Diandra!

on paras!

Diandra on selkeesti parhain! Upea ja voimakas ääni, ja vielä selvästi nauttii esiintymisestä. Kunnollisen oloinen, suloinen ja pirtsakka tyttö. Ehdottomasti ainekset voittaa vaikka koko kisa!

:)

16

752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tähtiainesta

      Samaa mieltä. Diandra on paras.

    • heidipoo

      Dianralla on kyllä upea ääni. Nähdyn perusteella todella nauttii esiintymisestä ja on luonnollisen oloinen kameran edessä. Aina hymy huulilla, se tarttuu :)

    • ttttt76

      jep, kyllä löytyy likalta ääntä... ja hymyä...

    • 56+56

      kaikkien aikojen paras lauluja idolsissa ja muutenkin.... mutta tietysti taas äänestykset menee miten menee...mutta hänestä vielä kuullaan.

    • diandra fani

      Pystyiskö/voisiko joku laittaa diandran esitykset youtubeen, koska asun ulkomailla enkä pysty katsomosta katsomaan. Haluaisin nähdä kovasti, kiitos! :)

    • katsotaan toivotaan

      Parhaita laulajia, ehkä paras, ainakin laulu tulee selvästi rennosti hänestä. Monella tuntuu olevan melkoiset kireydet kropassa, ääni ei lähde ulos rennosti. Hänen kuitenkin tulee pystyä selvästi parempaan eläytymiseen lavalla. Hän esimerkiksi pystyy laulamaan voimakkaasti, uhmakkaasti, mutta sama ei tunne ei välity silmistä, kasvoista, kropasta. Mielestäni epävarmuutta. Toivottavasti pystyy tulemaan kuorestaan ulos.

      Mielestäni tässä on se asia, joka on Diandran JOKO - TAI, juttu. Jos pystyy esiintymään lavalla muutenkin kuin laulamalla, niin silloin hän on lähellä voittamista.

      • Diandra rules

        Niin, nämä ovat niin makuasioita. Minulle taas Diandran esiintymisestä välittyi edellä mainitsemiasi asioita. Pidän hänen eleettömästä tyylistään ja mielestäni hänellä on ikäisekseen erittäin voimakas tahtotila esiintymisissään. Ja tietyllä tavalla minusta 17-vuotiaassa pitääkin olla vielä jotain nupullaan, muuten hän ei vaikuttaisi ikäiseltään. Joka tapauksessa: Idols-historian teknisesti taitavin ja mielestäni myös kiinnostavin laulaja tähän mennessä.


    • d-fani

      musta on juurikin mahtavaa, että laulaa millä korkeudella tahansa, niin kropasta ei väänny väkinäistä liikettä ja naamasta rumaa vääntelyä.. Diandra on sataprosenttista voittaja ainesta! Sen huomasi heti jo koelauluissa:) Nyt äänet Diandralle ja tyttö voittoon!

    • Diandra fani

      Ei se haittaa, vaikka hän ei Idolsia voittasikaan! Diandrasta kuullaan joka tapauksessa lisää, hän on niin lahjakas!

    • piiaketo

      vau tätä neitosta. vie kaikkia ihan kirkkaasti, upeaa katsoa hänen edistymistään. vaatimaton ja lahjakas. oi kun ihana ääni ja luonne. paljon onnea ja menestystä.

    • Reimatsi

      Diandra on kyllä hyvä laulaja, mutta jonkinlaisena puutteena on se, että ei oikein tulkitse tekstiä laulaessaan. Verratkaa vaikkapa Niinan ja Diandran teatteriviikonloppuna samasta Adelen biisistä. Diandra lauloi hyvin, mutta tekstillä ei tuntunut olevat mitään merkitystä suoritukseen. Niinalla tuokin asia oli kohdillaan, joten pidin hänen suoritustaan parempana.

      • no niin ja näin

        Makuasia. Minun mielestäni Diandra tulkitsee tekstiä hyvinkin vahvasti. Laulajien persoonat ja tyylit vetoavat eri tavalla eri ihmisiin, joten et voi sanoa, että Diandran puute on, ettei hän tulkitse tekstiä. Sen sijaan voit sanoa, että SINUN mielestäsi hän ei tulkitse tekstiä. Minulle Diandran tulkinnat ovat olleet hyvinkin koskettavia.


      • _____name it

        Tämä häiritsee myös jonkin verran itseäni. Vaikuttaa jonkin verran konemaiselta. Varmaan miettii liiaksi laulutekniikkaa.


    • Didi!

      Kyllä tää Didi vie kaikkia ihan 6-0. Kaikki esitykset koelauluista alkaen on saanu ihon kananlihalle, mikä tarkoittaa että tyttö on onnistunu jokaikisessä esityksessään. Paras ääni ikinä koko Suomen Idolsis!! :)

      Nyt haluaisin kuulla Didiltä jonkun repäisevämmän biisin, ku nuo rauhalliset se ainaki taitaa oikein loistavasti!

      • eiväkisten

        ihan hyvä on mutta onko idoli ?mull on sellai käsitys että jotain puuttuu , on vaan laulaja joka ei niin hirveest kosketa olemuksellaan ...sorry


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      126
      1625
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      100
      1193
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1068
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      995
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      871
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      803
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      784
    8. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      49
      772
    9. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      763
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      751
    Aihe