Simpsonit vai South Park

EX Fani

"SP" säilyttänyt tasonsa pitempään Simpsonit ei enää hauska.

29

464

Vastaukset

 • Tottakai South park, koska siinä on yksi asia paaaljon paremmin, kuin simpsoneissa.

  meinaan simpsoneissahan palataan AINA lähtötilanteeseen, jakson lopulla, oli sitten kyseessä uusi koulu, työpäpaikka, auto, asunto, suhde, ero, harrastus, emenstys tai mikä vaan, on todella tylsää katsoa jaksoja kun tietää että KOSKAAN ei mikään asia onnistu, vaan aina palataan sinne lähtötilanteeseen.

  Southparkissa taasen on ihan normaalia että jakso loppuu onnellisesti/epäonnellisesti, ja välillä myös sarjan vskiohahmoja kuolee yms.

  • Lisäksi sarjassa on se toinen ärsyttävä piirre, että simpsoneissa menee aina kolmasosa/jopa puolet jaksosta "introon" että päästään ikäänkuin kiinni siihen sarjan "tarinaan"

   Kun taasen SouthParkissa alkaa juttu aina suoraan, ilman sen kummempia alkulämmittelyitä


  • Tosin South Parkin "kerhotalo" -jaksossa (S2 E12) Stanin vanhemmat eroavat, ja se äiti Sharon ottaa vähäksi aikaa uuden miehen, mutta jakson lopussa Sharon ja Randy taas lyöttäytyvät yhteen niin epärealistisella tavalla. Että kyllä South Parkissakin noita poikkeuksia on.


  • omg ne tappo...
   paras esimerkki???


  • ÄläsMollaaSimpsoneit kirjoitti:

   Tosin South Parkin "kerhotalo" -jaksossa (S2 E12) Stanin vanhemmat eroavat, ja se äiti Sharon ottaa vähäksi aikaa uuden miehen, mutta jakson lopussa Sharon ja Randy taas lyöttäytyvät yhteen niin epärealistisella tavalla. Että kyllä South Parkissakin noita poikkeuksia on.

   Totta, southparkissa tietenkin myös välillä palataan alkupisteeseen, mutta ei läheskään aina, eli ei tiedä jakson alussa jo "jaahas, lopussa kaikki on taas normaalisti"

   Tosin onhan Simpsoneissakin viime aikoinan Bart joutunut käärmeen syömäksi, Marge kuollut syötyään myrkkypiirakan, BArt ja Millhouse hirtetty ja ties mitä mutta silti seuraavassa jaksossa kaikki ollut ennallaan.

   Olisi kyllä kiva, jos Simpsoneissakin joskus olisi jaksoissa "onnellinen loppu" eikö niin että palataan aina lähöruutuun, siis 9 jakossa kymmenestä, vähintään


 • Molemmat ihan hyviä sarjoja mielestäni. South Parkia tosin tulee hieman aktiivisemmin seurattua.

 • south park on hinttien sarja simpsonit parhaiden

 • molemmat umpisurkeita samaten ne futuramat ja salatut elämät yms!
  Kun minä olin pieni katsottiin suomi-filmejä eikä tai mikki hiiri piirrettyjä.
  Mikä on opetus? Kiusaa muita.Juo alkoholia.Tyhmät ääntelyt.Seksi.Pilkkaaminen.
  sellasta onnetonta paskaa lapset katsovat.

 • Molemmat ovat hyviä.

 • Simpsoneissa kylläkin on vähän "aikuismaisempaa" huumoria eikä mitään pieruvitsejä.

  Itse kyllä myös South Parkista tykkään, mutta se aina tarvitsee sen tietyn fiiliksen, kun taas Simpsonit käy melkein mihin fiilikseen tahansa mulla.

  • South park ei ole pelkkää alapäähuumoria, vaan se iskee yhteiskunnallisiin asioihin ja vetää ne överiksi. Esimerkkinä vaikkapa presidenttivaali -jakso, Obamasta ym. U know? Aivan loistava ohjelma, jos vain jaksaa keskittyä SP:n sanomiin, eikä vain siihen että ***** lentää... (;


 • Simpsonit on parhait!:)Mun lempihhmo on siin Homer!XD

 • Kyllä Simpsonien huumori vie voiton! Enpä jaksa South Parkia edes katsella, mutta Simpsoneihin olen ollut pitkään koukussa.

 • South Parkissa ärsyttää ne jaksot jossa on periaatteessa vain 1 vitsi jota sitten puolen tunnin mittaiseksi venytetään. Jos vitsiä ei tajua tai siitä ei tykkää jakso ei tarjoa katsojalleen juuri yhtään mitään.

 • Simpsonien vanhat jaksot oli helvetin hyviä, mutta koska simpsonien jaksot ovat "realistisia" niin ideat on tekjöiltä päässyt aika pitkälti loppumaan.
  South parkin jaksot ovat edelleen melko hyviä sillä sp:ssä voi tapahtua suunnilleen mitä vaan (mecha-barbara streisand, obama, mccain ja kumppanit jalokivivarkaina ynnä muuta) ja ideoita on ihan vitusti pidempään. Eikä ne kaikki ole ihan pelkkää vessahuumoria, siinä on myös aika terävää yhteiskunnallista kritiikkiä

 • simpsonit paremmat south parkissa vaan outoja pallopäitä

 • Simpsoneita on tullut katsottua niin monet kerrat, että sanon South Park, koska se uskaltaa vetää kunnolla överiksi. :D

  Kattokaapa muuten tää video :oo SUOMALAINEN imitoi South Park -hahmoja :D

  http://www.youtube.com/watch?v=w6IYLGL5h9k

 • South park satavitunkertaa rohkeampi ja parempi, käsikirjoittajat tekevät rohkeita ja hauskoja siirtoja mm. Presidentin vaalit, osama bin laden, honey boo boo yms. Simpsonit on pelkkä tekohauskaa luova sarja. Suosittelen seuraamaan south parkkia ja vertaamaan.

 • Aivan kuin Simpsoneissa varottaisiin loukkaamasta tiettyjä ihmisiä. Kuten tiettyihin uskontoihin tai seksuaalisiin vähemmistöihin kuuluvia.
  SP:ssä ei suoraan pilkata esim. vammaisia vaan pilkataan ihmisten ennakkoluuloja heitä kohtaan.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/South_Park

 • Simpsonit ei ees oo hauska. Siinä tulee ehkä 1 vitsi koko jakson aikana kaikki muu on paskaa. South Parkissa on kokoajan huumori yllä ja sitä jaksaa katsoa. Sp:ssä uskalletaan pilkata muita uskontoja maita jne. Simpsoneissa taas ei. Ja jos pilkataan, niin jakson lopussa pyydetään anteeksi pilkkaamisesta...

  • Ja kiroillaan koko ajan ihan helvet..... ihan vtun älykästä.


 • Itsekin Simpsoneita välillä katselleena, tuo on niin loppuun käytettyä idea tuo "lopussa kaikki palaa ennalleen" Olisi paljon kivampi katsoa, jos ei olisi lopputulos aina tiedossa.

  Siksi SouthPark vie voitoton tuossa suhteessa

 • Ainakin musiikkikanava hehkuttaa SouthParkkia ihan liikaa... Tänään sama jakso tuli ainakin 2 kertaa peräkkäin....

 • Mä en ole niistä Simpsoneista koskaan tykännyt, mutta South Parkia tykkäsin katsella. Simpsonit pyöriny telkkarissa kohta 30 vuotta, että voishan sen paskan esittämisen jo viimeinkin lopettaa. Toinen on sitten nää kauniit ja rohkeat. Täysin turha sekin. Vituttaa kun tommosia paskoja esitetään vuosikymmenestä toiseen, mutta sitten kun tulee jotain hyvää, niin se on muutama vuosi ja sitten se loppuu. Kosto oli helvetin hyvä sarja, eikä sitäkään tehty kuin 4 kautta. Simpsonit ja kaunarit ei lopu vasta kun maailmanloppu tulee. Se niiden lopettamiseen näköjään tarvitaan.

 • Simpsonien huumori paljon laaja-alaisempaa ja hahmoja enemmän paremmin piirrettyinä. Sp on on enenmmän yhden vitsin sarja. Pissa ja kakkahuumoria.

 • Simpsonit on “mukautusta” ja alitajunnan manipulointia:

  ”... Trumppi toitotettiin tehtäväänsä – mikä sitten lopulta lieneekään - mutteripäiden show’ssa jo etukäteen: itse ennustus v. 2000, toteutuma 2016. Kun Lisa Simpson istui presidentin tuolilla, hän totesi: ”Kuten tiedätte, olemme perineet melkoisen murskabudjetin presidentti Trumpilta”.

  Ehkä selkein osoitus siitä, että Simpsonit ovat edeltäkerrontaa – ei siis sattumien vaan suunnitelmien – on se sarjan osa, joka nimenomaan käsitteli ennustamista: vuosina 1992, 1993 ja 1994 Simpsonit ennustivat peräjälkeen kaikki amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlin voittajajoukkueet.

  Pilvenpiirtäjiin vielä palataksemme, mitenkäs sitten tämä surullisen kuuluisa 9/11? Simpsoneilla oli näemmä etiäinen asiasta jo NELJÄ VUOTTA ennen tapahtumaa! Osa nimeltä ”The City of New York vs. Homer Simpson”, mikä esitettiin syyskuun 21., 1997, sisälsi tarkan viittauksen (ks lähteen kuva), joka ei voi olla sattumaa...”

  http://www.thepukki.fi/blog/post/nykyajan-ennustajaeukko---simpsonit

 • Diggaan kyllä molemmista, mut enempi South Parkista

 • ei kiinosta

 • Nyt taisi tämä ”I Pet Goat II” panna vielä Simpsoneitakin paremmaksi: kyseinen animaatio käy läpi asioita, joita parhaillaan toteutuu: esim. Notre Dame tuli alas juurikin ko. animaatiossa kuvatusti.

  Eli nk. predictive programming’ia. Lisää aiheesta: http://www.thepukki.fi/blog/post/i-pet-goat-ii-ja-muut-oraakkelit

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.