ST1 ja katevaraus!!!

Minäkö joku Pankki?

Päätin julkaista asiani täällä, koska googlaamalla ei löydy juuri vastaavaa. Jos vaikka jollekin muulle käyny sama outo flaksi!

Kävin siis ST1:n automaatilla tankkaamassa. Summa veloitettiin tililtäni 1.3. mutta katevaraus on tililläni yhä! Ihmeissäni Soitin Osuuspankkiin -> pyysivät soittamaan ST1. ST1 ->kehotti soittamaan Osuuspankkiin. Ihme pompottelun jälkeen pankista sanottiin että katevaraus poistuu aikaisintaan kolmen viikon kuluttua, vaikka tankkaamani summa veloitettiin tililtäni jo viikko sitten. Eli käytännössä: Minulla on rahaa tililläni, mutten voi käyttää niitä kolmeen viikkoon koska: ST1 on tavallaan lainannut ne minulta, korottomasti. Siis mitä! Onko tää nyt ihan laillista? Ja käykö näin joka kerta? Onkohan muille käynyt vastaavaa?

10

3218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sellasta se on?

      Kunei ole oikean pankin asiakas.

    • Normaaliafjdasd

      Kyllä noin voi käydä. Sen katevarauksen pitäisi purkautua silloin veloitusvaiheessa, mutta aina ei niin käy. Tällöin se katevaraus katoaa automaattisesi noin kolmessa viikossa. ST1 ei niitä kuitenkaan ole lainannut, ne rahat ovat sinun tililläsi ja niille kertyvä korko maksetaan aikanaan sinun tilillesi.

    • voikäydä

      juu, ihan huoletta vaan, s-kaupoissa voi kanssa muuten tuollain käydä sitten ihan koska vaan, meillä jo kahdella perheenjäsenellä vuoden sisällä... se on joku tietoliikennehäiriö... kyllä ne siellä pankissa sen olis saanut purettua noin 30sekunnissa sen varauksen, mutta kun se tuppaa aiheuttamaan ylimääräisen puhelinsoiton sinne st1 reskontraan, ja kukas nyt ylimääräsiä alkais tehdä? ihan henkilökohtaisuuksiin menen, jättänyt osuuspankit ja muut vihreät koivunlehtipehkot aikaa sitten, nuurdea on hoitanu hommansa kiitettävästi ainakin täällä päässä =)

    • Minulle kävi samoin viime perjantaina, 6.5. Katevaraus -150€ näkyy tililläni vielä. Laitoin kankkiin meiliä tästä. Eivät ole vielä vastanneet mitään. Ehkä minua pompotellaan kuten sinua.

      • Anonyymi

        Sama juttu eilen.


    • Anonyymi

      Tankkaus 19.12.2022. Nyt 29.12. tilillä katevaraus 150 eur.
      Pankin sivulta näkee kortin numeron ja hups....se ei ollut edes minun korttini???
      Asema Loimaa st1.

    • Anonyymi

      Kyllä, ja vituttaa. Toivottavasti joku ajaa kuorma-autolle ne Shellin, eli käytännössö ST1:n mittarit nurin, itsellä ei tässä kohtaa valitettavasti ole C-luokan korttia (, sillä enhän nyt liikennesääntöjä toki halua rikkoa vaan niiden 'apinoiden' polttoainemittarikentän).

      Kahtena päivänä olen tankannut 20:llä €:lla, yksi 20 € on veloitettu ja edelleen 3x20 eli yhteensä 60 € katevarauksia eli 40 € ylimääräistä katevarausta.

      Aspa ei kestä enää kuunnella edes vittuilua aiheesta vaan katkaisee puhelun. viestini onkin, että laittakoot yhteytensä pankkeihin kuntoon sillä ei muiden asemilta ole tullut katevarauksia koskaan tuplana ja ovat poistuneet todellisen veloituksen tapahtuessa.

    • Anonyymi

      Sama täällä. 150€ katevaraus nyt viikon. Asiakaspalvelu vastailee ja neuvoo miten minun olisi pitänyt valita ensin summa jolla tankkaan ja sitten vasta laittaa kortti. Olen siis itse syyllinen. Olen joka päivä lähetellyt sähköpostia, jotta ymmärtävät, että tämä ei ole ihan yhdentekevää vaan iso raha, joka voi olla monelle iso ongelma kun se on pois budjetista.
      Tein ilmoituksen kuluttajaneuvontaan, lähetin dokumentit iltapäivälehteen, jätin soittopyynnön St1 asiakaskokemusjohtajalle, soitin pankkiin ja edelleen odotan omaa rahaani. En suostu menemään kyykkyy!

    • Anonyymi

      Tankkasin lentokentällä.Kokeilin kolmesti 50 € Pikamaksua.Joka kerta tuli ilmoitus että pikamaksu ei onnistu.Otin käyttöön PIN koodin ja sain tankattua,mutta kas kummaa,tililtä oli veloitettu 150€ ja tankattua määrää/summaa ei näy missään.Kukaan ei vastaa tiedusteluihin,että silleen.

    • Anonyymi

      Itselle tuli OP-mobiilin viesti että yrittivät ottaa katevarauksia 150€ vaan onneksi ei köyhänä opiskelijana ollut niin paljon tilillä ja velvoittivat vaan sen 20€ mitä tankkasin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe