Suomalaistyttöjen Etelän neitsytmatakat....

asadsdssdf

Seksiturismia on pidetty kautta aikojen länsimaisten miesten paheena. Dokumentti ”Bumsters" kertoo siitä, kuinka tänä päivänä myös naiset matkustavat lomaromanssin toivossa, rikasta länttä ja köyhää kolmatta maailmaa jakavan elintasokuilun ylitse Suomesta Gambiaan. Ohjaaja Johanna Enäsuo matkusti tarkastelemaan länsimaisen ja suomalaisen naisen seksiturismia Gambiassa ja sai koottua paljastavan dokumentin aiheesta.

Länsimaalaisten naisturistien seuraa etsiviä rantapoikia kutsutaan Bumstereiksi. Dokumentti seuraa nuoria rantapoikia, jotka kertovat suomalaisista tyttöystävistään, unelmistaan ja taistelustaan irti köyhyydestä. Pojat opettelevat suomenkieltä ja pitävät itsensä hyvässä fyysisessä kunnossa. He ovat huomanneet, että useat länsimaalaiset naiset viehättyvät nuoresta, treenatusta vartalosta. Usein ystävyys on aitoa ja molemminpuolista, mutta rantapojille se on kuitenkin myös kannattavaa, sillä ansaitsemisvaihtoehdot ovat heillä vähissä. Kaksi kolmesta gambialaisesta elää alle kahdella dollarilla päivässä, eikä työttömyyttä edes tilastoida. Helpon rahan houkutus on näille nuorille miehille suuri. Monille romanssi turistin kanssa voi näyttää ainoalta keinolta tavoitella parempaa elämää.

"Bumsters" dokumentti kertoo myös toisenlaisen tarinan suomalaisten naisten kertomana. Useat naiset kertovat, etteivät he olisi etukäteen uskoneet matkalle lähtiessään, että heille tulisi matkan aikana lomaromanssi gambialaisen miehen kanssa. Toisin kuitenkin kävi ja he ihastuivat paikalliseen mieheen. Samalla tavoin on käynyt myös monelle muulle Gambiassa lomailevalle naiselle. Suomalaisnaiset kertovat kuinka Gambiassa ihmisten kohtaaminen on täysin erilaista kuin Suomessa. Haastatellut naiset väittävät, että Suomessa ihmiset ovat vetäytyviä ja elävät mielellään omissa oloissaan. Naisten mukaan Gambiassa kaikki on toisin.
”Ihmiset eivät ole tunteiden ilmaisun tasolla kylmiä kuten suomalaiset, gambialaisten miehet antavat huomiota ja kuuntelevat naisia”, kertovat dokumentin naiset.
Suomalaiset naiset ovat saaneet osakseen paljon moralisointia ja tuomitsemista hyväksikäytöstä niin ulkopuolisilta kuin lähipiiriltään. Tämän vuoksi moni suomalainen nainen on päättänyt vaieta lomaromanssistaan.

"Bumsters" dokumentti nostaa esiin erilaisia kysymyksiä. Mikä saa suomalaiset naiset etsimään itselleen miesseuraa Gambiasta? Haluavatko naiset tuntea itsensä halutuiksi nuorten miesten taholta vai etsivätkö suomalaiset naiset Gambiasta aitoja tunteita? Onko naisten lomasuhteet jotenkin miehien seksiturismia oikeutetumpia, jos naiset maksavat seksin sijaan "rakkaudesta"?

http://ohjelmat.yle.fi/tositarina/bumsters

5

1048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4577

      Täytyy olla todella tyhmä, jos suomalaisena naisena maksaa seksistä. Oli sitten minkälainen läski tai ruma tahansa, niin seksiseuraa saa aivan varmasti.

      "He ovat huomanneet, että useat länsimaalaiset naiset viehättyvät nuoresta, treenatusta vartalosta."

      Eivätpä ole ainakaan minusta viehättyneet, vaikka olen todella treenattu ja nuori.

      "Haastatellut naiset väittävät, että Suomessa ihmiset ovat vetäytyviä ja elävät mielellään omissa oloissaan. Naisten mukaan Gambiassa kaikki on toisin.
      ”Ihmiset eivät ole tunteiden ilmaisun tasolla kylmiä kuten suomalaiset, gambialaisten miehet antavat huomiota ja kuuntelevat naisia”, kertovat dokumentin naiset. "

      Samahan se on thaimaalaisten naisten kanssa. Kai sitä persettä nuollaan, jos on rahallinen motiivi. Suomessa miehillä ei tällaista motiivia ole, miksi heidän ei tarvitse mielistellä naisia samalla tavalla.

    • No voi haakana.

    • hjhgjhjh

      Seiväsmatkojen Salaisuus

      Juuri kun te luulitte, että seksiturismi on vain likaisten miesten yksinoikeus, tulee Walter de Campin hämmentävä selvitys naisten seiväsmatkoista.

      tässä ei ole puhe matkailusta Kreikan, Italian tai Espanjan huvittelukohteisiin, missä seksiä harrastetaan paljon ja missä naisten ei tarvitse maksaa miehistä.

      Bumsterit

      Leena Anttonen, olen polvillani edessäsi kiitollisuudesta sinua kohtaan, kun suostuit kertomaan minulle rehellisesti ja avoimesti naisten Gambia-kuvioista.

      http://www.city.fi/artikkeli/Seiv%E4smatkojen Salaisuus/1338/

    • kaunis_22v

      Minä ainakin tykkään käydä juuri nimenomaisessa Gambiassa ottamassa paksua mokkaa mekkooni. Muistaakseni juuri tässä maassa on maailman pisimmät kikkelit ja kyllä kun sellaista Afrikkalaista parrua kokeilee niin ei tee mieli näitä suomalaisia 13.77 cm ylikypsiä makaronipätkiä. Kunnon murjaani sonni jaksaa naida kunnolla, suomalainen vätys laukeaa minuutissa.

    • aunis_22v

      Sinä korkeintaan otat mokkaa kannikoiden väliin, sillä kirjoitustyylisi kertoo että olet jannu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      340
      1819
    2. Milloin on kaivattusi nimi päivä?

      Otsikossa kysymys. Osumien kautta illaksi viä treffeille 💁💁💁
      Ikävä
      84
      1637
    3. Vanhan Mestarin porttikieltolaiset?

      VM lopettaa ja uutta tulee tilalle. Onnea uudelle yrittäjälle! Tuli vaan tuossa mieleen, että säilyvätkö vanhat porttiki
      Suomussalmi
      38
      1463
    4. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      422
      1456
    5. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      86
      1338
    6. Sofia Virta sanoi totuuden suoraan....

      ....Suomessa ei tarvita Persuja maamme taloutta hoitanaan. Hyvin sanottu.
      Maailman menoa
      380
      1286
    7. Mitä pidät

      Siitä että suhde alkaa pettämisen kautta
      Ikävä
      168
      1270
    8. Alan kyllästyä ihmisiin

      Hyvää yötä ja loppuiltaa. ☀️🥱🌌💤🌃✨🍁👍👎👐🫶🖖🧟‍♀️🫅🏼❄️💫
      Ikävä
      177
      1238
    9. Venäjän ydinaseet??

      Tuntuvat olevan muutamille jonkinlainen lähes seksuaalinen fantasia ja kierouma. Uskonnollinen (?) fetissi. Niillä sit
      Maailman menoa
      252
      1093
    10. Millon näit kaivattusi viimeksi? Missä??

      saitko vihdoin kerrottua häälle mitä tunnet? Oliko hetki lämmin vai kylmä.
      Ikävä
      33
      1022
    Aihe