Loutti

minä vaan

Olen katsellut asuntoja alueelta nimeltä Loutti, olen ymmärtänyt, että olisi melko rauhallista aluetta, onko näin?..olen kiinnostunut kuulemaan kommentteja alueesta näin muualla asuvana..julkiset kulkuyhteydet, kaupat, koulut, päiväkodit, ulkoilumaastot koirien kanssa lenkkeilyyn jne..

47

7760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex-louttilainen

      Loutti on kivaa aluetta. Loutti rajoittuu keskustaan, joten kaupat esim. Prisma on kävelymatkan päässä. Alueella on kaksi päiväkotia (Satusauna ja Loutin pk) ja kaksi ala-astetta(Harjulan koulu ja Vihtakadun koulu). Yläasteille on jonkin verran matkaa. Lukio ja ammattkoulu ovat melko lähellä, junaradan toisella puolella. Saunakallion seisake on lähellä Loutin Saunakallion puoleisessa päädyssä, mutta eipä tuo juna-asema ja bussiasema ole kaukana tuota keskustan puoleista Louttia. Keskellä Loutin aluetta on myös Pieni Siwa. Koirapuisto on Loutissa Vanhankylänniemeen menevän tien varrella ja muutenkin tykkäsin siellä alueella koirien kanssa ulkoilla, kun siellä asuimme. Vihtakadun koulun lähellä on kiva metsä esim. koirien kanssa ulkoiluun. Paljon siellä on omakotitaloja isoine pihoineenm, mutta myös paljon rivareita ja muutamia kerrostaloja. Paljon lapsiperheitä. Mukavaa ja melko rauhallista aluetta.

    • tyytyväinen

      Tervetuloa Louttiin, asuin alue on rauhallinen. Palvelut lähellä. Mukavat välimatkat Espooseen, Helsinkiin jne. Junia menee usein Hesaan. Itse olen asunut Loutissa 8 vuotta ja aion asua vielä pitkään ellei sitten elämä yllätä ja joudumme lähtemään. Suosittelen lämpimästi.

    • ei köyhille

      Loutti on Järvenpään parhaita alueita,joten sinne vaan ja pätäkkää piisaa,sillä Järvenpää on aivan hel-e-vetin kallis paikka asua.
      Kämppien hinnat on taivaissa ja ylläpito maksaa maltaita.

      • KERAVALTAMUUTTANUT

        Ja milläs perusteella näin on? Puhuppas nyt totta Loutissa 7 ja 8 kerroksiset talot joita on useita on rakennettu 60 luvun lopulla ja 70 luvulla ja näissä betonikolosseissa ei kyllä hinnat päätä huimaa..


    • tutkinnat käynnissä

      lueppa ensin vaikka viime parin vuoden aikaisia tapahtumia: järvenpään johdon tekosista ja mieti sitten tarkkaaan haluatko todella asua rikollis.. johtamassa kaupungissa.

      • kerro

        Kerro samalla vaivalla mitä ovat tehneet.


      • Anonyymi

        Meillä on uusi kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen. Sama rikollinen hallintotapa jatkuu, mikään ei muutu. Naukkarinen mustamaalaa rehellisiä ihmisiä ja julkaisuttaa laittomia kunnianloukkaus- ja panettelujuttuja Keski-Uusimaa lehdessä siksi, että rehelliset järvenpääläiset vaiennetaan. — Korruptio ja rikollisuus kukoistavat, mikään muu ei.

        Olisi hyvä jos voisi kartaa Järvenpäätä. Täällä on kaikki pelkkää kulissia. Ihmiset muuttavat innoissaan kaupungin brändin kehuskelujen takia ja vuoden kuluttua lähtevät raivoissaan pois.

        Asun nykyisin Lepolan alueella, uudessa kerrostalossa. Lemminkäisen ja YITn, Newsecin idea on rakentaa halvalla ja vuokrata ryöstöhinnalla. Asunto on ollut niin huono, että koko elämä menee pilalle. Nukun talvet toppatakki päällä.

        Kiinteistössä narkomaanit ovat kunniakansalaisia, sillä Newsec, Rosa Housing tekee miljoonia Järvenpään sosiaalitoimen kanssa. Kommunistit saivat narkomaaneille loistavat hotelliolot muuallekin, sillä rahaa upotetaan rikollisiin vaan ei oikeisiin ihmisiin. Heillä on upiuusi lepokoti Järvenpään Lukion vieressä. Jos Alankotie 24 on tyhjennetty narkeista ovat he siirtyneet Järvenpään Ainolaan Lepolaan.

        Kaupunginhallituksen ja Naukkarisen, Helinä Pertun ideana on asuttaa rikolliset vaivihkaa oikeiden ihmisten joukkoon ja kunniallisten lapisperherden joukkoon!


    • wertyui

      EN SUOSITTELE! RAUHATONTA VARSINKIN ALANKOTIE 24 KERROSTALO, JOSSA ASUU JUOPPOJA, SYRJÄYTYNEITÄ, MANNEJA, ULKOMAAN ELÄVIÄ, NUORISOA. TALON OMISTAVA TAHO OTTAA ILMEISESTI AHNEUKSISSAAN KAIKENLAISTA HUUHAA-VÄKEÄ ASUMAAN TALOON JA KOKO LÄHISEUTU SAA TUNTEA SEN NAHOISSAAN. MUSIIKKI PAUHAA, AUTOT PIHASSA TYHJÄKÄYNNILLÄ, HUUMEIDEN MYYNTIÄ KESKELLÄ ALANKOTIETÄ, MÖLINÄÄ, RIKOTTU IKKUNOITA, TAPPELUN ÄÄNIÄ JNE. POLIISIT KÄYNEET VÄHÄN VÄLIÄ. HÄPEÄPILKKU SAMOIN KUIN KIILAPUISTO JA KOKO LOUTINMÄKI. KINNARI ON KALLEIN JA RAUHALLISIN ALUE.

      • Anonyymi

        Ei Alankotie 24b oo mikään normi kerrostalo. Asuntola/motelli nk. "Camp of Crime" se on. Kas kun on hellinnyt rakennuslupa asuntolalle keskelle pientaloaluetta. Rakennuttajan täytynyt tuntea oikeita tyyppejä...


      • Anonyymi

        business is booming ts. "tavara" käy kaupaksi. kelaraha sossuraha huumekauppa = ei tarvii aamulla nousta sängystä. tyhmäthän ne nitkuttelee töissä ja venyttävät penniä. hei, let's all sell drugs!


      • Anonyymi

        Jäken loutti muuttunu favelaksi. ghetoksi. Ksikki vanha idylli puretaan ja tontit täyteen heikkolaatuista rivaria joihin muuttaa köyhälistöä. Sitte on tää surullisen kuuluisa alankotie 24 . Taitas olla kyttien suojeluksessa tämä tyyppi. Yhes vaihees kiers huhu et pari kyttäät myy pillereitä harjulan koulun kuntosalilla. Ilmotukset menee ömappiin jos haittaa omat bisnekset ...ja kai se yrittäjä toista ymmärtää. hekoheko!
        Kaikki normal väki muuttaa tuolta helvettiin jos pydtyy. Pihoilta varastetaan tavaraa. Ei edes istutukset saa olla rauhassa. jos vaan mahdollista
        fillarit autot kaikkk varastetaan . roskaväen asuinalue muttei vielä jampan veroinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Alankotie 24b oo mikään normi kerrostalo. Asuntola/motelli nk. "Camp of Crime" se on. Kas kun on hellinnyt rakennuslupa asuntolalle keskelle pientaloaluetta. Rakennuttajan täytynyt tuntea oikeita tyyppejä...

        Varokaa ammattivuokraaja Martti Holopaisen bisneksiä! Alankotie 24 b on ollut maanpäällinen helvetti, narkomaanien entinen tai nykyinen turvatalo, vuokratalo. Järvenpään rikolliset viranomaiset ohjaavat sinne myös viattomia asukkaita, Holopainen tekee rikoksia, poliisi vain varoittelee että ei kannata muuttaa sinne. Holopainen itse lienee jo lopettanut liiketoimiaan mutta kertoo tienanneensa Järvenpään sosiaalitoimen avulla miljoonia. Huumekaupoa on ollut täysin avointa mutta koska rikollinen kaupunginhallitus ja jo eläkkeelle jääneet rikolliset poliisit eivät piittaa muusta kuin rahasta, houkutellaan paikkakunnalle mitä tahansa väkeä.

        Järvenpään kaupunginhallitus suunnitteli paikkakunnasta huumecityn, jossa olisi bordelli ja vain rikollisille sosialisteille hyvät oltavat. Ryhmä 2000 ja muut vasemmistolaiset suojaavat rikollisia. Karmea kaupunki muutenkin, epäystävällisiä ja epärehellisiä ihmisiä. Hintataso on sairaan kova. Kaikki asiat hoitamatta. Pelottaa päivälläkin liikkua kaduilla, sillä rappionarkomaaneilla on lupa tehdä mitä tahansa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Alankotie 24b oo mikään normi kerrostalo. Asuntola/motelli nk. "Camp of Crime" se on. Kas kun on hellinnyt rakennuslupa asuntolalle keskelle pientaloaluetta. Rakennuttajan täytynyt tuntea oikeita tyyppejä...

        Alankotien narkkien turvatalo oli Järvenpåän rikollisten huumepoliisien ja ammattivuokraaja Martti Holopaisen yhteinen hyvä bisnes. Se oli aikoinaan asuntohotelli mm. ihmisille, joiden tulipalon tai vesivahingot vakuutusyhtiö maksoi. Holopainen rikastui ja meni rappiolle, muuttui aina vain ahneemmaksi. Asuin talossa n. vuonna 2006, melkein yksin. Jossain pikkumurjussa majaili puolikuollut käppänä, vanha rappionarkomaani. Oma vuokraamani asunto oli melko siisti ja tilava. Rupu pelkäsi minua. Olen akateeminen rakennusalan koulutuksen saanut ihminen. Tarvitsin työrauhaa.

        Holopainen alkoi haalia huoneistoihin rappionarkomaaneja ja olot muuttuivat karmeiksi. Hänet olisi pitänyt vangita. Järvenpään sosiaalihuolto on aina ollut osin rikollisten hallinnoima, sieltä tuli jatkuvasti sakkia joilla oli mitä tahansa rikosrekisteriä. Kansainvälisesti etsintäkuulutettuja, seinähulluja, rikollisia romaneja ja pedofiileja.

        Vakuutusyhtiö ei enää kelpuuttanut rappiotaloa omille asukkailleen. Meno oli täysin mielipuolista. Narkomaanit yrittivät tappaa toisiaan, karjuivat yötäpäivää käytävässä. Erås nuori nainen sai huumepsykoosin ja huusi yksiössään, että marsilaiset tulevat hakemaan hänet. Soitin hänelle ambulanssin, valkotakkiset hakivat.

        Olimme ko. kiinteistössö asumisen loppuajastani erään ns. vastuuhenkilön kanssa puhelinyhteydessä ja passissa pimeissä tiloissa. Huumepoliisien siviiliajoneuvoja ja poliiseja vilisi monta kertaa viikossa Alankotie 24 b osoitteen lähistöllä. Narkkeja vietiin käsiraudoissa pois ja talvipakkasella heitä seisotettiin puolialasti Alankotien 24 bn pihalla. Nauroin ikkunassa, kun vangit riehuivat poliisien kanssa.

        Poliisiupseerien tultua mukaan kuvioihin kävi ilmi, että asunnoissa oli vaarallisten keskushermostomyrkkyjen lisäksi varastettua tavaraa. Holopainen ylläpiti varastetun tavaran kätköjä. Somalijengi alkoi myydä huumeita talossa. Niitä kannettiin koppakaupalla rapuissa, Järvenpään poliisi ei tehnyt juuri muuta, kuin taputti Holopaista selkään. Hän vuokrasi asunnot häätöjen jälkeen taas seuraaville rikollisille.

        Martti siis vuokrasi asuntojaan aina uusille rikollisislle, entisten jouduttua vankilaan murroista jne. Katiska 1 ja 2, rikollinen huumepoliisin päällikkö Ari Arnio eivät olleet vielä tuomioissa. Järvenpään kaupunki tiesi Alankotien metsäkätköistä ja ympäristön tuhoamisesta mutta sosiaaliviraston rikolliset viranomaiset puolustelivat Holopaisen törkeää ja lainvastaista isännöntimenettelyä. Hän sanoi kontrolloivansa asioita lentelemällä helikopterillaan asuntoni yläpuolella.

        Aarnion saatua elinkautisen vankilatuomion mm. murhaan osallistumisesta lopetti Holopainenkin yllättäen vuokraustoimensa, ainakin sanoi minulle lopettaneensa. Sanoin hänelle, että inhoan hänen kaltaisiaan rikollisia ja rahanahneita kiskureita. Martti vain nauroi, hullun naurua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Alankotie 24b oo mikään normi kerrostalo. Asuntola/motelli nk. "Camp of Crime" se on. Kas kun on hellinnyt rakennuslupa asuntolalle keskelle pientaloaluetta. Rakennuttajan täytynyt tuntea oikeita tyyppejä...

        Kiinteistön omistaa alkuperäisen järvenpääläisen myllypomon poika. Se rakennettiin ajalla, jolloin kaupungissa vallitsi sama rikollinen systeemi kuin nykyisin. Miehellä oli paljon muutakin rikollisia suosivaa ala-arvoista roskabisnestä, kuten muistaakseni Järvenpään Casinon rakennuttajana sen omistus. Kyseinen räkäläravintola toimi viimeiset vuotensa bordellina, jota kaupunginjohtaja Kukkonen oli ideoimassa. Bordelli tuhopoltettiin ja venäläiset prostituoidut korvattiin skeittirampilla. Järvenpäähän lavastaa rikoksensa hyveellisyydeksi.

        Rikas roskaväki on aina ollut kaupungissa johtopalleilla. Yhteiskunnallinen viheliäisyys ei heitä haittaa, pitävät itseään hyväntekijöinä. Ulosottomiehet ja sosiaalitoimen rikoskaarti samassa organisaatiossa, tienaavina toimijoina!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäken loutti muuttunu favelaksi. ghetoksi. Ksikki vanha idylli puretaan ja tontit täyteen heikkolaatuista rivaria joihin muuttaa köyhälistöä. Sitte on tää surullisen kuuluisa alankotie 24 . Taitas olla kyttien suojeluksessa tämä tyyppi. Yhes vaihees kiers huhu et pari kyttäät myy pillereitä harjulan koulun kuntosalilla. Ilmotukset menee ömappiin jos haittaa omat bisnekset ...ja kai se yrittäjä toista ymmärtää. hekoheko!
        Kaikki normal väki muuttaa tuolta helvettiin jos pydtyy. Pihoilta varastetaan tavaraa. Ei edes istutukset saa olla rauhassa. jos vaan mahdollista
        fillarit autot kaikkk varastetaan . roskaväen asuinalue muttei vielä jampan veroinen.

        Martti Holopainen on syypää koko asuinalueen tuhoamiseen, omistaa huumetalon. Kehuu sitä rahamyllyksi, ansainnut paljon asuttamalla rikollisia.


    • wertyui

      Loutti on Järvenpään tiiviimmin kaavoitettu asuinalue. Alkaa muuttua keskiluokan slummiksi. Eli tyyliin sadan neliön tontille saa rakentaa 99 neliön talon.
      Lisäksi Jamppaan matkaavat eli Jampassa asuvat juopot laahustavat Loutin läpi omiin koloihinsa. Kinnarin kautta ei ole läpikulkua eli siellä saa asua rauhassa. Kinnari on kaukana keskustasta sekä juottoloista. Parempi väki asuu siellä.

    • LouTiNPeter

      Joo ja narsisti Pete asustelee alueella. Olkaa kiltisti tai vakuumi kutsuu!

    • LouttiBoy04400

      https://youtu.be/sjMvf6DyLUM
      Siinä on esimerkki millaista porukkaa Loutissa asuu. Loutin Siwa nykyisellä k-kaupalla ammuttiin toissa kesänä sarjatuliaseella. Huumeita kaupataan juurikin Kiilapuistossa eli Murtokadulla ja Loutin mäellä myös keskustaa lähellä olevilla kerrostaloilla. Riitelyä narkomaaneja yöpymässä kerrostalon kuivaushuoneesaa ja jättämässä piikkejä perään. Ovinaapuri hyppäsi parvekkeelta. Talon häädetty asukas pudotteli huumaavia lääkkeitä toisten postiluukuista.

      Tässä vain raapasu pinnan alle meininki on rauhoittunut ysäristä kyllä. Silloin oli ihan normaalia että spuget yöpyi rappukäytävissä ja sammuili ovien eteen ja kyllä spuge muna kädessä rapussakin kerran tavattiin kuselta.

      Omakoti asujat varmasti kokevat kohtuu rauhalliseksi paitsi fillarit ja irtaimisto lähtee kyllä pihoilta kävelemään.

      Tervetuloa toivoo 25 vuotta Loutissa

    • Totuus44

      Mielenkiintoisia kyllä edelliset kommentit vähän mustavalkoisen kuvan saa Loutista. Asuntokantahan on suurimmiten osin kerros- ja rivitaloja taitaa kirjoittajat asua niissä Loutinkadun isommissa omakotitaloissa joita kummallakin puolella rajaavat isot kerrostaloalueet mäkien päällä. Joku oma kupla tuossa on ja mainittu Vihtakatuhab ei ole edes Louttia enääm eikä Loutista ole ikinä sinne menty kouluun. Järvenpään facebook ryhmästä saa ihan oikeaa infoa asuinalueesta. Tai lehtiä lukemalla.

      • vihtakadunrehab

        Vihtakatuhab? Rehab? Niinkö paha on tilanne?


      • Wärttinä

        No siinä Wärtsilänkadulla radan toisen puolen ne on


      • Anonyymi

        Ei oo mitään mustavalkoist kuvaa. Paska paikka ja sillä siisti! Ongelmat just kasaantuu sinne mis on paljon nuorisoo ja asunnot alle 20neliön koppeja . Lössi on vaan käymäs ja elävät sen takii kuin siat. Vaikka todellisuudessa harva tuolta enää mihinkää ponnistaa. Kerran päädyt louttiin tai jamppaan niin se on sittem siinä. Alankotien kerrostaloissa majailee niitä jotka potkittu vex koulukodista matkalla sörkkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei oo mitään mustavalkoist kuvaa. Paska paikka ja sillä siisti! Ongelmat just kasaantuu sinne mis on paljon nuorisoo ja asunnot alle 20neliön koppeja . Lössi on vaan käymäs ja elävät sen takii kuin siat. Vaikka todellisuudessa harva tuolta enää mihinkää ponnistaa. Kerran päädyt louttiin tai jamppaan niin se on sittem siinä. Alankotien kerrostaloissa majailee niitä jotka potkittu vex koulukodista matkalla sörkkaan.

        Miksi luulette et alueen ainut kauppa lopetti eli loutinkadun siwa????? Ryöstettiin liian monta kertaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei oo mitään mustavalkoist kuvaa. Paska paikka ja sillä siisti! Ongelmat just kasaantuu sinne mis on paljon nuorisoo ja asunnot alle 20neliön koppeja . Lössi on vaan käymäs ja elävät sen takii kuin siat. Vaikka todellisuudessa harva tuolta enää mihinkää ponnistaa. Kerran päädyt louttiin tai jamppaan niin se on sittem siinä. Alankotien kerrostaloissa majailee niitä jotka potkittu vex koulukodista matkalla sörkkaan.

        mitä vitun järkeä näissä 20-25 neliön pikku koirankopeissa???? ei niissä kukaan viihdy kauaa,ahdistaa ajatuskin asua noin pienessä kämpässä


    • V12345

      Asuin Loutissa silloin kuin Porot kävi kusemassa rapun ulkopuolella, siinä mäen päällä jokus 1960 luvulla.
      Olisi varmaan kiva muuttaa takaisin jos kusen haju olisi hävinnyt.

    • Vakiokusi

      Kusen haju on Loutissa vakio.

    • Anonyymi

      Tule apuun Martti Holopainen!

      • Anonyymi

        Martti on jo legenda! Älkää kuitenkaan mainitko ääneen nimeä Martti Holopainen. — Hänen vuokralaisensa huutavat öisin psykoosissa. Talon ikkunat yritetään hajottaa, kirveet lentelevät. Ensihoito elvyttää rappionarkomaanit ja taas mennään.

        Alankotie 24 b on ollut vuosikymmenet saman yhtä sairaan ihmisen sairas rahamylly. Koko talo olisi pitänyt purkaa. Se meni vuonna 2011 niin homeeseen, että Tuusulan ympäristökeskuksen terveystarkastaja joutui pakkokunnostuttamaan sen.


        Olin itse Järvenpään käräjäoikeudessa Holopaisen yritettyä ensin tappaa minut teknisellä talon tuuletuksella, en saanut väistötilaa, sairastuin krooniseen mikrobisairauteen, lemmikkini kuoli. Hän yritti maksattaa minulla vuokraamansa asunnon mikrobikorjaukset. En saanut Järvenpään holtittomaan asianajotyyliin mitään korvauksia työkunnon ja terveyteni menetyksestä, vaikka lain mukaan olisi pitänyt.

        Asianajajansa oli saanut edellisenä yönä sydänkohtauksen. Voitin jutun mutta sama rikollinen ammattivuokraaja karhusi myöhemmin olemattomia vuokrarästejä rikollisen ulosottomiehen, Jaakko Löppösen kanssa. Anna Löppönen, Jaakon sisar on ammattirikollinen. Samoin kuin entinen ulosottoavustaja Osmo Vesa.

        Järvenpään prosessirikolliset viranomaiset ovat ansainneet laittomasti kymmeniä miljoonia mutta rikollinen poliisi kieltäytyy tekemästä esitutkintaa. Nyt lähtee poliisitalokin, kaupunki on veloissaan konkurssikypsänä.

        Tämä Holopainen tukki itse katon vesikourut, vesi tulvi narkkiasuntojen läheiseen sähkötauluun, siitä käytävälle. En tiedä yrittikö hän vakuutuspetosta, kehui kovin Tapiola vakuutusyhtiötä.

        Postiluukut hän ruuvasi kiinni. Sanoi minulle, että asennan hänen asuntoihinsa varashälyttimet, hän neuvoo Saksasta puhelimella.. messumatkalla kun oli. Minä ja poliisit kävimme ihmettelemässä samoja teippiviritelmiä. Narkit varastivat pesutilasta pyykinpesukoneet ja kaiken kaupaksi käyvän. Holopaisella oli muka kameravalvonta Sipoon maatilaltaan.

        Eräänä talviyönä hän soitti minulle, kännissä. Kuulema hevostallin välipohja oli alkanut roikkua, ei tiennyt kuinka rakenteet tutkitaan ja korjataan lain vaatimustason mukaan. Vuokralaisen olisi pitänyt keksiä konsti millä tukea romahtava katto vanhassa maatalousrakennuksessa. Että tällaista. Tytär kävi melkein kerjäämässä minulta rahaa ruokaan ja sanoi kuolevansa perheensä kanssa nälkään. Holopainen on hullu, kerää tyhjiä tölkkejä ja ostaa niillä leipää.

        Eräänä huippupakkastalvena narkit alkoivat paleltua ja talon patterit jäähtyä. Heroinistit tottuivat Holopaisen hyysäämiseen ja sossu maksoi rikollisten elämän Martille. Soitin Taiwaniin, Holopainen itki puhelimeen, että hänellä on ripuli. Ei kyennyt puhumaan, neuvomaan tai mihinkään normaaliin vastuun ottamiseen, ehkä narkki itsekin. Soitin huoltoon Järvenpäässä ja ukko toi tipan lämmitysöljyä, saatiin narkkien murjut lämpimiksi.


    • Anonyymi

      Oon monesti funtsinu et eix noita huumeita vois myydä yhtään isommis eris. Niinku perhepakkauksissa. Pieni minigrip-pussi, vittu, eihän se mihinkään riitä! Hei, käyttäjäystävällinen tuote, jos ei joka yö tarviis notkua Alankotiellä venttaamassa jokapäiväistä leipää. Vois vaan maata Jampassa kaltaistensa rottien kanssa ja nauttia rotan elämästä.

      • Anonyymi

        Noh, nyt selvis sekin mistä niitä pieniä minigripp-pusseja ilmestyy tien varteen ja pihoille.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Seaside rooms _yhtiön omistaa Martti Holopainen


    • Anonyymi

      Yhyy, kyllä se loutti on niin peloittava paikka, yhyy ihan jännittää kävellä siellä päivällä kun aurinko paistaa ja ihmisiä ei missään. Omakotitaloja, mummoja ja pikkulintuja jotka visertää puussa, kyllä nyt ahdistaa ja jännittää. On Järvenpää hurja paikka. Yksi talo siellä häiritsee, muuten olisi niin täydellinen kukkahattutäti lähiö, missä ei ko 21 kukaan liiku ulkona. On se jännää. Ihmiset elää New Yorkissa, Los Angelesissa, Delhissä yms mutta 200 ihmistä ei pysty olemaan loutissa kun siellä on niin jännää ja ihmisiä ei näy missään.

      • Anonyymi

        Muuta Los Angelesiin.


    • Anonyymi

      tuttu tuon alankotien kerrostalo. autoista voi päätellä ettei ihan pelkällä opintotuella elellä. sitä paitsi tuo jengi todennäköisesti edes opiskele eikä käy duunissa. kukaan ei jaksa valvoa 24/7... noh mistähän sitä rahaa sitte tulee..? hmmmmm.... 🤔 nimimerkillä hämärähommia

      • Anonyymi

        Kansainväliset vasemmistolaiset rikolliset, tietyn maan demkorruptio, rikolliset poliisit ja rikollinen Järvenpään kaupunginhallitus, rikollinen sosialistien ohjailema sosiaalitoimistoraha, KELAn tuet, yleinen asumistuki, rikolliset järvenpääläiset ulosottomiehet kuten Jaakko Löppönen, ammattirikollinen ulosottoavustaja Osmo Vesa ja Löppösen sisar Anna Löppönen..

        Totta on, että Alankotie 24 b on ammattirikollisten omistama laiton turvatalo, entinen asuntohotelli. Sen pihalla ja edessä on usein myös huumepoliisin siviiliautoja ja koska narkomaanit tekevät vesivahinkoja, myös kuivausfirmojen ja muiden huoltojen autoja.

        — Pysytelkää poissa!!


    • Anonyymi

      Loutti on rauhallista seutua ainoastaan alkuperäisten alueen omakotitalojen omistajien takia. Useimmat ihmiset hoitavat omia tonttejaan. Tällä palstalla keskustellaan rikollisen ammattivuokraaja Holopaisen omistuksessa olevasta narkomaanien turvatalosta. Hänellä on tietääkseni ollut n. 150 vuokra-asuntoa, joskaan en faktoja tarkistamatta usko mitään mikä liittyy Holopaiseen. Yhtä sairaalloisen ahnetta väkeä saa etsimällä etsiä.

      Kelvoton isännöinti, heikolla asiantuntemuksella hoidettu kiinteistö toki asutti Järvenpäähän tulleita vierastyöläisiä. Vuokraslummi oli varsin outo asuinosoite, sillä lopuksi rikolliset rappionarkomaanit valtasivat sen. Koko piha oli täynnä ihmisten ja koirien ulosteita!

      Vaaralliseksi muuttunut osoite oli varsin kallista ja luokattoman huonolaatuista asumista mutta rauhallinen alkuperäinen Järvenpää on ollut viihtyisä puutarhakaupunki.

      Se on tuhottu viimeisten kuuden vuoden aikana kelvottomalla asemakaavasuunnittelulla ja törkeällä uudisrakennussuunnittelulla. YIT ja muut sosialistitahot tuhoavat kaupunkimme loputkin puutarhamaisuudet. Rikollisuus ja epäviihtyisyys yritetään peittää alaluokkaisilla aktiviteeteilla. Sosiaalidemokraatit ovat epäonnistuneet.

    • Anonyymi

      Järvenpää on koko historiansa ajan ollut korruptoitunut kaupunki. Täällä poliisi hoitaa ainoastaan varakkaiden ihmisten edunvalvonnan. Viranomaisilla on laajat omat etua tuottavat kytkökset mm. talous- ja väkivaltarikollisuuteen, huumekauppaan.

      JOS TARVITSET POLIISIN APUA, ET VOI TEHDÄ ESIMERKIKSI NORMAALIA RIKOSILMOITUSTA JA TUTKINTAPYYNTÖÄ JÄRVENPÄÄN POLIISIIN. Siellä hoidetaan ainoastaan polkupyörävarkauksia. Järvenpään haastemiehet ovat rikollisten ulosottomiesten kanssa tarkassa yksituumaisessa viranomaiskeskittymässä, jossa ei koskaan korjata laittomia ulosmittauksia tai edes anneta lain edellyttämiä selvityksiä ulosmittausten perusteista. Jaakko Löppönen ja Osmo Vesa ovat eläkkeellä mutta sellaiset henkilöt, joille on tehty ns. todisteiden tappo, evätty lakisääteinen rekistereihin pääsy jne. ovat yhä nykyisin kohdanneet Jårvenpäässä samaa törkeää viranomaisrikollisuutta ja rikollisia paikallisia poliiseja.

      Järvenpää on tehnyt mautonta, räikeää, jatkuvaa kampanjaa poliisityöstään kaduilla ja toreilla vain siksi, että poliisilaitos on yritetty saada vaikuttamaan lakisääteisesti toimivalta.

      Keski-Uusimaa lehti kampanjoi kiihkeästi poliisin puolesta, vaikka Ari Aarnion huumebisnekset olivat jo näkyvillä. Kaksinaamaisuus on ollut häpeäksi koko kaupungille ja poliisiammattikunnalle!
      Itseltäni varastettiin ulosottomiesten taholla jo ulosmitattua rahaa, se katosi jälkiä jättämättä. Järvenpää ei selvitä ainoatakaan virkalaiminlyöntiään itsenäisesti!

      Jos joku on tekemässä rikosilmoituksia tai TUTKINTAPYYNTÖJÄ RIKOSASIOISSA, olen saanut järvenpääläisestä asianajotoimistosta ohjeen toimittaa sen Helsingin poliisilaitokselle. PL 11, 00241 Helsinki osoitteeseen tai soittaa sinne ja saada toimintaohjeet.

      En tiedä onko tieto luotettava sillä eri organisaatiot ovat nyt keskenään huonoissa väleissä.

      Timo Tiaisen koko perhe vainoaa ja häiritsee tavallisia ihmisiä Järvenpään PRISMAssa. Hän kuuluu rikolliseen poliisiorganisaatioomme. Tiainen ja Vesa tukivat törkeässä väkivaltatapauksessa omaa lähiystäväänsä, uhri yritti myöhemmin itsemurhaa. Esitutkintavaiheiden laiminlyönti oli taannoin Tiaisen ja Vesan normaali työtapa.

      • Anonyymi

        Tima Tiaisesta on nyt jälleen liikkeellä tietoa, jonka mukaan hän murhasi nuorena poliisina erään paikallisen tunnetun hyvän perheen pojan. Tiainen ampui hänet. Murhasta huolimatta sama poliisi sai jatkaa virassaan Järvenpäässä.

        — Täydellinen rikollinen!


    • Anonyymi

      Murtokadulla asutaan mutta ei enää kauaa. Narkit on muutaman kuukauden sisään rikkoneet ala-oven lasin, murtautuneet pyörävarastoon ja nousseet tuuletusparvekkeelle nostamalla penkin pystyyn seinää vasten. Lisäksi lehtiroskis sytytetty tuleen ja yöllä yritetty pysäyttää tontilta poistuva asukas. Jokseenkin turvaton olo. En tiedä mistä päin Järvenpäätä etsisttäisiin uusi koti jossa ei tarvitse pelätä esim roskia viedessä ja uskaltaa vaikka ostaa uuden maastopyörän...

    • Anonyymi

      Loutissa on huumeväkeä. Kulkevat mäeltä keskustaan ja takaisin, en muuttaisi.
      kinnari, terhola, mankala (vaikka mankalastakin muutama narkki tullut) on parempaa puolta kaupungista, sieltä katsoisin mökkiä

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Murtokadun kerrostaloilla touhu rauhoittunut, kun poliisit ovat käyneet korjaamassa hämäräveikkoja pois. Touhu oli niin avointa ja tekijät laiskoja säätäessään suoraan rappujen edessä, että ollut vain ajan kysymys. Häiriöasukkaita häädetään myös ihan niinkuin missä tahansa muussa taloyhtiössä, sääntöjen puitteissa. Näilläkin yksiköillä on kuitenkin omat oikeutensa ja jossain heidänkin on asuttava. Yksilönsuoja on vahva ja häätöprosessitkaan eivät tapahdu sormia napsauttamalla. Taloyhtiö Kiilapuisto on ainakin viimeisen päälle hoidettu ja 95% asukkaista on ihania pitkään alueella asuneita. Yhteisöllisyys on suurta ja piha-alueet ovat erittäin viihtyisät. Täällä on mahdollista saada jopa oma pieni viljelypalsta piha-alueelta! Alue on saanut todella paljon uusia asukkaita lähivuosina ja aluetta tiivisrakennetaan edelleen. Loutissa on näkynyt enemmän lähivuosina Järvenpäässä kytevä päihdeongelma ja suurin osa tästä porukasta ei edes asu Loutissa, vaan tulevat kavereitaan tapaamaan ja muuta. Tilanne on aivan sama ihan keskustan uusissa poskettoman kalliissa kerrostaloissa, Pajalan uudella alueella ja niin edespäin. Ne ovat kuulemani mukaan vielä rauhattomampia. Järvenpää on myös asuntosijoittajien vinkkelistä Suomessa toiseksi paras kaupunki Helsingin jälkeen, kuten hypoteekkiyhdistyksen viimeisimmästä rankingista selvisi. Alueen keskitulot ovat parhaimpia Järvenpäässä. Kenenkään ei kannata Järvenpäästä asuntoa katsoessaan pelätä Louttia, vaan päinvastoin, niin lapsiperheet, nuoret kuin vanhuksetkaan. Asiat eivät ole yhtään sen paremmin muillakaan kerrostaloalueilla Järvenpäässä. Tänne on myös uusien ihmisten ollut helppo muuttaa ja täällä ollaan todella avomielisiä kaikkia kohtaan, ihonväristä, harrastuksista tai ulkonäöstä riippumatta. Tervetuloa kaikille uusille Louttilaisille!

      • Anonyymi

        Murtokadulla oli just viime yönä heitetty kivi ovilasin läpi.


      • Anonyymi

        Kannattaa kiinnittää huomiota isännöinnin laatuun! Lepolassa Ainolassa narkomaanit valtasivat koko uuden kerrostalon, Kodiston läpimätä isännöinti syyllisti raittiit normaalit asukkaat mm. naapurikyttääjiksi. Huumebisnes oli itse asiassa Kodiston isännöitsijöiden tukemaa. Itä-Uudenmaan poliisin, rikostorjunnan ja huumepoliisin saatua selvitykset isännöinnin laadusta loppui narkkiterrorismikin osoitteesta. Rikolliseen virantoimitukseen ja isännöintiin tehoaa vain rikosilmoitus joka kohdistetaan suoraan heihin.

        Järvenpään isännöitsijöillä on törkeä asenne normaaliin väestöön. Koska kaikenlaiset ihmiset pääsevät ammattiin on heidän kanssaan oltava tarkkana! Joukossa on avoimesti rikollisia, tukevat omiaan. Lisänä on kaupungin sosialistinen agenda, jossa ei-vasemmistolaiset ovat vihollisrintamaa.

        Näitä ketkuja on mm. nuorisoasuntojen isännöinnissä. He tekevät piittaamattomuudellaan haittaa poliisien työlle. On järkevää muuttaa pois jos asiat eivät suju lain ja järjestyksen puitteissa, sillä taistelu Järvenpään rikollisia viranomaisia vastaan vie voimat. Vuokrasopimus on mietittävä huolella!


    • Anonyymi

      Naapurit aivan mulkkuja.joka puolella louttia.kiertäkää kaukaa.mutta jos haluat samaistua niin silloin suosittelen.

    • Anonyymi

      Kun nämä keskustelut lukee ei paljon enää loutti kiinnosta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 115
      2396
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2237
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2001
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      13
      1378
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1357
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe