Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Taistelen Jumalaa vastaan

syntinen mies

Omatuntoni yrittää varoittaa mua tekemästä syntiä, mutta silti Saatana vetää mut aina takaisin syntiin. Juopottelen, mässäilen, irstailen, laiskottelen, pilkkaan Jumalaa ja Jeesusta ja herjaan toisia ihmisiä, etenkin uskovaisia. Haluaisin tehdä parannuksen, mutta tuntuu, että olen kiinni synnissä, enkä pääse pois. Alan aina välillä lukemaan Raamattu ja kristillistä kirjallisuutta ja rukoilemaan ja koitan ryhdistäytyä. Pelkään kuitenkin, että mut leimataan hulluksi hihhuliksi, enkä uskalla tulla mihinkään hengellisiin tilaisuuksiin. Tuntuu, ettei mistään tule mitään.

Mitä mun oikeen tulisi tehdä?

5

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen minä

      Tässä jotain ajatuksiani koskien ihmiselämää ja sitä miten asioita voidaan muuttaa paremmaksi ja toimivammaksi. Mielestäni sinun olisi parasta hakeutua ammattiauttajan luo jotta saat todellisen muutoksen käyntiin. Kun ihminen ei kykene tekemään muutosta yksin, tarvitaan toinen ihminen tukemaan muutosta. Muista ennen kaikkea että sun ei tarvitse tehdä muutosta täysin yksin, vaikkakin todellinen muutos on meidän itsemme tehtävä ja toinen voi vain näyttää tietä ja askeleita meille. Itse meidän tulee sitten kulkea tämä tie ja ottaa ne askeleet. Kukaan muu ei tee tätä puolestamme, ei edes Jumala (jos siihen uskot).

      Ensin tulisi ymmärtää oikeasti syyt miksi toimit niin kuin toimit. Tiedosta ne syvimmät uskomukset itsestäsi ja elämästä, joiden seurauksena toimit kuten toimit. Jokaisen teon takana on uskomus (uskomuksia ja ajatuksia). Muuttamalla ajatteluasi ja uskomuksiasi itsestäsi ja elämästä, myös tekosi muuttuvat. Ne syvimmät negatiiviset uskomukset itsestäsi ja elämästä tulisi muuttaa positiivisiksi, rakkaudellisiksi, jotta myös tekosi muuttuvat positiivisiksi ja rakkaudelliseksi itseäsi ja toisia kohtaan.

      Ymmärrä myös oma täydellinen vastuusi elämästä. Ei ole ketään muita jotka olisivat vastuussa (ei saatanaa eikä ketään ihmistä) joita voit syyttää tai syyllistää. Olet itse vastuussa kaikesta siitä mitä teet, ajattelet ja uskot. Tästä vastuusta syntyy myös vapaus, sillä koska olet lopulta vain vastuussa itsellesi, sinulla on nyt mahdollisuus muuttaa elämäsi sellaiseksi kun sen oikeasti haluat olevan. Ymmärrä että olet oman elämäsi luoja. Luot oman elämäsi ja todellisuutesi omilla ajatuksilla, uskomuksilla, tunteilla ja lopulta teoilla. Olet vastuussa näistä kaikista itse itsellesi et kenellekään itsesi ulkopuoliselle. Vastuu muodostuu myös sitä kautta itsellemme kun ymmärrämme että se mitä olemme sisäisesti vedämme puoleemme lisää samankaltaista tapahtumien ja kohtaamiemme ihmisten kautta. On hyväksi ymmärtää, että jos haluat muuttaa jotain paremmaksi tai toimivammaksi, ensin tulee muuttaa sisäistä olemusta eli sitä mitä ajattelee, mihin uskoo ja mitä TUNTEE. Tunne on hyvin oleellinen osa oman elämän luomista. Tunnetko iloa, onnellisuutta, rakkautta itseäsi ja toisia kohtaan? Jos et tai hyvin vähäisissä määrissä ja haluat lisätä positiivisten tunteiden määrää itsessäsi, muuta silloin uskomuksiasi elämästä, itsestäsi ja toisista. Tunteesi ovat sen mukaisia mitä on ajattelusi ( ja uskomuksesi). Muuta negatiivinen ajattelu ja uskomukset positiivisiksi yksi kerrallaan. Alat huomata piankin muutoksia itsessäsi kun todella otat vastuun omasta ajattelustasi. Kaikki muutokset tehdään aina ajattelun ja tunteiden tasolla. Teot tulevat vasta viimeisenä.

      Suositeltavaa luettavaa (näitä saattaa löytyä kirjastosta)
      Dr. Wayne Dryer kirjat
      Neale Donald Walsch (erityisesti Keskusteluja Jumalan kanssa)
      Echart Tolle kirjat
      Deepak Chopra kirjat

      Tuossa nyt alkuun jotain joista löydät uutta näkökulmaa elämään, itseesi ja toisiin.
      Voimia elämän muutokseen! Sulla on kaikki voima muuttaa elämäsi sellaiseksi kuin sen haluat. Et vain vielä ymmärrä ja tiedosta omaa voimaasi. Se voima on suorassa yhteydessä kaikkeen mitä on, jota myös Jumalaksi kutsutaan. Olet täydellisen rakastettu juuri sellaisena kuin olet! Et vain vielä itse rakasta itseäsi (etkä toisiakaan) ja siksi koet elämäsi kuten koet. Sinulla on nyt mahdollisuus astua todelliseen itseesi ja elää uskomatonta elämää. Oletko valmis muutokseen? Vain sinä voit antaa vastauksen.

      • syntinen mies

        Hei.

        Olen hakeutunut mielenterveyspalveluihin, syön mielenterveyslääkkeitä ja käyn terapiassa. Mainitsemani ongelma on silti yhä alati olemassa. Eli "järjelliset" avut ei ole oikeasti auttaneet mua. Vain Jumala on jäljellä, mutta en saa yhteyttä Jumalaan.

        Luulen, että ongelmani syy on se, että en ole uskaltanut tulla esiin ja tunnustaa syntejäni seurakunnan edessä, kun häpeän tulla ilmi uskovaksi ja olen tehnyt niin paljon syntejä.


      • olen minä
        syntinen mies kirjoitti:

        Hei.

        Olen hakeutunut mielenterveyspalveluihin, syön mielenterveyslääkkeitä ja käyn terapiassa. Mainitsemani ongelma on silti yhä alati olemassa. Eli "järjelliset" avut ei ole oikeasti auttaneet mua. Vain Jumala on jäljellä, mutta en saa yhteyttä Jumalaan.

        Luulen, että ongelmani syy on se, että en ole uskaltanut tulla esiin ja tunnustaa syntejäni seurakunnan edessä, kun häpeän tulla ilmi uskovaksi ja olen tehnyt niin paljon syntejä.

        Haluat siis luoda yhteyden Jumalaan ja uskot että sen voisi saavuttaa tunnustamalla julkisesti syntinsä seurakunnan edessä?

        Jos tämä tuntuu sinusta oikealta vaihtoehdolta, suosittelen sinua tekemään niin kuin parhaaksi näet.

        Tiesitkö tai voitko edes ajatella, että olet koko ajan yhteydessä Jumalaan ja voit syventää tätä yhteyttä tietoisesti alkamalla kuuntelemaan itseäsi? Sinulla on kaikki vastaukset sisälläsi siihen miten tehdä elämäsi toimivammaksi. Voit tehdä tämän jo vaikka heti (tämän ei tarvita muita ihmisiä, seurakuntaa tai kirkkoa), hiljenny, ota yhteys sisimpääsi, hengitä rauhallisesti, tunne kehosi rentoutuvan ja mielesi hiljentyvän, ole siinä hetki, kiitä asioista joista tunnet kiitollisuutta, seuraavaksi lähde työstämään anteeksiantoa, anna anteeksi kaikille jotka ovat pahoittaneet mieltäsi tai toimineet jotenkin sinua vastaan (näe mielikuvassasi tämä henkilö/henkilöt edessäsi), seuraavaksi pyydä anteeksi ja anna anteeksi itsellesi teot jotka olet kokenut vääriksi toisia kohtaan mutta myös itseäsi kohtaan. Vapauta syyllisyys itsestäsi, joka kalvaa sisintäsi. Et tarvitse enää sitä syyllisyyden taakkaa harteillasi. Voit pyytää Jumalaa ja enkeleitä auttamaan sinua varautumaan syyllisyydestäsi, jota kutsut synniksi. Syntiä ei todellisuudessa ole olemassakaan kuin vain syyllisyyden muodossa. Jumala on tarkoittanut ja luonut sinut iloitsemaan, nauttimaan, hymyilemään ja riemuitsemaan elämästä. Tämä on sinun todellinen olemuksesi myös, mutta olet unohtanut sen matkasi varrella. Voit nyt halutessasi alkaa muistamaan sitä kuka todella olet. Voit tehdä tämän kaltaisen hiljentymisen kiitollisuuden ja anteeksiannon työskentelyn jokaisena päivänä ja alat näkemään muutoksia hyvin pian.

        Olet rakkaus ja valo. Sinua rakastetaan enemmän kuin osaat kuvitellakaan. Syntinen et ole, vaan täydellisen rakastettu ja tuettu. Olisiko aika alkaa kokemaan tätä todeksi? Kärsimyksesi on ehkä tullut tiensä päähän ja olet nyt valmis kokemaan jotain muuta, toimivampaa ja rakkaudellisempaa elämää itseäsi ja toisia kohtaan?


    • agnostikko...

      provo sinä olet. halpa provo :)

    • Tee niinkuin Jeesus

      opettaa, toki aika on vaikea vaikka tahdoisitkin palvella Herraa kokosydämisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe