Soramonttuprinsessat

Onko kukaan nähny tätä? Mitä mieltä ohjelmasta?

Saa nähä miten tytöt selviää romurallista, ei varmaan ehjin nahoin :D

Toi faija vaikuttaa just rennolta :D

21

6454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pähkäläinen itsekin

      Autourheilun ystävänä olen syvästi mieleni pahoittanut, että tuollaista näytetään autourheiluna ja nuorison kasvattamisena .
      Auto- ja moottoriurheilussa on valtaosin fiksuja ja hyvin käyttätyviä lajin harrastaja.
      Onneksi tämä "otos" harrastajista on poikkeus, jota ei toivottavasti yleistetä eikä tämä sarja tule vaikuttamaan lajin arvostukseen !
      AKK oli mukana "Nuori Suomi"-ohjelmassa....tämä ei kuulu siihen ?

      • Retkuilija

        Mihin sarjasta oli unohdettu kilpa-ajon ja kaatojen näyttäminen?


    • 44343243243243278h

      Saatanan hauska ohjelma tuli repeiltyä ihan urakalla oli niin koominen tuo jakso mikä tuli katsottua. Isä raivoaa tytöille jotka pelkäävät ajaa jokkista mutta silti ovat siellä mukana ja sitten matelevat ties missä :DDDDDD huippu viihdettä en sitten tiedä miten tuon urheilu edes liittyy koko sarjaan XD

    • harrastusta?

      Huh mitä porukkaa. Sääliksi käy tytöt; taitoa ja intoa ei harrastukseen ole, mutta yrittää pitää, isukin mieliksi.
      Ja muutenkin, mistä tuollaisia moukkia vielä nykyään löytyy, niinkuin tämä "komea" isä.

      • Retkuilija

        Voisi tuo isukki näyttää mihin ranteet ratissa riittävät. Kaunis vaimo sillä kyllä on!


    • suumahheri

      Tytöt ja Sinna vaikuttavat mukavilta ja täysjärkisiltä ihmisiltä, mutta mutta, isä Make on täys ..lkku ja narsisti. Eipä ihme että tytöt eivät halua ajaa kilpaa kun aina tulee huutoo ja sanomista narsisti Makelta.

      Täydellinen ohjelma siihen kuinka ei valmenneta nuoria kuljettajia, moittimalla ja huutamalla ajohalut ja vauhti tuskin kasvavat, käy vain päin vastoin.

      Itse ajoin nuorempana myös kilpaa, ja jos mun isä olisi käyttäytynyt noin, olisin vetänyt ukolta jakarilla hampaat kurkkuun,mutta onneksi sain opetusta ja kannustusta hienolla tavalla joka lisäsi motivaatiota ja halua kilpailla.

      Sinna on kyllä tosi kaunis :)

      • Retkuilija

        Löytyisikö Maken omista kilpailusaavutuksista dokumentteja? Pistettäisiin vaikka Rajalan Jontun kanssa kisaamaan samalla autolla, niin nähtäisiin missä mennään?


    • hgfhfjhkjfyukfll

      Ihan jees sarja, vaikka kiroilua onkin reilusti niin kuitenkin isä välittää perheestään, samaa ei voi sanoa nykypäivänä kaikista isistä tai äideistä.
      Huvittaa vaan tuo ajokalusto, ikinä ei toimi kisassa kunnolla. Toki se pistää v...tuttamaan kun muilla kestää ja kulkee...
      Kannattais ehkä tehdä yhteistyötä muitten kerholaisten kesken niin tekniikan kuin tyttöjen ajo-opetuksen suhteen.
      Jokkis on sinänsä mukava laji seurata paikan päällä, tapahtumia piisaa ja varikollakin tapahtuu. Käykää kattomassa jos ette ole ikinä olleet!
      Rehellisyyden nimissä on sanottava että aikamoista punaniskameininkiä se on, mutta hienoa sellaista!

      • Retkuilija

        Yleiosöystävällinen laji. Aina sattuu jotakin häverikkiä.........


    • Petteri Perhovaara

      Voi jestas mitä valkoista roskasakkia. Isäukko on niiiiin Juntti että tuskin osaa kävellä ja syödä purkkaa samaan aikaan. Ajamisen kanssahan tällä ei ole mitään tekemistä. Edes perusjuttuja tytöt eivät osaa ja isä ei ole tainnut saada eläessään yhtään autoa edes ajokuntoon laitettua. Hämmästellen piti yksi jakso seurata, kun maalaiset menivät tukholmaan ihmettelemään ison maailman menoa. Isällä koko ajan oluttölkki kourassa. Ziisus mikä poro. Ja laivallakin meinas tulla nekkuun kun ei osaa edes perus käyttäytymissääntöjä. Sääliksi käy tyttöjä ja "isin" nuorta kaunista vaimoa kun joutuuvat moista mölliä kestämään.

      • vako

        Koitahan sinä hillitä itses.Ei käy sääliks tyttöjä, niillä on hieno isä. Huom.tytöthän asuvat isänsä,eivät äitinsä luona. En tiedä missä niiden äiti on, en ole koskaan kuullut hänestä. Kaikesta huolimatta tytöt kunnioittavat ja rakastavat isäänsä. Kyllä sen huomaa. Enpä tiedä miten sut on kasvatettu kun tollasta kieltä käytät, heti alussa särähti tuo "roskasakkia", ei tollai voi kenestäkään puhua. Siis roskasakkia??


    • Lysmyperse

      Oliko Marianne Kokemäellä viime viikonloppuna? Kovasti samannäköinen likka pyöri varikolla.

    • adafdfa

      Huvittava sarja kyllä. Oiken pistää vihaks aina tuo Maken möykkääminen. Liekkö minkälaiset ranteet itsellään on :DD mut kyllä huvittaa myös jaksossa 9/10 ku Sinna ajaa vaikkei ole lajin ystävä ja tytöt haukkuu miten on huono ajamaan :D Ei minun mielestä tuossa perheessä ole kaikki asia kohillaan

      • Äityli 47v

        Itse satunnaisesti ohjelmaa seuranneena ja penskana veljien jokkistouhuja sivusta seuranneena kuulostas Sinna olevan ainut täysjärkinen tuossa ohjelmassa. Tytöt ja Isä varmaan tykkää toisistaan, mutta mihinkään muihin ihmissuhteisiin noita tapoja ja kielenkäyttöä ei voi laajentaa. Itse asiassa Isän kielenkäytön jälkeen ei voi tytöiltä parempaa vaatia, eikä sitä teekään, vaikka oikeasti kyllä pitäisi. Sinnan ulkomuoto voi äkkinäistä järkyttää, mutta muuten mimmi täyttä rautaa. Toivottavasti ottavat tytöt hänestä mallia, paitsi tupakoinnista ja varsinkaan vauvanvaunujen äärellä en tykkää.


      • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
        Äityli 47v kirjoitti:

        Itse satunnaisesti ohjelmaa seuranneena ja penskana veljien jokkistouhuja sivusta seuranneena kuulostas Sinna olevan ainut täysjärkinen tuossa ohjelmassa. Tytöt ja Isä varmaan tykkää toisistaan, mutta mihinkään muihin ihmissuhteisiin noita tapoja ja kielenkäyttöä ei voi laajentaa. Itse asiassa Isän kielenkäytön jälkeen ei voi tytöiltä parempaa vaatia, eikä sitä teekään, vaikka oikeasti kyllä pitäisi. Sinnan ulkomuoto voi äkkinäistä järkyttää, mutta muuten mimmi täyttä rautaa. Toivottavasti ottavat tytöt hänestä mallia, paitsi tupakoinnista ja varsinkaan vauvanvaunujen äärellä en tykkää.

        Kyl mä ite voisin olla tollanen ja vielä sellainen joka ajaisi itsekkin


    • Anonyymi

      Oli miestäni ihan hauska dokumentaarinen sarja, jossa sai seurata ihmisten kasvamista. Kaksosten suhde on kyllä vahva — niin hyvässä kuin pahassa.

      • Anonyymi

        Eikö toi Areenassa oo Marianne vei allekirj jalat alta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö toi Areenassa oo Marianne vei allekirj jalat alta

        Areenassa on kaikenlaista muutakin katsottavaa, kun vähän etsii. Nuorempi kaksosista ei kai montaa minuuttia nuorempi ole, mutta oli selvästi lapsenomaisempi tytöistä.


    • Anonyymi

      MARIANNE OLI TON SARJAN SÖPÖIN

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      444
      3245
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      401
      2776
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      119
      2738
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2143
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 176
      1380
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1170
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe