Mitä islam on?

Islamia tutkiva

Islamin kannatuksen kasvaessa nopeasti Euroopassa, ja kaikkialla maailmassa, monet kysyvät, että mitä islam oikeasti on? Onko se rauhan uskonto, kuten muslimit ja jotkut ei-muslimitkin väittävät, vai vihan ja väkivallan uskonto, kuten ex-muslimit ja muut islamkriitikit sanovat?

Netti on täynnä islam-aiheisia sivustoja sekä puolesta että vastaan. Kuitenkin hyvin harvoin näillä sivustoilla annetaan puolueetonta ja oikeaa tietoa.

Tässä poikkeus, kenties paras islamsivusto: http://wikiislam.net/wiki/Main_Page

Sen artikkelit käsittelevät islamia sen omien luotettavina pidettyjen lähteiden ja muslimioppineiden fatwojen pohjalta.

Tässä esimerkiksi artikkeli siitä, millainen profeetta Muhammad oli islamilaisten lähteiden ja uskonoppineiden mukaan: http://wikiislam.net/wiki/Qur'an,_Hadith_and_Scholars:Muhammad

4 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Poliittinen ja väkivaltaan yllyttävä VALLANVÄLINE

  • Islam ja islamilaiset näkevät muut kaikista jyrkimmällä tavalla vääräuskoisiksi !

    Miettikää tuon lauseen sisältöä, pinnistäkää ja tutkikaa.

  • Koraanissa sanotaan selvästi, että kristityille ja jutalaisille saa valehdella. Eikä ne muuta teekkään kuin valehtelvat meidänkin tiedotuskanavien kautta......ja kansa uskoo.....eikä tiedä! Selttäkööt mitä selittävät, mutta hedelmistään puu tunnetaan! Ja islamistit tappavat, tuhovat ja valehtelevat. Raamattumme sanoo, että perkele on tullut tappamaa, tuhomaa ja velehtelemaan...tässä on tiettyä yhtäläisyyttä! Älkää olko nenästävedettäviä hölmöjä niin että uskotte näitä todisteuita islamin ihanuudesta!

    • Johtuisko yhtäläisyys siitä että molemmat kirjat tulevat samalta aavikolta ja ovat molemmat seemiläisten tuotosta?


Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.