Vitun facebook!!!!!!!!!!

Vitun vihainen Juho

Mikä vittu siinä on että facebook paskan pitää hallita koko vitun maailmaa ja ihmisten elämää!?!!? Vittu!!!! Ei saa vittu edes spotify premiumia puhelimeen tai tietokoneeseen jos ei liity facebookiin!!! Ei kuunnella musiikkia sitten koska minä en ainakaan siihen facepaskavittuun liity vaikka koko muu perkeleen maailma toimisi sen kautta niinkun kohta näyttää tapahtuvan. Kai kohta täytyy kuulua facebookiin että voi kuunnella vittu cd:tä tai muistitikkua autossa!!!!! Olis saanut jäädä syntymättä sekin kusipää kuka sen paskan on keksinyt!!

46

2687

3Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ei ikinä faasepokkia

   Olen täysin samaa mieltä.Se paska olisi saanut olla keksimättä.
   Näin se on että kokomaalima pyörii vaasepuukin ehdoilla,ei mitään elämää ihmisillä nykyään ole muutakuin vaasepuukki.
   Minä en liity vaasepuukkiin,olkoon siellä vaikka kaikki muut ,maailman ihmiset,minä en.
   Ja ei tule minulle mitään ohjelmaa eikä mitään härpäkettä mikäli sen saanti edellyttää liittymistä faaseen,se saatanan paska sekottaa koko ihmiskunnan.
   Paska ja oikein saatanan vitullinen paska koko faasepuukki.

   • agentti86

    Nyt kyllä saat salaisia agenteja perääsi jotka tutkivat liikkeitäsi ja tekemisiäsi kynien ja kameroiden kanssa kun olet estänyt vakoillusi.Sillä joitakin hämärä juttuja täytyy olla kun salailet tietojasi mailmalta..(ok tsoukki)


   • Anonyymi

    JÄÄN KOHTA ITEKKII POIS,IHAN TÄYTTÄ PASKAA


  • jk

   e tiedä

  • boxi täyttyy

   Hei
   Olen Facebookissa ja antanut sinne s-postiosoitteeni. Miten saan sen pois? Facebookin päivityksellä se ei onnistu.

   • frhtw

    No meet sinne tietoihis, otat tilin > account ja suljet tilisi. Suljet ensin tietty seinäs jos se sul avoin on ollut. Pari viikkoo voi mennä ainakin ennenkuin FB noteeraa. Äläkä kirjaudu enää sisään jos näin menettelet ja ulos haluut.


   • tyhmäjosootmenny

    Ei sieltä pääse kukaan koskaan OIKEASTI pois.


   • LIsääLisääFacea
    tyhmäjosootmenny kirjoitti:

    Ei sieltä pääse kukaan koskaan OIKEASTI pois.

    Mutta sinne voi lisätä helvetisti lisää feikki profiileita, saavatpa hiukan ylitöitä kun miettivät mikä on oikea.


   • Anonyymi

    Fb täyttä skeidaa siellä jaetaan banneja mielivaltaisesti. Siellä ei ole sananvapautta koko systeemi joutaisi lopettaa. FB toimintaa taitaa valvoa kukkahattu tätit kun siellä ei saa suoraan sanoa suomeen tulleesta ongelmasta


   • Anonyymi
    frhtw kirjoitti:

    No meet sinne tietoihis, otat tilin > account ja suljet tilisi. Suljet ensin tietty seinäs jos se sul avoin on ollut. Pari viikkoo voi mennä ainakin ennenkuin FB noteeraa. Äläkä kirjaudu enää sisään jos näin menettelet ja ulos haluut.

    Et saa ikinä tietoja pois.. niin se menee..


  • että näin

   Kyllä kai sen sieltä asetuksista jostain saa pois mutta sillä nyt ei varmaan ole enää mitään merkitystä vaikka poistatkin sen,se on jo miljoonien ihmisten tiedossa.

  • facebooknro1

   jaa joo ei taida jollain olla senvertaa kavereita että ees ois järkee liittyy sinne ''faacepuukkiin''. yksin sais siellä ihmetellä

  • zz............

   pöpilän vakioasukki jo v.i.t.t.u.u.n!

  • On meitä muitakin.

   En ole mennyt facebookiin, vaikka sinne on moneen kertaan pyydettykin, ja monilla tuntuu kaikki pyörivän sen ympärillä.

  • fucking shit kill

   Vitun facebook ja ne mun profiilikuvat on oikeesti iha kauheita ja kaikki näkee ne ja muutenki siihe jää koukkuu&se o yleine paikka missä voi nolata ittensä:(

  • Fjwvskxneöa

   Mikä vittu siinä si on saatana että et voi siihen vitun facebookkiin vittu liittyä? Oot ihan vitun tollo, vittu käyttäisit järkeäsi. Voit vittu saatana tehdä sellaisenkin vitun profiilin mikä on täysin teksistu, ei sinun vittu tarvitse edes laittaa vittu omaa nimeäsi siihen vittu. Kuvaa ei vittu edes tarvi olla. Ja mikä vittu siinä vittu on että et voi tehdä vittu oikeaa profiilia? Siellä voi helposti keskustella kavereilleen ja tuttavilleen.
   Ps. Voisitko lopettaa kiroilun huomaat viestistäni kuinka typerältä se kuulostaa.

   • IltalehdestäPäivää

    Perkele vittu saatanan vittu perkele


   • AamulehtiHei

    Voi kilin pillu, saatana helvetti.


   • NormaaliToimittaja

    kyrpä vitttu saatanan perse


  • yksi plus kuusi

   Olen samaa mieltä ton kiroilevan aloittajan kanssa. Ärsyttää kun monet firmat/linkit tms. on siel ja sit niihin ei pääse kuin Facebooookin kautta. Mut sit mä oon ensi hermostuksen jälkeen vaan tuumannnut että olkoot sitten, en tarvii kyseistä palvelua.

  • facenarkkari

   Mä oon facebooklomalla, MUTTA nyt mä huomaan viettäväni ihan ...nmoisia
   aikoja jossain ihme suomi24 keskustelupalstoilla tykkäilemässä
   joidenkin ventovieraiden tyyppien jutuista.
   Odotan paluuta faceen, siellä on sentään tuttuja naamoja(joskaan niille ei
   voi keljuilla, ku ne muuten piilottaa/poistaa sut ;)

  • anon

   Ai kiroilu vituttaa, no tässä teille netistä löydetty mielipide johon kyllä täysin yhdyn.

   Vituttaa helvetin facebook "ystävät", selailen rauhassa nettipornoa ja vähän väliä kilahtaa joku vitun musiikkilinkki jossa kahdensanan kommentti tyyliin "tää kolahti". Perkeleen häiriköt, jos niillä urpoilla olisi edes omintakeisia postauksia mutta paskat, kaiken maailman kynnelle kykenevät palikat linkkaavat vitun soittolistamusaa jota joka helvetin radioasema soittaa. "Tuu facebookkiin", "siel on niin helppo pitää yhteyttä" miten vitussa olin niin tyhmä. Kaikki helmet hukkuu saatanan typerien elämänohjetaulujen ( "Työnnä tänään risuja perseesees, huomenna ne on ruusuja" ) ja toisen lajin nollapäiden "Taidan keittää kahvit ennenkuin tapan itseni syömällä sata korvapuustia, mutta sitä ennen järjestän sukkalaatikon"-viesteihin. Käsittämätöntä että Ihan kunnon normityypeistäkin tulee vitun "tykkään" nappi lampaita vaikka tosielämässä heillä on mielipiteitäkin. Facebook on ihan samaa paskaa kun "informaatioyhteiskunta", MINÄ EN OLE KIINNOSTUNUT VITUN JOKAPÄIVÄISYYKSISTÄ JOILLA IHMISET PIILOTTAVAT ELÄMÄNSÄ JA SEN TAPAHTUMAT KAIKENMAAILMAN PINTAGUANON ALLE. Ja nyt jos joku palikka sanoo että "Sähän voit suodattaa pois sen mitä et haluu" niin minä sanon että taidat olla joku näistä kolmen kategorian mulkuista jotka estää kaiken oikean yhteydenpidon muihin ihmisiin näillä vitun "minä olen täällä, mutta mulla ei oo mitään sanottavaa" viesteillä.

  • Facebook pois

   Olen täysin samaa mieltä aloittajan kanssa. Mukavaa nähdä että näinkin moni vihaa Facebookia, koko maailma tosiaankin pyörii sen ympärillä. Joka päivä saa kuulla siitä... vaikuttaa siltä että useimmilla facebookin käyttäjillä ei ole elämää koneen ulkopuolella.

   Facebook on kuin tauti jota sen käyttäjät levittää ja yrittää saada muutkin puhtaat, terveet ihmiset liittymään siihen, jolloin uhri pilaa elämänsä. Haista vïttu facebook.

  • TIIKERI2939

   TÖKKII KIVASTI....

   • HulluPulupoika

    ai kaverin molo:D


  • matujahomolesbovihaaja

   Siellä ei saa sanoa mitä tykkää. Aina on joku kaveri sormi pystyssä uhkailemassa poliisilla ja millä. Haukuin "kaverini" pystyyn ja suljin tilini. Menin muihin sosiaalisiin medioihin ja sanon nykyään asiat miten ne MINUN mielestäni on.

  • VittuMies

   Näin on, paska on koko vitun facebook, vittu siihen kuin en mukaan vittu mee vittu!. Eihän ihmiset vittu käy enään missään vittu kuin on vittu vaan tuo facebook facebook ja facebook vittu. Vittu että kaikki pitää hoitaa Facebookin kauta vittu, vittu että mää oon ihan loppu vittu. Vittu nyt lähden vittu pyörällä kaupungille vittu, kaverille pitäisi ilmottaa vittu mutta miten vittu mää sen teen kuin vittu ei ole vittu koko facebookia, vittu savumerkkejäkö tässä vittu vielä joutuu lähetetään kuin puhelinkin on rikki vittu. Ja sekin vielä vittu kuin rakastuin naiseen niin vittu olisi pitänyt vittu olla yhteydessä Facebookissa VITTU. Vittu jätin koko naisen kuin ei vittu voi olla yhdessä ilman koko vitun facebookia vittu. Nyt vittu vituttaa ihan vitusti mutta vitun väliä vittu.

   • Jytejytejyte

    Tää on kyllä ihan paras😂😂


  • Ovenkarmi

   Mikä on tämä face book?

  • vakepuuk

   en ole edes perehtynyt vakepuukkii..mitä siellä tehdään?

  • Vilihuliko

   Minä olin jokunen vuosi sitten facebookissa ja sitä paskaa satoi. Oli vaikka minkälaista koiran kusettajaa. Miehessä se alkoi tuntua turhamaisuudelta, joten läksin sieltä huitsin nevadaan. Vaikuttaa, että ne jotka siitä tykkää ovat jollakin lailla huomiota etsiviä itsetunnottomia ja sosiaalista kontaktia etsiviä, jotka sitten kadulla tavatessa olisivat tuppisuita.Joilta sitten menneekin jauhot suuhun.
   Siellä facebookissa on varmaankin niin helppoa valehella ja loistaa elämästään.

   • narsistienleikkikenttä

    minä ristin sen ajat sitten "facbook" ihmiskunnan perse reijäksi..!!!!!!


  • nofasebo

   En ymmärrä koko naamakirjaa. En tiedä siittä enkä välitä. Jos jonkun firman jutut on vain naamakirjassa niin minun kanssa jää asiakaskontakti tekemättä. EVVK koko juttu .

  • aikukiva

   tänään facebook ehdotti että antaisin syntymäpäiväni kunniaksi rahaa jollekin avunantojärjestölle. EI VITTU SIIS MUN SYNTYMÄPÄIVÄN KUNNIAKSIKO!!!!!??????
   voi vittu mitä saastaa!
   Annan niille kuukauden bännit!!!

  • ToivooJeesus

   rauhoitu. se on vain facebook.

  • LuuseritPoisTäältä

   Miksi kiroilet munapää. Eikö äiti halannut lapsena. Soita Iltalehteen tästä karmeasta vääryydestä ja itke itsesi uneen.

  • Enhaluamuttonpakkoolla

   Samaa mieltä alottajan kans.Kaikki on nykyää siellä.Olin sieltä pois yli vuoden ja se oli vapauttavaa. Mut mun lapset haluaa et olen siellä,joten joudun niide takia olemaa facessa, vaik ei pahemmmi kiinnosta koko face. Kaikilla elämä kiinni naamakirjassa kaikki mitä tehdää pitää laittaa sinne, en ymmärrä näitä ruoka kuvia ja eläinkuvia, et joka kääntees pitää ottaa kuvia ja imeä itteensä noita tykkäyksiä kun ihmisillä on nii huono itsetunto ei ne voi elää ilman niitä, kun poistuis facebook kokonaa olis mahtavaa. Inhoon koko facea ja prkle jos en tykkää kaikkie postauksista ni en tykkää .Mut eihän sielä vois laittaa edes peukku alaspäin tuttavien ilmotuksista kun sit olet niide vihamies.Poliittiset ja muut yhteiskunnalliset asiat niihin voit laittaa peukun alaspäin ilman et sut heti lyntätää maanrakoo, maailma pyörii vaa tuon facen kautta...on se pirullista.

  • vittuvitunvittu

   Facebook on mädätti

  • ihankutensielusi

   Pyydä anteeksi ole hyvä. Kielenkäyttösi on rumaa.

  • TeiniJonneJoraaJou

   Anteeksi aloitukseni. olen vähän tythmä kun kiroilen mutta en osaa olla kunnolla.

  • katse.muualle

   Fb ei ole kiinnostanut ikinä enkä aio koskaan liittyä mihinkään näihin some-juttuihin,ei ole edes älypuhelintakaan.Ihmiset jää koukkuun kuten huumeisiin,aina pitää tietää ihan kaikki ja ei nähdä mitään muuta kiinnostavaa tässä elämässä kuin ihan tyhjänpäiväiset päivitykset joka sekunnista.

   Ketä kiinnostaa....????? Katse peiliin ---jälleen kerran. Eläkää livenä havannoiden ympärillä oleva mutta kun pitää vaan tuijottaa kaiken aikaa siihen läpyskään.Menetätte niin paljon.
   Säälittävää.

  • Mädätystä

   Aloittajan kanssa samaa mieltä, täysi sensuuripaska lärvikirja nykyään herkkähipiäistä varsinkin eräitä suvaitsemattomia arvostelua kohtaan, tiedätte varmaan keitä...

  • AIKANSATOIMI

   jopas lärvikirja JOUTUKIN boikottiin..!!
   helvetin markkina kikkailu saitti...
   ja kyyläämistä toisten tekemisistä.. :(
   akkojen juoruamista ja niin tykätään että..

  • Anonyymi

   Tsot tsot - ei kirosanana pidä käyttää kenenkään kotiosoitetta, vai mistä se Juho on maailmaan putkahtanut?

  • Anonyymi

   Olen ihan aikaani seuraava ihminen, mutta koskaan en ole halunnut liittyä Facebookiin tai vastaavaan someorjalaitokseen. Ylimielisiä kuittauksia siitä on toki tullut ihmisiltä, jotka kaiken jakamisen hurmiossaan ovat kertoneet itsestään kaiken ja sotkeneet mukaan määrättömästi muittenkin ihmisten yksityisasioita. Itseasiassa ajattelen sen olevan melko yksinkertaisten ja ehkä myös hyvin yksinäisten ihmisten areenan. Ihmisten tarve kuulua ihmisten piiriin on luonnollista, mutta somen ehdoilla eläminen on outoa ja jopa kuvottavaa, prostituutionaallista itsensä jakamista, aina otettavissa ja auliina olemista. Some tuntuu myös satuttavan ja särkevän monen mieltä. Ihmisten toveroituminen on syvä prosessi, henkilökohtainen tavalla johon somen ohuus ei riitä. Nähdessäni toistuvasti ihmisten somepahoinvointia, en voi kuin kiittää visiota, joka esti itseäni siihen sotkeutumasta. Tervetuloa elävien ihmisten maailmaan!

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   227
   10153
  2. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   24
   3161
  3. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   57
   2877
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa -yllätys: Same sex -pari Elina Gustafsson ja Katri-ope!

   TTK törähtää taas! Tällä kaudella showssa nähdään myös historiallinen pari, sillä nyrkkeilijä Elina Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen sam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   2381
  5. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   41
   1694
  6. Koronamarjanpoimijat

   Kainuussa kymmeniä koronatartuntoja ulkomaalaisilla marjanpoimijoilla Kainuun sote tiedottaa tehneensä koronatestejä ulkomaalaisten marjanpoimijoide
   Suomussalmi
   91
   1650
  7. HUS:lta viimein dataa koronasta ja koronarokotteista

   Hesarissa on artikkeli (tai kaksikin) jossa HUS kertoo koronatilanteesta ja antaa selvää numerofaktaa koronatilanteesta ja rokotusten vaikutuksesta. E
   Maailman menoa
   142
   1296
  8. Nuorelle suomalaismiehelle kova tuomio

   "Käräjäoikeus tuomitsi Helton Nwety Betuel Muchangan, 18, viiden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen." Ankara tuomio, miten jaksaa va
   Maailman menoa
   47
   1270
  9. Galleria Sofian överimuokkaukset vs. todellisuus

   Kerätäänpä vertailukuvia, millainen Sofia uskottelee ja uskoo(?) olevansa versus todellisuus. Mä aloitan huumerahojennkuljetuslaukku ja toooodella pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1161
  10. Sitä saa mitä tilaa.

   Eiks näi o? 🤗
   Ikävä
   72
   1027
  Aihe