Nyt nähdään mikä on Ahon taso

JYPPIII

Suosikin asemassa ei ole helppo pelata se on nähnyt.Viimeksi kun Jyppi pelasi altavastaajana se oli 2009 ja me muistamme kuinka se päättyi.Vaikka Jyppi voitti Jokerit 3-2 runkosarjassa ja oli Jokereita edellä runkosarjassa on ehdoton ennekko suosikki Jokerit.

Tässä perustelut:

1.Terveys tilanne. Jokerit saavat lähteä terveellä miehityksellä.Jypiltä puuttu kaksi maaliman luokan pakkia.

Vatasen puuttumista ei korvaa mikään,Sami pisti sairastumisien välissä pelaamalla jaksolla 1,32 pistettä ottelu kun esim runkosarjan parhaana pelaajana palkittu Zaborski naputteli kaudella 1,13/ottelu.Lisäksi Vatasen kyky kuskata kiekkoa ylös on erittäin tärkeä avu päästä vastustajan alueelle.Vatasen käynistämät hyökkäykset päättyvät lähes aina maalipaikkaan tai Sami vastaan joudutaan rikkomaan jäähyn edestä.Jos terveys kestää tulee Vatasesta uusi Rexi Reijo Ruotsalainen.

Srebek on huippupakki plus tilasto 17 ottelua 11 saldolla kokokauden pelaten olis tullut selkeä plusmiinustilaston voitto.Pavelin tapa pelata paineen alla on ihailtavaa,eletön ja varma oman pään peli oli mahtavaa katsoa.

Jypin pakkikalusto ei kestä enää yhtään menetystä.Nykyinen tilannekkin on vähintäänkin huolestuttava.Tästä pisteet 9-7 Jokereille.

2.Valmennus.Erkka osoitti Hifki sarjassa kuka on herra ja hidalko.Hän on valmentajana aivan maaliman huippua,vaikka NHL:ään.Aho on tehnyt hyvän työn,nosti Jypin suosta ja nyt ollaan neljän joukossa.Tässä sarjassa mitataan konkarin ja oppipojan välimatka.Erkalla on enemmän hävittävää kuin Aholla,sillä kukapa olis uskonut Jypin näinkään pikälle pääsevän Ahon johdolla.Tosiasit on tosiasioita ja valmennus menee Jokereille puhtaasti.Tästä pisteet Jokereille 10-8.

3.Maalivahtipeli.Kilpeläinen vs Helenius.Kilpeläisen me tunnemme,Ifki pelit osoitti mikä on miehiään tämän luokan maalivahti antaa joukkueelle uskomattoman pelirohkeuden,kun tietää mikä varmuus on maalinsuulla.Helenius pelasi runkosarjassa eniten nollapelejä ja on osoittanut pystyvänsä huippu suorituksiin.Mutta nyt vasta punnitaan mikä on miehiään kun tosi pelit alkaa.Heleniuksella on tässä sarjassa yhdet ratkaisun avaimet.Nyt nähdään todellinen taso ja paineen sietokyky.Tästä pisteet 10-9 Jokereille.

4.Hyökkäyspeli on molemmilla hyvä.Jokerit tekivät runkosarjassa noin 20 maalia enemmän ja heillä on 12 pelaaja jotka teki yli 20 pistettä,kun Jypillä niitä on rivissä 7.Jypin tehot lepäävät Periinin kentän varassa,jonka eliminoimalla on Jyp pulassa.Ratkaisua haetaanki Hytösen ja Lahen kentiltä.Tästä pisteet Jokereille 10-9.

5.Erkoistilanne pelaaminen.Alivoimam ja ylivoima.Tilastollisesti Jyppi on parempi joukkue molemmissa varsinki alivoimalla Jyppi on ollut Liigan paras.Tästä pisteet Jypille 10-8.

6.Joukkuetilnne.Molemmat pääsi suoraan neljällä pelillä jatkoon joten tämä on tasan.Jokerit kaato mestarit näytös tyyliin,kiitos Matikaisen sekoilun avustaman kyllä,mutta siitä sai sellaisen itseluttamuksen ettei sillä ole mitään rajaa.Jyppi kaatoi munattomat Ässät 4-0 ei ollut mikään yllätys.Olis tarvittu varmaan Tappara vastaan jotta Ässät olis voittanut Playoffin.Jypillä oli siis aivan eritason vastus kuin Jokereilla.Tästä pisteet Jokereille 10-8

7.Kotietu.Jypillä on kotietu ja se oli selvästi parempi kotijoukkue kuin Jokerit.Vieras peleissä oli puntit tasan runkosarjassa.Tästä pisteet Jypille 10-8.

8.Asiantuntijoiden arviot voima suhteista.Sellaista media ei olekkaankaan joka pistäis Jypin ennakko suosikiksi,ehä korkeintaan Jypin kotisivut.Tässä tulee tylyin tuomio asiantuntijat pistävät pelin selvin numeroin Jokereille.Tästäpistee Jokereille 10-7

Yhteenveto.Pisteet Jokereille 66-61 ja sarja Jokereille 4-2.Mutta onneksi Jääkiekko ei ole pelkkää tilasto vaan sijaa on yllätyksillekin tyyliin Blues.Jyppi tarvitsee voittaakseen seuraavat jutut.Mielellään voitot kahdesta ekasta pelistä,sillä Jyp ei ole mikään takamatkasta tulija.Hytösen ja Lahden ketjun pelit.Jypin maalivahdin on oltava parempi kuin Jokereiden.Perriinin ketjun ylivoimapeli.Ei omia maaleja tässä sarjassa.Puolustus pelin on tiivistyttävä,maalinedus pelaaminen aivan eri tasolle kuin viime keväänä.Tässä on avaimet Jypin voittoon,muuten perii narrit.Tänää 110 lasissa ja narrit nurin,niin siitä se lähtee mestaruus 2012.

9

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JYPPIII
    • stadintykki

      Tänään tulee juna stadista jonka alle hienähatut jää.Se menoa nyt 4-0.

      • JYPPIII

        JaaA ja tänään 2-0 niin narrit pääsee lomille nopeasti.


    • JYPPIII
      • stadin tykki

        Ja niin ratkaisee nytkin Jyppi ei saa kassia 5-3 vastaan.NYT SE ALKAA HE HEINHATUT


      • heinähättu
        stadin tykki kirjoitti:

        Ja niin ratkaisee nytkin Jyppi ei saa kassia 5-3 vastaan.NYT SE ALKAA HE HEINHATUT

        Mikä alkaa? Pelleporukan pullojen heittely vai stadin sössötys? Sitä alkamista on jo odoteltu.


    • Laskelmia

      JYPPIII NYPPIII PISTEET
      0. Suosikin asemassa ei ole helppo pelata, se on nähnyt. Vaikka Jyppi voitti Jokerit 3-2 runkosarjassa ja oli Jokereita edellä runkosarjassa, on ehdoton ennekkosuosikki JYP.

      Tässä perustelut:

      1.Terveys tilanne. Jokerit saavat lähteä terveellä miehityksellä. Jypiltä puuttu kaksi maaliman luokan pakkia.

      Vatasen puuttumista on vaikea korvata kokonaan. Joukueen pitää tiivistää yhteispeliä. Jypin pakkikalusto ei kestä enää yhtään menetystä, voi olla näin. Nykyinen tilannekin vielä menettelee ja sillä kyllä pärjää Jokereita vastaan.

      Jokerien pakit ovat hermoherkkiä eivätkä kestä painetta. Tästä pisteet 9-5 Jypille.

      2.Valmennus. Erkka osoitti Hifki sarjassa, kuka on herra ja hidalko.Hän on valmentajana aivan maaliman huippua, vaikka NHL:ään. Aho on tehnyt hyvän työn, nosti Jypin suosta ja nyt ollaan neljän joukossa voitettuaan Ässät puhtaasi 4-0. Tässä sarjassa mitataan konkarin ja oppipojan välimatka, jota ei näytä olevan yhtään. Tosiasit on tosiasioita ja valmennus meneekin pelattujen pelien perusteella Jypille puhtaasti. Tästä pisteet Jypille 10-7.

      3.Maalivahtipeli.Kilpeläinen vs Helenius. Kilpeläisen me tunnemme, Ifki pelit osoitti, mikä on miehiään tämän luokan maalivahti, antaa joukkueelle uskomattoman pelirohkeuden, kun tietää, mikä varmuus on maalinsuulla. Helenius pelasi kolme voitokasta tämän sarjan ottelua jo ja hän antaa uskomattoman luoton muille pelaajille, energiaa jää aivan muuhun tarpeelliseen. Runkosarjassa Jyp päästi vähiten maaleja ja Helenius on osoittanut pystyvänsä huippu suorituksiin. Mutta nyt vasta punnitaan, mikä on miehiään, kun tosi pelit ovat käynnissä. Kilpeläisellä ei ole yhtään voittopeliä tässä playoff-sarjassa! Heleniuksella on tässä sarjassa yhdet ratkaisun avaimet. Nyt nähdään todellinen taso ja paineensietokyky.Tästä pisteet 10-7 Jypille. Jokaisesta hävitystä ottelusta vähennetään yksi piste!

      4.Hyökkäyspeli on molemmilla hyvä. Jokerit tekivät runkosarjassa noin 20 maalia enemmän kuin Jyp, mutta Jyp hankki kuitenkin 7 pistettä enemmän. Jypin tehot lepäävät onneksi koko joukkueen harteilla. Eilenkin taas uudet miehet iskivät maalit, Malmivaara, Louhivaara ja Sipiläinen, ei unohdeta heitäkään. Peli ei ole yksin Periinin kentän varassa, jonka eliminoimalla Erkka luuli Jypin olevan pulassa. Ratkaisua haetaankin koko joukkueen voimin! Tästä pisteet Jypille 10-8.

      5.Erkoistilannepelaaminen. Alivoima ja ylivoima.Tilastollisesti Jyppi on parempi joukkue molemmissa, varsinkin alivoimalla Jyppi on ollut Liigan paras, eikä se riitä! Jokerien tasoista porukkaa vastaan Jyp tekee vaikka alivoimamaaleja, ei siis yhtä tassä sarjassa, vaan 2 tai jopa 4! Tästä pisteet Jypille 10-6.

      6.Joukkuetilnne. Molemmat pääsivät suoraan neljällä pelillä jatkoon, joten tämä on tasan. Jokerit kaato mestarit näytös tyyliin, siitä Jokerit sai sellaisen itseluttamuksen, ettei sillä ole mitään rajaa. Jyppi kaatoi munattomat Ässät 4-0, se ei ollut mikään yllätys, mutta itseluottamusta se antoi kuitenkin rutkasti. Sen jälkeen oli puhetta, että sama uusitaan, tulisi sitten vastaan Jokerit tai jokin muu joukkue. No Jokerit on nyt vastassa ja niin on käymässä. Jypillä oli siis aivan eritason vastus kuin Jokereilla. Tästä itseluottamuksen kohotuksesta pisteet Jokereille 10-9

      7.Kotietu. Jypillä on kotietu ja se oli selvästi parempi kotijoukkue kuin Jokerit.Vieras peleissä oli puntit tasan runkosarjassa.Tästä pisteet Jypille 10-6.

      8.Asiantuntijoiden arviot voimasuhteista. Sellaista media ei olekkaan, joka pistäis Jypin ennakkosuosikiksi. Tässä tulee tylyin tuomio, asiantuntijat pistävät pelin selvin numeroin Jokereille. Tässä se hauskin puoli juuri piileekin, Jyp tulee puun takaa ilman asiantuntijoiden veikkauksia liigamestariksi. Tämä panee kyllä ajattelemaan, että mitä muka asiantuntijoita he ovat! Tästä siksi pistee Jypille 10-5

      Yhteenveto. Pisteet Jypille murskaavasti 78-54 ja sarja Jypille 4-1. Mutta onneksi Jääkiekko ei ole pelkkä tilasto, vaan sijaa on yllätyksillekin tyyliin Blues. Jyppi tarvitsee voittaakseen seuraavat jutut. Jypin maalivahdin on oltava parempi kuin Jokereiden (no ohan se, voitetut pelit ovat nyt Heleniukselle 3-0). Perriinin ketjun ylivoimapeli. Ei omia maaleja tässä sarjassa. Puolustuspelin on tiivistyttävä, maalinedus pelaaminen aivan eri tasolle kuin viime keväänä. Tässä on avaimet Jypin voittoon. Noinhan Jyp juuri nyt pelaa!!! Tänään Jokereilla 110 lasissa ja siitä narrit jäähyaitioon. Se helpottaa Jypin voitonmarssia. Onhan se hienoa, kun yli 10.000 katsojaa näkee Jypin menevän finaaliin. Niin, siitä se lähtee mestaruus 2012.

    • kysyisinnäin?

      hmmm ristirita...sarja jypille 4-1, yli 10 000 katsojaa.... siis jyväskylässäkö? ei kai siihen latoon sentään 10 000 mahdu. Eikä peli ole tänään....

      Finaalit ovat taas eri juttu, pelsut ovat nälkäisiä kun vihdoin sinne asti pääsevät, jos pääsevät. Turha sinunkaan on ennakoida kovin paljoa, pelit ovat pelejä, jypiltäkin voi mennä pasmat sekaisin,eikä se olisi ensimmäinen kerta, eikä viimeinen. Jokerit notkahti viiikon tauolla.

      Pitkävedon pelaaminen itse kullekin todistaa pitkässä juoksussa ettei asiantuntijoita oikeastaan ole joukkuepeleissä. Olet varmaan pelannut, tuskin rikastunut?

      • vastaisinnäin

        No nyt se jo tiedetään, jälkiviisaana on helppo olla. Nuo numerot 4-1 voitettujen otteluiden osalta meni oikein. Katsojamäärä ei mennyt oikein, koska pelkäsin Jokerien voittavan yhden kotonaan. Olisi ollut kiva päättää sarja jo Hartwall-arenalla, mutta ihan siihen eivät rahkeet riittäneet tai itse asiassa se olikin hyvä. Nyt saatiin viimeinen voitto kotiin kotiluolassa ja mikä sen mukavampaa. Ilolla otettiin vastaan fanipaita päällä. Toinenkin miinus olisi ollut. Jos Jyp olisi saanut liian pitkän tauon, olisi pelituntuma kadonnut, kuten jo vähän kävi ekassa Pelsujen ottelussa. Mutta ei hätää, Jyp on taas iskussa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe