Aina kun katson kelloa se on 22.22

123456545

Mitä tämä tarkoittaa? Tätä on tapahtunut jo monta kuukautta. Yleensä siis katson kännykkäni kelloa jossa näen tuon luvun.

Näen myös usein kakkosia esim. kello 20.20, tai huomaan tiettyjä päiväyksiä jotka sisältää paljon kakkosia esim. nyt helmikuussa satuin katsomaan päiväystä aina ku niissä oli kakkosia eka oli 2.2.2012, sit 12.2.2012 jne.

Sekavalta kuulostaa joo mutta ihmettelen ku tätä tapahtuu koko ajan.

En mä ennen nähny kakkosia koko aja mut nyt lähiaikoina jostain syystä kiinnitän huomioni näihin ;D

91

15716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      KAto se yks Jim Carreyn elokuva. Mikäs sen nimi nyt olikaan. Numero 23. Vastaa tapaustasi. Mietit liikaa tuollaista höpö höpöä. siitä se johtuu

    • Sitä se tarkoittaa

      Se tarkoittaa sitä että sun pitää mennä heti live rulettiin ja pelata numeroita 2, 22, ja ehkä 20. Panosta kunnolla, saat rahaa.

    • mutta..

      jos jäät sijalle 22 niin käy huonosti.

      • 1234567

        selvä sinneppä siis ---->


    • dippadai123

      itse katsoin aikoinaan kelloa aina 18:36, jostain kumman syystä. tätä kesti vuosia. hassua kyllä, päädyin pelaamaan rulettia noilla numeroilla :D en voittanut yhtään mitään. ilmiö oli ja meni.

    • kuka uskoo?

      "Aina kun katson kelloa se on 22.22".

      Kuulostaa oudolle, että joku katsoo kelloa vain kerran vuorokaudessa.

      • 222222222222

        Tai kerran kuukaudessa, tai kerran vuodessa, tai kerran vuosikymmenessä...


      • Anonyymi

        Kello on pysähtynyt aikaan 22.22


      • Anonyymi

        22.22 tarkoittaa parisuhteen olevan ikuinen
        Ensimmäinen 22 tarkoittaa tätä elämää yhdessä ja.toinen 22 tarkoittaa tuonpuoleisesta(kuoleman) jälkeistä elämää jälleen yhdessä .
        Terv osin jo osaltani toteutunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        22.22 tarkoittaa parisuhteen olevan ikuinen
        Ensimmäinen 22 tarkoittaa tätä elämää yhdessä ja.toinen 22 tarkoittaa tuonpuoleisesta(kuoleman) jälkeistä elämää jälleen yhdessä .
        Terv osin jo osaltani toteutunut.

        Totta on jo osaltani totrumassa


    • aloittajalle

      Otas kuule kännykän päältä pois se ohut muovinpala, ehdottaisin.

      Ostin nimittäin kerran digitaalisen lämpömittarin, joka näytti koko ajan 21 astetta, oli lämmin tai kuuma. Pari viikkoa sitä ihmettelin ja pällistelin. Sitten hoksasin, että siihenhän oli liimattuna ohut muovi päälle, jossa luki 21 C. Eeeeeehhhhh!!!!!

    • Ala seuraamaan numeroa ja katso mihin se sinut johdattaa. Äläkä valikoi johdatuksesta vain hyväntuntuisia asioita vaan katso mitä mikäkin johdatus pitää takanaan. Äläkä luule tulevasi pöpiksi jos asiat alkaisivatkin näyttää jotenkin ihmeellisiltä.

      • Junivers

        Aivan. Tämä tapahtui myös minulle. Avasin silmäni, eikä mikään ole niinkuin ennen. ☆


      • Totuusjossain

        Mulle kans sattunut jotain tuollaista. (monikerroksisessa maailmassa elämme)


    • vaihda kelloa

      aina kun on minun syntymäpäiväni päivämäärä on 02.12. siinä on aina kakkosia. todella outoa.

    • miia

      Mulla on sama juttu, usein satun katsomaan kelloa 22.22. Se on mun nukkumaanmenoaika!

    • \o/

      Moi aloittaja ja Miia, mulle tapahtui nämä SAMAT jutut 90-luvulla, ja mäkin pähkäsin ja pähkäsin että mistä oikein on kysymys, ja minäpä kerron mutta ensiksi kysyn:

      Oletteko uskossa?

      Jos ette niin suosittelen sitä todellakin, sillä minut tämä numerologia ja siihen sisältyvä henkivalta harhautti niihin joksikin aikaa mukaan, ja samaten kihlattuni, ja mikä kummallisinta niin kun kiinnostuneena seurasin tyttöystäväni kanssa tätä minua ja meitä seurannutta numeroa ja numeroja, niin uskomatonta mutta totta, niin kun menimme naimisiin, niin kirkkoherranvirastoon mennessämme varaamaan aikaa saimme vuoronumeron jossa JÄLLEEN TOISTUI tämä sama numero.

      Mua inhottaa mutta ei pelota enää tämä stoori, koska tyttökaverini kaa meni sitten bänksiksi, ja luulen muutenkin että syy EI OLLUT tämä numerologia joka riivas meitä, vaan se ilmensi meille meidän suhteemme laadun että suhteemme ei ollut oikealla pohjalla, mutta aivan varmasti meidän, ja varsinkin minun olisi todellakin pitänyt viedä asia Jumalan eteen, ja mielestäni en sitä oikein tehnyt, vaan ihmettelin ja seurasin näin ikäänkuin vierestä näitä toistuvia numerosarjoja. Tämä Jim Carreyn numerosarja on juuri tätä numerologista okkultistista pahan hengen voimaa, jota se käyttää hyväkseen ja saa jo uskossakin olevan ihmisen eksymään SIVURAITEELLE.

      Näin siis minullekin jossakin määrin kävi, ja teinkin sitten aivan totaalisen pesäeron näihin tällaisiin, koska se alkoi olla todella pelottavaa kun nämä numerot lähestyivät tätä pedon merkkiä. Luulen että lopulta juuri kaikissa tapauksissa saatana pyrkii eksyttämään kaikki näin 666 kohti. Ja haluaa tappaa, aivan fyysisesti ihmisen.

      Jeesuksen nimessä siis kehotan teitä molempia tekemään heti pesäeron näihin toistuviin numeroihin, myös sinä aloittaja, sillä saatana käyttää tätä numerologian henkeä aluksi tottakai ovelasti, ja pyrkii saamaan sinut pauloihinsa sinun silmäsi vilkaisuilla juuri tähän 22.22:seen ennen nukkumaanmenoa(joka mullekin tapahtui), ja kun tätä 22.22:sta taas ihmetellen menet nukkumaan, mutta et ole sitonut Jeesuksen nimessä tätä henkeä, pääsee saatana jälleen kietomaan sinut myös unesi kautta vielä syvemmälle. Eli ei hyvä.

      Noin se mun mielestäni käy: saatana on tosi, tosi ovela tässä, ja muistaakseni myös Jim Carreyn elokuvassa vilahteli(juuri tätä "vilahtelua" vihollinen eniten käyttää) luku 666, johon koko pahan numerologia perustuukin.

      Mä rukoilen puolestanne että saatte tehtyä pesäeron, jos ette oikein usko tätä juttua. Mutta se on tosi. Aivan tosi. Älkää leikkikö enempää näillä numeroilla, toivon omasta kokemuksestani sitä teille todellakin.

      Siunausta, ja hyvää pääsiäistä teille!

    • valistunut

      Se saattaa olla oman piilotajunnan antama vihje jostain, mutta et ymmärrä mitä se tarkoittaa
      kAIKILLA MEILLÄ ON syyn ja seauksen lain mukainen perimä, eli perisynti, ja se se antaa meille vihjeitä jonka mukaan itäsi toimia,
      mutta me vain emme niitä ymmärrä
      Nuo asiat tulkitaan väärin eli jumalan aikaansaannoksiksi, mutta kellään ulkopuolisella ole sen kanssa mitään tekemistä
      Jos ei sillä hetkellä tiedä, niin voi jälkikäteen ymmärtää sen merkityksen, ja oppia sitä kautta ymmärtämään ne vihjeet

    • 2, ja 9
    • hm

      Mä taas katson aina kelloa 14.47 ja nään muutenkin 47:aa

      • \o/

        Oletko syntynyt helmikuussa, helmikuun lopulla?


      • Hm
        \o/ kirjoitti:

        Oletko syntynyt helmikuussa, helmikuun lopulla?

        En ole vaan syksyllä.


    • olen minä

      Enkelit viestivät myös numeroiden välityksellä. Googlaa Doreen Virtue ja angel numbers ja saat lisätietoa.

      Mä nään myös erilaisia numerosarjoja. Ihan hauska saada pieni muistutus itselleen et enkelit on vierellä.

    • Huono ja typerä juttu. Sitäpaitsi kopioitu suomi24:n toiselta palstalta.

    • käärmetyynynalla

      Tuttuni kello näytti aina 14:55. Tätä kesti lähes vuoden kunnes ehdotin tutulleni että hän laittaisi siihen uuden pariston.

      • peluri ismo L.

        Mitä se tarkoittaa, että voitan lähes aina numeroilla 7, 28 ja 29 ruletissa. Toisiksi suosiollisimpia minulle on 8, 26 ja 35.

        Voisko joku numerolookiasta perillä oleva vastata, mitä nämä numerot tarkoittavat - vai tarkoittavatko yhtään mitään?


      • Anonyymi

        Mun kello näyttää nyt 18.16 ja se vaan jatkuu, koko minuutin.


    • Juapotnaiset ne vast

      Ompas taas viisaita liikkkellä, nuo tuholaiset juapot!

    • nousee päivä

      Juoppo vastaa, niin kuuluukin on olemasssa

    • ksdaf835

      Katsot useammin kelloa, vaikket sinäänsä huomaa sitä. Mutta kun tulee tommonen luku niin kiinnittää huomiota paremmin. Itelläni tulee aina 9:11

    • angelsarereal

      Moikka!
      Itselläni on Doreen Virtuen enkelinumerokirja. Numero 22 tarkoittaa seuraavaa asiaa (toivottavasti englanti sujuu!)

      The angels can see the positive results of your prayers, and they want you to have patience and stay optimistic while the final details are being worked out in Heaven. This is an urgent call from the angels to "keep the faith"!

      • \o/

        Siis todella hyvä vastaus.

        Pitäkää uskonne ! ! !


    • huolestunut 22.22

      just kello oli 22.22

    • Ndea
    • 22.22

      Mulla on ollut myös tämä 22.22 elämässäni pitkään. Ensimmäistä kertaa huomasin sen toistuvan kun olin parikymmentä vuotta nuorempi. Nyt olen nelivitonen, ja tänne asti se on toistunut väliajoin. Yleensä just tulee katottua kelloa kännykästä just siihen aikaan. Joku sisänen kello kyllä näkköjään kertoo minuutilleen että nyt tarkista aika....

    • enkeleiltäkö?

      Minullakin tämä 22.22 on seurannut jo viisi vuotta...välillä vähemmän välillä enemmän. Myös muut vastaavat 14.14, 08.08, 11.11, mutta vahvimpana tämä 22.22. Ehkä se on alitajuntaista, että kun luulee numeron seuraavan, niin aina sitä osaa katsoa juuri silloin. Tai sitten viestiä joltain/jostain, mutta en osaa sitä ainakaan itse tulkita.

    • weird but true

      Miksi herään ja olen herännyt pari kuukautta joka ainoa yö aikaan 4.04 , Mitään postinjakajan ääntä, oven kolahdusta tai muuta ei kuulu. Ainoa asia kun silmät avaan on digitaalinäyttöisen kellon lukema täsmälleen sama. Tuntuu omituiselta. Missään kellossa ei tuollaista pientäkään herätysaikaa ole.

    • siinä se

      Hei.Minulla on tullut useiden vuosien ajan 2....8 numerot. Silloin on tulossa suuret tapahtumat ihmiskunnassa!!!???

      • Jakeita 22:22

        Jospa se olisi joku raamatun kohta, jonka Herra haluaa sun lukevan. Tässä OMIN SANOIN NOPSASTI siteerattuna joitain. Jos joku kolahtaa, tutki se kohta Raamatustasi

        2moos 22:22 älkää kohdelko huonosti leskiä ja orpoja
        3moos 22:22 puhuu siitä ettei Herralle tule tuoda kehnoa, vaan hyvä uhri
        4 moos 22:22 herran enkeli asettui bileamin aasin eteen kun bileam oli lähtenyt oman päänsä mukaan vihollisen asioille.
        5moos 22:22 jos mies tavataan makaamasta toisen miehen vaimon kanssa...
        Samuelin 22:22 ... Minä olen,syypää.sukusi tuhoon...
        Job 22:22 kun hän opettaa, kuule, talleta sanat sydämeesi
        San 22:22 älä riistä heikkoa hänen heikkoutensa vuoksi, älä oikeudessa....
        Jer 22:22 myrsky nousee ja vie paimenesi, rakastajasi joutuu vankeuteen
        Joku kohta oli siitäkin, että todistaa ja ylistää Herraa seurakunnan keskellä, mutten nyt muista mikä se oli...

        jos joku asia kovin toistuu, kannattaa se tutkia Herran edessä. Pyydä että Pyhä Henki avaa sinulle ymmärryksen tuohon asiaan, tai että jos se ei ole Hänestä, saa se luvan lakata. Jeesuksen veren suojaan,


    • 22.22

      Ei helvetti itselläni on juuri sama.. aina kun katson kelloa heräsimpä sitten nokosilta tai istuinpa sohvalla nii satun katsomaan sitä just kello 22.22

      • Aikuinen mies

        Mulla on justiin sama!! Ollut jo n 8 vuotta.

        Oli päivä mikä tahansa, tai teen mitä tahansa, katson aina kelloon kun se on 22.22!
        Tuntuu kuin siinä olisi jokin pakottava tarve.

        Mitä ihmettä tämä oikein tarkottaa????


    • Myösminä

      Samoin, ja ihmettelen sitä suuresti... Minulla tämä on jatkunut nyt tämän syksyn ajan. Usen katsoessani kelloa se on juuri 22:22 tai 22:20 tI 20:22. iHAN UFOA?? En usko hevin mihinkään huuhaa-juttuihin, mutta tämä 22.22. on kiusallista

    • Uneton1

      Minä herään usein yöllä ja kello on melkein 03.00 eli aika vaihtelee siinä vähän ennen kolmea ja puoli neljän välillä. Useimmiten en saa unta sen jälkeen ja valvon aamuun asti. Nukkumaan menen siinä klo 21.00 maissa.

      Tämä alkoi kun siirryimme talviaikaan. Uskon, että talossamme joku naapuri ehkä menee töihin siinä main tai jotain vastaavaa, mutta ärsyttäväähän tämä on kun ei saa nukuttua kunnolla. Onneksi mulla on säännöllinen työaika , vuorotyö veisi varmaan aikatauluni aivan sekaisin.

    • KarstaKari
    • KarstaKari

      Ja sinä 123456545, minusta sinun kannattaisi etsiä syytä miksi näet noita tiettyjä numerosarjoja eri paikoissa ja sen sanon, että ne ovat ihan kaikkea muuta kuin jonkun paholaisen horjuttamista. Jos joku paholainen sua horjuttaa, on se joka sinun pääsi sisällä saa sinut ajattelemaan, että nämä olisivat yhteensattumia, mielikuvituksen tuotteita tai juuri tätä PAHOLAISEN ovelaa kiusaamista.
      Minusta sinulle vain yritetään viestittää tärkeää sanomaa, mutta sinä itse sen päätät, että otatko sen vastaan vai uskotko muita. Sinä itse tiedät parhainten miten asiat ovat, eivät muut. Sillä valta-osa väestöstä on kirjaimellisesti IDIOOTTEJA, eivät he tajua maailman menosta paljoa, saatikka heidän sisäisestä itsestään, koska antavat vain muiden ohjailla heitä. Ihmiset ovat nykypäivänä enemmän rikki ja hukassa, kuin kait koskaan, eikä kukaan tiedä miten saatika miksi.

      • KarstaKari

        Ja se vielä, uskon että nuo viestit ovat ihmisen omasta henkimaailman perheestä tulevia, jotka yrittää viestittää ihmiselle neuvoja hänen elämäänsä tuolta henkimaailmasta käsin. Mutta eihän kukaan näihin huuhaa juttuihin usko, vaan jatkaa tätä samaa luuppausta päivästä toiseen, mutta valitettava totuus on se, että tämä maailma jossa asustamme, ei ole olemassa, se on vain pelkkä illuusio. Mahdollisuuksien universumissa aistit tulkitsevat tietoa ja luovat maailman, kaikki on vain pelkkää energiaa. Miksi pelätä kuolemaa tai ylipäätän yhtään mitään, kun ei meitä ole olemassa ? Siinä teidän tajuntaan merkitystä, uskokoon ken uskaltaa, paetkoon se kuka ei.


    • 222

      Mulle on numero 222 toistunut jo vuosikaudet, milloin missäkin yhteydessä. Nykyään en enää edes ylläty, kun saan jonkin lapun yms vuoronumeron, niin siinähän se taas komeilee :)

    • Kellosi seisoo

      ja järjen kanssa taitaa olla sama juttu.

    • pöllö

      Minulla sisäinen kello. Heräsin raskausaikana jokaikinen yö 9 kk ajan yöllä kello 3 ja 4 välillä. Lapseni syntyi puoli neljältä.
      Jotkut ihmiset ovat niin alkukantaisia, että aistivat omia tai muiden ihmisten tulevia "tapahtumia" konkreettisesti tiettyinä kellon aikoina.

    • Kuuppi

      Itse kun katson kelloa se minullekkin näyttää numeroita peräkkäin esim: 21:12 tai 12:12 (tajusitte varmaan) tätäkin on jo jatkunut erityäin kauan enkä tiedä mistä se johtuu

      • *enkeli*77*

        Heips Kuuppi, toivottavasti käyt vielä joskus näitä kattomassa tai toivottavasti joku muu näitä katsoo :)

        Nuo ovat enkeleiden viestejä.

        Kun tämä on kerran paikka jossa voi jutella enkeleistä, niin en jaksa ymmärtää miks pitää tulla tänne loukkaamaan toisia. en ole uskovainen, en kuulu kirkkoon, mutta tiedän, että enkelit ja henkimaailma on olemassa. noista molemmista numero sarjoista tulee 3 yhteensä

        Kolmosia:
        3 ja 1 kuten 311 tai 313 - Ylösnousseet mestarit työstävät kanssasi ajatusprosessejasi. Monin tavoin he toimivat oppi-isinä opettaen muinaista viisautta joka liittyy ajatusten toteuttamiseen. He lähettävät energiaa joka estää sinua tuntemasta oloasi lannistuneeksi ja kannustusta pysyä keskittyneenä sielusi todellisiin päämääriin. Lisäksi ylösnousseet mestarit voivat tarjota neuvoa, ohjausta ja ehdotuksia elämäsi tarkoitukseen. Aina he kuitenkin opettavat että kaikki luomistyö alkaa ajatuksen ja idean tasolta. Pyydä heitä auttamaan sinua valitsemaan viisaasti sen mitä haluat.

        3 ja 2 kuten 322 tai 332 - Ylösnousseet mestarit työskentelevät kanssasi yhdessä luomassa uutta projektiasi. He kertovat jakavansa innostuksesi ja tietävät että lopputulos tulee olemaan hyvä. Mestarit näkevät että tulevaisuutesi tulee varmasti olemaan täynnä onnellisuutta jota etsit. Nauti tästä uudesta elämäsi vaiheesta!

        3 ja 4 kuten 334 tai 344 - Sinulla on paljon apua ympärilläsi juuri nyt. Sekä ylösnousseet mestarit että enkelit ovat täällä auttamassa, ohjaamassa ja rakastamassa sinua.Kurkota heitä kohti, sillä he ovat kurkottamassa sinua kohti.

        3 ja 5 kuten 353 tai 335 - Ylösnousseet mestarit haluavat valmistaa sinua lähellä olevaan suureen elämänmuutokseen. He haluavat sinun tietävän että he pitävät sinua kädestä läpi tämän muutoksen ja että kaikki tulee olemaan hyvin. Syleile muutosta ja etsi siinä oleva siunaus.

        3 ja 6 kuten 363 tai 336 - Ylösnousseet mestarisi auttavat sinua saamaan maalliset edellytykset joita tarvitset Pyhään elämäntarkoitukseesi. Tarkoittaa tämä sitten rahaa koulutukseen tai paikkaa missä teet opetus- tai parannustyötä, mestarit tekevät työtä että saat sen. He haluavat sinun tietävän että ansaitset tämän avun koska se auttaa sinua paremmin antamaan toisille.

        3 ja 7 kuten 377 tai 373 - Ylösnousseet mestarit ovat iloisia. He eivät ainoastaan näe todellista sisäistä Jumaluuttasi, vaan ovat myös samaa mieltä valitsemastasi polusta. He haluavat sinun tietävän että ansaitset onnellisuuden ja sallivan pyhän autuuden virran joka tulee Jumalisen perintösi ja valitsemasi polun mukana.

        3 ja 8 kuten 338 tai 383 - "Jatka vain", mestarit sanovat sinulle. Kohota energiaasi ja keskity ajatuksiisi ja tunteisiisi. Ojenna elämänkatsomuksesi tiedon kanssa että olet yhtä Jumalan, kaikkien muiden ja kaiken elämän kanssa.

        3 ja 9 kuten 393 tai 339 - Tämä on voimakas viesti siitä että tulee päästää irti elämäsi olosuhteista jotka eivät ole korkean moraalin mukaisia tai jotka ovat palvelleet tarkoituksensa. Älä jää keinotekoisesti kiinni tilanteisiin pelon takia. Tiedä että sinusta pidetään huolta joka hetki. On elintärkeää että katsot itseäsi ja tulevaisuuttasi positiivisesta näkökulmasta. Tämä näkökulma itse asiassa luo sen mitä koet, joten pyydä mestareilta apua valitsemaan ajatuksesi rakkauden korkeasta näkökulmasta.

        3 ja 0 kuten 300 tai 330 - Jumala ja ylösnousseet mestarit yrittävät saada huomiosi, todennäköisimmin Pyhään tarkoitukseesi liittyvän asian takia. Oletko vältellyt jotain ohjausta äskettäin? Jos olet, saatat tuntea olevasi nyt jumissa. Tämä numerosarja on taivaan tapa huomauttaa sinua siitä tosiasiasta että sinun tulee tehdä osasi yhteisestä luomistyöstä. Tämä tarkoittaa Pyhän ohjauksen kuuntelemista ja noudattamista että asiat tulevat hoidetuksi.
        tai
        333 - Ylösnousseet Mestarit ovat lähelläsi ja haluavat sinun tietävän että heidän apunsa, rakkautensa ja toveruutensa ovat sinun. Kutsu Ylösnousseita Mestareita usein, varsinkin silloin kun näet numero 3 sarjoja ympärilläsi. Joitakin kuuluisia Ylösnousseita Mestareita: Jeesus, Mooses, Maria, Quan Yin ja Jogananda.

        KIITOS KUN JOKU JAKSOI LUKEA, SILLÄ NÄÄ SAATTAA IHAN OIKEESTI JOPA PELASTAA JONKUN ELÄMÄN


      • *enkeli*77*
        *enkeli*77* kirjoitti:

        Heips Kuuppi, toivottavasti käyt vielä joskus näitä kattomassa tai toivottavasti joku muu näitä katsoo :)

        Nuo ovat enkeleiden viestejä.

        Kun tämä on kerran paikka jossa voi jutella enkeleistä, niin en jaksa ymmärtää miks pitää tulla tänne loukkaamaan toisia. en ole uskovainen, en kuulu kirkkoon, mutta tiedän, että enkelit ja henkimaailma on olemassa. noista molemmista numero sarjoista tulee 3 yhteensä

        Kolmosia:
        3 ja 1 kuten 311 tai 313 - Ylösnousseet mestarit työstävät kanssasi ajatusprosessejasi. Monin tavoin he toimivat oppi-isinä opettaen muinaista viisautta joka liittyy ajatusten toteuttamiseen. He lähettävät energiaa joka estää sinua tuntemasta oloasi lannistuneeksi ja kannustusta pysyä keskittyneenä sielusi todellisiin päämääriin. Lisäksi ylösnousseet mestarit voivat tarjota neuvoa, ohjausta ja ehdotuksia elämäsi tarkoitukseen. Aina he kuitenkin opettavat että kaikki luomistyö alkaa ajatuksen ja idean tasolta. Pyydä heitä auttamaan sinua valitsemaan viisaasti sen mitä haluat.

        3 ja 2 kuten 322 tai 332 - Ylösnousseet mestarit työskentelevät kanssasi yhdessä luomassa uutta projektiasi. He kertovat jakavansa innostuksesi ja tietävät että lopputulos tulee olemaan hyvä. Mestarit näkevät että tulevaisuutesi tulee varmasti olemaan täynnä onnellisuutta jota etsit. Nauti tästä uudesta elämäsi vaiheesta!

        3 ja 4 kuten 334 tai 344 - Sinulla on paljon apua ympärilläsi juuri nyt. Sekä ylösnousseet mestarit että enkelit ovat täällä auttamassa, ohjaamassa ja rakastamassa sinua.Kurkota heitä kohti, sillä he ovat kurkottamassa sinua kohti.

        3 ja 5 kuten 353 tai 335 - Ylösnousseet mestarit haluavat valmistaa sinua lähellä olevaan suureen elämänmuutokseen. He haluavat sinun tietävän että he pitävät sinua kädestä läpi tämän muutoksen ja että kaikki tulee olemaan hyvin. Syleile muutosta ja etsi siinä oleva siunaus.

        3 ja 6 kuten 363 tai 336 - Ylösnousseet mestarisi auttavat sinua saamaan maalliset edellytykset joita tarvitset Pyhään elämäntarkoitukseesi. Tarkoittaa tämä sitten rahaa koulutukseen tai paikkaa missä teet opetus- tai parannustyötä, mestarit tekevät työtä että saat sen. He haluavat sinun tietävän että ansaitset tämän avun koska se auttaa sinua paremmin antamaan toisille.

        3 ja 7 kuten 377 tai 373 - Ylösnousseet mestarit ovat iloisia. He eivät ainoastaan näe todellista sisäistä Jumaluuttasi, vaan ovat myös samaa mieltä valitsemastasi polusta. He haluavat sinun tietävän että ansaitset onnellisuuden ja sallivan pyhän autuuden virran joka tulee Jumalisen perintösi ja valitsemasi polun mukana.

        3 ja 8 kuten 338 tai 383 - "Jatka vain", mestarit sanovat sinulle. Kohota energiaasi ja keskity ajatuksiisi ja tunteisiisi. Ojenna elämänkatsomuksesi tiedon kanssa että olet yhtä Jumalan, kaikkien muiden ja kaiken elämän kanssa.

        3 ja 9 kuten 393 tai 339 - Tämä on voimakas viesti siitä että tulee päästää irti elämäsi olosuhteista jotka eivät ole korkean moraalin mukaisia tai jotka ovat palvelleet tarkoituksensa. Älä jää keinotekoisesti kiinni tilanteisiin pelon takia. Tiedä että sinusta pidetään huolta joka hetki. On elintärkeää että katsot itseäsi ja tulevaisuuttasi positiivisesta näkökulmasta. Tämä näkökulma itse asiassa luo sen mitä koet, joten pyydä mestareilta apua valitsemaan ajatuksesi rakkauden korkeasta näkökulmasta.

        3 ja 0 kuten 300 tai 330 - Jumala ja ylösnousseet mestarit yrittävät saada huomiosi, todennäköisimmin Pyhään tarkoitukseesi liittyvän asian takia. Oletko vältellyt jotain ohjausta äskettäin? Jos olet, saatat tuntea olevasi nyt jumissa. Tämä numerosarja on taivaan tapa huomauttaa sinua siitä tosiasiasta että sinun tulee tehdä osasi yhteisestä luomistyöstä. Tämä tarkoittaa Pyhän ohjauksen kuuntelemista ja noudattamista että asiat tulevat hoidetuksi.
        tai
        333 - Ylösnousseet Mestarit ovat lähelläsi ja haluavat sinun tietävän että heidän apunsa, rakkautensa ja toveruutensa ovat sinun. Kutsu Ylösnousseita Mestareita usein, varsinkin silloin kun näet numero 3 sarjoja ympärilläsi. Joitakin kuuluisia Ylösnousseita Mestareita: Jeesus, Mooses, Maria, Quan Yin ja Jogananda.

        KIITOS KUN JOKU JAKSOI LUKEA, SILLÄ NÄÄ SAATTAA IHAN OIKEESTI JOPA PELASTAA JONKUN ELÄMÄN

        Tai muuttaa elämän suunnan paremmaksi


    • Merkittävyydet

      Noilla selittämättömillä toistuvuuksilla ja synkronisiteeteillä herätellään ihmistä siihen, että on muutakin kuin materiaalinen maailma, tai jos on jo herätty, niin annetaan niitä vahvistavaksi "kannustukseksi".

      • >>Noilla selittämättömillä toistuvuuksilla ja synkronisiteeteillä herätellään ihmistä siihen, että on muutakin kuin materiaalinen maailma, tai jos on jo herätty, niin annetaan niitä vahvistavaksi "kannustukseksi". >>

        Ja kukahan siellä olisi herättelemässä ja antamassa näitä "kannustimia"?

        Oletko koskaan ajatellut, kuinka monta kertaa havaitsemasi asiat EIVÄT muodosta mitään yhteyttä muiden asioiden kanssa? Näinhän on käytännössä katsoen jatkuvasti! Mutta sitten toisinaan, kun asiat sattuvat menemään siten, että niitä havainnoiva ihminen keksii vetää yhtäläisyysmerkit niiden välille, niin se halutaan tulkita tietenkin ns. elämää suuremmaksi tapahtumaksi, joksikin syvälliseksi ja merkitystä täynnä olevaksi. Vaikka kyse olisi puhtaasta tilastollisesta sattumasta.

        Olipa kyseessä kohtalo-usko, jumala-usko tai synkronisiteetti-usko, nämä kaikki selittyvät ihmisen tarpeella korostaa OMAA merkitystään maailmankaikkeudessa. Ihminen on taipuvainen näkemään yhteyksiä eri asioissa siksi, että syy-seuraus -suhteiden ennakoiva hahmottaminen on ollut aikojen saatossa evolutiivisesti hyödyllistä ihmiselle. Koska kysymys on ollut usein hengissä säilymisestä, on tämä taipumus virittynyt ihmisellä niin herkäksi, että joskus se lipsahtaa ihan paranoian puolelle...


      • Tilastollisia toden
        demon_of_dawn kirjoitti:

        >>Noilla selittämättömillä toistuvuuksilla ja synkronisiteeteillä herätellään ihmistä siihen, että on muutakin kuin materiaalinen maailma, tai jos on jo herätty, niin annetaan niitä vahvistavaksi "kannustukseksi". >>

        Ja kukahan siellä olisi herättelemässä ja antamassa näitä "kannustimia"?

        Oletko koskaan ajatellut, kuinka monta kertaa havaitsemasi asiat EIVÄT muodosta mitään yhteyttä muiden asioiden kanssa? Näinhän on käytännössä katsoen jatkuvasti! Mutta sitten toisinaan, kun asiat sattuvat menemään siten, että niitä havainnoiva ihminen keksii vetää yhtäläisyysmerkit niiden välille, niin se halutaan tulkita tietenkin ns. elämää suuremmaksi tapahtumaksi, joksikin syvälliseksi ja merkitystä täynnä olevaksi. Vaikka kyse olisi puhtaasta tilastollisesta sattumasta.

        Olipa kyseessä kohtalo-usko, jumala-usko tai synkronisiteetti-usko, nämä kaikki selittyvät ihmisen tarpeella korostaa OMAA merkitystään maailmankaikkeudessa. Ihminen on taipuvainen näkemään yhteyksiä eri asioissa siksi, että syy-seuraus -suhteiden ennakoiva hahmottaminen on ollut aikojen saatossa evolutiivisesti hyödyllistä ihmiselle. Koska kysymys on ollut usein hengissä säilymisestä, on tämä taipumus virittynyt ihmisellä niin herkäksi, että joskus se lipsahtaa ihan paranoian puolelle...

        Niin monilla ihmisillä on näitä juttuja, että niiden selittäminen "tilastollisella sattumalla" on samanlaista kuin sen selittäminen, että lotossa tulisi aina silloin tällöin täsmälleen samat voittonumerot kahdella peräkkäisellä viikolla. "Tilastollista sattumaa"? Mahdollisesti, mutta erittäin epätodennäköistä. Niin epätodennäköistä, että sellainen ylittää uutiskynnyksen.

        http://www.uusisuomi.fi/viihde/71768-samat-lottonumerot-kaksi-kertaa-perakkain-–-18-voittajaa

        Tuossa bulgarialaisessa 6 numeron lotossa todennäköisyys rivin toistuvuudelle oli yksi mahdollisuus 4,2 miljoonasta. Entäpä kellon katsominen aina samalla minuutilla? Oletetaan ensin, että on yhtä todennäköistä katsoa kelloa millä minuutilla vuorokaudessa tahansa, vaikka se nyt ei aivan vastaakaan todellisuutta.

        Tod.näk sille, että toistamiseen peräkkäin tulee sama minuuttiluku = 1/(24*60) = 1/1440.

        Tod.näk sille, että kolmannen kerran peräkkäin tulee sama minuuttiluku = (1/1440)^2 = 1/2073600 (1 mahdollisuus 2 miljoonasta).

        Tod.näk sille, että neljännen kerran peräkkäin tulee sama minuuttiluku = (1/1440)^3 = 1/2985984000 (1 mahdollisuus 3 miljardista).

        Näetkö? Tällä mentiin jo reilusti ohi sen, mitä lehdessä uutisoidaan lottonumeroista. Ja vaikka kellon vilkuiluaika vähennettäisiin joviaalisti 24 tunnista 16 tuntiin, joka vastaa suunnilleen hereilläoloaikaa, niin kuvio ei sanottavasti muutu:

        Tod.näk sille, että toistamiseen peräkkäin tulee sama minuuttiluku = 1/(16*60) = 1/960.

        Tod.näk sille, että kolmannen kerran peräkkäin tulee sama minuuttiluku = (1/960)^2 = 1/921600 (1 mahdollisuus miljoonasta).

        Tod.näk sille, että neljännen kerran peräkkäin tulee sama minuuttiluku = (1/960)^3 = 1/884736000 (1 mahdollisuus 885 miljoonasta).

        Samojen minuuttilukujen peräkkäin saaminen muutaman kerran peräkkäin on siis paljon epätodennäköisempää kuin noin lonkalta arvioituna luulisi, ja tätä skeptikot eivät varmaankaan milloinkaan tule ajatelleeksi, tai jos tulevat, niin torjuvat asian epämukavana tietoisuudestaan.

        Ja näitä on todella monella ihmisellä. Minullakin oli sellainen jakso. Sitä jatkui muutaman viikon ajan. Lukumääriä en laskenut, mutta tuolla polynomisella pienenemisellä sellaisen todennäköisyys on niin pieni, että etunollat eivät olisi mahtuneet yhteen Suomi24-viestin sallimaan tilaan.


      • Tilastollisia toden kirjoitti:

        Niin monilla ihmisillä on näitä juttuja, että niiden selittäminen "tilastollisella sattumalla" on samanlaista kuin sen selittäminen, että lotossa tulisi aina silloin tällöin täsmälleen samat voittonumerot kahdella peräkkäisellä viikolla. "Tilastollista sattumaa"? Mahdollisesti, mutta erittäin epätodennäköistä. Niin epätodennäköistä, että sellainen ylittää uutiskynnyksen.

        http://www.uusisuomi.fi/viihde/71768-samat-lottonumerot-kaksi-kertaa-perakkain-–-18-voittajaa

        Tuossa bulgarialaisessa 6 numeron lotossa todennäköisyys rivin toistuvuudelle oli yksi mahdollisuus 4,2 miljoonasta. Entäpä kellon katsominen aina samalla minuutilla? Oletetaan ensin, että on yhtä todennäköistä katsoa kelloa millä minuutilla vuorokaudessa tahansa, vaikka se nyt ei aivan vastaakaan todellisuutta.

        Tod.näk sille, että toistamiseen peräkkäin tulee sama minuuttiluku = 1/(24*60) = 1/1440.

        Tod.näk sille, että kolmannen kerran peräkkäin tulee sama minuuttiluku = (1/1440)^2 = 1/2073600 (1 mahdollisuus 2 miljoonasta).

        Tod.näk sille, että neljännen kerran peräkkäin tulee sama minuuttiluku = (1/1440)^3 = 1/2985984000 (1 mahdollisuus 3 miljardista).

        Näetkö? Tällä mentiin jo reilusti ohi sen, mitä lehdessä uutisoidaan lottonumeroista. Ja vaikka kellon vilkuiluaika vähennettäisiin joviaalisti 24 tunnista 16 tuntiin, joka vastaa suunnilleen hereilläoloaikaa, niin kuvio ei sanottavasti muutu:

        Tod.näk sille, että toistamiseen peräkkäin tulee sama minuuttiluku = 1/(16*60) = 1/960.

        Tod.näk sille, että kolmannen kerran peräkkäin tulee sama minuuttiluku = (1/960)^2 = 1/921600 (1 mahdollisuus miljoonasta).

        Tod.näk sille, että neljännen kerran peräkkäin tulee sama minuuttiluku = (1/960)^3 = 1/884736000 (1 mahdollisuus 885 miljoonasta).

        Samojen minuuttilukujen peräkkäin saaminen muutaman kerran peräkkäin on siis paljon epätodennäköisempää kuin noin lonkalta arvioituna luulisi, ja tätä skeptikot eivät varmaankaan milloinkaan tule ajatelleeksi, tai jos tulevat, niin torjuvat asian epämukavana tietoisuudestaan.

        Ja näitä on todella monella ihmisellä. Minullakin oli sellainen jakso. Sitä jatkui muutaman viikon ajan. Lukumääriä en laskenut, mutta tuolla polynomisella pienenemisellä sellaisen todennäköisyys on niin pieni, että etunollat eivät olisi mahtuneet yhteen Suomi24-viestin sallimaan tilaan.

        >>Samojen minuuttilukujen peräkkäin saaminen muutaman kerran peräkkäin on siis paljon epätodennäköisempää kuin noin lonkalta arvioituna luulisi, ja tätä skeptikot eivät varmaankaan milloinkaan tule ajatelleeksi, tai jos tulevat, niin torjuvat asian epämukavana tietoisuudestaan.>>

        Asiaan voi vaikuttaa myös ihmisen alitajuinen odotus nähdä samoja lukuja. Kun jostakin asiasta on muodostunut ihmisen mieleen kaava, on tuon kaavan toistaminen melko todennäköistä. Kuvio on taipuvainen toistumaan, kunnes myöhemmin jokin toinen asia syrjäyttää mielestä tämän kaavan (tämä siis selittäisi tällaiset jaksot elämässä).

        Eli ihminen tulee yksinkertaisesti katsahtaneeksi kelloon aina samoihin aikoihin, vaikka ei tätä tietoisesti tajua. Onhan toisilla myös kyky herätä juuri ennen herätyskellon soittoa, vaikka nukkuvatkin sikeästi juuri siihen saakka. Aivot työstävät asiaa alitajuisesti, sisäisen "kellon" avulla, eikä tähän liity sen kummempaa mystiikkaa.


      • Enkeleitä on heitä
        demon_of_dawn kirjoitti:

        >>Samojen minuuttilukujen peräkkäin saaminen muutaman kerran peräkkäin on siis paljon epätodennäköisempää kuin noin lonkalta arvioituna luulisi, ja tätä skeptikot eivät varmaankaan milloinkaan tule ajatelleeksi, tai jos tulevat, niin torjuvat asian epämukavana tietoisuudestaan.>>

        Asiaan voi vaikuttaa myös ihmisen alitajuinen odotus nähdä samoja lukuja. Kun jostakin asiasta on muodostunut ihmisen mieleen kaava, on tuon kaavan toistaminen melko todennäköistä. Kuvio on taipuvainen toistumaan, kunnes myöhemmin jokin toinen asia syrjäyttää mielestä tämän kaavan (tämä siis selittäisi tällaiset jaksot elämässä).

        Eli ihminen tulee yksinkertaisesti katsahtaneeksi kelloon aina samoihin aikoihin, vaikka ei tätä tietoisesti tajua. Onhan toisilla myös kyky herätä juuri ennen herätyskellon soittoa, vaikka nukkuvatkin sikeästi juuri siihen saakka. Aivot työstävät asiaa alitajuisesti, sisäisen "kellon" avulla, eikä tähän liity sen kummempaa mystiikkaa.

        >Asiaan voi vaikuttaa myös ihmisen alitajuinen odotus nähdä samoja lukuja. Kun jostakin asiasta on muodostunut ihmisen mieleen kaava, on tuon kaavan toistaminen melko todennäköistä. Kuvio on taipuvainen toistumaan, kunnes myöhemmin jokin toinen asia syrjäyttää mielestä tämän kaavan (tämä siis selittäisi tällaiset jaksot elämässä).

        Eli ihminen tulee yksinkertaisesti katsahtaneeksi kelloon aina samoihin aikoihin, vaikka ei tätä tietoisesti tajua<

        Paitsi että ihminen hämmästyy, kun tuo kuvio alkaa toistumaan. Omalla kohdallani se jakso loppui sitten, kun aloin odottaa niitä lukuja. Alitajunnalla voidaan tietysti selittää mitä vaan, mutta silloin voisi olettaa niiden olevan toiminnassa koko ajan, ja esimerkiksi vaihtavan lukusarjan toiseksi, kun yhdestä ollaan tultu tietoiseksi.

        >Onhan toisilla myös kyky herätä juuri ennen herätyskellon soittoa, vaikka nukkuvatkin sikeästi juuri siihen saakka. Aivot työstävät asiaa alitajuisesti, sisäisen "kellon" avulla, eikä tähän liity sen kummempaa mystiikkaa.<

        Siinä on toinen ihmetyksen aihe, kuinka se oikein toimii. Ihminen voi herätä aivan tietyllä minuutilla, ja käsittääkseni aivan riippumatta siitä, millaisessa vaiheessa aivotoiminta silloin on (REM, syvä uni, joku muu). Tai jos siihen vaadittaisiinkin joku aivan tietty univaihe, niin silloin täytyisi jonkun säädellä aivotoimintojen ajoitukset niin, että herääminen voi tapahtua minuutilleen oikein.

        Tein itsekin jossakin vaiheessa tuon kokeen, jossa aloin herätä ilman herätyskelloa, ja se toimi aina toimi minuutilleen oikein heräsin virkeämpänä kuin herätyskellon kanssa. Jatkoin sitä joitakin kuukausia, mutta lopetin siinä vaiheessa, kun aloin ounastella, että aiheutan jollekin tuolla tarpeetonta työtä.


      • Enkeleitä on heitä kirjoitti:

        >Asiaan voi vaikuttaa myös ihmisen alitajuinen odotus nähdä samoja lukuja. Kun jostakin asiasta on muodostunut ihmisen mieleen kaava, on tuon kaavan toistaminen melko todennäköistä. Kuvio on taipuvainen toistumaan, kunnes myöhemmin jokin toinen asia syrjäyttää mielestä tämän kaavan (tämä siis selittäisi tällaiset jaksot elämässä).

        Eli ihminen tulee yksinkertaisesti katsahtaneeksi kelloon aina samoihin aikoihin, vaikka ei tätä tietoisesti tajua<

        Paitsi että ihminen hämmästyy, kun tuo kuvio alkaa toistumaan. Omalla kohdallani se jakso loppui sitten, kun aloin odottaa niitä lukuja. Alitajunnalla voidaan tietysti selittää mitä vaan, mutta silloin voisi olettaa niiden olevan toiminnassa koko ajan, ja esimerkiksi vaihtavan lukusarjan toiseksi, kun yhdestä ollaan tultu tietoiseksi.

        >Onhan toisilla myös kyky herätä juuri ennen herätyskellon soittoa, vaikka nukkuvatkin sikeästi juuri siihen saakka. Aivot työstävät asiaa alitajuisesti, sisäisen "kellon" avulla, eikä tähän liity sen kummempaa mystiikkaa.<

        Siinä on toinen ihmetyksen aihe, kuinka se oikein toimii. Ihminen voi herätä aivan tietyllä minuutilla, ja käsittääkseni aivan riippumatta siitä, millaisessa vaiheessa aivotoiminta silloin on (REM, syvä uni, joku muu). Tai jos siihen vaadittaisiinkin joku aivan tietty univaihe, niin silloin täytyisi jonkun säädellä aivotoimintojen ajoitukset niin, että herääminen voi tapahtua minuutilleen oikein.

        Tein itsekin jossakin vaiheessa tuon kokeen, jossa aloin herätä ilman herätyskelloa, ja se toimi aina toimi minuutilleen oikein heräsin virkeämpänä kuin herätyskellon kanssa. Jatkoin sitä joitakin kuukausia, mutta lopetin siinä vaiheessa, kun aloin ounastella, että aiheutan jollekin tuolla tarpeetonta työtä.

        >>Paitsi että ihminen hämmästyy, kun tuo kuvio alkaa toistumaan.>>

        Ihminen hämmästyy monia asioita, joita hänen alitajunnastaan voi nousta. Koska nämä asiat ovat nimenomaan alitajunnassa, saattavat ne yllättää ihmisen tietoisen mielen ilmaantuessaan tajuntaan, tavalla tai toisella.

        >>Omalla kohdallani se jakso loppui sitten, kun aloin odottaa niitä lukuja.>>

        Myös tämä puhuisi sen puolesta, että kysymys on oman mielesi sisäisitä tapahtumista; muutos mielessäsi vaikuttaa havainnoimaasi ilmiöön.

        >>Alitajunnalla voidaan tietysti selittää mitä vaan>>

        Ei sentään aivan mitä vaan. Mutta hyvin monta asiaa kylläkin, mm. enemmän tai vähemmän ihmisenkaltaiset enkelit, demonit ja jumalat. Varsinkin kun huomioon otetaan ihmislajin kollektiivinen alitajunta arkkityyppeineen, C. G. Jungin opetuksen suuntaisesti.

        >>silloin voisi olettaa niiden olevan toiminnassa koko ajan, ja esimerkiksi vaihtavan lukusarjan toiseksi, kun yhdestä ollaan tultu tietoiseksi.>>

        Ihmisen mieli ei sittenkään ole aivan näin mustavalkoinen. Siellä on samaan aikaan useita päällekkäisiä ja limittäisiä prosesseja käynnissä, sekä valveilla, että nukkuessa. Joten nämä asiat eivät aina mene ihan 'yksi yhteen' -periaatteella, eikä aina edes 'saattaen vaihaten' -periaatteella.

        >>Jatkoin sitä joitakin kuukausia, mutta lopetin siinä vaiheessa, kun aloin ounastella, että aiheutan jollekin tuolla tarpeetonta työtä.>>

        Kenelle?


      • Vastaus.
        demon_of_dawn kirjoitti:

        >>Paitsi että ihminen hämmästyy, kun tuo kuvio alkaa toistumaan.>>

        Ihminen hämmästyy monia asioita, joita hänen alitajunnastaan voi nousta. Koska nämä asiat ovat nimenomaan alitajunnassa, saattavat ne yllättää ihmisen tietoisen mielen ilmaantuessaan tajuntaan, tavalla tai toisella.

        >>Omalla kohdallani se jakso loppui sitten, kun aloin odottaa niitä lukuja.>>

        Myös tämä puhuisi sen puolesta, että kysymys on oman mielesi sisäisitä tapahtumista; muutos mielessäsi vaikuttaa havainnoimaasi ilmiöön.

        >>Alitajunnalla voidaan tietysti selittää mitä vaan>>

        Ei sentään aivan mitä vaan. Mutta hyvin monta asiaa kylläkin, mm. enemmän tai vähemmän ihmisenkaltaiset enkelit, demonit ja jumalat. Varsinkin kun huomioon otetaan ihmislajin kollektiivinen alitajunta arkkityyppeineen, C. G. Jungin opetuksen suuntaisesti.

        >>silloin voisi olettaa niiden olevan toiminnassa koko ajan, ja esimerkiksi vaihtavan lukusarjan toiseksi, kun yhdestä ollaan tultu tietoiseksi.>>

        Ihmisen mieli ei sittenkään ole aivan näin mustavalkoinen. Siellä on samaan aikaan useita päällekkäisiä ja limittäisiä prosesseja käynnissä, sekä valveilla, että nukkuessa. Joten nämä asiat eivät aina mene ihan 'yksi yhteen' -periaatteella, eikä aina edes 'saattaen vaihaten' -periaatteella.

        >>Jatkoin sitä joitakin kuukausia, mutta lopetin siinä vaiheessa, kun aloin ounastella, että aiheutan jollekin tuolla tarpeetonta työtä.>>

        Kenelle?

        Koska juupas-eipästely on aivan turhaa, vastaan noista vain pariin sellaiseen kohtaan, jossa ei tarvitse alkaa kiistämään mitään dogmia. Dogmia vastaan tappelu ei kannata; sellainen kun ei vain onnistu.

        >Varsinkin kun huomioon otetaan ihmislajin kollektiivinen alitajunta arkkityyppeineen, C. G. Jungin opetuksen suuntaisesti.<

        C.G.Junghan oli itse asiassa se, joka esitteli synkronisiteetin käsitteen. Synkronisiteetit ovat ilmiöitä, jotka sisältävät merkittäviä yhteensattumia ja jotka eivät selity (fysikaalisella) kausaliteetilla:

        http://en.wikipedia.org/wiki/Synchronicity

        Fyysikko Wolfgang Pauli kävi C.G.Jungin analysoitavana ja he keskustelivat arkkityypeistä. Pauli otti synkronisiteetin hyvin vakavasti siitä syystä, että hänen ollessaan paikalla laboratoriolaitteistot aina hajosivat, vaikkei hän koskenut mihinkään. Jonkinmoinen kiusa kenelle tahansa. Tämä toistui niin tiheään, että ilmiölle annettiin nimi Pauli-effekti. Tämän effektin ottivat vakavasti myös kollegat. Vaikka fyysikko Otto Stern oli Paulin ystävä, hän kielsi Paulia tulemasta hänen laboratorioonsa laitteiston rikkoutumisen pelossa.

        http://en.wikipedia.org/wiki/Pauli_effect

        Ansiolistalla on mm. Princetonin yliopiston syklotronin hajoaminen Paulin ollessa siellä käymässä. Huvittavampi juttu on, kun eräänä päivänä Göttingenin yliopistossa koelaitteisto hajosi. Instituutin johtaja lähetti Paulille humoristisen kirjeen naureskellen, että ainakaan tällä kertaa Pauli ei ollut syypää. Selvisi kuitenkin, että laitteiston rikkoutumisen hetkellä Pauli oli juuri ollut junassa, joka oli pysähtynyt Göttingenin asemalle.

        >Kenelle?<

        Ketjun aiheenahan on enkelit, eikä olekin?


      • Vastaus. kirjoitti:

        Koska juupas-eipästely on aivan turhaa, vastaan noista vain pariin sellaiseen kohtaan, jossa ei tarvitse alkaa kiistämään mitään dogmia. Dogmia vastaan tappelu ei kannata; sellainen kun ei vain onnistu.

        >Varsinkin kun huomioon otetaan ihmislajin kollektiivinen alitajunta arkkityyppeineen, C. G. Jungin opetuksen suuntaisesti.<

        C.G.Junghan oli itse asiassa se, joka esitteli synkronisiteetin käsitteen. Synkronisiteetit ovat ilmiöitä, jotka sisältävät merkittäviä yhteensattumia ja jotka eivät selity (fysikaalisella) kausaliteetilla:

        http://en.wikipedia.org/wiki/Synchronicity

        Fyysikko Wolfgang Pauli kävi C.G.Jungin analysoitavana ja he keskustelivat arkkityypeistä. Pauli otti synkronisiteetin hyvin vakavasti siitä syystä, että hänen ollessaan paikalla laboratoriolaitteistot aina hajosivat, vaikkei hän koskenut mihinkään. Jonkinmoinen kiusa kenelle tahansa. Tämä toistui niin tiheään, että ilmiölle annettiin nimi Pauli-effekti. Tämän effektin ottivat vakavasti myös kollegat. Vaikka fyysikko Otto Stern oli Paulin ystävä, hän kielsi Paulia tulemasta hänen laboratorioonsa laitteiston rikkoutumisen pelossa.

        http://en.wikipedia.org/wiki/Pauli_effect

        Ansiolistalla on mm. Princetonin yliopiston syklotronin hajoaminen Paulin ollessa siellä käymässä. Huvittavampi juttu on, kun eräänä päivänä Göttingenin yliopistossa koelaitteisto hajosi. Instituutin johtaja lähetti Paulille humoristisen kirjeen naureskellen, että ainakaan tällä kertaa Pauli ei ollut syypää. Selvisi kuitenkin, että laitteiston rikkoutumisen hetkellä Pauli oli juuri ollut junassa, joka oli pysähtynyt Göttingenin asemalle.

        >Kenelle?<

        Ketjun aiheenahan on enkelit, eikä olekin?

        >>Ketjun aiheenahan on enkelit, eikä olekin?>>

        Uskot siis oikeasti, että enkeli taivaasta tuli herättämään sinut joka aamu?


      • Maantiedettäkö?
        demon_of_dawn kirjoitti:

        >>Ketjun aiheenahan on enkelit, eikä olekin?>>

        Uskot siis oikeasti, että enkeli taivaasta tuli herättämään sinut joka aamu?

        Miksi sanot, että tuli jostakin muualta? Taidat ajatella "taivasta" jonakin maantieteellisenä paikkana?


      • Lisäys
        demon_of_dawn kirjoitti:

        >>Ketjun aiheenahan on enkelit, eikä olekin?>>

        Uskot siis oikeasti, että enkeli taivaasta tuli herättämään sinut joka aamu?

        "Maantieteellisellä" tarkoitetaan siis samalla astronomista, jotakin sijaintia aika-avaruudessa.


    • 13.11.1453

      Kiinnität huomiota numeroon kaksi, sen takia luulet näkeväsi niitä jotenkin poikkeuksellinen paljon.

    • -Abc123-

      Eikös tuosta 36 tule kolme kuutosta eli 6 6 6? Itse oon nähny jo useamman kuukauden jokapuolella tota lukua (36) esim. kelloissa todella usein kun satun just katsomaan. Joskus sattuu jotain omituista, jokin ikäänkuin painoi ikkunaa vasten, eikä se ollut lintu, katoin aikaa näytti 11:36 just samalla hetkellä. Tuntuu, että useimmiten jotain negatiivista tapahtuu silloin, paitsi joskus kun kattelin lämpötilamittaria näytti 13.6c hetken päästä sain 50e rahaa. Aloin näkemään alkuun numeroa 444 (kelloissa) ja sit tuli toi 36. Oon lukenu noita enkelinumeroita, mutta päätelly, että ne johtais vaan tuohon 666 lopulta niinkun "\o/" kertoo.

    • Tuki2

      Hei, kiinnitin huomioni viestiisi. Ja sanon sinulle sen että. 22:22 tai 13:13 20:20 joku tasaluku aina kun latson kelloon niin on sellainen, ihmettelen mistä moinen johtuu. Kommenteissasi sanotaan että ""kasino tai lotto" ei sitäkään voi tietää. Mutta omasta mielestäni näillä numeroilla on jokin tarkoitus.

      En halua kuulostaa tyhmältä mutta välillä näen unia, ja elän normaalia elämää ja tunnen kuin oison elänyt sen hetken jo aikaisemmin.

      Välillä näen unia joita kutsutaan""enne uniks" en kyllä usko moisiin mutta kerran tapahtunut niin kuin unessa näin..

      Jos sinua mietityttää nuo niin suosittelen että suljeudu mahdollisimman hiljaiseen/pimeään paikkaan ja kuuntele mitä ikinä kuuletkin. Älä pelästy.

      Koitin tuon ja se ei ollut eka kerta ihan mahtava, mutta toimii mulla.

      Voit jakaa kokemuksia mikäli kiinostaa
      [email protected]

    • Monica67

      Katso Angels Numbers 22.22. Googla sen

    • fgqeth

      Kyse on synkronismista.

    • mnbvcxjjhgjgjk

      Ei mitään hätää, vaihda vain paristo. d:->

    • Meingott

      Luultavasti sitä, että kännykkäsi kelloon on tullut ohjelmointibugi.

      • Anonyymi

        Sain textiviestin klo 22,22 ja lähettäjä kuoli lähettäesään viestiä,viestissä luki;rakastan sinua


    • sanna.joki

      Olen nähnyt näitä enkelinumeroita jo vuoden. Ne ovat viestejä enkeleiltä numeroiden muodossa. Minä autan enkeleitä ja he auttavat minua . Meillä on diili :D

    • Vinkki_vaan

      Laita kelloon uusi paristo, niin se ei näytä aina samaa aikaa.

    • homouskoonjees

      Mä luulen, en siis oo varma, mut uskon että sä oot nelinkertainen homo. Tiedäksä; kakkone kakkone kakkone kakkone. Myönnä se nii alat näkemään muutakin kuin vain kakkosta

    • Anonyymi

      Kysy joltain joka ymmärtää numerosymboleita.. En henk koht usko että mitään erikoista meinaisi.

    • Anonyymi

      Vuosi 2020 on kakkosten vuosi, enkelit haluavat kertoa sinulle ehkäpä ylösnousemuksesta mitä käymme juurikin nyt läpi.
      Jos sinulla elämässä toistuu joku asia niin kiinnitäppä siihen huomiota.

      • Anonyymi

        Jungin inspiroima oma tulkintani neljään kakkoseen on numero 8 joka sisältää 4:n, mistä tullaan takaisin kakkoseen.
        8 ikuisuus, kosketus siihen nukahtaessa
        4 psyykeen elementtejä, tunne, ajattelu, intuitio ja elämys
        2 pari


    • Anonyymi

      > Mitä tämä tarkoittaa?

      Elät päivän kerralla. :D

    • Anonyymi

      Lähinnä tulee mieleen, että kello on rikkinäinen ja pysähtynyt, siksi näyttää samaa aikaa.

    • Anonyymi

      Usein tällaiset numerouskomukset viittaa mielenterveysongelmiin.

    • Anonyymi

      Numerologia on aika hauska alue, vaikka siihen ei kannata tietenkään hurahtaa liikaa. Vanhoihin kirjoitusmerkkeihinkin on aina liitetty tietyt lukuarvot. Joten numeroilla on ollut myös sanallisen viestinnän kannalta tärkeä rooli. Jos numero 22 puhuttelee itseä tuolla tavoin, ei se ole ollenkaan huono merkki. Tätä numeroa pidetään mestarilukuna, joten ehkä sinun kannattaa edetä vain hyväntahtoisuudessa ja kunnioituksessa eteen päin. Ehkä sinua puhutellaan siksi myös numeroiden kautta, että huomaisit ne arvokkaat voimavarat, joita sinulle on suotu. Kaikkea Hyvää!

    • Anonyymi

      Se johtuu siitä, että katsot kelloa 22.22.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Loppua ja uuden alkua toisessa elämässä

    • Anonyymi

      Mielenterveystoimisto auttaa näillä kelloasioissa.

    • Anonyymi

      .. Mun on pakko tähän kans lisätä ku oon yrittäny löytää erilaisia tietoja koska mulla tätä tapahtunut ihan lapsesta asti niin kauan kuin muistan.. Klo. On aina 12.12. 15.15 20.20 tai 12.21 13.31..jne jne ja se ei riitä et pelkkä kello.. Kun ajoin vielä sm. Tasolla motocrossia niin 99% mun kilpailu numeroista oli esim. 1313 tai jotakin muuta vastaavaa... Mulla pari hyvää ja läheistä ystävää on myös huomannu sen et miten mulle aina sattuu noi numerot menee noin..
      Mun ei tarvitse välillä kuin kysä klo.a nii vastaus on taas joku numero juttu...
      Mulla käyny ikäviä asioita joten en muista kunnolla hirveästi alle 20v. Juttuja (nyt täytän 4.4 40 en sentään vielä siinäkin 4.4. Ja 44v. No jos oon vielä sillon hengissä ni pitää varmaan pitää jotkut "juhlat... =)
      Jos tätä ketään enää edes lukee niin hyvää alkavaa v. 2021....... ©🐷Nim. p0SSu-EeTu! ¿

    • Anonyymi

      Googlaa Luxonia sivusto, siellä on Suomeksi selitetty enkelinumerot.

    • Anonyymi

      Ihmisellä on myös sisäinen kello, joka toimii vielä tarkemmin kuin kännykän kello.
      Sisäinen kello voi ohjata katsomaan kellonaikoja aina samaan aikaan ja todistaa siten ihmisen sisäistä viisautta teknologian rinnalla.

    • Anonyymi

      NumeroIogia

    • Anonyymi

      MULLA ON IHAN SAMA! Yleensä valvon aina yli kymmeneen ja sit tarkastelen aina kelloon mut en VOI olla jotenkaan katsomatta kelloa 22:22? Googlesta sanotaan vaan et on enkelinumero 2222 mut en tiiä liittyykö se siihen mitenkään? 2222 enkelinumero tarkoittaa rauhaa ja jotain et on tulossa hyviä juttuja? Mut en tiiä uskoakko. Oon kuullut myös tarinoita missä tyypit herää yöllä iana tiettyyn aikaan.

    • Anonyymi

      7-segmentti numeroita ylösalaisin voi nähdä piiloviestejä.

      esim.
      7:10 -> OIL
      23:17 -> LIES
      3:17 -> LIE
      3:37 -> LEE
      10:14 -> hI0I
      0:51 -> ISO
      jne...

      no 1:40

    • Anonyymi

      Olen jo pitkään ihmetellyt että kun kelloa katsoo kello 16 niin aina se näyttää samaa aikaa, oisko jotain enkuleita?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe