Oswald salaliitto

Hui juuta laiska

Jos ihmistä ammutaan 4 tuumaa navan viereen niin aseen täytyisi tähdätä mahaan. Ketkä muut reakoivat pamaukseen liikkein. Ääri vasemmalla olevaa kaksi henkilöä. Reaktio on salaman nopea. Toinen nostaa kädet ja toinen kääntää päätä. Televisoidussa kuvassa henkilöt näkyvät. Oliko Oswaldinkin reaktio vain ääneen vai ammuttiinko häntä oikeasti mahaan. Noin läheltä luodin olisi täytynyt mennä läpi mahan ja lentää vielä kauas, jollei ole törmännyt johonkin. Ei kehenkään ihmiseen , sillä kukaan ei ole valittanut osumista.

http://www.youtube.com/watch?v=58W6PG6kQqI&feature=player_detailpage#t=58s

Katsokaa kun Ruby tähtää ja ampuu. Ase on kohti sydäntä. Kuunnelkaa edellisen selostusta. Se on suora lähetys, missä selostaja puhuu ambulanssista ja ambulanssi on paikalla heti kuin tilauksesta. Tässä teille uusi salaliitto märehdettäväksi. Kiinnostaako. Se selvittäisi paljon jos näin on, että Oswald on mukana juonessa. Hän sai komeat hautajaiset, vaikka piti olla roisto.

http://www.youtube.com/watch?v=58W6PG6kQqI&feature=player_detailpage#t=58s

14

634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harvey nainen

      Miksi tuollainen vankilasta toiseen siirto oli niin suuri tapahtuma, että media kaikilla herkuilla täytyi saada paikalle. Vain pari kysymystä saatiin esitettyä Oswaldille, joka kommentoi niihin kuin mikäkin ammattilainen ilman jännitystä tai ujostelua tai häpeää tai uhoa.. Oliko media tilattu paikalle vartavasten todistamaan lahtauksen vai olemaan mukana bluffissa, jos Oswaldi vain veti jurkkaa ja muut olivat juonessa mukana, Verta eikä liha kimpaleita näy missään- ei ainakaan paareilla, missä näytteliää kuljetetaan.. Kuu kuvia on kiva analysoida niin miksei näitäkin. Kennedyn ampuminen kuitenkin on aito, mutta oliko Zapruder tilattu paikalle kameroineen kuvaamaan ikkunaa, josta kuuli laukaukset. Oliko sielläkin joku tahallaan paukuttelemassa. No salkkari hörheliinit - vetäkää tästä hömppä.

      • Mitä.horiset

        mutta oliko Zapruder tilattu paikalle kameroineen kuvaamaan ikkunaa, josta kuuli laukaukset. ????????????????????????
        ???????????
        Mitä horiset?


      • Rantasipi

        Mitä veikkaat, kun Trumppi ammutaan, ja epäilty siirretään, onko paikalla median edustajia?


    • Hörhö 9vc

      Turha lähtee kehitteleen uusia salaliittoteorioita ku täällä käsitellään vain vanhoja ja ne otetan suoraan youtubesta. Me emme ajattele omilla aivoilla vaan otamme valmiit ideat youtubesta ja sillä siisti.

    • pahvipää 11

      Ei mut täähän on ihan jeeeeeees. Täällähä puhutaan muutenkin ihan peeeeeeeeeeeetä niin tämäkin on ihan jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. Ei kysytä kuka ampui Oswaldin, koska se näkyy filmiltä. Ruby ampui. Siinä ei mitään epäselvyyttä. ( kuka ampui Palmen) Ainoa vain että ammuttiinko hänet oikeesti. Ei verta paareilla eikä missään. Kaikki käyttäytyivät vain käsikirjoituksen mukaan. Oliko tämä vain teatteria? Oli sanon minä. Sama teatteri jatkuu ja te idiootit vain porskutatte. Herätkää paffit.

      • mikä_ihmeen_poliisiasema

        Mikä ihmee poliisiasema tuo on muka olevinaan lähinnä mylvivä mullilauma valtoimenaan


    • ajattelijakaa
    • SelviääJosSelviää

      Uskotteko sattumiin. Miksi Palme pariskunnalta kului niin kauan aikaa elokuvan loppumisesta klo 11:00 illalla ja matkaa murhapaikalle oli tuskin ajassa kuin 5 minuuttia. Hänet murhattiin kello 11:21 illalla. Ihmeellinen sattuma sen kanssa, että epäilty Lee Harvey Oswald ammuttiin kello 11:21 aamulla. Tapettiinkohan Petterssonki vai kaatuiko tuo oikeesti ja löi päänsä.

      Tämä vain kun näitä murhiahan verrataan keskenään. i24.fi/t/15200098/syyttaja-palmen-murha-ratkeaa-viela

      • Illala ja aamulla... Täällä on käytössä 24-tuntinen kello.


      • 24-tuntinen_kello
        pähkäilijä kirjoitti:

        Illala ja aamulla... Täällä on käytössä 24-tuntinen kello.

        24-tuntinen kello on SALALIITTO!!!!111!1!1!


    • Dallasin_poliisiasema

      Tuo Dallasin poliisiasema oli kuin mikäkin mullilauma näiden järkyttävien päivien ajan
      Porukkaa lappasi edes takaisin

    • SekopäistäTouhua

      Tämä video on tehty noin vuosi sitten. Ks. alempana.
      Dr Ralph Cinque on tosin ollut mukana Oswaldin innoscence campaign jutuissa mukana varmaan aiemmin, mitä minä kirjoitin tänne vuonna 2012. (Minähän olen kirjoittanut Palme bluffista tännekin jo vuosia. En tosin koko ajan. Olin muualla vuosia) > "pöpilässä" hehheh! Vitsi vitsi vitsi.

      Se kampanja perustettiin. DR Cinque kertoo tuossa klipissä kohdassa 2:22 milloin kampanja perustettiin. Tuon videon lopussa hän epäilee minun lailla ettei Oswaldia edes ammuta tuolloin, mutta uskoo hänen ammutun myöhemmin. Oswaldin on täytynyt siis olla mukana ainakin tuossa vaiheessa lavastamassa ampumistaan. Joten ei hän täysin syytön ole Ks kohta 1:02.34.
      https://www.youtube.com/watch?v=zUkyLuOXhnA

      Palmen murhassa kaikki tapahtuu toisin päin. Nyt Oswaldiin verrattavissa oleva tyyppi (Gunnarsson /Pettersson) ampuukin erehdyksissä Palmen pitäen häntä peliluolan pitäjänä Sigge Sedergreninä. Gunnarsson pakenee elokuvateatteriin (Saga) ja Pettersson minne lie.
      Se kuvan mies, joka nyt on julistettu bluffiksi, katoaa VW Polo merkkiseen autoon Suomi-Instituutin edessä. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435 (tämä mies tietää että murha on lavastettu) Hän ei ollut paikalla, mutta hänet yritettiin lavastaa paikalle. Seuraavan kerran hänet nähdään VW Polossa Mikkelissä Jore Takalana (lue Taka-alalla Stay Behind)) vähän pitemmällä tukalla vasrustettuna,
      Hänestä ei ole kuin yksi kuva olemassa. Löydätte sen netistä.

      Oliko siinä vielä joku Karelia niminen kapakkakin minkä edestä mies katosi erään taksikuskin todistuksen mukaan. Eli pakoreitti on täys mysteeri niin kuin koko murhakin. Siksi epäilen että sitä ei edes tapahtunut vaan se on bluffia koko murha.
      Jos ei ole tekijää niin ei ole pakoreittiäkään. Nyt ruotsalaiset keksivät vielä yhden kanditaatin murhaan nimittäin ns. Skandia-Mannen. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005691233.html

    • TheBiggestBrother

      Tuo Palmen murhan piti vanhentua joku vuosi sitten, mutta ne muutti lakia. Todellisuudessa se on vanhentunut muiden osalta paitsi ampujan, mutta jos sanot ettei sellaista ole edes ollut niin silloinhan se on vanhentunut kaikkien osalta.

      Miksi he eivät sitten paljasta sitä että se oli huijausta, jos ketään ei siitä rangaista. Onko kansa valmis hyväksymään sellaisen totuuden, että se oli bluffia vai jatkaako se uskomista, että joku sen ampui. Ihmisten on vaikea uskoa määrättyjä asioita todeksi niin siksi he haluavat uskoa vaikka kuinka lapselliseen valheeseen. Suomalaiset pääsevät pälkähästä toteamalla etei kuulu meille, sillä sehän tapahtui Ruotsissa. Mitä meille sitten kuuluu joku vaikka Berliinissä ihmisten päälleajo tai Pietarin metrossa pamautettu omatekoinen pommi.

      Meille kuuluu vain Turun puukotus, mutta kun terroristit loppuivat maailmasta kun Isis tuhottiin niin emme saakaan nyt sitä kansalaisia suojelevaa siviilitiedustelulakia. https://intermin.fi/artikkeli/-/asset_publisher/siviilitiedustelulaki-parantaisi-suomen-kansallista-turvallisuutta

      Tuon lain aikaansaaminen on motiivina näille lavastuksille. Nyt vain kävi niin että sota loppuikin ennen sitä ja nyt poliisin on vaikea perustella tarpeitaan vakoilulle. Toisaalta kyllä vakoilua tapahtuu joten tarvitaan vastavakoilua, mutta miksi vakoilun täytyisi kohdistua vaikka työttömiin ja muihin köyhiin ettei ne käytä sosiaalietuisuuksia "väärin". Ottakaa tämmöseen kantaa niin teille paljastuu ja seviää moni asia. Iso-Veli valvoo yhteiskunta on jo täällä.

    • LBJ.DIDIT

      Oswald oli täysin syytön kaikkeen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3288
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2053
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1525
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1394
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1271
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1186
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1115
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1047
    Aihe