Matkaopas Bulgaria tv4

pettynyt katsoja...

Pari jaksoa nyt tullut ja tosi tylsäksi todettu. ei siis yhtään mitään katsottavaa.

Deturin oppaat Turkissa olivat huomattavasti hauskempia ja tapahtumat väräkkäämpiä ja mielenkiintoisempia.

Tämän päivän jaksossakin oppaat liehui hotellilta toiselle yksinään aulaan istumaan ja sitä sitten seurattiin... yksi pissis pelasi jotain peliä poikaystävänsä kanssa olipa mielenkiintoista ... not!

No eipä tartte enää jatkossa seurata.

25

1294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaiken nähnyt

      Ei ikinä noin ammattitaidottomien oppaiden ja esimiesten armoille.
      Kyllä luotettavat matkanjärjestäjät huolehtivat matkalaisistaan aivan eri huolehtivaisesti. Toivottavasti ei koskaan törmää matkoilla ko.ohjelman oppaisiin ja matkan järjestäjään...

    • Hyvä Terhi!

      Samaa mieltä. Kyllä Terhi osasi luotsata matkalaiset ja työntekijänsä matkalaisten loman onnistumisen puolesta.

    • konkurssikypsä

      Matkanjärjestäjähan meni konkurssiin just kuvausten jälkeen eli tuskin ainakaan firmaan enää törmätään.

      • Uuno bulguissa?

        Konkurssiin on helppo uskoa, kuljetuskalusto ja kaikki pelkkää romua. Kaikki oli kuin Uuno Turhapuron matkatoimistossa.


    • Tosi surkeaa

      Katsoin neljä ekaa jaksoa putkeen tänään ja voin vain yhtyä pettymykseen.

      Todella surkea esitys! Ensinnäkin, eikö tämän ohjelman nimi ole "Matkaoppaat" eikä "Pällit ja pissikset seuramatkailijat"?? Tarkoitus on siis käsittääkseni seurata nimenomaan oppaiden työtä.

      Tuntui että näistä neljästä jaksosta vähintään 70 % meni siihen kun pyörittiin mitään tekemättömien, tylsien matkalaisten kanssa. Mummot ostelivat kasseja ja räkättivät. Aivoton pissis pelasi minigolfia ja kerjäsi poikaystävältään huomiota rahan ja tavaran muodossa. Se minijunalla matkannut pariskunta vaikutti fiksulta mutta eivät hekään TEHNEET yhtään mitään. Suurin draama oli kartan unohdus hotelliin!

      Tottakai niissä Turkin jaksoissakin näytettiin matkustajia keskenään, mutta voittopuolisesti oppaiden kanssa, sekä oppaita keskenään.

      Ehkä kausi vielä paranee, mutta tosi ankea alku. Luinkin tästä ketjusta että Alma Tours meni myöhemmin konkkaan, mitä en ihmettele yhtään. Sen verran amatöörimäisen näköistä toimintaa.

    • ei sinne!

      Bulgaria ainakin näyttäytyi melko rähjäisenä vaikkapa siihen Alanyaankin verrattuna.
      Ainakaan hotellien työntekijöiden toimintaa ei voi kehua, kovin jäykkää tuntui olevan tai sitten toisaalta vaikutti, että usein haluttiin matkailijoita huijatakin.

      Matkustajillekaan ei todella kovin "huimia" seikkailuja sattunut...

    • aika gay meininki

      Bulgarian Matkaoppaiden esimies Janne vaikuttaa aika homolta???

      DTM:mässä ollut aiemmin töissä ja joku ruottalainen Stefan tulee vähän juustoa syömään kaveriks... öhöm!

      Suurin osa työajasta menee ettiessä naisten vaatteita ja peruukkeja johonkin drag-show-esitykseen???

      "Äijä" on sellainen laiskanpulskea saamaton nahjus ja kun vertaa sitä Turkin Matkaoppaiden supersuorittaja esimies Terhiin, niin eihän ne ole ammattitaidoltaan edes samalta planeetalta.

      Ei ihme että meni koko firma konkaan kun palkkaavat tommottista jengiä sinne töihin...

      • hihheijaa-

        Mutta löytyihän sentään se juustohöylä, kun sitä kahden "miehen " voimalla etsittiin koko päivä. Pääsivät maisteleman niitä juustoja.


      • Bulgaria "nähty"

        No onhan se selvää että takatuuppari on Janne. Ei hän sitä salailekaan, kun mainitsi DTM:n. Tosin monelta katsojalta meni varmaan se vihjaus ohitse kun eivät tiedä mikä ko paikka on. Ohjelman perusteella ei Bulgaria houkuttele pätkääkään eikä ainakaan all included meininki. Käsittämättömän huonoa palvelua hotellin tympeiltä ummikoilta. Kaikki heidän pitää kysyä managerilta, itse eivät osaa sanoa juuta eikä jaata.


      • 13+6
        Bulgaria "nähty" kirjoitti:

        No onhan se selvää että takatuuppari on Janne. Ei hän sitä salailekaan, kun mainitsi DTM:n. Tosin monelta katsojalta meni varmaan se vihjaus ohitse kun eivät tiedä mikä ko paikka on. Ohjelman perusteella ei Bulgaria houkuttele pätkääkään eikä ainakaan all included meininki. Käsittämättömän huonoa palvelua hotellin tympeiltä ummikoilta. Kaikki heidän pitää kysyä managerilta, itse eivät osaa sanoa juuta eikä jaata.

        "Käsittämättömän huonoa palvelua hotellin tympeiltä ummikoilta. Kaikki heidän pitää kysyä managerilta, itse eivät osaa sanoa juuta eikä jaata. "

        Niinpä.. ja oppaat ihme nöyristelijöitä eivät yhtään pidä maksavien Suomalaismatkailijoidensa puolta... yhdeltäkään tämän ohjelman oppaalta ei löydy samalla tavalla munaa kuin Terhiltä ja Erjalta Turkin ohjelmassa

        Se pitkä poikakin yrittää niskat kyyryssä inistä jotain ja lähtee oitis nöyränä nostelemaan kun bulkut vähänkin sanoo vastaan. ja muut oppaat keskittyvätkin omiinsa tai täysin epäolennaisiin asioihin.

        Eipä tule ihan heti tuohon maahan matkalle lähdettyä. Hyi!!!!


      • Sahramiii

        No mutta nythän on Jannella oma matkatoimisto janne world. Kaverini tuntee Jannen ja sano että on pahasti menny pojalla pissi päähän. Kuvittelee nyt olevansa suuremman luokan julkkis ja facebookissa mainostaa itseään ja firmaansa. No helppoahan se toisaalta on kun huomaa, että varmast rikkaast suvusta on. Ihan senki takia, ettei monella olis varaa asua hesassa ilman duunia, matkustella viikottain yms.

        Mutta ala-arvoista on tuo matkaoppaiden opastoiminta. Toivottavasti ei näitä oppaita nää missään opashommissa ku n itekki matkustelen aika paljo esim. Turkissa...


      • TerhiAlanya

        Terhi, lopeta toi sun oma mainostaminen!


    • *^**

      Eilen 14.3 tuli jakso, kuin olisi tosiaan katsonut elokuvaa "Uuno Turhapuro Bulgariassa". Pilkataankohan meitä katsojia? Todella pohjanoteeraus koko ohjelma. Olen odottanut, jos se paranisi loppua kohden, mutta huononee vaan.

    • HooTL

      Anssilla ja Maijalla synkkaa selvästi, jokohan ovat pari...?

      • Å

        Eilisessä jaksossa ainakin istuivat melkein sylikkäin tuliaissuklaata maistellessaan. :)


    • Unelma duuniko :D

      Kiva duuni sillä plondilla mimmillä siinä, kun houkuttelee asiakkaita kadulta baariin tarjoten näille votkadrikkiä. Mimmi nappailee itsekin samasta mukista aikas ahkeraan. Kiva duuni olla päivät kännissä duunissa heh heh.. saa juoda ja syödä baarissa rajoituksetta. Kohtuu viskibasso kuulsi neidon äänestä. No nuorena jaksaa :)

      • :)

        On nuorena aloitettava, että vanhana taitaa.


    • silsasalsa

      Taisivat olla sen surullisenkuuluisan tamperelaisen salsakoulun "opettajia", jotka kävivät lanteitaan hetkuttelemassa myös Sunny Beachilla =/
      No, ohjelman tasottomuuteen sekin sopii.

    • Hyvä ohjelma pilalla

      Minkähän takia tämä Matkaoppaat sarja piti siirtää Bulgariaan?

      Alma Tour varmaan tietysti maksoi tuotantoyhtiölle sievoisen summan - silloin kun niillä vielä oli rahaa - mutta onko Nelonen ohjelman tilaajana sitten ollut niin vietävissä että ovat suostuneet pilaamaan suositun ohjelman tällaisella siirrolla???

      Ihan pepustahan tää Bulgarian Matkaoppaat on. Ei tätä jaksa katsoa. Mielenkiinnottomat opasnahjukset ja kovin epäystävällisiä ja luontaantyöntäviä persoonia koko bulgarialaiset muutenkin.

    • Uima-altaat?

      Olipa järkyttävää katsoa missä kunnossa uima-altaat olivat useallakin eri hotellilla. Henkilökunta vain kohautti olkapäitään että puhdistimet olleet rikki jo pari päivää eikä korjaajia ole saatu paikalle, mutta mitään uimakielto kylttejä eikä varoituksia ollut laitettu mihinkään vaan tietämättömät turistit käyttivät altaita edelleen riskeeraten oman terveytensä.

      Olisivat edes tyhjentäneet moiset saastealtaat, mutta sitäkään ei oltu viitsitty suorittaa.
      Paska porukkaa tuossa maassa, laiskoja vätyksiä.

      Melkoisen leväperäistä toimintaa! Hyi hitto!!!!

      Ihmisiä huijattiin, uhkailtiin ja petettiin joka käänteessä. Poliiseista ei ole mitään hyötyä. Kuka tuonne uskaltaa ja viitsii lomalle lähteä? Ei ainakaan kukaan järkevä turisti.

    • jepjep

      Eipä kyllä tämän ohjelman perusteella tule palavaa halua lähteä Bulgariaan...

    • koho

      tietäiskö joku missähän mahtaa nykyään olla matkaoppaitten Anne- Mari tai Maija ovat aivan älyttömän kauniita vaikea valita kumpi parempi jos vielä matkaoppaina vois lähteä käymään

    • Bulgaria sucks

      Tjaahas! Johan loppui Bulgarian Matkaoppaat vihdoin.

      Nyt ne sitten lähti samat harput Tunisiaan. Detur näytti olevan teepaidan tekstinä sillä suunnalla.

      Tulispa sinne nyt uusia oppaita, en tykännyt oikein näistä Bulgarian oppaista kenestäkään. Hoopo nyt oli vähän hassu ja pihalla koko ajan, muut persoonattomia vätyksiä jotka eivät uskaltaneet panna vastaan koskaan niille bulgarialaisille vedättäjille.

      Näyttäis vähän siltä että Tunisian Matkaoppaita on kuvattu jo melkein koko kausi??? Buffaus näytti vähän siltä. Totako tässä odotetaan sitten ensi kevääseen asti? No höh.

      • jatkuu heti huom.

        "Näyttäis vähän siltä että Tunisian Matkaoppaita on kuvattu jo melkein koko kausi??? Buffaus näytti vähän siltä. Totako tässä odotetaan sitten ensi kevääseen asti? No höh."

        Eiks se jatku nyt suoraan huomenna 4.6 -12


    • kotisohvaopas

      Taitaa jatkua 4.6 toisen tuotantokauden uusinnoin.

      Hyvä että Bulgariasta päästään eroon jatkossa. Oli todella vastenmielistä katseltavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2603
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2400
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2071
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1470
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1423
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe