top 15

Hoilailija

Hyvähyvä! Olen erityisen iloinen Ninan puolesta. Hänellä on aivan mahtavaa syvyyttä äänessään. Itsetunto kun pääsee korjaantumaan; hänestä kuullaan vielä.

Diandra on aivan mainio- voittajasuosikkini. Ääni kuin helmeilevää hopeaa ja lavaesiintyminen upeaa.

Vihdyin seurassanne!!!

14

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhaohjelma

      mutta pitää näyttää hyvältä l. ehdottomasti hyvännäköinen idoli on aina voittaja

    • Arttufani

      Oma suosikkini on TOP15 porukasta tämä vaalea poika, Arttu. Ihmettelen suuresti, miksi häntä ei ole näytetty kovinkaan paljoa tv-jaksoissa. Pari hyvää lauluvetoo on löytynyt Katsomon klipeistä. Siellä pojan ääneen ihastuinkin.

    • Oi oi

      Kyllähän nyt on menossa selkeästi kovatasoisin kausi Suomen Idolsissa. Itse löysin kuitenkin 5 jotka tiputtaisin pois finaalista, mutta 10 muuta ovat kyllä kaikki melko samalla viivalla tämän päivän esitysten perusteella. Mielestäni todella hyviä.

      Niina veti mykistyttävän hyvin, yllättä mut ainakin täysin. Diandralla oma korkea taso pysyy kaiken aikaa, mutta en havainnut parannusta, mitä kaipaisi vielä. Heikkikin yllätti, ääni lähtee hienosti ja oli hienosti lähtenyt viiksetkin. Oli melkoisen komea! Susanna onnistui vedollansa jälleen saamaan itselleni kylmät väreet, osaa laulaa todella kauniisti, sekä on mukavan omaperäinen persoona. Toivottavasti omaperäisyyttä arvostetaan. Emel oli illan kaunein ja lauloi myös kauniisti. Thorstenilla oli hyvä meno päällä, vaikka en täysin ole tykästynyt hänen lauluääneensä.

    • dfhsjkfliu

      Kisassa on tänä vuonna 3 poikkeuksellisen hyvää laulajaa, kaikki tyttöjä:
      1) Diandra Flores, huikea "Hurt" -veto!
      2) Susanna Erkinheimo, mahtava tulkinta "House of the Rising Sun" -kipaleesta
      3) Johanna Takalo. Hänen äänensä vain soi todella hienosti!

      Neljäntenä, jonkinlaisena yllätyskorttina nostaisin Mirella Korhosen. Tytössä on potentiaalia tosi pitkälle, kunhan oppii pääsemään eroon jännityksestä.

    • LaulajaX

      Täällä ollaan hyvällä jyvällä. Sunnuntain ehdoton ykkönen oli Nina. Heti perässä tulee Diandra. Arttu on laulajana eleettömin, mutta mun ykkönen. Artulla on aivan todella nasta soundi. Hän ei huuda eikä rääy, vaan laulaa kauniisti!

      Todellinen floppi, sekä jo alusta asti vain ja ainoastaan ulkonäöllä jatkoon mennyt on Alek. Kaverin laulutaidot ovat harrastelijaluokkaa.

      Kaikkein suurimmat floppaajat ovat olleet Jone ja Tommi. Tommi osaa sanoa vain, että "sä vedit hyvin". Jone peittää musiikillisen tietämättömyytensä sanallisen lahjakkuutensa taakse. Jonenkin arvostelutaito riittää esim. " tää oli sun paras vetosi tähän asti". Voi voi...

      Laura on ainoa, joka osaa kommentoida todellisiin laulutaitoihin. Onneksi Laura on mukana. Muuten arvostelu olisi totaalista puoskarointia.

    • hildareter

      Tänä vuonna ei löydy poikien joukosta ainoatakaan "veret seisauttavaa" esitystä. Omat suosikkini eilisen jälkeen ovat Diandra, Susanna ja Nina.

    • oma mielipiteeni....

      Samaa mieltä kanssasi. Diandra taitavin laulaja ja voittajasuosikki, mutta eilisessä lähetyksessä Oulun tytöt yllättivät täysin. Niinalla aivan upea esitys, kuten myös Johannalla. Susanna ollut hieman sivussa tähän saakka, mutta nyt pomppasi yhdeksi suosikeistani, iho meni kananlihalle, kuten Niinankin esityksen aikana.
      Pojista ei löydy oikein selkeää suosikkia, ainoastaan Heikki ja Torsten ansaitsisivat paikkansa TOP-10:n sakkiin.
      Kyllä eilisessä lähetyksessä loppupään esitykset vetivät pitemmän korren, en enää edes muistanut alkupään esityksiä ohjelman lopussa.
      Mielestäni eilisen perusteella on helppo löytää 7 varmaa jatkoon menijää, loput 3 onkin jo haastavampaa löytää...

      1. Diandra
      2. Niina
      3. Susanna
      4. Johanna
      5. Sini
      6. Heikki
      7. Torsten

      En ymmärrä mikä tuomareiden mielestä siinä Alekissa viehättää, ei ainakaan laulutaito, eikä todellakaan ulkonäkö, ihan karmea tyyppi. Samaten se virolainen tyyppi, kamalaa kirkumista sen esitykset, eikä osaa edes Suomen kieltä kuin muutaman lauseen, eli ei kuulu Suomen Idolsiin.
      Punapää Ina oli alkukarsinnoissa ihan hyvä, mutta nyt flopannut kerta toisensa jälkeen, eilinenkään esitys ei ollut mitenkään mieleenpainuva. Eikä nuo loputkaan mitenkään erikoisia esiintymisiä olleet, joten EHKÄ ne 3 kilpailijaa, jotka laittaisin kympin sakkiin olisivat...

      8. Tiina
      9. Mirella
      10. Ina tai Petri

      • Ninavani

        Ninalla oli aivan upea esitys! Muhkea soulääni ja ulkonäössäkin kaikki kohdallaan. Vakuutit ainakin minut esitykselläsi. Pääset puhtaasti ylös ja alas ja äänesi aiheuttaa niitä VÄRISTYKSIÄ...


    • adele4204

      Niina on Suomen Adele? Hiukset oli nyt laitettu ihanasti, mutta asuvalinta oli mielestäni huono.
      Ulkonäkökin ratkaisee näissä skaboissa...

      Diandralla on aivan ihana, puhdas, kaunis ääni ja suloinen tyttö muutenkin.

      Torstenilla on persoonallinen ääni ja vetoaa (ehkä) pikkutyttöihin...

    • Idoleista

      Diandra on taitava ja monet muutkin hyviä. Susanna kyllä esiintyi kaikkein eniten joka edukseen. Todella upea ja persoonallinen laulaja. Hänen voittoa toivoisin! Ei ole tusinatavaraa tämä Susanna.

    • uigljhtf

      Diandra on hyvä laulaja, mutta tulkinnoissa ei oikein ole syvyyttä. Ehkäpä sitä tulee myöhemmin. Niina on todella hyvä, valmis paketti kaiken kaikkiaan, tekniikka tulkinta yms. Susanna on jäänyt vähän arvoitukseksi; löytyykö monipuolisuutta.

    • putous

      Aku Hirviniemi voittaa

      • hiiirrrrwwweesti

        hirrrvvveeetäää ! voittaa


    • kakenainen

      Mirella, Alek ja sitten se tumma tyttö joka lauloi Rihannaa lauloivat ainakin hyvin epävireisesti. Torsten on joo symppis tyyppi, mutta se lauluhan oli ihan katastrofi. Mun mielestä Artulla on paras ääni pojista, ja oikeesti laulaa, ei rääy tai laula nuotin vierestä. Ihmettelen tuomareiden toimintaa, kun antavat semmoista palautetta nuotin vierestä laulajille mutta eivät arvosta hyvää lauluääntä, vaikka toki artun ääntämisessä ja lavaesiintymisessä oli petrattavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6710
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4007
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2035
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe