Profetia Maapallon lopusta

Tässäpä todennäköisin ja luultavimmin tarkin profetia maailmanlopusta meidän Maapallomme osalta, jonka tarjoavat, ei suinkaan kukaan kotikutoinen profeetta jostain hassusta lahkosta, vaan tiedemiehet:

http://www.avaruus.fi/uutiset/aurinko-planeetat-ja-kuut/ennuste-7-miljardin-vuoden-paahan-aurinko-kuolee-valtavan-hiekkamyrskyn-saattelemana.html

""" Ennuste 7 miljardin vuoden päähän - Aurinko kuolee valtavan hiekkamyrskyn saattelemana

Tutkijat ovat käyttäneet Chilessä sijaitsevaa VLT-teleskooppia selvittääkseen, mitä Auringon tyyppisille tähdille tapahtuu niiden elämän päättyessä.

"Auringon kaltaiset tähdet kuolevat katastrofaalisessa massakadossa, jota kutsutaan supertuuleksi", selittää tutkimuksessa mukana ollut Albert Zijlstra Manchesterin yliopistosta.

Supertuulien olemassaolo tiedettiin jo entuudestaan, mutta niiden syntymekanismi on ollut hämärän peitossa. Erään idean mukaan tähden ympärillä on rautaa sisältävää pölyä, joka imee säteilyä ja kerää näin liike-energiaa itselleen. Tällöin pöly saattaa kuitenkin lämmetä niin paljon, että se höyrystyy ennen kuin supertuuli pääsee lähtemään kunnolla liikkeelle.

Nyt tehtyjen havaintojen mukaan pöly tosiaan sijaitsee liian lähellä tähteä, jotta edellä kuvattu malli voisi toimia. Tämän takia tutkijat arvelevatkin, että pöly on muodostunut silikaattimineraaleista. Näin ollen se muistuttaisi tavallista hiekkaa.

Sen sijaan, että hiekanjyvät imisivät tähtensä valoa, ne toimivat pieninä peileinä heijastaen valon takaisin. Näin ne välttyvät liialta kuumenemiselta, mutta saavat silti tarvitsemansa liike-energian. """"""""""""

Toivottavasti ihmiskunta on siihen mennässä poistunut tältä planeetalta.

21

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pyh!

      PYH!

      Maailmanloppu tulee juuri niin kuin Raamattu sen ilmoittaa. Jeesus tulee takaisin ja tuhoaa jumalattomat. Näin tulee käymään, vaikka sinä mitä muuta urputat. Niin on Jumala ilmoittanut tekevänsä ja Hän sen myös tekee. Se on 100% varma asia.

      • saku7777

        Ellen White oli todellinen Jumalan profeetta.Tosin hän ei koskaan sanonut itsensä olevan profeetta muttei toki kieltänytkään.Hän täytti kaikki oikean profeetan tuntomerkit,mitkä on Raamatussa annettu koetinkiveksi,millä voimme koetella onko profeetta oikea vai väärä.
        Ellen Whiten kääntymyksen jälkeinen koko elämä oli Jumalan palvelemista.Hän piti useita saarnoja ja puheita,rukoili ja todisti henk.koht.,kirjoitti valtavan määrän kirjoja,kirjeitä,lehtiartikkeleita ym.ym.tarkoituksenaan johtaa ihmisiä Jeesuksen luokse.Ellen voitti elämänsä aikana lukemattomia ihmisiä Jeesuksen opetuslapseksi.
        Ellen sai elämänsä aikana pari tuhatta näkyä ja ilmestystä:unessa,rukouk- sessa ja muuten valveilla ollessa....mikään näistä ei ollut rístiriidassa Raamatun kanssa.
        Hän korosti kaikessa Jeesusta,tunnusti hänet Jumalan Pojaksi ja Vapahtajaksi,
        korosti sitä että kristittyjen tulee noudattaa 10 käskyn lakia,kehotti ja ohjasi ihmisiä lukemaan ja tutkimaan Raamattua....
        Lapsena ilkeä tyttö heitti koulumatkalla Elleniä kivellä nenään.Se oli niin vakava,että Ellen oli vähällä kuolla.Mutta ei näyt tietenkään johtunut tästä onnettomuudesta.Kuinka joku voi kuvitellakaan,että pari tuhatta jumalallista ilmestystä vois olla tän seurausta.ei tietenkään.Asiantuntijatkin sanovat että ohimolohkoepilepsian aiheuttamat "näyt" ovat lyhytkestoisia.....Ellenin useat
        näyt olivat pitkiä. Ellenillä ei sitä paitsi ollut epilepsiaa.
        Ellen oli Jumalan profeetta ja hänen kirjojaan kannattaa lukea.


    • >>> Maailmanloppu tulee juuri niin kuin Raamattu sen ilmoittaa. Jeesus tulee takaisin ja tuhoaa jumalattomat >>>

      Ovat niin raikkaan valoisia ja positiivisia nämä amerikkalaisten lahkojen kannattajien ajatukset, että ihan tulee hymy huulille.

      Maailmanloppua ja tuhoa. Kuinka kauhea on Pyhin lapsuus ollut noita ajatuksia päähän taottaessa? Ehkäpä isän ja äidin olisi kannattanut pitää sinua hetki sylissä ja kertoa kuin hieno ihminen sinusta tulee ja kuinka teet maailmasta hiukan paremman paikan siellä oleville. Mutta ei...maailmanloppua ja jumalattomien tuhoa.

      Mutta sitä maailmanloppua odotellessa voimme sivistää itseämme monin tavoin ja ehkäpä päästä eroon noista aivopesun tuotoksista.

      • tällätavalla nyt.

        Mielenkiintoista, pyh! perustaa raamattuun ja bushmann tieteeseen.

        Bushmannin ennustukseen ei sisälly ajatusta, kuinka iankaikkisuus rakentuu, eikä se tarkoitus olekaan päämääränä, vain ihmiset skenaariot asiasta.(aika päättyy, ja näin, tällä tavalla, "lepää aittasi on täysi, tiliä ei ole olemassa"!.)).

        Raamattu puhuu kyllä maailman lopusta, että se on talletettu tulelle, mutta tämä on aikataulutettu kylläkin Jumalan suunnitelmiin. Suunnitelman käsikirjoitus esiteltiin välivaiheessa ihmisen kuulon ja näkökykyyn vedoten, kun Jeesus ihmisenä sen selitti aikalaisilleen. Ei tarvittu kiikaria, eikä horoskooppia taivaalle tähyämään.

        Maailma on talletettu tulelle ja kyse on tuomion julistuksesta, jotain hävitetään ja totaalisesti.
        Siihen ei tarvita ihmisen atomia, sitä tuhopommia, onhan sellaisen hävityksen kuvausta kristillisellä kentällä viljalti, en siihen oikein uskoisi, koska luodaan kuitenkin uusi tilalle.

        Raamatun tekstissä puhutaan alkuaineiden sulamisesta uraani hajoaa, mutta näitä tieteen kuvauksia lukien, lähteitä on ja jopa maassa oleva metaanin vapautuminen voi polttaa maan kokonaan. Ei tarvita aurinkoa, lämpö riittää.

        Eli on muitakin sytykkeitä, kuin tieteen päätelmä, auringon polttovoimasta, voidaan ottaa huomioon, on vaikkapa tämä metaanikaasu.

        Tottakai, voidaan ajatella, että tapahtumat voisi tapahtua kuten bushman lähteitään esittää, mutta siinä on silloin unohdettu tarkempi lähde, eli raamattu ja silloin mennään metsään.

        Ajan päättös voi olla lähempänä, kuin aavistatkaan bushmanni.


      • pyh!

        Vai on Raamattu sinulle aivopesua. No tulihan se sieltä taas kerran. Todistat jatkuvasti olevasi pesunkestävä Jumalan vihaaja. Eipä siis ihme, että vihaat adventistejakin.


    • Valvova

      Ei teitä adventisteja vihaa ketkään muut kuin teidän omat jäsenenne, jotka ovat riitaisia ja eripuraisia.

      Me teidän lahkonne ulkopuoliset säälien rakastamme teitä ja toivomme, että teidän lahkonne sisällä tapahtuisi paatumuksen unesta herääminen.

      Te raukat palasitte kuitenkin Ellen Whiten yllyttäminä siihen vanhan testamentin aikaan ja tapoihin, vaikka Jeesus nimenomaan tuli vapauttamaan ihmiset vanhasta liitosta. Hän tuli tekemään täysin uuden liiton ihmisten kanssa. Armon liiton.

      Paavali oli oman kertomansa mukaan aikaisemmin juutalaisen 10-käskyn lakikokoelman parhain ja tarkin noudattaja, ennen kääntymystään. Jumala ei kuitenkaan pitänyt sitä minään, että Paavali noudatti 10-käskyn kirjainta, vaan Paavalin oli käännyttävä ja vapauduttava täysin Jumalan armoon.

      • hissukka 2-nen

        Tuohon valvovan kommenttiin sanon, vai - Aamen aamen!! Sillä todisesti näin on!


      • valvovalle.

        Olet oikeassa, Bushmanni on yksi jäsen, sillä hän on kasvanut adventistien perheessä. Sinä taidat ollakin aivan ulkopuolinen, jostain muusta kirkkokunnasta.


      • pyh!

        Puhut potaskaa. Te vihaatta meitä. Se on ihan selvä asia.

        Puhut potaskaa 10 käskystäkin. Paavalin puhuu niiden noudattamisen puolesta, mutta puhuu väliaikaista seremoniasysteemiä vastaan, koska se loppui ristille.

        10 käskyä on ikuiset.


      • pyh!
        valvovalle. kirjoitti:

        Olet oikeassa, Bushmanni on yksi jäsen, sillä hän on kasvanut adventistien perheessä. Sinä taidat ollakin aivan ulkopuolinen, jostain muusta kirkkokunnasta.

        Ei se ole jäsen. Ei ole koskaan ollut. Mutta adventistikodista se on.


      • pyh!

        Itse olette jumalattomia uuden liiton ulkopuolella olevia räyhääjiä. Emme seuraa teitä, ikinä!


      • voi pyhä yxkerta

        "vapauttamaan vanhasta liitosta" ???

        Ai Jumala teki siis ihmisistä orjiaan vai????


    • Aloitus kysyi: Profetia maapallon lopusta?

      Tässä se . .

      2. Piet. 3:10
      Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

      2. Piet. 3:12
      teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!

      Näkyväinen maailmankaikkeus katoaa kerran, mutta se mistä se sai alkunsa - näkymätön kaikkeus - se pysyy ,niinkuin Raamattukin todistaa ja Henki.

      • pyh!

        Väärin Antti. Tuossa puhutaan tämän nykyisen maapallon tuhoamisesta eikä koko maailmankaikkeuden hävittämisestä. Eikä se tule uusi maa ole mikään näkymätön. Olet edelleen kreikkalaisen pakanuuden oppien vallassa.


      • Mitä tarkoitat "näkyväinen maailman kaikkeus" - käyhän Antti katsomassa miltä se näyttää .. kyllä siellä jo nytkin alkuainaat sulavat

        http://hubblesite.org/gallery/album/

        Me ihmiset olemme niin olemattomia - jopa aurinkokuntamme kaikkine planeettoineen on kuin hiekan jyvä Sahararssa..

        Aikaisemmin uskoi ihminen maan olevan kaiken keskusta, taivaan jonkinlaisen kannen jonka takana oli taivaat .. Nykyään me puhumme Universumista ja oletamme jälleen tietävämme - nyt sanotaan että Universumi loppuu 14 miljardin valovuodenpäähän.. Me emme tiedä mitä tulee sitten? Ajattelematta että varuudella jossa tämä Universumi on ei ole rajaa - ei alkua ei loppua .. siksi me emme tiedä kuinka monia Universumeja tässä rajattomassa ikuisessa avaruudessa on - me tiedämme tänään että vain "omassa" galaxissamme miljaddeja tähtiä (aurinkoja) ja kaiken todennäköiseyyden mukaan uskomaton määrä planeetooja - joista on löydetty noin 500 vain muutaman viime vuoden aikana..

        alex


      • alex.kasi kirjoitti:

        Mitä tarkoitat "näkyväinen maailman kaikkeus" - käyhän Antti katsomassa miltä se näyttää .. kyllä siellä jo nytkin alkuainaat sulavat

        http://hubblesite.org/gallery/album/

        Me ihmiset olemme niin olemattomia - jopa aurinkokuntamme kaikkine planeettoineen on kuin hiekan jyvä Sahararssa..

        Aikaisemmin uskoi ihminen maan olevan kaiken keskusta, taivaan jonkinlaisen kannen jonka takana oli taivaat .. Nykyään me puhumme Universumista ja oletamme jälleen tietävämme - nyt sanotaan että Universumi loppuu 14 miljardin valovuodenpäähän.. Me emme tiedä mitä tulee sitten? Ajattelematta että varuudella jossa tämä Universumi on ei ole rajaa - ei alkua ei loppua .. siksi me emme tiedä kuinka monia Universumeja tässä rajattomassa ikuisessa avaruudessa on - me tiedämme tänään että vain "omassa" galaxissamme miljaddeja tähtiä (aurinkoja) ja kaiken todennäköiseyyden mukaan uskomaton määrä planeetooja - joista on löydetty noin 500 vain muutaman viime vuoden aikana..

        alex

        alex.aksi haastaa minua:

        ## Mitä tarkoitat "näkyväinen maailman kaikkeus" - käyhän Antti katsomassa miltä se näyttää .. kyllä siellä jo nytkin alkuainaat sulavat ##

        Niinkö olet kokenut? Mutta kun ydinreaktorin sydän sulaa, eivät alkuaineet vieläkään sula, vaan atomin kappaleet, sirpaleet lentelevät sinne tänne.
        Vetypommissa kylläkin atomien fuusioituminen aiheuttaa aineen muuttumisen valoksi kuumuudeksi, mutta se tietää vain elämän loppumista lähistöllä, ei kaiken loppua.

        Tiede kyllä on todennut, että vielä koittaa sekin päivä, kun alkuaineet kuumuuden vuoksi sulavat ja kaikki loppuu. Raamattu tiesi sen paljon aikaisemmin.

        2. Piet. 3:10
        Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki,
        mitä siihen on tehty, palavat.

        2. Piet. 3:12
        teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista,
        jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!

        Myös henkiset pääomat katoavat . . .

        1. Kor. 13:8
        Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa,
        ja kielillä puhuminen lakkaa, ja tieto katoaa.

        Katoavaisuutemme eli kuolevaisuutemme pukeutukoon katoamattomuuteen:

        1. Kor. 15:54
        Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: "Kuolema on nielty ja voitto saatu".

        Mutta ei lähdön lähetessä kukaan helpolla pääse, eivät uskovat, eivätkä epäuskoiset . . .

        Mark. 9:49
        Sillä jokainen ihminen on tulella suolattava,
        ja jokainen uhri on suolalla suolattava.

        antti


    • tietoa kehiin

      Maailmankaikkeus luhistuu aikanaan ja painuu kokoon yhdeksi jättläismäiseksi mustaksi aukoksi, joka sitten jälleen räjähtää ja kasvattaa uuden planeettojen joukon. Näin kaikki syntyy jälleen uudestaan.

      Tässä ei siis puhe ole vuosista, vaan 10 miljardeista vuosista.
      Aika on kuitenkin vain käsite, koska melle se on rajallinen, mutta mailmankaikkeudelle se on meidän silmin nähtynä rajaton.

      • adventist

        Miljardit vuodet ovat tasan saatanan eksytystä. Maapallo on 6000 vuotta vanha ja loppu tulee hetken kuluttua.


      • adventist kirjoitti:

        Miljardit vuodet ovat tasan saatanan eksytystä. Maapallo on 6000 vuotta vanha ja loppu tulee hetken kuluttua.

        Mikä loppu?
        Tämän maailmassa olevan pahuuden loppu?

        No kyllä ihminen ainakin tekee kaikkensa että tämä maailma "loppuisi" myrkytetään ilmaa, maata ja vesiä - tuhansia elämänmuotoja katoaa maailmasta joka vuosi ..

        Ilm. 11:18
        Kansat ovat vihan vallassa, mutta nyt on sinun vihasi hetki.
        On tullut kuolleiden tuomion aika, aika palkita profeetat, sinun palvelijasi, ja kaikki pyhät ja kaikki jotka kunnioittavat sinun nimeäsi, pienet ja suuret.

        On aika tuhota ne, jotka tuhoavat maata.

        ----

        Kysymys on ketkä tuhoavat maata?

        alex


    • hoppu tulee!

      Kerkiääkös sitä kuitenki käyrä paskomassa ennen sitä sun loppuva?
      Hetki vain.
      Jospa se Jesse ottaa sen aikaa?

    • Raamatun sanasta.

      Todennlinen profetia löytyy lukemalla raamatun sanasta lopun ennustukset.

      Kaikki muu on höpsis- juttuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1907
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1277
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1214
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      979
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      858
    9. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      851
    Aihe