Rovaniemen ratsastuskeskus??

Tuleva rollolainen

Olen muuttamassa rovaniemelle opiskelunjen perässä ja haluaisin jatkaa ratsastustani siellä joten haluaisin tietää minkälainen paikka rovaniemen ratsastuskeskus on??
Kokemuksia?
Lisäksi onko rovaniemellä muita ratsastuspaikkoja?:)

10

4231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rovanimeläinen

      Olen käynyt Rovaniemen ratsastuskeskuksessa ja en ole oiken pitänyt siitä. Opettaja saattaa olla välillä tyly. Hevoset ja opetus ovat kyllä ihan kivoja mutta en suosittelisi... Mutta on sielläparempiakin kuten Horse'hill. Opettajat ovat todella mukavia, opetus on hyvää ja hevosiakin löytyy moneen makuun. Tässä linnkki: http://www.horsehill.fi/ .

      On myös esim. issikkatalli mutta en ol ekäynyt siellä koskaan mutta kiinnostaisi.
      Tässä sinne linkki: http://www.wanhanniskalanissikat.fi/1

      Ja vielä yksi hyvä myös: http://www.123kotisivu.fi/kotielainpihaheppu/81488345
      En ole kuitenkaan käynyt kyseisellä tallilla.

      • anonyymi2

        Vanha opettaja oli kyllä hieman epä ystävällinen mutta opettajat ovat vaihtuneet.


    • Dina

      Itsekkin kävin rovaniemen ratsastuskeskuksessa nuorempana ja paikka on aika huono. ilmapiiri on tosi surkea ja toisia kiusataan ja tavaroita varastellaan :/ en suosittelisi kellekkään!

      • Tipunkakkaonhyvää

        Tallin omistaja on vaihtunut ja ihmiset on vaihtunut ja hevoset. Ilmapiiri on nykyjään todella kiva! Ketään ei kiusata eikä varastella tavaroita!


    • rovaniemelle??

      olen miettiny käydä rovaniemen ratsastus keskusksessa kannattako?käyttäisin poniani ja varsaa katsomassa maneesia niin minkälainen on opetus? tarhat?ilmapiiri? olisin siis siellä vaan "käymässä" koska haluaisin jossain vaiheessa näyttää varsalle että on olemassa sellainenkin kuin maneesi. sekä ois kiva käydä vaikka vain viikon ajan talilla vaikka tunneilla jotka ois ihan kunnolla treenausta. mutta missä voisi yöpyä tallin läheisyydessä ja onko tämmöinen edes mahdollista? tämä maneesi olisi kuitenkin lähimpänä ...... eli pitäkää viestiä:D kun meillä täällä ei ole hyvää opetusta jne..

      • eve

        Itse olen käynyt viimeiset kuusi vuotta rovaniemen ratsastuskeskuksessa,mutta nyt olen lopettanut siellä käymisen johtuen uudesta yp hepastani.
        Olen pitänyt tallista tosi paljon,mutta en tietenkään alkaisi kehumaan äärettömiin esim. tallin ilmapiiriä.
        Opetus on ihan hyvää. Yksityishevosten tarhat ovat hyväkuntoisia ja sopivan kokoisia,siellä on `putkitarhoja´ ,kuin myös tarhoja joissa aidat ovat lankaa ja nissä kiertää sähkö.
        Mutta ratsastuskeskuksen "vieressä" on myös yksityis talli, Lamo/Lumo. Lamolla on parempi ilmapiiri ja tarhat ovat hyväkuntoisia ja isoja.Sekä tallilla on myös oma kenttäkin ja estekalusto.Lamolta on kävelymatka ratsastuskeskuksen maneesillekkin.
        Kaverini hevonen nimittäin asustaa Lamolla ja he ovat muutamia kertoja käyneet ratsastuskeskuksella tunneilla,maneesissa ja kentilläkin.


    • Rinskuliini

      Ite oon ratsastanut Rovaniemen Ratsastuskeskuksella n. 3.v mutta käyminen kyseisellä tallilla on vähän jäänyt vuokraponini takia kun se asustelee toisella tallilla... Olen tykännyt tallista mutta ilmapiiri ei ole aina mikään ihanin... Opetus on hyvä mutta hepat alkaa mennä jo vähän niin sanotusti "akressiiviseiksi" joten ainut huono puoli on se... muuten tallilla on kivaa! Kyllä suosittelen jos muuta ei löydy!! Maneesi ei ole kzauhean lämmin et kyl sielläkin vaatetta pitää olla talvisin! Kesällä siellä on ihanan viileää. Maastot on mitä parhaimmat! Kentätki ihan hyvän kokoiaia ja kuntoisia ( maneesi,koulukenttä ja estekenttä). Tarhat on ihan ok,voisi olla hiukan isommat. Ainoa huono puoli on tarhoissa kun ne on sateisella liukkaita ja mutalällejä :( Muuten ihan paras talli!

    • Animallove300

      Rorkin omistaja on vaitunut ja talli on muttunut paljon viimevuoden loppupuolella. Ilmapiiri ei ole mitä parhain, mutta talli on siisti ja hyväkuntoinen ja hevoset ovat mukavia. Opetuskin on melko mahtavaa. Suosittelen!

    • Tietämätön

      Tietäisikö joku millä osoitteella lumon/lamon nettisivuille pääsee?

    • Anonyymi

      Rovaniemellä on myös yksi hyvä ratsastuskoulu nimeltä HORSE HILL. Se on tosi hyvä paikka.😄 Itse käyn siellä. En ole käynyt siellä kuin puol vuotta mut tähän mennessä se on mahtava paikka.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9045
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      130
      2410
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe