Varokaa 1188-numeropalvelua

ManuZ2

1188 -numeropalvelu myy palvelua yksityisille ja yrityksille asiattomalla tavalla. Sieltä soitettiin, kuulin että kyse on 118-palvelusta. Kun lasku tuli, yritin peruuttaa palvelua. Se ei onnistunut. Kukaan ei koskaan vastannut viesteihini, joilla firman eri sähköpostiosoitteisiin ilmoitin tilauksen peruutuksesta. Sain karhulaskuja ja uhkailua ulosotolla. Puheluihin ei vastattu.

Hyvä neuvo: Älkää missään nimessä ostako mitään firmalta.

ManuZ2

9

2953

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....................

      Joo niitä on kaikenmaailman kusettajia, sittenkuin firma menee konkkaan niin ne on heti konkurssipesän kimpussa.

    • 1188 numeropalvelu

      Meitä myös yrittävät parhaillaan huijata. Googlaamalla 1188 saa lukea paljon mielenkiintoista faktaa yrityksestä ja sen toiminnasta. Oikein innolla odotan, että lähettävät meille pyytämäni nauhan ensimmäisestä yhteydenotostaan. Siitä kun kuulemma kuulee meidän tehneen tilauksen palvelusta. Mikko Tapani Härkönen on yrityksen takana. Samainen mies on myös muutaman muun huijausyrityksen takana: YLJ Oy ja ilmeisesti jo entinen Suomen 118. Asiakaspalvelunumeroon eivät vastaa, välillä soittavat takaisin ja silloinkin salaisesta numerosta. Asiakaspalvelijat istuvat ilmeisesti Espanjassa ja mahdollisesti vielä ottavat Suomesta vastaan työttömyysrahoja. Asiakaspalvelunumero mahdollisesti myös maksullinen. Älkää vain maksako mitään laskuja. Sähköpostilla reklamaatio aiheettomasta laskusta mahdollisimman nopeasti. Yhteys viranomaisiin jos eivät muuten tunnu hellittävän. Kyseisestä yrityksestä tehty ilmeisesti jo useampikin ilmoitus viranomaisille.

      • 1188 huijausyritys

        Mitä enemmän netissä kirjoitetaan, sitä paremmin näkyvät googlatessa totuudet kyseisestä yrityksestä. Toivottavasti saadaan näin vaikutettua heidän toimintaansa.


      • pavali

        Koko 1188 ja samaan ryppääseen kuuluvat eri nimiset firmat ovat täyttä huijausta ja sitä pyörittävät ovat täysiä huijareita! Minulla on kyseisestä 1188 numeropalvelusta muutaman tunnin "työkokemus". Lupailtiin vähintään kuuta taivaalta ja kovia tuloja..... mutta kupla puhkesi jo ensimmäisen tunnin aikana. Nainen joka toimi kouluttajana kysyi aluksi minulta, että saanko minä suomesta mitään korvausta siis kelalta tai ammattiliitolta! Sanoin että en tietenkään saa, kun olen tullut tänne töitä hakemaan/tekemään! Tulin siihen käsitykseen, että siellä Fuengirolassa töissä olevat työntekijät nostavat samalla etuuksia suomesta kun tekevät töitä kyseiselle firmalle. MOL:lin sivuilla haetaan koko ajan työntekijöitä kyseiseen 1188 numeropalveluun,firma jonka kautta työntekijöitä värvätään 1188 numeropalveluun on Suomen Kuntaverkko Oy.


    • Don pedrito

      Joo kyllä, lupailevat työvoimatoimiston ilmoituksessa espanjalaista sosiaali turvaa? Ei taida kyllä noin vain onnistua. Ajattelinkin tuossa kuukauden päästä soitella vihjeen Malagan talousrikos osastoon, kun satun menemään espanjaan lomallekin. Niin saavat tehdä tutkinnan niihin tiloihin. rapsahtaa kyllä mukavat sakot koko toimistolle luulen? ja voivat viedä tuon toimitusjohtajan mukanaan. Kielitaitoa meikäläisellä on että osaan asian esittää espanjaksi. Eräs suomalainen firma sai 30.000 e sakon kun käytti harjoittelijoita firmassaan, ja nämä kun eivät ole suomesta lähetettyjä työntekijöitä, eivätkä kuulu espanjan sosiaaliturvaan, niin katsotaan miten käy? Katsotaan? Tuo aiheuttaa niin paljon vihaa suomessa tuo firma ihmisille.

      • Espanja

        Onneton jätkä olet. :D Mitäs ne Espanjalaiselta yritykseltä ratsaa? :D Vittu, että te olette urpoja hahhaha


    • Heh sentäs

      Mulle soitettin js kun en ollut kiinnostunut ostamaan niin puhelinmyyjä uhkaili
      et nyt mun kaikki tiedot poistetaan eikä kukaan mua sen jälkeen löydä.
      Pikkasen huvitti.

    • risto
    • Anonyymi

      Mitä teen? viime vuonna maksettiin ja sitten ilmoitetiin puhelimessa että ei saa ikinä lähettää laskua ja peruttiin asia. Nyt juhannusaaton iltana soitettiin ja meni pinna ja sanoin että ok. ja nyt lasku tuli. Mitä tapahtuu jos en maksa. Onko mahdollisuutta????

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe