Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä tuli tehtyä? HUIJAUSTA!

åplkpå¨

Miten tuollaista viitsitään näyttää telkkarista.. Ihan selkeää näyttelyä ja feikkaamista koko ohjelma. No eipä tarvitse katsoa toistamiseen! Muut samaa mieltä?

11

3278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5678i9ol

      No siltä se kieltämättä näyttää.

    • Kuksugare

      Mielestäsi siis psykologit kuten Hannu Lauerma varmaan ihan huvikseen esiintyvät julkisuudessa tuomitsemassa tämän "näyttelemisen" vaarallisena ja epäeettisenä, eikä kyseessä olekaan todellinen ja hyvin dokumentoitu lääketieteellinen ilmiö?

      Ohjelman toteutushan on aivan täyttä skeidaa ja omiaan johtamaan maallikoita harhaan. Se ei kuitenkaan muuta lääketieteellisiä faktoja mielipide- tai äänestysasioiksi.

    • Mainokset riittäneet

      Jo mainokset saaneet olemaan katsomatta. Niin ärsyttäviä, että huh huh.

    • kusetusta tai ei

      Itse en usko hypnoosiin, mutta ohjelma on VIIHDETTÄ. Hauska siitä huolimatta vaikka suunniteltu, varsinkin ensimmäiset jaksot(eli kun ohjelma oli jtn uutta suomessa, loppupäässä jaksot taas muistuttaa liikaa alkupään jaksoja. tuntuu että kaikki olisi jo nähty..) Epäilyttävämpi ohjelma olisi jos kaikki vieraat sattumalta olisivatkin näyttelijöitä. Plus tekijät saa rahaa joten mitä väliä

    • Anoniimi

      Hypnoosi ei suinkaan ole huijausta, mutta ohjelmassa hypnoosista annetaan erikoinen kuva. Hypnoosia käytetään jonkin verran myös lääketieteessä hoitomuotona, ja noin 20 prosentille ihmisistä voitaisiin suorittaa vaikkapa jalan amputointi hoitamalla kipua ainoastaan hypnoosilla. Tällaiseen sitä ei kuitenkaan juuri käytetä, sillä kyseessä on aikaavievä ja epävarma tapa perinteisen anestesian rinnalla. Hannu Lauerma ei muuten ole psykologi (humanisti joka pohtii ihmisimieltä) vaan psykiatri (lääkäri, joka on erikoistunut ihmismieleen).

    • kejsahdha<sjyhdgja<h

      dfrgthjklzasdfghjkhfkjfsgflk

    • l

      yhessähän jaksossa joku muija sanoo "ai maksetaaks tollekki jotai" tjt siihen suuntaa iha kusetusta koko homma

    • järkipeliinnytheti

      no hei lopettakaa nyt oikeesti. Ei kukaan voi edes miettiä onko totta vai ei. =)

      Toisaalta juuri teidän tyylisille tätä hömppää tehdään. Onhan toi silti ihan viihdyttävää nähdä miten noi julkkikset osaa näytellä. :)

    • ei ole kaikki miltä

      Totta joo. Olen nähnyt kaikki jaksot ja mitä pidemmälle ohjelmasarja on edennyt niin sitä selkeämmin on käynyt selväksi se miten meitä katsojia kusetetaan. Tosin voihan tuon jutun ottaa ihan viihteen kannalta. Enpä enää ihmettele miksi ohjelman juontaja Lorenz Backman koki sarjan tekemisen hyvin raskaaksi. Oletan että hän fiksuna ihmisenä koki epäeettisenä juontaa ohjelmaa, jossa uskotellaan ihmiselle hypnoosista jotain ihan muuta kuin mitä se on.

      JOS hypnoosiin vaipuminen olisi NOIN helppoa niin elämä ympärillämme olisi aika vaarallista. Voisimme kävellä kenen tahansa ohikulkijan luo, katsoa häntä silmiin ja painaa otsasta ja sen jälkeen kertoa hänelle mitä hänen pitäisi seuraavaksi tehdä. Huh, huh...

      JOS todellakin hypnoosilla saataisiin aikaan sellaisia ilmiöitä, joita ohjelmasarjassa on esitetty niin toivoisin, että hypnotisoija tulisi minun luokseni ja hypnotisoisi minut. Haluaisin kuvitella olevani paras ja kaunein!!! heh heh!

      Olen jutellut muutamien herätyskokouksissa kaatuneiden ihmisten kanssa. Eräs lähiomaiseni meni Ylivainion kaadettavaksi ja oli AINOA, joka ei kaatunut! Tosiasiallisestihan juttu menee näin, että on muutama yksilö, jotka ovat herkkiä ja kaatuvat pelkästä liikutuksen tunteesta, mutta suurin osa ihmisistä kaatuu siksi, että he eivät halua olla "omituisia" kun eivät kaadu.

      Jotain samaa noissa jutuissa on; Ylivainion herätyskokouksissa aikoinaan ja "Mitä tuli tehtyä"-sarjassa. Ekan jakson jälkeen olin epäuskoinen, mutta parin kolmen jakson jälkeen totesin, että näin meitä kusetetaan, mutta lieneekö tuo paha asia. Ihan ok viihdettä, vaikka ensin kävi vähän sääliksi julkkiksia.

      • pyytäkää meistä epä ihmisistä joku sinne
        tai ei tietty voi kun pelkkää p....a koko sou eikö muuta saada telkkariin ja tälläisista pitäisi maksaakkin viel ei vee sentään mitä roskaa tehdään


      • ei käy kaikille
        makos68 kirjoitti:

        pyytäkää meistä epä ihmisistä joku sinne
        tai ei tietty voi kun pelkkää p....a koko sou eikö muuta saada telkkariin ja tälläisista pitäisi maksaakkin viel ei vee sentään mitä roskaa tehdään

        Osa ihmisistä on herkästi hypnotisoitavissa osaan ei pysty lainkaan.
        Käsittääkseni ohjelmaan on otettu ne, jotka testattu ja todettu että hypnoosi toimii ko henkilön kohdalla.

        Hypnoosi ei ole huuhaata vaan totta. Nöin aikoinaan kun Olavi Hakasalo otti yleisön seasta halukkaita lavalle ja hypnotisoi he tekemään tiettyjä juttuja. Näki että kaikkiin ei pätenyt yhtä syvästi mutta oli erittäin häkellyttävä kokemus.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe