudessa eikä koskaan ilman sitä.

      Olen valitettavasti saattanut yhdistää toisten viestejä myös sinuun, sillä en tunne sinua, enkä muitakaan.

      Isän Jumalan siunausta Jeesuksen nimessä ja Totuuden Hengessä. Rakastetaan totuutta ja kartetaan valheita. Rakastetaan Jeesusta ja kartetaan epäjumalia. Rakastetaan lähimmäsiä niinkuin itseämme, Isän Jumalan lahjavanhurskauden mielenlaadulla Jeesuksen opettamana.

    • OttoPetteri

      >>..kartetaan epäjumalia...>...Rakastetaan lähimmäsiä niinkuin itseämme...

    • etsitään Jeesusta

      ja armoaan ja totuuttaan, jos tahdotaan Isän Jumalan valtakuntaan. Pannaan pois kaikki turhempi, sillä uudestisyntyminen vedestä ja Hengestä on sielujemme hyväksi ja Jeesuksen opetuslapseudeksi ja Isän valtakuntaan pääsemiseksi niin tärkeää, jos niin koemme. Vain etsikkoaikanaan Isän Jumalan vetämänä voimme päästä osalliseksi lupauksen lapseudestaan ja tämä on hyvää muistaa.

      Jumala sinua siunatkoon kaikella hyvälle Jeesuksen nimessä.

    • Minkälainen mahtaa

      olla Suomen laki tämän asian osalta? Jos tiedät voisitko esille tuoda. Tai jos omistat lakikirjan tai saattaa kyllä löytyä netistäkin aika helposti. Katsotaan.

      • helposti löytyi:

        Rikoslain määritelmä

        20 luku. Seksuaalirikoksista

        1 § Raiskaus. Joka pakottaa toisen sukupuoliyhteyteen käyttämällä henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa tai uhkaamalla käyttää sellaista väkivaltaa, on tuomittava raiskauksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.

        Raiskauksesta tuomitaan myös se, joka käyttämällä hyväkseen sitä, että toinen tiedottomuuden, sairauden, vammaisuuden, pelkotilan tai muun avuttoman tilan takia on kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan, on sukupuoliyhteydessä hänen kanssaan.

        Yritys on rangaistava.

        2 § Törkeä raiskaus. Jos raiskauksessa

        1. aiheutetaan tahallisesti toiselle vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila,

        2. rikoksen tekevät useat tai siinä aiheutetaan erityisen tuntuvaa henkistä tai ruumiillista kärsimystä,

        3. rikos tehdään erityisen raa'alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla tai

        4. käytetään ampuma- tai teräasetta tai muuta hengenvaarallista välinettä taikka muuten uhataan vakavalla väkivallalla

        ja raiskaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä raiskauksesta vankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

        Yritys on rangaistava.

        3 § Pakottaminen sukupuoliyhteyteen. Jos raiskaus, huomioon ottaen väkivallan tai uhkauksen vähäisyys taikka muut rikokseen liittyvät seikat, on kokonaisuutena arvostellen lieventävien asianhaarojen vallitessa tehty, rikoksentekijä on tuomittava pakottamisesta sukupuoliyhteyteen vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

        Pakottamisesta sukupuoliyhteyteen tuomitaan myös se, joka muulla kuin 1 §:n 1. momentissa mainitulla uhkauksella pakottaa toisen sukupuoliyhteyteen.

        Yritys on rangaistava.

        4 § Pakottaminen seksuaaliseen tekoon. Joka väkivallalla tai uhkauksella pakottaa toisen ryhtymään muuhun kuin 1 §:ssä tarkoitettuun seksuaaliseen tekoon tai alistumaan sellaisen teon kohteeksi ja se olennaisesti loukkaa toisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta, on tuomittava pakottamisesta seksuaaliseen tekoon sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.

        Pakottamisesta seksuaaliseen tekoon tuomitaan myös se, joka käyttämällä hyväkseen sitä, että toinen tiedottomuuden, sairauden, vammaisuuden, pelkotilan tai muun avuttoman tilan takia on kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan, saa hänet ryhtymään 1 momentissa tarkoitettuun seksuaaliseen tekoon tai alistumaan sellaisen teon kohteeksi ja se olennaisesti loukkaa hänen seksuaalista itsemääräämisoikeuttaan.

        Yritys on rangaistava.

        10 § Määritelmät. Sukupuoliyhteydellä tarkoitetaan tässä luvussa sukupuolielimellä tapahtuvaa tai sukupuolielimeen kohdistuvaa seksuaalista tunkeutumista toisen kehoon.

        Seksuaalisella teolla tarkoitetaan tässä luvussa sellaista tekoa, joka tekijä ja kohteena oleva henkilö sekä teko-olosuhteet huomioon ottaen on seksuaalisesti olennainen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe