Arttu finaalissa?? Ei ymmärrä

uskomatonta.

Käsittämätöntä, mitä tämä tyyppi tekee finaalissa? Olis kuulunu pudota pois. Yleisö pääsi taas sössimään äänestyksen. Toivottavasti tippuu ekana finaalista.

11

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -.

      Eihän hän mielestäni myöskään sinne kuuluisi varsinkaan esiintymiskykyjensä vuoksi, mutta ilmeisesti Martille viimeksi voiton äänestäneet ovat Artun takana.

      Itsenikin mielestä Arttu on söpö ja herkän oloinen, ja osaa laulaakin ihan ok, mutta ollut tähän mennessä aivan liian jäinen lavalla. Ymmärrän, että osa naisista varsinkin äänesti häntä.

      Itse miehenä olisi taas ottanut Artun tilalle 100% mieluummin Emelin. Mutta objektiivisesti vertaillessa heitä keskenänsä, ovat oikeasti saman tasoisia. Tässä vain nyt mennään enemmistökatsojien, eli naisten ehdoilla :)

    • Arttu jees

      Kyllä minä näen Artussa jotain kehitysmahdollisuuksia paljonkin. Ääni on tosi hyvä, vaikka ei tuo esiintymispuoli vielä ole hallussa. Mutta kelläpä sitten olisi tässä vaiheessa? Kaikki jännittää ja tutisee.

      Mutta mitä sinun mielestä viime vuoden idolsit tähän liittyy? Nyt on uusi kausi ja uudet laulajat. Martti on menneen talven lumia ja oma persoonansa siinä porukassa mikä oli tuolloin. Nyt kokoelma ja asetelmat on ihan erilaiset.

      Musta koko viime kausi meni pilalle, kun Lassi jäi pois. Nyt meni Dennis, jonka lähtö huononsi miesten yhteispotentiaalia. Dennis oli suosikkini. Että otti päästä, ettei hän jatkanut. Mutta olisiko hän ahdistunut siitä, kun ei osaa suomea tarpeeksi hyvin?

    • Täydellisyyttä?

      Kohtuutonta vaatia täydellisyyttä, kun Idolsin kuitenkin pitäisi olla se "nuorien amatöörien kisa". Moni Idolsin aikana mollattu on kehittynyt kisan jälkeen paljonkin.

    • Joannav

      Olen tyytyväinen IDOLS kymmenikköön! Niina on mahtava, ja Artun ääni on puhdas ja vahva! Monen kuulee edelleenkin laulavan nuotin vierestä ajoittain! Ja hei, englannin ääntämistä voi harjottaa samoin kun lavakokemusta, joten ei kaikkien tarvii laulaa täydellistä enkkua! Ja voi jatkossa valita suomibiisejä juu. Diadra on myös uskomattoman hyvä!!

    • 11

      Joo, ei. Arttu ei ole mikään poppari-idolstyyppinen laulaja ollenkaan, vaan ihan tanssilavaääni *LOL*. Kasvot täysin eleettömän ilmeettömät ja liikendintä puista - varmaankin ihan aidosti yritti, mutta ei ole (elämän- tms.) kokemusta ja karismaa vielä. Nuorihan tuo vielä on, mutta epäilen tuleeko hänestä ikinä ns. esiintyvää "popparia"... Ääni ihan ok, joten eikun tanssibändin kanssa lavoja kiertämään - siinä sitä kehittyy :)

      • 11

        Hah. Eli ihan oikeassa olin tuon iskelmäpäätelmäni kanssa. Tässä lainaus Artun haastattelussa Seiskassa: "Toisena vahvuutena voi olla iskelmätausta. Osallistuin Iskelmäartisti-kisaan 2010 ja nyt viimeksi kuluneen vuoden aikana olen tehnyt pari keikkaa sedän bändin kanssa. Eli olen esiintynyt jonkun verran. "

        Niin tai näin, iskelmää tai jos haluaa poppariksi, niin joka tapauksessa lavakarismaa lisää ja esiintymiseen särmää. Muutoin on täysin hajuton, mauton ja muodoton esiintyjä. Ja äänestä tai vilpittömyydestä huolimatta kylmäksi jättää.


    • Hyvä Arttu!

      Arttu laulaa upeasti. Harmi, että Emil ja Johanna putosivat.
      Mikä sitten on sitä lavakarismaa, jollei persoonallinen edukseen erottuva lauluääni.

      Tuomaristolta kaipailisin pehmeämpää lähestymistapaa. Menee se viesti perille vähemmälläkin draamalla.

    • Staffe

      Artun finaaliin meno yleisön äänillä taisi yllättää jopa tuotannon, joka on kyllä ansiokkaasti pimittänyt tämän laulajan kyvyt koelauluissa/teatteriviikonlopussa. Eli ruutuaikaa pojalle ei ole herunut yhtään "ylimäärästä", verrattuna Petriin, Heikkiin tai vaikka Torsteniin,

      Siihen kun vielä lisätään tv:ssä näytetyt tuomariston "haukkumiset", mm englannin lausumisesta (ilman tätä ei 99% nettikommentoijistakaan olisi kiinnittänyt asiaan huomiota!).

      Kuitenkin katsomon extra-materiaaleista näkee, että Arttu sai tuomaristolta joka käänteesstä annettua mielikuvaa paremman palautteen.

      Toisaalta jos Kontiolahden pojasta ei löydy mitään luurankoja kaapista, niin eipä siitä sensaatiohakuiseen viihdeohjelmaan kauhesti draaman kaarta rakenneta. Mutta laulukilpailuhan tässä on kyseessä vai?

    • Arttu kotia

      Mun mielestä Arttu on ehdottomasti finaalisteista heikoin lenkki. Laulutaito ei korvia hivele, ei lavaolemuskaan paljoa lupaile. Ilmeisesti jotkut pikkutytöt sit äänestää tämän ilta toisensa jälkeen jatkoon vain, koska on "hyvännäköinen". Minun silmissä Arttu ei täytä edes sitä kriteeriä. Enkä todellakaan tarkoita, että idolin pitäis olla hyvännäköinen, mulle se on ihan sama, kunhan lauluääni sytyttää ja esiintymistaitoa löytyy.

      • ödjflösdflöjls

        Tässä on ihan sama ilmiö kuin edellisvuonna - se puinen ruskeahiuksinen, -silmäinen kaveri, jonka isä oli Egyptistä tms. - pikkutytöt äänestää, vaikka kaverin laulutaito riitti juuri ja juuri, mutta lavakarismasta ei puhettakaan. Taisi tulla kolmanneksi? Kuten tekstistäni näkyy, täysin vaikutuksen tekemätön kaveri, kun en edes muista nimeä ;). 15 minutes of fame is what he - and this Arttu - will have...


    • AtrhurFan

      Ja niin taas vei Arttu toisen finaalilähetykset katsojaäänet. Eli sai eniten ääniä puhelinäänestyksessä. Kansa ei voi olla väärässä ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      155
      6469
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3888
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2005
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1508
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      19
      1499
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe