Tatuointi?

***

Onko Nokialla enää tatuointiliikettä? Muistaisin jostain lukeneeni, että joku tekisi tatuointeja, mutta googlaamalla en kyllä löytänyt.

68

9345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuolta saa kuvia

      Kovin hyvä et ole googlaamaan kun minä löysin ensimmäisellä yrittämällä :-)

      Dreamink custom tattoo
      Tyttölänkatu 3, 37100 NOKIA

      www.nokiatattoo.com

      • ***

        Kiitos kovasti, tuo on kuitenkin jo vuosia sitten lopettanut.


      • Osaatko oikeasti?

        www.nokiatattoo.com

        503 Service Unavailable

        Failed to resolve the name of server www.nokiatattoo.com to connect


        Se siitä Googlen osaamisestasi.


    • ijhhjotrihjh

      tattoo sampo yrittäjäkatu.... kokemani perusteella paras paikka missä olen ikinä käynyt!

      • [-]

        saa tauteja..


      • raiskarimamuihin.väsynyt

        Tatuoinnit on nykyään kakaroiden touhua. Osta kynä ja piirtele sillä kuvia.


    • aku nakuttaja

      mulla on hyvät tussit niin voi piirtää sulle perseeseen vaikkapa äitis kuvan.

      • Anonyymi

        Onko sulla myös hyvät tissit?


    • samppa44444

      tattoo sampo on yrittäjäkadulla ja ei ole midnight tattoon kanssa enään samoissa tiloissa se oli muistaakseni yrittäjäkatu 24 katajan yläkerrässa

    • nebulainen26

      tattoo sampo on aivan ***** .. siä istuu ylimäärästä väkee ja kuvat mitä oon nähny on sitä tasoo et ei oo varaa mielestäni pitää ikkunassa lappua "en tee tribaleita".. taidot kun eivät näyt' oikein muuhunkaan riittävän.

      • monopooli

        Eiks sieltä saa kaikkea muutakin kun vaan on rahaa.


      • nebula22
        monopooli kirjoitti:

        Eiks sieltä saa kaikkea muutakin kun vaan on rahaa.

        no siitä en tiedä mut porukka on ainakin juuri sitä...


      • EiMitäänRauhaa
        nebula22 kirjoitti:

        no siitä en tiedä mut porukka on ainakin juuri sitä...

        Kerran käyny enkä toiste mee. Rasittavaa kun sielä notkuu 30 turhaa tyyppiä pällistelemässä ja höpisemässä. Työn laatu ok, mutta viihtyvyys miinuksella!


      • Hähä34534

        Mitä on tribaalit?


    • tampereen timppa

      onko nokialla kaks tatuointi liikettä?luulin et siellä on vaan yks. mitä olen kavereilta kuullut. tattoo samposta jotai juttuja kavereilta, et pirusti ylimäärästä porukkaa pyörii tatuoijan lisäks. sit siä on kuulemma joku lastentarha samassa tilassa, kaverin kaveri oli käynyt ottaan tatuoinnin siellä ja oli kuulemma tosi ahdistava paikka kun oli tatuoijan kavereita ja varmaan niiden muijat ja sit oli lapsiakin vielä. kun itse olen tatuointeja tampereella ottanut niin paikalla ei ole ketään ylimäärästä kuten muksuja tai kavereita,ainoastaa asiakas ja tatuoija/tatuoijat jos on enemmän tekijöitä mut nekin tekee omaa tatuointiaan. mitä nyt katsoin tattoo sampon tekemiä tatuointeja ei mitään erikoisia ole. tiedän pari tatuoijaa jotka tekevät kotonaan kuvia ja ne ovat paljon laadukkaampia. itse en ainakaan menisi vaikka saisin ilmaseks tatuoinnin.

      • jotainrajaa1

        Juuri tästä syystä minäkään en mene, kun ei oikein tiedä astuuko tatuointistudioon vai johonkin yleiseen hengailupaikkaan.. On paikkoja jossa leiman saa ottaa rauhassa :)


      • pp-35

        mikäs se toinen liike on?


    • 716716

      joo ei oo kyllä häävejä kuvat, monissa on "virheitä" selvästi nähtävissä! ei tui pulju varmaan kauan pystyssä pysy on sen verran positiiviset palautteet, paikalla notkuu tuon liikkeen omistajan pikkuveli, joka myös aloittaa tatuoijana tuol, ja sen ehkä just ja just (???) täys ikäset kaverit jotka on just niitä tulevaisuuden toivoja.. huume hörhöjä siis.

      • sun tulevaisuutes

        haha sää ja sun huume hörhös :D et taida ees tietää mitä huume hörhöt o...


    • Wee5s

      joo ei ole kuvat erikoisia ei. itse olen kuullut luotettavalta lähteeltä et harjottelijalle maistuu aikas paljon toi luonnon "vihree" sätkä, ja kyllähän se sitä järjestelee pitkin nokiaa, en itse uskaltaisi mennä ottamaan tatskaa jos tatskaaja on "vähäsen" pöllyissä.en kyllä yhtää ihmettelis jos omistajakin polttais. kyllä itte katson tarkkaan tatuoijan tekemiä kuvia ennen ku varaan aikaa. näyttihän se omistaja olleen tehny jonku lehti jutun liikkeestää. lyön ihmisille luuria korvaan jos alkavat kyseleen tripaaleja. toivotonta paskaa koko juttu ja liike. miten voi noin nousta kusi päähän? ja kaiken huippu on se et jos sieltä saa jotai tauteja. onkohan siellä ees käyny terveystarkastaja?

    • aikunihanatripaali

      Miksi ihmiset haluavat ottaa niitä saatanan rumia merkkejä ihoonsa? Kysehän on jostain samankaltaisesta "kielletyn" rikkomisesta kuin esim. teinien tupakointi, mutta silti pitäisi olla edes jonkinlaista tervettä järkeä olla ottamatta niitä järkyttäviä tummansinisiä epämuodostuneita sisiliskoja tms ihoonsa. Ei naamalleen oikeasti voi oikein mitään, ei se tatuoinnilla kaunistu. Nokia on täynnä tatuoituja hesemitoissa olevia tyttöjä (ja poikia), joilla on voimakkaasti värjätyt hiukset, collegehousut ja reilusti ylipainoa. Mutta täytyyhän white trashinkin olla olemassa.

    • eepee81

      nyt kyllä ei voi muuta kun nauraa :D olen käynyt kyseisessä liikkeessä ottamassa tatuiointia ja hyvin tyytyväinen olen.Onhan siellä erikseen tatuointienteko paikka, johon on KIELLETTY kenenkään menemästä!! paitsi tietysti artistin ja asiakkaan. Jos siellä nyt sattuu joku oleskelutilassa oleilemaan, niin ei pitäisi ketään häiritä? itse ainakin koin, että oli mukavan rento ilmapiiri. ja tosiaan kyllä sain olla tatuoitavana ihan rauhassa. Ihan normaaleja ihmisiä siä oli töissä, ei tosiaan mitään huumehörhöjä! taitaa ihmiset nyt tehdä turhia oletuksia...

      • untitleddd

        Itse kun olin kyseisessä paikassa ottamassa tatuointia, juurikin eepee81 mainitsimissasi kielletyissä tiloissa minne vain artistin ja asiakkaan kuuluisi päästä, pyöri tatuoijan lukuiset kaverit, muija ja muksut. Koin sen erittäin häiritsevänä kun puolialasti olet siinä tatuoitava ja ihmiset pörräävät ympärillä katselemassa ja kommentoimassa ja heittämässä huonoa läppää. Harjoittelijan työhön olin tyytyväinen koska hänellä oli oma huone ja sielä sai olla rauhassa mutta tästä päätatuoijasta ei voi sanoa samaa, ei tarvitse toisten mennä koska jälkikään ei ollut mitään erityisen hyvää.


    • polliisi

      tais yllämainittu olla itse omistaja :D

      taitaa tulevaisuudessa olla myynnissä jotain muutakin kun tatskoja!

      • jamp2

        kyllähän siitä semmosen käsityksen sai että olis itse omistaja kehumassa itseään ja liikettään :D on tainnu kommentit osua oikeeseen ku tollain puolustaa. en tiä onko huhu mut kyllä sieltä saa muutakin kun tatskoja mitä ny oon tossa kavereilta kuullu...


      • Anonyymi

        mitä tarkoitat ;/


      • Anonyymi

        mitähän siella
        myydään ;D


      • Anonyymi

        ;DDD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ;DDD

        Biittiä vai blandista;D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Biittiä vai blandista;D

        oon kuullut kaikenlaista kans,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        oon kuullut kaikenlaista kans,

        Sulla siis sentäs kuulo pelaa.


    • seppola1

      joo ihan kiva paikka mutta siä on liikaa ulkopuolisia ja sit lapsia joiden paikka on paremminkin tarhassa ku jossai tatuointi liikkeessä, tekijät säätää omia juttujaan ja poistuu välillä ulos puhumaan puhelimeen ja kohta tulee joku sekava hörhö varaan muka aikaa ja sit mennäänkin ulos suunnitteleen "tatuointia". mitä tosta luin että joku olis saanu jonkun taudin, ei taida olla hygienia asiat ihan täysin hallussa. tosta liikkeestä pitäis ilmoittaa terveystarkastajalle että menis katsoon onko kaikki asiat ihan kunnossa. varmaan käyttää samoja neuloja eri asiakkaille. itse en kyllä tonne taudin pesään astu vaikka ilmaseks saisin tatuoinnin. sit viä huonolla tuurilla oot hepatiitti tai hiv positiivinen kun oot ottanu tatuoinnin.kiitos mutta ei kiitos.

    • ei mustetta mulle

      Tribaalit ei ole muodissa. Olivat kova juttu 90luvun lopussa ei enään. Näin olen kuullut.
      Mites sitten suu pannaan kun kädessä tribaalia vaikka muille jakaa..... Voi tätä ihmisten vimmaa koristella nahkaansa..

      • wien1

        On se elämä hankalaa kun on tatuoinnit.Pitää talvikeleilläkin liikkua T-paidassa,että näkyy nämä typerät tatskat.
        Yksi TV juontajakin teki itsensä täysin typeräksi kun muilla oli takit sun muut vaatteet päällä,niin tää tyyppi täytyi esiintyä T-paidassa ,että nää tatskat näkyis.


    • Kuvan omistaja
    • Pöllöt

      Voi kateelliset paskanjauhajat.

    • Pöllöt

      Ihan pakko ottaa laajemmalti kantaa tähän typeryyteen mitä täältä saa lukea koskien Tattoo Sampoa.

      Ihmettelen onko tosiaan ihan laillista mennä ketään mustamaalaamaan näin mitä tässä ketjussa on tehty vai onko ihminen heti vapaata riistaa kun on yrittäjä?

      Jotenkin tämän ketjun kulku kaikenkaikkiaan tuntuu oudolta kun mustamaalauksen kohteena on joku, joka tekee tällaista freehandina:

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=435855593151671&set=pb.316205558450009.-2207520000.1356838001&type=3&theater

      ja sitten suositellaan tällaista:

      http://vesatattoo.kuvat.fi/kuvat/210701_204706506215254_136150916404147_755342_1175964_o.jpg

      Jälkimmäisen nettisivujen ensimmäinen lause kertoo lievästä epätoivosta.

      Tiedä sitten kuinka pahasti silmissä on vikaa vai onko se katsojasta kiinni mutta ei kauheasti tarvitse arpoa kumpi on hyvä. Vai lienekö Tattoo Sampon kuvien moittijalla mennyt sivut sekaisin keskenään?

      Kävin Tattoo Sampossa itse ensimmäisen kerran kun oli vielä yläkerran tiloissa Katajan leipomossa. En tuntenut omistajaa tai omistajan kavereita entuudestaan, sain suosittelun ystävältäni sen jälkeen kun eräässä Tamperelaisessa, suositussa tatuointipaikassa minut haukuttiin maanrakoon peitekuvavisioni vuoksi, maalailtiin kauhukuvia tulevista kivuliaista laseroinneista ja käskettiin laittaa kuva jossa ei ollut henkilökohtaisesti mitään mieltä.
      Olin jo ajatellut etten uskalla mennä ollenkaan tatuoimaan kuvaani piiloon kerran on niin että tatuoija päättää mitä saa tehdä ja olen sentään jo liiankin monta vuotta täysi-ikäinen ollut eli luulin osaavani päättää nahkani kuvioinnista itse. Onneksi menin kuitenkin Tattoo Sampoon jossa käsitykseni tatuointiliikkeistä muuttui.

      Ja kyllä, menin piilottamaan järkyttävää tribaalia jonka olin kymmenen vuotta aiemmin nahkaani hankkinut ja laittamishetkestä saakka kaduttanut. Ymmärrän siis täysin tämän tribaalikielteisyyden.
      Ymmärrän sen myös omakohtaisesti kun olen ns. tuulella käyvä käsityöntekijä. Tarkoittaa sitä että teen sellaisia käsitöitä jotka tuntuvat milloinkin hyvältä, jos joku pyytää tekemään villasukat kun haluan virkata, villasukkia ei tule. Pakottamalla ei synny kuin pahaa.
      Sampo on tuulella käyvä tribaalien suhteen. Sekin kumpuaa todellisen taiteilijan sielun omistamisesta, sitä ei välttämättä kaikki ymmärrä.

      Ihastuin ensisilmäyksellä paikan rentouteen, juuri se että siellä oli ihmisiä ja elämää teki kuvan laittamisesta paljon miellyttävämmän ja aika meni kuin siivillä. Kukaan ei häirinnyt tai häiriköinyt, omistajalla säilyi vakaa käsi koko ajan siitä huolimatta mitä jutusteltiin tai mitä ympärillä tapahtui. Siitäkin tunnistaa taiteilijan joka osaa keskittyä tekemäänsä vaikka maailma loppuisi ympäriltä.

      Sain upean kuvan josta olen erittäin ylpeä, kuvan hienouteen vaikuttaa myös positiivinen kokemus paikasta ja yrittäjästä.

      Seuraavan kerran kävin uusissa tiloissa Katajan alakerrassa ja sama hyvä, positiivinen kokemus. Jälleen jotain todella kaunista syntyi.
      Kummallakin kerralla hygienia oli niin perusteellista kuin se vain voi olla ja kuvat paranivat ennätysvauhtia.

      Mielestäni on upeaa nähdä että nykyään joku, joka on niin omistautunut työlleen kuin Sampo, jaksaa vielä olla perheensä kanssa mahdollisimman paljon. On kunnioitettavaa että perheelle on tilaa ja aikaa paikassa missä työskennellään ja se on asia jonka jokainen voisi ajatella sydämellään. Turhan moni lapsi näkee vanhempiaan ihan liian vähän tänä päivänä työn ja arjen kiireiden vuoksi.
      Omistajan perhekeskeisyys on mielestäni vain ihailtava piirre josta olisi syytä monen mallia ottaa. Se heittäköön ensimmäisen kiven joka on hutiviivan saanut ihoonsa lapsen takia kyseisessä yrityksessä.

      Oma tieni käy vielä monen monta kertaa Tattoo Sampon kautta, vastahan sitä aloitettiin. Menkää ottamaan mallia positiivisuudesta ja hankkikaa samalla upea kuva ihoon.

      Kaikkea tarinointia ei kannata uskoa, onhan sitä satuja kerrottu kautta aikojen mutta mielestäni ne on syytä pitää erillään kun puhutaan todellisesta ihmisestä joka on tehnyt intohimostaan ammatin jonka antimista saa sen myötä moni nauttia.

      • ei voi olla totta

        http://vesatattoo.kuvat.fi/kuvat/247307_499340850085150_2099283235_n.jpg

        tälläistä itse ottaisin mieluummin kuin jotai victor portugal:in HUONOSTI kopsailtua kuvaa. johan sen näkee jos lähtee raiskaan maailman kovimpien tekijöiden kuvia... mm.dmitriy samohin intiaani naama on tehty suoraan kuvasta mikä on tatskattu. jos mies itse pyytää anteeks että on antanut valheellista tietoa muusta tatuoijasta/tatuoijista niin miten syyllinen tekstin kirjottaja on?


      • jepjep
        ei voi olla totta kirjoitti:

        http://vesatattoo.kuvat.fi/kuvat/247307_499340850085150_2099283235_n.jpg

        tälläistä itse ottaisin mieluummin kuin jotai victor portugal:in HUONOSTI kopsailtua kuvaa. johan sen näkee jos lähtee raiskaan maailman kovimpien tekijöiden kuvia... mm.dmitriy samohin intiaani naama on tehty suoraan kuvasta mikä on tatskattu. jos mies itse pyytää anteeks että on antanut valheellista tietoa muusta tatuoijasta/tatuoijista niin miten syyllinen tekstin kirjottaja on?

        Oikeesti??? Toi hyvän näkönen tatuointi?? Siis oikeesti??


    • kukaonpöllö

      Tolla nyt ei ole freehandin kans mitään tekemistä :DD Sitten puhutaan freehandista kun ei luonnostella ensin mitään, aletaan vaan koneella tekeen suoraan ihoon :)

    • jazu6
      • kaisitoonpöllö

        Toi on muuten oikeesti jo hieno kuva.. Joo ei varmaan kovin monia ole jotka suoraan alkavat koneella tikkaan ilman mitään luonnoksia. Freehand vaan mielestäni kuulostaa siltä, että se pitäisi tehdä ilman sen kummempia luonnoksia. Samapa tuo kunhan kaikki on tyytyväisiä :D Jokatapauksessa toi kuva on todella hieno!


    • niinniiiintaas

      aiheesta on haukuttu, pporukkaa lappaa ees taas, kuvat ollu lähipiirissä surkeita, osa jouduttu eri liikkeessä korjauttamaanm melko isostikin.

    • ihkee

      Mä olen Sampolla ottanu kuvani,ja parempaa ei toivoo vois.Ainoo,mikä tosiaan hieman häiritsi,oli se sakki mikä siellä hyöri,mutta eipä se artisti sitä noteerannut.
      .Midnight tattoossa kävin silloin kun se vielä Amurissa(muistaakseni) oli,ja en ikinä astu siihen lafkaan.Kuva oli a)täysin ylihinnoteltu eikä hinta-arvioo saanu etukäteen,b)siellä vielä enemmän notku sakkia,tatuoija ravas röökillä vähän väliä ja c)työn jälki on jotain käsittämättömän hirveetä.

    • Komia kuva tul

      Itse olen tyytyväinen saamaani palveluun ja kuvakin on huippuluokkaa, eli suurin osa taas jauhaa täällä vaikka ei ole ko paikassa ikinä poikennutkaan. Tyypillistä Nokilaismentaliteettia...lynkataan vaan stana!!!

    • sinimustanaamio

      Jahas. Taas on kesä tullut ja pikkukaupunki täynnä ylipainoisia siiderilehmiä, joiden ihoa on sutattu tummansinisillä töherryksillä. On niitä toki monilla uhmaikää potevilla usein alle 180-senttisillä nuorilla miehilläkin.

      Kaunista. Todella kaunista.

    • ikefwef

      Olen usein miettinyt mikä saa ihmisen arvostelemaan toisen ulkonäköä.
      Olen tullut siihen lopputlokseen, että se johtuu arvostelijan heikosta itsetunnosta.

      • itsekunto ja tunto

        eihän tässä ketjussa ole muuta heikkoa itsetuntoa kuin tatuoinnit. miksi hitossa kukaan ottaa sellaisia rumia räpellyksiä ihoonsa. ei tonnikeijusta tule kaunista vaikka kuinka itsensä suttaisi.

        huomion arvoista on myös se, että harvemmin kauniskasvoisilla ja hoikilla naisilla on huomattavan paljon tatuointeja ja/tai vaappuja naamassa. kyllä ne enemmän sitä sotanorsuosastoa ovat.


    • miksi sotkea

      olen aivan samaa mieltä "itsekunto ja tunto!osuit naulan(neulan)kantaan!

    • RedRuma

      On rumaa haukkua rumuutta.

    • -anonyymi-

      Kuka haluaa merkata ittensä kriminaaliksi tai huoraksi? Varmaankin kriminaali tai huora.

    • tribaalia ja kukkaa

      Kannattaa vaikka Kuukkeliin kirjoittaa Tattoed women ja napata kuvahaku...
      ihan kaikki ei ole valaita ja mitä sitten vaikka olisikin.
      Ahdasmielisyys on sairaus...yksi pahimmista.
      Nokialaisuuden perisynti...hauku toisia niin olet itse parempi.
      Mieluummin tatuoitu ja itsenäinen kuin massan mukana menevä idiootti...

      • Anonyymi

        se on näin


      • Anonyymi

        "tatuoitu ja itsenäinen kuin massan mukana menevä idiootti.."

        Niin no tatuoinnithan ne sitä todellista individualismia ovatkin :D Etsi minulle esim. Nokialta yksikin alle nelikymppinen amiksen käynyt duunarimuija, joilla ei ole tatuointeja, vähintään sitä yhtä haalistunutta ja venynyttä delfiiniä siellä lapaluussa.


    • spinSy

      Hienoja kommentteja, voi hyvää päivää..
      "Paikka on ihan paska ja tuskin pysyy edes kauaa pystyssä, siellä myydään kamaa ja kukaan ei osaa tehdä mitään, koska kaverin kaverin kumminveljenäitinsiskonpersereikä sano näin."
      Ja tarinahan ei koskaan muutu ja saa lapin lisää. Varsinkaan nokialla. Itse oon parin vkon päästä menossa ottaan sinne ekaa kertaa kuvaa ja tuskin tuun pettymään. Ja hyvin näyttää liikkeellä menevän, kun aikaa sai jonottaa useamman kuukauden.

      • Stttra

        No olitko tyytyväinen ja kuka teki kuvan?


      • Kohgfgg

        Olen ottanut sieltä tatuoinnin ja vein itse suunnitteleman kuvan, olen tyytyväinen. Suunnittelen menevän pian ottaan uuden.. Edellisestä jo muutama vuosi.


    • Tyytyväinentatskaan

      Huh huh osa näitä kommentteja. Ihan kunnon paskapuheita. Itse kävin eilen Tattoo Sampolla, kuvan teki Jenni. Tatuoinnista tuli UPEA, liikkeessä oli todella mukavaa ja rauhallista. Ei juossut ylimääräistä porukkaa ja kaikki hoitui hienosti.

      • Anonyymi

        Mitä tatska maksoi,oliko iso? , kiinnostaa kovasti toi hintataso


    • Anonyymi

      yrittäjäkadulla on ainakin

    • Anonyymi

      Yrittäjäkadulla ainakin, pitäs olla kaveri kertoi että on hyvä ellei paras. tekee yksin jonkun kahvilan yläkerrassa

      • Anonyymi

        Tatuointi on älyvikasten hommia !
        Ennen vanhaan merimiehillä ja vankilakundeilla oli ?
        Kukaan selväjärkinen ei mene itseensä hakkauttamaan tatuoinnella !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tatuointi on älyvikasten hommia !
        Ennen vanhaan merimiehillä ja vankilakundeilla oli ?
        Kukaan selväjärkinen ei mene itseensä hakkauttamaan tatuoinnella !

        Miten niin älyvikasten, ei kaikki ole linakundeja, rahaa tatskaajat tekee hyvin, ei kai kuitteja paljoa tarvi kirjoittaa


      • Anonyymi

        Juu taitava on Kaveri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu taitava on Kaveri

        Tampereella taitava kaveri .. naisten suosiossa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin älyvikasten, ei kaikki ole linakundeja, rahaa tatskaajat tekee hyvin, ei kai kuitteja paljoa tarvi kirjoittaa

        eitarvi ei


    • Anonyymi

      Hmmm...vaikutat veronkiertäjältä, ilmoitus veroviraston lähti...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      53
      2931
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      542
      2780
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1917
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1905
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1717
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1412
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1186
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1168
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1132
    Aihe