Suomessa ei kohdella kaikkia tasavertaisesti !!

Faktajuttutämäon

Rasismi palstan seriffi oli sitä mieltä ettei tämä kuulu sille palstalle joten postitetaan se nyt tänne(kin).

Tyttöjen alistaminen alkaa päiväkodista

"Tämä on tositarina suomalaisesta arjesta: Isä tuo itkevän pikkupoikansa päiväkodin johtajan puheille. ”Poikani kunniaa on loukattu hänen sukunsa edessä”, isä sanoo. Poika on kertonut isälleen päiväkodin arjesta.

”Poikaani ei saa nukuttaa kerrossängyssä, jonka yläpetillä tai viereisessä vuoteessa on tyttö”. Isä vaatii uskontoonsa ja kulttuuriinsa vedoten, että suomalaistytöt on eristettävä oikeauskoisista pojista.

Koska tarina on Suomesta, päiväkodin henkilökunta eristää suomalaistytöt maahanmuuttajapojista. Samassa päiväkodissa opetetaan, että kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia ja kaikkia tulee kohdella yhdenvertaisesti. Tämä perustuu tasa-arvolakiin ja YK:n ihmisoikeuksien julistukseen.

Kellään ei ole erioikeuksia uskontonsa tai ihonvärinsä vuoksi, eikä ketään tulee syrjiä uskonnon, kulttuurin tai ihonvärin perusteella. Tämä perustuu lakiin syrjinnän kieltämisestä.

Koska tarina on Suomesta, päiväkodinohjaajat hyväksyvät maahanmuuttajien erioikeudet. Oikeauskoisia poikia kohdellaan päiväkodeissa jo pienestä pitäen etuoikeutettuina. Naisten alistaminen alkaa jo kapaloiässä, Suomessa. Mitä sanovat lapsi-, nais- ja ihmisoikeusjärjestöt?

Joukko kantaväestöön kuuluvia vanhempia valmistelee kantelua tasa-arvovaltuutetulle lastensa laittomasta kohtelusta päiväkodissa. Jos tuomioita joskus jaetaan, rangaistuksen saavat päiväkodin työntekijät, eivät oikeauskoisten isät.

Maahanmuuttoministeri Astrid Thors, oikeusministeri Tuija Brax ja tasa-arvoministeri Stefan Wallin ovat tietoisia tapahtumista suomalaisissa päiväkodeissa.

Ruohonjuuritason kulttuuritörmäykset ovat arkipäivää, joita maahanmuutosta päättävät poliitikot vähättelevät. Suomalaislasten vanhemmat reagoivat kiihtyvällä tahdilla omilla jaloillaan ja vaihtavat asuinalueita, kouluja ja päiväkoteja.

Haluavatko poliitikot, että Suomessa vahvistuu ulkomaalaisvastainen kansanliike, joka jo riehuu Keski-Euroopassa? Minä en ainakaan halua."

Lähde: http://www.turkulainen.fi/artikkeli/26177-tyttojen-alistaminen-alkaa-paivakodista

9

144

Vastaukset

 • Kyllä ne vääräuskoiset tytöt kelpaavat muslimipoikien kanssa samaankin sänkyyn viimeistään teini-iässä.

 • "Haluavatko poliitikot, että Suomessa vahvistuu ulkomaalaisvastainen kansanliike, joka jo riehuu Keski-Euroopassa?"

  En poliitikoista tiedä, mutta kyllä itselleni ainakin kelpaisi.

 • Mielestäni yhteiskunnan tehtävänä on lisätä tasa-arvoa ja yhtäläisiä oikeuksia niin eri kulttuurien edustajien kuin miesten ja naisten välillä. Kulttuurien keskinäistä kanssakäymistä on pyrittävä lisäämään ja eristäminen muista on huolestuttavaa. Eristäminen ei ratkaise ongelmia, vaan se pikemminkin yksinomaan lisää niitä. Ainoastaan kommunikointi ja eri kulttuurien välisen suvaitsevaisuuden lisääminen estää pahoja yhteentörmäyksiä. Nyky-yhteiskunnassa ilmapiiri on huolestuttava.

  Yhteiskunnan tehtävänä on luoda rajat ja yhteiset pelisäännöt, joiden puitteissa jokaisella pitää olla oikeus omaan kulttuuriinsa. Yhteiskunnan tehtävänä on tukea kaikkien jäsentensä yhtäläisiä perusoikeuksia, eikä näitä voida poistaa toisten ryhmien kustannuksella esim. vähemmistöiltä. Toisaalta yhteiskunnan pitäisi tukea ihmisten valinnanvapautta niin koulutuksen kuin työelämänkin suhteen, koska pakottamalla ei saada ketään sitoutumaan. Jokaisella on vapaus tavoitella sellaista koulutusta tai ammattia kuin haluaa ja jokainen kantaa riskit työllistymisestä tms. asioista itse. Tämä on ollut yksi merkittävistä suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan periaatteista; tasa-arvoiset koulutusmahdollisuudet kaikille (ja toivottavasti se myös säilyy sellaisena.) Suomessa kouluttautuminen ei ole ollut sukupuolesta, etnisestä taustasta tai varallisuudesta kiinni ja toivottavasti tämä valinnanvapaus ja tasa-arvo säilyy jatkossakin eikä näitä mahdollisuuksia lähdetä rajoittamaan.

 • Miten mahtaa olla tänä päivänä päiväkodeissa ja kouluissa tuo "tasa-arvo"?

  • Entäs nyt vuonna 2019?


 • Ollos huoleton , ei missään maailmassa kohdella ihmisiä tasavertaisesti !

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  54
  1400
 2. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  100
  1200
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  693
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  599