Diandra!

on paras!

Diandra on selkeesti parhain! Upea ja voimakas ääni, ja vielä selvästi nauttii esiintymisestä. Kunnollisen oloinen, suloinen ja pirtsakka tyttö. Ehdottomasti ainekset voittaa vaikka koko kisa!

:)

16

737

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tähtiainesta

      Samaa mieltä. Diandra on paras.

    • heidipoo

      Dianralla on kyllä upea ääni. Nähdyn perusteella todella nauttii esiintymisestä ja on luonnollisen oloinen kameran edessä. Aina hymy huulilla, se tarttuu :)

    • ttttt76

      jep, kyllä löytyy likalta ääntä... ja hymyä...

    • 56+56

      kaikkien aikojen paras lauluja idolsissa ja muutenkin.... mutta tietysti taas äänestykset menee miten menee...mutta hänestä vielä kuullaan.

    • diandra fani

      Pystyiskö/voisiko joku laittaa diandran esitykset youtubeen, koska asun ulkomailla enkä pysty katsomosta katsomaan. Haluaisin nähdä kovasti, kiitos! :)

    • katsotaan toivotaan

      Parhaita laulajia, ehkä paras, ainakin laulu tulee selvästi rennosti hänestä. Monella tuntuu olevan melkoiset kireydet kropassa, ääni ei lähde ulos rennosti. Hänen kuitenkin tulee pystyä selvästi parempaan eläytymiseen lavalla. Hän esimerkiksi pystyy laulamaan voimakkaasti, uhmakkaasti, mutta sama ei tunne ei välity silmistä, kasvoista, kropasta. Mielestäni epävarmuutta. Toivottavasti pystyy tulemaan kuorestaan ulos.

      Mielestäni tässä on se asia, joka on Diandran JOKO - TAI, juttu. Jos pystyy esiintymään lavalla muutenkin kuin laulamalla, niin silloin hän on lähellä voittamista.

      • Diandra rules

        Niin, nämä ovat niin makuasioita. Minulle taas Diandran esiintymisestä välittyi edellä mainitsemiasi asioita. Pidän hänen eleettömästä tyylistään ja mielestäni hänellä on ikäisekseen erittäin voimakas tahtotila esiintymisissään. Ja tietyllä tavalla minusta 17-vuotiaassa pitääkin olla vielä jotain nupullaan, muuten hän ei vaikuttaisi ikäiseltään. Joka tapauksessa: Idols-historian teknisesti taitavin ja mielestäni myös kiinnostavin laulaja tähän mennessä.


    • d-fani

      musta on juurikin mahtavaa, että laulaa millä korkeudella tahansa, niin kropasta ei väänny väkinäistä liikettä ja naamasta rumaa vääntelyä.. Diandra on sataprosenttista voittaja ainesta! Sen huomasi heti jo koelauluissa:) Nyt äänet Diandralle ja tyttö voittoon!

    • Diandra fani

      Ei se haittaa, vaikka hän ei Idolsia voittasikaan! Diandrasta kuullaan joka tapauksessa lisää, hän on niin lahjakas!

    • piiaketo

      vau tätä neitosta. vie kaikkia ihan kirkkaasti, upeaa katsoa hänen edistymistään. vaatimaton ja lahjakas. oi kun ihana ääni ja luonne. paljon onnea ja menestystä.

    • Reimatsi

      Diandra on kyllä hyvä laulaja, mutta jonkinlaisena puutteena on se, että ei oikein tulkitse tekstiä laulaessaan. Verratkaa vaikkapa Niinan ja Diandran teatteriviikonloppuna samasta Adelen biisistä. Diandra lauloi hyvin, mutta tekstillä ei tuntunut olevat mitään merkitystä suoritukseen. Niinalla tuokin asia oli kohdillaan, joten pidin hänen suoritustaan parempana.

      • no niin ja näin

        Makuasia. Minun mielestäni Diandra tulkitsee tekstiä hyvinkin vahvasti. Laulajien persoonat ja tyylit vetoavat eri tavalla eri ihmisiin, joten et voi sanoa, että Diandran puute on, ettei hän tulkitse tekstiä. Sen sijaan voit sanoa, että SINUN mielestäsi hän ei tulkitse tekstiä. Minulle Diandran tulkinnat ovat olleet hyvinkin koskettavia.


      • _____name it

        Tämä häiritsee myös jonkin verran itseäni. Vaikuttaa jonkin verran konemaiselta. Varmaan miettii liiaksi laulutekniikkaa.


    • Didi!

      Kyllä tää Didi vie kaikkia ihan 6-0. Kaikki esitykset koelauluista alkaen on saanu ihon kananlihalle, mikä tarkoittaa että tyttö on onnistunu jokaikisessä esityksessään. Paras ääni ikinä koko Suomen Idolsis!! :)

      Nyt haluaisin kuulla Didiltä jonkun repäisevämmän biisin, ku nuo rauhalliset se ainaki taitaa oikein loistavasti!

      • eiväkisten

        ihan hyvä on mutta onko idoli ?mull on sellai käsitys että jotain puuttuu , on vaan laulaja joka ei niin hirveest kosketa olemuksellaan ...sorry


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6680
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      3977
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2025
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1979
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1525
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe