Tyttäreni itsetyydyttää...

Äiti-32

Tyttäreni on 12-vuotias. Hän itsetyydyttää, mikä on mielestäni suhteellisen ok. Ainut ongelma on se, että hän tekee sen äänekkäästi. Jotenkin se kuvottaa kuunnella oman lapsen huohotusta. Enkä kehtaa sitä hänelle mainita, tyttöraukalla menisi lopun iäksi nautinto. Hän siis tekee sen omassa huoneessaan ovi suljettuna. Sain tässä lähipäivinä selville, että hän on kierrellyt seksisivustoilla ja meillehän on siittä viiruksia tullut. Tämäkin on vaikea sanoa... enkä koe huomauttamista tarpeelliseksi. Suurin ongelma tässä on se, ettei hän halua kuunnella, kun yritän puhua hänelle seksistä & itsetyydytyksestä. Aikoinaan olisi minulle ollut apua jonkinlaisesta tiedosta. Hän on siis jo noin 2vko:n ajan joka päivä, useasti, itsetyydyttänyt. Se on vähän liikaa noin nuorelle? En tiedä. Olisi kiva pystyä kertomaan.... jos tytär itse hyväksyisi juttelun...

56

18345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antaisit nyt olla

      Hanki vaikka korvatulpat, anna tyttäresi kasvaa normaalisti aikuiseksi, jos tämä ei feikki ollut.

      • NÄITÄ

        "Huolestuneen äidin" kirjoituksia, joista feikki paistaa on säännöllisin väliajoin, en tiedä, mikä on tarkoitus.
        Vaikka kuinka hyvin koitettaisi kirjoittaa, niin kuitenkin kirjoitus paljastaa, ikäänkuin lapsi oli joku vajaamielinen, kehitysvammainen.


      • Äiti-32
        NÄITÄ kirjoitti:

        "Huolestuneen äidin" kirjoituksia, joista feikki paistaa on säännöllisin väliajoin, en tiedä, mikä on tarkoitus.
        Vaikka kuinka hyvin koitettaisi kirjoittaa, niin kuitenkin kirjoitus paljastaa, ikäänkuin lapsi oli joku vajaamielinen, kehitysvammainen.

        Anteeksi, mutta loppu osasta sinun tekstiä en saanut selvää. Haukutko lastani vajaamieliseksi kehitysvammaiseksi vai minua? Ja tämä "huolestunut äiti" oli kyllä aika outo... tajusin oikeastaan vain, että luulet kirjoitustani valeeksi.


      • NÄITÄ
        Äiti-32 kirjoitti:

        Anteeksi, mutta loppu osasta sinun tekstiä en saanut selvää. Haukutko lastani vajaamieliseksi kehitysvammaiseksi vai minua? Ja tämä "huolestunut äiti" oli kyllä aika outo... tajusin oikeastaan vain, että luulet kirjoitustani valeeksi.

        Siis valtaosa täällä olevista kirjoituksista on keksittyja ja usein miehen, joka tekeytyy naiseksi, kirjoitusten sisältö paljastaa sen,
        Nämä lasten itsetyydytys kertomukset toistuvat säännöllisesti lähes sanasta sanaan, kuin ne olisivat yhden ja saman henkilön tuotoksia.
        Niistä voi vetää sen johtopäätöksen, että täysin ei ole osattu asiaa esittää siten, kuin ne oikeassa elämässä tapahtuvat, etenkin kun tällaisia asioita todellisuudessa tuskin tänne tiedotetaan.
        Kirjoitukseni Ei ollut suunnattu Äiti-32, teen henkilökohtaisesti- sorry sorry


    • Äityli myös

      Voit huomauttaa asiasta esim vieraiden tai sukulaisten läsnä ollessa. Esim tähän tapaan, -Kylläpä tuo meidän tyttö runkkaa kova äänisesti joka päivä, pitäisi tässä varmaan hankkia huoralle tekokyrpä.

    • aika paha 12v nuori ja himokas ehkä on parempi, että tekee niin sen sijaan harrastaisi seksiä vanheman miehen kanssa.

    • Jos on 12v niin parempi, että tyydyttää itseensä kun harrastaa seksiä vuoden tai muutaman vuoden vanhemman henkilön kanssa. Silloin ei voi tulla raskaaksi, saada tauteja, tai joudu katumaan myöhemmin mitä tuli tehtyä. Tietenkin jos

      halut ovat kuvat eikä ole kundia niin minkäs sille voi. Vai olisiko parempi, että hän harrastaisi seksiä vanhemman miehen kansaa ja hänestä tulisi Seksiaddikti ? tai saisi taudin, tai pahemassa tapauksessa tuli raskaaksi ? kun sen ikäiset ei oikein ole perillä kondomeista tai e-pillereist. Sinuna miettisin kumpi on parempi / pahempi

      Jokaisella on oikeus tyydyttää seksuaalisia halujaan eritavoilla
      1. itsetyydytys käsin
      2. Sama seksileluilla
      3. Harrastaa seksii

    • Kotiäiti-40

      Anna tytön runkata ja nauttia. Se on nyt uutta hänelle. Kyllä se vähenee kun iikää ja muita harrastuksia tulee. Keksi hänelle erilasia harrastuksia ja muuta menoa, että jää vähemmän aikaa masturboida! Muuten se on ihan normaalia tuossa iässä. Jotkut runkkaa vähemmän. Toiset taas enemmän. Minä tyydytän itse itseäni useita kertoja viikossa, vaikka on ukkokin käytössä!

    • Consultti

      Hei! Ei nää oo sellaisia asioita, joista kuuluisi ilmoitella kaiken maailman kuullen jossain nettipalstalla. Kysy joltain asiantuntijalta, jonka tehtävänä on antaa perheneuvontaa vanhemmille, joiden ei pitäisi olla vanhempia ollenkaan !!!

    • Huolestunut ihminen

      Ihmiset on luotu nauttimaan seksistä ja kaikkien pitäisi se ymmärtää. Kyseinen "huolestunut äiti" on joko unohtanut miltä tuntui olla murrosikäinen ja aloittaa tutustumine omaan kehoonsa tai on vain yksinkertaisesti ääliö, miten on mahdollista, että oma lapsi tuottaa kuvotuksen tunteita missään olosuhteissa. En ymmärrä, mielestäni huolestuneen äidin pitäisi oppia hyväksymään oman lapsensa kehittyminen ja nauttia myötäelämisen kautta. Näin on näreet.

    • 10+14

      Niin,siis ei tuon ikäiset välttämättä halua keskutella mistään seksin liittyvästä,joten
      sinun tehtäväksi jää painottaa että ei siinä ole mitään hävettävää tai noloa.Ihan samanlainen tarve kuin syöminen ja juominen.
      Ja voithan sinä puhua asioista vaikka tyttö ei vastaisikaan mitään.
      Oikeastaan se olisi pitänyt tehdä jo pari vuotta siten,koska kouluissa liikkuu juttuja jotka ovat aivan vääristyneitä.Tärkeintä olisi jättää jälkeen ilmapiiri mssä tyttö voisi kertoa tai kysyä mieltä painavia asioita seksiin liittyen.

      • pari

        ihan normaalia vaikka olen mies anna olla älä häpee


    • isokulliakoäippätaht

      Itse tyydytän 5kertaa per päivä:D

    • korvatulppia kanssa suosittelen taikka TV päälle, tai musaa,jos ovi on kii niin anna tytön olla!!

      • normaaaaaaalia

        Luonnollinen asia mutta onko se nyt laitaa että asia hallitsee koko perheen elämää ääntelyn ja muun ähkimisen takia. Tytön pitää pikkuhiljaa tajuta että nämä on intiimi asioita joiden ei pitäisi muille kuulua....kuulua sanan molemmissa merkityksissä.


      • normaaaalia

        Jep jep ..tasapainoista ja normaalia perhe-elämää.. "jahas,taas se alkaa,täytyypä laittaa salkkareita kovemmalle" tai syödä iltapalaa tulpat korvissa kovaäänisen masturboinnin takia. Kyllä sille tytölle pitää jotenkin tuoda ilmi että nyt kuuluu liian kovaa. Tuo koputus oveen ja muka viaton"mikä hätänä" kysymys on ihan hyvä ja kivuton konsti.


    • täällä kaikki pervot lukee ja pohtii sun tytärtä,ei hyvä

    • normaaaaaaaaaaaaalia

      Normaaliahan tuo tyydyttäminen on mutta vähän mietitytti se että kun lapsi/nuori löytää nämä asiat niin yleensähän ne pyritään hoitamaan niin salassa muilta kuin mahdollista. Tytön pitäisi ehkä oppia että tämä on normaalia mutta kuitenkin intiimi ja oma asia,voihan tietysti olla että hän ei tiedä että kuulet.

    • Consultti

      Jospa juttelisit NIMETTÖMÄNÄ näistä asioista jollain asiantuntijapalstoilla. Tämä on ihan pelkkä keskustelupalsta vaan eikä kukaan muu luule olevansa asiantuntija tässä asiassa kuin ehkä sinä ja ehkä lapsi paran isä.

      Toivottavasti ette ole mennet jo kailottamaan noista asioista tutuille niin että tietävät lapsen nimeltä. Kyllä niillä olisi ihmettelemistä, millaiset vanhemmat lapsi parka on saanut !

      • pi11u-iivari

        Eikös tämä ole se viisasten kerho, jossa yksi kysyy ja sata vastaa, siis yksi viisas kysyy ja 100 tyhmää menee vastaamaan.
        Jokainen voisi keksiä sopivia aloituksia tänne kuten:
        "ootteko tyydyttänyt kirnulla" tai
        "apua haluaisin tyydyttää suihkulla, mutta en osaa avata hanaa".
        tai, "runkkaan niin, että vaahto lentää"

        Keskustelupalstoiksihan nämä on nimetty, mutta ei täällä kukaan keskustele siinä mielessä, mitä keskustelulla tarkoitetaan.
        Jos joskus on naisella joku intiimi ongelma, jota ei ainakaan toiselle henkilölle kasvokkain voi mennä sanomaan, niin se poistetaan, ehkä pari tyyppiä on ehtinyt v1tuilla tyylinsä mukaan.


    • Ei v*ttujen kevät

      On taas huolia ihmisillä.

      Seuraavaksi on varmaan maailmanloppu kun löytyy tyttö kävelevän käsikädessä jonkun ikäisensä pojan kanssa.

    • Ja tämä

      kaikki tapahtuu luonnollisesti Keravalla, väsynyttä provoa taas.

    • Kun huohotus alkaa laita radio päälle. Juttelu tuntuu tytöstä nololta.

    • okiygt

      Kun minä nuorena tyttönä tyydytin, ja pidin hyvinkin kovaa ääntä en tajunnut että sitä kukaan kuulisi.. Kokeileppas tehdä sama kuin oma äitini. Seuraavana päivänä hän tuli luokseni ja kysyi että mikä oli yöllä hätänä, kun huoneestasi kuului ääniä. Varmasti tajusi mistä oli kyse ja voi sitä hävetyksen määrää..

    • Olisinpa 13w

      Itse aloitin tyydyttämäisen 13-vuotiaana(: Silloin tyydytin yli 2 kertaa viikossa ! Anna tytön olla rauhassa !

    • skikaakika

      Keksi pervo mies 40-v jotain utta

    • Ei vissiin saa ihmisiä enään syyllistää, no teempä sen taas ! aika uus avuton olet kun et osaa hoitaa ongelmaa! kannattais ojentaa lasta tuosta asiasta, ja kertoa, ettei ole oikein.

    • kymmenenplusviisitoi

      Seuraavan kerran ku runkkaileepi, avaa ovi ja tuo pyykit sisälle tytön huoneeseen. :----------)

    • Härkää sarvista

      Kyllä olisi vaan paikalla jutella asioista rohkeesti, tyttäresi saattaisi tuntea itsensä myös henkisesti kypsemmäksi jos juttelette asioista aikuiseen tyyliin. Saattaisi jopa luottamus parantua puolin ja toisin.Tosin kyllä myönnän ettei aihe ole kaikkein helpoin, puhua itsetyydytyksestä mutta kaikki sitä tekee kuitenkin,

    • Oletan nyt, että kyseessä ei ole provo, vaan tositilanne. Erään kirjoittajan vinkki kuulosti aika hyvältä. Kysyä, onko jotain hätänä, kun huoneesta kuuluu outoja ääniä. Jos tyttö ei vain ole tajunnut pitävänsä ääntä.

      Siksi toiseksi voisihan asiassa turvautua asiantuntijaan. Ottaa vaikka yhteyttä kouluterveydenhoitajaan ja keskustella asiasta. Pyytää vaikka psykologin konsultaatiota. Se riski tietysti on olemassa, että aletaan selvittää, onko lapsi joutunut seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi, jos kovin äkillisesti ja runsaasti on kiinnostunut seksuaalisista toiminnoista. Sitäkin asiaa voi miettiä. Esim. netin kautta nuori on voinut tulla häirityksi. Mahdotonta ei ole sekään. Onko tytöllä huoneessaan netti?

      • haloooo

        tai sitten voi olla vain normaalia kehittymistä. kyllä kai seksi alkaa nuorella olla aika varhaisesta jotenkin esillä. miksi on aina epänormaalia, jos tyttö/nainen nauttii kehostaan?


      • halojaa
        haloooo kirjoitti:

        tai sitten voi olla vain normaalia kehittymistä. kyllä kai seksi alkaa nuorella olla aika varhaisesta jotenkin esillä. miksi on aina epänormaalia, jos tyttö/nainen nauttii kehostaan?

        Ei ole epänormaalia tyydyttää itseään mutta pointti onkin se että onko normaalia ettei tyttö yhtään varo että muut kuulee?


    • apuasulle

      yksinavaruudessa - vastauksesi oli hyvä!

      Monet sanoivat tällä palstalla, että tyttäresi tuntisi itsensä kypsemmäksi keskustelun myötä. Voit sanoa hänelle että seksuaalisuus on yksityisasia, eikä sitä kuulu jakaa kenen tahansa kanssa. Toisaalta tyttöä voi nolottaa ja hävettää tilanne, jonka seurauksella hän lopettaa tyydytyksen.

    • näin sse vvaann onn

      Kumpi teillä on aikuinen perheessä? Jos sinä haluat keskustella asiasta, niin silloin keskustelette asiasta.
      Vähintäänkin se, että on surffailu pornisivustoilla, on otettava esiin jo senkin takia että sieltä on teille tullut vituksia, voit kertoa että maksat laskut pankkiin samalta koneelta ja siinä on tarpeeksi syytä ottaa asia puheeksi.

      Jos annat tässä asiassa periksi, en enää yhtään ihmettele mistä kaikki vellihousut tulee.

      • Joskus fiksukin

        Virusturva kuntoon sinne koneelle! Samalla voit neuvoa tytärtä, että ihan kuten koneen pitää olla virussuojattu, niin seksihommissa (sitten miesten kanssa joskus) käytetään toisenlaista suojausta, eli kortsua.


    • nimimerkki12121212

      Itse tyydytä itseäsi ja voihki, et kuule lapsesi voihkimista.

    • 17+16

      Anna tyttäres olla rauhassa ja jos nii hirveesti koneen sivuhistoria ahistaa ni tyhjennä se tai hommaa itelles oma data ni voit itekki surffailla missä haluut ilman et joku stalkkaa jälkiäs!

      Tossa iässä kehitystä ihminen on kaikista haavoittumaisillaan ni nyt sulla on se paras tilaisuus polkea jälkikasvus maahan ja varmistaa mielenterveysongelmat koko loppuiäksi, myöhemmin se ei välttämättä enää onnistu.

      Kaikkein parasta jos et puutu asiaan millään tavalla tai jos mekkala nyt oikeesti häiritsee sun tv:n kattomista ni enintää kävelet huoneen ohi tai puhut asunnossa niin että tyttäres tajuaa että ääni kuuluu huoneeseen, niin mahdollisesti myös toisinpäin, ja että tuo ohjattu päivätoiminta kannattaa siirää turvallisempaan ajankohtaan ja paikkaan

      Ja mikä on liikaa ja mikä liian nuorena? Haluutko vielä pistää jotkut runkkausrajat, ketäköhän se palvelee, lukuun ottamatta sun tv:n katselua? Eiköhän me jokainen ite tiedetä se sopiva määrä ja ikä parhaiten itse?

      Minä itse? Voin sanoa että tiedän mistä puhun, omakohtaisia kokemuksia huonosta kasvatuksesta vaikkakaan ei seksuaalisuuden osalta. Lopputulos kuitenkin yhtä suuri vahinko jota sinä mahdollisesti saat aikaan puuttumisellasi, yritä siis oppia toisen virheistä. Olen itsekin syyllistynyt ihmisten tahalliseen provosointiin suomi24:ssä mutta en kuitenkaan näissä aiheissa jotka rupee liikaa vituttamaan.

      • ei iällä oo väliä

        miks tyttäres ei sais tyydyttää itseään? Mäkin muistan miten tein ihan samaa tossa iässä.


      • normaaalia
        ei iällä oo väliä kirjoitti:

        miks tyttäres ei sais tyydyttää itseään? Mäkin muistan miten tein ihan samaa tossa iässä.

        "miks tyttäres ei sais tyydyttää itseään? Mäkin muistan miten tein ihan samaa tossa iässä. " ...Niin meikäläinenkin mutta YRITIN PITÄÄ ASIAN SALASSA. Ikä ei ole tässä se ongelma.


    • nainen 28

      Ei itsetyydyttämisessä ole mitään pahaa, mutta SINULLA on myös oikeudet!! Ei lapselle aiheuta traumaa se, että esim.hänen taas hoideltuaan itsensä sanot, että "Voisitko olla tästä lähdin hiljempaa, koska ääntelysi kuuluu olohuoneeseen saakka, enkä pysty keskittymään xxx:ään (mitä konkreettista olet tekemästä)" tms. neutraalia, joka keskittyy SINUN KONKREETTISIIN tekemisiisi, jotka häiriintyvät ääntelyn takia. Silloin kyseessä ei ole "masturbointi on huono asia" vaan "melutaso on liian kova"

      En minäkään siinä iässä halunnut vanhempieni kanssa jutella seksistä. Voisitko lainata kirjastosta seksi(tieto)kirjan (jossa lukee myös masturboinnista) tyttärellesi ja jättää sen hänen huoneensa pöydälle? Hän voi sitten itsekseen lukea sitä huoneessaan tarvitsematta punastella.

    • Runkkariukko

      Joka päivä ei ole "liikaa"! Eikä edes monta kertaa joka päivä ole liikaa. Omien halujen mukaan, ei kukaan toinen voi määrätä mikä on sopivaa tai mikä on liikaa. Anna tytön nauttia uudesta kivasta asiasta elämässään ja pistät radion tai telkkarin isommalle. Ja jos olet "kateellinen" tyttärelle, voit peuhata miehesi kanssa omassa punkassa tai käydä vieraissa, jos ei omaa ukkoa enää kämpässä ole.

    • AnneX

      Meillä tyttö aloitti nää touhut jo viidennellä luokalla. Niin minäkin siloin joskus. Nyt meidän pikkuinen on jo 16v nainen ja hoitaa asiansa aika ääneti. Niinä aamuina kun menee kouuun klo 10 hän käy "isolla suihkulla" joka tarkoittaa myös sitä.

    • juuuh

      Neuvon ettet tee samalla tavalla kuin minulle tehtii(äitini sai selville, että katsoin aikuisviihdettä). Älä siis pistä koko perhettä istumaan rinkiin ja pidä saarnaa siitä, että aikuisviihde ei ole sellaista mistä kuuluu ottaa vinkkejä yms. Se on hieman alentavaa.

      Ehkä voisit kokeilla puhua asiasta hienovaraisesti ja vähän "kierosti"(en nyt löydä oikeaa sanaa :'

    • nuorena-aloittanut

      Aloitin itsetyydyttämisen hyvin nuorena, ehkä 10v? Ja häpesin sitä kun se tuntui niin hyvältä ja tein sitä päivittäin. Mutta se sitten kyllä rauhoittuu!! Anna tyttäres nauttia itestään, olet varmasti itsekkin nuorempana!

      Se kyllä vie ilon koko touhusta jos nyt menet jotakin sanomaan hänelle itetyydyttämisestä! Itse aina pelkäsin "mitä jos ne kuulee, mitä jos ne saa selville mitä mä teen". Yritä ilmaista että itsetyydytys on ok asia! vaikka se nyt äänteleekin isosti niin älä mene sanomaan sille.. Laita vaan musiikkia päälle!

    • Anonyymi

      hyvä että et ole sanonut sille mitään mutta voit vaan sanoa että on olemassa aikuisten sivustoja ja niitä ei saa katsoa ja että ne jotka ovat katsoneet liian kauvvan niin he menettävät halunsa oikeaan elämään paitsi jos he lopettavat niin tuskin 2 kuukautta niin oikea elämä taas kiinnostaa mutta kunhan sanot että et tiedä että mitä hän katsoo mutta sanot että haluat vain varoittaa mutta sano että et syytä sitä mistään tai sitten

      • Anonyymi

        Kymmenessä vuodessa olet kadottanut kyvyn kirjoittaa omaa äidinkieltä?

        Missä sinulla on pisteet, pilkut ja isot alkukirjaimet?

        Katso noita 11 vuoden takaisia viestejä. Kaikilla kirjoittajilla on isot alkukirjaimet sekä pisteet ja pilkut paikoillaan. Sinulla taas pelkkä sanaseinä jossa ei ole päätä eikä häntää. Oletko ylpeä siitä että olet noin saatanan tyhmä?


    • Anonyymi

      älä sano sille mitään runkkamisesta niin

    • Anonyymi

      Ap on 11 kohta 12v vanha postaus.

      Tytär on nyt siis 23 - 24v ja tuskin enää tarvitsee kenenkään neuvoja =D. Hyvin mielelläni kuuntelisin ja katselisin hänen tekevän sen nykyään. Veikkaan, että 90% muistakin miehistä tahtoisi nähdä 23v naisen masturboivan. Hothothot ....

    • Anonyymi

      Jos et ole onnistunut pitämään jatkuvaa luontevaa keskustelua seksistä tyttären kanssa jo parivuotiaasta lähtien, nyt on taatusti myöhäistä. Hän on sellaisessa iässä, että ei voi aloittaa keskustelua. Jatka tabun pitämistä. Missään tapauksessa ei kuitenkaan pidä olla huomaavinaan.

    • Anonyymi

      Onpa erikoista, jos on siis totta.

      Itse olen itsetyydyttänyt lapsesta alkaen, mutta jo ihan pienenä lapsenakin sen tajusi, että kyseessä on sellainen oma juttu ja salaisuus.

      On ihan mahdollista saada orgasmi ähkimättä ja ääntelemättä.

    Ketjusta on poistettu 45 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8925
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1247
    Aihe