Psykiatria on salaliitto

Skitsofreenikon näky

http://www.tiede.fi/keskustelut/psykologia-aivot-ja-aistit-f12/skitsofreenikon-paivakirja-ii-t52564-60.html

"Nykytieteen mukaanhan kaikki uskonnot ovat psyykkisesti sairaiden psykoosissa olevien skitsofreenikkojen luomia. Jeesus Nasaretilainen, Muhammad ym. suurten uskontojen ikonit ovat kaltaisiasi hallusinoijia.
Tai sitten psykiatria ja psyykenlääkkeet ovat vanhan vihtahousun paras keksintö sekularistisen tieteen rinnalla;) Uusia Messiaita ei enää tule, he hakeutuvat itse hoitoon tai heidät passitetaan hullujenhuoneille, koska korkeampilentoinen havainnointi on tieteellisesti todistettu psyykeen ongelmiksi ja kuvitteluksi.

Jokuhan kirjoitti toisaalla uskosta yliluonnolliseen: "Uskoisin vasta jos Jumala puhuisi minulle", veikkaan että siinä vaiheessa vasta epäilys heräisi, siis omasta mielenterveyden tilasta".

Yritetäänkö psykiatrilla tuhota uskonnollisuus, uskonnolliset kokemukset ja ihmeet sekä paranormaalit kokemukset? Yritetäänö ihmiset sekularisoida -maallistaa tieteellä, jotta he eivät uskaltaisi kokea?

6

335

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ei tai juu

   Siis ennen kuin suostut ottamaan ajatustasoasi laskevia neurolepteja, mieti olisiko Muhammad ottanut, tai mitä jos hän olisi ottanut.

   • ojfiojpwe

    Lääkkeet on pahasta! paitsi krapula päänsärkyyn joku 400mg burana :D lääkkeet tekee susta pelkästään zombin,siis kaikki mielenterveyteen vaikuttavat... mulla on mielenterveydellisiä ongelmia enkä ikinä oo ottanu lääkkeen lääkettä yhteenkään masennukseen tai ahdistukseen,ainut joka on auttanu on adhd ja sienet masennukseen.


   • Mahdih

    Nykyään hänet olisi huijattu ottamaan ja Jumalan sana olisi jäänyt kuulematta ja jakamatta.


  • Anonyymi

   Psyykkelääkkeet ovat erittäin hyödyllsiä, ne tappavat 20 vuotta ennen aikojaan
   -haima
   -maksa
   -munuistulehduksiin ja syöpiin, koska puolittavat valkosolutson AIDS potilaan tasolle.
   Ja niistä ei saa murha tuomiota kuten niiden edeltäjästä zyklon kaasusta.
   Niiden etu on nopea tapa eliminoida populaatiota ilmaston parantamiseksi, tosin pietarin tulisi vaatia suomelta korvausta suomen lahden myrkyttämisellä ihmiseritteillä jossa on zombi lääkettä, ettei pietarilaisetkaan pysty kantamaan sota reppua puhumattakaan finlanski en tilannetta, jotka ei pysty kriisin tullen edes nostamaan reppua maasta zombi lääkkeiden takia, joiden huojarit sanoo parantavan näkymätöntä sisintä, jotka kukaan koskaan ei ole nähnyt, mutta koululääketieteen huijareilla on aina absoluuttinen totuus olemassa näkymättömistä aisoista ainoana maailmassa ja ovat militantteja kuin kommunistit marxin teorioissa, eli todella vaarallisia ja vahnigoittavia ihmisen mielelle ja hyvin voinnille.

   Potilaan

  • Anonyymi

   "Yritetäänkö psykiatrilla tuhota uskonnollisuus, uskonnolliset kokemukset ja ihmeet sekä paranormaalit kokemukset? "

   Tietysti yritetään, sillä Freudin, Piaget:n, Steinerin ja Dunderfeltin teoriat perustuvat okkultismiin eli satanismiin. Kristinusko on kielletty psykiatriassa. Kuten Pietari toteaa (2 Piet. 2:1-3, 12-19): "Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.
   Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi;
   ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä, mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku.
   Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa, saaden vääryyden palkan, he pitävät nautintonaan elää päivänsä hekumassa, he ovat tahra- ja häpeäpilkkuja; he herkuttelevat petoksissaan, kemuillessaan teidän kanssanne, heidän silmänsä ovat täynnä haureutta eivätkä saa kylläänsä synnistä, he viekoittelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen harjaantunut sydän, he ovat kirouksen lapsia. He ovat hyljänneet suoran tien, ovat eksyneet ja seuranneet Bileamin, Beorin pojan. tietä, hänen, joka rakasti vääryyden palkkaa, mutta sai rikkomuksestaan ojennuksen, mykkä juhta puhui ihmisen äänellä ja esti profeetan mielettömyyden, Sellaiset ovat vedettömiä lähteitä ja myrskytuulen ajamia hattaroita, ja pimeyden synkeys on heille varattu. Sillä he puhuvat pöyhkeitä turhuuden sanoja ja viekoittelevat lihan himoissa irstauksilla niitä, jotka tuskin ovat päässeet eksyksissä vaeltavia pakoon, ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia, sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on."

   Mikä sopisi paremmin nykyajan psykiatreihin?

  • Anonyymi

   Psykiatria on massakusetus ja murha-ase kaikkia sekä tavan ihmisiä että havahtuneita varten. Psyykelääkkeet tuhoavat normaalin aistiskaalan ja aiheuttavat hävitystä kehon normaalille hyvinvoinnille. Jota ei välttämättä ikinä saa takaisin.

   Kukin voi tutustua erinäisiin "modernin psykiatrian isiin", vaikkapa Benjamin Rushiin ja Sigmund Freudiin. Freud oli täystärähtänyt narkkari ja Rush oli rappari(vaikka niin olivat suurin osa muistakinn usan perustajaisistä), joka kait oli jossain maininnut että psykiatria on ainoastaan rappariuden kriitikoiden vaientamista varten.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Töistä lomautettu Jasmiina äimän käkenä Big Brother -voitosta - 30 000 euroa rikkaampana kotiin!

   Hämmentynyt Jasmiina voitti kireässä kisassa Big Brother Suomi -realityn. Jasmiina sai äänistä 50,1% ja Aki 49,9%. Voittiko mielestäsi oikea kisaaja?
   Big Brother
   189
   7990
  2. Esko Eerikäinen tuo kolumbialaisen äitinsä tv:seen: Pieni Esko tuli vain 10-vuotiaana yksin Suomeen

   Tiesitkö, että pieni Esko lähetettiin Kolumbian vaaroista yksin vain 10-vuotiaana Suomeen? Lähtiessään Kolumbiasta Esko sai äidiltään muistoksi yhden
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   6006
  3. Some liekeissä! Mikko Leppilampi jättää TTK:n - Kollegat ylistävät: "Huikea ja uniikki", "The best"

   Mikko Leppilampi teki kyllä huikean uran Tanssii Tähtien Kanssa -juontajana, yhteensä 10 kautta. Mitä luulet, kuka mahtaa astua Leppilammen saappaisii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   3202
  4. Onnea Tanssii Tähtien Kanssa -kisan voitosta, Ernest Lawson!

   TTK:n voitti pystymetsästä tanssiparketille tullut Ernest Lawson ja Anniina-ope. Valitsiko kansa oikein ja voittiko oikea pari, mitä mieltä olet? ht
   Suomalaiset julkkikset
   68
   2130
  5. Onko Saramon Pekka Kiira Korven nyksä?

   Eikös Saramo lopettanut, Kiirahan sanoi, että ei ole urheilija ENÄÄ, voi olla entinen!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   2031
  6. Pikkaraisen ulosanti instassa

   Onko sillä kaikki kotona yläkerrassa... Miten lapsellisia kommentteja sillä on insta kuvissa. Laitan auringon nukkumaan. Mennään ostamaan kaunoluisti
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   1433
  7. Tässä täytyy olla jotakin erikoista

   En voi ymmärtää muuten, miksi niin koukutat minua, ja minun kokemukseni on, että me kohtaamme jollakin syvällisemmällä tasolla. Eikä tunne muutu eikä
   Ikävä
   72
   1189
  8. Olen rakastunut suhun

   Joten kerro miten mun pitää toimia, että saan sun tunteet selville ilman kiusaantunutta ilmapiiriä? 💘
   Ikävä
   63
   1169
  9. Kyllä noita sun silmiä

   kattelis mielellään.
   Ikävä
   53
   1165
  10. En vain pääse sinusta irti

   Alussa yritin, yritin tosissani, mutta se kesti vain n. kuukauden, ja palasi vanhoille uomilleen. Olen pahoillani nainen. Olet linnoittautunut sydämee
   Ikävä
   68
   1082
  Aihe