järvenpään autokatsastus

pettynyt asiakas

onkos kellään kokemuksia paikasta? Tulin maanantaina käyneeksi ja enpä taida toiste mennä. Oli asiakaspalvelussa hieman parantamisen varaa, heti alkuun vanhempi katsastusmies mutisi jotain madalletusta autosta ja siitä että mahtaako olla osat otteella. Näytettyäni otetta todeten että auto on vakio alustalla alkoi omituinen mutina siitä että mahtaakohan sopia nosturillekkaan, tuli jotenkin tunne että haluaakohan toi ukko edes töitään tehdä vai mikä sitä vaivaa. Lopulta suostui kokeilemaan josko auto mahtuisi nosturille ja hyvin mahtui. Sittenhän se huvi koko rahan edestä alkoikin, hintahan oli mielestäni kallis 95e koko lysti kuten asia rahaa vastaan ottaessa vitsikkäästi ilmaistiin. Alustan tonkiminen tuntui todella tarkalta ja sinne tänne naputettiin hakulla että josko olisi pehmeää jo, onhan toki mahdollista että 6 vuotias auto olisi mätä, ei siinä mitään. Jarru testi olikin suunnilleen normaalin oloinen mutta savutestissä tuntui taas että tietääkö ukko yhtään mitä on tekemässä. Konepellin alla ährättiin pitkään johdon kanssa ja mutistiin jotain mistä ei oikein selkoa saanut, lopulta sitten alkoi se polkeminen... Tuntui että ukko oikein nautti siitä kun sai pitää kaasun pohjassa, jotenkin muistelisin ettei sen dieselin tarttis sekunti tolkulla huutaa rajoittajaa vasten. No loppu hyvin eli leima tuli mutta jäi kyllä todella paska maku suuhun siitä asiakas palvelijasta joka kohdalle osui. Enpä olisi uskonut että tuollaisia mörököllejä jotka ei puhu eikä pukahda muuta kuin leiman hinnan kannattaisi enään pitää töissäkään,luulisi moisten jääneen jo sinne virkamies aikoihin. Minulle tämä oli ainakin viimeinen kerta kun ko puljun palveluja käytän.

25

2514

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • psykiatri?

      Kats asemalla tarkastetaan ajoneuvoja, ei ajoneuvon omistajan mielenterveyttä eikä olla viihdyttämässä rautaan rakastuneita.

      • Anonyymi

        Kyllä asiakaspalvelu on tärkeää. Ajoneuvon omistaja on maksaja/asiakas ja maksajaa palvellaan. Tuo asiakas voi mennä minne tahansa muuallekin viemään rahansa ja autonsa.
        Se mielivaltainen katsastamisen aikakausi meni jo silloin kun tuo vapautui kaikille.
        Eli, jos huonoa palvelua, niin älä mene enää. Hyvää palvelua kannattaa suosia.


    • a siantuntia

      kunossa oleva auto kestää kyllä katsatsusken hyvin ei tarvii pelätä jos auto on kunnossa. toytolla on tietysti vielä helpompaa kun kastastaja tietää että ei toyoytassa kuitenkaan ole vikaa niin ei tarvii kun viedä reksiterote niin ne antaa leiman

      • mää vaan

        kyllä siellä yleensä on homma sujunut ihan hyvin, pikkasen se vaan on semmoinen omituinen jurottaja se vanhempi katsastaja... Eli asiakaspalvelusta ei tietoakaan. Mikäs toi tommoinen reksiteroite on mitä edellinen suosittelee viemään? :)


    • Johan oli uskomaton ruikutus. Kaikkihan näkyy tehdyn niinkuin kuuluukin. Konepellin alla ährättiin johdon kanssa sen takia, että nykyautojen moottorista ei tahdo löytyä mistään rautaa, johon magneettisen pietso-anturin saa kytkettyä moottorin kierrosluvun mittaamiseksi. Maksimikierroksia pidetään päällä juuri sen aikaa kun testeri käskee, ei pidempää. Juuri näin ilmeisesti myös tehtiin. Alusta tutkittiin tarkasti, mutta eikö näin kuulu tehdäkin? Ainakin itse jos maksan katsastuksesta liki sata euroa odotan, että rahalle saa myös vastiketta eli auton liikennekelpoisuus tarkastetaan eikä autoa vaan ajeta hallista 4 minuutissa läpi ja toivotetaan turvallista matkaa. Nykyisinhän noita katsastus-kioskeja on pilvin pimein, joten kukin voi tietysti valita mielensensä. Tämä "pettynyt asiakas" voi jatkossa viedä autonsa johonkin muualle ja valittaa sitten niiden toiminnasta, mokomakin bullshit -kirjoittaja.

      • tomcats

        Katsastusinssit, tai muut aseman työntekijät täällä näköjään oikeuttavat näkökantojaan aika raivolla. Kyllä me asiakkaat kuitenkin voidaan mennä ystävällisemmän palvelun paikkoihin, jossa vanhan auton syynääminen on kohtuullista. Joskus olen itsekin ollut mukana, jolloin ystävällinen inssi on heti näyttänyt, missä on minkätasoinen vika ja onko sen korjaaminen tärkeää. Myös heti mitä vialle voi tehdä. Näissä paikoissa käyn jatkossakin. Mustalle listalle joutui herttoniemen hakus, jonka pitkän vikalistan ja ehdottoman räiskimisen jälkeen, ajoin suoraan toiselle asemalle, tekemättä yhtään mitään. Sain suoraan leiman samana päivänä.


      • tomcats

        Katsastusinssit, tai muut aseman työntekijät täällä näköjään oikeuttavat näkökantojaan aika raivolla. Kyllä me asiakkaat kuitenkin voidaan mennä ystävällisemmän palvelun paikkoihin, jossa vanhan auton syynääminen on kohtuullista. Joskus olen itsekin ollut mukana, jolloin ystävällinen inssi on heti näyttänyt, missä on minkätasoinen vika ja onko sen korjaaminen tärkeää. Myös heti mitä vialle voi tehdä. Näissä paikoissa käyn jatkossakin. Mustalle listalle joutui herttoniemen hakus, jonka pitkän vikalistan ja ehdottoman räiskimisen jälkeen, ajoin suoraan toiselle asemalle, tekemättä yhtään mitään. Sain suoraan leiman samana päivänä. Eli nimenomaan vastinetta rahoille, on myös asiakkaan huomioon ottaminen.


      • Anonyymi

        Olimme katsastuskonttorissa ajokorttiasioissa. Ajanvaraus toimi minuutin tarkkuudella ja asiakaspalvelu toimi loistavasti. Näin hienoa palvelua ei useinkaan tapaa. Virkailija oli tosi ammattilainen ja käyttäytyi ystävällisesti ja asiallisesti. Hyvää jatkoa ja KIITOS!
        Kakas ysikymppistä Keravalta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olimme katsastuskonttorissa ajokorttiasioissa. Ajanvaraus toimi minuutin tarkkuudella ja asiakaspalvelu toimi loistavasti. Näin hienoa palvelua ei useinkaan tapaa. Virkailija oli tosi ammattilainen ja käyttäytyi ystävällisesti ja asiallisesti. Hyvää jatkoa ja KIITOS!
        Kakas ysikymppistä Keravalta

        Taitaa olla pitkä putki päällä, jos kakan mukana tulee noin vahvaa alkoholia.


    • Katsastuskuningas

      Siellä asemalla oli siis antiikkinen savutusmittari! Meillä on ainakin sellainen jossa voi myös OBD:n kautta ottaa moottorin pyörintänopeuden! Helppoa ja hauskaa kuin lapsen lyöminen!

    • Äijä konttorilta

      Mitä vittua sinä teit siinä katsastuksessa mukana?
      Etkö pysty olemaan ilman autoasi 15 minuuttia?
      Ei olisi tarvinnut kuunnella mutinoita.
      Ja näistä nykyisistä muovilla paneloiduista dieseleistä saattaa joskus olla vaikeaa löytää kohtaa moottorista josta saa tärinällä kierrokset ulos.

      Ei katsastaja ole teidän asiakkaitten kanssa siellä seurustelemassa vaan katsastamassa autoa tehtävänimikkeensä mukaisesti.
      Kyllä se vikalista tai "leima" lopuksi tulee. Ei se kestä kauaa.

      • tomcats

        Sano vaan, missä konttorissa olet töissä, niin muistan pysyä pois ja kertoa kavereillekin, että voivat ajaa suoraan ohi seuraavalle asemalle


      • Anonyymi
        tomcats kirjoitti:

        Sano vaan, missä konttorissa olet töissä, niin muistan pysyä pois ja kertoa kavereillekin, että voivat ajaa suoraan ohi seuraavalle asemalle

        Totta puhut. Ei tuollainen ylimielisyys ole enää mahdollista. Tosin eipä kertonut työpaikkaansa.
        Auton omistaja on mielellään mukana SIKSI että jos on jotain korjattavaa, on se hyvä nähdä.
        Auto on sentään melko kallis laite Suomessa ja siitä on hyvä olla kiinnostunut ja huolissaan.
        Suosittelisin ottamaan asiakkaat mukaan katsastukseen.
        Keravalla joku tekeemin siinä odotustilan vieressä. Tosin puhuvat huonoa Suomea, mutta ovat ystävällisiä ja näyttävät missä vikaa, jos sitä on.
        Ehdottomasti katsastusasemat : TULKAA NYKYAIKAAN JO MUKAAN!!!


    • 2. äijä konttorilta

      Ei se pyörintänopeuden mittaaminen ole vaikeaa, jos on nykyaikaiset laitteet. Uusissa (esim. AVL) mittareissa on mahdollisuus ottaa OBD:n kautta pyörintänopeus. Autoissa joissa ei ole OBD:tä (tai niin vanha että mittari ei saa yhtettä) pyörintänopeus on helppo ottaa magneettianturin avulla. Jos moottorista ei löydy kohtaa johon laittaa anturi, niin esim. öljytikusta on helppo ottaa pyörintänopeus. "Hauenleuat" kiinni tikkuun ja siihen magneetti!

      Se on helppoa kun osaa eikä asiakkaat ihmettele kun kestää! Tosin järkevät ja fiksut asiakkaat osaavat kysyä katsastajalta asiasta eivätkä vain ihmettele kun kestää, mutta kaikki eivät vaan osaa avata suutaan!

      Muutenkin ihmetyttää ihmisten jatkuva itkeminen täällä palstalla katsastukseen liittyvissä asioissa! Eikö ne asiat kannattaisi selvittää siellä konttorilla niin tulisi kerralla kuntoon? Sitä varten siellä asemalla on ammattitaitoista hlökuntaa, jolta voi kysyä asioita. Ja jos jollain asemalla ei tosiaankaan osata vastata johonkin asiaan, oon niitä muitakin konttoreita!

      • autoilija vai?

        Harvemmalla konttorilla on noin uusia laitteita. Niitä käytetään niin kauan kun ne toimivat tai kunnes uudet säädökset vaativat laitteiston päivittämistä.

        Silloin tällöin ostetaan uusia laitteita jos ne merkittävästi helpottavat työn suorittamista, mutta harvemmin näin käy.


    • tomcats

      Asiallinen huomio, johon nämä inssit yrittävät oikeuttaa käytöstään, huonolla ja tylyllä käytöksellä muös täällä.

    • ylihintainen

      Jos ei noilla hinnoilla ole varaa hommata kunnon laitteita niin ihme on. Bensapelin kats/päästöt ja obd maltilliset 105 eur. Pääkaupunkiseudun halvimmalla asemalla sama homma 52 eur.

      • Laskunmaksaja

        Järvenpäässä ei ole noin kallista katsastuspaikkaa.Tuo 105€ on täyttä soopaa. Esim. Järvenpään autokatsastomossa katsastus maksaa 29€ päästöt


    • Hirveäpaikka

      Käsittämättömän huono paikka! ala-arvoinen katsastus ja asiakaspalvelu. mielivaltaisesti päättää mitä päästää läpi. esim. lahon pakoputken päästää läpi mutta jos helmassa on pieni ruostuma niin sitä ei päästä läpi sama vanha käppänä ukko ja todella töykeä ei ikinä enää tuonne. Todella löytyy parempiakin paikkoja!

    • Newörögän

      Joo, näinon, ammattitaito puuttuu osalla Järvenpään katsureilta, luulevat että ankara pohjan vasarointi on parasta hienosäätöä. No, on niitä päteviäkin asemia olemassa.

      • julma.totuus

        Kyllä se vanha lintta Bemari on punainen vaate katsurille ja liikkuva varoitusmerkki muille kuskeille. Mitä tahansa yllättävää voi odottaa.


      • Anonyymi
        julma.totuus kirjoitti:

        Kyllä se vanha lintta Bemari on punainen vaate katsurille ja liikkuva varoitusmerkki muille kuskeille. Mitä tahansa yllättävää voi odottaa.

        Mun autosta oli toinen rekisterivalo pimeenä, no, se piti kirjoittaa papereihin oikein isolla tekstillä, että sillei, en mene enää Järvenpään asemalle. Ongelmahan on siinä että kun lampun uusii, ja sitten se kärähtää taas, ja joku kyttä tarkastaa valot, niin saa sakot kun ei ole korjattu merkattua vikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mun autosta oli toinen rekisterivalo pimeenä, no, se piti kirjoittaa papereihin oikein isolla tekstillä, että sillei, en mene enää Järvenpään asemalle. Ongelmahan on siinä että kun lampun uusii, ja sitten se kärähtää taas, ja joku kyttä tarkastaa valot, niin saa sakot kun ei ole korjattu merkattua vikaa.

        Toi on täyttä naalinpaskaa! Ei kukaan poliisi kirjoita sakkoa, kun eihän ne niitä vikojakaan tarkastele, onko korjattu vai. Mitään papereita kun ei tarvi pitää ajossa mukana ja ei ne kytät niitä ala tarkasteleen koneelta, ellei auto muuten sitten ole aivan romu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toi on täyttä naalinpaskaa! Ei kukaan poliisi kirjoita sakkoa, kun eihän ne niitä vikojakaan tarkastele, onko korjattu vai. Mitään papereita kun ei tarvi pitää ajossa mukana ja ei ne kytät niitä ala tarkasteleen koneelta, ellei auto muuten sitten ole aivan romu.

        Kuinka moni oikeasti on saanut sakkoa siitä, että rekkarin valo ei toimi? Jos auto on oikein kunnon romu niin sit saattaa kilvet lähteä ja mahdollisesti sakot päälle. Mutta ihan oikeasti, kuinka paljon teknisen kunnon tarkastuksia tehdään tien päällä henkilöautoille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka moni oikeasti on saanut sakkoa siitä, että rekkarin valo ei toimi? Jos auto on oikein kunnon romu niin sit saattaa kilvet lähteä ja mahdollisesti sakot päälle. Mutta ihan oikeasti, kuinka paljon teknisen kunnon tarkastuksia tehdään tien päällä henkilöautoille?

        Ei ne poliisit tosiaan ala tutkimaan mitään rekisterikilven valoja yms. tien päällä. Silloin varmasti määräävät valvontakatsastukseen jos on paljon laittomuuksia tai muuten ihan romu. Raskasta kalustoa tuolla tienpäällä valvotaan. En ole IKINÄ kuullut että, henkilöautoille tehtäisiin tienvarsitarkastusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe