Teidän assosiaatio-organisaatioajattelun puuttuminen

Ihmiskunta Sinde

Ei, huumeissa olevilta ei voi vaatia sellaista. Heillä on oikeus peilaamiseen, heille on tuotettava ja tuettava peilaamista, koska se on florismin edellytys. Peilaaminen on myös assosiaatio-organisaatioajattelua,joka perustuu sekä florismiin, että peilaamiseen, jopa genitaalien kautta, eli feminiinisille ja maskuliinisille eleille. On valitettavaa, ettei frustraatioillla olevissa ympräiristöissä ole assosiaatio-organisaatio-ajattelua, joka on palikkatestien perusta. Palikkatestittömyys aiheuttaa puutteita feminiinisissä ja maskuliinisissä eleissä, siis florismissa ja assosiaatio-organisaatio-ajattelussa, joka on feminiinisten ja maskuliinisten eleiden, inhimillisyyden, empatian ja loogisuuden mitalijärjestelmän perusta.
- Sen ei tarvi myöskään esiintyä sukupuolellaan.
- Joo, ei. Ei sellaista voi sietää kukaan, kun palikkatestit feminiinisistä ja maskuliinisistä eleistä ovat mitalijärjestelmän osalta puutteelliset.
- Jopa loogisuuden osalta, kuten sukupuolella esiintyminen. Tämän on aiheuttanut assosiaatio-organisaatioajattelu ja sen puuttuminen, frustraation ja perheen seurauksena. Assosiaatio-organisaatio ajattelun tarjotessa mitalijärjestelmää.
- Mää en tiennyt, että tähän on pakollisena assosiaatio-organisaatio-ajattelu ja siihen liittyvät tilat inhimillisistä, empaattisista ja loogisista, feminiinisistä ja maskuliinisistä eleistä.
- Laitappa vielä kerran, mitä mää en osaa, sanoi Janne hieman kireänä.
-Janne ei muka osaa assosiaatio-organisaatio-ajattelua mitalijärjestelmästä. Kyllä, tilanne voi olla jonkinverran absurdi silloin, mutta abstrakti se ei ole fokusaation tuottamisen ja assosiaation laukaisemisen takia. Se on tila, jota vaaditaan aina feminiinisten ja maskuliinisten eleiden takia, frustraation sijaan.

Päihdetyö on jo kielletty frustraatiolla.
- Mitä varten kaikki ilmoittaa jo poliisissa?
- No, ehkä mm. sukupuolen vaihdon, ja feminiinisten ja maskuliinisten eleiden puuttumisen takia, inhimillisyyden, empatian ja loogisuuden takia.
- Kaikki ilmoittavat poliisille fokusaation tuottamatta jättämisestä, ja assosiaation laukaisemisesta, jättämisestä frustraation varaan. Kaikki ilmoittavat poliisille ikä, näkö, koko ja sisin-skitsofrenioista.
Täähän yllättävän hyvin menee....

"Kalloni loistaa pyöreäpäisyyttä ja sukupuolen määräytyminen on mahdotonta."
Miksi hän ei osaa tehdä tätä suomenkielisenä?
- Ei ole tauotettu siten. Ei olla laitettu sillä lailla..... Ei olla tajuttu laittaa sillä tavalla, empaattisesti ja väkivallattomasti. Oltiin vain absurdeja ja seurailtiin abstraktia, käyttäen muita ihmisiä hyväksi, peilaamattomina ikä, näkö, koko ja sisin-skitosfrenioissa. Niiden ei tule olla työnlähtökohta naisille. Ei, heille on tarkoitettu luustolliset onnistumisen elämykset.
- Ei, menee asianajajanakin ohitse, vastasi hänen isänsä.
- Mitä mieltä sä olitkaan tästä työstä`?
- En hyväksy tätä libidottomuuden, ja naisen alapään halventamisen takia.
- Työ ei saa olla libidottomuutta.....
-Naisen alapään halventaminen libidottomuus, ei saa aiheuttaa väkivalta- ja vaaratilanteita.
-Niin, älä keskutele niitä enää, kun sulla on kaksos-sukulaisia.
-Joo, et saa painostaa sillä tavalla, pakottaen mielentiloilla ja mielensairauksilla, pakolla väkivaltaan. Heittämään järkeää, koska olet nk. suomalainen, mitali-järjestelmä libidoton. Sitä ei saa olla kidutuksen, nukkumisen ja psyykkisen julkisuuden takia. Suomalaisuus ei aiheuta julkiselta tuntuvaa julkeaa tilaa, vaan tilan aiheuttaa naistentautien paranoidin skitsofrenian ja naisten paranoidin skitsofrenian erottelemattomuus. Julkea empatiattomuus, ja väkivaltaisuus ja vaarallisuus ikä, näkö, koko ja sisin-skitsofrenioin, ei saa olla inhimillisyyden takia, suomalaisuuden korostunein piiirre. Miksi empatiattomuus on korostunut piirre?
- En vastaa mielleläni mielensairauksia.... inhimillisyys-, aatteellisuus- ja vakaumuksellisuus-syistä. Aivotoimintoni eivät ole vielä edes frustraatioin millään tavoin pohjautuneet niille.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
        Maailman menoa
        258
        2366
      2. Paras olisi vain unohtaa

        Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
        Ikävä
        81
        2075
      3. Voisitko laittaa

        Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
        Ikävä
        98
        1790
      4. Mietitikö nainen koskaan

        Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
        Ikävä
        115
        1629
      5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

        Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
        Ikävä
        169
        1191
      6. huono omatunto

        johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
        Ikävä
        65
        1190
      7. Onnistuit sohaisemaan mua

        Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
        Ikävä
        65
        1042
      8. Mitä kaipaat

        Usein elämässäsi
        Ikävä
        115
        1036
      9. Olisi hauska tietää

        Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
        Ikävä
        60
        1026
      10. Päätin juuri että

        En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
        Ikävä
        33
        1023
      Aihe