Häpeän neitsyyttäni.

fghjklkj

Täytän kesällä 19. Neitsyys on vielä olemassa, nais puolinen siis olen. Häpeän sitä.

En oikeastaan osaa sanoa muuta... en haluaisi menettää sitä kenellekkään tuntemattomalle, mutta hävettää "myöntää" olevansa neitsyt. Kerran sen olen tehnyt, ulkopuolisen edessä, eikä se ole tuntunut kauhean kivalta, kun jutusta ei tullut mitään. En vaan pystynyt "antamaan" itseäni ja toinen osapuoli pettyi... ehkä suuttui siitä hieman... että tavallaan "leikin" hänellä, mutta en antanutkaan, vaikka annoin ymmärtyää.

Neitsyyteni ahdistaa... ja tuo yllä mainittu tilanne. Jännitin silloin jonkin verran, vaikka (pitämäni) miehen kosketus tuntuikin taivaalliselle. Nykyään mietin, että tulenko ikinä edes menettämäänkään sitä.. olen varmaan neitsyt koko loppu ikäni.

24

1930

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ymmärtyää?

      Neitsyyden häpeäminen on todella typerää varsinkin sinun iässäsi.
      Kokemuksesta tiedän, että neitsyt on parhaimmillaan n. 23v (parasta ennen n. 27v)

      Asiasta on aivan turha hermoilla, se ensimmäinen kerta tulee sitten aikanaan kunolet valmis siihen

      Keskustele asiasta luotettavan aikuisen miehen kanssa

    • fishnets

      Tästä samasta aiheesta oli ketju tuolla vähän alempana. Kasvata pallit (vaikka nais_puolinen oletkin) ja ole tyytyväinen siihen, mitä olet.

    • robo...

      ja iskuri.net on hyvä paikka etisä panomies, tai parempikin suhde.

    • Mikäs siinä hävettää?

    • Kiiiimainen

      Miksi ihmeessä häpeilet? Seurustele ensin, älä vaan mene kenen tahansa kanssa sänkyyn. Seurustelukumppanillesi saattaa olla unohtumaton elämys, että et ole jakelemassa ja joita kuita miehiä kiihottaa tavattomasti opettaa.

      Menetin neitsyyteni lähes 25 vuotiaana. Kolmisen kuukautta nukuttiin kaverin kanssa viikonloput yhdessä. Leikeissä mentiin niin pitkälle kuin halusin, ei yhtään pidemmälle. Halusin varmistua, että valta on minulla, voin koska tahansa sanoa ei, jos tuntuu siltä ja silti mies ymmärtää eikä esim. lyö. Hyvin huomaavainen mies, niin turvallinen olo kun sitten menimme loppuun asti. Ei siinä mitkään taivaat auenneet, mutta oli erittäin hyvä alku seksielämälle. Olin seurustellut pidempään (1,5 v) ja lyhyempään ja 17 vuotiaasta asti tutkiskellut miesten kaluja, mutta en ollut kypsä ennen.

      Etene rauhassa, yhdyntä on vain yksi pieni osa sekstailua. Tee kuitenkin heti miehelle selväksi, että et halua mennä loppuun asti, ettei hän tuntisi itseään petetyksi.

    • mies.

      Ei mitään syytä hävetä, eikä antaa neitsyytesi ahdistaa. Unohda mainitsemasi kokemus. Kun tapaat oikean miehen, huomaat tehneesi asiasta liian suuren numeron.

    • Virginnn

      Jos joku kysyy et ootko neitsyt niin senkun valehtelet vaan ettet ole. Sit joskus menetät sen jollekki kivalle tyypille (: Ei sitä tarttis hävetä tossa iässä mut jos hävettää niin valehtele.

      • just.

        Mahtaakohan sulle koskaan tulla sitä kivaa tyyppiä. Josko kannattais ottaa sillon ku tarjotaan. Voithan tietty valehdella vaikka mailman tappiin elämääsi.


    • No shame

      Neitsyys on asia jonka kanssa ei kannata kiirehtiä missään nimessä. Aiheutat vain pahan mielen itsellesi ja huijatun olon miehelle, sillä hän saa aika varmasti asian selville.

      Itse menetin neitsyyteni 21-vuotiaana ja omasta mielestäni juuri sopivan ikäisenä. Tilanne oli minulle eka kerta ja miehelle ei, mutta se ei kumpaakaan haitannut. Koska osaan olla tässä iässä tyytyväinen kehooni, paransi se kokemusta eikä minun tarvinnut peitellä ja hävetä itseäni.

      Tämän päivän sosiaalinen paine ja kulttuuri on tehnyt neitsyyden menetyksestä noloa, mikä on mielestäni väärin. Vanhan aikainen tai en, mutta neitsyys on asia, jolla pystyy toiselle kertomaan, että olet erityinen, olen odottanut juuri sinua ja säästänyt itseäni sinua varten.

      Joten tytöt, ja myös pojat, älkää hävetkö neitsyyttänne. Se vain on yksi asia, jota ette ole vielä tehneet eikä mikään taakka.

      • just.

        Entäs kolmenkympin jälkeen, joko on mielestäsi sitten kiire? Onko se mielstäsi sitten taakka? Tähänkö haluat ihmisiä ajaa ja ohjailla?


    • Pasaatituuli

      Käännäppä asia päinvastoin. Voit olla ylpeä siitä että olet säästynyt monelta ikävyydeltä kun olet säästänyt neitsyytesi tähän ikään. Niitä ikävyyksiä on turha lähteä luettelemaan, koska on järkevämpää löytää positiivista ajateltavaa asiasta kuin asiasta. Nostaisin hattua sinulle jos minulla sellainen olisi sillä olet mielestäni erittäin järkevä ja sinulla on rohkeutta olla poikkeava. Oikea hetki tulee kyllä kun sen aika on.

      • Hyvin menee

        Ei se neitsyyden menetys ole mikään mekaaninen toimenpide niinkun esimerkiksi pyykin pesu tai paidan silitys.
        Kun sä kaunis tyttö ihastut ja rakastut johonkin kivaan poikaan niin luonto vetää teidät aika pian automaattisesti sänkyyn.
        Ja kun siellä halitte, pussailette pidätte toisianne hyvänä, niin ennenkö huomaattekaan niin yht'äkkiä vaan huomaatte, että hei, nythän me ollaan sillai! Vaikka sisälle meno olis ahdastakin, niin vaistomaisesti vain painatte vehkeitänne toisianne vasten kunnes lipsahtaa sisään.
        Näin kävi mulle kymmeniä vuosia sitten tulevan vaimoni kanssa kun tuntemattomina kohdattiin.
        Ollaan edelleen yhdessä ja hienosti menee edelleenkin.


    • hmphhmmm

      Moi! oon 18 v naispuolinen henkilö ja kysyisin, että tuleeko ensimmäinen kertani olemaan kivuton, koska saan tungettua alapäähäni tuollaisen normi camping makkaran jos sen nyt hienotunteisesti sanoo:DD Olen omasta mielestäni vasta sitten henkisesti valmis seksiin, kun tiedän että 1. kertani tulee olemaan kivuton.. joten haluan hoitaa ns. tämän pahimman vaiheen itse rauhassa.

      • erkku4754

        Hmphh riippuu makkarasta.


      • Henrix436749

        Jos/kun olet rikkonut immeiskalvom camping-makkaralla jo aikaisemmin, ei ekassa yhdynnässä tule kipuja ellei kundikaverilla ole hirveen kokosta sukukalleutta.


      • jfkuyfyfb
        Henrix436749 kirjoitti:

        Jos/kun olet rikkonut immeiskalvom camping-makkaralla jo aikaisemmin, ei ekassa yhdynnässä tule kipuja ellei kundikaverilla ole hirveen kokosta sukukalleutta.

        Joo, kyllä se oma harjoittelu helpottaa ekaa kertaa. Ei varmasti tunnu niin paljon.
        ps. Ei oo mitään immenkalvoa joka rikkoutuu. Se on rengas joka venyy yhdynnässä......


    • älä häpeä neitsyyttäsi! Itse menetin neitsyyteni 18 vuotiaana, kaverille . Olisin toivonut että olis ollu poikaystävä, eikä pelkkä kaveri koulusta. Ekan kerran pitäisi olla erityinen ja ainutlaituinen, ei sun tarvi hosua, sit kuin sulla on joku jota rakastat ja joka rakastaa sua. Enemmän sitä vois hävetä jos olisit harrastanut seksiä jonku kanssa josta et pidä, etkä pahemminkaan tunne. Sä kyllä ehdit, mun sisko tai olla 21 tai olikohan 22 ku menytti neitsyytensä. Mies joka haluaa seksiä ja pettyy kuin ei saa ja ei ole oikeasti kiinostunut, siis jos unohtaa sut kuin ei saa , sellainen parempi unohtaa. Älä väkisin yritä päästä neitsyydestäsi. Tosin jos oika yhteys löytyy mieheen niin se voi olla mahtavaa, ja ihanaa.
      Jos sitä antaa lian halvalla sitä voi tulla halvan tunne.

    • dfgbdfngfd

      Täytän kesällä 10 vuotta enmmän kuin aloittaja oon mies ja täysin kokematon, ei mitään hyväilyjä ees koskaan harrastettu, viime suukosta yli 13 vuotta aikaa. En ymmärrä mitä häpeämistä tässä ois, ei kai naimattomuus syntiä ole?

    • ei kannata

      Ei sinun ikäisellä ole mitään syytä hävetä, moni ikätoverisi on varmasti vielä neitsyt. Niin olen minäkin, vaikka olen jo yli 30, mikä tietysti tarkoittaa, että tulen olemaan lopunkin elämääni ja sitä kyllä häpeän ihan valtavasti. Mutta älä sinä häpeä, olet vielä niin nuori!

      • Romppakello

        Hei!

        Jukupätkä! Mä haluaisin korkata sut!


    • Romppakello

      Hei!

      Mun mielestä on viisasta tutustua ensin kumppaniin. Eka kerralla turvallisuuden tunne on tärkeä ja tietysti ehkäisystäkin on huolehdittava!

    • suomihuora=15nussima

      Yli yhden miehen nussimalla huoralla ei tee mitän.

      • -

        Arasville!

        Vieläkö ilman seksikokemusta?


    • herrasmies1

      mä postan sen sulta
      osaava naisen huomioon
      ottava kokenut herrasmies

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      340
      1819
    2. Milloin on kaivattusi nimi päivä?

      Otsikossa kysymys. Osumien kautta illaksi viä treffeille 💁💁💁
      Ikävä
      84
      1637
    3. Vanhan Mestarin porttikieltolaiset?

      VM lopettaa ja uutta tulee tilalle. Onnea uudelle yrittäjälle! Tuli vaan tuossa mieleen, että säilyvätkö vanhat porttiki
      Suomussalmi
      38
      1463
    4. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      422
      1456
    5. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      86
      1338
    6. Sofia Virta sanoi totuuden suoraan....

      ....Suomessa ei tarvita Persuja maamme taloutta hoitanaan. Hyvin sanottu.
      Maailman menoa
      380
      1286
    7. Mitä pidät

      Siitä että suhde alkaa pettämisen kautta
      Ikävä
      168
      1270
    8. Alan kyllästyä ihmisiin

      Hyvää yötä ja loppuiltaa. ☀️🥱🌌💤🌃✨🍁👍👎👐🫶🖖🧟‍♀️🫅🏼❄️💫
      Ikävä
      177
      1238
    9. Venäjän ydinaseet??

      Tuntuvat olevan muutamille jonkinlainen lähes seksuaalinen fantasia ja kierouma. Uskonnollinen (?) fetissi. Niillä sit
      Maailman menoa
      252
      1093
    10. Millon näit kaivattusi viimeksi? Missä??

      saitko vihdoin kerrottua häälle mitä tunnet? Oliko hetki lämmin vai kylmä.
      Ikävä
      33
      1022
    Aihe