MIELIPITEITÄ HUUTOKAUPPA.COM TOIMIJOISTA.

livenä parempi

tuntuu siltä että sielä ei haeta kuin maksimaalisia hintoja romuille,tosin ei kaikki toimijat ole samanlaisia ,he jopa myyvät tuotteensa Mutta kun samaa tuotteta myydään 10 kertaan ja hylätään.Sitten tuote maininnoista (olemme kokeille tai emme ole kokeilleet) jutut tarkoittaa tuote toimii nippa nappa,ja emme ole kokeillet on varmasti paska,kun ei voi kertoa että tuote on viallinen.
-KERTOKAA KOKEMUKSISTA.

148

18317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • livenä parempi

      eli huutokaupat.com

      • Kaarakaiset

        Hyvä veli järjestö luulisin, epäilen myös että kaverit voi vedättää hintoja tappiin asti ja viheltää huudon sopivasti , ja vitun sanktiomaksut päälle, ja ylilyötiä myynti esitteissä liikkeellä . Tällaset kuluttajien kyykyttäjät pitäis kieltää. vittu mitä paskaa pystytään myymään mukamas laillisesti.


    • Macea

      TARKOITAT VARMAAN MACEAAAAAAAAAA !!!
      Muut tuntuis ainakin toimivan suhteellisen hyvin

    • Macean ex-asiakas

      Vittu oli viimeinen kerta kun ostan siitä puljusta mitään!!

    • Gulliver Schen

      Olen tässä aikani kuluksi seuraillut noita huutokaupat.com ilmoittajien touhuja jo jonkin aikaa ja todennut että KUMMASTI nuo Macean hinnat tuppaavat nousemaan, ja sitten huuto kuitenkin hylätään?!
      Haiskahtaa koko pulju hieman paskalta, hyvä siellä on työntekijöiden ym. huudella kun ei huutajien nimet näy. Mielestäni nimet tarvitsisi saada näkyviin niin hinnatkin voisivat pysyä kurissa
      Ja kaiken kukkuraksi , kaupasta saa uusia varmasti toimivia vehkeitä halvemmalla.

    • no joo

      macea on kyllä onnettomin esitys mitä tullut vastaan huutokaupat.com:issa.aijät myy ihan paskaa,eivä edes tiedä mitä myyvät. Paras lienee monetti tai o.p. Limnell taas liirum laarum,Korela taas roskamyymälä, muista on vähemmän tietoa.

      • huuuhuuu

        Limnell on varmaan ihan hyvä, olen ollut joskus yli 10 v sitten hänen huutokaupassaan pääkaupunkiseudulla. Joihinkin tunnettuihin meklareihin en silti ihan luottaisi. Taitavat olla jo eläkkeellä ja pojat jatkavat hommia.


      • Tarz
        huuuhuuu kirjoitti:

        Limnell on varmaan ihan hyvä, olen ollut joskus yli 10 v sitten hänen huutokaupassaan pääkaupunkiseudulla. Joihinkin tunnettuihin meklareihin en silti ihan luottaisi. Taitavat olla jo eläkkeellä ja pojat jatkavat hommia.

        Limnelin huutokaupassa on hänellä aina kavereita jotka nostaa hintoja. Varokaa menemästä huutoansaan.


    • huijatuksi tullut

      VAROKAA OSTAMASTA MACEASTA!!!

    • jallisa

      Joo ensin korottelevat itse huutoja , ja jää loppujen lopuksi itselle. Aivan perseestä, huudot omalla nimellä julkisesti ja myyntipakko, sitten toimii.

      • juristi-50

        Paras olisi pistää pannaan macea,eteläsuomenrealisointi,kun vedättävät itse huutoja.eikä myy kuin kovaan yli hintan.


      • 7,65
        juristi-50 kirjoitti:

        Paras olisi pistää pannaan macea,eteläsuomenrealisointi,kun vedättävät itse huutoja.eikä myy kuin kovaan yli hintan.

        puupäisiä ostajia myös täynnä,tyhmiä kun on helppo kusettaa.


    • - jeppe -

      Kannattaako tuonne huutokauppa.com toimijoille antaa tavaroita välitettäväksi?

      Meillä on jotain pieniä tavaraeriä jäänyt varastoon sekä myymäläkalusteita yms. Yhteen toimijaan otin yhteyttä, pyysi saada valokuvia tuotteista. Ne lähetin ja sen jälkeen ei ole kuulunut enää mitään. Ilmeisesti ei kiinnostanut vai onko se yleinenkin toimintatapa näillä? Totesin, että 4 kk on riittävä odotusaika, jos ei vaivauduta vastaamaan edes ettei kiinnosta niin tavarat lähtee muualle myyntiin. En tiedä, koittaisinko toista huutokauppafirmaa vai koitanko jonnekin muualle myydä. Keltaiseen Pörssiinkään en jaksaisi kaikkia tuotteita yrittää tunkea, niitä on sentään lähes 100 erilaista.

      • ih,fi

        koita tuonne vasaranalla.fi ,toimii


    • lycka till

      Näinhän se menee että "vedättävät" itse hintoja ja jos joku erehtyy maksamaan "vähän" yli hintaa niin myydään ja jos ei niin jätetään myymättä ja laitetaan viikon kuluttua uudelleen tyrkylle

    • Muuallakin osataan

      Huutokauppafirmojen kanssa pärjää, kunhan opettelee kunkin myyntiehdot. Millä hinnalla tavara myydään, on tilanteesta kiinni. Kuuluisat Kalkun huutokaupatkin ovat sellaiset huutokilpailut, että koekäytetyn ja tutkitun tuotteen löytää liikkeestä halvemmalla. Valmetin traktorit olivat yhteen aikaan hyvä esimerkki.
      Eniten myynnissä Suomessa taitaa kusettaa Autovahinkokeskus. Linttojen hintapyynnöt ovat ehjien tasolla ja todellakaan vakuutustarkastajien tiedossa olevia kaikkia vikoja ei kerrota.
      Erittäin kyseenalaista toimintaa, joka ei paranna liikenneturvallisuutta ja lihottaa vakuutusyhtiöitä.

      • artturi

        ei ne välttämättä myy samoja tavaroita uudelleen viikon päästä,iso erä esim porakoneita jaetaan 5 myyntierään koska 5 porakonetta on helpompi myydä kuin 25 kpl,toinen juttu että onko huuto saavuttanut minimihinnan jos ei niin tuotetta yritetään myydä uudestaan seuraavassa huutokaupassa.jotku ei lue ohjeita kunnolla ja ymmärtää väärin .kyllä sekin on mahdollista että korotellaan hintoja omasta takaa,mutta ite päätät mitä olet valmis maksamaan tuotteesta,hintojen kiilaaminen nyt on aina mahdollista kaikenmuotoisissa huutokaupoissa ja eihän kukaan halua tappiolla myydä mielellään.olen itsekkin ostaja/myyjä ollut sadoissa huutokaupoissa tunnen alan kyllä.en ole mukana missään netthuutokaupoissa muutakun asiakkaana en yrittäjänä.


      • huuuhuuu

        Hintapyyntö on usein ehjien tasolla, mutta on lupa tehdä aloitushuuto 50 % pyyntihinnalla. Työkaveri on noissa huudoissa pärjännyt. Hän on ostanut vuosien varrella n. viisi autoa AVK:lta.
        Pitää tuntea autojen hintatasot ja vetovoimaisuus hyvin. Sitten voi iskeä kiinni liian alhaiseksi hinnoiteltuun autoon, tätäkin joskus sattuu. Oma riskinsä tietysti on auton kunto. Voi olla piileviä vikoja, joita ei saa selville edes tulemalla katsomaan paikanpäälle. Pitää tietää myös varaosien saatavuudesta ja hinnoista.


    • liian makeaa

      Kyllä se nyt on tullut todettua, että myyntipuheet siinä firmassa ovat täysin keksittyjä. Eikä mitään vastuuta virheellistä tiedoista tietenkään oteta.
      Eipä ole enää Hollolaan asiaa.

    • Huijausta kaikki

      Kyllä tosiaan hinnat siellä huutokaupat.com:ssa ovat todella pilviin nostettuja ja kun oon sivuja ny n 2 vuotta seurannut niin ehkä pari tuotetta olisi pitänyt edullisuudenvuoksi ostaa, muuten hintaa nostaa ilmeisen selvästi joku taho? Mitäs mieltä porukka on myyjästä joka on Hausjärveltä? Minulla huonoja kokemuksia ja sen myyjän osalta on ostot tehty.

    • mäklaren

      Se on varmaan aika selvää että tälläisissä huutokaupoissa on ns. hinnan nostajia. Perinteisissä huutokaupoissa siitä voi vielä jääädä kiinni mutta netissä lähes mahdotonta. Voi todellisuudessa myydä vain ne tavarat joista saa hyvän hinnan, muut jää itselle.

    • Järki päähän

      Niin mitä mieltä on hankkia 100:sta kallimpaa tuotetta nettihuutokaupasta jossa tavaran kuntoa ei voi todeta. Ko. toimintatapa soveltuu raaka-aineiden esim. 1t. soraa, motti halkoja tyyliseen kaupankäyntiin. Sulaa hulluutta on lähteä hankkimaan jotakin rautakanke monimutkaisempaa laitetta kuten esim. koneet tai ajoneuvot. Ymmärtääkseni koneen tai laitteen ostossa takuuta ei ole olemassa. Muista kanavista saman tuotteen saa norm. myyntitavalla ostettua ilman kasvottomia välihuutoja ja jonkinoloisen takuun myös mukaan.

    • yksjukkis

      Jeps on google ja tarkasta sieltä hinta ja sitten vasta huutamaan, lähes joka huutokaupassa monet hinnat menee kalliimaksi kuin nettikaupoissa, ja lähetyskulut kannattaa kans selvittää, jos on mahdollista hae itse, niin näet miltä touhu näyttää, onko kaikki taivasalla sikin sokin vain järjestyksessä hallissa.

    • maceaa sontaa

      MACEAN kaiki isot koneet on hylättyhuutoja,Mitä järkeä on tälläisen pas___n myyjän pitämisessä on. ÄLKÄÄ huutako macealta mitään niin päästään eroon tästä pas___a levittäjästä

      • kierrä kaukaa

        Tämäkin hausjärvellä toimiva pulju ostaa tuotteet esim. puuilosta ja myy kovemmalla hinnalla onnellisille huutajille ALV päälle.

        Järkee vai ei mutta kannattaa pyrkiä selvittämään alkuperäisen tuotteen oikea myyntihinta ja paikka.

        Itse kierrän kaukaa kun kaikki mahdolliset tuotteet on myyjän hyväksymä tai yleensä hylkäämä ja hinnat ovat ihan oikeiden kauppojen ja takuiden tasolla.


    • helkky10

      Onkos kukaan huomannut että kyseisellä sivustolla on paskanmyyjät lisääntyneet huimasti kun sivusto vaihtoi omistajaa. Entinen omistaja sentäs vähän asetti ehtoja, taitaa nykyiset omistajat olla vaan niin ahneita................

    • varaston tyhjentäjä

      Onko kellään kokemuksia miten tavaroiden myynti noiden huutokauppafirmojen kautta sujuu?

      • S.G.

        Laitoin sähköpostia ja soittelin kolmelle eri firmalle, yhdestäkään ei ole vastattu. Jäi tavarat myymättä.


      • Tavarastaeroon
        S.G. kirjoitti:

        Laitoin sähköpostia ja soittelin kolmelle eri firmalle, yhdestäkään ei ole vastattu. Jäi tavarat myymättä.

        Me saatiin kaikki mitä haluttua myyntiin Mikokit Oy:n kautta


    • realisoitu kusetus

      Muutaman huudon ostaneena huutokaupat.comista.. Vertaisin vähän kirpputori touhuihin.. Aina tarvii miettiä miksi joku haluaa jostain luopua eli myydä.. Aluksi tuntuu halvalta ja hyvältä ostokselta, mutta jälkeenpäin tarkasteltuna kallis ja huono.. Ennemmin ostan auton romaanilta, saatikka näistä palveluista.. "huutokaupat.com , huuto.net , kirpputorit"

    • jape2

      Koska koko homma taitaa olla enemmän tai vähemmän laitonta, kaikki ne jotak tuntevat tulleet petetyiksi, tehkää rikosilmoitus ja esitutkintapyyntö poliisille!

    • macea1

      Nyt on tainnut MACEA lentää huutokaupat.comista
      hyvä niin, nyt voi taas tarjota, kun saatetaan tarjous hyväksyäkin

      • Macea osa 2

        Lyhyt oli ilosi ! Sillä Macea Machinery on palanut taas Huutokaupat.com sivuille.
        On tainut saada lähdöt Huutokaupat.fi sivuilta ?
        Nimittäin on toiminta sen verran harhaanjohtavaa että en yhtään ihmettele että miksi on heitetty tai lähtenyt... Jatkakoon juttua ne joilla on parempaa tietoa.


    • "huutokauppa"

      On tullut seurattua noita Lahden poikain huutokauppoja, sitä ihmettelen että ostajat huutaa jotain teleskooppitikapuita 200.- eurolla tai Coca-Cola jääkaappia ylihintaan kun samoja tavaroita saa paljon halvemmalla Verkkokauppa.comista? Että on sitä ostajissakin melko urpoja kun eivät ota selvää mitä kannattaa maksaa :)

      • ihanan kallista

        Jokaisenhan se on tehtävä päätös millä hinnalla valmis hankkimaan kyseinen tuote monesti kannattaa kävellä sinne oikeaan kauppaan ja hankkia sieltä.


    • Kummallista porua

      En ymmärrä ylenpalttista porua ylihintaisista tuotteista. Ostaja kai sen päättä mitä huutaa ja jos huuta ylihintaa niin oma vika. Yleensäkin jos jotain kalliimpaa on huutamassa niin eiköhän kannattaisi käydä tuote tsekkaamassa. Ei tule yllätyksiä. Huutokaupat on kiva ajanviete. Joskus onnistaa joskus ei.

      • SaaJaPitääOllaTarkkana

        Jos, oikeat OSTAJAT päättäiskin ni hinnat jäis puoleen siitä millä niitä mukamas myydään.

        Hintaa nostavat tavaran myyjät ja myyjien kaverit, muiden huutajien joukossa ja näin ollen "vääristävät" todellista huutotilannetta.


    • sivuja seurannut

      Kerran olin aikeissa huutaa pienen tontin, mutta tuli sitten mieleen, että eihän sieltä lisätiedoista löytynyt mitään tietoja mahdollisista kiinnityksistä vaikka
      rasitteet ym. olikin listattu.
      Olisi huonossa lykyssä siis tullut huudettua myös velat omiin nimiin.

    • Kanuunankuula

      "Voitin" viikko sitten Huutokaupat.com:ista noin satasen huudon.

      Pyysin lähettämään tavaran Itellalla (tällainen mahdollisuus oli) lähimpään postikonttoriin.
      Näin luvattiin sähköpostissa tehdä.

      Toista viikkoa on mennyt eikä mitään näy, ei kuulu, ja YLLÄTTÄEN sähköpostiin ei tule vastausta.
      Kaiken huipuksi jo maksettu tavara on jälleen myynnissä.

      Myyjän harmiksi ovensa taakse saattaa piakkoin ilmestyä pari isoa ja rumaa miestä.

      On näet niin, että kusetukselle tulee aika pian stoppi, kun kerran tulee kusettaneeksi väärää ihmistä.

    • Olen ostanut joitakin tavaroita Lahdesta Macea Huutokaupat.com.

      Olen mielestäni tullut huijatuksi seuraavalla tavalla. Ostin klapikoneen, joka on yleinen myynnissä oleva laite, bensa 6 hv moottori, isku 50 cm voima 6000 kg.
      Kaupiissa noin 500e joka sisältää alv. veron. Huusin hintaan 480e . Mitä kummaa, hinnan päälle tuli 24% alv. Lopullinen hinta oli noin 600e ja rahti 100e, eikä tietenkään mitään takuuta niin kuin 500e koneessa kaupasta ostetussa on normaalia. Kuka otti kaksinkertaisen alv veron tässä kaupassa itselelen, vai onko niin että voittoprosentti on 24% eli yhtä korkea kuin valtiolla kun me ihmiset ostamme ja myymme jotain.

      • Älä sure

        Taisit ihan itse tehdä sen tarjouksen ? Olisi varmaan kannattanut ensin hieman tutkia mitä kyseinen kone maksaa kivijalkakaupassa. Turha on porata hankinnoista enään sen jälkeen kun on maksanut ja noutanut tuotteen. Macean poijjaat on varmaan tyytyväisiä kun saivat myydyksi hyvällä hinnalla 250€ koneen. Tuollaisia ostajia enenmän niin kyllä kaikki Maceat ja Famoranit sekä Kone-Keltot pärjää mukavasti.


    • Lapin Mies

      Totta puhut poika. Minua ihmetyttää näissä kaupoissa kaksinkertaisen alv. veron käyttö, kuka ne lopulta omaan taskuun laittaa, sitten toinen asia on takuu, sitä vain ei ole huutokaupoissa. perkele

      • Lapin Mies

        Onko koko huutokauppajärjestelmä sinisilmäisiä suomalaisia varten, niitä vielä riittää tässä maassa, kun kiinalaiset tai venäläiset eivät riittävästi pissitä meitä, me keskenämme sitä teemme toisillemme.


      • pieroeaövb

        Kaksinkertainen ALV? Mistä tuon saat? Jos ilmoituksessa todetaan että hintaan lisätään ALV niin kyllä se listään vain kerran


    • mies mies

      Huutokauppa on miestenlaji ! Siihen on turha kaikkien vinkujen osallistua. Takuun saa kivijalkakaupasta ja jos se ei miellytä niin aina voi valittaa vaikka kulukallelle. Näitä keskusteluja kun lukee niin naristaan ihan turhasta, jokainen voi tarjota huutokauppa tuotteesta juuri niin paljon itse näkee järkeväksi, kukaan ei ole pakottanut osallistumaan huutokauppaan ja yleensä hinnoissa lähdetään liikkeelle 0€.
      Toki huutokaupassa tuotteista maksetaan reilua ylihintaa ainakin kun seuraa Huutokaupat.comia kaiken uuden tavaran saa Kärkkäiseltä,Puuilosta,Keskiseltä yleensä edullisemmin ja tuotteissa on TAKUU !

    • rekkaauto

      tummat vastailee ja korkein tarjous ei pidä .olen tottunut huutokauppaan joissa viimeinen huuto on sama ku käden lyönti , eikä hintaa veivata ylöspäin, sitten huudatetaan uudestaan, reilumpaa peliä eikä mitään vitun sotkua, tai lopettakaa ottakaa malia ruotsista.olli

    • kaivuri maceasta

      Kyllä on pakko yhtyä tähän MACEASTA SAA VAIN PASKAA. Ei se mitään jos siitä kerrotaan huutokaupan selosteessa, mutta todellakin siellä mainitaan vain, että "olemme kokeilleet tuntuu toimivan" mikä onpakko tulikita niin, että ehkä tai nippa nappa jokin pelittää. Ostin nimittäin huutokaupat com in kautta sellaisen traktori kaivurin jossa maininta, että "kokeiltu ja tuntuu toimivan" kun se sitten tuli rekalla pihaan avattiin rekan ovet tuli ensin hydrailiikka öljy tulva vastaan (koko rekan kärry ui öljyssä) jne...... eikä varmasti tarvitse edes unta nähdä kaivuu hommista. VAROKAA ja menkää katsomaan kaikki MACEAN tavarat ennen huutoa. Tai ei kai kannata kuluttaa rahaa sinne menoon kuin ei kuitenkaan oikeaan hintaan vaan huudatetaan useita kertoja periaatteella kyllä hölmö sieltä löytyy.

    • vitutustakerrakseen

      Huusin tuolta tannoin ja huuto jäi tulematta. Vituttaa kun rahat meni kuin kankkulan kaivoon. Varokaa huijareita. Huijareita riittää vaikka kuinka tässä maassa!

    • arvuuttelija

      Kone Keltto Oy
      Jokainen kylpytynnyripaketti tai pelkkä kamina myydään suurinpiirtein samalla hinnalla.
      Joka kerta sama ilmoitusteksi samoilla kuvilla.

      Jotenkin herää epäilys, onkohan siellä oma väki huutamassa ja korottamassa hinnat "sopivaksi"

      • qwertyuiopåasdfghjö

        Siihen on aina huutokaupassa varauduttava, mutta jokaisen huutajan pitää tietää hinta, mitä kannattaa maksaa ja lopettaa siihen, silloin korottajien merkitys eliminoidaan. Tyhmä lähtee huutamaan ajatuksella -tuo on minun pakko saada, toisaalta sekin on samantekevää, joku huijaisi näiltä typeryksiltä rahat pois jossakin muualla ja aina sama muiden syyttely.


      • Varohan-aikasi-koittaa

        Minulle on taas samantekevää vaikka joku sinut munistaan hirttäs "qwertyuiopåasdfghjö", tuomosia hyypiöitä pitäs vankilaan pistää.

        Jos joku sinun kaltaisesi veisi isäni rahat, saisit olla varma että haen ne pois korkojen kera, ja pitäisin huolen että oli sinun viimeinen tekosi.


      • hohohohohooooo
        Varohan-aikasi-koittaa kirjoitti:

        Minulle on taas samantekevää vaikka joku sinut munistaan hirttäs "qwertyuiopåasdfghjö", tuomosia hyypiöitä pitäs vankilaan pistää.

        Jos joku sinun kaltaisesi veisi isäni rahat, saisit olla varma että haen ne pois korkojen kera, ja pitäisin huolen että oli sinun viimeinen tekosi.

        Olet lapsellisen huvittava tapaus :D

        Netissä on sinun kaltaisen rääpäleenkin helppo uhota, maailma tulee kuitenkin opettamaan kunhan vuosia kertyy hieman lisää, että aina löytyy sinua kovempia sällejä. Jos et ajoissa opi, joku vie sinut metsään ja laittaa kaivamaan haudan itsellesi.
        Sille ei kukaan voi mitään, maailma on sellainen paikka, jossa tyhmiltä viedään rahat, ennemmin tai myöhemmin, jos isäsi on sellainen typerys, hanki sille edunvalvoja/holhoaja. Sinusta ei siihen ole, teillä on tyhmyys geeneissä.


      • Taisit-haukat-liikaa

        Kone Keltto Oy:n edustajako olet, pistetään hakuseen, kun ajelen siellä päin. Saat kertoa tuon jutun uudestaan päin pläsiä. Pidetään hauskaa, nautitaan jotain, onko sulla mania paljon ? Lystin pito maksaa.

        Mitä shittii jäbä skriivaa? Haa Ha haaa..


      • Elämä-on-rankkaa-vai
        hohohohohooooo kirjoitti:

        Olet lapsellisen huvittava tapaus :D

        Netissä on sinun kaltaisen rääpäleenkin helppo uhota, maailma tulee kuitenkin opettamaan kunhan vuosia kertyy hieman lisää, että aina löytyy sinua kovempia sällejä. Jos et ajoissa opi, joku vie sinut metsään ja laittaa kaivamaan haudan itsellesi.
        Sille ei kukaan voi mitään, maailma on sellainen paikka, jossa tyhmiltä viedään rahat, ennemmin tai myöhemmin, jos isäsi on sellainen typerys, hanki sille edunvalvoja/holhoaja. Sinusta ei siihen ole, teillä on tyhmyys geeneissä.

        Aika samaa tekstiä olet kirjoitellut tuolla aikaisemminkin. Ei taida ihmisten huijaaminen olla helppoa, näyttää vaativan veronsa.

        Kunnioitus tulee ansaita siinä missä mikä tahansa muukin ja se ei todellakaan ole niin yksinkertaista kaikille.

        Sitä niittää mitä kylvää sanoo ...


      • kjhgfdsdfghjk
        Elämä-on-rankkaa-vai kirjoitti:

        Aika samaa tekstiä olet kirjoitellut tuolla aikaisemminkin. Ei taida ihmisten huijaaminen olla helppoa, näyttää vaativan veronsa.

        Kunnioitus tulee ansaita siinä missä mikä tahansa muukin ja se ei todellakaan ole niin yksinkertaista kaikille.

        Sitä niittää mitä kylvää sanoo ...

        Palstalla on näköjään vainoharhaisia typeryksiä, joita on kustu jo ennestään punoittaviin silmiin, ei ihme, että teiltä rahat katoaa, raha vaan ei ole kaikille tarkoitettu, köyhät päätyy uudelleen köyhiksi, vaikka saisivat lottovoiton. Kaikkein naurettavin kone keltosta höpisevä aivovammainen pojanrääpäle, taidan laittaa gorillan vähän opettamaan sitä.

        Niin ja sinulle, en ole palstalla aiemmin vieraillut, mutta tulen kyllä poikkeamaan, mikään ei ole mukavampaa, kuin kertoa typeryksille faktoja ja saada ne raivoamaan pää punaisena ;D


    • Tarkkana

      Sellainen huutokauppa, että! En suosittele, huijareita täynnä.

    • eki67

      huutokaupat.comin sivustoilla on järjestäen kieroja huijjareita kaikki,älkää uskoko näihin sivustoihin.
      täällä liikkuu kaikki pienet epätoivoiset yrittäjät joilla pakkomielle rahaan.
      googlettakaa myyjät.....

      • fdgdrth

        Jep myydään törkeällä ylihinnalla halpaa krääsää, aina joku menee vipuun esim. vanhukset.


    • Aarealisti

      Aa-realisointi yritti kusettaa minuakin männä syksynä epäkuntoisella autolla . Auto luvattiin vielä katsastaa ennen myyntiä. Puhelimessa oli kaikki kunnossa ei mitään vikaa, huippuhieno ja soiva peli, kuvatkin oli hyvin fotoshopattuja.
      En kuitenkaan maksanut autoa etukäteen jokapäiväisistä säpo huomautuksista huolimatta.
      Kun sitten lähdin hakemaan sitä autonromua, joka ei lupauksista huolimatta ollut edes läpäissyt katsastusta , totesin että minua on harhaanjohdettu ja kyseessä oli petoksen yritys.
      Kaveri totesi että perästä tulee 300 € peruutusmaksu, joka on ulosottokelpoinen.
      Onneksi otin valokuvan rekisteriottesta josta näkyi katsastuksen hylkäys.
      Niinpä sitten tuli muutaman viikon päästä perintätoimiston ulosottolasku. Selvitettyäni heille tilanteen ja lähetettyäni heille rekisteriotteen kopion, päätös oli että perintätoimi heidän osaltaan loppuu tähän eikä AA-realisointi enää ole heidän asiakas.
      Tämän jälkeen tuli näille huijarifirmoille tyypilliseen tapaan vielä monta uhkaussäpoa että jos en maksa niin oikeudessa tavataan. Eipä ole vielä tullut sitä kutsua raastupaan.
      Mitä opimme tästä , ÄLÄ MAKSA ETUKÄTEEN MITÄÄN MITÄ ET OLE OMIN SILMIN NÄHNYT , SUURIN OSA HUUTONET.COM :n TROKAREISTA ja KAUPUSTELIJOISTA on HUIJAREITA!!!!
      MIKSI HUUTONET EI ANNA OSTAJIEN ARVOSTELLA MYYJÄN LUOTETTAVUUTTA TAI MYYNTITAPAHTUMAA !!!!!!!!!!
      KERÄTÄÄN VAIN TILASTOA ONKO TAVARA MYYTY TAI EI 0-100%, Tällaisella tilastolla voi hyvin pyyhkiä persettä.
      Tulee väkisinkin mieleen että SUURIN HUIJARI NÄISSÄ YMPYRÖISSÄ TAITAAKIN OLLA ITSE HUUTONET.COM!!!!!

      JOS eBAY:ssä TOIMITTAISIIN NÄIN , EI SIELLÄ MYYTÄISI ENÄÄ YHTÄÄN MITÄÄN!!!!!!

    • huijattuolo

      Hei,

      suosittelen varovaisuutta huutokauppa.com :ssa tavaroita myyvän Ja-Ki Realisointi -myyjän kanssa.

      Huusin häneltä suuren erän pieniä esineitä. Esineistä oli netissä kuvat ja luettelo. Kuvien piti vastata todellisuutta, tekstin määrissä saattoi olla virheitä.

      Tavaroita hakiessani, ne oli pakattu valmiiksi laatikoihin. Kotona kuvia ja esineitä verratessani huomasin kuitenkin, että tuotteita puuttui.
      Tiedustelin asiaa myyjältä ja vastaus oli, että kaikki oli siinä, vaikka ei siis ollut.

      Käykää siis tarkasti paikan päällä läpi mitä häneltä haette.

    • Alsa

      Huutokaupat.com toimivia myyjiä pitää varoa ja olla tarkkana. Ilmoittavat esim. jätesäkkejä 1000kpl vaikka todellisuudessa on 100 rullaa. Samoin myös paperien myyjät ilmoittavat määrän metreinä harhauttaakseen ostaja suuresta määrästä vaikka ei ole kuin jokunen rulla. Tällä hämäävät ostajat luulemaan määrää isoksi. Kuvakin on voitu ottaa lavallisesta hämäyksen vuoksi. Ihmettelen että miksi Huutokaupat.com ei puutu epärehelliseen markkinointiin.

      • ajatuksenkanssa

        Eiks jätesäkkirullassa ole yleensä 10 kpl jätesäkkejä, joten omalla laskutavallani 10x100 kyllä on 1000 kpl. Lukemansa pitäisi ymmärtää myös, ilmankos siitä huolta kannetaan.


    • 123E

      "Ihmettelen että miksi Huutokaupat.com ei puutu epärehelliseen markkinointiin" Eivät puutu koska kartelli määrää! Se koko porukka
      johon myös Macea kuuluu on keskenään sopimuspohjalla toimivaa
      huijarisakkia. Myyvät paskaa huippuhintaan.

    • Peikko111

      Juu huijareita. Ostin koptereita 2kpl ja toisesta puuttui latausjohto eikä
      Konekeltto lupauksestaan huolimatta sitä milloinkaan toimittanut. Eli varokaa merkillä Isokyrö olevaa tavaraa!!!!!!

    • siuntionpena

      huutokaupat.fi peli ei ole reilua,hylkäävät tarjouksen,vaikka otsikossa lukee eniten tarjoavalle.lisäksi huutajaa velvoitetaan ulosoton uhalla maksamaan huutamansa tarjous.PELI EI OLE REILUA MOLEMMILLA OSAPUOLILLA.itse lopetan nyt huutamisen kys.sivuilla.syyksi ei riitä sekään ,että myyntiehdoissa ovat sen keksineet.huutokauppa.com puolella homma toiminut kohdallani.

    • Kauppaonnea

      Huutokaupat.com palstalla katsoin puhelinta ( Umi Rome )jolle oli suoraan nostettu hinta 160 euroa ja siihen 24 % myös lähetyskuluja 20 ekua. Lasku yht. 218.40 euroa.
      Kävin netissä ja näitä puhelimia oli 100 euron molemmin puolin ,että kyllä kauppa
      kannattaa myyjän puolelta.

    • Kauppaonnea

      Huutokaupat.com palstalla katsoin puhelinta ( Umi Rome )jolle oli suoraan nostettu hinta 160 euroa ja siihen 24 % myös lähetyskuluja 20 ekua. Lasku yht. 218.40 euroa.
      Kävin netissä ja näitä puhelimia oli 100 euron molemmin puolin ,että kyllä kauppa
      kannattaa myyjän puolelta.

    • Kauppaonnea

      Huutokaupat.com palstalla katsoin puhelinta ( Umi Rome )jolle oli suoraan nostettu hinta 160 euroa ja siihen 24 % myös lähetyskuluja 20 ekua. Lasku yht. 218.40 euroa.
      Kävin netissä ja näitä puhelimia oli 100 euron molemmin puolin ,että kyllä kauppa
      kannattaa myyjän puolelta.

    • Kauppaonnea

      Huutokaupat.com palstalla katsoin puhelinta ( Umi Rome )jolle oli suoraan nostettu hinta 160 euroa ja siihen 24 % myös lähetyskuluja 20 ekua. Lasku yht. 218.40 euroa.
      Kävin netissä ja näitä puhelimia oli 100 euron molemmin puolin ,että kyllä kauppa
      kannattaa myyjän puolelta.

    • Kauppaonnea

      Huutokaupat.com palstalla katsoin puhelinta ( Umi Rome )jolle oli suoraan nostettu hinta 160 euroa ja siihen 24 % myös lähetyskuluja 20 ekua. Lasku yht. 218.40 euroa.
      Kävin netissä ja näitä puhelimia oli 100 euron molemmin puolin ,että kyllä kauppa
      kannattaa myyjän puolelta.

    • Hifkkarpat

      Varokaa tätä huijareiden pesäkettä.
      Myydään mitä sattuu ja jos on jotain hyvää myynnissä ja luulet voittaneesi huudon yllätys tulee. Puhelinpalvelussa valehdellaan, että jollakin on korotusautomaatti, mutta miksi se ei näy muille huutajille. Tässä oli kyseessä voudin myymä kohde, luulin, että edes näissä toimis, mutta ei, samaa paskaa.
      Taitaa olla etukäteen sovittu kauppa puhelimessa.
      Ja tarkistakaa etukäteen toimituskulut, isolla kyröllä on matkahuolto varmaan vaikeessa paikassa kun sieltä paketin lähetys maksaa 3 kertaa enempää kuin muualta naapurikunnasta.

    • herros

      Itselläni on erittäin huonoja kokemuksia kyseisestä kaupasta , tuotteiden kohdalla lukee ( ei ole vaihto eikä palautusoikeutta eikä takuuta ) erehdyin ostamaan läjän seinäkelloja paketin tultua 8 kellosta oli lasi rikki no sain kyllä tilalle toiset mutta sitten tuli toinen ongelma eihän niistä romuista käynyt kuin muutama vaikka kuin vaihtoi paristoja elikkä roskiin vaan , toinen tapaus jälleen erehdys 30kpl kottikärryn pyöriä suurimmassa osassa ei pysy ilma sisällä ja kahdesta oli ulkorenkaassa iso reikä, joten minun mielestäni siellä myydään aikatavalla " paskaa ".

      • herros

        Ottaessani yhteyttä Firmaan en ole saanut mitään vastausta ja pääsyni sivuille on estetty , että näin mutta eipä tarvitse enää ostellä mitään.


    • kokkelus

      Taas menee kotimaista Mad Croc fillaria kaksinkertaiseen hintaan verkkokauppa.comiin (ihan oikea kauppa josta saa takuun) verrattuna kuten taannoin esim. coca-cola jääkaappeja. Ei mitään järkeä ostaa tuolta enää mitään. Ääliöt maksaa eikä tarkista netistä hintoja. Siihen päälle tulee itsekeksityt toimitushinnat joilla hintaa pomppaa entisestään.

      • Yleistäjät

        Haukuit juuri hemmiä vanhaksi huijariksi. Huuda hep kun sinulla on faktaa että joku häneltä huutanut ei ole saanut tavaraansa. Kannattaa miettiä 2 kertaa ennen kun yleistää asioita ja vetää viattomia mukaan. Ei nimimerkki estä virkavaltaa selvittämästä henkilöllisyyttäsi. Viet rehelliseltä ihmiseltä elinkeinon. Toivottavasti naapurisi on rehellisiä koska muutenhan sinut voidaan samoin syin luokitella samaan kastiin.


      • Roilainenyks

        On ihan uskomatonta kirjoittelua täällä sivullisista ihmisistä.ihan kuin Salminen tai sinettä liittyisi mitenkään tuplaksi oy toimintaan. Salminen ei koskaan ole liittynytkään ja sinettä on kuukausia sitten myynyt koko firman.ottakaa selvää asioista ennen kuin huutelette


      • poliisintiedossaollaan

        Voi täällä myös hyvää ja luotettavaa myyjää kehua, huutakaas hep kuka on onnistuneen kaupan Hemmin kanssa tehnyt.


      • poliisintiedoissaollaan
        Yleistäjät kirjoitti:

        Haukuit juuri hemmiä vanhaksi huijariksi. Huuda hep kun sinulla on faktaa että joku häneltä huutanut ei ole saanut tavaraansa. Kannattaa miettiä 2 kertaa ennen kun yleistää asioita ja vetää viattomia mukaan. Ei nimimerkki estä virkavaltaa selvittämästä henkilöllisyyttäsi. Viet rehelliseltä ihmiseltä elinkeinon. Toivottavasti naapurisi on rehellisiä koska muutenhan sinut voidaan samoin syin luokitella samaan kastiin.

        En hauku Hemmiä vanhaksi huijariksi. Tarkennan että Tuplaksin taustalla on vanha(t) huijari(t). H.A.S. Liittyy kuitenkin tuoreisiin petosepäilyihin myimiensä pyörien kautta. Naapurini eivät ole rehellisiä joten esim veroselvittelyihin olen joutunut ties mistä syystä. Varoitukset ovat paikallaan niin itseni, Flinkin, Sinetän kuin Salmisenkin ollessa kauppakumppanina. Koska olen erittäin pitkävihainen, mielialalääkettä syövä ja erakoitunut, vietän vaikka aikaa suomi24:ssä jotta kaikkien huijarien metkut estetään etnisestä taustasta riippumatta.


      • Roilaselleyks
        Roilainenyks kirjoitti:

        On ihan uskomatonta kirjoittelua täällä sivullisista ihmisistä.ihan kuin Salminen tai sinettä liittyisi mitenkään tuplaksi oy toimintaan. Salminen ei koskaan ole liittynytkään ja sinettä on kuukausia sitten myynyt koko firman.ottakaa selvää asioista ennen kuin huutelette

        Näemmä rikollisten kaverit/he itse täällä koittavat muka rehellisenä loukattuna myyjänä viedä varoituksilta pohjan pois. Täältä on tarpeellisia varoituksia hävinnyt. Miten ihmeessä rehellistä kansaa saa varoitettua sanomatta näiden huijarien nimiä? Onneksi mainitset itse nimiä joita pitää kauppoja tehdessä varoa. Aina nimi ei näy suoraan myyjänä (tmi) vaan joutuu hieman kuuklailemaan, mutta jotta kaikkien ei tartte sitä vaivaa tehdä sanottakoon että älkää sitten tulevaisuudessa olko tekemisissä Tuplaksi Oy:n tai sen puolesta toimivien kanssa. Nyt ilmeisesti nämä huutoilmoitukset ja kaupat estettiin rikostutkinnan myötä. Sama kaava toistuu, hetken on toimintakielto päällä kunnes jälleen alkaa myynti-ilmoituksia tulla uuden omistajanvaihdoksen tai jopa yrityksen nimellä. Toivotaan kuitenkin että tällä kertaa linnareissu on senverran pitkä ilman nettiyhteyksiä että huijaukset toviksi loppuvat.


      • Huijaustuplaksioy

        Hemmi ja pojat huomio! Nyt kannattaa laittaa ne maastopyörät uudelleen myyntiin, Tuplaksin lukuisasti myimiä ei ole ollutkaan. Kysyntää on paljon edullisille uusille pyörille ja hyvämaineisille rehellisille myyjille!


      • huijaustuplaksioy

        Maastopyörä olis tarpeeseen edelleen. Voisiko Salmiset taas laittaa niitä myyntiin?


    • Ipram

      Mitä ihmettä te ihmiset valitatte? Kyllä te ihan itte niitä tarjouksia teette ja ostatte "Sian säkissä" ja usein vieläpä kalliimmalla kuin mitä kaupassa tai oikeilla markkinoilla. Itse olen muutamasta tuotteesta jotakin huutanut, mutta melko nopeasti todennut: "Hei haloo, eihän tässä ole mitään järkeä". Työpaikallani on tämän tästä mynnissä opistotavaraa ja eipä voi kuin nauraa partaansa "hulluille suomalaisille". Muutamakin osti peltikaappeja ja hakiessa vertasi hintaa GWS:n kaappeihin, mutta hei taas, ku nei ei ole sama asia ei laadullisesti eikä hinnaltaan. Yleinen ilmiö on, että ihmiset alkaa itkemään kunnosta ja siihen mitä kauppaan kuuluu.

    • Pettynyt.huutokauppaan

      mopomesta, huonoja kokemuksia huutokaupasta.
      Kylpytynnyri myynnissä huutokaupalla, "voittava" tarjous 2500€
      Hylätty, nyt vuorokauden päästä uudelleen myynnissä, hinta alkaen 3000€
      https://huutokaupat.com/fi/v/318242
      VÄLTTÄKÄÄ !!!
      Hintaan lisätään myös ALV 24 ja TAKUUTA EI OLE.

      Edullisemmin saa jo uusia.

    • tiedän

      Suomen turhin nettipalvelu. Suurin osa pelkkää huutoa ilman kauppoja... ellei saa vedät että hintoja halutulla tasolle.

    • täyspellepaikka

      Voin faktatietona kertoa, että jotkut myyjät nostattavat hintoja haamuhuutajilla. Faktaa koska tunnen erään sivustolla paljon myyvän yrittäjän jolla useita kavereita mukana huijauksessa hintojen nostelun muodossa. Olen tämän nähnyt ja itseasiassa minuakin pyydettiin nostamaan hintaa, kieltäydyin.

      Samainen yrittäjä kun luovuttaa myydyn tavaran niin lähesaina ostajan kanssa sopivat ilman kuittiakaupat.

    • Tuplaksi

      Opirahojen maksatus alkanut!

      Alla oleva viesti tuli 30.6.2016 kun olin pari päivää aiemmin ilmoittanut tekeväni rikosilmoituksen huijauksesta Tuplaksi/ Mezzoforte yrityksistä 1.7.2016 mennessä.

      Oppirahoja tosiaan nyt makselevat, sillä ei tuo kauppahinnan tilitys myyjälle vaikea järjestää siten, että varmuus tavaran toimituksesta saatu.
      Kaikessa toiminnassa toimioita ääripäistä ja ikävää kun tällaiset "reppanat" pilaa oikeiden toimijoiden maineen!


      Hyvä käyttäjämme

      Olet ostanut Huutokaupat.com-palvelussa ilmoittaneelta Tuplaksi Oy:ltä yhden tai useamman tuotteen. Tuplaksi Oy ei ole tietojemme mukaan toimittanut teille ostamaanne kohdetta. Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy) palauttaa kauppasumman sekä mahdolliset kyseiseen kohteeseen liittyvät toimituskulut tilillenne viivytyksettä (ks. toimintaohjeet maksun palauttamiseksi alla).

      Toimintaohjeet maksun palauttamiseksi:

      1. Tehkää harkintanne mukaan rikosilmoitus Tuplaksi Oy:n toimittamattomista tuotteista. Rikosilmoitus ei ole tässä tapauksessa pakollinen rahojen palauttamiseksi, mutta poliisin suosittelema toimenpide.

      2. Lähetä asiakaspalveluumme ([email protected]) viesti sähköpostiosoitteesta (Tunnuksesi), jota käytät kirjautuessasi Huutokaupat.com-palveluun ja jota käytit Tuplaksi Oy:n kohteen (-eiden) oston yhteydessä.

      3. Kirjoita viestiin:

      oma nimesi ja puhelinnumerosi
      ostamiesi toimittamattomien tuotteiden kohdenumerot (kohdenumerot on ilmoitettu kohteen ostamisen yhteydessä sähköpostilla toimitetussa laskussa)
      IBAN-tilinumero, jolle maksu palautetaan
      maksun saajan nimi


      Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy), huutokauppapalvelun ylläpitäjänä ja vastuullisena toimijana, haluaa näin estää todennäköisten taloudellisten tappioiden sekä muutoin odotettavissa olevan vaivan syntymisen käyttäjilleen tämän erittäin ikävän ja poikkeuksellinen tapauksen seurauksena.

      Tapaukseen liittyvät mahdolliset vahingonkorvausvaatimuksesi sinun tulee osoittaa myyjälle eli Tuplaksi Oy:lle, joka on toiminut kaupan osapuolena. Huutokaupat.com (Mezzoforte Oy) ei ole kaupan osapuoli, vaan tarjoaa ainoastaan huutokauppapalvelun yritysilmoittaja-asiakkaidensa käyttöön.

      Mikäli vastoin odotuksia Tuplaksi Oy toimittaisi teille tilaamanne tuotteen tai palauttaisi kauppasumman, varaamme oikeuden vaatia palauttamamme kauppahinnan takaisinmaksamista Mezzoforte Oy:lle.

      Huutokaupat.com jatkaa tämän tapauksen selvittämistä yhteistyössä viranomaisten kanssa.

      Pahoittelemme syvästi asiasta aiheutunutta harmia ja kiitämme palvelun käyttäjiä kaikesta avusta, jota olemme saaneet tapauksen selvittämiseksi. Olemme ryhtyneet asianmukaisiin toimiin ehkäistäksemme vastaavat väärinkäytökset jatkossa.

      Hyvää kesää toivottaen,
      Janne & Huutokaupat.com-tiimi

    • kehvetti

      Hei, olen itse ostettu tuotteita, pääasiassa olleet hyviä. Monesti ovat osaltani jääneet kiikkiin, koska sama tuote motonetissa on esim. 50€, tuolla on sama lähtöhinta. Paras oli agrikaatti, sitä myytiin EU-tuotteena 180-200€. Toiminta-aika jopa 1 vrk ja suli koko laite. Sama tuote ovh on 99€, takuu 1 vuosi. Onneksi summat ei ole isoja ja itse pidän ajanviettona.

    • Huijausta

      Huutokaupat comin sivuilla on paljon kieroa myyntiä. mm. LänsiUudenmaan realisointi ilmoittaa nouto maksun (toimistomaksu esim50€) mitä hiton toimistomaksuja siinä on. Täyttä huijausta. Varokaa oikeesti tällaisia.

    • Tyhmää-porukkaa

      Miksi vitussa te menette sille sivulle ?

      Pysykää poissa vaikeuksista !

      Mikä teitä oikein vaivaa ?

      • Eisittenmillään

        Tuo on niin totta. Miksi pitää kaivaa verta nenästä näillä huutokauppacom "huutokaupoissa"?


    • Postimiespate1
      • pidä.pää.kylmänä

        Ne viimehetken nostajat ovat vedättäjiä joten älkää
        koskaan nostako tarjoustanne noiden sekuntinostajien
        jälkeen eikä missään tapauksessa sillä annetulla lisäajalla
        varsinkin jos kymmenen viimeisen minuutin aikana on
        ollut rauhallista.


    • Rosvousta

      Katsokaa LU-realisointi. Siellä pyörii jokin auton perävaunukin monta viikkoa. Ja mitä huvittavinta huutajalta peritään noutomaksu. Kaikenlaisia huutokaupan pitäjiä niitä onkin. Kiertäkää kaukaa tällainen rahastaja...
      Warring.!!!!!!!!

    • Tarjoajia

      Hupaisa tuo Huutokaupat.com uudistus missä näkyy tarjoajien määrä, osassa tuotteissa ei ole tarjoajia kuin yksi !!! Mitä se kertoo, no että myyjä on ilmeisesti itse nostattanut hintaa ylöspäin siinä toivossa että joku tulisi ja osallistuisi huutokauppaan... Myyjät ilmeisesti niin yksinkertaisia että eivät ole huomanneet sivustolla olevaa uudistusta ? Olisivat laittaneet nimimerkin tai huutajan numeron niin ainakin Macean kohteissa olisi ollut useassa kohteessa sama huutonumero..

    • Varoka

      Tuo edellinen kirjoittaja on ihan oikeassa. Netissä käytävät huutokaupat on menettäneet pohjansa kun huutajat korottaa itse hintoja. Huutokauuppa com pitäjät ei välitä mitään. Olisi reilua että aina näkisi kuka korottaisi huutoja. Sitten tällainen ilmoittaja kuin LU REALISOINTI on paras tapaus. Siellä pitää maksaa kun huudon noutaa. Mikä tällainen huutokauppa et kun voittaa huudon. Niin tuotteesta pitää noudossa. Kusetusta ja vain rahastusta. VAROKAA kyseistä rahastajaa.

    • alistaja123

      Nyt siellä on myynnissä tässäkin ketjussa epäreiluksi todetulla myyjällä led-polttimoita joita: ((Tätä Polttimosarjaa EI SAISI käyttää tieliikenteessä!)
      No faktahan on se että tuhannesta 999 menee tavalliseen liikenteeseen ja pitkälti noita polttimoita testanneena voin sanoa että erittäin vaarallisia liikenneturvallisuuden kannalta.
      valokuvio on jotain käsittämätöntä ja häiritsevää hajavaloa tulee erittäin paljon.

    • Eihuijausta

      Kyllä olet oikeassa. Olen seurannut LU realisoinnin ilmoituksia. Ja tosiaan pitää maksaa jos noutaa. Mitä helvetin huutokauppaa tuollainen on. Älkää ihmiset olko hölmöjä. Löytyy kyllä rehellisiäkin kavereita. Mutta kiertäkää nämä huijarit.

    • Murhalla

      Tämähän on sama kaveri joka on ollut linnassa. Repinyt mm. Korvat yhdeltä kaverilta irti. Ei oikein täysillä kulje. Katsokaa murha. Fi

    • Huh.hu

      Tottahan tuo oli. Kävin katsomassa. Murha.fi ja Heikki Parviainen. Sieltä löytyy kaverin aikaansaannokset.

    • Kettujako

      Hyvä tapaus taas länsiUudenmaan realisoinnilla. Siellä on mopo huutokaupassa. Num. 5 on huutanut 1175€ ja hetken päästä uudestaan num5 huutanut 1450€ Ei yhtään haiskahda et itse on korottanut huutoa.??????????? Älkää huutako näille epärehellisille huutokaupanpitäjiä. Huutokaupat com. Pitäisi erottaa kyseiset huutokaupan pitäjät.

    • Sataromunpettämä

      Olipas mukava sattua, tähän ketjuun jos,vaikka,vertaistukea löytyy.meinaan ostin jo melkein vuosi sitten v70 kolariton virheetön ,hieno auto ilmoituksen mukaan .(autossa kaikki rikki jarrut täysi romu ja markkinahintaa reilu 1000 e kalliinpi)puutui ajomatkaa reilu 500 km kotia.myyjänä mustalaismies lexa.joka kai itse nosti hintaa juurikin viime sekunneilla.no kun porista lähdin autoa hakemaan .öljyä moottorissa ei yhtään.ohjauspuoltaa rajusti.ei jarruja tehostin sökö.600km jälk renkaan pultit pettää rengas etulokarista läpi.eikä kauppaa peruttu vaikka tein reklamaation 2vk sisällä.asiasta on myös huutokaupan järjestäjä tietoinen.150e lupasi manne maksaa hyvitystä sekin jäi saamatta.ei ole maksua näkynyt.oli sen verran kova tälli mulle tuo kauppa joten varoitan muita sataromusta porissaÄLKÄÄ OSTAKO.olen kyllä päättänyt asian hoidon ja
      velkojeni perinnän suorittaa loppuun eli tavalla tai toisella LEXA SATAROMUSTA itkee ,kärsii ja maksaa.

      • pettynytmyöshuutokauppa

        toivottavasti jatkat kertomustasi tuosta jatkosta


    • moramann

      Tuplaksi Oy huutokaupat.com paras toimiija , louvot tiskiin ja tavarat löiikkeelle sano tuplaksi kun kaupan teki, aika paskamaista kirjotusta toiseesssa ketjuisesa tällä keskustelupalstalla hyvästä virmasta, tinalota rakkloijaa, tublaksi teki louvoo kunnola

    • oprigado

      Eikö ahneus kasva?

    • ihmeellistä

      Oli melko ihmeellinen tapaus jälleen kerran. Oli myynnissä toista kertaa sama metallintyöstö kone. Ekalla kerralla korkein tarjous 8000 € ja hylätty. Eilen päättyi saman koneen toinen kauppaus yritys hintaan 6500 €. Päivällä katsoin että tarjousta tarkistetaan. Nyt oli tullut että korkein tarjous 13500 € tarjous hyväksytty ja huutokaupan päättymisaika tänään (17.10) klo. 18.37.
      Eli kuinkahan nämä huudot menevät?? Ajattelin huomenna soittaa kohteen myyjälle.
      Molemmilla kerroilla kohde oli mulla seurannasssa.

    • 5545

      Tuplaksi Oy ja Markus Sinettä ihan hyvä kauppias.
      Yhden auton ostin ja 45000 ajanut ongelmitta.

      • huijaustuplaksioy

        Milloin tapahtui ko ostos? Satunnaiselle lukijalle tiedoksi että tuplaksin huutokaupat huijaus on velä tutkinnassa, kohteita yli 500 joita ei ollut olemassakaan. Aiemmin firma on toiminut toisen omistuksessa.


    • Dublaxi

      Tuplaksi Oy Dublasi sijoitetut rahat, huippufirma

    • Verotiedot2016

      JJ-Trailer Paljukärry 5, Teuva

      2.10.2016 kohdenumero 354063 Myyty 2640€ 36 tarjousta, 8 tarjoaja
      9.10.2016 kohdenumero 357198 Myyty 2720€ 107 tarjousta 21 tarjoajaa
      23.10.2016 kohdenumero 362890 korkein tarjous 2500€ päättynyt tarkistetaan tarjouksia, tarjouksia. 35 Tarjousta, 14 tarjoajaa
      30.10.2016 kohdenumero 366291 tarjous hylätty 2500€ 28 tarjousta, 11 tarjoajaa

      3.11.2016 kohdenumero 369898 korkein tarjous 1120€ huutokauppa päättyy 6.11.2016

      Onko huijausta?
      Myydään uutta tuotetta, ilman takuuta. Hintaan lisätään ALV 24%
      2500 ALV on 3100€
      3100€ ILMAN TAKUUTA

      Korkein voittava huuto 2720 ALV 24% = 3373€
      Kannattaa jo ostaa suoraan muualta.

      Jatketaan listan päivittämistä...

      • Verotiedot2016

        6.11.2016 kohdenumero 369898 tarjous hyväksytty 2540€, 8 tarjoajaa


      • soppakauhapuuro

        25.11.2016
        JJ-Trailer Paljukärry 3
        Kohdenumero 377304
        Peruttu


    • Lore87

      En suosittele kenenkään ostavan huutokaupat comista mitään. Osa tarjouksien välittäjistä korottaa itse hintaa. Tuotteet ylihintaisia ja kaiken lisäksi romuja😄😄 Auto ja konejobbarit aivan karmeita kusettajia.

      • anterohml

        Ostin Huutokaupat.comista Edustuspalvelu Setälältä, Pälkäneeltä suurkeittiö ravintolan laitteita, jotka piti olla konkurssipesästä. Kaikki toimimattomia, osin puuttuu osia ja sähkö-osia.

        Soitin maahantuojille, joilta osasta löytyi huoltohistoria kyseessä laitteille sarjanumeron perusteella. Sitten huoltofirmaan jonka lappu oli kiinni laitteessa.
        Olen kuulemma ostanut käytöstä rikkinäisenä poistetun laitteen, ainakin kaksi on kuvatunlaisia. Ovat olleet eri yrityksissä käytössä. Nyt kun selasin googlen kuvahakua näin että kyseisiä laitteita on yritetty myydä setälän toimesta ennenkin huutokaupat.comissa erikseen.

        Ilmeisesti "konkurssipesä" nimikkeellä myydään silkkaa romua, että siitä päästäisiin eroon.

        VÄLTTÄKÄÄ.

        Katsokaa että jos ostatte jotain konkurssipesäjuttuja, että laitteet ovat oikeasti olleet käytössä.

        Kone keltto sentään palautti rahat kun ostin huonoa tavaraa...
        Kamux ei suostunut myymään auto jossa minulla korkein tarjous.
        ETTÄ SILLEEN. MUKAVAA TÄTÄ VUOTTA


      • Naapurist

        Tiedän tapauksen, ihmettelen vain suuresti miten 2017 perustettu yritys (Resta C) mainostaa olevansa aito ja alkuperäinen Poistomyynti jo vuodesta 2011.
        Pimeetä kauppaa vai mitä tarkoittaa kun yritys on perustettu 6 vuotta myöhemmin?????....
        Tietääkseni tiloissa toimi TAV Service joka toimii nyt toisessa paikassa


    • Anthidote

      Jos joku meinaa erästä massikkaa huutaa on hyvä tietää ettei vaihteisto toimi...vouti myy...

      • Anthidote

        Ja jos autoa huudatte, muistakaa ettei se ole Lentokone.. Vitun iiisasta väkiä täälläkin j0pa!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • rehellinensuomalainen

      Huijausta! Ostin tyttärelleni turboviallisen auton. Ostin uuden turbon mutta turhaan: Auton kone oli jo rikki. Myyjänä Kamux. Huusin myöhemmin sijoitusmielessä, olin juuri saanut pikkuisen perinnön, rivitaloasunnon Pieksämäeltä. Voitin kisan ja odotin maksukehoitusta. Mutta ei, sama osake tuli uudestaan myyntiin! Nyt ne käyttävät edellisiä tarjouksia herättääkseen kiinnostuksen kohteeseen. Minun tarjoukseni korkeimpana. Huijareita koko porukka!!! En suostu enää ostamaan kyseistä asuntoa. Lakituvassa tarvittaessa tavataan tämä huijareiden ylläpitämä nettiporukka.

    • e6ue56

      Onhan niitä mielipiteitä, mutta kerronko on eri juttu.

    • bullshittiä-koko-homma

      yllättäen 30 sek ennen loppua rupiaa hinta kiipiää, JÄNNÄSTI. ei kukaan viittiny huuella 10min ennen ei, mutta kyllä 30sek löytyy muka ostaja :D siellähän venyttävät myyjät hintoja taas omiksee. melkosta hommaa sanon minä. tuosta kun ovh:sta laskee katteen pois niin sinnehän se vähintään pitää saada.

    • 1451

      Mielestäni on hanurista tämä paikka.Jos et saa myydyksi tuotetta HUUTOKAUPPA .COM rokottaa sinua tuotteesta sen summan verran jonka olet laittanut siihen .NÄIN ANNAMME ILMAISTA RAHAA TÄHÄN PULJUUN .Olisikohan tässä asiaa kuluttaja asiamiehelle joka tutkisi tämän pisneksen ??

    • törkeästihuijattu

      huutokaupat.com tuntuu olevan laillinen paikka huijata etenkin tuotteissa joissa ei heti voi humata tuotteen viallisuutta vaikka kävisi paikan päälläkin katsomassa . eikä etenkään tilanteessa jossa luottaa myyjään eikä käy laitetta tutkimassa vaan uskoo mitä myyjä puhelimessas kertoo.
      eikö myyjällä ole minkäänlaista vastuuta vaikka varmasti tietää että tuote on viallinen eikä hän sitä suoraan myyntiilmoituksessa kerro. eikä myöskään kerro vaikka soittaisi ja kysyisi. laitteita joita olisi mahdoton myydä käyttökuntoisena suoraan koska myyjä joutuisi jonkunlaiseen vastuuseen tai myymään laitteen viallisena. myymästään tuotteesta mutta huutokaupat on mainio paikka vastuuta kiertää ja tätähän monet häikäilemättömästi hyväkseen käyttävät. esim. kaivinkoneen myynti. siinä paljon sellaista mitä ei voi heti katselmuksessa havaita , etenkään jos ei ole todella hyvä ammattilainen siinä jutussa. kaivinkoneyritys varmaan huomaa kun hänen koneensa liikkuu enää vain suht tasaisella maalla ja huonosti siinäkään. niinpä pannaan se myyntiin huutokaupat.comiin ja ilmoitetaan kirkkain silmin että tekniikka pelaa ( vaihteet neliveto ) vaikkei niin olisikaan. niin ei tarvitse kallista remonttia tehdä. koeajossakin kaikki näyttäisi olevan ok kun sitä vaan tiellä kokeilee mutta myöhemmin hoksaakin kun sitä yrittää ajaa esim. kuljetusalustalle niin sepä ei sinne nousekaan kuin kaivurilla työntäen. eikä liiku maastossakaan jos on jyrkempi kinkama noustavana. paljon muita paikkoja. esim. hänelle riittää ilmoitus että jotain sähkövikaa vaikka laitteen kaikki sähkölaitteet ovat toimintakyvyttömiä. mielestäni hänen kuuluisi ilomoittaa että kaikki sähkölaitteet toimintakyvyttömiä. eli mikään sähkölaite ei toimi. hän ilmoittaa käyttötunnitkin tarkasti vaikkei tiedä todellisista kun sekään mittari ei toimi eikä ehkä ole enää vuosiin toiminut. onhan sekin että jotkut valot ei toimi toki jotain sähkövikaa mutta siitä saa hyvinkin väärän käsityksen siitä sähköviasta ja näin hän minulle ilmoitti puhelimessa. paljon muitakin vikoja mitä ei ollut ilmoituksessa mitkä rajoittavat laitteen käyttöä. sitten kun luottaa myyjän sanaan puhelimessa ja tulee huijatuksi todella kalliiden laitteiden kanssa niin kyllä vihaksi pistää. törkeästi huijatuksi tullut.

    • Anonyymi

      Ihan paskaa palvelua, reklamaatiota tulee kokoajan ja heillä markkinaoikeudessa menossa 500 000€ case. Kuluttaja-asiamieheen vaan yhteyttä, jos tulee ongelmia. Kaikella tuotteella on suomessa 14pvä palatusoikeus, vaikka muuta väittävät.

    • Anonyymi

      Janne ja Sami on nuori polvi tästä kipsileijonia myyvästä vanhasta isännästä ja he ovat niinku tulevaisuus markkina-alalla jossa ei oo mitää rajaa näin niinku rehellisyyden asiassa paljonkaa elikkä myydään netissä tooperahvaalle pöppöä työkalukukkaroo ja muuta halpatuontina vehkeiltyä kakkamaista pihtiä ja kankea, kun piilit viuhuu raitilla ja kaikki olin muka kun kunnossa mutta tekis mieli kaupan pihalla kun näkee sanoa että kyllähän täälä rosvot on aina ollu kuninkuuttaansa näyttämässä mut hauta meijät kaikki haukkaa ennemmin taikka myöhemmin sitte että sen vois muistaa ku voi vaikka taivaan portilla joku tarttuu peräkarvoista vavistaen.

    • Anonyymi

      Itse tässä nauran samaan aikaan kun laitoin googleen heidän firman nimen. Ostin huutokaupasta yhden työkalun,joka maksoi nettikaupoissa 30e postikuluineen ja itse maksoin 65e huutokaupat.com kautta heille. Itken ja nauran samaan aikaan, että miten voin olla itsekkim tyhmä😂😂😂 olisi pitänyt googlata ennen huutoa,tai jättää maksamatta..

    • Anonyymi

      Kallista romua tuolla Huutokaupat.comissa. Mieluummin torista ja huuto.netistä ostan jos jotain halvalla haluan. No bemari sentään maksoi 6000 euroa ja samalla hinnalla saa myös nettiautosta vastaavan vuosimallin joten se oli ihan oikeaa hintatasoa minkä tarjosin.

      Elektroniikassa on kyllä tosiaan ilmaa hinnoissa. Käytettyjä tehdaskunnostettuja myös saa v-storesta halvemmallakin kuin tuolta Mezzofortelta.
      Kannattaa vertailla ettei maksa 300 euron tietokoneesta 500 euroa.

      Mutta tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa. Kauppiaan laki.

      • Anonyymi

        Nyt loppuu tämän firman kusetus.

        Saivat tälläsen nootin juuri eli nyt siellä on normaalit pelisäännöt mitä nettikaupassa kuuluukin olla mm 14 päivän palautusoikeus

        Huutokaupat.com-verkkokaupalle määrättiin 100 000 euron suuruinen uhkasakko, koska se rikkoi kuluttajansuojalakia. Markkinaoikeus kielsi kuluttaja-asiamiehen vaatimuksesta menettelyn, jolla Huutokaupat.com-verkkokauppaa ylläpitävä Mezzoforte Oy on vienyt kuluttajilta oikeuden perua verkossa tehdyn kaupan. Kieltoa tehostettiin uhkasakolla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt loppuu tämän firman kusetus.

        Saivat tälläsen nootin juuri eli nyt siellä on normaalit pelisäännöt mitä nettikaupassa kuuluukin olla mm 14 päivän palautusoikeus

        Huutokaupat.com-verkkokaupalle määrättiin 100 000 euron suuruinen uhkasakko, koska se rikkoi kuluttajansuojalakia. Markkinaoikeus kielsi kuluttaja-asiamiehen vaatimuksesta menettelyn, jolla Huutokaupat.com-verkkokauppaa ylläpitävä Mezzoforte Oy on vienyt kuluttajilta oikeuden perua verkossa tehdyn kaupan. Kieltoa tehostettiin uhkasakolla

        Markkinaoikeuden tekemän päätöksen mukaisesti 25.1.2021 alkaen voi huutokaupoissa tekemänsä kaupan perua 14 vuorokauden sisällä. Se on kyllä mielestäni ihan oikein. Niin se pitää olla, tottakai kun miettii asiaa terveellä järjellä.

        Siinä mielessä ostaminen huutokaupasta muuttuu turvalliseksi, mutta uskon että kovinkaan moni ei halua enään myydä tuotteitaan huutokauppojen kautta jostain kumman syystä :):):).

        Että se siitä kauppamuodosta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Markkinaoikeuden tekemän päätöksen mukaisesti 25.1.2021 alkaen voi huutokaupoissa tekemänsä kaupan perua 14 vuorokauden sisällä. Se on kyllä mielestäni ihan oikein. Niin se pitää olla, tottakai kun miettii asiaa terveellä järjellä.

        Siinä mielessä ostaminen huutokaupasta muuttuu turvalliseksi, mutta uskon että kovinkaan moni ei halua enään myydä tuotteitaan huutokauppojen kautta jostain kumman syystä :):):).

        Että se siitä kauppamuodosta

        Laki koskee lähinnä yrittäjinä tekevää huutokauppaa. Yksityinen huutokauppias on samanlainen kuin kirpputorikauppias eli kaupassa on perävalot takuu.


    • Anonyymi

      Isossakyrössä toimivan Kone Keltto Oy:n kannattaisi myydä ja huutokaupata ennemmin toimituskuluva kuin tavaraa, koska toimituskulut maksavat enemmän kuin huudettu tuote. Ahneudella ei ole rajoja Kone Keltto Oy:llä.

      • Anonyymi

        myyvät täyttä paskaa Kuuluisi lailla kieltää tuollainen huijaus toiminta ennen kun huutaa Voisi katsoa Vish ja E-Ville Niin ei pety niin paljoa


      • Anonyymi

        Toimituskulut lukee huudetussa tuotteessa turha siitä omasta idiotismista on firmaa syyttää :D


    • Anonyymi

      Onneksi ei ole pakko tehdä tarjoustakaan mutta tyhymiä riittää kulujen maksuun.
      Esimerkkinä vaikkapa viikottain myytävä veden lämmittävä hana jolle hintaa kuluineen tulee reilusti yli satanen ainakin mikä näkyy tarjotuista hinnoista. Justiin samoja hanoja saa tuohon hintaan 3kpl suoraan kiinasta (wish, eBay). Lisävalot toinen huipennus.

      • Anonyymi

        Ostajilla on lain mukaisesti 14 vuorokauden peruutusoikeus etämyynnissä. Mikäli kohde on ehditty jo maksaa ja ostaja on sen ottanut haltuunsa, hoidetaan peruutus huutokaupat.comin ja ostajan välillä eikä ilmoittajaa vaivata asialla. Huutokaupat.com myy kohteen omissa nimissään uudelleen. Toki tässä edellytetään, että ilmoittaja on kertonut kohteesta rehellisesti ja kohde on vastannut huutokauppailmoituksen kuvausta.

        Jos ostaja peruu kaupan, kun kohde on vielä ilmoittajan hallussa, niin tässä tilanteessa huutokaupat.com voi purkaa kaupan ilmoittajalle saakka, eli ilmoittajan on pidettävä kohde itsellään ja hän voi sen halutessaan laittaa uudelleen myyntiin.

        Ja jos palauttaa huudetun auton niin siitä vähennetään ainakin 8%
        Lisää täältä : https://huutokaupat.com/arvon-alentuminen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ostajilla on lain mukaisesti 14 vuorokauden peruutusoikeus etämyynnissä. Mikäli kohde on ehditty jo maksaa ja ostaja on sen ottanut haltuunsa, hoidetaan peruutus huutokaupat.comin ja ostajan välillä eikä ilmoittajaa vaivata asialla. Huutokaupat.com myy kohteen omissa nimissään uudelleen. Toki tässä edellytetään, että ilmoittaja on kertonut kohteesta rehellisesti ja kohde on vastannut huutokauppailmoituksen kuvausta.

        Jos ostaja peruu kaupan, kun kohde on vielä ilmoittajan hallussa, niin tässä tilanteessa huutokaupat.com voi purkaa kaupan ilmoittajalle saakka, eli ilmoittajan on pidettävä kohde itsellään ja hän voi sen halutessaan laittaa uudelleen myyntiin.

        Ja jos palauttaa huudetun auton niin siitä vähennetään ainakin 8%
        Lisää täältä : https://huutokaupat.com/arvon-alentuminen

        Ei muuten pidä paikkaansa. Kaikki lankeaa ilmoittajan niskaan


    • Anonyymi

      Kaikki tavara menee muilla kanavilla kuin huutokaupassa parempaan hintaan kaupaksi, kun ei lähe pyytelen liikoja. Itse olen kokenut sen monta kertaa

    • Anonyymi

      Huutokauppassa myydään autokameroita ja peruutuskameroita jotka ovat ihan paskoja kun huudat katso Vish ja e-Ville si sinne påinkään kun luvataan aivan paskaa

    • Anonyymi

      Täyttä paskaa myyvät. Agrekaatti, moottorisaha ja monia muita tuotteita jotka ei toimi tai toimivat hetken. Suosittelen kaikille että eivät osta Keltolta mitään. Tuommoinen toiminta on aivan vastuutonta. Huomatkaa että kivijalka liikkeistä löytyy halvemmalla ja voi kätevästi purkaa kaupat jos tuote ei toimi.

    • Anonyymi

      Kyllä kun lukee näitä artikkeleita, on parempi ettei laita huutokauppaan omia tuotteitaan, tai omaa firmaansa esille. On se niin paskasta tekstiä, että maine menee.
      Parempi olla esillä muilla myyntikanavilla

    • Anonyymi

      Kone Keltto Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy
      Huippulaadukas titaaniporasarja 170 osaa, Isokyrö MYY TÄYTTÄ P...A--kAAA

    • Anonyymi

      Olen seuraillut myös tätä touhua jonkin aikaa, mietityttää esim. pore-altaiden
      myynnit. Kukakohan siellä nostelee hintoja, kun aika nopeasti joskus nousevat.
      Mahtaakohan kaikkia edes myyty, vai olisko kyseessä vaan hinnan vedätys ylöspäin ?

      Mahtaiskohan olla saatavilla listaa ostajista ?

    • Anonyymi

      Älä koskaan huuda täältä mitään, toimii kahdella eri nimellä RK realisointi ja Kone keltto omistajat ovat samat, kuluttajaa rahastetaan samoilla tuotteilla ja huijataan ylisuurilla toimitusmaksuilla

    • Anonyymi

      Täyttä paskaa kaikki tavarat ja muka hyväksynyt kaikki huudot, just ei hyväksynyt mun huutoa. Huijareita ovat.

    • SAKA on yksi pahimpia. Nykyään huutokaupat.com sivuilla laitetaan noutokulu 149-199€ autoihin ja peruutustapauksessa se yritetään viedä. KKV on ottanut asiaan kantaa seuraavasti

      https://www.kuluttajariita.fi/fi/index/lautakunnanratkaisuja/kaytetynhenkiloautonetamyyntijaarvonalennus.html

      Minulta oli autosta viety sisätilanlämmitin ja -johto. Reklamoin heti, mutta Oulun Sakan myyjä vain "vittuili" että peru kauppa. Oli varmaan nyyssinyt sen itselleen. Reklamaation jälkeen soitin huutokaupat.comiin, jossa yllättävän ystävällinen naisvirkailija kuunteli ja lähetti reklamaatiolomalleen, jonka täytin. Sain siinä tietää, että noutokuluja ym.ei palautettaisi. Siksi otin yhteyttä KKV:hen. En jätä asiaa tähän!
      Huutokaupat.com menettää kyllä asiakkaita, jos se minusta on kiinni.

    • Anonyymi

      Onhan se mielenkiintoista. Olin nimittäin huutamassa autoa ja tulin toiseksi. Sitten vuorokauden päästä, kun voittaja oli perunutkin kaupat, niin autoa kaupattiin minulle huutamallani hinnalla. Eli tunteet peliin, mutta eipä onnistanut tällä kertaa, kun en tarttunut täkyyn. Mietin vaan, että kukas takaa, että sen kaupan voitti joku ulkopuolinen taho eikä se autoliikkeen vedätyshuutaja...?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe