Nainen ja kakkaleikit!

N_A_I_N_E_N

Mä en tajuu itteeni. Oon aina ajatellu ettei se oo mun juttu, mutta kiinnostus vaan kasvanu ja kasvanu koko ajan. Ja nyt iltayöstä oli vaan jotenkin pakko kokeilla.
Eli mulla ollu maha löysällä tässä kun oon syöny antibiootteja ja oikein kärvistelin loppuun asti ja mahaa jo sattu kunnolla.
Ihan viime hetkellä juoksin kylppäriin jalassa siis pelkät pikkarit ja istuin ammeen reunalle kakalle. Maha siis ihan löysällä ja kakkaa sit vaan ryöppys sieltä pikkareitten välistä. Teki tietty todella hyvää jo se itse helpotus, mutta miltä tuntukaan kun näin taakseni ja kun mun ihan löysä, suorastaan vaahtoava kakka valu sinne ammeen pohjalle.
Pakko oli kokeilla sormella ensin sitä ja sitten koko kädellä.
Kävin istumaan sinne ammeeseen ja annoin pissan tulla päälle, hieroin samalla kakkakädella pimpinkarvoja.
Nyt sit todellakin mietityttää et oonko ainoo nainen, joka tälläsestä vois olla kiinnostunu???
Ja voiko löytää kenties miehen, jonka kanssa tällästä uskaltas jossain muodossa kokeilla??
Ainakin nyt tuntuu siltä etten halua esim. miehen kakkaavan taikka en halua itse syödä kakkaa.
Tuntuu kyllä enemmän kuin oudolta, että tällänenkin puoli musta löytyi!

48

8299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuu

      löytyy ainakin yks joka haluais katella kyseistä toimitusta ja laskea sekaan oman lastin ja pissata sun päälle

    • N_A_I_N_E_N

      Eikö oikeesti ole ketään muita naisia??
      Okei, olen siis outo.
      Ja sulle Juuu, kiitos tarjouksesta, mutta kuten kerroin ei minua kiinnosta ainakaan tällä hetkellä muiden kakka ja pissa.

      • saisko?

        tulla katsomaan:) kiihottaa ajatus "likaisista" naisista


      • Anonyymi

        Minä taas haluaisin vain naisen kakkaavan ja pissaavan minun päälle. Ja valkoiset leggingsit/pikkuhousut täytettynä pissillä ja kakalla niin ei ole kauniimpaa...


      • Anonyymi

        Ota vain yhteyttä ja saat pissiä ja kakkia päälleni niin paljon kuin haluat...


    • mahdollista?

      Kyllä on mahdollista löytää mies, jonka kanssa tuollaista voisi ainakin jossain muodossa kokeilla. Miten haluaisit ottaa yhteyttä?

      • Anonyymi

        täällä mies.


    • Allu81

      Täällä olis mies joka haluaisi katsella kun nainen kakkaa. Kiinnostaisiko?

    • haluatko hoitoon

      Voi voi tyttökulta uloste on vain ulostetta ja kuuluu viemäriin jossa se ei pääse aiheuttamaan vahinkoja.Koska ihmisuloste on yksi mailman vaarallisimpiin aineisiin kuuluva aine,vahvan ja vastustuskykyisen bakteerikantansa ansiosta.

      • oijoijoijoijoijjjj

        Ja sekö olisi sallittua laskea viemäristä alas? Älä nyt tyyppi unta näe...


      • Anonyymi

        Melkein kuin ydinjätettä,umpihaalari ja kaasunaamari. kamalaa


    • paskasammion nainen

      Tietysti haluan hoitoon, että voin sitten komealle lääkärille ylpeänä kertoa eroottisen tarinan kuinka kaikki sai alkunsa siitä kun piehtaroin ja ryvin omassa paskassani! :)

      • naisellinen nainen

        Hankkiudu sitten siihen hoitoon jossa vääristynyt/ keskenkasvuinen libidosi on vielä mahdollista korjata jotta et aiheuta vahinkoa itsellesi, noilla sairaloisilla kokeiluillasi.


    • kokenut kaunotar

      Kyllä se komea lääkäri sinun eroottiselle sairaloiselle tarinalle yrjöää.Sinun ei pidä kuvitella että kukaan terveen seksuaalisuuden omaava mies kokisi tuonlaisen käytöksen libidoaan kiihoittavana.

      • herkkua

        Hei minä haluaisin että pissit ja kakannat minun suuhun


      • Anonyymi
        herkkua kirjoitti:

        Hei minä haluaisin että pissit ja kakannat minun suuhun

        Mene mies navettaan, siellä saat syödä hevonen paskaa


    • magdalenaaa

      kyllä varmasti kiihottaa akat jotka kyköttelee ammeen reunalla ripulit pöksyistä tursuten.

    • melkein sisäsiisti

      Et olekaan ainoa. Minä olen kauan nauttinut siitä kun kakat tulevat housuihin tai vaippaan tai kylppärissä. Orgasmi moninkertaistuu, kun masturboidessa annan kakan tulla vaippaan tai housuihin.

    • naisellinen kaunotar

      Ihanaa :)

    • Scat

      Onhan noita kakkasivuja netti täynnä, ei kai niitä olisi ellei löytyisi harrastajiakin.

    • kaviar

      kiinnostaisiko vielä kokeilla kakkaleikkejä?täälä mies jota kyseiset leikit kiihottaa....vaikkapa katsella kun teet tarpeesi....

    • Syrvänkyylä

      Kiinnostaa. Olisi mukavaa kokeilla kakka- tai pissaleikkejä.

      • kaviar

        oletko tämän ketjun aloittaja /nainen ketä kiinnostas kokeilla kyseisiä leikkejä? ja mites sen haluisit tapahtuvan?


    • kumoa.väittämä

      väittävät että liittyy skitsofreniaan tai johonkin muuhun "sairauteen". mun mielestä ei pidä paikkansa. olen mies ja toisinaan leikin omalla kakallani ja myös varsinkin pissallani.
      mut hei, ei eiks ookki jännä, olen vielä selvinnyt hengissä, joten ei se kovin vaarallista ainakaan ole.

      • kaviar

        jaa sellaistako väittävät jotkut,no ei munkaan mielestä paikkansa pidä,leikkittelet silloin tällöin kakallasi.ite en sellasia ole harrastanut,enempi kiinnostaa se katselu puoli,kun suolesta tulee kakkaa ja pissaa toisesta:)


    • Spede_M.D_P.hd

      Varmaan aika harvassa on miehet jotka asiasta ovat kiinnostuneet, mutta aivan varmasti niitäkin löytyy. Onko ne sitten täysjärkisiä, jää sinun päätetäväksi ja omalle vastuullesi. Paska juttu.

    • Timanteija

      Kakkaaminenhna on suurimpia nautintoja, itse tykkään katsella joskus pissavien ja kakkaavien naisten videoita esim. wc-tirkistely tai muilla saiteilla. On myös nautilloista täytyy/saa mennä vessaan rauhassa toimittamaan asiansa ja kakka sujahtaa luonnolliseen tahtiin wc-altaaseen, etenkin näin viikonloppuisin kun ed. päivänä on maistellut esim. viiniä ja syönyt ja levännyt paremmin.

      Minulla on myös vaippafetissi joka juontuu jo lapsuudesta, ja tykkään pitää toisinaan vaippaa seksuaalisessa kiihottumismielessä. Viime viikko oli hieman hektinen joten katsoin ansainneeni hieman hellyyttä ja pukea päälleni Liberon Night Comfortin kokoa 10 joka on juuri sopiva itselle. Mielijohde tulee yleensä yllättäen kun selailee sängyssä puhelinta ja sormi eksyy videoihin pissaavista naisista. Pyrin ajoittamaan sen kun muutenkin on aikomus harrastaa omaa kivaa. Käsittämättömän kiehtovaa on erityisesti jos naisen pikkuhousuista paljastuu samalla söpö terveyssuoja. Viime viikolla siis yöpuu aikaan puin vaippahousun päälleni ja kun viime vessakäynnistä oli jo tovi niin sängynreunalla seisten päästin pissat siihen nautilloisina suihkeina samalla silmäillen jonkun videon naisen feminiinisiä ja sensuelleja muotoja. Tajuttoman kiihottavaa. Olen luonnollisesti myös kokeillut kakata vaippoihin ja se vapauden tunne... Mielikuvitukseni on myös erittäin hyvä ja fantasioin usein olevani nainen kastelutoimituksen aikana, joskus on ollut vaipan päällä tilaamani väljät ja hipstermalliset pallokuvioiset naisten pikkuhousut. Eikä siinä vielä kaikki, olen myös hankkinut Alice in Wonderland party-dress mekkoasun polvisukkineen ja hiuspantoineen jonka ensi kertaa päälle pukiessani em. vaippoilla ja pikkuhousuilla olin nirvanassa tai ei oikein voi sanoin kuvailla sitä iloa mitä tunsin sisälläni. Olin melkein lähdössä ulos pihalle asu päällä näyttäen onneani. Olen aina ollut feminiininen luonteeltani, ja sisäisesti olen kai nainen, mutta joka on rajoittunut tällaisiin salaisiin leikkeihin. Tiedän ja olen aina tiennyt mistä pidän ja tavalla tai toisella olen sen myös toteuttanut.

      Anteeksi tällainen henkilökohtainen avautuminen ja ei ehkä asianmukaiseen ketjuun, tai oli tarkoitus avata aiheesta omakin, mutta jos tunnet pitäväsi "leikistäsi" niin ole onnellinen vain löytämästäsi ilosta. Haavenani, ehkä tavoitteenakin, on ollut löytää myös "leikkikaveri".

    • Anonyymi

      Minä 30v mies olisin valmis kokeilla sitä sun kanssa

    • Anonyymi

      Reipasta menoa, neidillä taitaa olla jo useampi mies odottamassa suu auki WC käyntiäsi. Itse en pidä jonottamisesta pitää siis etsiä joku toinen nainen.

    • Anonyymi

      Vanha aloitus, mutta osuva aihe. Olen nainen ja mua ajatuksen tasolla kiihottaa kakata housuun, mutta haju ja sotku hirvittää. Missään nimessä löysää kakkaa en haluaisi päästää housuun vaan mahdollisimman kiinteätä. Pari kertaa olen kokeillut ja se housuun päästäminen on tuntunut todella nautinnolliselta mutta sotkun siivoaminen olikin sitten ihan toinen juttu. Ehkä voisin joskus taas kokeilla vanhoihin pikkuhousuihin, jotka sitten vahingon tapahduttua heittäisin menemään. Tai sitten voisin kokeilla kakata vaippoihin. Mulle varmaan mahtuisi lasten vaippaosastolta sellaiset isompien lasten yövaipat. Haluaisin myös nähdä kun joku toinen nainen kakkaa tai pissaa housuunsa.

      • Anonyymi

        Minä voin kyllä tulla putsaamaan sinut taas puhtaksi ja siistiksi. Kunhan vaan saan ensin seurata vaipan käyttöä ja täyttöä sivusta... Olisi kyllä todella kiihottavaa. Mies 42 Espoosta


      • Anonyymi

        Olen kyllä mies tai CD mutta muakin kiinostaa tota aihe. Olisi kivaa jos me voitais tehdä sen yhessä 😊


    • Oksettavaa todella.
      Yhtä oksettavaa kuin kavereiden halu panna mua anukseen kun mulla on ripuli.

    • FantasyOfA11ium

      Erikoinen mieltymyksesi ei satuta ketään, anna mennä vain ja nauti kaikessa rauhassa ilman huonoa omaatuntoa!

      P.S. Suosittelen käyttämään runsaasti purjosipulia niin ruokavaliossa kuin muutenkin. Sipuli tekee hyvää vatsalle ja koko keholle kuin sielullekin, koita ihmeessä!

      P.P.S MAHTAVAT SIPULIT JA SILLIT -5% alkup. hinnasta!
      (tarjous voimassa 05.02.2021 saakka)

      • Anonyymi

        Näitä letkautuksia alkaa olla jo ikävä 😂😂😂


    • Anonyymi

      Ylläpidon suosiossa. Joka maanantaiaamun riemua. Siinä kiimassa heittevät täytettä roskakoriin.

    • Anonyymi

      Ite oon vajaa 30v nainen. Ihan nuoresta asti oon salaa muilta kakannu ja pissannu housuun koska oon tykänny siitä. Ei mikään kiihota nii paljoo ko kunnon kakka housussa. On vaan niin kivaa voida päästää pökäleet housuun ja sit runkata

      • Anonyymi

        Haluaisitko, että työntäisin munan sen jälkeen perseeseesi? Voisin oikeasti haluta tehdä niin. Runsaasti öljyä liukkariksi ja naisin perseeseesi mällit sisään tuon tempun jälkeen. Olisi ihana katsoa nuoren naisen tekevän noin.

        Pissaleikit on tuttuja kyllä, mutta vain antavana osapuolena. Ottaisitko suihkun vastaan?


      • Minäkin pidän likaisita leikeistä +latex+pvc+lelut😉


      • Aaaahhhhh!!!!


      • Anonyymi

        Haluatko tavata? Olen hieman vamhemli komea mies, jolla kakkafetissi


    • Sama on mielen kiinto minullakin.
      Voin puhdistaa kaikki välit pitkällä kielelläni........

    • Anonyymi

      Täällä tuntuu olevan järkimiehet juttuineen. Kyllä päätä pakottaa

    • Anonyymi

      aivan ok juttu mun kanssani saisit tehdä mitä mieleen juolahtais

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olen 62v ukm ja olen satunnaisesti harrastanut kakkaleikkeja.Suihkuletkun pää pois ja vettä pyllyyn,tietenkin jos on muutenkin tulossa niin olen säästänyt sen suihkuun.Hieron kakan jokapuolelle varpaita ja kasvoja unohtamatta,suihkun isosta pelistä katson ruskeaa kehoani ja spermalasti on iso joka lentää.

    • Uuh!!!nyt sykkii

    • Anonyymi

      H­­­e­i! Ku­ts­um­­me sinu­t kä­­ym­­­ään uudessa cha­­­tis­­­sa! Mei­­tä on yl­­­i mil­­jo­ona! 👉 http://antikbutik.com/H/V8a6Y0

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1915
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1363
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1098
    Aihe