Olen ujo, arka, miten sellainen ihminen voi saada...

Stålberi

...Koskaan tyttöystävää???? Sanat mitä suusta tulee menee ihan sekasin jos joku vieraskin mies tulee mulle jotain puhumaan, se on niin "pelottava" tilanne. Ihan eri asia jos tehdessäni töitä joku sanoo jotain siihen liittyvää niin helppohan sillon on sanoa jotain ettei mene sanat sekasin.

En voi kuvitellakkaan että ite lähestyisin naisia ilman syytä. Tai no onhan kiinnostus syy kyseistä naista kohtaan syy mennä jotain puhumaan, mutta se on kertakaikkiaan mahdottomuus. Kun kyseessä on edes samanikäiseni nuori nainen tai ylipäätänsä nainen niin voi voi... Päässäni on kertakaikkiaan joku paha lukko päällä. Vaikka olisinkin juonut itseni humalaan, se esto on silti päässäni! Ja sehän tässä vituttaa! Luulisi alkoholin poistavan estoja mutta se taitaa minulla olla niin voimakas ettei sitä mikään poista?

Jos selvinpäinkään en uskalla katsoa ketään naista silmiin. Heti kun nainen kääntää katseensa muhun, käännän katseeni pois hänestä.

Tänäänkin näin kaupan ulkopuolella todella kauniin naisen, luultavasti minun ikäiseni, heti kun se katsoi minuun niin käänsin pääni pois ja katsoin maahan!!!

Sori nyt vaan jos kuulostan hyökkäävältä tai agressiiviselta mutta se teidän iänikuinen jankutus siitä että "mene vain rohkeasti puhumaan sille jotain, et siinä mitään menetä" ei vain auta. Itsetuntoni on kokenut elämäni aikana niin pahoja kolauksia että tästä suosta ei heti nousta.

Kerran menetin itsellenni erittäin rakkaan naisen, ensirakkauteni. Silloin uskalsin mennä käymään treffeillä parikin kertaa, kun itsetunto oli ihan ok. Kun tyttö sitten parin treffikerran jälkeen sanoi että ei voi ajatella mua vain kun kaverina, romahdin, vaikka esitin että se on ihan ok. Oli kuulemma kiinnostunut jostain toisesta.

Sillonkin kun kävin treffeillä tämän naisen kanssa, keräsin vain väkisinkin rohkeuteni koska olin sillon niin ihastunut, jonka jälkeen suorastaan rakastuin häneen.

Toisaalta tuntuu että tuo treffeillä käynnit olivat elämäni suurin virhe, koska sen jälkeen itsetuntoni on ollut niin maassa. Mutta taas toisaalta se oli elämäni parasta aikaan KOSKAAN! Se kutkuttava tunne mahanpohjassa, ai sitä tunnetta kun oli ihan rakastunut :) Yöt oli tuskallisia kun ei tullut uni, ajatukset olivat kokoajan hänessä.

Haluaisin edes vielä kerran kokea kyseisen tunteen ja löytää elämäni naisen jonka kanssa menisin sitten aikojen kuluessa naimisiin.

14

1003

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En epäile ettetkö löytäs itselles kivaa naista :) Ujous ei ole mikään este sille, mutta kaikki kuitenkin on sinusta itsestäsi kiinni, jos et saa sanoja suusta missään vaiheessa, kun tapaat mielenkiintoisen ihmisen, niin hankalahan siinä on toisen yrittää sinuun tutustua ja sitä myöten sen kiinnostuskin saattaa laskea :/ Alkujännityksestä kun pääsee yli, niin kaikki on sen jälkeen helpompaa. Olet sen varmaan huomannutkin.

      Älä annan yhden pieleen menneen treffikerran lannistaa itsetuntoasi. Se ei tarkoita sitä, etteikö kukaan voisi olla sinusta kiinnostunut, vaikka tämä kyseinen nainen antoikin pakit :) Tiedän itsekkin miten kamalalle se tuntuu, kun ei saa vastakaikua henkilöltä johon on ihastunut, mutta eteenpäin on silti menty.

      Nyt vaan yritä kerätä sitä rohkeutta ja mene juttusille kiinnostavien ihmisten kanssa, vaikka se tuntuisikin ylitsepääsemättömän vaikealle tilanteelle. Mitä enemmän juttelet, niin sitä paremmin huomaat, ettei ole mitään syytä miksi niitä tilanteita pitäisi pelätä ja itsetuntosikin varmasti kohoaa :) Tsemppiä!

    • lkjkftd

      ne on vain naisia ei niitä kannata ottaa kovin vakavasti.

    • vaatii rohkeuttakin

      "mene vain rohkeasti puhumaan sille jotain, et siinä mitään menetä"

      Tuo on keino jolla löydetään ystäviä. Pitää paikkansa ettei siinä voi menettää mitään (paitsi silloin harvoin jos "kohde" on ilkeä koulukiusaaja), mutta yleensä ihmiset vastaavat mieluusti kun jotakin kysytään.

      Ja miesten odotetaan tekevän aloitteita. Tärkeintä on kuitenkin että joku sanoo jotakin, sen jälkeen kun ensireaktion on huomannut on jatko helpompaa.

    • Pelkuri

      Sama ongelma että suorastaan kammoksun mennä juttelemaan naisille enkä saa tehtyä niin ollenkaan. Taidan jäädä täysin kokemattomaksi enkä tule koskaan seurustelemaan kenenkään kanssa. Masentavaa mutta totta. Jotenkin en enää jaksa uskoa että tässä mikään tsemppaaminen ja itsensä niskasta kiinni ottaminen auttaa jos ei nainen tule ja tee aloitetta enkä tiedä auttaako sittenkään. Tilanne menee kuitenkin siihen että jos saan jotain ylipäätään sanottua niin en sitten keksi enää mitään puhuttavavaa, tilanne muuttuu kiusalliseksi ja haluaisin vain paeta paikalta.

    • ugly mies36

      no mä olen vaan ruma etten sen takia saa koskaan naisia. Rumuus on pahempi kun ujous. ujoudesta pääsee eroon mut rumuus pysyy aina ja se näkyy. naiset ei katso päinkään. Teidän ongelmat on pieniä mun ongelmiin...

      • 12c2c

        molemmat löytyy joten pistin paremmaksi


    • Pelkuri

      Vakava sosiaalisten tilanteiden pelko on kuitenkin aivan eri mittaluokan ongelma kuin ujous. Sos-fobia on ainakin lähes yhtä paha ongelma kuin totaalinen rumuus.

    • Lallaaah

      Wau! Mä oon kauheen ihastunut 8rakastunut, yhteen mun ikäseen poikaan joka kans on siis anoin selittämättömän ujo.... xD Luulin ettei sellasta ihmistä varmaa toista maan päältä löytyiskään. Mutta tässä sitä nyt ollaan. Mä oon tyttö ja mä oon itse kans jonkin verran ujo. Se poika on mun rinnakkaisella luokalla. Se on niin ujo.... -.-''' Mua pänniikin vähän. Kaikki munkin kaverit valittaa "et mee ny puhuun sille, et menetä mitään" V*TT* Mulla on kans sellanen lukko tuol päässä ettei onnistu. Tsemppii joka tapauksessa sulle. Jos mä olisin se tyttö, ni en aattelis mitää taka ajatuksii jos joku UJO poika tulis mulle jutteleen. mun mielestä on vaan kiva jutella! ♥ Sitä paitsi mä oon sitä sorttii joka tulee erinomasen hyvin toimeen poikien kans varmaa? Ainakin mulla on paljon kavereina poikii, vaikkei ne ookkaan niiden parhaitten kamujen listalla.

    • siska

      Stålberille: Olen ihan samassa jamassa kuin sinä mutta naispuoleinen. Kaikki jotka yrittävät hyvää hyvyyttään sanoa että "mene vaan juttelemaan" eivät tosiaankaan ole itse ujoja. Mä voin jutella miehillekin jos on joku syy, kuten työt tms. mutta jos pitää yrittää vääntää jutun juurta jonkun kiinnostavan kanssa niin ei tule mitään..
      Mullakin on noi pään sisäiset itsepuolustusmekanismit niin vahvat että vaikka kuinka ajattelen kotona että tänään hymyilen ainakin yhdelle kiinnostavalle miehelle niin kun ovesta kävelen ulos, en osaa muuta kuin katsoa maahan. Eli se häpeän/torjunnan pelko on niin kova että sitä on vaikea ylittää..

      "It's better to have loved and lost than never to have loved at all" Eikös se sananlasku niin mene? Sulla on sentään toi kokemus ihastumisesta/rakastumisesta, vaikka onhan se tietysti niinkin että nyt tiedät mitä sulta puuttuu.. Enpä siis tiedä kumpi on parempi, mutta toivotaan että tänä kesänä joku kiinnostava tyttö hymyilee sulle ja homma lähtee käyntiin kuin huomaamatta. :)

      • Onko sama ongelma molemmin päin, eli jos kiinnostava mies aloittaa keskustelun?


    • Stålberi

      Siska: On sentään mukava kuulla että on muita samanlaisesta "sairaudesta" kärsiviä. Toivottavasti sulla ja mulla tämä "itsepuolustusmekanismi" lähtisi pois, koska olen sitä mieltä, jos se jää päälle, joutuu olemaan ikuisesti yksin. Haluan niin kovasti löytää elämäni rakkauden jonka kanssa sitten tehdä kaikkea kivaa mutta kun pääni on näin tyhmä niin ei sille mitään voi-.- Ennen asiat olivat toisin vaikka sillonkin olin ujo, mutten läheskään niin ujo kuin nyt. Kaipa vain se pettymys "ensirakkauden" takia oli liian suuri mun päälle, että sitten se päätti laittaa lukon päälle naisten suhteen!!!'


      wlfwd: Ei se ole läheskään sama ongelma. Toki on hieman "wtf" olo jos joku tuntematon ikäisenä mies tulee noin vain juttelemaan, mutten mene läheskään yhtä pahaan lukkoon kuin naisten kanssa.

    • siska

      Jos mulle tulee tuntematon mies juttelemaan niin kyllähän siinä menee pasmat ihan sekaisin. Kun on noissa flirttailujutuissa suht kokematon niin vihjeet menee ihan ohitse ja luultavasti olen muutaman tilanteen mokannut ihan tietämättäni. Kerran kysyi treffeille vieras mies yllättävässä tilanteessa, ja mähän siinä vaan sopertelin jotain tyhmää. Mies oli kyllä parikymmentä vuotta vanhempi ja jo aikamoisessa humalassa, mutta mietin jälkikäteen että vaikka se olis ollut joku kiva tapaus niin olisin varmaan shokissa silti kieltäytynyt.. Että silleen tämä homma menee..
      Vaikka kauheasti haluais elämänkummpanin rinnalleen, niin kaikki se tutustumisvaiheen häslinkin tuntuu kauhean pelottavalta. Kumpa vois hypätä kaiken sen ylitse ja yhtäkkiä vaan löytää itsensä tasapainoisesta ja onnellisesta parisuhteesta. Ikävä kyllä sen "oikean" löytäminen taitaa edellyttää useamman "väärän" kohtaamista. Mutta tulispa edes yksi väärä niin pääsis tää homma käyntiin... :S

    • Stålberi

      Siska: Mulla on ihan sama. Toi tutustumisvaihe on todella kamalaa. Siinä kuitenkin menee sitten aikaa jos ja kun se parisuhteeksi muuttuu...

    • siska

      Minkälainen olis sitten ihannetilanne tutustua? Eli minkälaisissa olosuhteissa suhde lähtis sun mielestä parhaiten käyntiin?
      Mä luulen että paras tilanne olis (ainakin mun kohdalla) sellainen, jossa alkututustuminen tapahtuisi jonkun muun syyn varjolla. Eli työtilanne tai muu tilanne jossa ei kukaan yrittäis "parittaa", eikä olis muita paineita tutustua. Ikävä kyllä näitä tilanteita tulee vastaan aika vähän.. Ja jos joku kysyis treffeille niin se olis jotain tekemistä (en kyllä osaa sanoa mikä olis sellaista mieluista tekemistä, mutta joku arkinenkin juttukin vois toimia. maalla kun asuu niin vaikka kalalle lähteminen :) Ei mitään kahvilassa toisen naamaa kiusaantuneena tuijottamista.

      Pelottavaahan on sitten myös se seuraava askel, eli mitä jos ei pidäkään siitä toisesta tai vielä pahempaa, PITÄÄKIN siitä..?! Sitten sitä vasta olis edessä täysin uusi maailma! Mutta eipä hypätä asioiden edelle..
      Eli jospa tänä kesänä rohkaistuis ja uskaltais palveluammatissa hymyillä toiselle ja jospa se toinen hymyilis takaisin :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      448
      4795
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1712
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1448
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1349
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1306
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1181
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      990
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      875
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe