Pimeyden voimat

Eräs antoisa, joskin vaikeasti ymmärrettävä palstalainen kertoi, että hänellä on menossa taistelu pimeyden voimia vastaan ja henkivaltoja. Minä kuulemma kuulun pimeyden voimiin ja ehkäpä myös henkivaltoihin, joskin ilmeisesti tietämättäni.

Moniko palstalainen käy samaa taistelua ja kuinka tunnette taistelun tuoksinan nenässänne?

Onko pimeyden voimat kovastikin juuri adventtikirkkoa vastaan, vai taistelevatko muutkin amerikkalaiset uususkonnot samaa taistelua?

Entäs henkivallat? Yhdysvallat tiedän kyllä, mutta mitenkäs nämä henkivallat, että onko kovasti vaikea vastus ja mistä tietää sen, milloin pitää oikein kunnolla pistää kampoihin ja milloin tietää olevansa voiton syrjässä kiinni?

Jos pimeyden voimat tuntuu alkuun pahalta vastukselta niin voisiko sitä harjoitella vaikka tonttuja ja menninkäisiä vastaan aluksi?

Vai voisiko kyseessä olla väärä lääkitys tai liian vilkas mielikuvitus?

32

468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pimeässä ennen

      Pimeys on lahkoissa aina läsnä. Kuuluin adventisteihin 12 vuotta ja koko aika meni pimeydessä tarpoessa.

    • taistelu

      TAISTELU HENKIVALTOJA VASTAAN

      "Ja Filippus meni Samarian kaupunkiin ja saarnasi heille Kristusta. Ja kansa otti yksimielisesti vaarin siitä, mitä Filippus puhui, kun he kuulivat hänen sanansa ja näkivät ne tunnusteot, jotka hän teki. Sillä monista, joissa oli saastaisia henkiä, ne lähtivät pois huutaen suurella äänellä; ja moni halvattu ja rampa paran " (Ap.t.8:5-7).

      ”Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. Sillä ei meillä ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pi­meydes­sä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska, ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet, ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta; ja minunkin puolestani, että minulle, kun suuni avaan, annettaisiin oikeat sanat rohkeasti julistaakseni evankeliumin salaisuutta" (Efes.6:10-19).

      Taistelu henkivaltoja vastaan on yksi keskeinen uskonelämän alue Raamatussa. Vallankin Uuden Testamentin puolella on runsaasti aineistoa siitä, kuinka Jeshua ja Hänen opetuslapsensa ajoivat ulos riivaajia eli pahoja henkiä ja paransivat riivaajien vaivaamia ihmisiä (Mat.17:14-20; Ap.t.10:39). Monilla uskovilla ei kuitenkaan ole juuri mitään käsitystä tästä hengellisen elämän alueesta, vaikka se onkin runsaasti esillä Jumalan Sanassa. Toisaalta on niitä, jotka askartelevat sairaalloisesti melkein pelkästään riivaajien ulosajamisen parissa, luullen tämän "poppakonstin" avulla ratkaisevansa kaikki ihmisten ja myöskin uskovien ongelmat. Taistelu henkivaltoja vastaan ei kuiten­kaan ole mikään hengellisesti alaikäisten "temmellyskenttä", vaan tarvitaan raitista ja tasapainoista toimintaa näissä asioissa, jotta ei tehdä vahinkoa väärällä ja epäraamatulli­sella "puoskaroimisella". Tässä luvussa tutustumme lyhyesti pahuuden henkimaailman syntyyn, olemukseen, hierarkiaan, toimintaan ja oikeaan "taistelustrategi­aan" Raamatun opetuksen valossa.

      http://www.kolumbus.fi/gematria/apsrk12.html

      • henkivaltoja..

        Henkimaailman synty

        "Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen, ja hän on ennen kaikkia ja hänessä pysyy kaikki voimas­sa" (Kol.1:16-17).

        "Missä olit silloin, kun minä maan perustin? Ilmoita se, jos ymmärryksesi riittää. Kuka on määrännyt sen mitat - tottapa sen tiedät - tahi kuka on vetänyt mittanuoran sen ylitse? Mihin upotettiin sen perustukset, tahi kuka laski sen kulmakiven, kun aamutähdet kaikki iloitsivat ja kaikki Jumalan pojat riemuitsivat? (Job.38:4- ).

        Raamattu opettaa, että Jumala loi taivaat ja maan kaikkine joukkoineen Poikansa kautta Pyhän Henkensä voimalla (1.Moos.1:1; Ps.33:6). Taivaat ja niiden henkimaail­man olennot luotiin ensin ja Jobin kirjan katkelma osoittaa, että Jumalan pojat eli henkimaailman olennot olivat jo iloitsemassa mukana, kun Jumala perusti maan (Job.1:6; 2:1). Kaikki oli hyvää ja kaunista Jumalan luomistyön jäljiltä eikä ollut mitään kapinaa tai syntiä maailmassa (1.Moos.1:31).


        Alkulankeemus ja saatanan synty

        "Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.' Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan " (Jes.­14:12-16).

        "Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä kymmenen kruunua; ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle...Ja syttyi sota taivaassa: Mikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssan­sa" (Ilm.12:3-9).

        Raamattu kertoo meille, kuinka korkea-arvoinen, kaunis ja viisas kerubi, jota kutsuttiin nimellä Kointähti (engl. Lucifer) ja Aaamuruskon Poika, lankesi kauneutensa ja viisautensa tähden ja tahtoi korottaa itsensä Jumalan vertaiseksi (Hes.28:1-3, 14-19). Tuo Luciferin ylpistyminen ja alkulankeemus teki hänestä perkeleen ja saatanan, niinkuin Raamattu häntä kutsuu. Ilmestyskirjan antamien viitteiden perusteella on ilmeistä, että tuossa alkulankeemuk­ses­sa kolmasosa Jumalan enkeleitä (tähtiä; Ilm.1:20) lankesi seuraamaan Luciferia ja syttyi sota taivaas­sa. Jumalan valtaistuinta tavoitellut Lucifer joukkoineen heitettiin alas taivaasta. Tuosta hetkestä lähtien on vallinnut sotatila langenneen Luciferin eli saatanan joukkojen ja Jumalan valtakunnan sotajoukkojen välillä (Dan.10:13, 20-21). Tuo sotatila ei vallitse ainoastaan näkymättömässä henkimaailmas­sa, vaan myöskin Jumalan omat, uskovaiset ihmiset, joutuvat pukeutumaan Jumalan koko sota-asuun, voidaksensa voitollisesti taistella sielunvihollisen hyökkäyksiä vastaan hengelli­sessä taistelukentässä. Voitto tässä taistelussa on kuitenkin varma, jos vain olemme kuuliaiset Herralle Sebaotille, joka on sotajoukkojen ylipäällikkö (Jahve Tsevaot = sotajoukkojen Jumala).


    • 2. Piet. 2

      Busmannilla ei paljoa voimaa ole. Ei tarvitse käydä taistoon busmannin kanssa ja en yleensä noteeraa millään tavalla busmannin kirjoituksia. Ei kiinnosta edes vastata Busmanille. Tieteistä saa parempaa tietoa muun lähteen kautta.

      2. Piet. 2:4 Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi. 10 ja varsinkin ne, jotka lihan jäljessä kulkevat saastaisissa himoissa ja ylenkatsovat herrauden. Nuo uhkarohkeat, itserakkaat eivät kammo herjata henkivaltoja,

    • henkivaltoja vastaan

      Pahoja henkiä eli riivaajia on monta lajia, jotka kukin pyrkivät toimimaan ja vaikutta­maan uhrissaan omalla toiminta-alueellaan. Jos esim. joku ihminen on haureuden hengen vallassa, se pyrkii teettämään uhrillaan haureuden syntiä sen eri muodoissaan. Valheen henki puolestaan pyrkii houkuttelemaan uhrinsa valehtelemaan jne. Raamatus­ta löytyvät ainakin seuraavat saastaisten henkien lajit ja pelkästään niiden olemassaolon tietäminen auttaa ymmärtämään niiden toimintatapoja maailmassa:

      Saastaisuuden henki (Sak.13:2; Mat.10:1)
      Haureuden henki (Hoos.4:12; 5:4)
      Valheen henki (1.Kun.22:19-23)
      Sekasorron henki (Jes.19:14)
      Raskaan unen henki (Jes.29:10)
      Uneliaisuuden henki (Room.11:8)
      Pelkuruuden henki (2.Tim.1:7)
      Masennuksen henki (Jes.61:3)
      Luulevaisuuden henki eli mustasukkaisuus (4.Moos.5:14)
      Paha henki (Tuom.9:23)
      Heikkouden henki (Luuk.13:11)
      Villitsevä henki (1.Tim.4:1)
      Toinen henki (2.Kor.11:4)
      Eksytyksen henki (1.Joh.4:6)
      Tietäjähenki (Ap.t.16:16-18, ennustajissa)
      Vainajahenki (5.Moos.18:11)
      Antikristuksen henki (1.Joh.4:3)
      Metsänpeikot (3.Moos.17:7; 2.Aik.11:15)
      Öinen syöjätär (Jes.34:14)

      Kukin demoni pyrkii toimimaan omalla alueellaan, houkutellen uhriaan synnin harjoitta­miseen. Varsinainen riivaustila ilmenee usein paljon voimakkaampana, jolloin riivaajat vaivaavat ihmisiä, viskaavat maahan, repivät ja kouristavat, saavat aikaan jopa mykkyyt­tä, sokeutta ja muuta sairautta sekä saattavat puhua uhrinsa suun kautta oudolla äänellä (Mat.15:21-22; Luuk.4:35; 9:42; Mat.9:32-33; 12:22; Mark.8:35-36; 1:23-26; Huom ! Vain osa sairauksista pahojen henkien vaikutusta). Riivaajien vallassa olevalla heiveröi­selläkin ihmisellä voi olla riivaustilassaan niin suuret voimat, ettei suurikaan joukko kykene taltuttamaan ihmisvoimilla (Ap.t.19:13-17; Luuk.8:29). Harvat ihmiset ovat varsinaisen ulospäinkin selvästi näkyvän riivaustilan vallassa, mutta periaatteessa kaikki tottelemattomuuden lapset kuuluvat paholaisen valtapiiriin ja ovat alttiita pahojen henkien vaikutukselle, vaikka olisivatkin sivistyneitä päällepäin, mutta erityisessä riivaajien valtaan joutumisen vaarassa ovat mm. kaikenlaista noituutta, spiritismiä, ennustamista, magiaa, joogaamista (jos mukana on idän uskontojen mystiikka) ja TM:ää harrastavat. Jotkut ihmiset ovat jopa tietoisesti antautuneet saatanan palvojiksi, jolloin he ovat täydellisiä pahojen henkien uhreja.



      http://www.kolumbus.fi/gematria/apsrk12.html

    • Lusiferin joukot.

      Luciferin joukkojen toiminta

      "Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä"..."Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys" (Joh.8:44; 10:10).

      "Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan, ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagoogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka" (Ilm.20:7-8).

      "Ettei saatana pääsisi meistä voitolle, sillä hänen juonensa eivät ole meille tuntemattomat" (2.Kor.2:11).

      Jumalan Sana osoittaa meille, että Lucifer joukkoineen on hyvin juonikas, mutta hänen juonensa onneksi eivät ole meille tuntemattomat, sillä Sana paljastaa ne meille. Tämä ylpeä, vallanhaluinen, kavala ja viisas uskovien vastustaja on langenneelta luonteeltaan valehtelija, murhaaja, varas, tappaja ja tuhooja (Hes.28:1-4, 17; Jes.14:12-14; 1.Piet.5:8; 1.Moos.3:1; Efes.6:11; Joh.8:44; 10:10; 1.Joh.3:8). Hän on toiminut kautta ihmiskunnan historian uskovien syyttäjänä Jumalan edessä (Ilm.12:9-11; Job.1:6-12; Sak.3:1-5). Jos uskova lankeaa, on saatana (hepr. שטן satan = syyttäjäenkeli, pahojen henkiolentojen päällikkö, kuolemanenkeli, kuvan. vihollinen, vastustaja, kiusaaja) heti syyttämässä häntä Jumalan edessä. Jos uskova langettuaan ja Pyhän Hengen häntä siitä nuhdeltua, tekee paran­nuksen, pyytäen anteeksi Jumalalta ja tarvittaessa myös sopii lähimmäisensä kanssa, Jeshuan veri puhdistaa hänet kaikesta synnistä (1.Joh.1:7-10). Silloin uskovalla on Puolustaja Isän tykönä, Jeshua, joka on maksanut hänen syntivelkansa ristinkuole­mansa kautta ja syyttäjä, saatana, on voimaton (1.Joh.1:9-2:2; Ilm.12:9-11). Jos uskova langettuaan ei suostu tekemään parannusta, Pyhän Hengen nuhtelevasta kehotuksesta huolimatta, joutuu Jumala antamaan langenneelle kuritustuomion, jotta meitä ei yhdessä maailman kanssa kadotukseen tuomittaisi, vaan suostuisimme tekemään parannuksen (1.Kor.1­1:31-32; Efes.4:25-32).

      Paholaisen eli vihamiehen eli kiusaajan toimintatapoihin kuuluu hänen nimensäkin mukaisesti kiusata, viekoitella, juonitella ja villitä ihmisiä sekä virittää pauloja (Mat.13:19; 4:3; Efes.6:16; Mark.­1:12-13; 1.Tes.3:5; 1.Aik.21:1; 1.Kor.7:5; 2:11; Ilm.20:3, 7-8; 1.Tim.3:7; 4:1). Tämä uskovien vastustaja, tekeytyen valkeuden enkeliksi, kylvää lustetta nisun sekaan, varastaa ja väärentää Jumalan Sanan ja evankeliumin sekä pyrkii harhauttamaan Sanan väärällä, ei kokonaisvaltaisella, tulkinnalla (2.Kor.11:1-4, 13-15; 2.Kor.4:1-4; 1.Tes.2:18; Mat.13:25; 4:6, 39; Mark.4:15; 1.Moos.3:1-5). Pettäessään ihmisiä sielunvihollinen tekee tunnustekoja ja ihmeitä eikä kaihda apureineen käyttää valheellisesti Jeshuan nimeäkään, saattaakseen jopa uskovatkin petetyksi ja valtapiiriin­sä (2.Tes.2:1-12; Mat.7:21-23; 24:4-5, 11, 23-26; Mark.13:21-23; Luuk.22:31-32). Apureina sielunvihollisella ovat hänen langenneet enkelinsä ja pahuuden hierarkian henkivallat, riivaajat eli demonit sekä pahan vallassa olevat ja Jumalalle tottelemattomat ihmiset, pimeyden lapset, jotka tieten tahtoen tai tietämättään ovat ilmavallan hallitsijan toiminnan välikap­paleita (Ilm.12:7; 16:13-14; Efes.6:12; 5:1-15; 2:1-4; 1.Tes.5:5). Raamattu osoittaa myös, että ilmavallan hallitsijalla on ainakin jossakin määrin valta käyttää jopa luonnonvoimia, kuten myrskytuulia, toimintansa välikappaleina (Job.1:6-22; Ilm.7:1; Mark.4:35-41).

    • Per..keleen vastusta

      Perkeleen vastustaminen

      "Sentähden sanotaan: 'Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon'. Olkaa siis Jumalalle alamaiset, mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee" (Jaak.4:6-7).

      "Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää" (1.Piet.5:8-9).

      "Pankaa sentähden pois valhe ja puhukaa totta, kukin lähimmäisensä kanssa, sillä me olemme toistemme jäseniä. Vihastukaa, mutta älkää syntiä tehkö. Älkää antako auringon laskea vihanne yli, älkääkä antako perkeleelle sijaa" (Efes.4:25-27).

      "Ja rauhan Jumala on pian musertava saatanan teidän jalkojenne alle. Herramme Jeesuksen armo olkoon teidän kanssanne" (Room.16:20).

      Kolmas taistelun alue lihan himojen ja riivaajien ohella on perkeleen vastustaminen. Tähän kategoriaan kuuluvat myöskin saatanan langenneet enkelit. Pääero riivaajien ja perkeleen toiminnan välillä on se, että pahat henget asettuvat asumaan uhrinsa ruumii­seen, mutta perkele ei tee sitä kuin poikkeustapauksessa, kuten Juudas Iskariotin (hepr. Jehuda Ish Kerijot = Jehuda Kerijotin mies) kohdalla, joka kavalsi Jeshuan (Joh.13:1-2, 26-27). Normaalisti perkele ja hänen langenneet enkelinsä kiertävät meidän ympärilläm­me, etsien, kenen saisi niellä kitaansa (Ilm.12:1-4). Raamattu kehottaakin meitä, ettemme anna perkeleelle sijaa.

      Kuka sitten joutuu perkeleen kitaan? Kuka antaa perkeleelle sijaa? Jokainen ihminen, joka tekee syntiä, eläen lihansa himojen ja halujen mukaan, kuuluu sielunvihollisen eli ilmavallan hallitsijan valtapiiriin (Efes.2:1-3). Synneillämme annamme siis valtakirjan sielunviholliselle elämäämme. Sielunvihollinen kiertää jatkuvasti ympärillämme ja koko ajan tarkkailee, missä löytyy ihminen, joka lankeaa himojensa ja halujensa mukaan syntielämään ja jos hän sellaisen löytää, on sielunvihollinen saanut valtakirjan sen ihmisen elämään. Tämä koskee myös uskovia ihmisiä, sillä jos sielunvihollinen rohkeni kiertää Jeshuan ympärillä Häntä kiusaamassa, ei vihollinen kaihda meidänkään ympäril­lämme kiertämästä (Mat.4:1-11). Monet uskovaiset luulevat, että kun sielunvihollinen kiertää heidän ympärillään kiusaten, houkutellen, esittäen valheita ja vääriä syytöksiä, painosta­en ja jopa esittäen vääriä tulkintojaan Jumalan Sanasta, kuten Jeshuallekin, että he ovat pahojen henkien vallassa. Näin ei kuitenkaan asian laita ole. Jokainen uskova joutuu perkeleen kiertelyn ja painostuksen kohteeksi, kuten Jeshuakin, mutta jos elämme Messiaan veren alla pyhitettyä uskonelämää, emme ole riivattuja yhtään enemmän kuin Jeshuakaan oli.

      Kuinka voimme selvitä voittajina taistelusta perkelettä vastaan? Sidommeko saatanan ja käskemme hänet syvyyteen, kuten jotkut tekevät? Raamatun mukaan sellainen on turhaa ja epäraitista toimintaa. Uskoville on annettu valta tallata kaikkea vihollisen valtaa ja voimaa ja sitoa riivaajia eli hallituksia ja valtoja ja ajaa ne ulos riivatun ruumiista (Luuk.10:17-20; Mark.9:25; 16:17; Mat.12:22-29). Missään kohden Raamattua ei kuitenkaan ole annettu ohjetta tai käskyä sitoa saatanaa tai käskeä sitä syvyyteen. Jumala sallii saatanan joukkoineen toimia määrättyyn aikaan asti, jolloin se sidotaan tuhanneksi vuodeksi ja sen jälkeen heitetään lopulliseen kadotuksen tulijärveen (Ilm.20; Jes.24:21-23; Mat.25:41). Ennen määräaikaa ei pahoja henkiäkään lähetetä syvyyteen vaivattavaksi (Mat.­8:28-29). Jumala itse on ajallaan musertava saatanan uskovien jalkojen alle, eikä sitä ole annettu meidän tehtäväksemme.

      Kuinka sitten taistelemme saatanaa vastaan? Ensinnäkin olemalla nöyriä ja alamaisia Jumalal­le. .....

      Jokohan Bushmanni pääsee jyvälle`?

      http://www.kolumbus.fi/gematria/apsrk12.html

      • pyh!

        "Jokohan Bushmanni pääsee jyvälle?"

        Tuskin, koska se ei halua.


    • !!!!!!!!!!!!!!!!

      "Kuinka sitten taistelemme saatanaa vastaan?"

      Olemalla EPÄITSEKKÄITÄ.

    • Saatanan perkele

      Ihan ulkopuolisena toivoisin, että käytte tarkistamassa, että minkä värisiä nappeja minäkin päivänä otetaan.

      • pyh!

        Minkä värisiä nappeja? Riippuu kuule takin väristä, minkä värinen nappi siihen kannattaa ommella.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kiitos tästä postauksestasi!
        Niin hyvää tietoa!


    • Anonyymi

      Pimeyden voima? Se kuullostaa hakuammunnalta.
      Eikös se Lusifer olut valkeuden voima? Valonkantaja.
      Kaikkea paskaa sen uskonharhoissaan elävän päässä mellastaa. Pimeyden voima?
      Toisaalta onhan se aika pimeässä se, mitä sen uskovan päässä on, jos siellä ylipäätään on jotain?

    • Anonyymi

      Pimeyden voimat taistelevat nyt Israelissa.
      Jahve ja Allah ottavat yhteen.
      Ei se selittelyjä kaipaa.
      Kummalla jumalista on sitten ne suuremmat pallit?

    • Anonyymi

      Aika moni Allahin palvoja pääsee paratiisiin 70 neityseen kanssa paneskelemaan.
      Yli puolet Gazan kaistaleella asuvista nuorista on harkinnut tosissaan itsemurhaa, koska alueella ei ole mitään mahdollisuutta päästä eteenpäin elämässä.

    • Sanoisin näin ,että jos pimeyden henkivaltoja vastaan ei ole ollut minkäänlaista taistelua kristittyllä niin tuskin on edes kristitty.
      Taistelu alkaa vääjäämättä kun ihminen esim aikuisena tulee uskoon.
      Hyökkäykset juuri tuossa vaiheessa on yleisempää kuin kaurapuuron syönti.
      Se vaan niin on ja uskon vuosien aikana ihminen kasvaa ja oppii jopa näkemään saatanan ansat.

      • Anonyymi

        "ihminen kasvaa ja oppii jopa näkemään saatanan ansat."

        Kyllä ne ansat ovat ihmisen itsensä tekemiä. Ei saatanalla tai muillakaan taruhahmoilla ole siinä mitään osaa.
        Ukovaisilla on sellainen ihmeellinen tapa, että he syyllistävät aina jotain muuta tahoa kuin itseään.
        Seurataanpa vaikka niitä kirkkojen ja lahkojen pastoreita. Koskaan vika ei ole heissä, vaan kaikissa muissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "ihminen kasvaa ja oppii jopa näkemään saatanan ansat."

        Kyllä ne ansat ovat ihmisen itsensä tekemiä. Ei saatanalla tai muillakaan taruhahmoilla ole siinä mitään osaa.
        Ukovaisilla on sellainen ihmeellinen tapa, että he syyllistävät aina jotain muuta tahoa kuin itseään.
        Seurataanpa vaikka niitä kirkkojen ja lahkojen pastoreita. Koskaan vika ei ole heissä, vaan kaikissa muissa.

        Et ilmeisesti ole ollut saatanan kanssa tekemisissä.
        Monet ateistit laillasi ei ole kun se riittää ,että pidät tuon status quon.... se riittää saatanalle oikein hyvin eikä se tahdo sinua järkyttää vaan pitää tuossa tilassa ja luulossa.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Et ilmeisesti ole ollut saatanan kanssa tekemisissä.
        Monet ateistit laillasi ei ole kun se riittää ,että pidät tuon status quon.... se riittää saatanalle oikein hyvin eikä se tahdo sinua järkyttää vaan pitää tuossa tilassa ja luulossa.

        "Et ilmeisesti ole ollut saatanan kanssa tekemisissä."

        Ja sinä siis olet. Sellaisia teistä tulee, kun te sen mielikuvituskaverinne saatanan kanssa veljeilette.
        Mielenterveysongelmaisia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Et ilmeisesti ole ollut saatanan kanssa tekemisissä."

        Ja sinä siis olet. Sellaisia teistä tulee, kun te sen mielikuvituskaverinne saatanan kanssa veljeilette.
        Mielenterveysongelmaisia.

        Saatat pilkata , mutta muista että varoitin.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Et ilmeisesti ole ollut saatanan kanssa tekemisissä.
        Monet ateistit laillasi ei ole kun se riittää ,että pidät tuon status quon.... se riittää saatanalle oikein hyvin eikä se tahdo sinua järkyttää vaan pitää tuossa tilassa ja luulossa.

        No teistä en tiedä mutta minä ole uskossa enkä ole koskaan tavannut Satanaa, tuota Jumalan luomaa jalokiveä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No teistä en tiedä mutta minä ole uskossa enkä ole koskaan tavannut Satanaa, tuota Jumalan luomaa jalokiveä.

        Minä olen tavannut. Se on ihan täyttä totta ja pahuutta 100pros eikä siinä ole edes yhtä valonsäiettä vaan pimeämpää mustaa kuin voi edes yrittää pimeää hahmottaa.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Minä olen tavannut. Se on ihan täyttä totta ja pahuutta 100pros eikä siinä ole edes yhtä valonsäiettä vaan pimeämpää mustaa kuin voi edes yrittää pimeää hahmottaa.

        Syksy tekee sinulekin tepposia, jos et ole maksanut edes sähkölaskujasi.
        Kannattaa maksaa laskut, niin alkaa näkymään myös valoa.
        Tai jos laskut on maksettu, niin sitten olet ilmeisesti vain työntänyt pääsi perseen, kuten uskovat yleensä tekevät. Siellä aukossa on sysimustaa, eikä valo sinne pilkahtele.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Minä olen tavannut. Se on ihan täyttä totta ja pahuutta 100pros eikä siinä ole edes yhtä valonsäiettä vaan pimeämpää mustaa kuin voi edes yrittää pimeää hahmottaa.

        Mr Hyviksen kannattaisi kuunnella M. A. Nummisen Perkele.
        Siinä on sitä jotakin.


    • Anonyymi

      "...täytyy muistaa aina tiskialtaan alta lattia kuivata ettei saa sähköiskua vessan suihku pitää avata voiveitsellä jos se on tukkeutunut tuuletus pitää olla talvella kiinni

      • Anonyymi

        2023-10-08 14:01:36

        Kiitos tästä postauksestasi!
        Niin hyvää tietoa!


    • Anonyymi

      Kokoajan on käynnissä armoton taistelu pimeyden henkiolentoja vastaan. Hurmahenkiä. Loppumaton, kiivas ja antoisa taistelu, jossa kannattaa jäädä voiton puolelle vaikka siinä onkin ikävää herjata muita ja voi joskus vahingossa tulla ammuttua itseäkin jalkaan, mutta ei niille pimeyden henkiolennoille voi antaa hetkeksikään periksi eikä myöntyä missään asiassa.

      Emme me ole tietämättömiä asioista ja ahkerasti jaksamme jatkaa taistelua.

      • Anonyymi

        "Kokoajan on käynnissä armoton taistelu pimeyden henkiolentoja vastaan."

        Taitaa kuitenkin olla niin, että ne valkeuden henkivallat tälläkin hetkellä taistelevat keskenään?
        Taivaassakin syttyi tarinan mukaan silloin joskus se sota juuri valkeuden henkivaltojen kesken.
        Lusifer (valon tuoja) ja hänen valkeuden enkelinsä sotivat yhtä 'valkeuden tyranniaa' vastaan taivaassa. Sota senkun vain jatkuu.


    • Anonyymi

      Isot pojat eivät kyllä ole kertoneet mistä hurmahenget ovat lähtöisin, eikä muutoinkaan niistä mitään sen tarkempia yksityiskohtia kuin vain että ovat vaarallisia ja kammottavia. Niitä tulee peljätä vaikkei olisi niitä koskaan nähnyt eikä kokenut. Ne ovat itseasiassa peljättävämpi asia kuin helvetti, joka ei kuitenkaan toimi täällä maan päällä samalla tavalla kuin hurmahenget.

      Ehkä sen helveltinkin välttää kun jaksaa riittävästi vastustaa hurmahenkiä jollain keinolla ja epäillä lähes kaikkien olevan sellaisten vallassa.

    • Anonyymi

      Viinapirun on joillekin tuttu. Se on enempi persoona kohtainen.
      Sitten on toisten keksimät perkeleet. Ne omimalla saa mitä sattuu.
      Raamatun ryökäleet ovat eläneet ihmismielissä järjettömän kauan.

    • Anonyymi

      Itseasiassa ei maallisilla synneillä ole juurikaan väliä. Se pystyy aina jotenkin päin selittämään armon tai jonkun sovinnon mukaan, mutta hurmahenkiä ei selitä hyväksi mikään. Siksi niiden kanssa täytyy olla niin noheva eikä antaa yhtään periksi ja herjata vaikka se ei aina menisi kovin taiteen sääntöjen mukaan ei raamatullisesti. Niitä täytyy vastustaa keinoja kaihtamatta. Kuten olemme tehneetkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      176
      1329
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1050
    3. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      994
    4. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      23
      977
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      862
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      225
      844
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      835
    8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      808
    9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

      Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
      Ikävä
      51
      758
    10. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      122
      752
    Aihe