Voiko anoa siirtoa toiseen saapumisryhmään?

syrjitty ja vihattu

Ei ole niinkään mitään kertausharjoituksia vastaan vaan intistä jäi kusipään maine eikä siellä hyviä tyyppejäkään ollut. Mielummin menisin edelliseen taikka seuraavan saapumisryhmän kertauksiin kun omaan kuuntelemaan jatkuvaa vittuilua ja syrjimistä. Jos anoo lykkäystä niin meneekö se sitten jonnekin kauas tulevaisuuteen toisen porukan sekaan vai oman, vaiko unohdetaanko koko juttu?
Jos ei mahdollista niin ei se auta kun erota ja ihan ilmapiirin takia.

5

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suojelumies

      Tuskimpa se ruoho on vihreänpää aidan tuolla puolenkaan.
      Tuvasta etsitään aina joku silmätikku johon voidaan purkaa kiukkua ja jos
      ei kestä paria päivää muiden vittuilua ei kannata lähteä ollenkaan.

    • ole mies, kieltäydy

      Et vaan mene jos on kusipäitä, tai jos muuten päätä särkee. Ei vaadi muuta kun että jättää vastaamatta mitään niihin kertauslappuihin. Tai laita se reservinkieltäytyminen vetämään.

    • 18 + 1

      Mitä todennäköisimmin et välttämättä tule olemaan kertausharjoituksissa yhdenkään saman kaverin kanssa, jonka kanssa olet ollut palveluksessa.

      Reserviläiset valitaan eri joukkoihin koulutuksen, palveluskuntoisuuden ja tarpeen mukaan sinne, missä ketäkin tarvitaan. Siellä on todellakin eri ikäisiä ja eri koulutuksen saaneita ja eri paikoissa palvelleita, joten todennäköisyys tavata samoja kavereita on pieni.

    • resv. KAPT.

      kun uudenmaan rakuuna prikaati on kertausharjoitusten järjestävä prikaati ja prikaati missä olit suorittamassa varusmiespalvelutasi ottaa siihen osaa niin prikaatisi komppanja päättää koulutettavan porukan eli suurella todennäköisyydellä joudut armeija kaveriesi kanssa kertaamaan, kun vielä nyky systeemin mukaan varusmies ajan varusmies johtajat ovat sinun johtajiasi niin siitä se soppa syntyy.

      eli ota yhteyttä pääesikuntaan, siitä pääset muutaman puhelin soiton jälkeen oikeaan numeroon, elikäs johonkin suoritus paikkasi sotilasläänin viskaalin korvaan, joka voi auttaa tai ei voi.

      mutta kokeile ihmeessä.

      varusmies suoritus paikkasi kouluttajat päättää sinun kertauksista, asiaan vaikuttaa mm. sotilaspassissasi oleva tehtävä.
      saattavat kuitenkin sitten sekoittaa porukkaa, siis vaikka saman vuoden ekoja ja tokia saapumis eriä. koklaa et häviä mitään.

    • Oikopolkua

      Oletko varma, että sinne tulee paljon aiempia inttikavereita? Jos olet ollut monta vuotta siviilissä, niin monet entisistä voidaan sijoittaa eri osastoihin.

      Voit anoa pääsyä täydennyspalvelukseen, siis kertausharjoitusten tilalle tulevaan viikon siviilipalvelukseen. Sillä pääsee koko kertausjutusta eroon pysyvästi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1916
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1176
    Aihe