Haluan vanhaa miestä!

Savanna

Olen 21-vuotias nainen ja haaveilen seksistä vanhan miehen kanssa! Enkä nyt puhu isäni ikäisistä miehistä, vaan 60-80 vuotiaista. Minua kiihottaa ajatus tukevasta, karvaisesta ja irstaasta miehestä, joka ottaa minut miten haluaa. Kiihotun ja katselen mielelläni pornoa, jossa vanhat miehet panevat nuoria ikäisiäni naisia..

Onkohan tämä yhtään yleinen fetissi nuorten naisten keskuudessa, vai olenko ainoa..? En ole ainakaan kehdannut tunnustaa kenellekään, edes miehelleni. ;)

191

12049

    Vastaukset

    • Marjan loota

      Oon ikäisesi nainen ja mulla on ollut tuo sama fantasia. Onnekseni miestäni kiihoitti myös ajatus siitä että mua panis joku vanha irstas äijä. Mieheni lopulta ehdotti että laitan ilmon iskuriin ja kokeilen miltä se tuntuu. Siitä on nyt pari kuukautta ja vastauksia tuli kolmesataa. Valitsin vähän yli viiskymppisen kaljun ja tosikarvaisen naimisissa olevan miehen. Mä halusin naimissa olevan et voitiin olla ilman kumia. Yx lauantai aamu se sitten oli oven takana. Juotiin kahvit ja sit se kysyi et voiks se ryhtyy hommiin. Makkarissa se otti multa housut ja pikkarit pois ja alko nuoleen. Musta oli tosi tosi kiihottavaa kun se duunas suulla mun pilluu ja leipoi tissejä. Sekin tais olla tosi kiihottunu siit tilanteest. Kohta se työnsi sit kullinsa muhun ja aikan nopeesti se sai. Mäkään en oo varmana koskaan nauttinu niin paljon ko sillon kun se karvanen mies laukes mun sisään. Se jatko mun pillussa sormilla ja kymmenen minsan päästä sillä seiso taas hulluna. Me jatkettiin sekstaamista koko päivä ja mä jouduin aina soittaaan mun miehelle ettei vielläkään sais tulla takas. Mä luulen et se alko tulla aika mustasukkaseksi vaikkei se sitä myöntänytkään. Mun mies sai toisaalta aika hyvityksen, kun se sit jatko panemista ja ei se koskaan oo pannu mua niin paljon ku silloin. Onneks seuraava päivä oli sunnuntai ku käveleminen oli hankalaa viel pari seuraavaa päivää.

      Se vanhempi mies sano et se siit oli niin kiihottavaa panna nuorta naista et se halus tyydyttää ja hoitaa mut niin hyvin ku se vaan pysty. Ja kyl se pystyki ;-) Suosittelen kokeileen jos vaan saat siihen mahdollisuuden. Mä voin antaa sen vanhan miehen meiliosoittenkin jos haluut tai voitais yhdessäki hoitaa se uudestaan ;-)

      • antsu36

        Entä roolileikit? Voinko auttaa


      • JooJoo

        Kuules pikku Jussi, menekkö taas hiekkalaatikolle leikkimään.


      • Täällä olisi myös kiinostusta. Ei ole aikoihin saanut naista saatika nuorempaa. Kiihottais kovasti


    • Fetissi...

      Olen nuori nainen mut ainan välillä haluttaa vanhempaa. En ole poikaystävälle kehdannut kertoa että olen valillä 50-70v ukkojen luona. Itse olen vasta seitsemäntoista. Se on vaan sellainen fetissi että pitää viikoittain olla jonkun ukon kanssa. Toiset pitää huorana ja haluu pikaset. Joku siinä kiihottaa kun "saa" vierasta vanhemman munaa, joskus pitempäänkin.

      • Marjan loota

        Joo, mä tiiän tuon tunteen :) Vaikka me joskus vietetään mun avomiehen kanssa koko aamupäivä sekstaillen niin se on kuiteski vähän sellasta teinitouhuu. Sit on vaikee selittää miks se on erillaista vanhan miehen kanssa. Se vaan tuntuu kiihottavalta ja pikkarit kostuu jo pelkästä ajatuksesta. Mä oon miettinyt et ehkä se on sen kokeneen miehen katse tai sit se ettei se kiirehdi mihinkään. Se ottaa rauhassa mut naisena ja nauttii musta piiitkääään. Mä jotenkin tunnen et mä oon sellane pelkkä panopuu ja narttu ja se on kiimassa oleva vanhempi uros joka ottaa mut niinku haluu. Se on ihan mahtavaa ku se välil lopettaa panemisen ja liikuttaa sen kullii ihan hiljaa mun sisäs ja antaa mun oikeen rukoilla et se taas jatkais sitä panemist. Sit ku se taas alkaa survoo, nin tähdet vaan alkaa sinkoilla siit nautinnost.


      • Anonyymi

        Wannabe rokkari vai rokkari?


      • Anonyymi

        Kerrohan paikkakunta ja miten saa kiinne sut? kik? MikkoVailla ps. sulle ois 20cm 59v


      • Anonyymi

        Pyydå niiltä rahaa


    • m52vee

      Olen 52v ukkomies ja kiihottaisi tavata parikymmpinen nainen!!!

      • Anonyymi

        Kiinnostaa, mistä sut löytää?


    • m51....e-häme

      Hei sinä nuori nainen joka nautit vartalosi hyväilystä,pimppisi ja pyllysi pitkäkestoisesta nuolemisesta,haluisin nuolla 20 tytön koko kropan ja naida sua.Mutta mistä tällänen vanhempi töissä käyvä herrasmies löytäisi nuoremman naisen vain pieneen seksi seikkailuun.Onko kellään hyviä ehdotuksia minne päin auton nokan suuntaisi?

    • Anna..

      Oon parikyppinen hoikka mutta isorintainen nainen. Välillä (haluttaa) olla vanhemman ukon kanssa. Menen jonkun luokse ja nautin siitä että vanhempi ukko kiihottuu mun vartalosta ja haluu panna kunnolla. Joskus on pimsa kipee kun aamulla herää isokullisen ukon vierestä. Mitä sitä muille kavereille kertomaan omista fetisseitä.

      • Kiihottais kovasti. Mostä päin olet jos vaikka toteutettais fantasioita


      • Kerrohan paikkakunta ja miten saa kiinne sut? kik? sulle ois 20cm 59v


    • valhetta vaan

      Lienee munallisia tai maksullisia. Ei ole nuorilla tytoilla tommosia fetisseja, ei

      • Ahaaaa...

        Eksyin sattumalta tälle viestiketjulle ja rupesin lukemaan kun tuntuikin tutulta jutulta. Olen neljävitonen ukkeli ja noin vuosi sitten työpaikalleni tuli töihin tyttö joka alkoi melko nopeasti flirttailla. Sellainen tosi pieni ja lapsenomainen tytsy. Piti oikein ottaa selville ikä etten alaikäiseen ryhdy, täysi-ikäinen oli. No minä tällainen keski-ikäinen karju sitten ajauduin hänen kanssaan suhteeseen. Välillä karattiin töistä panemaan ja välillä vetästiin pikaisia työpaikalla. Homma oli todella kiihkeää ja intohimoista. Jatkettiin tätä peliä pari kuukautta kunnes hänen työsuhteensa loppui ja niin loppui salasuhteemmekin, molemmat olimme varattuja. En missään vaiheessa tajunnut mitä hän minussa näki... nyt taidan tajuta. Monesti muistelen yhteisiä hikoilutuokioitamme ja hänen kiimaista ääntelyään ja tiukkaa... ja niitä orkun hetkellä loistavia silmiä!


    • Et vanha

      Ei nelivitonen ole viela vanha. 60 on

      • Olen 62, enkä vieläkään vanha :)


      • Anonyymi
        Sukkis kirjoitti:

        Olen 62, enkä vieläkään vanha :)

        Aaaah mä haluun sua❤❤❤❤
        Mistä sut sais kiinni?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aaaah mä haluun sua❤❤❤❤
        Mistä sut sais kiinni?

        Tuleen klo 9 jälkeen Vantaa ärrävaara. Mulla koira mukana. Märkä pillua. Sormi pillun takan päin. Sormet pillun ahaa tuntuu oliken hyvätä


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aaaah mä haluun sua❤❤❤❤
        Mistä sut sais kiinni?

        Sukkis et Yahoo piste com


    • s1993

      Mulla on vähän sama, että haluan vanhempaa miestä. Tosin mulle riittää se 45. En oikein tiedä mikä siinä kiihottaa, mutta ihan helvetin hienoja panokokemuksia on ollut! ;)

    • Piccolo M

      Tuntuu nykypäivänä todella moni nainen tykkäävän/haluavan vanhempia miehiä jopa nuoret tytötkin. Mitä vanhempi sen parempi on monen naisen/tytön suusta kuultu todella moneen otteeseen. Nuoret miehet jää ilman.

      • Nuori mies

        Onneksi kaikki naiset ei ole noita vaan osa naisista haluaa ehdottomasti ennenkaikkea nuorempia miehiä.


    • Ja p@skat kans.

      Vanhojen ukkojen märkiä päiväunia.

    • tytyy:

      Miks ei voi tyttöjä kiinnostaa vanhemmat miehet? Itse oon 19-vuotias tyttö ja jostain viistoista vuotiaasta asti olen salaa haaveillu vanhemmista miehistä. Vähän yli vuosi sitten toteutinkin kyseisen fantasiani, mut tää 50-vuotias mies tykkäskin hakkaamisesta (minä en). Sen jälkeen en ole saman miehen luona käynyt, mut juuri sain uuden 50-vuotiaan tuttavuuden, jonka kanssa tapaillaan aina kun mahdollista. :) Tosin tämä mies on kiltti, hellä, osaava ja nuorekaskin, siinä määrin kun viiskymppiset voi olla. Eikä miehellä ole isoa karvasta mahaa, mua ei sellanen kiihota. Ihan tavallinen, vanhemman miehen vartalo on jostain syystä älyttömän kiihottava :P

    • hei beibi tuu mun lu

      Vanhat irstaat ukot on just nam. Muhun ehkä vetoo sellanen elämänkokemuksen mukanaan tuoma karisma, eli fiksu mies pitää olla että kiihottaa, perusjuntteihin en koske. Joskus vähän itseäkin kauhistuttaa toisen ikä, mutta se on joku ulkoapäin saneltu juttu minkä takia se kauhistuttaa, ei vaan pitäis välittää muitten mielipiteistä. Nauttikaamme näistä herkuista :)

    • Kokeiltu on

      Olen nuoresta asti katsellut vanhempia miehiä. Viime kesänä olin 17v ja otin aurinkoa mäenpäällä. Huuomasin puskassa vanhemman ukon mikä runkkas, siitä jotenkin kiihottu ja katselin kun muitakaan näy niin otin isot rintani paljaaksi. Ukon käsi vilkkaasti ees taas. Kiihotuin ja otin housutkin pois, kun vaan jatko puskassa niin vinkkasin luokseni. Tuli kulli pystyssä ja siinä ei tarvinut jutella kun rupes naimaan. Sain kunnolla ukon kullia ja kun laukes lähti pois? Nyt oon 18 ja saanut parikertaa haluamaani vanhempaa.

      • Sitte

        Heräsit hiksenä ja pieraisit.


    • Ninni 123..

      Olen maaseudulta ja haluja on paljon vaikka ei tarjontaa vaikka panettaa kokoajan. Muutin hesaan kun täytin 18v. Haaveni vanhemmasta ukosta täyttyi ekalla viikolla. Tarjos paukkuja ja vei hotelliin, nussi kunnolla ja vielä aamullakin. Jätti 500 pöydälle kun huoralle, sitten olen ollut ukkojen kansan ilman rahaa. Kun maksavat niin saa kunnon seksii kunnolla välillä kimppakivana kun haluava peräkkäin naida. Tienaa ja halut lähtee hetkeksi.

    • ihastunut47v

      Olen 47v mies ja rakastunut yhteen vaimon veljen 22v tyttäreen. Kiihotun aina hänen seurassaan ja alkaa seistä. En ole rohjennut ehdottaa seksiä vaikka mieli tekis. Luulen, että hän pitää kyllä vanhemmista miehistä, kuinka voisin lähestyä häntä ?

    • Kati

      Olin kesätoissa kun vanhempi ukko lähenteli minua, painaitui vasten ja kouri persettäni.Se oli jotetenkin kiihottavaa. Ennen ollut kun pojan kanssa millä seiso 10 sekunttia.Kutsu ylitöihin ja avas baarikaapin. Sai sieltä monenlaista juomaa ja huppelissa tajusin kun hameenalta srinnit lähti jalasta. Kaivo ison munan housuistaan ja rupes naimaan. En ajatellut että niin isoa on olemassa. Loppuillassa tuntu irstaan hyvälle kun jakso panna. Vieläkin olen ukkojen kanssa vaikka täytin vast kuustoista.

      • ei niin vanhakaan

        ..ttu.mikä urpo ? Höpö höpö


    • Anonyymi

      Moi

      Pks seudulta 56 v. Irstas ukkomies valmiina panemaan nuorempaa daamia.

      • Moi, mites 40 vee rouvanen?


      • Anonyymi
        timo.meikalainen kirjoitti:

        Moi, mites 40 vee rouvanen?

        Täällä ois kiinnostusta, 41v irstas mies ottais mielellään sun rouvan


      • Anonyymi kirjoitti:

        Täällä ois kiinnostusta, 41v irstas mies ottais mielellään sun rouvan

        Moi no kiva. Laitatko viestiä?


      • Anonyymi
        timo.meikalainen kirjoitti:

        Moi no kiva. Laitatko viestiä?

        Niin minne?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin minne?

        Esim s-posti. Voit tietenkin kertoa oletko minkälainen?


      • Anonyymi
        timo.meikalainen kirjoitti:

        Esim s-posti. Voit tietenkin kertoa oletko minkälainen?

        Ja sun sähköposti on.....


      • Anonyymi

        Joo, laitahan sillein sähköpostisi, et toi sun nimimerkki näkyy. Kenenköhän säpö toi shyded on? Purjosipuli miehen.....?


      • Anonyymi
        timo.meikalainen kirjoitti:

        Moi, mites 40 vee rouvanen?

        Keravan suunnalla lisi täkkainen 60 vee kolli tarjolla......


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin minne?

        Mä tuun käyttään 40vee rouvaa , haluun just naimisissa olevia , ne osaa nauttii ku ottaa ja tekee niistä pornoaan käyttäen ihan vaa kovaa kullia ja kourimista tietty suutelu ja imeminen on tärkeät no mä otan ja käytän jos haluat 183/68 52v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sun sähköposti on.....

        Laitoin. Ei löydy suomi24:n lootasta sun boksia.


      • Anonyymi
        timo.meikalainen kirjoitti:

        Moi, mites 40 vee rouvanen?

        Voisin panna naisesi laita tulemaan niin rassataan reiät


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisin panna naisesi laita tulemaan niin rassataan reiät

        Mun reiät ekaksi auki porakone!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä ois kiinnostusta, 41v irstas mies ottais mielellään sun rouvan

        Opi lukemaan


      • Anonyymi

        Mites 20vuotias?


    • Aina haaveillut että sais nuorta, tiukkaa teinipillua tai persettä.

      • Anonyymi

        Kuis nuorta haluut?? Kelpaako 16 vee vai nuorempi??


    • Anonyymi

      Moi, kiva että meistä vanhemmista miehistä joku fantasioi. 50v ukko olisi kiinnostunut antamaan kyydit nuoremmallekin daamilla. Jos oot tosi puutteessa, niin otan kaverin mukaan.
      Pks seudulta.

      • Anonyymi

        Voisitteko kavereiden kanssa panna minua


    • Anonyymi

      Moi oon vanha mutten näytä siltä , iso kalu ja hoikka timmi kroppa . Rock n roleihis sulle on nuori tyttö ja kypsä mies joka tykkää ajatuksesta 0442433788 Lupaan että käytän haluasi pienimmillekin ja ajan sua suuhun ja pilluun kovaa ja ison miehen käytävällä , oonki sua ehtiny ku tälläiseen halukkaita pikku naisia jotka varattuja , sähä oot etkö lutka , varmasti otan sua tukasta kii ja katso että sulla on jakokenkää kunnon korolla ja niitä lumpulle normeja pornoja, vaatteita , tukan väri ja pituus ?

    • Kyllä nuori nainen on kiimanen ja kiihottava joten hämeenlinnassanois vanhempi n"ukko" valmiina

      • Anonyymi

        Onko vieläkin? Olen 20-vuotias. Kelpuutatko?


    • Anonyymi

      Ilman ehkäisyä sopii

    • Anonyymi

      68v ukko, 170/67 olis kiinnostumut leikkimään nuorena naisen kanssa.

      • Anonyymi

        nuoren


      • Anonyymi

        Mistä päin olet?


      • Anonyymi

        Mulla märkä pillua Vantaa Ärrävaara. Mulla koira joka paikassa... Halusin työtä sormi pillun ahaa tuntuu oliken ihalta. Vois hieno tissi. Klo 21:30. Vaikka. Olen 52v nainen


    • Anonyymi

      Kyllä tekis nuorta tiukkaa mieli, itse olen 64 v charmantti herrasmies, ei tukeva tosin... mitat 170/70/17

      • Anonyymi

        Minulle 😍 otan mielelläni


    • Tääläkin olis 63 vuotias pappa valmis irstaileen kanssasi vaikka tänään,tule Imatralle nii lämmitetään sauna syödään juodaan nussitaan ja vaikka kuvataan tapahtuma.,on näitä muitakin ,olen 18 vuotiaankin ja useamman nuoren kanssa harrastanut .

      • Anonyymi

        Ahhh, voi kuinka minua saunassa pesisit 😍


    • Anonyymi

      Jos pohjanmaalla on nuoria neitoja puutteessa ja vanhempi 60v mies kiihoittaa ottakaa yhteyttä.

    • Anonyymi

      Moni kommentoi, että 60 Miehet on irstaita vanhoja ukkoja. Itse olen vähän yli 60 ja edelleen nuorekas ja miehekäs kaikin puolin. Tumma tukka ja hyvä kroppa. Kalukin on paljon paksumpi kuin nuorena. Elämänkokemusta ja kokemusta naisten käsittelystä on kertynyt niin paljon, että osaan tehdä naiselle kuin naiselle orkun. Oman nautintoni otan sitten sen jälkeen.

    • Anonyymi

      Tervehdys Savanna. olen 69 v ja aina katselen nuorta lihaa,useasti onnistanutkin joten et ole ainoa joka vanhaa suosii, vanhentuessani olen alkanut ottaa huomattavasti enemmän naista huomioon,periaatteella naiset ensin,akti kestää kauemmin hm kun ei ole kiire ja nautin siitä kokoajan,toivottavasti tytöt nauttii myös,no moni halunnu uusia tapaamisemme,tietty se on rauhallisempaa kuin nuorella kollilla,mutta ei mitään lopputuloshan ratkaisee.
      tossa tyttö kertoi kuin oli menny nuoren kollin kanssa ja aloittaneet touhut oli saanut just sissän kun jo homma oli ohi,nooh ei tollaneen varmaan kivaa tytölle ole,kollihan sai mitä halus

      • Anonyymi

        Onhan se meillä vanhemmilla miehillä jo aikaa keskittyä naisenkin tyydyttämiseen , sillä ei ole niin kiire oman orkun saamiseen ja kiva on nuolla nuoren naisen pilluun orkut ja sormettaa sekä kiihoittaa kiinteät ja herkät rinnat suudella ja hyväillä nännejä huulien välissä.
        Kannattaa kokeilla😛


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se meillä vanhemmilla miehillä jo aikaa keskittyä naisenkin tyydyttämiseen , sillä ei ole niin kiire oman orkun saamiseen ja kiva on nuolla nuoren naisen pilluun orkut ja sormettaa sekä kiihoittaa kiinteät ja herkät rinnat suudella ja hyväillä nännejä huulien välissä.
        Kannattaa kokeilla😛

        Mistä päin olet? Joo kiihotta kyllä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se meillä vanhemmilla miehillä jo aikaa keskittyä naisenkin tyydyttämiseen , sillä ei ole niin kiire oman orkun saamiseen ja kiva on nuolla nuoren naisen pilluun orkut ja sormettaa sekä kiihoittaa kiinteät ja herkät rinnat suudella ja hyväillä nännejä huulien välissä.
        Kannattaa kokeilla😛

        Joo kinosta. Pillun on puutessa. Työn sormella märkä pillua Autossa. Saat nuola tissit. Mulla on aikaa isot. Menee huomenna Espoon Suunta kohti sellon. Nähdään siellä nyt. Vähän enemmän 11. Jälkeen


    • Anonyymi

      Tulee käymään niin voidaan naida olen 58v mies tekisi mieli saada nuorempaa naista

    • Anonyymi

      Vanhalla miehellä pallit täynnä elämän eliksiiriä , nyt tytöt jonoon niin alkaa pano

      • Anonyymi

        Kyllähän niitä muutamia sitten tulikin


      • Anonyymi

        Oih kun kuulostaa kiihottavalta. Pliis pane minua oikein kovaa 😍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oih kun kuulostaa kiihottavalta. Pliis pane minua oikein kovaa 😍

        Ooh sulla niin karvaiset kassit ja perse


    • Anonyymi

      Me vanhat miehet halutaan nuorta naista kun ne on vielä niin kiinteitä jokapuolelta😛

      • Anonyymi

        Olis se kiva kokeilla jotain vanhempaa herraa antamassa ja nauttimassa mun pillusta😊


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olis se kiva kokeilla jotain vanhempaa herraa antamassa ja nauttimassa mun pillusta😊

        tääläpä olis 75v toimivatta vehkeelä missä tavataan?


      • veeti68 kirjoitti:

        tääläpä olis 75v toimivatta vehkeelä missä tavataan?

        Joo ..kyllä 18v käy hyvin .. että jonoon vaan neitokaiset


    • Moi missä päin asustelet olisin kiinnostunut antaa tyydytyksen t valkokarhu

    • Anonyymi

      Tämä keskustelu todistaa taas kerran sen asian, että mieltymykset voivat olla niin erilaiset. Kaikki eivät innostu oman ikäisistä yhtään ja siksi 14 - 16 vuotiaat hakee panokokemusta jo täysi-ikäisestä eikä oman ikäisistä ja joskut erehtyy kertomaan sen jollekin ja sen jälkeen asiaa käsitellään oikeudessa. Onko tää ihan oikein, että nuoremmat joille ei oman ikäiset eivät kelpaa, niin se täysi-ikäinen sitten kärsii. Kysynpä vaan??

    • Anonyymi

      Olen 67v mies terve siisti ja haluaisin nuorta naista kuopio , kaavi iisalmi akselita.

      Pidän paljon suuseksistä.

      • Anonyymi

        Vaimo olis 44 käykö?


    • Anonyymi

      Kumoa saisin nuorempaa naista.Itse olen 40v ja Kainuusta.

    • Anonyymi

      Koska tavataan

      • Anonyymi

        Oletko Kainuusta.Minkäs ikäinen olet.


    • Anonyymi

      Onko Pirkanmaalla mukavaa naista joka haluaisi seksiä vanhan miehen kanssa .Jos kiinostaa niin ota yhteyttä nimimerkin takaa .

      • Anonyymi

        Olisikohan Pirkanmaalla 20 kaunista, leveälanteista nuorta naista tai miksei ihan nelikymppiseen asti, varattukin/seurustelet, etkä kerro muille, vain meidän salaisuus?Vastaile sinä kurvikas, ei fitness: jukkap9 at luukku piste com . M52


    • Hessan, kiinnostaa..

      • Anonyymi

        Kuopiosta Löytyykö hyvää naisseuraa kivalle miehelle😇


    • Anonyymi

      Jos tuut Sotkamoon, ota yhteyttä.

    • Anonyymi

      Sama, olen vain 20-vuotias ja haluaisin kovasti vanhaa miestä!!!

      • Anonyymi

        Sä olisit juuri mun mieleinen nainen, mitkä sun mitat on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sä olisit juuri mun mieleinen nainen, mitkä sun mitat on?

        130kg 156cm b kuppi 😘


      • Anonyymi kirjoitti:

        130kg 156cm b kuppi 😘

        Olisit juuri sopivan kokoinen, missä sä oot


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        130kg 156cm b kuppi 😘

        Miten yhteyttä?


      • Anonyymi

        Miten yhteyttä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten yhteyttä?

        Vittuako se sulle kuuluu


    • Anonyymi

      kuinka käsittelisit vanhempaa miestä onko esim suurta vibraa

      • Anonyymi

        Juu kato ku ketään ei kiinnosta


      • Anonyymi

        Joo ja alastonsuomi.fi on erinomaisen hyvä kokoelma kuvia tyttöjen lemppareista olla koko aika polvillaan miehen eessä mulkku suussa, tai muuten vaa mulkku suussa ja yhtä paljon estoja antaa miehen nuolla ihania pilluja, niin että kyllä naiset tietää miten duunata kaiken ikäsiä miehiä. Niin että, miksi kysymys "kuinka käsittelisit vanhempaa miestä .."?


    • Anonyymi

      Niin moni haaveilee, mutta haaveeksi jää kun ei uskallus riitä kuitenkaan kohdata meitä😛

    • Moikka, kiinnostaisi kovin, mies 59. Miten tavoitan.

    • Anonyymi

      20 vuotias tyttö etsii keski-suomessa vanhempaa miestä. Koodaa vaan kikissä sonyastasia

    • Vapaana olis 70 v joka vielä pystyy hoitamaan hommat rauhalliseen malliin,kuviaki pelistä löytyy jos tarve,riihimäen suunnalla oleskelen.nuori tai vanha kaikki käy ei kannata olla ronkeli.viestiä voi lähetellä

    • Anonyymi

      Daddy issues?

      Mjoo, taitaa olla tälläkin reilu nelikymppisellä naisella..

      • Anonyymi

        Kerro ihan rohkeasti enemmänkin


      • Anonyymi

        Säpo/kik?


    • Anonyymi

      Et ole ainoa,itse olen kohta 70 v ja viime kesänä laittelin ilmoituksia sex seuraa hain,yllättävän monta vastausta tuli ja muutama johti tapaamiseen asti.Itse tykkään ja nuorista ja niiden panemisesta,enää ei oikein pysty kuin kerta illassa mutta aktia voi venyttää pitkään että tyttö varmasti kerkiää saamaan.Yhteyksiä vaan niin katsotaan voitaisiko joskus tapailla

      • Anonyymi

        Juu ei ees helvetissäkään


    • Anonyymi

      moi täällä ois 62vee nuorekas ukkomies vailla nuorempaa tyttöä, Kiihottaisi saada kerran koeilla miltä se nuori tyttö tuntuu!!!

    • Anonyymi

      Haaveilla ain voi, mut kuka sitten uskaltaa oikeesti . M 61

    • Anonyymi

      Olen 19 v. nainen ja vakipanoni on 59 v. Näyttää paljon nuoremmalta, ei harmaata ja roikkuvaa läskiä. Sellainen mukavan nuorekas. Voisi sanoa söpöksi. Kiihottavan himokas. Halukkaasti kädet puristelee persettäni tai tissejäni. En osaa sanoa miksi mutta nautin kun hän käy kiinni ja panee todella kiihkeästi. Jo katseensa saa minut märäksi. Ja se kulli....

      • Anonyymi

        jos sattuu että haluat vaihtelua tarjontaan, viestaa..oon 56v, hyväkuntoinen ja halukas nuolemaan ja nussimaan nuorta naista, näistä tarinoista päätellen niitäkin on jotka vanhempaa haluaa, eipä vaan ole kohdalle. osunut! eli etelä-suomen kiimaiset nuoret naiset, viestiä kehiin!!!! ai niin, aviossa olen eli puhdas, siisti ja tauditon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jos sattuu että haluat vaihtelua tarjontaan, viestaa..oon 56v, hyväkuntoinen ja halukas nuolemaan ja nussimaan nuorta naista, näistä tarinoista päätellen niitäkin on jotka vanhempaa haluaa, eipä vaan ole kohdalle. osunut! eli etelä-suomen kiimaiset nuoret naiset, viestiä kehiin!!!! ai niin, aviossa olen eli puhdas, siisti ja tauditon.

        En edes helvetissäkään koskis sunkaltaiseen säälittävään kukkakaalityttöilijään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jos sattuu että haluat vaihtelua tarjontaan, viestaa..oon 56v, hyväkuntoinen ja halukas nuolemaan ja nussimaan nuorta naista, näistä tarinoista päätellen niitäkin on jotka vanhempaa haluaa, eipä vaan ole kohdalle. osunut! eli etelä-suomen kiimaiset nuoret naiset, viestiä kehiin!!!! ai niin, aviossa olen eli puhdas, siisti ja tauditon.

        Poika kaverini intissä joudun kärsii. Fantasioinut vanhemmasta miehestä silloin tällöin. N 19v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poika kaverini intissä joudun kärsii. Fantasioinut vanhemmasta miehestä silloin tällöin. N 19v

        No kerro sit saatana


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poika kaverini intissä joudun kärsii. Fantasioinut vanhemmasta miehestä silloin tällöin. N 19v

        Miten yhteyttä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poika kaverini intissä joudun kärsii. Fantasioinut vanhemmasta miehestä silloin tällöin. N 19v

        älä kärsi, miten otan yhteyttä?? mä kyllä hoidan sua mielelläni ettet puutetta kärsi!! nuolen pitkään ja hartaasti, hellin ja pidän hyvänä, sormetan ja panen, minkälainen kroppa, ootko tumma vai vaalea, poskari vai siistitty, mikä suurinta herkkua seksissä????m49


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        älä kärsi, miten otan yhteyttä?? mä kyllä hoidan sua mielelläni ettet puutetta kärsi!! nuolen pitkään ja hartaasti, hellin ja pidän hyvänä, sormetan ja panen, minkälainen kroppa, ootko tumma vai vaalea, poskari vai siistitty, mikä suurinta herkkua seksissä????m49

        Ihkua😘 oon hoikka vaalee siistitty. Herkkua..pitkä kestoinen nautinto jossa molemmat aidosti mukana. N 19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihkua😘 oon hoikka vaalee siistitty. Herkkua..pitkä kestoinen nautinto jossa molemmat aidosti mukana. N 19

        just näin, nuolen kauan ja useamman orkun ennenkun aletaan pistämään vaakamamboa. siisti nuori pillu, kivasti pullollaan kun oot kontillaan, nuoleskelen ja sormetan takaa.....ai saatana, nyt rupes sitte oikeesti tekemään mieli...tai laskeudut mun naamalle, avoinna ja märkänä....m49


    • Anonyymi

      Seisomis ongelma on .

      • Anonyymi

        Ei se mitää, ei sen tarvi heti olla asennossa, parikymppinen tyttö on niin syötävän hyvän näköinen ja kun olet sen nuollu varpaista hiusrajaan, tisulit imeny ja pimpin syöny ilman joutavaa kiirettä niin stondis on varma ja kestää pitkää panoa eikä siinä tarvi suihin ottoja joka viijes minuutti niinku poikasilla että ees se toimisi ja panon saa jotenki tehtyä. Voit aivan hyvin keskittyä vaan kaikessa rauhassa tyttöön etkä kyrpääsi jonka jumalointi ja palvonta muutenkin on jo menny aivan överiksi ja homma hoituu sillä itsestää. Eikä se pano ole se maailman tärkein asia vaan se kun saa halata, suukotella, paijata ja hyvänä pitää tyttöä. Tytöt tarvii paljon hellyyttä, huolenpitoa, huomiota, sympatiaa, rakkautta ja hyvää kuuntelijaa kun ne selittää jotaki eikä se ole edes vaikeaa kun tytöt nyt kertakaikkiaan ovat niin suloisia, ihania otuksia.

        - m68v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se mitää, ei sen tarvi heti olla asennossa, parikymppinen tyttö on niin syötävän hyvän näköinen ja kun olet sen nuollu varpaista hiusrajaan, tisulit imeny ja pimpin syöny ilman joutavaa kiirettä niin stondis on varma ja kestää pitkää panoa eikä siinä tarvi suihin ottoja joka viijes minuutti niinku poikasilla että ees se toimisi ja panon saa jotenki tehtyä. Voit aivan hyvin keskittyä vaan kaikessa rauhassa tyttöön etkä kyrpääsi jonka jumalointi ja palvonta muutenkin on jo menny aivan överiksi ja homma hoituu sillä itsestää. Eikä se pano ole se maailman tärkein asia vaan se kun saa halata, suukotella, paijata ja hyvänä pitää tyttöä. Tytöt tarvii paljon hellyyttä, huolenpitoa, huomiota, sympatiaa, rakkautta ja hyvää kuuntelijaa kun ne selittää jotaki eikä se ole edes vaikeaa kun tytöt nyt kertakaikkiaan ovat niin suloisia, ihania otuksia.

        - m68v

        Kyllä me vanhemmat papat osaisimme nuoren neidon tyydyttämisen. Hellyyttä joka puolelle kehoa, suukottelua ja suutelua. Paikat aukee itsestään ilman rajuja otteita, jäykkä kalu hellästi tiukkaan pilluun ja hidasta naintia samalla suudellen ja hellien. M 67


    • 69 mies Turussa jos kiinnostaa :)

    • Otappa yhteyttä 70 v

    • Missä Suomessa asut?Minä olen melkein 70 v mies ja haluan leikkiä roolileikkiä sun kansa jos asut lähellä minua!

      • Anonyymi

        Asun Lahdessa missä sinä. N 19


      • Anonyymi kirjoitti:

        Asun Lahdessa missä sinä. N 19

        Minä asun Pohjanmaalla!


      • Anonyymi
        strykpojke kirjoitti:

        Minä asun Pohjanmaalla!

        oijoi, lahden läheltä löytyy myös m49 joka tänään lahdessa, miten ois?? sulle tarjolla pitkät nuolut, sormetukset, koko hoito jos mieli tekee...oispa kiva päästä sua hellimään. m49


      • Anonyymi
        strykpojke kirjoitti:

        Minä asun Pohjanmaalla!

        Olit joteski mieleeni ikäsi vuoksi harmittaa. N 19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        oijoi, lahden läheltä löytyy myös m49 joka tänään lahdessa, miten ois?? sulle tarjolla pitkät nuolut, sormetukset, koko hoito jos mieli tekee...oispa kiva päästä sua hellimään. m49

        Tänään ei onnista, oletko kaukana? Varattu vai.. N 19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään ei onnista, oletko kaukana? Varattu vai.. N 19

        puolisen tuntia lahdesta, ei paha..varattu kyllä. haittaako??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        puolisen tuntia lahdesta, ei paha..varattu kyllä. haittaako??

        Mieluiten varattu kun itsekkin seurustelen. Kivan matkan päässä, onnistuu tapaamiset eikä jää yhteen kertaan. N 19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään ei onnista, oletko kaukana? Varattu vai.. N 19

        Milloin onnistuuu ja miten yhteyttä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mieluiten varattu kun itsekkin seurustelen. Kivan matkan päässä, onnistuu tapaamiset eikä jää yhteen kertaan. N 19

        onnistuu, jos olet valmis, kovasti kiinnostaa pääästä tutustumaan siihen mitä sulla tarjolla...poikkis intissä, pahasti puutteessa?? mieluusti annan sulle helpotusta..m49


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        onnistuu, jos olet valmis, kovasti kiinnostaa pääästä tutustumaan siihen mitä sulla tarjolla...poikkis intissä, pahasti puutteessa?? mieluusti annan sulle helpotusta..m49

        Tykkään seksistä kuten tässä iässä kuuluukin, poika kaverini kyllä leikillään sanoi miten pärjään inti ajan ilman. Hmm mitä tarjolla, tiedät varmaan varattuna miehenä🙂 kun kerroin tänään ei onnista juuri alkoi menkat. N 19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olit joteski mieleeni ikäsi vuoksi harmittaa. N 19

        Lähempänäkin löytyy mutta miten yhteyttä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tykkään seksistä kuten tässä iässä kuuluukin, poika kaverini kyllä leikillään sanoi miten pärjään inti ajan ilman. Hmm mitä tarjolla, tiedät varmaan varattuna miehenä🙂 kun kerroin tänään ei onnista juuri alkoi menkat. N 19

        aina ei voi. voittaa..minkälainen/kokoinen/näköinen olet?? onko sulla oma kämppä vai kui? tykkäät oraalista, saavana osapuolena?? olisit voinu. tulla treffaamaan, just lahdessa.. . m49


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        aina ei voi. voittaa..minkälainen/kokoinen/näköinen olet?? onko sulla oma kämppä vai kui? tykkäät oraalista, saavana osapuolena?? olisit voinu. tulla treffaamaan, just lahdessa.. . m49

        Etä opiskelu juuri. Olen hoikka valee hiuksinen. Asun yksin kaksiossa vuokralla. Tykkään myös..kiva olis tavata, ootko pitkään Lahdessa. Haittaako sua menkat? Vuodan aika vähän ehkä yhdynnässä vuoto suurempaa. T. N 19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        aina ei voi. voittaa..minkälainen/kokoinen/näköinen olet?? onko sulla oma kämppä vai kui? tykkäät oraalista, saavana osapuolena?? olisit voinu. tulla treffaamaan, just lahdessa.. . m49

        koomista tää kirjottaminen, pukkaa milloin mitäkin väärään väliin. harmi kun ei just ehdi kunnolla fiilistelemään, oisit voinu tulla moikkaamaan nyt kun täällä olen. mut on tässä ohjelmaa, eihän noi menkatois ollu kun pieni hidaste, paitsi jos sulla paikat kipeenä...ihana iis saada tää nyt eteenpäin ja päästä tutustumaan sun kroppaan, millanen se nyt onkin...laita vinkkiä, voin täällä seisottaa sen kunniaksi!!!liputuspäivä, nääs!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        koomista tää kirjottaminen, pukkaa milloin mitäkin väärään väliin. harmi kun ei just ehdi kunnolla fiilistelemään, oisit voinu tulla moikkaamaan nyt kun täällä olen. mut on tässä ohjelmaa, eihän noi menkatois ollu kun pieni hidaste, paitsi jos sulla paikat kipeenä...ihana iis saada tää nyt eteenpäin ja päästä tutustumaan sun kroppaan, millanen se nyt onkin...laita vinkkiä, voin täällä seisottaa sen kunniaksi!!!liputuspäivä, nääs!!!!

        ja täähän oli m49 asialla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        koomista tää kirjottaminen, pukkaa milloin mitäkin väärään väliin. harmi kun ei just ehdi kunnolla fiilistelemään, oisit voinu tulla moikkaamaan nyt kun täällä olen. mut on tässä ohjelmaa, eihän noi menkatois ollu kun pieni hidaste, paitsi jos sulla paikat kipeenä...ihana iis saada tää nyt eteenpäin ja päästä tutustumaan sun kroppaan, millanen se nyt onkin...laita vinkkiä, voin täällä seisottaa sen kunniaksi!!!liputuspäivä, nääs!!!!

        Olet aika energinen varattu.
        Voinhan laittaa mittani jos fantasioit siitä.. 173 pituus, 58 paino ja rintani C kokoa. Kaverini vieroksuu menkkoja ehkä aika yleistä, vatsa kipu kylläkin menkkojen aikana. N 19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet aika energinen varattu.
        Voinhan laittaa mittani jos fantasioit siitä.. 173 pituus, 58 paino ja rintani C kokoa. Kaverini vieroksuu menkkoja ehkä aika yleistä, vatsa kipu kylläkin menkkojen aikana. N 19

        sen verran kiirusta oitää etkä sinäkään täydessä tikissä, tänään skipataan mutta kiitos mitoista ja minkälainen sulla loppuviikko, jos jotain saatais aikaseks.. mieli kyllä tekis!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        sen verran kiirusta oitää etkä sinäkään täydessä tikissä, tänään skipataan mutta kiitos mitoista ja minkälainen sulla loppuviikko, jos jotain saatais aikaseks.. mieli kyllä tekis!!

        Työ miehen tiellä pitää sano mummo. Joo en parhaassa tikissä eka tapaamiselle🙂
        Laitetaan viestiä illat kotona.
        Mieli tekee myös..yllätyin miten valmis olenkin. N 19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työ miehen tiellä pitää sano mummo. Joo en parhaassa tikissä eka tapaamiselle🙂
        Laitetaan viestiä illat kotona.
        Mieli tekee myös..yllätyin miten valmis olenkin. N 19

        Tuut samaan kunnolla kyrpää tältä 49 V varatulta. Viestittele tykkäsitkö. M 69


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työ miehen tiellä pitää sano mummo. Joo en parhaassa tikissä eka tapaamiselle🙂
        Laitetaan viestiä illat kotona.
        Mieli tekee myös..yllätyin miten valmis olenkin. N 19

        onko sulla etä- vai lähipäiviä loppuviikko? illat aina hankalampia, mutta eiköhän tästä selvitä...hyvähän se jos saan verbaalisesti sun verenkierron elpymään, luulisin että saan sut muutenkin vauhtiin...vai c- kuppi, niitähän on sitte kiva helliä ja imeskellä, sun pillusta puhumattakaan, tuskin pysyn nahoissani täällä!! parransängellä krapsuttelen sun reisien sisäpintoja.....m49


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        onko sulla etä- vai lähipäiviä loppuviikko? illat aina hankalampia, mutta eiköhän tästä selvitä...hyvähän se jos saan verbaalisesti sun verenkierron elpymään, luulisin että saan sut muutenkin vauhtiin...vai c- kuppi, niitähän on sitte kiva helliä ja imeskellä, sun pillusta puhumattakaan, tuskin pysyn nahoissani täällä!! parransängellä krapsuttelen sun reisien sisäpintoja.....m49

        Perjantaina taasen etä, teen myös töitä opiskelun yhteydessä. Kerroin joillekin este menkat kokemusta itsellä ei. Vauhtiin mut saat helposti tiedän sen, parransänki reisien välissä aii oisin valmis. Kiva kun tykkäät rintoja pitää hyvänä ja imeskellä, kehrään silloin itse. Tykkään kun noulet tuun herkästi, poika kaverini lopettaa liian nopsaan kun haluu sisääni. Onko sulla isokin kiinostaa🙂 N 19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuut samaan kunnolla kyrpää tältä 49 V varatulta. Viestittele tykkäsitkö. M 69

        Ihanan aito ja suora puheinen aikuinen mies. Toivottavasti saan siksihän etsin vanhempaa. Toivotaan että hänkin tykkää nuoresta, osaan myös antaa hänelle ilman estoja..luulisin kyllä🙂 N 19


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perjantaina taasen etä, teen myös töitä opiskelun yhteydessä. Kerroin joillekin este menkat kokemusta itsellä ei. Vauhtiin mut saat helposti tiedän sen, parransänki reisien välissä aii oisin valmis. Kiva kun tykkäät rintoja pitää hyvänä ja imeskellä, kehrään silloin itse. Tykkään kun noulet tuun herkästi, poika kaverini lopettaa liian nopsaan kun haluu sisääni. Onko sulla isokin kiinostaa🙂 N 19

        Kyllä naiselle pitää hyväilyä ja kielihoitoo antaa kunnolla se sytyttää minutkin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä naiselle pitää hyväilyä ja kielihoitoo antaa kunnolla se sytyttää minutkin

        Kielihoito saa kiimaan kunnolla äijän ku äijän. Naisen pillu avautuu kostuu eiku jäykkä kyrpä huulille kyllä nainen painaa kyrvän itte pohjaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        onko sulla etä- vai lähipäiviä loppuviikko? illat aina hankalampia, mutta eiköhän tästä selvitä...hyvähän se jos saan verbaalisesti sun verenkierron elpymään, luulisin että saan sut muutenkin vauhtiin...vai c- kuppi, niitähän on sitte kiva helliä ja imeskellä, sun pillusta puhumattakaan, tuskin pysyn nahoissani täällä!! parransängellä krapsuttelen sun reisien sisäpintoja.....m49

        Tykkään hellisimestä myös imeskelystä, ihoni herkkä tulee lemmareita aika vähästäkin jotka paranee vuorokaudessa.
        Reisissä ei niinkään haittaa vaikka sänki raapii mutta täytyy varoa rintoja ja kaulaa. Tiedän vaikea muistaa kun molemmat nauttitaan silloin ei muista eikä tunne iholla kun toinen imee lujaakin. N 19


      • Anonyymi

        Taasen aivan sairas väliin tulo.
        Saitko tosta orgasmin.


      • Anonyymi

        Antakaa toisten keskustella miksi tollasta paskaa suoltaa väliin. Ps. Olkaa miehiä joilla käytös tavat. M 60v


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taasen aivan sairas väliin tulo.
        Saitko tosta orgasmin.

        Enpä ihmettele yhtään miksi nuoret naiset hakee vanhempaa seuraa kun viestejä lukee. Vanhemmilla elämän kokemusta ja karismaa myös keskustelu asiallinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antakaa toisten keskustella miksi tollasta paskaa suoltaa väliin. Ps. Olkaa miehiä joilla käytös tavat. M 60v

        Miksi miehet käyttätyy tolleen jos nuorempana naisena vastaan vanhemmalle miehelle.
        Onhan kyse mun yksityisestä asiasta, kenen kanssa viestittelen ketä haluan tavata.
        Törky viestit muuta mitenkään asiaa päin vastoin. Ihana kun läysin täyspäisen miehen. N 19


      • Anonyymi

        Ei niitä dissaajatrolleja ole useita. Ei ole kuin yksi, joka noita löylykauaa, mätisäkkiä, mikromunaa, diipadaapaa, öhö öhö jne jne. spämmää joka kommenttiin. Aina kun näette hänen viestinsä, ilmoittakaa siitä ylläpidolle niin he pääsevät bannaamaan hänet täältä pois. Sama juttu kun näette noita pitkiä sähköpostilistoja. Ilmoittakaa vain että kyse on venäläistrollien botista ja että lähettäjä pitää bannata


      • Anonyymi

        Huomenta M 49🙂
        Aika ihana herätys, toivottavasti joku aamu saan sellaisen. Yöpöydän laatikossa salaisuus saat itse katsoa. Makuuhuoneen ikkunasta näen suurmäen. Lähdössä juuri lähihoitajan työhön teen opiskelun lomassa. Herättyäni fantasioin meistä, yöpöydän laatikosta otin kivaa sain nopsaan. Aika paljon punaista vuosin siinä tilassa. N 19🥰


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomenta M 49🙂
        Aika ihana herätys, toivottavasti joku aamu saan sellaisen. Yöpöydän laatikossa salaisuus saat itse katsoa. Makuuhuoneen ikkunasta näen suurmäen. Lähdössä juuri lähihoitajan työhön teen opiskelun lomassa. Herättyäni fantasioin meistä, yöpöydän laatikosta otin kivaa sain nopsaan. Aika paljon punaista vuosin siinä tilassa. N 19🥰

        toivon totisesti että pääsen sen tekemään, tuhiset aamulla unessa, peitto karannut päältä, pikkareiden peittämä peppu paljaana kun nukut lusikassa, kuljetan kieltä varovasti pohkeelta ylöspäin polvitaipeeseen, takareittä pitkin pakaralle samalla hellästi pikkareiden peittämää kumpua sormella hieroen..painelen kielellä pikkareiden läpi pilluasi, tunnen alkavan kiiman ja kosteuden, käännyt unessa selällesi ja levität reitesi....jatkanko??m49 arvaappa alkoiko kangistua!!😍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        toivon totisesti että pääsen sen tekemään, tuhiset aamulla unessa, peitto karannut päältä, pikkareiden peittämä peppu paljaana kun nukut lusikassa, kuljetan kieltä varovasti pohkeelta ylöspäin polvitaipeeseen, takareittä pitkin pakaralle samalla hellästi pikkareiden peittämää kumpua sormella hieroen..painelen kielellä pikkareiden läpi pilluasi, tunnen alkavan kiiman ja kosteuden, käännyt unessa selällesi ja levität reitesi....jatkanko??m49 arvaappa alkoiko kangistua!!😍

        Eii..olet aivan mahdoton😀
        Osaat todella pitää naista hyvin. Nukun ilman vaatteita kylläkin lusikassa. Ihana kun kangistuu myös täällä kihelmöi..pitäis lähtee mut jatka..🤗


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        toivon totisesti että pääsen sen tekemään, tuhiset aamulla unessa, peitto karannut päältä, pikkareiden peittämä peppu paljaana kun nukut lusikassa, kuljetan kieltä varovasti pohkeelta ylöspäin polvitaipeeseen, takareittä pitkin pakaralle samalla hellästi pikkareiden peittämää kumpua sormella hieroen..painelen kielellä pikkareiden läpi pilluasi, tunnen alkavan kiiman ja kosteuden, käännyt unessa selällesi ja levität reitesi....jatkanko??m49 arvaappa alkoiko kangistua!!😍

        Oon katteellinen sulle miten iskit nuoren daamin. Piäsispä ittekkii tollaselle pukille. Tyttö parka ei tiiä miten kiimanen aikuinen mies uittaa kyrpäänsä tiukassa pillus. T. Savon miäs 73


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oon katteellinen sulle miten iskit nuoren daamin. Piäsispä ittekkii tollaselle pukille. Tyttö parka ei tiiä miten kiimanen aikuinen mies uittaa kyrpäänsä tiukassa pillus. T. Savon miäs 73

        Poika kaveri ihmeissään pillun turvotuksesta kun ukkomies käy höynäämäs kunnolla nuorta pillua. Imis kunnon lemmarit jalko väliin kiimassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eii..olet aivan mahdoton😀
        Osaat todella pitää naista hyvin. Nukun ilman vaatteita kylläkin lusikassa. Ihana kun kangistuu myös täällä kihelmöi..pitäis lähtee mut jatka..🤗

        laitoin jatkoa jo ajat sitten, katos johonkin!! ...nukut tuhisten selällään haarat avoinna, palaan polvitaipeeseen ja kuskaan hellästi kieltä ylöspäin kohti jo kostunutta ja paisunutta kumpuas, hieraisen nenääni hellästi häpyhuuliisi ja nuolaisen pakaran sivua pitkin häppärien sivua pitkin piiiitkän lipaisun päätyen klitorikselle. alan kiusaamaan klittaa ja silloin heräät päästäen pitkän nautinnollisen huokauksen kun lirputtelen klittaa samalla hellästi sormea pilluusi upottaen. valut mettä, hieron etusormella liukastetta peppuusi, sormetan ja nuolen...samalla upotan toisen etusormen peppuusi ja laukeat rytmikkäästi vavahdellen ..aamupala ei vois parempi olla!! ja hetken huokaamisen jälkeen jatkan sun hyvänäpitoa, imeskelen nännejä, livon vatsaa samalla sormilla pillua härnäten, haluan sut istumaan kasvoille, kuusysiin!!!!!👏😍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        laitoin jatkoa jo ajat sitten, katos johonkin!! ...nukut tuhisten selällään haarat avoinna, palaan polvitaipeeseen ja kuskaan hellästi kieltä ylöspäin kohti jo kostunutta ja paisunutta kumpuas, hieraisen nenääni hellästi häpyhuuliisi ja nuolaisen pakaran sivua pitkin häppärien sivua pitkin piiiitkän lipaisun päätyen klitorikselle. alan kiusaamaan klittaa ja silloin heräät päästäen pitkän nautinnollisen huokauksen kun lirputtelen klittaa samalla hellästi sormea pilluusi upottaen. valut mettä, hieron etusormella liukastetta peppuusi, sormetan ja nuolen...samalla upotan toisen etusormen peppuusi ja laukeat rytmikkäästi vavahdellen ..aamupala ei vois parempi olla!! ja hetken huokaamisen jälkeen jatkan sun hyvänäpitoa, imeskelen nännejä, livon vatsaa samalla sormilla pillua härnäten, haluan sut istumaan kasvoille, kuusysiin!!!!!👏😍

        Miten tässä töitä teet!! Tykkään kuusysistä molemmat voimme nauttia, hellästi imen sun kalua otan huulteni väliin yhden pallon, tykkään pyöritellä suussani ai..missä olet juuri? Jos olisin kotona pyytäisin tule ja ota mut kunnolla.. 💋💕


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tässä töitä teet!! Tykkään kuusysistä molemmat voimme nauttia, hellästi imen sun kalua otan huulteni väliin yhden pallon, tykkään pyöritellä suussani ai..missä olet juuri? Jos olisin kotona pyytäisin tule ja ota mut kunnolla.. 💋💕

        mökillä käymässä, vapaata töistä. upeeta ois kun sun peppu laskeutuis mun kasvoille jja saisin kiusotella sun litimärkää pillua samalla kun ujuttaisin käden niin että saisin sormella härnätä sun peppua, nuoleskelisin sitäkin tousen käden peukalo klitalla, luulisin että tykkäisit.😛samalla imisit mun kullia hellästi, nuolisit terskaa ja välillä palleja..taas kangistelee, alkaa tekemään nieli ihan livenä!! tule ja auta!!🙏


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mökillä käymässä, vapaata töistä. upeeta ois kun sun peppu laskeutuis mun kasvoille jja saisin kiusotella sun litimärkää pillua samalla kun ujuttaisin käden niin että saisin sormella härnätä sun peppua, nuoleskelisin sitäkin tousen käden peukalo klitalla, luulisin että tykkäisit.😛samalla imisit mun kullia hellästi, nuolisit terskaa ja välillä palleja..taas kangistelee, alkaa tekemään nieli ihan livenä!! tule ja auta!!🙏

        Kirjootat tosi hyvin neiti valuu lukiessa. Onko isokin kyrpä?


    • Onhan tää vanha aloitusketju,mutta vanhempana miehenä tiedän kokemuksesta et noi nuoret naiset haluu vanhempaa miestä väliin,ja kyllähän se varmaan meille vanhemmille miehille käy😎

      • Anonyymi

        Vanhemmat niin söpöjä, kavereiden kans puhuttu kunpa uskaltais kokea. N 19


      • Anonyymi

        Kaverini ollut vanhemman kaa, tykkäsi juuri miten mies piti hellästi pitkään aluksi. Kertoi kiihottui kunnolla jonka jälkeen mies tuli kuulema rajusti. Parasta hän sai yhtä aikaa miehen kaa. N 19


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaverini ollut vanhemman kaa, tykkäsi juuri miten mies piti hellästi pitkään aluksi. Kertoi kiihottui kunnolla jonka jälkeen mies tuli kuulema rajusti. Parasta hän sai yhtä aikaa miehen kaa. N 19

        Sit vaan rohkeesti yhteyttä niin pääset sinäkin nauttiin ja kokeen vanhemman miehen


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vanhemmat niin söpöjä, kavereiden kans puhuttu kunpa uskaltais kokea. N 19

        Kuopion seudulla olisi naista kunnioittava vanhempi mies vailla hellittävää nuorta neitoa.


      • Anonyymi
        mie kirjoitti:

        Kuopion seudulla olisi naista kunnioittava vanhempi mies vailla hellittävää nuorta neitoa.

        Kiinnostusta olis kokeilla n 18v


    • Anonyymi

      Itsekkin haaveilen useimmiten vanhemmista miehistä, en ihan mistään papoista, mutta sellainen 30-40 olis mukava :) En ole kuitenkaan löytänyt, kun ulkonäköni ei ole mikään kummoinen ja näytän aasialaiselta, nii tämmöiset ei oikein kelpaa kellekkään :/ Kaikenlisäksi setä-miehiä miellyttää hieman vanhemmat naiset, itse kun olen vasta 19

      • Anonyymi

        Olen 55 raamikas ukko, oletko mistäpäin itse jkl


      • Anonyymi

        Mä olen aina haaveillut aasiattaresta jota vois panna ja muutenkin hyväillä. Olen 50v mies Siilinjärvellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä olen aina haaveillut aasiattaresta jota vois panna ja muutenkin hyväillä. Olen 50v mies Siilinjärvellä.

        Kukapa vanhempi ei panis jos tollasta tarjolla. M 67v


      • Anonyymi

        Aasialaiset naiset ovat kauniita


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä olen aina haaveillut aasiattaresta jota vois panna ja muutenkin hyväillä. Olen 50v mies Siilinjärvellä.

        Kyllä olis kiva vaikka opettaa nuorta neitoa hellästi edeten


    • Anonyymi

      Löytyykö rollosta nuorta naista hoidettavaksi? M51

    • Anonyymi

      Olisin halunnut kokemattoman naisen joka haluu hellyyttä.

    • 70 v riihimäki

      • Anonyymi

        Mis päin Riihimäkee


    • Anonyymi

      Moni haaveilee ,mut ei sitten uskalla edetä.
      Täällä olis 60v mies joka voisi opettaa ja neuvoa nuoren neidin seksuaalusia viettejä ihan rauhassa luotettavasti.
      Suukkoja, hyväilyjä ja loppu on sinusta kiinni mihin asti haluut mennä.

      Nautintoa!

      P-savo

      • Anonyymi

        Moni nuori varmaankin haluis vanhemman kanssa opetella. Vanhempi antais hellyyttä hyväilyy ja suuteluu ennen yhdyntää. Yhtyis eri asennoista rauhassa myös tarkkailis tytön kiimaa kun tarpeeks kiimassa panis rajusti et tyttö sais kunnon orgasmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moni nuori varmaankin haluis vanhemman kanssa opetella. Vanhempi antais hellyyttä hyväilyy ja suuteluu ennen yhdyntää. Yhtyis eri asennoista rauhassa myös tarkkailis tytön kiimaa kun tarpeeks kiimassa panis rajusti et tyttö sais kunnon orgasmin.

        Kyl nuori nainen tarvii alkuun hellän lähestymisen ja panonkin . Ei pikku pillu ole vielä tottunut rajuun. Vasta sitten kun on saanut muutaman kerran kunnolla rentoutuen munaa


    Ketjusta on poistettu 169 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe