Kertokaa vastaus ja auttakaa ! !!

ApuaApua.

Olen miettinyt jo jonkin aikaa tätä :

Kun...
Neitsyt Maria tuli raskaaksi yhtäkkiä, mikä raskauden aiheutti?
..Neitsyt Mariasta puhutaan että hän on Jeesuksen äiti, mutta ..
.. mitä kun, Jumalan sanotaan olevan Jeesuksen isä, mutta miten jos Neitsyt Maria ei ollut harrastanut yhdyntää tämän kanssa?

Kertokaa kiitos :o Tiedän, en ole uskovainen ihminen, mutta haluaisin uskoa vahvasti Jumalaan.

10

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 39

      Jumalan pyhä henki kävi vähän pukilla.

    • 20 + 9

      Hei :)

      Kristin uskon mukaan jumala on ikään kuin jeesus. Jumala, jeesus ja pyhä henki ovat kolminainen pala, joita ei saa irti toisistaan. Minä en tiedä tarkoin mitä kristin usko koko Neitsyt Mariaan sanoo, mutta voisin kirjoittaa mitä uskontoni sanoo hänestä:)

      Uskoni mukaan Jumala on vain yksi, eikä hän ole siitänyt tai synnyttänyt. Uskonnossani ei ole kolminaista oppia kuten kristin uskossa, on vain yksi Luoja joka on luonut maailman ja maailman kuuluvat asiat.

      (Lainaus omasta viestistäni:)
      Hän, Jumala on luonut maailmankaikkeuden, pitää sitä yllä ja huolehtii siitä. Ihmisen on mahdollista ymmärtää Jumalan olemus ainoastaan Häntä luonnehtivien määreiden kautta. Jumalaa kuvataan nimillä Rakastava, Armahtava, Kaikkein Tietävä. Hän on Ensimmäinen ja Viimeinen (Hän ei lakkaa olemasta, vaikka maailmankaikkeus lakkaisi)

      Edustamani uskonto nojaa siihen, ettei Jumalaa voi käsittää inhimillisillä mittapuilla. Me uskomme, että ihmismielen on mahdotonta ymmärtää ääretöntä Jumalaa, jonka aikaan saannosta ovat mustat aukot, lumihiutaleet, jatkuva äidin rakkaus ja hirmuiset luonnonkatastrofit.

      Me uskomme, että Jeesus oli Jumalan valitsema sanan saattaja...
      Kautta historian Jumala on opastanut ihmiskuntaa lähettiläikseen valitsemien ihmisten kautta. Sanansaattajia on lähetetty kaikkien kansojen ja yhteisöjen keskuuteen aina Aatamista alkaen.

      Uskontomme mukaan jokaiselle Jumalan valitsemalle lähettiläälle on annettu erikoinen ominaisuus... Neitsyt Marian ollessa raskaana, Jumala lähetti enkelin kertomaan Marialle tulevasta lähettiläästä, joka tulisi olemaan hänen lapsensa. Enkeli jatkoi kertomalla, että Maria joutuisi jättämään paikka kuntansa lapsen synnytyksen lähestyessä ja palata vasta vauvan syntymän jälkeen. Neitsyt Maria teki näin ja lähti pois tuntiessaan syntymän olevan lähellä.

      Hän yöpyi paljaan tähti taivaan alla pari päivää. Ja koska hänellä ei olut ruokaa, Jumala sanoi heilauta takanasi olevaa palmupuuta ja saat taateleita. Maria heilautti ja sai taateleita. Marian tullessa janoiseksi, Jumala sanoi tömistä jalkasi maahan ja saat vettä. Näin tehtyään hän saikin vettä ja hyvin terveellistä, joka pulppuaa tähänkin päivään saakka. (Tämä vesi, on lääke sairaille; etenkin ihmisille jotka kärsivät mikreenistä.)

      Jeesuksen synnyttyä aavikolla, Maria kysyi mitä hänen tulisi sanoa ihmisille heidän nähdessään lapsen? Jumala sanoi luota minuun, äläkä vastaa heille jos he kysyvät jotain, katso vain lasta ja ole paastossa. Maria epäili aluksi, mutta hän silti luotti Jumalaan.

      Marian ja Jeesuksen saavuttua takaisin kylään, ihmiset ihmettelivät. He syyttivät Mariaa synnin teosta ja kerääntyivät Marian ympärille. Täytyyhän ymmärtää miten vaikeaa ihmisten oli nähdä koko tilanne, koska Neitsyt Maria oli lapsesta lähtien asunut pyhässä temppelissä ja oli omistautunut Jumalan palvelukseen. Kukaan mies puolinen henkilö ei ollut koskenut häneen ja hän oli aina pukeutunut peittävästi. Näin ihmisten oli vaikea uskoa miten Marialla oli lapsi.

      ...Ihmisten huutaessa Marialle ja kysyessään Marialta, Maria vain katsoi lasta. Ihmiset sanoivat Marialle, että luuletko lapsen muka vastaavan meille? Siinä hetkenä Jeesus, Jumalan valitsema lähettiläs puhui ja sanoi olevansa valittu Jumalan lähettilääksi. Uskottomat tulivat hulluiksi ja uskovaiset olivat onnellisia. Olihan se Jumalalta merkki, että parin päivän ikäinen lapsi osasi puhua.

      Jeesuksen kasvaessa ihmiset tahtoivat tappaa häntä, koska hänellä oli paljon seuraajia. Oli erityinen mies, joka tahtoi tappaa jeesusta... Ja koska Jeesus oli näyrä Jumalan palvelija, Jumala suojeli häntä. Mies joka häntä tahtoi tappaa erityisesti, Jumala sokaisi ihmisiä niin, että he näkivät tuon miehen Jeesuksena ja tappoivat hänet ristiin naulamalla. Jumala sokaistaessa uskottomat ihmiset, hän otti Jeesuksen pois maan päältä...

      Jeesus on nyt taivaassa ja tulee Jumalan luvalla maan päälle Anti-Kristuksen aikana. Pyhässä uskon kirjassamme Jeesuksen nimeä mainitaan 25 kertaa ja oman kansamme profeetan nimeä vain viisi kertaa. Lisäksi Näitsyt Mariasta puhutaan useampaankin otteesseen.

      Tunnistiko kukaan mikä uskonto on kyseessä? :)

    • taivaantalikynttilät

      Varmaan olet kuullut, että enkeli ilmestyi Neitsyt Marialle ja ilmoitti Marialle seuraavaa:"Terve, armoitettu! Herra olkoon sinun kanssasi." Mutta Maria hämmästyi suuresti tästä puheesta ja mietti,mitä tämä tervehdys mahtoi tarkoittaa, Niin enkeli sanoi hänelle:"Älä pelkää, Maria; sillä sinä olet saanut armon Jumalan edessä. Ja katso sinä tulet raskaaksi ja synnytätä pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus.

      Maria sanoi hänelel:"Kuinka tämä voi tapahtua, kun en minä mitään miehestä tiedä?"
      Enkeli vastasi hänelle:"Pyhä Henki tulee sinun päällesi, ja Korkeimman voima varjoaa sinut; sentähden myös se pyhä, mikä syntyy,pitää kutsuttaman Jumalan Pajaksi."
      Luukkaan evankeliumi 1:28-35

      Hyviä lukuhetkiä sinne!

    • kromoo

      Naisen sukupuolikromosomit ovat XX ja miehen XY. Mikäli Jeesus on neitseestä syntynyt mies, niin miten hänellä voi olla Y-kromosomi? Vai oliko Jeesus intersukupuolinen?

    • lue Raamattua

      Jeesus sikisi Pyhästä Hengestä. Jeesus on paljon Jumala ja ihminen. Tapahtuma on täsyin yliluonnollinen.

    • Interakt. Fellaatio

      Hyvä oli jeesuksen isä puhumaan, kun pääsi puhumalla "pukille". Minäkin yritin samaa, kun kävin oulussa armeijan. Istuttiin tytön kanssa vesitorninmäellä kauniina heinäkuisena lauantai-iltana. Sanoin tytölle, että sinä riskeeraat jeesuksen toisen tulemisen, jos tämä homma ei etene pussailua pidemmälle. Olen nimittäin pyhä henki ja sinut on valittu kakkosjeesuksen äidiksi. Tyttö nauroi ja sanoi, ettei hän usko siihen ensimmäiseenkään. Hän kuitenkin sanoi, ettei hän voi, kun on nämä menkat. Hän kuitenkin johdatti minut fellaation ihanaan maailmaan, mutta vasta hänen opiskelija boksissaan. Tein hänelle saman, vaikka hän ihmetteli, että mitenkä minä voin... kuukautisten aikana? Sanoin, ettei se ole este, eikä edes hidaste, jos vain käyt ensin alapesulla ja tampponi sisään ja sitten menoksi. Sitä kesää en unohda koskaan.

    • Hmmm?

      Täällä kotosuomessahan Marjatta tuli raskaaksi puolukasta. Liekö Maria myös popsinut jotain paikallisia kasviksia?

    • eroa valtiokirkosta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2936
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2500
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      92
      2256
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1896
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      46
      1825
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1323
    Aihe