Idols vs. Voice of Finland

eräs katsoja..

Päätin eilen katsoa Idolsin, vaikka en ole sitä tällä kaudella katsonutkaan. Syynä on esim. jatkuva ulkonäön arvostelu, tuomareiden tietynlainen ilkeys ja laulajien taso. Täytyy sanoa, että oli pettymys. Sama meininki jatkuu. Voutilainen töräyttää heti jollekin laulajalle, "Kauhee paita sulla päällä". Siis TÄH? Mitä helvatun väliä jollain vaatetuksella on laulutaitoon? Miksei ihminen saa olla oma itsensä vaan pitäisi mukautua näiden nirkkanokkatuomareiden mieltymksiin? Voutilainen ei ole mikään sanomaan vaatetukseen. Hän itse pukeutui aikoinaan järkyttävän tätimäisesti ja rumiin vaatteisiin. Voutilainen on nyt tunnettu kylmyydestään ja nirppanokkaisuudestaan! Samaa vaatteiden ja ulkonäön arvostelua koko ohjelma kuin ennenkin. Joltain oli lähtenyt viikset, huiiii...se oli tärkeintä koko suorituksessa! Tuossa ohjelmassa ei haeta muuta kuin rahaa niille tahoille, jotka saavat hoitaakseen tämän voittajan. Ja se tehdään heidän mieltymyksiensä mukaan. Laulajat olivat suht hyviä, mutta mielestäni Voice of Finlandin taso on huomattavasti parempi. Miksi?

Siksi koska Idolsista saattaa karsiutua ihmiset pelkän ulkonäön perusteella. Voice of Ginland keskittyy itse asiaan eli LAULAMISEEN ja sen huomaa kaikessa. Tuomarit ovat aivan eri tasoa ja ovat todella ihanan kannustavia aina. Meininki on iloista ja sitä on kiva katsella. Idolsin katsominen jäi kyllä tähän yhteen jaksoon. Ainoa valopilkku Idolsissa ovat mukavat juontajat. Muuta iloista siinä ei sitten olekaan. Laulajien jatkuva ulkonäön arvostelu on säälittävää! katsoisivat peiliin ennen kuin alkaa arvostelu. Voutilainen ei ole menestynyt kuin Suomessa, joten kovin suuri tähti hän ei ole, vaikka nokka osoittaa aina lievästi ylpeänä ylöspäin. Voice of Finlandin tuomareille annan suuren arvostuksen. He ovat sydämellä mukana (toisin kuin Idolsin) ja se näkyy laulajien kohtelussa!

48

1303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuka oli kuka?

      En ole katsonut Idolsia kunnolla koko kaudella. Eilisen jakson katsoin kokonaan, ja tuli "liukuhihna" -fiilis. Samasta muotista kaikki. Tasaisen hyvä taso erityisesti naisten puolella korosti tätä tylsyys-vaikutelmaa. Torsten ainoa poikkeus, persoonallinen söötti nörtti-rillipää. Siis hyvässä mielessä.

      Tuo viiksi-episodi oli kyllä pohjanoteeraus. Lassi Valtosen fanit hyväksyivät Lassin viiksineen päivineen.

      • sуdney

        www.worldcruise12.blogspot.com


    • Voice of Ginland

      Eilisessä VoF lähetyksessä paljastui että myös siellä ihmiset karsitaan pelkän ulkonäön perusteella. Säännönmukaisesti aina isokokoisempi putosi...

      • Ei aina noin

        Mutta sitä edellisessä jaksossa pääsi jatkoon punatukkainen, pyöreä tyttölapsi vaikka vastassa oli pajunhoikka blondi - vain siksi, että lauloin paremmin ja säteili lavalla.


      • tvof-fani

        Olen eri mieltä, sillä pääsihän siitä kolmen joukosta se lihava mies jatkoon ja nuoret hoikat, nätit tytöt putos jatkosta.


      • ajan tuhlausta
        tvof-fani kirjoitti:

        Olen eri mieltä, sillä pääsihän siitä kolmen joukosta se lihava mies jatkoon ja nuoret hoikat, nätit tytöt putos jatkosta.

        Kyllä tämä tvof-fanin kommentti jo riitää syyksi olla katsomatta tälläistä ohjelmaa. Tosin lisättäköön tähän vielä se että katsoipa katsoja teeveestä mitä hyvänsä ohjelmaa niin suhteellisen vähän hän silti ihan käytännössä itse siitä saa.


    • Lihavampi jatkoon

      Eikä pidä unohtaa Jesseä Paulan joukkueesta...

    • kkkkkklll

      Idols on typerä formaatti, jonka monet todelliset laulajat jättävät väliin ihan siitä syystä, etteivät halua joutua kaiken maailman pellejen kanssa samalle viivalle ruutuun.

      VoF karsii pellet jo ennen TV-lähetyksiä ja tämä rohkaisee mukaan todelliset artistit. Sen takia VoF taso on uskomaton, koska niin monen Idols-vuoden jälkeen olisi voinut luulla, että Suomesta ei löydy enää mitään kiinnostavaa musiikillisella saralla.

      Antti Tuisku ja Anna Abreu ovat tyypillisiä esimerkkä pinnallisista tuotteista, vailla juuri mitään sisältöä. Myyvät toki hyvin albumeja teini-ikäisille, mutta VoF:ssa on jotain myös aikuiseen makuun. Hyvä äänisiä, karismaattisia ja aitoja itsejään olevia laulajia, joita osaa arvostaa.

      Eräs esimerkki Idols-formaatin pinnallisuudesta on se, että joku pikkuisuudesta ja suloisuudesta paljon plussaa saanut Anna Abreu on yrittänyt muuntautua amerikkalaistyyliseksi seksipakkaus singer bitch tyyliseksi mauttomaksi artistiksi.

      Sitä paitsi, Idols artisteille sävelletyt laulut ovat tajuttoman mautonta sontaa, jotka jotkut liukuhihna musiikkimaakarit vääntävät vasemalla kädellä. Eli juuri niitä kuuluisia "No enmä käyttänyt siihen ku pari tuntii"-vetoja.

      • töllöttäjät

        Kylläpäs on hieno ohjelma. Olisi mielenkiintoista tietää arvostelijan kultivoitunut maku, musiikin ja muunkin kulttuurin suhteen. Me alikehittyneet maan matoset joudumme nauttimaan tällaisesta ala-arvoisesta tarjonnasta, kun emme tajua omaa parastamme. Voisitko sinä taitava ja osaava, hyvän maun omaava ylivertainen kansalainen kertoa meille, minkälaatuiset ja muotoiset ohjelmat sopisivat meidän älykkyydellämme varustetuille matosille?



        J


      • uuuuuuuuuu

        Kimittäjä Antti Tuisku pääsio pitkälle kaikesta huolimatta.
        Ei todellakaan laulajan lahjoilla,mutta millä se on arvoitus ???


    • pikkumörkö

      Minua ainakin häiritsi Idolsin alkujaksoissa juontajien väkisin väännettyjen vitsien valtava määrä. Ja tämä "viihde" tapahtui laulun ja laulajien kustannuksella. VoF:ssa keskityttiin olennaiseen. Idolsin finaalin laulajista mielestäni vain yksi on tasoltaan VoF:n finaalin tasoa.

    • Voice fani

      Idols ei koskaan kiinnostanut.
      Se alun ihmisten mollaaminen jne. Ekaan idolsiin jäi ja sen ekaan osaan.
      Loppua olen ohimemennen joskus vilaissut.

      Mutta Voice of Finland, sitä olen seurannut alusta asti.
      Ja loppuun asti katson.

    • inhoan jonea1

      Idols on NÄHTY. Se hiton moppipäänikula hiiteen sieltä lapsia kiusaamasta.
      Sidotaan se alasti johonkin tolppaan ja heitellään lumipalloilla. Samalla sen pitää laulaa Enkeli taivaan kaikki 10. säkeistöä oikein :D

    • adele4204

      Idolsissa ärsyttää mm. P-I-T-K-I-T-T-Ä-M-I-N-E-N.... eli yksi tunnin jakso käytettiin siihen, että 15 laulajasta pudotettiin 5.... Aaargh... Toivoisin enemmän lauluja ja vähemmän muuta hömppää...

      Voice of Finland on ehdottomasti parempi!

    • Idols.

      On parempi,koska siinä haetaan lavakarisman omaavaa esiintyjää,joka osaa myös laulaa. Voice of finland on vain varjokilpailu idolsiin verrattuna. En viitsi edes voicea katsoa,kun on niin avuton formaatti.

    • di9o3eqws

      Jone nikula pilaa koko ohjelman...

      • Täydellä vakavuudell

        Hmm.Eiköhän noita laulajia ja laulukipailuja ole Suomessa jo tätänykyä aivan liikaa?Hmm.Kuten noita kokkiohjelmiakin.Hmm.Kaikkiahan osavat.Kuka mitenkin ja minkäkin tasoisesti.Hmm. Laulaa ja kokatakin.Hmm.Nyt hiljeni kioski.Hmm.Lopullisesti.


    • ffdfddf

      No on jo vittu alkanu pänniin kaikki musiikkikilpailut.
      Televisiosta tulee paskaa ohjelmaa jo valmiiks!
      On American Idols, suomen Idols, Voice of Finland, Kuorosota, XFactor, X-Factor USA ...

      Riittää jo

    • 4362646

      idolssissa on ikäräaja. ja se on jotanut siihen että laulajat ovat aina kokemattomia, kyvyttömiä pikkulapsia, joiden taidot ja lavakarisma on jotain ala-asteen nokkahuilukerhon tasoa. Tai sibeliuslukion kilttejä piipittäjiä.Voicella on oikeita kyvykkäitä esiintyjiä.Idols on turha, pitäisi lopettaa, ei niistä kenestäkään tule tähteä.

    • sgfsgsdfg

      Siksi katsonkin vain amerikan idolsia jos sitäkään

    • rock´n´roll

      Nää kaikki kisathan on ihan kertakäyttökamaa ei kukaan kuuntele jotain idols voittajaa vuoden tai kahden päästä,levyt on jossai ale laarissa eikä ne kelpaa sittenkään.Kun taas todellisten starojen vanhat viinyyli levytkin pitää hintansa.Staraks ei ole oikotietä se vaatii kovaa puurtamista ,keikkaa keikan perään.eikä yhdellä hitilläkään vielä kauaa juhlita.Kannattais penkoo musiikin historiaa sielta ne helmet löytyy.

    • ?..?

      Pidän enemmän Voice of Finland

    • JGoodshot

      Samaa paskaa ja mainoksia molemmat. Ihmisiä vain johdetaan harhaan, jotta saataisiin kaupaksi tuotteita (joita mainostauoilla mainostetaan!) Herätkää!!!

    • laulan66

      todella paljon tasokkaampaa laulajaa löytyy vof:sta.

    • tvof-fani

      Voicessa on paljon korkeampi taso, todella upeita laulajia lähes kaikki ja sääli että monta hyvää on pudonnut jatkosta mutta pakkohan tuomareiden jompi kumpi on ollu pudottaa. Idolsissa taas ei ole yhtään laulajaa joka olisi tehnyt vaikutuksen,

    • voiceonin

      Kyllä Voice on parempi hyvät tuomarit ja todella hyviä laulajia verrattuna
      idols laulajiin laulukilpailussa pitäisi olla ikäraja ei alle 18vuotiaita.tai
      erikseen oma kilpailu alle 18 vuotiaille.eli joku juniorikilpa.!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • VoiceofFinland1

      Voice of Finland. Ehdottomasti tämän hetken paras laulukilpailu Suomessa.

    • pakko katsoa

      Voice of Finland tosi hyvä,hyviä biisejä,hyviä laulajia ja reilu meininki,ääni ratkaisee eikä paidan väri

    • laulunlahja...

      Seuraan molempia. Aluksi VoF tuntui huippuhyvältä, koska taso on niin kova, nyttemmin sen myötä harmittaa, että tosi hyvätkin putoavat pois :( Idolsissa taas tässä vaiheessa tippuu vähemmän, ja tuntuu lempeämmältä.
      Ehdottoman ihastunut olen VoF:n muuten, mutta kaipaisin formaattiin jonkinlaista hidastusta, ettei ne hyvät tippuisi ihan tolla vauhdilla...

    • VoF paras!!!

      VoF tosi hyvä, mutta harmittaa myös se, että niin todella hyvät putoavat niin nopeasti...muuten huippuohjelma, todellista hyvää viihdettä ja hienoa, kun tutustuu valmentajien persooniin omina itseinään...

    • ................

      Voice of Finland ehdottomasti parempi! Idolsia en enää ole edes katsonut. Voice of Finlandissa tuomarit ovat asiallisia ja antavat kannustavaa palautetta. Paljon parempi ohjelma!

    • lkokjmnkjihjihuhj

      parempi kun olis loppunu paljon aikaisemmin...

    • Questionara

      en oikeastaan katso laulukilpailuohjelmia, mutta eikös voice of finlandissa pitänyt pelkkä ääni ratkaista, mutta nythän tuomarit näkee kilpailijat. hyvä idea vesitetty pahemman kerran.

    • voice of family

      voice of finland on parempi:)

    • VOICEHUIPPU

      Voicen laulajat on KAIKKI! ihan huippuja laulajia.Idols on säälittävä ohjelma,siellä "laulajat" eivät yllä lähellekään Voicen tasoa!Idolsista ei voi puhua edes samana vuosikymmenenä!Samoin Idolsin tuomarit!...no jääköön sanomatta.
      Voicea on suuri ilo kuunnella!!

    • loool

      ╭━━━━━━━━━╮╭┓┈┈┏╮
      ┃┈┈┈┈┈┈┈┈┈┃┃╰╮╭╯┃
      ┃┈┈┈┈┈┈┈┈┈┃╰━┓┏━╯
      ┃┈┈┈┈┈-●┈┈┈╰━━╯┃
      ┣━━━━━━╯┈┈┈┈┈┈┃
      ╰━━━━━━━━━━━━━╯

    • Pjukaa

      American Idols on paljon parempi kuin Suomen Idols. Tuomarit kivempia ja laulajat tasokkaampia sekä persoonallisempia. Kyllähän sitä tänä vuonna Jone ja se kalamies päästi pitkälle jatkoon puhtaasti ulkonäön perusteella sen yhden tumman pojan. Se ei pysynyt edes nuotissa :) Tämmöstä esimerkkiä vaan nuorille lisää niin oppivat pukeutumaan kalliisiin muotivaatteisiin sekä olemaan kauniita ja laihoja. Taidoista viis.

      Khyl Voffi on parempi jos jotain suomalaista on katsottava.

    • Voicen tyttö

      The Voice of Finland on paljon parempi, kuin joku säälittävä Idols jossa tuomarit kiinnittävät heti huomionsa ulkonäköön. Voicessahan kuullaan ensin ääni, sen jälkeen nähdään, että millainen henkilö äänen takana on. Siellähän oli erikseen "Ääni ratkaisee" -jakso! Idolsissa samantyyppinen on vissiin joku "Ulkonäöllä jatkoon" -jakso.

      Voicea on muutenkin mukava katsella, kun siellä ne valmentajat on neljästä eri musiikkityylistä "kotoisin".
      Elastinen - räppi / hiphop
      Paula - iskelmä
      Lauri - poppi
      Michael - rock / metal

      Luin jostakin, että Voicella on paljon enemmän katsojia kuin Idolsilla, eikä ihme. Voucen ensimmäisen lähetyksen katsojamäärä oli suurempi, kuin edellisvuoden Idolsin koko kauden katsojamäärä. Sekin kertoo suuresti formaatin suosiosta.

      Ehdottomasti The Voice of Finland!

    • VOICEHUIPPU

      Niin korjaan vielä,et Suomen Idols on tosi säälittävä ohjelma,tunnen myötähäpeää.Toisin on Amerikassa,siellä Idols laulajat on pääsääntösesti uskomattomia.Suomen Idols olis aika jo vihdoin lopettaa.

      • 1+1

        Turha verrata jenkkeihin, siellä populaa 50 kertaa enemmän kuin Suomessa, joten lahjakkuuksiakin löytyyy samassa suhteessa enemmän.

        Idolsin laulajat paljon nuorempia kuin Voice of Finlandissa, joten tottakai sekin näkyy.

        Eikö porukka kypsy kymmenen kerran jälkeen myös tähän tämän hetken uuteen formaattiin.


      • Hhhhhhb
        1+1 kirjoitti:

        Turha verrata jenkkeihin, siellä populaa 50 kertaa enemmän kuin Suomessa, joten lahjakkuuksiakin löytyyy samassa suhteessa enemmän.

        Idolsin laulajat paljon nuorempia kuin Voice of Finlandissa, joten tottakai sekin näkyy.

        Eikö porukka kypsy kymmenen kerran jälkeen myös tähän tämän hetken uuteen formaattiin.

        Uskon että ensi vuonna Vocessa tulee olemaan vieläkin kovempi taso kuin tänä vuonna. Syy? Monet laulajat haluavat katsoa millainen formaatti on kyseessä ja kun huomaavat että kilpailijoina on myös täysin ammattilaisia niin kynnys pienenee huomattavasti lähteä kisaamaan. Idols on aikansa elänyt pelle ohjelma!!


    • blärr haa

      Idolsin koelaulut on aika hupaista katsottavaa, muuten ei show oikein kiinnosta.

    • booring

      Idolsin tuomarit ovat kauhean tylsät

    • maksava asiakas :(

      Kaikki kirjoittamaton tosi tv pois teeveestä. Onhan youtube jo sitä varten (ja ne on sitäpaitsi aidompia/todempia/parempia). Siis KAIKKI pois, koskee myös uutisia ja muita ajankohtais jauhantoja. Maksan varmaan 20€ kuussa ( en muista mikä se tarkka summa nyt olikaan ) ja tarjonta on lähes aina pettymys kun sen tarkistan. Ja sen käsityksen olen saanut että pelkästä teeveen omistamisesta pitää se maksaa, vaikka sitä käyttäisi ihan muihin juttuihin.

    • ex-kalkkis

      Vihdoinkin sellainen laulukilpailu, josta voi olla ylpeä suomalaisena!! Jippii täällä lauletaan itse upeilla ÄÄNILLÄ. olen palanut 17 vuoden jälkeen Suomeen, nähnyt artisteja livenä, alkuperäisinä ja esittäminä. Samantyyppisiä kilpailuja, jotka kiertää ympäri maailmaa. Nyt voin sanoa, antikaa palaa, kyllä Suomi voittaa niin eurobiisit, jääkiekon, futiksen ja monenkin muun tasossa with or without Nokia.

    • JK

      NINKÖ

    • Amatöörihömppää

      Turhaa kuraa molemmat formaatit. En tajua tuota tähtitehtailua jossa suolletaan liukuhihnalta hetken julkimoita joista kohistaan tänään ja joista huomenna kukaan ei ole kuullutkaan. Ennen vanhaan oli niin, oikeasti lahjakas ja karismaattinen muusikko hioi ja harjoitteli lauluaan ja soittamistaan kärsivällisesti. Lopulta heistä tuli artisteja joiden nimi on ihmisten huulilla aina ja iäti. Tällaisiahan ovat mm. Hector, Eput, Dave Lindholm, Mike Monroe, Mick Jagger, Madonna, Bruce Springsteen, ZZ TOP, Steven Taylor, Paul McCartney, Elton John ja monet muut.

    • nyt pamahti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6273
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3808
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1975
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1478
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1468
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe