Vatsaan sattuu kun mies ottaa

MouruMolli

Onko normaalia, että kun mies ottaa voimalla ja rajusti (asennosta riippumatta), alkaa sattua alavatsaan? Itsellä kramppaa koko vatsa ja tuntuu panon jälkeen samanlaista kipua kuin jos menkat olis alkamassa. Joskus pakko ottaa buranaakin, että menee ohi.

Kipu tuntuu juts siinä munasarjojen välissä, olisko se ehkä kohdun(?) tms kohdalla? Sellasta pakottavaa, ja mitä enemmän äijä survoo, sitä enemmän se lisääntyy.

Miehelle olen sanonut sen olevan vaan pikkujuttu, mutta itseä huolestuttaa. Eihän seksin pitäis sattua enää 6 vuoden jälkeen? Vai voiko johtua siitä, että nykyisellä on niin iso, ettei se mahdu ku runnomalla sisään?

13

3439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mmm kannattaa sanoo että ota vähän hellemmin muuten sattuu. Jos kalu on liian iso sitten pitää olla varovaisempi mulle sano yksi nainen sul on aika iso et voi vähän sattuu et ota hellasta niin sit tein ja nainen voihki tyytyväisenä. koitan aina olla varovainen ettei naiseen satu seksin aikana tai sitten ihan liukaste voidetta se voi olla toinen vaihtoehto tietenkin ellet ole harrastanut kauhean usein sekin saattaa olla syy, että sattuu.

    • Tai sit sun mies tykkää panna kovaa ja ajatee että nautit Brutaaliseksistä

    • Komea krpä

      Veljeni oli käymässä ja vaimoni kiipesi hänen päälleen. Laukesin itse heidän mukanaan. Vaimoni ihmetteli kun ei seiso, oma pimppinsä on siihen syypää.

    • olisiko sinulla

      kohtu laskeutunut ja nyt siitimenpää sattu jokatyönnöllä siihen silloin sattuu.Kannattaisi keskustella asiasta ja kaverin opetella käyttämään siitintään herrasmiehen tyyliin.

    • Takaapäin ainakin...

      Vaimolla aika ajoin sama ongelma. Vaimo on epäillyt johtuisko se kuukautiskierrosta? Joskus oli hiivasienitulehdus? Tämä aiheutti meillä ainakin ko. oiretta. Vastapainoks kierukan langat hankaa joissain asennoissa hepin päätä, mikä ei aluksi tuntunut kovin miellyttävältä.

    • nipukkaspesialisti

      Jos penis "hakkaa" kohdunnipukkaan, niin se tuntuu ikävältä kohdussa. Nipukan sijainti muuttuu kuukautiskierron eri vaiheissa ja se on usein ovulaation aikana kaikkein eniten tyrkyllä.

    • Varmistukaa.

      kannattaisi ottaa selville välillä oletteko enää sukupuoliyhteys kelpoisia?Menisi sonnisikanssa terveystarkastukseen.Jotain voi tulla mistävaan pöpöjä tietämättänne jotka vaikeuttavat rakkainta harrastustanne.

      • Ensi Hallituksessa

        Meneekö naiminen pian verotettavaksi?


    • Kohtusi liikahtelee, kun rakastelette ja sen sin' varmasti tunnet. Jos kipua ie tunnu/ole missään muualla niin se tarkoittaa, että pillusi on jo niin turta.

    • Kyllävittuvennyy

      Kylä liika iso mulukku hakkaapi nusiessa kohtun napukkaan, nin kun tavallineki kurpa, mut iso kurpa työntääpi kohtua vattaan päi ja mulukku ohittaa sitte varmaa kusirakon, ja se koskoo. Vattan pohja voi vennyy ko tarpeeks panee, ni tottuu akka. Miulla akka tottu eikä valita, mut kannattaa survoo takkaa päi, ni kurpa ei satuta.

    • TOTTAVITUSSA! eihän sillä muuten voi SYNNYTTÄKÄÄN, kuten sanottu!

    • marza62

      voi olla että sulla virtsarakko täytyy herkästi. Käy pissalla ennen yhdyntää että rakko olisi tyhjä. Jos kipu jatkuu kantsii käydä gynegologin juttusilla ja kertoa suoraan että esiintyy yhdyntäkipua.

    • fbgfbgf

      Ap:llä voi olla endometrioosi, tuo on yleinen oire, ja endo on yleinen vaiva. Se kannattaa tutkituttaa ja hoitaa sen minkä voi, koska aiheuttaa lapsettomuutta.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      338
      1764
    2. Milloin on kaivattusi nimi päivä?

      Otsikossa kysymys. Osumien kautta illaksi viä treffeille 💁💁💁
      Ikävä
      80
      1528
    3. Vanhan Mestarin porttikieltolaiset?

      VM lopettaa ja uutta tulee tilalle. Onnea uudelle yrittäjälle! Tuli vaan tuossa mieleen, että säilyvätkö vanhat porttiki
      Suomussalmi
      37
      1322
    4. Mitä pidät

      Siitä että suhde alkaa pettämisen kautta
      Ikävä
      168
      1200
    5. Alan kyllästyä ihmisiin

      Hyvää yötä ja loppuiltaa. ☀️🥱🌌💤🌃✨🍁👍👎👐🫶🖖🧟‍♀️🫅🏼❄️💫
      Ikävä
      176
      1187
    6. Sofia Virta sanoi totuuden suoraan....

      ....Suomessa ei tarvita Persuja maamme taloutta hoitanaan. Hyvin sanottu.
      Maailman menoa
      355
      1164
    7. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      77
      1151
    8. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      290
      1072
    9. Venäjän ydinaseet??

      Tuntuvat olevan muutamille jonkinlainen lähes seksuaalinen fantasia ja kierouma. Uskonnollinen (?) fetissi. Niillä sit
      Maailman menoa
      246
      1032
    10. Millon näit kaivattusi viimeksi? Missä??

      saitko vihdoin kerrottua häälle mitä tunnet? Oliko hetki lämmin vai kylmä.
      Ikävä
      31
      944
    Aihe