Tiedettä Raamatussa ja TV7:lla

ProfetiaProffa

Ateistitiedemiehet ovat kiistelleet alkukertomuksesta uskovaisten kanssa ja tuntuu siltä, ettei kreationistit eikä evoluution kannattajat ole ymärtäneet, mitä alkukertomuksella on oikeastaan tarkoitettu. Tuolle alkukertomuksen koko tarkoitukselle on myös selitys, mutta nyt en mene sen yksityiskohtiin tässä keskusteluketjussa.

Alkukertomuksessa on kuitenkin myös tuhansia vuosia sitten kirjoitettu kuvaus ihmisen dna-rakenteesta:

Alkukertomuksen nykykäännöksessä on mainittu, että nainen on tehty miehen kylkiluusta. Alkukielen mukainen oikea käännös olisi ollut kuitenkin se, että Jumala teki naisen miehen puolikkaasta. Tätä ei sen ajan kääntäjät pystyneet ymmrärtämään, joten he luulivat asian tarkoittavan kylkiluuta, koska miehellä on yksi kylkiluu vaista vähemmän ja se on keskellä ruumista.

Tämä kuitenkin tarkoitti solutasolla miehen puolikasta. Mihellä on X ja Y kromosomit. Naisella on X ja X. Nainen tehtiin siis miehen puolikkaasta eli X kromosomista. Nyt kun biologia on kehittynyt tieteenä, voimme ymmärtää tämä hienon yksityiskohdan.

Jos haluatte tutustua enemmän Raamattuun piilotettuu tieteeseen, niin katsokaa Danilo Vallan kuusiosainen dokumenttisarja "Raamattu on ihmeellinen" http://www.tv7.fi/vod/series/?series=373

Ilmestyskirjan loppuun on kirjoitettu myös aivan samanlainen tieteellinen vihje, joka vasta nyt on avautunut. Ilmestyskirjan 21. luvussa on luettelo taivaan12:sta jalokivestä, jotka kaikki valaisevat sateenkaaren väreissä, kun niitä valaistaan koherentilla yksiaaltoisella laser-valolla. Kaksi tuhatta vuotta sitten, ei tiedetty asiasta jalokivien fysiikasta juuri mitään, eikä laser-valoa ollut käytettävissä.

Luettelossa ei ole mm. timanttia, koska se ei käyttäydy näin, vaan menee laser-valossa mustaksi. Ei ole mahdollista, että tuo luettelo olisi valikoitunut taivaan värimaailman mukaan sattumanvaraisesti, koska todennäköisyys tähän on häviävän pieni.

http://www.youtube.com/watch?v=Es2BMRLYE2k&feature=results_main&playnext=1&list=PL0839AB15CC86B98C

Raamatussa on myös mainittu atomipommi ja ydinsota:

Toinen Pietarin kirje ja 3. luku:

"..Herran päivä tulee kuin varas. Sinä päivänä taivaat katoavat jylisten, taivaankappaleet palavat ja hajoavat. Silloin paljastuu maa ja kaikki, mitä ihminen on maan päällä saanut aikaan.."

ja Luukkaan evankeliumi 21. luku 26-27

"..Kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa, sillä taivaiden voimat järkkyvät. Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilven päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan..” Vanhempi käännös ensimmäisestä virkkeestä on ollut: "Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät..."

sekä Toinen Pietarin kirje 3. luku 10-12:

"Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!"

Uuden testamentin alkuperäinen kieli on ollut kreikka. Kreikankielen alkutekstin sana uranos tarkoittaa taivasta. Tämä οúρανóς, ouranion eli uranos ei ole sana, jolla olisi tarkoittettu taivasta vaan sen perimmäinen tarkoitus on ollut kertoa uraanista.

Pari tuhatta vuotta sitten ei kukaan luonnollisesti tiennyt mitään uraanista ja sen takia tekstin tarkoitus on ollut salattuna lopun aijoilla asti. On luonnolista, että aikanaan uranos käännettiin taivaaksi, koska kukaan ei satoja vuosia sitten tiennyt uraanista, vaikka mitä ilmeisimmin teksti on tarkoittanut ydinpommin räjähdysainetta, joka valmistetaa uraanista.

Voimme tulkita tekstejä niin, että kun uraani palaa ja hajoaa jylisten niin, ihmiset kuolevat pelkoonsa siitä, mikä maanpiiriä kohtaa, kun ovat kuulleet ydinsodasta. Tuossa on kuvattu uranoksen hehkuen hajoavan, alkuaineen kuumudessa sulavan, uranoksen pauhinalla katoavan jne. Eli tuossa on kuvattu pääpiirteittäin ydinpommin räjähdysprosessi, kun atomi halkeaa ydinräjähdyksessä.

Herran päivään liittyy hurskaitten uskovaisten pelastaminen turvaan, eli tempaus. Tästä kertoo 2. Tessalonikalaiskirje. Morsiusseurakunta pelastetaan tulevan antikristuksen hallinnon alta ja ehkä myös ydinsodan alta.

Ahdistusten aikojen alkuun on teologisissa tutkielmissa monesti asetettu Googin sota Lähi-Itään, joka nopeasti laajenisi kolmanneksi maailman-ydinsodaksi. Maapallo ei siinä kokonaan tuhoudu, mutta kova piina alkaisi siitä (Hesekiel 38-39, psalmi 83 ja Sakarjan kirja 12). Lähi-idässä on muhimassa parhaillaan ydinsota, joka voi syttyä koska tahansa.

2

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Markku Tampio

      Meille Jeesus nasaretilaisen tunteville riittää kyllä Raamattuun kirjoitettu Totuus asiassa kuin asiassa. Eikä sitä Raamattuun kirjoitettua Totuutta pysty mikään tiedekunta millään olettamuksiin perustuvilla tieteellisillä selitysteorioilla horjuttamaan..

      Uskovaisille usko Isä Jumalan ja Jeesuksen ja Pyhän Hengen olemassaoloon on yksinkertainen asia..

    • jupukka

      Meilläpäin tampio tarkoittaa täydellistä idioottia... ihan tosi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2068
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1972
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      151
      1588
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe