Verkkokauppaohjelma

Uusi verkkokauppias

Kertokaa verkkokauppayritäjät, mikä olisi hyvä ja toimiva verkkokauppaohjelma. Niitä on varmaan monenlaisia.
Ttunnen vain Emercan ja Mycashflowin. Mitä te käytätte ja oletteko sihen tyytyväisiä. Mitkä ovat kuukausi/vuosikustanukset? Ja mitä sivusto maksoi?

14

613

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • diipadiidaa

      Onhan niitä vaikka kuinka. Esim. eCommerce, ZenCart ja Virtuemart.. Vaikka ovatkin periaatteessa helppokäyttöisiä ja ilmaisia, niin saa niihin käytettyä ihan tuhottomasti aikaa ja vaivaa. Opettelua, asennusta, hienosäätöä, sisältöä.. sitten kun alkaa olla kauppa jonkinlaisessa kuosissa, niin huomaa ettei se olekaan kaikilta osin aivan niinkuin pitäisi olla.

      Paras keino on pistää paperille verkkokaupalle haluttua rakennetta ja vaatimuksia, ja pyytää tarjouksia ko. palvelujen tuottajilta. Jonkun tuhat eurosen joutuu kärsimään, mutta onpahan juuri sellainen kauppa kuin pitikin, ulkonäkö asiallinen ja käyttöliittymä helppo ja selkeä. Lisäksi siinä samalla tulee uudet kotisivutkin. Jos meinaa ihan tosissaan harjoittaa verkkokauppaa, niin nuo aloituskustannukset on hyvin pian katettu.

    • Myös Quick.Cart

      Tein kolmisen vuotta sitten yhdelle tuttavalle verkkokaupan tällaisella Open Solutionin ilmaisella QuickCartilla http://opensolution.org/ ohjelmistolla.

      Kauppa on edelleen pystyssä ja toimii teknisesti täysin. Kauppias itse ei ole oikein ollut tyytyväinen kauppansa myynnin kehitykseen. On pitänyt sitä jo runsaan vuoden sivutoimena ja todella puolilla valoilla enää aktiivisena.

      En ole juurikaan tekemisissä verkkokauppojen kanssa päiväduunissani. Kun näin tämän kysymyksen, niin piti oikein itsekin tsekata että mitenkähän suosittu kyseinen Quick Cart mahtaa oikein olla Suomessa tätä nykyä. Vai että onko suosio kuukahtanut tykkänään.

      Mutta kyllä noita tuntuu löytyvän, aika pikaisellakin Googletuksella tarttui tällaiset kauppapaikat haaviin:
      http://www.silkkivilla.fi/verkkokauppa/
      http://www.tietokonekorjaamo.fi/
      http://sotavaruste.net/
      http://www.may-me.com/
      http://www.siteglimpse.com/simplecm.fi
      http://www.kelttikorut.com/
      http://www.citikka.com/
      http://www.sunsuomi.com/shop/
      http://www.aa-metsastys.com/uusi/index.php
      http://www.panthera.fi/
      http://www.koivulan.fi/shop/index.php?p=productsList
      http://www.aesabra.com/nettikauppa/?p=p_2&sName=hevoselle
      http://www.siperiansembra.fi/ou-siberi-seeder,27.html
      http://www.aesabra.com/nettikauppa/?p=p_2&sName=hevoselle

      Ja se toimii kaikkein halvimmillakin ISP:iltä ostetuilla webbisaiteilla, ei tarvita edes MySQL-tietokantaakaan, sillä tämä kauppa tallettaa tiedot omaan mukana tulevaan PHP-pohjaiseen tietokantasysteemiinsä.
      Kun siis omistaa jonkin webbisaitin, niin kellekään ei tarvitse maksaa peruskaupan pystyttämisestä ja käyttämisestä yhtään mitään.

      Quick.Cartilla saa nopeasti peruskaupan pystyyn. Paketissa mukana tulee tämän näköinen perus lay-out malliverkkokaupasta (kaikki tekstit ovat tässä latinamoskaa).
      http://opensolution.org/Quick.Cart/demo/?sLang=en

      Jonkunlainen PHP:tä tunteva nörttituttava kyllä pitää kutsua avuksi ja hätiin, jos tuota ulkoasua haluaa alkaa radikaalistikiun muuttelemaan.

      Ite olin kyseinen nörttituttava tuolla kertaa. Olin vuotta aikaisemmin laittanut OsCommerce-pohjaisen kaupan kokeeksi samalle kauppiaalle pystyyn. Se ei kuitenkaan miellyttänyt häntä. Piti liian sekavana kaupparuutua, ja hankalana tuotetietoja syöttää ja käyttää.

      Kun näki tämän paketista ottamani mallikaupan omalla nimellään pystyssä, ja sai itse naputeltua muutaman oman tuotteensa sisään, niin oli aivan myytyä. Oli ulkoasu sen verran selkeä ja elegantti ja se aloituskynnys oli silloin helpompaa ylittää.

    • Verkkokauppaopisto

      Hei

      Verkkokauppaohjelmistoja on nykyisin tarjolla lukuisia hyviä vaihtoehtoja - ongelmana lienee lähinnä valinnan vaikeus. Nörttituttavatkaan eivät ole koskaan pahitteeksi, mutta ilmankin pärjää, jos vain verkkokauppapalveluntarjoajan asiakaspalvelu pelaa.

      Kasasin tällaisen pienen tietopaketin kaikille verkkokauppaa suunnitteleville: http://www.verkkokauppaopisto.com/ . Siellä kerron muutamista perusasioista, joita kannattaa huomioida kauppaa perustaessa. Verkkokauppakonkareille siitä ei välttämättä ole hyötyä, koska mennään vielä hyvin alkeissa, mutta aloittelevien kannattaa ehdottomasti tsekata.

      Parhautta päivääsi!

    • RuuviVertex

      Itse aloitin jo vuosia sitten satsaamisen open script verkkokauppatarjontaan ja käytän open cartista edelleen jalostettua ohjelmaa. Kauppa perustuu pearl-scriptiin ja on uskoakseni nopeampi ja hakkerivarmempi kuin php.

      Tällaisella pohjalla toiviva kauppa edellyttää html-koodauksen osaamista ja pikkasen tietämystä pearlista. Tällä tavalla saan kuitenkin kaupastani juuri sellaisen kuin haluan ja kustannukset ovat nolla. Vuokraan usassa olevalta serveriltä siivun hintaan 14e/kk.

      Mikäli hiukankin osaamista, kannattaa tsekata ulkomaisia hosteja, koska he usein tarjoavat laajan kirjon eri verkkokauppamalleja ilmaiseksi cpanelin kautta.

      • kaupan pykääjä

        Onko kenelläkään ehdotusta, miten verkkokaupan saisi pyörimään edullisesti, mutta toimivasti? Yritykseni myy käsintehtyjä koruja, eli tuotteita on paljon erilaisia, ja valikoima vaihtelee jatkuvasti. Myynti on ainakin tähän asti ollut lähinnä satunnaista, kauppa on ollut clovershopin lite-versio. Haluaisin jonkinlaisen verkkomaksutoiminnon, mutta en haluaisi hassata kaikkia myynnistä saatuja tuloja kaupan ylläpitoon. Eli ideoita otetaan vastaan!


    • Testaajaukko

      Tänä päivänä kannattaa harkita vahvasti Shopifyin käyttämistä verkkokaupan rakentamiseen (https://e-commerceplatforms.com/shopify-kokemus-esittely/) yrityksellä on yli 500,000 aktiivista käyttäjää ja on listattuna New Yorkin pörssissä, eli ei ole varmasti katoamassa minnekkään ja systeemi on hemmetin helppo käyttää. Lisäksi on suomalaiselle verkkokaupan pitäjälle sen takia hyvä, että mahdollistaa hyvin ulkomaille laajentamisen - tärkeätä erityisesti, jos myyt sen tyyppisiä niche-tuotteita joille ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi suurta markkinaa suomessa.

      Kuukausikustannuksia tulee edullisimmillaan vain noin 25 euroa, eikä myöskään tarvitse maksaa mitään aloitusmaksua, ja kaupan pitämisen voi myös lopettaa helposti, jos tuntuu siltä ettei kannata enää uhrata aikaa siihen.

    • Messuillekko

      Osaisiko joku auttaa! Suunnittelen verkkokauppaa tuotteille aluksi niitä on muutama malli/ja kappale. Ei vientiä toistaiseksi mutta sekin mahdollisuus. Lisäksi markkinointia on tehtävä paljon koska samaa tuotetta tekee muutkin. Ei jälleenmyyntiä toistaiseksi pitää saada tuote ihmisten tietoisuuteen. Neuvoja kaipaisin kiitos kaikille jo nyt.

    • naisyrittäjä

      WooCommerce on meillä käytössä. Samassa kotisivut ja verkkokauppa. Paljon ominaisuuksia ja helposti laajennettavissa. 14,90€/kk sisältää domainin ja sähkopostin.

      • Isäntäsjk

        Onko domain ja sähköposti naitettu järjestelmään/palveluntarjoajaan vai saako ne pitää itsellään jos vaikka vaihtaa joskus verkkokauppa alustaa?


      • naisyrittäjä
        Isäntäsjk kirjoitti:

        Onko domain ja sähköposti naitettu järjestelmään/palveluntarjoajaan vai saako ne pitää itsellään jos vaikka vaihtaa joskus verkkokauppa alustaa?

        Domain ja sähköposti on yrityksen omaisuutta eli saa. Kotisivut ja verkkokauppa kannattaa nykykehityksellä faceliftata parin vuoden välein.


    • kotisivumies

      Jos ei tietotaito riitä ja haluaa helposti toimivan ja tyylikkään verkkokaupan kk-maksulla niin tsekkaa ihmeessä http://www.kotisivukone.fi/?s7945c1

      Olen suositellut kyseistä palvelua jo kymmenille!

      • Rajat-heti-vastassa

        Noihin valmiskauppaohjelmiin kuten Kotisivukone, on aika mahdotonta millään lailla integroida firman muita ohjelmia. Vaikka saman firman kaupassaan käyttämää kassa/laskutusohjelmaa. Että saisi verkkokaupassa näytettäviä varastosaldoja synkronoitua kaupan omassa varastossa olevien varastosaldojen kanssa.

        Nuo valmiskaupparatkaisut ovat sellaisia aika ikäviä, suljettuja bokseja.

        Sopii varmaan joillekin ihan hyvin, ja toisille rajat tulevat heti kättelyssä vastaan.


    • hanatuine

      Ei ikinä Kotisivukoneen sivuja. Kannattaa käydä lukemassa niiden avoin keskustelupalsta ja huomata, miten tyytymättömiä niiden onat käyttäjät ovat. Eikä kukaan korjaa vikoja.

    • ekauppa

      Kotisivukone on vanha alusta eikä sitä enää päivitetä. Meillä on verkkokauppa siellä ja pidetään siellä ihan sen takia, että uuden rakentaminen vie hemmetisti aikaa.

      WooCommerce on tosi hyvä ja hyvin muokattavissa. Vaatii jonkin verran osaamista ja hermoja säätämään hommat toimimaan.

      Magento on hyvä suuremmille verkkokauppoille, joissa on pirusti tuotteita, mutta uusin version taitaa olla hidas.

      Shopify toimii hyvin niille, jotka haluavat verkkokaupan, jota on helppo käyttää. Shopify on markkinakakkonen maailmassa ja siinä mielessä suht varma valinta. Tuolta löytyy jotain tietoa Shopifysta https://www.tuotemaailma.com/shopify/

      Jos nyt tekisin verkkokaupan, valitsisin Shopifyn tai WordPressin.

      Jos ei ole taitoa ja kokemusta nettisivujen tekemisestä ja haluaa itse pakosti tehdä nettikaupan ->Shopify.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      291
      3197
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1591
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe