Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaikki hyvin vai onko?

JYPPIII

Pitäis olla Jyppi johtaa finaaleja 3-1 ja maanantaina ensinmäinen kaykaisunpaikka.Mutta moni asia on juuri nyt Jyppiä vastaan,vaikka kukaan ei ole tästävaiheesta hävinnyt sarjaa.

Tässä muutama ongelma.

1.Pelsut vei kyllä Jyppiä eilen ja voi vain kuvitella mitä kyyti on Lahessa

2.Alkaa väsy painaa Heleniusta.Kaikki pelit pelannut ja eihän se mikään huono peli eilen ollut,mutta neljä päästettyä maalia on paljon.Sinkku epäili eilen juuri että pelitahti on liian kiivas , ei kerkeä treenamaan ja lepämään.

3.Kolme huippupakkia puuttuu kokoonpanosta,niin alkaa kuorma kasvaa liikaa lopuille luottopakeille.Viitasen tason nousu on ollut valtava tällä kaudella,mutta eilen viime hetkien pölyjen pyyhkiminen purkua yrittäessä tuo mieleen entiset ajat.Menköön tuo väsynpiikkiin,mutta antakaa nyt kaverille vielä pitempi keppi että ylettyis kiekkoon saakka.Pakki pula kuormittaa kokojoukkuetta.

4.Tuomarilinjasta on kärsinyt molemmat joukkueet ja on vaan ihme ettei seeprat ole ratkaissu pelejä.Lahti pitää näköjään aja ulos joka pelissä.Jyppi on kärsinyt enemmän Pelsujen filmauksissa.Eilen huvittavin oli Riskan kokukun jälkeen Pelsu heitti mailan kädestä ehkä pari sekunttia liian myöhään,näytti kyllä huvittavalta.Tuomareiden pitäisi kiinnittää huomiota noihin filmauksiin.Jässikin kyllä veti nolot eilen.

5.Pelsut on saanut ylivoimapelin toimimaan,nyt jäähyt maksaa maltaita.

6.Jypin pelitapa on edelleenkin todella raskas ja fyysinen.Juuri näillä Playoffpeli määrillä Jyppi on kahtena edellisinä vuosina loppunut bensa.Eilen merkkejä hyytymisestä oli nähtävissä.Tempo oli aivan eri kuin edellisessä matsissa.

7.Herra Hytönen on mahtavassa vedossa ja noussut sille tasolle millä johdetaan joukkue mestaruuteen.Mikäli eilinen loukkaantuminen haittaa tai estää pelit on menetys valtava.

Hyviä puolia on paljon tätä enemmän ,mutta näihin asioihin Jyppi voi viellä kaatua.Kotona viimeistään on sarja katkaistava,muuten Pelsut korjaan potin.Vaikka Jyp voitti eilen,ei peli kyllä ollut sitä millä yleensä voitetaan,mutta jospa kiekko kerrankin pomppisi Jypin eduksi.

Vaikka tässä spekuloin epäonnistumisen mahdollisuuksilla,niin se ei vie sitä tosi asiaa että kuinka mahtavaa peliä Jyppi on tällä kaudella pelannut Ahon käskytyksessä.On muistettava että Jyppi on pikkui seura ja silti kiistatta menestynein joukkue viimeiset viisi vuotta.Saavutus on ollut aivan huikea ja kannustukseksi muillekin pikkuseuroille.Nämä finaali joukkueet ovat voitto SM-liigalle ja jääkiekolle.

TAISTELE JYPPI, otetaan poika kotiin.

http://www.youtube.com/watch?v=ZxngcRxvtfU&feature=relmfu

4

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sivusta seurannut

      Yleisesti kukaan ei oikein usko edellisen pelin jälkeen että jypi katkaisi sarjan lahdesaa.Enemmänkin on uskoa siihen että tänää pelsut kääntää sarjan suunan.Jypi on kärsinyt loukkaantumisista ja on selvästi väsyneempi joukkue.Nyt on pelsuilla paikka tulla mukaan ja mennä vaikka loppuun saakka.

      • Huhhuh

        Ketähän tarkoitat tuolla yleisesti ottaen kommentilla?

        Yleisesti ottaen kukaan ei oikein usko että pelsut voisivat voittaa sarjaa koska yleisesti ottaen huonompi joukkue harvoin voittaa paras 7 sarjoja. Siis yleisesti ottaen.

        Ja jos puhutaan loukkaantumisista niin JYPiltä puuttuu se yksi vatanen joka on ollut pois jo viikkoja. Ja eikös Pelsuilta puutu 1 ja 2 maalivahti? Siis yleisesti ottaen.


    • PELSUT TULEE

      Nyt alkoi Jypin kyykytys,katsokaa Juvosta poika on itse varmuus.Tähti on syttynyt

    • jeeeess

      näkeekö peliä jostain muualta ku maksu-tv? kyllä tätä radiostakin kuuntelee :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2172
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1886
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1558
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1550
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1462
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe