vuokra huijaus

kettunen99

ASUNTO HUIJAUS MONEYBOOKERS- ketju oli poistettu ilmeisesti huijareiden toimesta pian sen jälkeen, kun ilmoitin epäilyttävästä ilmoituksesta.

Ja ei aikaakaan, kun nettiasunto.com sivustolla SUOMEKSI ilmoitetusta, Malminkatu 5 sijaitsevasta erittäin halvasta (yleiseen vuokratasoon nähden tuolla paikalla) ja todella hienosta (kuvien perusteella) vuokrakohteesta tuli seuraavanlainen viesti:

"Hello ,My name is Emerson Leonardo and I just got an e-mail regarding your interest in my apartment in Malminkatu 5 , 00100 Helsinki , Finland.I'm looking for someone to live in my apartment, because my company has won an auction for a big construction project in Liverpool, United Kingdom. I'm a project manager in civil engineering, so my accommodation period here will be very large (more than 4 years). I bought this flat when I worked in Helsinki as part of a 4 year contract, thinking it would be a better investment than taking in rent. I am the single owner, the apartment is fully paid and there is no legal problem. The apartment is unoccupied since I no longer live there.I want to rent my apartment to some nice and responsible persons, so I would like to know more details about yourself : How old are you, if you are married, if you have a pet, if you have a car, occupation etc.. I must say that I have nothing against the fact that you're a student and I love pets and they are welcome in the apartment. You should also know that I appreciate the sincerity.In addition to the rest, here is some information about myself and about the apartment, so we knew a little more.The apartment is exactly like in the pictures, fully furnished, fully equipped, so you won't need anything to move in (you can also bring your own things furniture if you have).The monthly rent is 550EUR including utilities (water, electricity, internet, cable, one parking space). You can rent the apartment for an indefinite period, but for a minimum period of three months.About myself, I am 36 years old, single man, and as mentioned above I am a project manager in civil engineering, currently living in Liverpool, United Kingdom. You can move into the apartment the same day you receive the keys. I'm already in UK, but I already though at a solution so you can get the keys and visit the apartment to make an impression.I appreciate your interest in my apartment and I'm looking forward to our future collaboration and friendship.Sincerely,LeonardoPhotos "

4

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xxpxx

      sama tyypi

      Hei,

      Ensinnäkin, minun suomi ei ole niin hyvä, joten jos voit puhua Englanti tulee olemaan suuri. Nimeni on Anton Sulber ja Sain sähköpostin koskien kiinnostunut minun asunnossa Malminkatu 40, 00100 Helsinki.
      Etsin jonkun asua omassa asunnossa, koska minun yhtiö on voittanut huutokaupan iso rakennushanke Liverpool, Iso-Britannia. Olen projektipäällikkönä vesirakentamisen, joten minun majoitus ajan täällä tulee olemaan hyvin suuri (yli 4 vuotta). Ostin tämän tasainen, kun työskentelin Helsingissä osana 4 vuotta sopimuksen, ajattelu se olisi parempi sijoitus kuin ottamalla vuokran. Olen yhden omistajan, huoneisto on täysin maksettu ja ei ole juridista ongelmaa. Huoneistossa on tyhjillään, koska en enää asua siellä.
      Haluan vuokrata asuntoni muutamia kivoja ja vastuuhenkilöt, joten haluaisin tietää enemmän yksityiskohtia itsestäsi: Kuinka vanha olet, jos olet naimisissa, jos sinulla on lemmikki, jos sinulla on auto, ammatti jne.. Täytyy sanoa, että minulla ei ole mitään sitä vastaan, että olet opiskelija ja rakastan lemmikkejä ja ne ovat tervetulleita huoneistossa. Sinun pitäisi myös tietää, että minä arvostan vilpittömyyttä.
      Lisäksi loput, tässä on joitakin tietoja itsestäni ja siitä asunnon, joten tiesimme hiukan enemmän.
      Huoneistossa on täsmälleen kuten kuvissa, täysin kalustettu, täysin varustettu, joten sinun ei tarvitse mitään liikkua (voit myös tuoda oman asioita huonekalut, jos sinulla on).
      Kuukausivuokra on 680EUR lukien (vesi, sähkö, internet, kaapeli, yksi autopaikka). Voit vuokrata asunnon määräämättömäksi ajaksi, mutta vähintään kolmen kuukauden ajan.
      Itsestäni olen 36 vuotias, yksi mies, ja kuten edellä olen projektipäällikkönä vesirakentamisen, asuu tällä hetkellä Liverpool, Iso-Britannia. Voit siirtyä huoneiston samana päivänä saat avaimet. Olen jo Englannissa, mutta olen jo joskin ratkaisu niin saat avaimet ja käydä asunnon tehdä vaikutuksen.
      Arvostan kiinnostustasi minun asunnossa ja olen innolla tulevaa yhteistyötä ja ystävyyttä.
      Ystävällisin terveisin,
      Anton
      Kuvat: http://imageshack.us/g/1/10080117/

    • blaablaa1

      Mua koitettiin huijata samalla viestillä... Mihin teitte ilmotuksen tästä????

    • hollisteri

      MUA IHAN SAMALLA VIESTILLÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!! MITÄ TEEN, MEENKO POLIISILLE?

    • Helium

      Hei,

      Ensinnäkin mielestäni se on helpompaa minulle jos voimme puhua Englanti.
      Nimeni on Ranta Jouni , ja Sain sähköpostin, koskien kiinnostunut minun asunto Ratatie 4 B , 01300 Vantaa, Finland.
      Etsin jonkun asua omassa asunnossa, koska minun yhtiö on voittanut huutokaupan mittavaa rakennushanketta Liverpool, Iso-Britannia. Olen projektipäällikkönä vesirakentaminen, joten minun majoitusta aikana täällä on hyvin suuri (yli 4 vuotta). Ostin tämän talon, kun olin työskennellyt Vantaa osana 4 vuoden sopimus, ajattelu se olisi parempi investointi kuin ottaa vuokraa.
      Olen yksittäinen omistaja, huoneisto on täysin maksettu ja ei ole oikeudellista ongelmaa. Asunto on tyhjillään, koska en enää asu siellä.
      Haluan vuokrata asuntoni muutamia kivoja ja vastuuhenkilöt, joten haluaisin tietää enemmän yksityiskohtia itsestäsi: Kuinka vanha olet, jos olet naimisissa, jos sinulla on lemmikki, jos sinulla on auto, ammatti jne.. Täytyy sanoa, että minulla ei ole mitään sitä vastaan, että olet opiskelija ja rakastan lemmikkejä ja he ovat tervetulleita asunnossa. Sinun pitäisi myös tietää, että arvostan vilpittömästi.
      Lisäksi levätä, tässä on joitakin tietoja itsestäni ja noin asunto, joten tiesimme hieman.
      Asunto on täsmälleen samalta kuin kuvissa, täysin kalustettu, täysin varustettu, joten sinun ei tarvitse mitään liikkua (voit myös tuoda omat asiat huonekaluja, jos sinulla on).
      Kuukausivuokra on 600 € mukaan lukien (vesi, sähkö, internet, kaapeli, yksi autopaikka). Voit vuokrata asunnon määräämättömäksi ajaksi, mutta vähintään kolmen kuukauden ajan.
      Itsestäni olen 32 vuotias, yksi mies, ja kuten edellä olen projektipäällikkönä vesirakentaminen, asuu tällä hetkellä Liverpool, Iso-Britannia. Voit siirtyä asunnon samana päivänä saat avaimet. Olen jo Iso-Britannia, mutta olen jo joskin ratkaisu, joten voit saada avaimet ja käydä asunnossa tehdä vaikutuksen.
      Arvostan kiinnostus omassa asunnossa ja olen innolla tulevaa yhteistyötä ja ystävyyttä. Jos olet kiinnostunut vuokrata ota yhteyttä minuun takaisin enemmän kuvia.

      Ystävällisin terveisin,
      Jouni


      Pictures :
      http://imageshack.us/g/600/5ve5.jpg/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe